FAVORITTKJOLEN!

Hurra for denne drømmen av en kjole fra det svenske merket Dry Lake, som er like lett å style sammen med pumps til fest som med sneakers og en skinnjakke til hverdags!

Den checker også et par hotte trend-bokser, som bare skuldre og print, og den føles fantastisk deilig på, siden den sitter litt løst og man kan nyte en deilig middag uten at det strammer noe sted.

Apropos middag hadde vi en koselig dinnerdate hjemme hos oss med Side2-bloggkollega, Tine Monsen og mannen hennes i går, hvor vi spiste deilige ferske chilimarinerte kamskjell og sprøstekt villkveite som er utrolig godt og heldigvis ikke så veldig vanskelig å lage.

Som bordpynt knakk jeg av tre asiatiske liljer som jeg fant tre ulike vaser til, og dekket bordet med noen nye grå tallerkener jeg tilfeldigvis fant på Lagerhaus her om dagen.

Oppskriften på gårsdagens middag finner du litt lengre ned!

Ønsker deg en fantastisk fin dag videre!

Klem, Marthe

Kamskjellene marinerte vi i en marinade av 1 chili, 1 ts fersk ingefær, 0,5 dl østerssaus, 0,5 dl soyasaus og 1 dl olivenolje, og la de over litt hjertesalat drysset med en blanding av olje, sitron, salt og pepper. For litt ekstra crunch kuttet vi til noen tynne skiver med lilla gulrot, som også ser veldig dekorativt og fint ut.

Villkveiten ble bare stekt i masse smør med skinnsiden ned til den får en god og crispy overflate, mens undersiden stekes lett til ønsket konsistens. Saltes og pepres etter ønske.

Grønnkålen skal ligge en times tid i forkant og godgjøre seg i en eple-og limemarinade, som består av 6dl eplejuice og 2 dl sukker som er først kokes opp til det tykner litt, før man tilslutt tilsetter litt lime.

Bon appétit!

Ps: flere av bildene er fra snapchatten min "magmaloumarthe"-håper vi sees der også!!:)

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg