hits

VG-LISTA!

26.06.2017 - 07:48 Ingen kommentarer

Har aldri vært på VG-lista før, men for en fest og god stemning! Og med så sjukt mange kokko bra norske artister om dagen, var line-upen helt topp og vi hadde det altså så gøy!

Hadde noen favoritter på forhånd, og de leverte for å si det sånn: Hkeem og Temur, Admiral P, Dagny, Julie Bergan, Gabrielle og Cezinando for å nevne noen!

Så du sendingen, og hadde dine egne favoritter?

Ha en nydelig mandag!

Sees på snap og instastory (: magmaloumarthe)

Klem//M

Elsker det nye beltet fra B-low the Belt, et nytt merke vi har tatt inn på MagMaLou, og koster 1799,-

Hever et hvert konsert-og festivalantrekk! Finnes også i sølv!

Silkekjolen i leo-print er en GANNI favoritt vi også har i butikken (97041888). Kult å style den forskjellig fra gang til gang. En alternativ konsert-look er å kneppe den opp med megahøy splitt, med en rocka frynseshorts i denim under. Elsker å mixe silke og denim for å få et røffere uttrykk mot det delikate silkestoffet!

Shortsen kjøpte jeg på salg på Gina Tricot til 99kr!

Hadde det litt travelt før jeg dro, så rakk ikke feste sikkerhetsnålen jeg måtte feste mellom to knapper for å unngå glipp, helt godt! Med det resultatet at glippen ble enda verre!! Hehe! Men fikk ordnet på det til slutt da;)

Lillegull ville også være med!!:) Kjolen hennes er fra H&M og skoene fra Adidas!

Skoene er et kupp jeg gjorde i fjor på Fretex til 99kr!

Solbrillene er fra det australske merket, Quay!

Frisyren er kjempelett å lage selv, og tar max 7-8 minutter! Flett to kinafletter fra hver side ned mot ørene (jeg drar kun inn hår fra undersiden for å unngå at det blir for flatt), og sett i en strikk. Del resten av håret inn i tre deler, og lag tre nye kinafletter på hver side. Boom, så har du en cool konsertsveis!

Beste crowden! Hedda Skoug, Marte Krogh, Lisa Tatjana og Anett Ringstad!

S Q U A D! Vibeke Klemetsen, Marte, Anett, Lisa et moi!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar