hits

TAKK!

26.08.2017 - 15:35 Ingen kommentarer

Hurrraisen!!!

Etter over et år med planlegging, hard jobbing og endel nerver, fikk vi endelig vist frem den nye kolleksjonen vår i samarbeid med Fashionista Icon Extra Ordinaire, Vanessa Rudjord, sist torsdag på den nydelige utetrassen på Pigalle på Grønland!

Og jeg er sykt happy, og faktisk ikke så rent lite stolt! Stolt av oss, av Vanessa og hele det fantastiske teamet som sammen hjalp til å dra både kolleksjonen og visningen i land!

Og tydeligvis (heldigvis!) virker det som om plaggene har falt i smak!

Vi la ut hele kolleksjonen for salg både på webshop og butikk rett etter visningen, og herremin for et trykk! Nettbutikken krasjet nesten, og i butikk må jentene løpe extra fort om dagen, for mange ønsker å sikre seg noen av godbitene som er i limited edition, siden vi kun selger den i egen butikk og nettside.

Jeg er så utrolig takknemlig til alle dere som følger og heier på oss!!!

Det er nettopp dere vi designer for, så deres støtte er helt avgjørende for å lykkes i en tøff bransje som motebransjen er! Så igjen, tusen tusen takk, dere er fantastiske inspirasjonskilder alle sammen, som gjør at vi ønsker å forbedre oss hver eneste dag og levere dere en blanding av våre visjoner og deres egne ønsker!

Nå tar jeg helg, haha, men vil si en ekstra tusen takk til Finansavisen også, som kjørte en to-siders sak med Vanessa Rudjord X byMAGMALOU i dag!

Ha en nydelig lørdag, folks, så høres vi over helgen!

Se bilder og klikk hjem plagg fra kolleksjonen på Magmalou.no!

//Marthe

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar