hits

PREMIERE, OUTFITS & UTROSKAP!!!

08.09.2017 - 02:05 Ingen kommentarer

I går var jeg på premieren til Sigrid og Lisa på Latter på Aker Brygge, og jeg synes det er så stas at de har valgt å bruke kun byMAGMALOU-design utover hele høsten, med hele fire forestillinger i uken!

I går hadde Sigrid på seg vår Lucky Dress, mens Lisa gikk for en Catty Jumpsuit, begge fra samarbeidskolleksjonen vår med Vanessa Rudjord!

They looked amazing spør du meg, og jeg ble helt obsessed med håret til Lisa, som ga hundre prosent J.Lo vibber og er den frisyren jeg alltid etterspør når Iris fra Hairport gjør håret mitt til ulike eventer, haha!!

Men nok om stil og hairstyles!

Herremin, jeg må bare få si det altså. Disse damene er vilt rå!!

Ikke nok med at de er hysterisk morsomme, men jeg synes også de er superinspirerende Taking-No-Bullshit W O M E N!! Kan bare snakke for meg selv selvfølgelig, men jeg blir for eksempel enda mer inspirert til å gutse på litt ekstra med å snakke enda litt høyere om ting man egentlig ikke er så vant til å snakke så veldig høyt om til vanlig.

Og jeg må innrømme at jeg også ble skikkelig rørt over hvor dønn ærlig og åpen Lisa var i forhold til det som skjedde med henne privat tidligere i år, da hun opplevde å finne ut av at hennes mann på et tidspunkt hadde valgt å ha et forhold utenfor ekteskapet.

Da de først snakket om dette i en episode av podcasten Tusvik & Tønne, må jeg innrømme at jeg fikk helt bakoversveis og tenkte at dette var waaay too much information og much too sensitive and personal. Det kan sikkert finne flere grunner til at noen velger å finne ekstra lykke utenfor et ekteskap, men jeg har alltid tenkt at dette er så privat at det eventuelt burde løses innenfor husets fire vegger.

Men i går endret jeg faktisk mening.

Utroskap skjer dessverre.

Heldigvis ikke med alle! Men mange (sikkert flere enn de vi kanskje tror også) vil dessverre oppleve dette i løpet av livet, og blir tvunget til å gå igjennom denne vanvittige kjipe prosessen utroskap er! Det må være så sykt tøft å finne ut at den man elsker betingelsesløst, og man tror elsker en tilbake, bevisst har tatt den vanvittige egoistiske avgjørelsen det faktisk er, om å gå bak ryggen på en.

Det ultimate sviket.

Jeg kan egentlig ikke tenke meg å oppleve noe verre, foruten å miste noen man er veldig glad i for alltid.

Og utroskap betyr nettopp ofte døden for de fleste ekteskap eller forhold, men noen velger også å finne tilbake til hverandre igjen.

Utroskap er et ganske skambelagt tema. Ikke nok med at verden faller i grus for den som opplever å få dette gjort mot seg, men det er visst ganske vanlig å kjenne på en dyp skam personlig også etter å ha blitt bedratt av en partner.

Og det er jo bare helt absurd!!

Jeg merker jeg faktisk blir skikkelig opprørt og oppriktig trist av å tenke på at det er faktisk den som blir forvoldt denne smerten, som også er den som faktisk ender opp med å bære på denne typen skam i tilegg til alle de andre ubehagelige følelsene som helt sikkert dukker oppi en slik situasjon også.

Jeg har alltid hatt en 100% no-cheating policy og har fremdeles vanskelig for forstå at jeg noen gang skulle ha klart eller i det hele tatt hadde ønsket, å tilgi mannen min, om han hadde valgt å bedra meg med noen andre.

Lisa har selv valgt å tilgi sin.

Og det synes jeg personlig er litt vanskelig å forstå.

Men jeg har full respekt for det!

Jeg skjønner at man er villig å gjøre absolutt alt for å beholde familien sin!!!

Men når det er sagt, synes jeg det er ekstra beundringsverdig av henne å tørre å stå så inderlig hundre prosent i denne vanskelige situasjonen og rope ut høyt og tydelig til hele verden at, ja, hun er sinna-og uendelig såret.

Men først og fremst er hun fortsatt fremdeles glad i mannen sin.

På tross av det som har hendt.

Og hun ønsker å ta forholdet deres tilbake.

Fordi hun elsker ham.

Selv om jeg tror at jeg ikke hadde tatt det samme valget selv, så tenker jeg at det å skulle oppleve en slik situasjon, uansett utfall, må føles fryktelig skummelt og ikke minst ganske ensomt.

Derfor endret jeg nettopp mening i går.

Fordi jeg tror det er kjempeviktig at man nettopp kan snakke om alle de vanskelige temaene og spørsmålstegnene som vil dukke opp i kjølevannet av et utroskap også! Jeg kan jo bare bare tenke meg hvor hardt og vanskelig det må være å faktisk oppleve dette, men hadde jeg ikke hatt noen å snakke og vært fortrolig med i tillegg, da hadde jeg nok blitt fullstendig gal!

Å føle seg helt alene med en smerte så stor at man nesten ikke tror at man skal klare å holde det ut, er helt uutholdelig uansett hva det måtte gjelde. Men det er mye hjelp og trøst i å vite at man nødvendigvis ikke er så alene som man kanskje føler seg der og da.

Og det kan jeg med hånden på hjerte si gjelder for alle felt her i livet.

Hvertfall for min del!

Åpenhet var det jeg selv fant mye trøst i da jeg selv slet med alvorlige spiseforstyrrelser i tjueårene, og var også det som fikk meg igjennom alle årene med ufrivillig barnløshet og x-antall spontanaborter, før jeg endelig var så heldig å få mine to små til slutt.

Derfor hyller jeg alle som tør å være helt ærlige. Selv når sannheten smerter som verst!

En veldig nær venninne av meg går igjennom akkurat samme situasjon som Lisa så ærlig sier hun har befunnet seg i den siste tiden. Henne har også valgt å ta ektemannen tilbake, med håp om at de skal klare å redde alt det de en gang lovte at de skulle være for hverandre.

Og i går gikk det opp for meg at Lisas historie ikke bare er med til å bidra som både trøst og til mere åpenhet rundt emnet, men det kan også bidra til å gi blant andre min venninne noe annet veldig viktig også.

Og det er nettopp håp!

Et reelt håp om at også hennes ekteskap kan reddes. At ikke hele livet nødvendigvis er falt helt i grus.

Jeg tør ikke love hva fremtiden bringer for noens ekteskap. Men det jeg kan love dere, er at jeg alltid lover å heie ekstra mye på sterke damer som tør å stå opp for seg selv, uansett hvilke valg i livet man har tatt, og som virkelig tør å snakke høyt med den stemmen de har.

Og Tusvik og Tønne rager definitivt høyest opp på lista blant de !!!!

Klem//Marthe

Selv hadde jeg en sort topp fra GANNI, sko fra Dolce & Gabbana og On Fire Pants og Hug me Coat fra VanessaRudjordXbyMAGMALOU

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar