hits

IT'S ALL IN THE DETAILS!

27.09.2017 - 21:35 Ingen kommentarer

Ofte er det de små detaljene som drar opp et antrekk, og en av mine favoritter er å bruke silkeskjerf for å pynte opp veskene mine. Spesielt de klassiske sorte gjør seg ekstra godt mot et mykt silkestoff i nydelige farger.

Her har jentene på MAGMALOU satt sammen teared jeans fra Black Orchid med funky boots fra Since Oslo og en klassy men cool skinnveske fra Jim Rickey.

Og toppen av kransekaka?

Et superfint skjerf fra Munthe!!

(Alt fra MagMaLou #egenreklame) // (Post@magmalou.no)

Ha en fortsatt fin kveld!

Klem, Marthe

PS:

I et tidligere innlegg denne uka la jeg ut en slags konkurranse der du som leser kan vinne en drømmedag i Oslo med både styling og middag, der vi starter starter dagen eller ettermiddagen med både hår og make-up på MagMaLou, før vi drar hjem til meg og nyter en tre-retter og masse god vin. Mulig jeg har litt beskjedne lesere, for kan faktisk telle på kun TRE (!!) hender hvor mange som sendte en henvendelse på snap eller insta. Så med mindre dere IKKE ønsker en helaften med meg da, haha, så hadde det vært hyggelig med enda flere som ønsker å være med!! Trekker to stykker i løpet av helgen, så send meg en PM på snap eller instastory da vel (magmaloumarthe) om du er keen!!:)

Innlegget kan du lese HER!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar