hits

KLIPPFISK, RYSJER & REINSDYR!

Hei hei Sweetiepies!

Tenkte jeg skulle dele et par av vre favorittoppskrifter denne hsten, siden jeg alltid fr s mye sprsml p insta og snap nr jeg legger ut matbilder.

Mannen min er superflink til kokkelere, mens selv elsker jeg planlegge og invitere til middager, hehe, derfor har vi ganske ofte venner hjem til oss p bde god mat og drikke!

I gr hadde vi besk av et vennepar som bor i Sandefjord, og p menyen stod reinsdyrcarpaccio med reddik og ruccula til forrett, mens til hovedrett serverte vi klippfisk med oliven og bacon. Carpaccioen smeltet serist p tungen, mens noe av det beste jeg vet er klippfisk som flaker seg og er stekt til helt perfekt konsistens. Men denne oppskriften kunne med fordel faktisk ha slyfet enten bacon og oliven, slik at den hadde blitt litt mindre salt. Men uansett var det en supergod rett!!

Velbekomme!

Bacalhau Brs (oppskrift fra dybvig.no)

Handleliste 4. pers:

400 gram klippfisk uten skinn og ben – Kjp skinn og benfri klippfisk i nettbutikken eller p butikken

600 gram poteter

50 gram bacon eller pepperoni

4 egg

1 lk

2 finhakkede hvitlksfedd

1 dl olivenolje

Persille og sort oliven til pynt

Salt og pepper etter behov

Fremgangsmte:

Husk utvanning! Eller kjp ferdig utvannet.

Den utvannede klippfisken trkes fr steking.

Bacon eller Pepperoni kuttes i tynne strimler.

Potetene skrelles og kuttes i tynne strimler. Stek potetene og lken i olje. Tilsett hvitlk, klippfisken og bacon / pepperoni og rr rundt. Til slutt ha i eggene og rr om. Stek til fisken er ferdig stekt. Smak til med salt og pepper.

Jeg elsker den nye rysjeskjorten fra GANNI sammen med de nydelige redobbene fra Miss Mathiesen!

Reinsdyr carpaccio er ganske lett plage og sjukt godt! Du bare kjper kjttet p MENY, ruller det inn i plastfolie og fryser den i minst 24 timer.

Nr man skal begynne skjre opp skal kjttet ligge i kjleskapet i 15 for en jevnere tineprosess.

Skjr kjttet i lvtynne biter og server med sitron, ruccola, parmesan og syltynne reddikskiver skret opp med mandolin.

En champagne fra 2004 som passer kjempegodt til alle typer carpaccio!

Hper dere likte oppskriftene! Si fra og gi meg tilbakemelding da, om noen tester ut noen av de!!:):)

Klem//Marthe

2 kommentarer

Den oppskriften m jeg prve en gang. Elsker carpaccio! I alle varianter, okse, reinsdyr, laks. Nam 😄

L: Ja, den er superdigg!!! Klem//M

Skriv en ny kommentar