hits

Beauty/Hair/Makeup

CURLY SUE!

Heisann SVEISann!!

Litta update og en stor tusen takk for alle de fine personlige henvendelsene jeg har fått siden intervjuet med KK som jeg la ut i forrige innlegg.

Tydeligvis mange som har ulike utfordringer, og jeg blir så glad om mine historier kan inspirere noen som står midt oppi det nå!

Er ellers veldig happy med å rekke å freshe opp håret i dag, så tusen takk til @Sebastian.hairstylist og @eco.cult som alltid tar så godt vare på disse fjonene mine!!! Jeg rekker aldri å krølle det til hverdags, så veldig kult og fjongt å få slike waves på en mandag! Men må bare nevne at de gangene jeg faktisk har tid til å lage bølger, bruker jeg kun GHD som har fantastiske tenger!!!!!

Men nÅ er det godnatta for meg! Sleep tight!!:)

Stor klem//M

GLITZY LIDS N’ RUBY RED LIPS!

God søndag, folkens!

Håper dere har hatt en fin helg?

Jeg har vært på boligmesse i dag for å få litt inspirasjon til vi skal pusse opp tre etasjer til høsten, men bortsett fra at jeg fant en gråbeiset eikeparkett jeg likte var det en litt skuffende utstilling, så jeg får fortsette å finne inspo på Pinterest og Insta. Men gjerne send meg navn og linker til bra boligblogger eller instakontoer dere anbefaler, for jeg får aldri nok inspirasjon!

I går kveld hadde vi invitert Guro og Håvard Tveten på middag, og Magnus lagde først en deilig pre-dish av gravet laks og kveite med fennikel og gressløkkarse, etterfulgt av en forrett bestående av kongekrabbe, avokado, grapefrukt, mandler, soya og rødløk. Hovedretten ble en lammefilet rullet i purre-og rosmarinaske servert med en appelsin-og gulrot puré, syltet shitake-og portobellosopp, karamellisert purre og løk og litt rosmarinolje. Til dessert disket han opp med en vaniljepanacotta og friske jordbær.

Glemte å ta bilder dessverre, but trust me, det både så supert ut og smakte kjempegodt!!!:)

Jeg rakk faktisk å lage en makeup video før vi fikk besøk, så om dere går inn på instagrammen min, ser dere hvilke produkter jeg brukte for å få denne looken jeg har her på bildene!

Denne uka blir litt hektisk, så jeg gleder meg til å ta påskeferie snart og dra til Trysil noen dager!

But until then-See u in here!!;)

//Marthe

SPRING FLING!!

DET KLIKKER FOR MEG!!!!

Er det bare meg som synes at dette har vært TTIDENES lengste vinter???

Like EVER???

Har sikkert skrevet akkurat det samme tidligere, men både hjernen og hukommelsen min er frosset til is og alle innvendige funksjoner går på halv maskin om dagen, så sorry for det altså!

MEN JEG VIL SERIØST BARE HA LITT SOL OG VARME LIKSOM!!

Bare akkurat nok til at man rekker å tine opp litt i hvertfall!

Det er vel ikke så mye forlangt, eller hva, hehe??

I tillegg bugner butikkene over nå av nydelige vårplagg jeg gleder meg til å bruke så fort gradestokken kryper oppover igjen.

Litt lei av å gå rundt i termodress og moonboots liksom;)

Noen av favorittene mine, er blant annet denne supersøte skjorta fra Designer Remix, den semskede skinnjakken fra Gestuz og det hvite coole beltet fra Blow The Belt!!

For ikke å glemme den lille skinnsekken (Jim Rickey) som fremdeles er noen av de hotteste acceccoirene man kan sees med denne sesongen (også), og perfekt å bruke som veske.

Kanskje den er stor nok som en strandbag også??

Haster kanskje ikke så mye med å finne ut av akkurat det nå kanskje, hehe?

//Marthe

SPRING IS IN THE HAIR!!

[annonse]

Helløu Darlings!!

Vil bare dele et par stories jeg la ut på insta idag, så får du mulighet til å save noen kronasjer på å freshe opp hårmanken i løpet av mars og spare de til årets første (og forhåpentlig snart forestående) utepils i stedenfor, hehe!!

Jeg har gått lenge på eco.cult, og de er superflinke! Selv går jeg nå til Sebastian som er superdyktig og ikke minst EFFEKTIV!! Jeg blir så stressa av frisører som bruker en time på å føne håret ditt, når det burde tatt ti minutter liksom, haha! Gleder meg til å freshe opp selv neste uke!!

Kanskje vi sees??

Klem//Marthe

PS:husk å hils fra meg, så får du rabattene oppgitt under!!:)

HOT MED HODEBÅND!

Vårens desidert hotteste tilbehør er definitivt et hårbånd, bøyle eller en klype og funker både til hverdags og fest!

Jeg elsker dette båndet fra Becksøndergaard, og snart får vi inn også nydelige pastellfargede klyper på MagMaLou ( Magmalou.no ), så det er bare å glede seg!!

Klem//Marthe

HEISANN SVEISANN!!

Nå har det vært helt stille her inne en stund, da jeg rett og slett ikke har hatt tid til å prioritere bloggingen en periode, da jeg har hatt full fokus på trening som en del av smertebehandlingen min i tillegg til at det har vært innkjøpsperiode på jobb og Oslo Fashion Week!

Så tenkte rett og slett å bare kjøre en outfit kavalkade fra siste ukene jeg, men fikk ny telefon i dag og bloggappen min vil ikke laste ned alle bildene mine, så blir bare noen få, hahaha!

Håper uansett dere alle får en fantastisk fin uke!! Selv drar jeg til moteuka i Køben på onsdag, så håper dere vil følge meg på visningene der på instastory også!!

Klem//Marthe

Emma Lou er en liten designer in the making, og den store hobbyen hennes er å tegne og designe kjoler og antrekk, så hun var i ekstase over å få være med på visning på lørdagens show.

Jeg hadde på bukse fra Neo Noir, matchet med en boyfriend-skjorte fra Gestuz og en jakke også fra samme merke. Emma Louise hadde antrekk fra Lindex og Kappahl(sponset)!

På lørdag kveld var vi på visningen til Fram og Maud, før vi feiret bursdagen til Martin Danielle (CLMD) på Nedre Løkka, der vi til slutt endte på karaokebar som rett og slett var helt hysterisk, hehe!

Outfit:

Jumpsuit//Mardou&Dean

Turtleneck//Gestuz

Belt//BlowTheBelt

På søndag viste Pia Tjelta frem sin nydelige kjolekolleksjon, som vi også har tatt inn på MagMaLou, så er bare å glede seg!!

Outfit:

Shirt//ArnieSays

Jeans//BlackOrchid

Bag//H&M

Bagstrap//Becksøndergaard

Coat//Gestuz

Heels//SapatosByMAGMALOU

I kveld skulle jeg egentlig på visningen til Aksel Lund Svindal, men ble plutselig dårlig etter middagen her hjemme, og måtte kaste inn håndkleet! Men så ut som en kul kolleksjon på instastory da hvertfall;)

G’Night Ya’ll!!

BOLD BRIGHT RED LIPS!!

Vinterens store make-up trend handler om å sette fokus på leppene, som vi også så under Golden Globe nå nylig!

Jeg går som oftest med nude farger på leppene, men på tirsdag var jeg og en kompis invitert til den peruanske restauranten "Aymara" på Solli Plass, og etter en uke med influensa trengte jeg litt ekstra farge følte jeg, så jeg gikk for min røde favoritt fra MAC, "Rodeo Red"!

Jeg liker at den er matt, men samtidig har en myk konsistens som gjør den lett å påføre uten at den kjennes altfor tørr ut.

I dag skal jeg egentlig på et nyttårsbord med noen venninner, og til Gaustadblikk til helgen med et vennepar, men er redd for at alt henger i en tynn tråd, siden jeg fremdeles hoster opp mine egne lunger til tider og feberen kommer og går.

Men har sovet hele dagen og spist Lemsip, Strefen og Paracet hele dagen for å bli bedre, så får vi se om jeg klarer det...

Blir glad for hotte tips på hvordan man raskt kan bli frisk om du har noen kjerringråd i ermet for å si det sånn, haha!!

Fortsatt god torsdag!

Klem//Marthe

"Rodeo Red" fra Mac

Ootd:

Sweater//DesignersRemix

Pants//Ganni

Belt//Gucci

Øredobber//H&M//MariaBlack

JOIN MY XMAS GIVEAWAY CALENDAR!!

Goood mandag alle sammen!

Her har det vært litt stille siste uken, for tiden har ikke strukket til rett og slett, i tillegg til at nå som det er blitt veldig kaldt ute, så reagerer musklene mine med å bli så hissige at å skrive på PC eller mobil gjør bare alt mye verre.

MEN, jeg må jo hvertfall fortelle dere at jeg har begynt å legge ut daglige juleposter på Instagram, der du kan vinne en superfæb premie hver eneste dag!

Så på den første dagen i desember la jeg ut et gavekort på 2500kr på nettbutikken vår, MagMaLou.no, som ble vunnet av en veldig fornøyd instafølger. Den 2.desember stakk Hanne, som kommer fra den gamle hjembyen min, Steinkjer, av med en hvit fuskepels fra Vanessa Rudjord-kolleksjonen, som hun skal bruke når hun gifter seg i april, og snart kåres vinneren av gårdagens giveaway som er et bokstavsmykke fra Enamel (Om du skyndter deg, rekker du å være med på trekningen her også!) Senere i dag kommer det en flunkende ny post der vinneren kan vinne et par nydelige øredobber fra Miss Mathiesen! Så håper vi sees på instagrammen min i løpet av dagen så kan du sikre deg festørepynten frem mot jul!

Instagramprofilen min heter "magmaloumarthe" om du ikke følger allerede!

Ha en nydelig uke!

Klem//Marthe

Ootd:

Jacket//DesignersRemix

Eyeshadow//FentyBeauty//Rihanna

CURLY SUE!!

Hey Sweetiepies!

I dag feiret vi datteren min sin 2års dag én dag på forskudd, og jeg fikk for en gangs skyld tid til å krølle håret litt. Heldigvis er det fryktelig fort gjort, så på 6-7 minutter kan du få festfrisyren helt klar bare ved å bruke en rettetang.

Jeg har akkurat fått en ny tilsendt fra Ghd, og jeg eeelsker den, og krøllene blir akkurat passe store.

Avslutningsvis brukte jeg en fixing spray fra Shu Uemura (Detail Master) for ekstra hold!

Denne uka er det endel gøy som skjer, så håper dere vil følge med på snap eller instastory for updates! Du finner meg som "magmaloumarthe" på begge:)

Klem//Marthe

W.E.E.K.E.N.D!!

Gooood fredag, Honey Pies!!

Er dere like klar for helg som meg i den strålende solen? Jeg merker jeg blir skikkelig glad langt inne i sjela når det er fint vær, og skal rett og slett feire det med et glass vin med en venninne i kveld!

I dag har vært en skikkelig kosedag som startet med besøk av nydelige Synnøve Skarbø, som jeg sminket klar til en reklamefilm. Siden Synnøve er over gjennomsnittlig opptatt av å ha det ryddig, tenkte jeg at herregud, nå får hun sikkert angst og indre uro av de tusen par skoene i gangen, klesvasken og tørkestativet i stua og barneleker strødd utover gulvet. Er ikke like lett å holde huset ryddig merker jeg, så mulig jeg må adoptere noen triks fra programmet hennes "Norske Rotehjem"!!!

Etter det ble jeg skikkelig skjemt bort av jentene på Eco.Cult, der jeg fikk fresha opp håret og fikk en lenge etterlengtet manikyr, før jeg dro innom kontoret og jobbet litt med sommerens skokolleksjon.

I kveld kommer en barndomsvenninne på besøk, og vi skal ned på Champagneria og F6 etterpå, men tenker det blir ganske rolig, siden hun skal kjøre hjem til Sandefjord tidlig i morgen og på jobb!

Men nå må jeg løpe, så ha en nydelig helg så lenge, så sees vi på snap og instastory!

Klem//Marthe

ANGRER SOM EN HUND!

I går kveld kom vi endelig hjem fra ferie igjen etter to finfine uker på Sørlandet, en uke i Marbella og en weekend i Roma!

Selv om vi har hatt noen nydelige ferieuker, er det alltid godt å komme hjem igjen til det vanlige livet og de daglige samme rutinene igjen, og jeg gleder meg til å komme i rytme med både jobb og opptreningen av ryggen og nakken igjen.

Men litt reising blir det fremover også, bl.a først en liten tur til New York til helgen for å feire 30-årsdagen til vår Head-Designer på byMAGMALOU, Andrea, så muligens Køben neste uke i forbindelse med København Fashion Week, så Gøteborg og Paris i september igjen, for henholdsvis et lite vennebesøk og en stoffmesse.

Så tror dette blir en rimelig hektisk høst for å si det sånn, med bl.a visning av kolleksjonen vi har gjort i samarbeid med Vanessa Rudjord (tidligere redaktør i Costume) i august og launch av vår første skocollab med det norske skomerket og webshoppen Sapatos.no i oktober, så håper inderlig kroppen spiller på lag hele veien og ikke slår seg totalt i vranglås igjen.

Må bare huske å ta det med ro mellom slagene.

MEN, det jeg ville snakke om på bloggen i dag, er rett og slett å komme med en aldri så liten advarsel.

Jeg har alltid hatt naturlig lange og fyldige øyevipper, men for et par år siden ble jeg fristet til å teste semi-permanente volumvipper for å unngå unødvendig stress med mascara hver dag. Og jeg må innrømme at jeg ble superhekta, og har ikke hatt en pause siden.

Men fy søren som jeg angrer meg nå!

Forrige uke skulle jeg bare gjøre et lite påfyll, siden det allerede begynte å bli litt glissent etter bare et par uker uker med ferie. Jeg booket time et sted i Arendal jeg ikke hadde vært tidligere, og måtte gå for klassiske singelvipper, for vedkommende gjorde ikke volum.

Jeg kjente med engang hun var ferdig at noe var galt. Vippene var veldig stive, og det venstre øyet kjentes stramt og det begynte å klø som fasiken etter en liten halvtime.

Samme kveld satte jeg meg ned i sofaen med favorittserien "Ozark" på Netflix, og til slutt klarte jeg ikke kløen og ubehaget lenger og måtte gni meg i øynene.

Det burde jeg ikke ha gjort!

Plutselig satt jeg der ikke bare med en neve full av de vippene jeg hadde satt på, men også mine egne!!!!

Jaikz!

Jeg hadde seriøst 10-12 vipper igjen av mine egne, og jeg skjønte ingenting.

Dagen etter dro jeg tilbake, og eneste muligheten for å se nogenlunde sain ut, var å fordele noen volum vipper på de få hårene som var igjen, men jeg må innrømme at det ser fremdeles helt jævlig ut og jeg orker nesten ikke å se meg selv i speilet engang.

Nå savner jeg virkelig mine vipper aux naturelles og skulle ønske jeg ikke hadde ødelagt de på denne måten. Hun som la på siste runden, sa hun aldri hadde sett dette før, men at det tydeligvis var en reaksjon på at hun som la de første gang hadde festet de for nære selve øyelokket og at det har oppstått en "bad reaction".

Dette er en Bad Reaction all right, og jeg gleder meg til å se ut som en freak i noen måneder fremover før vippene vokser ut igjen.

Nå har jeg ikke prøvd vippeserum på flere år, men tar gjerne i mot tips på et kick ass serum som funker for å si det sånn!!

Enn så lenge får jeg bare prøve å venne meg til min nye "look", men ikke bli overrasket om det blir mye caps og solbriller på meg fremover, hehe!

Noen andre som har opplevd å miste vippene? Vil gjerne høre fra dere i såfall:)

Klem//Marthe

Prøvde å ta bilde av hvor ille det står til, men bildet ser faktisk mye bedre ut enn det faktisk er! Det er store rom mellom hver vipp og de volumvippene vi måtte bruke, ser så fake ut at det er det er helt krise!!

Nå skal jeg la mine naturlige bare komme litt mer tilbake, ta av alle extensionvippene og forhåpentligvis bli vant til å ha en mye mindre, men mere naturlig vippemanke!

Top Picture:

Aiaiai, blir nok mye caps og solbriller fremover gitt...

Dress//byTIMO

Belt//BlowTheBelt

Shades//LeSpecs

(All from @MagMaLou//post@magmalou.com//97041888)

L I P C U R E!

Hey Beautifuls!!

Tenkte bare slenge inn en liten "quick-fix" til dere! Etter en uke i solen nå, er my lips in desperate need of peeling og fukt, og derfor testet jeg denne lille godsaken jeg har fått tilsendt fra leverandøren.

Først skrubbet jeg lippsa med en lipscrub jeg har fra før (fra Body Shop), før jeg trykket den munnformede masken mot leppene og lot den bli i 10 min. Står at 5 minutter er nok, men jeg tenkte det var greit å kjøre litt ekstra på.

Den sitter faktisk ikke så godt på, så man må liksom holde den på plass, eller typ tilte hodet litt bakover mens man kanskje ser på en Netflix-serie sidelengs, men alt i alt føltes den digg på og leppene føltes litt mere fuktig( les:mindre stramme!!) etterpå!!-And I know, let's not get dirty her, men jeg må jo kunne si det som det er uten at det blir oppfattet helt pervert liksom, hehe!

Så trenger du ei litta leppeboost, kan dette produktet være noe for deg!

Terningkast 5!

Klem//Marthe

IT'S A PARTY OVER HERE!!!!

Hey Superstars!

I går hadde jeg invitert hele MagMaLou-teamet på sommerfest i hagen min, og vi kunne altså ikke ha vært mere heldig med været!

Elsker å henge i hagen med god stemning, mat, musikk og bobler, så det ble en lang og morsom kveld!

Jeg hadde pynta bordet med peoner, hvite roser og palmeblader, og jeg hadde kjøpte inn heliumsballonger i sølv, hvitt og rosa som gir en extra bra partyvibe!!

Jeg har hatt det så travelt denne uken, så måtte bestille mat istedenfor å lage noe selv, og sushi er alltid en vinner, så vi bestilte masse maki og sashimi fra den lille restauranten WU på Briskeby, som seriøst har Oslos beste take-away. Jeg elsker maten derfra, og blir aldri skuffa!

I motsetning til i går, har dagen i dag vært litt mere grå.

Bokstavelig talt!

Våknet med syke låsninger i både ryggen, nakken og hoften(!!), så har ligget mest mulig rolig hele dagen. Håper går raskt over, siden vi skal på ferie til Marbella på lørdag.

Dere får sende meg noen helende tanker så lenge, så høres vi i morgen:)

Klem, marthe

Outfit:

Dress//Vintage

Earrings//GanniPrinsensgate

Shades//Quay

La MagMaLou Familia!!

VIPPO(D)RAMA!

De fleste drømmer nok om lange fyldige vipper, inkludert meg selv, men det aller viktigste for meg er å slippe tenke på mascara til hverdags.

Når man trenger at det går litt effektivt på morningen, er det digg å slippe å stå å klasse med mascaraen mens man har masse andre ting man burde prioritert istedenfor. Og ikke minst spare tid på kveldstid med å fjerne den!

Jeg har brukt semi-permanente vipper i et par år, og har stort sett brukt volumvipper med 11-12 mm lengde. Men jeg liker at det ser mest mulig naturlig ut, så jeg legger ikke mye på hverken innerste eller ytterste delen av øyet.

For en enda mer "naturlig" look, fikk jeg i går lagt klassiske vipper påEco.Cult på Frogner(spons), som i motsetning til volumvipper består av kun én singelvipp og ikke 3-7 stk.

Fikk ikke tatt så bra bilder, da jeg kom i treningsklær, caps, null sminke (bortsett fra litt shimmerskygge)og hovne øyne(!!), men her er hvertfall ett fra siden dere kan se effekten.

I dag skal jeg på VG-lista, så håper jeg rekker å ta et bilde som viser vippene litt bedre da...

Stay tuned, og heng gjere med på VG-lista på min snap og instastory (magmaloumarthe) utover ettermiddagen!

Ha en nydelig lørdag!!

Klem//Marthe

Pink Delisch!

I morgen reiser jeg og mannen min med et vennepar til Roma, og jeg gleder meg helt vilt for har ikke vært der før! Men måtte ha mine avbitte, frynsete negler reiseklare, så gikk for en naturlig lyserosa shade hos søte Malin på Eco Cult på Frogner.

Litt hektisk i dag og må også rekke sommeravslutningen i barnehagen, så bare en kjapp update her inne i dag, men ønsker deg en superfin onsdag!

Sees i Roma!

Klem//Marthe

DEILIG MORGEN MED BABOR!

På tirsdag startet vi dagen med blå himmel og strålende sol på takterrassen på The Thief. Hudpleiemerket Babor hadde invitert til frokost og vi fikk bl.a en presentasjon av deres renseprodukter og nøye renserutiner. Visste du at man alltid bør og skal rense huden godt spesielt på kvelden, og aldri legge seg med make-up på?

Selv pleier jeg alltid å rense godt på kvelden, men må innrømme at jeg innimellom sovner på sofaen og våkner med at huden føles nesten litt tørr, ekkel og klam på samme tid, og det er ikke spesielt digg!

Vi var så heldige å få med oss noen produkter jeg kommer til å teste og skrive mer om senere, men har allerede prøvd nattmasken som var kjempedeilig.

Gleder meg ellers til en rolig helg, der hagen skal stå i fokus for litt planting.

Håper du ellers har hatt en nydelig himmelsprett! Selv dro hele familia på en fem-timers sykkeltur i dag, der vi først syklet til T-bane stoppen på Gaustad og tok banen opp til Frognerseteren der vi syklet videre til Ullevålseter og kjøpte oss vafler og kakao. Så syklet vi gjennom Maridalen med noen stopp her og der for å plukke hvitveis med eldstemann. En liten pitstop i Nydalen hos mormor og morfar senere, sovnet jeg med én gang da jeg skulle sette meg ned i to sekunder da vi kom hjem.

De to sekundene ble til en time.

Sykt digg!

Sees i morgen da, folks!

Klem//Marthe

BYE BYE! SEE YOU NEVER AGAIN!

Nå nærmer sommeren seg med stormskritt, og jeg gleder meg til å tine opp etter vinteren og til å gå i lange, flagrende sommerkjoler og sandaler!

Men det jeg IKKE liker med sommeren vanligvis, er den daglige shavinga av leggene!!!

Jeg mener det! Det føles seriøst ut som om det er absolutt hveeer dag man må frem med skummet og høvelen i dusjen, og jeg må innrømme at jeg lenge har drømt om å fjerne det permanent.

Jeg har tidligere fjernet håret under armene og bikinilinjen permanent med laser, men måtte igjennom noen runder før det ble så godt som borte. Og det er jo ikke akkurat gratis, så det tar kanskje litt tid før man får gjennomført alle behandlingene som skal til! Men jeg har absolutt ikke angret for å si det sånn!

Og i går var det endelig leggene sin tur!

Jeg var så heldig å vinne et gavekort på Elite Helse på Røa (De flytter til Aker Brygge i mai), og jeg var ikke tvil om at det var hårene som skulle få blø denne gangen;)

Det gjør ikke spesielt vondt, men man kan kjenne at det stikker litt enkelte steder. I følge hun som behandlet meg, vil 20-30 % av hårene forsvinne om tre uker, også skal jeg kjøre en ny omgang om fem uker.

Jeg håper jo at to ganger er nok, men uansett er det digg å bli kvitt hvertfall 60-80%, så kjører jeg kanskje noen runder til etterhvert.

Håper forresten å få lufta leggene noen dager nå, siden jeg reiser til Spania i morgen på hest-og yoga"camp" i Jerez!

Håper du blir med på turen!

Klem//Marthe

SKINCARE TURN-AROUND!!

Annonse//Spons

God Mandag!

Jeg har faktisk fått endel koselige kommentarer i det siste om at huden min har blitt så mye bedre, etter at jeg tidvis har slitt med både pigmenteringer og utbrudd med påfølgende arr tidligere.

Så jeg må bare få takke Elite Helse og Isabella på Røa, hvor jeg startet min "hudpleiereise", og nå til Aesthetic Clinic på Frogner og Christine hvor jeg går nå, som begge har gjort underverker både for huden min.

Var senest på en "Glow-treatment" tidligere i dag hos Christine, og fikk gjort en grundig rens med påfølgende damp og utklemming, før det ble lagt en "peel-prep", som fjernet døde hudceller, og til slutt en fukt-og glødmaske!

Men det jeg har merket spesielt god effekt av underveis, er innsprøytningene direkte i huden av rene vitaminer eller fuktighet, som du kanskje kjenner igjen om du har hørt om det før, som "Skinboosters". Ikke noe "farlige" greier, botox eller fillers eller noe sånt, bare hard-core superbra "skinjuice" for huden!

Jeg synes huden har så mye å si for selvfølelsen min, selv om jeg selvfølgelig vet at det langt fra er det viktigste!!! Men målet mitt er å kunne gå uten sminke i sommer, uten å tenke på dype arr og brune og skjoldete pigmenteringer, og jeg begynner faktisk å nærme meg målet!

Ingenting er som en helt naturlig og fresh solkysset hud på sommeren, og med gode hudpleiere og skreddersydde produkter tilpasset huden, håper jeg å ta mange makeup-og filterfrie bilder fremover både på bloggen, snap og insta!

Og sliter du selv med huden din, ikke gi opp, jeg lover! Ta kontakt med Christine som er helt rå, og den beste dama i klassen. Alle jeg kjenner som går hos henne er blitt helt frelst, og hun ser huden DIN! Jeg føler at mange hudpleiere ofte glemmer å skreddersy et program for hver enkelt, men bare gjør det samme på alle. Så for meg er det et kvalitetsstempel at de virkelig setter seg inn i kundenes personlige hudhistorikk og baserer behandlingen deretter.

Og det gjør de virkelig HER!

Klem, Marthe

PS: Om du oppgir navnet mitt ved en timebestilling hos Christine på Aesthetic Clinic, så får du 20% rabatt på behandlingen din!:)

Tlf: 24112910

#samarbeid

Miss Skinsaver Herself, Christine!

Produktene jeg nå bruker er fra Glo-Therapeutics, Aesthetic Line og Environ! Har også kjempegode erfaringer med merket ZO Scincare, men hadde bare lyst på en liten variasjon etter å ha brukt ZO i et par år, og veldig fornøyd med resultatene her også! Spesielt home-peelingen til Aesthetic Line som jeg smører lokalt på der jeg har spesielt store porer og urenheter. Full av A-vitaminer virker den kjempebra også mot pigmenter, arr og aldringstegn.

STRAWBERRY KID!

Jeg har aldri likt rødt! Og jeg har aldri eid et rødt plagg i hele mitt liv, så vidt jeg kan huske.

Men noe har tydeligvis skjedd, fordi nå får jeg ikke nok av det! Og bruker til og med gjerne masse røde plagg sammen også!

Datteren min synes jeg så ut som et jordbær på disse bildene, men det er innafor,hehe!

Ønsker dere en fargerik ny uke, og håper dere følger meg på instastory (magmaloumarthe) så får jeg vist dere masse nyheter vi har fått inn på MagMaLou også!

//Marthe

Caps//Topshop

Knit//ArnieSays

Trackpants//Ganni

Glasses//BottegaVeneta

MAKEUP MUNCHIES!!

Goood søndag, alle sammen!

Håper dere har hatt en fin helg!

Jeg og vår gjestedesigner på vår neste høstkolleksjon, Vanessa Rudjord, ble spurt om å filme en kampanjevideo for den nye restauranten og club-konseptet, Ling Ling (som åpner i de gamle Onda Lokalene på Aker Brygge 3.april) i går, så vi filmet så å si hele gårsdagen. Gleder meg masse til å vise dere både film og video, og fortelle dere mere om konseptet senere, men landet akkurat i London (etter to timers søvn-aiaiai), så nå vil jeg heller dele disse godbitene jeg kjøpte meg på Gardemoen i dag tidlig fra Mac!

-Diane Kendal sin lip-palette ser fantastisk ut, hvor man kan blande sammen alle disse fargene til å få akkurat den fargen og nyansen man ønsker.

-Har hang-up på mørke lepper for tiden så endte opp med en dyp brunlilla matt leppestift ( Matt Smoked Purple) og en matt "ox-blood colored " lipgloss (Kabuki Magic Retro Matte Liquid Lipcolour, "Fallen Angel")

-Siden jeg har vært igjennom to runder med A-vitaminsyrekur på Aesthetic Clinic på Frogner i det siste, har jeg flasset mye og vært litt tørr og stram i huden mens huden bygger seg opp til å bli (nesten;) ny og fresh igjen. Derfor trenger jeg ekstra fuktighet, og har hørt så mye bra om oljen til Mac ( Prep+Prime Essential Oils), så den ble også med på kjøpet!

-Jeg synes det kan være vanskelig å finne en sort kajal som gir nok "smudge". Ofte blir de for grå eller sitter ikke godt nok på, men "smolder" er en evig favoritt som funker!

-Det siste produktet gleder jeg meg skikkelig til å teste! Jeg er en high-ligher addict, men noen ganger kan det bli litt mye shimmer eller farge til en look, så denne lett teinta glossen ( "It's a great feeling" Crystal Glaze Gloss) blir topp å bruke når man vil ha ekstra shine uten skimrende highlighteffekten, og kan like gjerne brukes på kinnben, neseben og øyelokk som på leppene.

Nå har vi akkurat kommet frem til hotellet vårt i Marleybone, Zetter Townhouse, så nå skal vi finne ut hva vi skal gjøre resten av dagen. Mannen min skal jobbe på mandag og tirsdag, mens jeg ble med på inspo-tur siden det er Fashion Week her nå også!

Si fra om dere har gode London tips på enten restauranter, shopping eller annet man bør få med seg da!:)

Sees på instastories og snap (magmaloumarthe:)

Klem//Marthe

THE BLING THING!

Jeg merker at jeg er litt lei av den minimalistiske smykkestilen, og eeeeeer så glad for at store prangende øredobber endelig er tilbake i trendbildet med særlig Dolce & Gabbana som en av de største inspirasjonskildene!

Vanskelig å bruke i hverdagen sier du?

Slett ikke!

Den aller beste komboen er uansett iøynefallende ørepynt matchet med store strikkegensere, hoodies eller t-skjorter til hverdags. Og skal du på party, er det selvfølgelig lov til gå "all in" med en totally dressed up outfit, med høye hæler og magisk ørebling til også!

Ha en nydelig uke!

Klem//Marthe

Fra torsdagens Vixen Blogawards, hvor jeg brukte Bollywood-inspirerte øredobber fra Miss Mathiesen til en enkel lang sort kjole fra Gestuz...

Mens på lørdag var jeg i både barnebursdag og middagsselskap iført sølv og strass fra Style Since 1979 til en hettegenser, Casall-tights og en oversized ullkåpe fra Amanda Wakeley!

Eller som forrige uke der jeg brukte disse store stjerne-dobbene fra Koma byMarte til denim og fuskepels til en after-work med venninner på Frogner.

NYFRELST!

Jeg elsker å teste masse forskjellig make-up, og etter å ha jobbet som makeup artist i 13 år, har jeg mange produkter på samvittigheten kan du si!

Da jeg først flyttet til Oslo i 2005, jobbet jeg endel for TVNorge og de brukte masse produkter fra mineralmerket Glo-Minerals. Jeg ble aldri helt fortrolig med øyeskyggene den gang, og følte de drysset for mye og ga for lite farge (pigmenter).

Siden har jeg ikke brukt dette merket, inntil tidligere denne uka, da jeg fikk en nyinnføring på hele serien hos Aesthetic Clinic på Frogner.

Og jeg fikk meg en skikkelig positiv overraskelse, for skyggene var mye lettere å jobbe med enn jeg husker og sitter kjempegodt, hvertfall med skyggebasen i bunn.

En annen favoritt var Liquid Foundationen som gir veldig god dekkevne. For noen kan den kanskje bli litt i tørreste laget, men da er det bare å blande i litt fuktighetskrem. Også elsker jeg "Luster Shimmer Brick", som gir en nydelig glød og highlight effekt der du ønsker det!

I tillegg er jeg blitt hekta på alle børstene deres, og da spesielt duo-kosten som er perfekt til påføring av konturprodukter og den flate concealer-kosten jeg også bruker til skyggebasen!

Så jeg kan offisielt kalle meg en nyfrelst "Glo"-fan, og anbefaler gjerne disse produktene til leserne mine.

(Sponsede produkter)

Ønsker deg en supergod ny uke!!

Klem//Marthe

NYTT ÅR, NYE PRODUKTER!

Jeg elsker gode hudpleieprodukter, og har brukt ZO-serien lenge som jeg er veldig fornøyd med.

Men tenkte starte året med å teste ut et annet merke med andre virkestoffer en liten stund, bare for å se hvordan huden reagerer på dette.

Så Hei, Babor! Treat my skin nice, will ya??:)

//Marthe

Tise It-Kupp!!

Hei i natten!

Har lagt ut nye plagg fra garderoben min på Tiseit.com under navnet "MagmalouMarthe", so check it out om du er på jakt etter masse bra og veldig pent brukt second hand!

Du kan finne alt dette blant annet:

Str 39

Str XS

Str S

Str S

Str XS

Str S

Str S (stor i str)

Str S

Str S

Str S

OBSESSED!!

God andre juledag, folkens!

Håper du har hatt en finfin julefeiring så langt! Her feiret vi 1.juledag med den årlige rypemiddagen hos mine foreldre med søsken, og koste oss med julegensere, blinkende neser og multer til dessert!

Lovte i går å legge ut min parfymeobsession de jour,som dere bare måååå prøve:) Den er fra Tom Ford og heter "Orchid Soleil", og den er greit eyecandy også i sin gyldne innpakning og ser superfin ut på badehylla!

Ønsker deg en superfin andre juledag videre! Her i huset blir det pizza og julefilm i kveld+at jeg håper jeg får lagt ut flere plagg fra garderoben min på "Tise"! Du finner meg der under navnet "magmaloumarthe"!

Klem//Marthe

SØT SJOKOLADE OG GLITTER!

På Frogner har vi fått en ny økologisk hårsalong som heter ECO.CULT, men de har akkurat startet med negler og manikyr også, og jeg var så heldig å få testet det ut forrige uke! Og jeg ble så himla fornøyd!! Neglene mine ser nå ut som om de er dyppet i deilig sjokolade og glitter, og de har holdt seg sykt godt! Så om du trenger partynegler til jul, anbefaler jeg deg absolutt å booke time hos Malin! Og skal du farge eller klippe håret ditt, bør du gå til Hege, som er dritrå på dette! ECO.CULT er også kjent for å være best i Oslo på extensions for dere som liker å bruke det, og i tillegg er jentene som jobber der superflinke på fletting!

Så velkommen til Oslos koseligste bydel, Frogner, for en hårstuss, litt farger, fletter eller negler!

Og etter du er ferdig her, kan du jo alltids komme innom oss på MagMaLou i Skovveien for litt shopping eller bare en veldig så hyggelig liten hyggelig prat! God helg! //Marthe

Ps: shellacken fikk jeg sponset, mens klipp/farge betalte jeg fullpris. Men ble så fornøyd at Hege fortjener en skikkelig shout-out!:)

Selve fargen heter "Sweet Chocolate" og oppå har hun drysset på litt glitter og fadet det inn i lakken.

(Btw: Har tidligere fått flere spørsmål angående kulen på leppen min, men har aldri egentlig fortalt om grunnen til det her inne på bloggen før. Men jeg ser at det synes veldig godt på akkurat dette bildet, så jeg kan like godt si det!

Og det er faktisk ikke verre enn at jeg har slått den opp et par ganger på grunn av noen uhell rett og slett. Den ene gangen ble jeg som 6-åring slått i leppa av et nabobarn, etter en krangel om hvem som skulle få koste av seg snøen først. Jeg tapte kan du si! Dette nabobarnet kjørte skaftet av kosten rett i leppa mi og jeg fossblødde i typ en time før jeg fikk den sydd igjen! Den andre gangen kløyvde jeg leppa omtrent i to da jeg bare skulle hoppe strikk på verandaen til en barndomsvenninne da jeg var ni. Strikken var festet til den ene stolen, men strikken var så høy og så stram at jeg klarte å snuble i et hopp og durte leppa mi rett inn i kanten på stolen! Jeg husker enda hvor vondt det var, og hvor redde venninnene mine ble!

Mange sting etterpå ble jeg klar over at dette kom til å bli en skikkelig stor kul! Men er så vant til den at plager meg ikke så mye nå lengre!

Genseren er fra Hedda Skoug x Les Deux som vi også fører i butikken, men vi har kun noen få igjen så det gjelder være kjapp, hehe!!

BRUN UTEN SOL!

Dere som følger meg fast vet at jeg sliter med pigmentforandringer i huden når jeg soler meg, så løsningen for meg når jeg ønsker meg litt mere glød er rett og slett å jukse!!!

Enten bruker jeg SunSpa sin Tan-In-A-Can spray som gir en kjempefin farge uten lukt, eller så går jeg innom Spraytanhuset på Majorstua og får en skikkelig fin og gylden farge som varer litt lengre!

Ha en solrik novembermandag videre, og husk å smør deg med faktor hele året for å unngå solskader!

//Marthe

Skjørtet er fra byMAGMALOU sin sommerkolleksjon//2017 og er i butikk fra mars!

DUFTEN AV PARIS!

Her om dagen fikk jeg et produkt jeg var veldig skeptisk til, nemlig en kremparfyme i stiftform, også kalt en Soft Perfume.

Ting som er uvant tar det ofte litt tid og venne seg til, men jeg åpnet esken (som forøvrig var veldig lekker og "artsy) og duftet litt på den uten å påføre.

Nå skal det sies at jeg har vært en trofast "FlowerBomb"-jente i mange år! Uansett hvilke parfymer jeg prøver, går jeg alltid tilbake til denne godsaken fra Viktor & Rolf!

Men faktisk ble jeg nå skikkelig positivt overrasket over både duften rett fra stiften, og den luktet like godt på huden.

Så hva er egentlig en Soft Perfume?

Ifølge leverandøren er det en pleiende, nærende og diskret solid-parfyme, basert på naturlige ingredienser tilsatt parfyme fra de beste parfymene i Frankrike.

De er bygd opp rundt kosmetiske baser som Shea Butter, Tiara Oil, Mango Butter og Tamanu Oil, som fukter, gir næring, reparer og regenerer. De er også mykgjørende og er full av anti-oksidanter som beskytter huden.

Sabé Masson er utviklet av pariserinnen Isabelle Masson-Mandonnaud, som i sin tid også var gründeren bak den store skjønnhets-kjeden Sephora, og Sabé Massons (navnet er basert på henne kallenavn og pikenavn) produserer nå den eneste parfymestiften på markedet som er basert på naturlige ingredienser, kun tilsatt 10% parfyme.

Jeg synes det er en genial ide, passer perfekt i vesken og når jeg skriver dette innlegget, 7 timer etter jeg puttet den på kan jeg fremdeles kjenne duften av "Macadam Paz", som er den Soft Parfymen jeg fikk.

Så trenger du et godt alternativ til spray-duftene dine, syns jeg dette er et godt alternativ.

Klem//Marthe

(Sponset produkt)

NEW CHAIR & NEW WEAR!

Jeg har ønsket meg en ny stol i stua, og jammen meg fant jeg den under Oslo Fashion Art Festival på Aker Brygge!

Gutta bak konseptbutikken F5 i sentrum (@f5_agency) har lagd denne designperlen, og jeg ble så forelsket at jeg visste med én gang at jeg bare måtte ha den!!

Den er lagd av supermykt kalveskinn og har stramme linjer og åpne flater-altså helt perfekt!

Bildet er fra gårsdagens dinnerparty med et vennepar, hvor jeg i tillegg bærer norsk design. Faktisk er det min egen design: "Linda Lace Jumpsuit" ", som er fra fjorårets julekolleksjon.

Siden den er fra en tidligere sesong er den lagt ut til en super niceprice i nettbutikken, så her er det bare å slå til gitt, hehe!

Ønsker dere en superfin ny uke!

//Marthe

BRYNSLØFT SOM ENDRER ANSIKTET!

Jeg har som mange andre som vokste opp på 80-tallet, øyebryn som var preget av at man overplukket bryna til altfor tynne og uflatterende streker eller buer i ansiktet som gjorde at man alltid så enten sint eller konstant overrasket ut!

Problemet var at etterhvert begynte hårene å slutte å gro tilbake, og når man skjønte at en mer frodig brynsbusk var å foretrekke, var det allerede for sent for mange! Hårsekkene var som døde å regne, ingenting vokste tilbake, og mange (inkludert meg selv) ble avhengig av å bruke lang tid på badet for å forme brynene til å se nogenlunde normale ut!

Men kanskje er det ikke for sent likevel??

Jeg har brukt forskjellige hårvekstserum på brynene mine opp igjennom årene, og det har absolutt virket, for bryna mine har sakte men sikkert kommer tilbake, og favorittproduktet mitt har vært Castor Oil!

Selv om jeg har jobber som make-up artist i 13 år, synes jeg faktisk det er vanskelig å forme fine bryn på meg selv kun med pinsett, så hver 4-5 uke går jeg og får en "brynsløft" på Browrehab her i Oslo (De har også en avdeling i Bergen). Der former, napper og vokser de bryna til perfeksjon, og jeg er alltid like fornøyd etter jeg har vært der!

Så selv om du tror du aldri kan få tilbake flotte og mere fyldige bryn igjen, så er ikke toget nødvendigvis altså gått!!:)

Ønsker deg en fin søndag! Min blir nok litt "hårete", da jeg og familien skal på Tusenfryd i dag, og jeg er livredd karuseller så her skal nok mor få brynt(!!) seg på en litt annen måte, hehe!

Ps: Jeg er så heldig å få behandlingene mine sponset hos Browrehab.

KnitSweater//Lindex

Earrings//H&M

SKINCARE UPDATE!

HeiHei!

Flere som har spurt hvordan det går med hudpleie-prosjektet mitt, der jeg prøver å få bukt med både pigmenteringer og arr i ansiktet.

I det siste har jeg gjort to skinpen behandlinger på Elite Helse på Røa som jeg har veldig troen på, i tillegg til at jeg i perioder bruker Dermaroller fra Swiss Clinic på hjemmebasis.

Til daglig bruker jeg ZO hver morgen og hver kveld, og jeg ser at huden er blitt jevnere, men jeg har fremdeles et godt stykke igjen på pigmentflekkene.

Jeg får bare prøve å være tålmodig og fortsette med både hudpleien og hjemmepleien som før, og krysse fingrene for snarlige resultater på det også. Men jeg er forberedt på at det kan ta litt tid, siden pigmenteringen sitter så dypt!

Men jeg er faktisk ikke så bekymret, for alle jeg kjenner som har brukt disse produktene og fått tilsvarende behandlinger, har fått supre resultater og jeg merker allerede forbedringer selv.

Så mot jul håper jeg jeg kan gå en sminkefri vinter i møte og ikke være avhengig av å føle på nødvendigheten av å dekke til ujevnhetene hele tiden!

Anyways...

Be Happy & Be Yourself...

MED eller UTEN make-up...;)

//Marthe

(Til opplysning: behandlingene på Elite Helse er delvis sponset, og produktene fra ZO og Swiss Clinic er jeg så heldig å ha fått fra leverandørene.)

USTABILT VÆR, KAN FÅ FREM DINE FAVORITTKLÆR!!

Haha, OK, det var en passe cheezy overskrift, men man kan vel aldri stå over en god anledning for et herlig rim!??;)

Vi er faktisk hjemme i Oslo igjen, én uke før planlagt... Måtte dessverre avbryte ferien vår, siden disse rygg-og nakkegreiene mine ikke har tenkt å slå seg til ro med det første virker det som, og da er det best å være hjemme egentlig. Men dette kan jeg komme tilbake til senere, for har en plan for hvordan jeg skal bli helt bra igjen!!;)

Men egentlig er det ganske så deilig å være hjemme i et sommerrolig Oslo igjen, og få unna masse ryddeprosjekter man ikke får prioritert ellers i en hektisk hverdag!

Været kunne jo vært litt mere typ SOMMER, men det som er bra med regn og litt ustabilt vær, er at man endelig kan ta frem et ynglingsplagg som vanligvis må innfinne seg innerst i skapet disse sommermånedene: nemlig JEANSEN!!

Og jeg er HELT obsessed med mine nye medium highwaist jeans med både flare og frynsete kant nederst! Jeg er også fan av å mixe slike jeans med en stretchy ribbestrikk kjole, og for en CASUAL/COMFY look er det bare å få på seg noen Birkenstocks, så er man der!

Nå skal jeg til min faste frisør, Andrés på Spaghetti på Majorstua og fixe på et tørt sommerbleket hår, og det er bare å følge på Snapchat. Du finner meg som "magmaloumarthe"!

Fortsatt god torsdag:)

//Marthe

M

Dress//Gestuz

Jeans//Gestuz

Sandals//Gestuz

Accessoires//MariaBlack//Maanesten//GinaTricot

FØFLEKKFAREN ER OVER!!

Jeg har alltid hatt stor respekt for solen, og bruker alltid høy faktor når jeg er ute, siden jeg har en ganske sensitiv hud som er super mottagelig for både pigmentflekker og andre solskader. Jeg har sikkert fjernet minst ti føflekker opp igjennom årene, og for noen uker siden gjorde jeg en ny føflekk-scanning av en litt større variant på magen, og fikk som svar at den var "meget mistenkelig" og burde fjernes og sjekkes. Jeg ble selvfølgelig litt stressa av den beskjeden og kom frem til at selv om det nå er sommer og veldig lite ideelt å ha et stort arr på magen som egentlig ikke skal utsettes for sollys, så var det ingen veg utenom! Den skulle bort ASAP!

Jeg fikk altså fjernet den for noen uker siden, og heldigvis fikk jeg nylig beskjed fra legen om at den var helt ufarlig. Så nå har jeg altså fått meg et stort nytt arr på magen, men det gjør meg faktisk ingenting!

Gleden er bare stor for at alt var OK!

Men hva gjør man da så, når man alltid "dodger" solen med å bruke omtrent "soltette" faktor-produkter og alltid går rundt med et eller annet svært hodeplagg på skolten som beskyttelse-men fremdeles ikke synes det er helt ok å være helt lakenhvit heller??

Da må det jo være lov å jukse litt, eller hva!!??

Vanligvis bruker jeg SunSpa sine tan-in-a-can produkter som jeg alltid er veldig fornøyde med, for de gir raskt farge, lukter lite og holder relativt lenge i forhold til andre produkter jeg har prøvd. Men nå skal jeg på ferie til Sørlandet i hele tre uker og var keen på en litt dypere farge, så jeg fikk teste den økologiske spraytanningen på Spraytanhuset her i Oslo (de har også en avdeling i Bergen) forrige uke. Og HERRE MIN, så fresh har jeg ikke følt meg på lenge. Huden min ser så utrolig mye friskere ut med litt ekstra farge at jeg tror jeg herved er blitt litt hekta!! Porselenshvit hud er så utrolig vakkert, men min bleike kropp blir jo bare litt sånn blå-rosa som ikke er like vakkert for å si det sånn, så spraytan funker godt nok for meg altså, hehe!

Første gang jeg var der prøvde jeg en blanding av en medium og mørk farge, men syntes fargen gikk bort litt for raskt, så sist gang gikk jeg for "all dark" og håper med det at den holder seg godt noen dager ekstra.

Nå virker værmeldingene litt dystre fremover, men krysser alt av fingre og tær for at det virkelig blir en deilig varm og solrik sommer! Men sånn sett spiller det jo egentlig ingen trille, for er det masse sol er det jo bare å beskytte seg og bruke sol-vett! Mens blir det masse regnvær, er jeg i det minste litt sommerbrun fra før, hehe!!:)

Ønsker dere en nydelig ny og fin uke!!

Klem, Marthe

Smykker fra Maria Black, Maanesten, Tom Wood og HM!

Bikini fra Ganni

Solbriller fra Gucci

Solhatt fra en interiørbutikk jeg ikke husker navnet på på Majorstua!

Kjøpte meg ny piercing her om dagen, og føler nesten at 90-tallet ringer og vil ha den tilbake;)

Goooood Sommmmeeeeerr, og husk solfaktor!! Dette er mine faktor-favoritter til meg selv og barna! (Og ja, øverst på ønskelista mi står et godt kamera om dagen, da jeg endelig har innsett at mobilbilder absolutt ikke holder bra nok kvalitet til å brukes på blogg!!;)

Det synes ikke på bildet, men mine voksen favoritter er fra ZO SKIN HEALTH og heter Oclipse SunSpray SPF 50 og Oclipse Broad-Spectrum Sunscreen SPF 50 (spons).

SOMMERFAVORITTER!

I morgen reiser vi på ferie til Sørlandet, og blir borte i hvertfall 3 uker, så her er det bare å fylle opp kofferten!!

Jeg bruker vanligvis å legge gellack på neglene, for jeg orker ikke tanken på å skulle lakke neglene annenhver dag! Men sist gang valgte jeg en farge som viste seg å bli litt døll på , så nå har jeg valgt ut et par superfine sommerfavoritter som også får være med i toalettmappen i år! Turkis er lille-Lou sin ynglingsfarge også, så tror den bokstavelig talt kommer til å få flere armer og ben å gå på ganske kjapt!

Hva er din ynglingslakk?:)

//Marthe

FANTASTISK FINE FLETTER!

Fletter har vært denne sommerens store hår-snakkis, og jeg fikk flettet noen skikkelig kule hjerte-braids forrige uke på et event som jeg håper jeg klarer å kopiere selv også!

Det er i utgangspunktet bare vanlige kinafletter, men det er viktig at de flettes veldig stramt for at de skal holde best mulig!

Men det viktigste trikset er å løsne litt på de etterpå, og dra de litt ut så de får en slags hjerteform. Du kan lage så mange fletter du vil, men min frisør brukte under 15 minutter på denne frisyren, så om du ikke har veldig god tid er det like greit å gå for kun 3 eller 4.

Om du avslutter med å spraye på en lett finish-spray holder frisyren enda lenger, og du unngår masse småhår som står rett opp!

Prøv selv, eller gå innom ECO.CULT på Frogner hvor jeg fikk lagd mine:)

Ha en fin tirsdag!

//Marthe

SOM Å FÅ ANSIKTSBEHANDLING PÅ EN FJELLTOPP!

Jeg er fryktelig glad i mine faste hudpleieprodukter fra Zo ScinCare, men synes likevel det er gøy å teste ut ulike produkter og behandlinger i tillegg som kan bidra til å få en bedre hudhelse.

Og da jeg ble invitert ned på The Thief Spa for å teste ut Natura Bissé Bubble Pure Air ble jeg skikkelig frelst! Natura Bissé er et spansk high-end hudpleiemerke, som bare føres på de hotteste spahotellene rundt omkring i verden, og i verdens mest anerkjente varemagasiner som Harrods i London og Neiman Marcus i New York. I tillegg er denne behandlingen favoritten til David Beckham og Beyonce!

Så hva er "Bubble Pure Air?" Akkurat som ordet antyder blir ansiktsbehandlingene utført i en liten boble som ser ut som et slags telt, som inneholder 99,9 helt frisk luft, og man kan virkelig føle den rene luften omtrent sive inn i kroppen som om man var på en fantastisk fjelltopp!!

I tillegg har jeg nå prøvd noen av produktene fra serien i noen dager, og de virker utrolig bra, så om lommeboken tillater det bør du absolutt booke deg inn på en time på Thief Spa! Jeg skal hvertfall gjenta dette, i tillegg til å kjøpe meg et whitening serum som visstnok skal gjøre susen mot pigmentflekker!

Sign me up, sier jeg bare!!

Ha en ny nydelig uke, og husk alltid solfaktor!!:)

//Marthe

NEW IN'S!!

MAC er mitt favorittmerke innen make-up, og i går gikk jeg til innkjøp av noen nye favoritt-produkter jeg tenkte jeg skulle dele med dere også.

Elsker den korallrøde kremrougen mot den rødrosa shimmerskyggen, som man også kan mixe med en mørkere brun om man vil legge en mørkere skygge i globalen.

Har også byttet foundation fra å bruke "Mineralize", som gir medium dekkevne, over til Studio Sculpt som dekker pigmentflekken mine enda bedre enn den forrige.

Det har vært veldig trendy med mørke lepper den siste tiden, men jeg kler ikke mørk leppestift, så går alltid for ulike nyanser av nude med en rosa-eller ferskenfarget undertone.

På bildet under (tatt fra snapchatten min:magmaloumarthe) har jeg på meg foundationen, kremrougen og leppestiften som er mest ferskefarget.

Jeg bruker ikke lipliner til hverdags, men den er veldig kjekk å ha om du ønsker lengre holdbarhet på leppestiften. Jeg pleier alltid å legge liplineren over hele leppen først før jeg påfører det første laget med leppestift. Så presser jeg leppene mot ett papir, før jeg tar på ett nytt lag og avslutter med å gå over med liplineren for en jevn leppekant.

Foundation//StudioSculptnw25

Blush//VirginIsle

Shadows//Wood-winked//Mythology

Lipliner//NothingSexier

Lipstick//Myth//Meta-Fabulous

KAMPEN MOT PIGMENTFLEKKENE!

Jeg elsker sol og sommer, men dét gjør absolutt ikke huden min! Selv om jeg går til de beste hudpleierne på Elite Helse på Røa og bruker topnotch hudpleieprodukter fra ZO hele året, har jeg så dype solskader at bare jeg tenker på solen så popper disse dumme pigmentflekkene frem igjen!

Hver høst er det på med laser for å fjerne de, og hver sommer kommer de tilbake selv om jeg aldri går ut av døra uten solfaktor 50 og gjerne en caps i tillegg.

Men i år har jeg en plan for sommeren også! For jeg leste tilfeldigvis om et produkt som heter "Swiss Clinic Skin Roller" og ble skikkelig gira på å prøve ut dette selv.

Dette er en "hud-rulle" bestående av 540 mikronåler av japansk kirurgisk stål som lager pittesmå mikrokanaler/sår når man ruller den over huden, som da stimulere huden til å helbrede seg selv ved å produsere kollagen.

Etter man har rullet påfører man et tilhørende serum, og huden skal etterhvert få en mer milkemyk overflate mens arr og pigmentflekker blir mindre synlige.

Så nå skal det virkelig rulles fremover, og jeg gleder meg til å fortelle dere om det virket.

På bildet over er mine hudpleiefavoritter, som jeg ikke kan leve uten omtrent. Jeg er så heldig at jeg får alle de fantastiske produktene fra ZO sponset, mens hud-rulla fikk jeg tilsendt av pressebyrået deres da jeg selv ringte og spurte om å få teste den ut. Ansiktsmasken fra Emma S. kjøpte jeg på apoteket, og er overraskende bra!

Ønsker dere en solrik, men pigmentfri sommer!!

//Marthe

Håper vi sees på snap og insta @magmaloumarthe:)

That Sunday Feeling!

Søndager er den deiligste dagen i uka synes jeg(med mindre man var ute kvelden før, og formen bare er sånn passe...)

Vi pleier å starte søndagen med familiefrokost, der alle kjemper om å få de mest crunchy bacon-bitene, der jeg må innrømme at jeg alltid kaster meg over de bitene som er mest brent i kantene.

Bestemor pleide alltid å si at man får fin sangstemme av å spise brent mat.

Dessverre har det ikke gått trolldom i den myten for min del, men jeg elsker fremdeles alt som er litt svidd i kantene, som maiskolber, bacon og grillet rotfrukt-chips for eksempel.

Til frokosten pleier mannen og jentene mine å lage alle sin favoritt-juice, der den eldste datteren min elsker å blande epler og appelsiner, mens jeg alltid får min ynglings-variant med epler, ananas og MASSE mynte.

På søndags-formiddag har jeg de siste månedene prøvd å enten få med meg en yogatime på Sats kl.11, eller å dra opp til Ekeberg Dyrepark og dra på ridetur med en venninne eller to, som virkelig er verdens koseligste måte å tilbringe tid sammen med venninner på.

I dag skal vi også på en brunsj utpå dagen til et vennepar, før jeg virkelig skal indulge meg selv med et deilig søndags-spa, etter at barna har lagt seg.

Mens jeg har vært i Litauen tidligere denne uken, har jeg vært så heldig å få noen gaveposer levert på døren, som jeg endelig fikk pakket opp i dag. Og jeg falt helt for gave-esken fra RITUALS, som inneholdt deres nye kolleksjon for både mor og barn: "Tiny Rituals".

Jeg gleder meg veldig til å teste ut posene med rene magnesium badekrystaller, som er 100% naturlige og skal hjelpe musklene til å slappe av.

I tillegg til en delikat innpakning, deilige dufter og digge produkter, er det viktigste at for hvert produkt du kjøper støtter du også The Tiny Miracles Foundation. 10% av hvert salg går til denne veldedige organisasjonen som hjelper mindre privilegerte barn i India med å få en litt bedre start på livet.

Bildene er fra snapchatten min (magmaloumarthe), og er beklageligvis fryktelig uklare siden jeg låner datteren min sin telefon for tiden...Min egen ble ødelagt for et par uker siden, ettersom jeg tilfeldigvis hadde lagt den i samme pose som min reke-og krepsehale salat med sitron etter en treningsøkt ! Etterhvert hadde lokket på salatboksen åpnet seg og marinert min relativt nye mobiltelefon i sitronsaus og vinagrette! Jeg fikk beskjed om at mat-og drikkeskader ikke dekkes av forsikringen(!!;), så nå får man vel bare krype til korset og kjøpe ny...

Ønsker dere en fantastisk fin søndag, og gjerne avslutt dagen med en "10-minutter DEG-tid" om det lar seg gjøre.

Overskuddet fra denne lille gesturen du gjør for deg selv i dag, vil du ta med deg som positiv mentalt overskudd i morgen, og er den beste medisinen mot en blå-mandag, spør du meg:)

//Marthe

Ekstra søndagstips:

For å få perfekt stekt bacon, blir de mye mer crispy og crunchy om man steker de i ovnen på bakepapir istedenfor å steke de i en panne. Vi pleier å bare kjøre de inn på 200 grader, og venter inntil de har fått ønsket konsistens og nyanse.

Bon Apetite!

DET BLIR VERRE FØR DET BLIR BEDRE...

Huden min er ekstremt sensitiv for stress, og blandet med litt barselshormoner og brannkopper, føltes ansiktet mitt som en krigssone for et par måneder siden. Jeg hadde både akneutbrudd og åpne sår fra brannkoppene som ble ganske dype arr i huden på haken, halsen og kjevepartiet.

Jeg kunne ikke gjøre noen veldig aktive behandlinger før huden hadde roet seg litt ned igjen, men i går testet jeg ut medisinsk microneedeling med skinpen for første gang på Elite Helse, som har til hensikt å stimulere kollagenoppbyggingen ved å prikke masse små microhull i underhuden slik at nytt vev dannes.

Selve behandlingen med skinpennen gjorde ikke vondt, men den etterfølgende kremen sved noe innmari i noen få sekunder før den ble tørket av igjen. Så fikk jeg lagt på en avkjølende skinbrightening maske, som føltes veldig deilig og forfriskende mot huden.

Jeg ble litt rød i hele ansiktet og på halsen utover dagen, men i dag er jeg ikke fullt så rød lenger. Huden kjennes dog litt strammere enn vanlig. Men jeg kan allerede se at ansiktet har fått mye mere glød og de dypeste arrene er allerede blitt litt jevnere, så jeg kjempefornøyd med resultatet så langt.

Nå blir det å smøre seg godt med solfaktor 30 eller 50 fremover for det er meldt skikkelig deilig vær fremover, og mine favoritter kommer fra ZO Medical og ZO Skin Health som du kan se bilder av under.

Ønsker dere en nydelig fridag og himmelsprett, så høres vi i morgen igjen!

//Marthe

Fakta om microneedeling:

- Bygger opp hudens styrke og proteinet i bindevevet.

- Skal resultere i en glattere, jevnere og mer forynget hudkvalitet.

- Anbefalt behandling mot arrdannelser, strekkmerker og fine linjer og rynker rundt øyne og munnviker.

Ps: alle bildene er fra snapchatten min "magmaloumarthe"-håper vi sees der??:)

Så ille var huden min et par måneder tilbake, men nå har det heldigvis roet seg og jeg kan gjøre aktive behandlinger både for å forebygge og reparere.

Slik serskinpen-instrumentet ut, som stikker små hull i huden for å stimulere hudens eget kollagen. Man blir litt rød, men ikke så ille at man ikke kan "gå ut av døra". Allerede dagen etter kjenner jeg huden jobbe, og fått mye mere glød, så dette lover godt og jeg er spent på hvordan resultatet faktisk blir om et par uker.

Favorittproduktene for solbeskyttelse!

Ps: Behandlingen er delvvis sponset, og jeg er så heldig å bli sponset av mitt favorittmerke blandt hudpleiemerker: ZO Skin Health.

TAKK!

Kjære leser, jeg vil takke deg!

Nettopp på grunn av deg, og alle dere andre som i Norges langstrakte land går på jobben deres hver dag, kan jeg alltid føle meg trygg på at både mine og dine barn aldri vil mangle hverken hjelp, behandling eller medisiner om de skulle bli syke.

I høst fikk min eldste datter et akutt nyresyndrom, som krevde mye sykehustid og medisiner. Og på mandag fikk vi et nytt gjensyn med barneavdelingen igjen, da min yngste fikk noe så uskyldig som en urinveisinfeksjon, men som rutinemessig må behandles intravenøst siden hun bare er 6 måneder.

Nå er begge hundre prosent friske igjen, som jeg er så vanvittig takknemlig for, men jeg klarer ikke unngå tanken på at hadde dette skjedd i et land uten fri sykehusbehandling, med en familie uten de riktige forsikringene, så kunne utfallet ha blitt helt anderledes.

Derfor vil jeg takke deg igjen.

For at du bidrar.

Til fellesskapet.

Til barna våre.

Takk.

//Marthe

Bildene er fra snappen min, hvor du finner meg under "magmaloumarthe".

BEST BEAUTYBUYS!

Heisann Heisann!

Måtte bare legge ut noen av mine favoritt produkter fra MAC jeg plukket opp på flyplassen i Dubai. Jeg pleier å blande disse to foundationene (nw20 og nw25) for optimal fargenyanse til huden min, og den rødoransje leppestiften fra samarbeidet med Zac Posen kommer definitivt til å bli en sommerfavoritt fremover!

//Marthe

WINTER WONDERLAND!

Herremin, så utrolig vakker den norske fjellheimen er når snøen ligger tett, himmelen er knallblå og solen begynner å varme skikkelig godt!

Har hatt en fantastisk dag med familien på Gaustablikk Skisenter, typ rett over veien fra høyfjellshotellet vi bor på. Hun eldste har kjørt sin første slalåm"konkurranse", der alle var så heldige og få medaljer. Jeg og hun minste har trillet rundt og kost oss i sola, mens far er veldig happy etter noen timer alene i de sorte løypene. Om litt skal vi faktisk på stand-up med Ørjan Burøe, og til kvelden muligens kjøre hundespann (hvis vi ikke blir skikkelig fjelltrøtte da, og heller må spare den godbiten til i morgen tidlig istedenfor;)

Ha en nydelig lørdagskveld!

Klem, Marthe

//Sponset tur//

Follow on insta&snap:magmaloumarthe

Jacket//PeakPerformance

Pants//KariTraa

Turtlesweater//Ganni

Shades//Ganni

Ettermiddagssol

Nydelig utsikt fra den store uteplassen på hotellet.

W.E.E.K.E.N.D

Etter en litt hektisk periode merker både kropp og sjel at den trenger en vitamininnsprøyting, og ingenting er bedre en fjelluft og ro for å komme i vater igjen. Et vennepar av oss har hytte på Gaustadblikk, men vi har ikke vært her på 7 år, så har gledet meg veldig til å komme tilbake denne helgen, og har booket oss inn på Høyfjellshotellet.

Liker den hjemmekoselige og nedtonede stilen her, med 70-tallsvibber på valg av interiør og farger. Favoritten så langt, er de store vinduene og balkongen på rommet med utsikt rett mot skiløypene og Gaustadtoppen. Nå bare gleder jeg meg til å senke skuldrene her resten av helgen...

Ønsker dere alle en nydelig helg!

Gaustadblikk Mountainresort in Telemark, Norway!

Klem,Marthe

//Sponset Innlegg//

THE NEW FLARE!

Den nyeste buksetrenden er korte, korte slengbukser, også kallt "kickflare". Og herremin som jeg digger denne lengden og looken teamet opp med et par spisse pumps, og (selvfølgelig;) en fuskepelsk, sammen med en enkel t-skjorte eller turtleneck.

Bukser og jeans som får frem anklene er ofte veldig flatterende, da de som oftest er den smaleste delen av benet, og vil virke forlengende når de får lov til å synes. Tør du teste ut denne trenden, tør jeg nesten garantere tilbake at du kommer til å bli like frelst som meg, hehe!

Ha en fortsatt nydelig og solrik torsdag!

Klem,Marthe

Følg meg gjerne på snap og insta under "magmaloumarthe".

Outfit//Gestuz

Shades//Gucci

Bag//YSL

FAUX FUR FASCINATION!

Jeg får ikke nok av faux fur jakker, både i korte og lange versjoner, og denne hvite herligheten er blitt min nye obsession.

Tips: Hvis du er klar for å legge bort de tykkeste vinterkåpene dine, kan det være en idé og bare slenge på en skinnjakke under en fuskepels, så holder du deg både varm-OG stylish;)

Klem, Marthe

Follow on insta & snap: magmaloumarthe

FauxFur//DryLake

Leatherjacket//Meotine

Pants//Ganni

Bag//Ganni

Shades//Gucci

TRILLEMAFIA!!

I dag var jeg invitert av Stokke til et matlagingskurs på Geitmyra Matkultursenter for Barn, hvor vi lærte å lage en skikkelig god og barnevennlig tomatsuppe med pastastrimler fra skratch og en deilig smoothiedessert.

Det beste tipset jeg plukket med meg var å lage pasta selv av mel, egg og litt salt, kna det sammen og avkjøl det litt i kjøleskapet. Og enten kan du lage strimler av det og koke det som vanlig, eller du kan raspe deigen i små nudler rett over i den ferdige suppa og la den bare koke noen minutter ekstra.

Kjempegøy for barna å både lage, raspe og ikke minst SMAKE på noe de selv har bidratt med å lage.

Vi har bestillt så vi får ADAMS Matkasse 3 ganger i uken det siste året som vi voksne er veldig fornøyde med, mens hun på 6 år ofte utbasunerer: "Mamma, jeg haaater Adam"!! (Sorry Adam!!;) Men jeg synes det er viktig at hun lærer seg å spise det som vi voksne gjør, i hvertfall være åpen for å smake om ikke annet. Og jeg tror barn blir mer åpne for å smake på forskjellige mattyper om de selv får være med på prosessen, så gleder meg til å vise henne dette pastatrikset som er veldig barnevennlig!

Tusen takk til Stokke og Geitmyra for en koschli' dag, og for veldig gode mattips og deilige smaker!

Ha en finfin torsdagskveld-gleder meg til å dra til Trysil i morgen og innhalere litt frisk fjelluft!!

Mari Midtstigen og Henriette Bruusgaard sverger også til Stokke.

Ps: Jeg er så heldig å ha fått endel flotte Stokke-produkter, men blir ikke betalt for å skrive omtale om de. Det gjør jeg kun fordi jeg liker de rett og slett.

Bilder fra snap:magmaloumarthe

MY GALZ!

På lørdag ble hun minste lille jenta her tre måneder, og jeg skjønner ikke hvor fort tiden har gått! Selv om jeg gleder meg til hun blir større også, har jeg samtidig lyst til å bare klamre meg fast til nettopp dagen i dag. For alltid. Hver dag. Fordi babytiden er så skjønn, og man vil ikke at det skal ta slutt. Men før man vet ordet av det, har de begynt å krabbe og gå. Snakke, synge og løpe rundt. Slå seg, gråte litt, trenge trøst. Starte i barnehage og på skole, få venner og kanskje noen ikke fullt så gode venner...Og alt dette før man egentlig har rukket å summe seg. Men det er greit.

C'est la vie.

Follow on snap and insta @magmaloumarthe:)

FOTFLØRT!

Det er fryktelig lett å glemme å ta vare på føttene sine nå på vinteren, og det er jo ikke så rart så lenge man nesten ikke ser de. I vinterhalvåret er de jo stort sett pakket inn i store og varme sokker og sko hele tiden! Men bare tenk på de stakkars beina dine som bærer deg frem hver dag...Får deg opp av sengen på morningen, går med barna dine til skoler og barnehager, tar deg igjennom lange dager på jobb, gir kanskje max på trening eller om du vasker og rydder hus når du kommer hjem, og er møkk slitne før de endelig kan få hvilt seg noen stakkars få timer under dyna på natten...

Jeg merker jeg ikke er flink nok til å gi de nok kjærlighet selv. Hvertfall ikke på denne tiden av året! Mens jeg hvertfall går til fotterapeut og unner meg en skikkelig pedikyr tre til fire ganger i løpet av våren og sommeren, blir fotpleie dessverre nedprioritert når gradstokken har sunket så lavt at tærne ikke er i nærheten av å få se noe som helst sollys.

Derfor var det så utrolig digg å bli bedt på en deilig "Breakfast & Spa"-morgen på Artesia Spa på Grand Hotell på tirsdag, der vi fikk et fantastisk deilig fotbad og massasje av Gewohl sine fotterapeuter, som behandlet alle etter egne behov. Selv fikk jeg først et mykgjørende fotbad av mandel og vanilje, før bena ble smurt inn med en avkjølende og forfriskende mint balm. Og ingenting føles så godt som en skikkelig fotmassasje, som får i gang blodsirkulasjonen og på en måte restarter kroppen litt. Hvertfall er det slik jeg føler det. Maten stod Supernature for, og de freshe oppskriftene har jeg lagt ved lengre ned i innlegget.

Vi var også så heldige å få et par slippers med saueskinn og ullsokker fra Birkenstock, som jeg kommer til å bo i fremover! Har alltid vært sinnsykt kald på bena. Faktisk hadde jeg kofferten full av bikinier og ULLSOKKER(!!) da jeg og mannen min flyttet til Hawaii i 2003! Og de ble faktisk ganske så flittig brukt der også kan jeg love deg-så her i Norge er jeg hvertfall avhengig av skikkelig varme sokker og tøfler om jeg skal overleve vinteren uten å gå inn i en dyp "kuldedepresjon"-så tusen takk, Birkenstock!

Håper du også ble litt inspirert til å gi føttene dine litt ekstra "løve" og omsorg i kveld-det finnes jo et hav av gode hjemmepleie produkter også! Eller du kan booke deg inn på et spa for luxusversjonen! Uansett kan jeg love deg at både beina og selve dagen får en ekstra kick-start etter litt "fotknaing", og hvem vil vel ikke ha dét??:) Klem, Marthe

Oppslagsbildet (som jeg tror er foten til Ida??!!??:) og bildene under er tatt under eventet av fotograf Sara Johannessen. (Siden jeg er totalt blottet for teknisk innsikt klarte jeg ikke laste ned bildene riktig, så måtte ta screenshot, så derfor er de litt kornete dessverre! MY BAD altså!)

Takk for meg, Artesia Spa!:)

(Sponset event)

Og her er oppskriftene:

KJØLESKAPSGRØT

1 porsjon

1/2 banan

1 ss Supernature erteprotein

1 1/2 ss chiafrø (Chiabia eller Urtekram)

1 ss grovhakkede mandler

1 ss revet kokos urtekram

2-3 ss store havregryn

2,5 dl mandelmelk

1/4 ts vaniljepulver

1/4 ts kardemomme

Litt raspet sitronskall + saften av 1/8 sitron

En liten dæsj havsalt

Mos bananen til den blir til en puree. Bland så med resten av ingrediensene og rør godt rundt.

Sett i kjøleskapet over natta og topp med crunchy granola eller frø og frosne bringebær.

CRUNCHY TOPPING

Kokoschips naturell

Solsikkefrø

Gresskarkjernefrø

Sesamfrø

2-3 ss honning

2 ss cocosa kokosolje

1/4 ts havsalt

Kanel

Bland alle ingrediensene og stek på 165 grader i 12 minutter midt i ovnen. Avkjøles og brukes som topping på grøten.

RÅKAKAKOKULER MED HAMP OG KAKAONIBS

Til 25 kuler

200 gram dadler (uten stein)

100 gram mandler

5-6 ss Supernature hampeprotein

3 ss Supernature råkakaopulver

3 ss Cocosa kokosolje

1 ts vaniljepulver

1/4 ts havsalt

3 toppede ss Supernature Kakaobiter

Valgfritt: én knivspiss cayennepepper

Topping: Supernature hampefrø

1. Fjern steinen på dadlene. Bløtlegg de i minst 30 minutter. Sil av vannet og ha det over i en foodprocessor.

2. Tilsett alle ingrediensene, bortsett fra kakaobitene og kjør til det blir en fast masse.

3. Tilsett kakaobitene og kna de inn.

4. Rull i hampefrø og sett kaldt til servering.

GRØNN SMOOTHIE MED ANANAS OG KORIANDER

En smoothie beholder

1/2 frossen ananas

1 frossen mango

1/2 pose bladspinat

1/2 bunt med koriander

1 stilk med sitrongress

3 cm fersk ingefær

1 liter kokosvann

Saften av 1-2 lime

5 måleskjeer Supernature Greens of kamut

1. Ha alt i en kraftig blender og kjør til det er blitt en jevn smoothie.

Håper det smaker!

FIFTY SHADES OF G.R.E.E.N!!

Grønt er skjønt, så hvorfor ikke kjør en hel outfit i samme farge?? Synes du dét er litt "too much", kan du heller bryte det opp med å kjøre flere lag i ulike nyanser på noen av plaggene som jeg gjorde i går. Et annet tips er å mixe ulike materialer som feks. skinn, strikk og fløyel sammen for en mer interessant og balansert "look". Dessuten er det bare å finne frem tightsen eller leggingsen igjen, som har fått en ny "trend-peak" denne høsten og match de med alt fra pumps, herresko til støvletter-bare anledningen ( og været;) som setter grenser her!!:) God helg'a dere, nydelige lesere!! Marthe xoxo

Cap//AmericanApparel

Turtleknit//ArnieSays

Jacket//Meotine

Leggings//H&M

Bag//YSL

Boots//Zara

Snapchat: magmaloumarthe

FALL FINGERS!

I det siste har jeg hatt mange varianter av nude-nyanser på neglene, men følte for en forandring, så testet ut fargen "Bordeaux" fra Essie by Camilla Pihl en uke for å se om jeg likte det, før jeg eventuelt skulle kjøre på med en mer langvarig variant med Gelish som sitter godt i hvertfall 3-4 uker. Fikk mange komplimenter på Camilla Pihl-fargen, så bestemte meg for å gå for en mer langvarig løsning i lignende farge. Kortet også ned neglene til en mer naturlig lengde, siden bleieskift og babykos er like rundt hjørnet. Bare 3 dager igjen nå...Juhuuuu! Hva er din ynglingfarge på neglene denne høsten?? Klem, Marthe

Bildene er fra snapchatten min: "magmaloumarthe":)

BABYBRUNCH SUNDAY!

På søndag hadde jeg invitert en gjeng på en liten "social shower" som et alternativ til den mer tradisjonelle "babyshoweren". Tre av mine beste venninner ønsket i utgangspunktet å lage en hemmelig surprise-shower for meg, men heldigvis kjenner de meg så godt at de vet at jeg ikke liker sånne type overraskelser, at jeg får panikk av bleiekaker(haha) og elsker å planlegge og organisere gatherings selv, så de var veldig smarte og ga meg kontrollen tilbake til å gjøre det på min egen måte, tihi;) Siden jeg har vært relativt usosial mens jeg har vært gravid, ønsket jeg rett og slett bare en uhøytidelig babybrunsj på en av mine favorittrestauranter på Aker Brygge, ASIA, uten masse stress, baking, "babygames" og orging for noen i forkant! Men må innrømme at det var veldig kos at de hadde pyntet bordet med råssa hjerteballonger og stash til jeg kom!! Det viktigste for meg var bare å få se masse bra damer( og noen gutter;) jeg vanligvis digger å henge, jobbe, feste eller ta en kaffe med og ikke fått sett på en stund, sladre, pludre og catche opp siden sist! Jeg var litt sløv og klarte bestemme meg for en dato midt i høstferien der de fleste hadde planlagt å reise bort, så ble veldig glad og overrasket over at vi likvel ble 25 stk til bords som kunne nyte en superdigg lunsj, stekende sol og fantastisk høstvær på Aker Brygge! Siden jeg ikke visste hvor lenge jeg ville klare å "holde ut" eller bli for kvalm og sliten, ville jeg bruke minst mulig tid med å ta bilder og sitte styre med telefonen! Men noen mobilbilder og snaps(snapchat:magmaloumarthe) rakk jeg jo selvfølgelig, dog tatt i hui og hast, så kvaliteten ble nok litt deretter dessverre!!;)

Min favoritt-rett på ASIA: Asian Style Taquitos, som er små asiatiske tacoskjell fyllt med tartar av laks og hamachi, sitrongress, avokado og jalapenodip.

Tina et moi

Stine, Anne og Ellen Anna

Hege, Cecilie og Samira

Samira, Karoline og Matilda

Nadya, Anne og Ellen Anna

Matilda, Stine og Julie

Resten av bildene av bordet og de fine folka rundt ble blenda av sola, og altfor utydelige til å legge ut:(

Fikk sååå masse fint! Tenk at de miniatyr plaggene skal passe på et pitte lite menneske som svømmer rundt inni magen min akkurat nå!!??!! Blir fremdeles litt cray-cray av å tenke på hvordan det er mulig at det faktisk kan bo et menneske inni et annet, hehe!!

Takk til alle som kom!! Beste dagen på lenge!!:):)

FauxFur//H&M

Shirt//ArnieSays

Leatherpants//Gestuz

Heels//MarcJacobs

SMURFETRYNE!!

I dag var jeg på Elite Helse og fikk teste ut tre nyheter i ZO-serien som jeg er blitt så avhengig av. Dere som leser bloggen min fast, ser kanskje at huden min har klarnet opp i det siste etter å ha vært litt plaget med arr og urenheter?? Etter å ha brukt ZO-medical serien ( rens, t-pads, dagkrem og nattserum) i over et halvt år, både ser og kjenner jeg stor forskjell og har nesten aldri utbrudd lenger. Men den store baugen blir pigmentflekkene som har "eksplodert" i ansiktet, og som egentlig ikke kan behandles med de aller mest effektive produktene så lenge jeg er gravid. Derfor er jeg så glad for at det er kommet et gravidevennlig "Brightening Serum" som både skal redusere og forebygge ujevnheter og pigmentflekker. Men den skal jeg teste hjemme. De to andre nyhetsproduktene er en deilig peeling maske (Invisipeel) som gir ekstra glød, og en smurfeblå (hehe) fuktmaske som også motvirker uren hud! (Bildene er fra snapchatten min: "magmaloumarthe".)

Disse rakkerne av noen pigmentflekker skal få bryne seg på ZO Medicals nye C-Bright Vitamin-C Serum, som er bevist å hemme pigmentdannelse med opptil 80%.

Jeg gjør vanligvis en vanlig ZO-pensling når jeg er her, som har hjulpet huden min masse, men i dag startet jeg timen med en krempeelingmaske som man faktisk kan bruke hjemme også, og som fjerner døde hudceller og fornyer overhuden uten at du må bruke grove peelingprodukter som kan gjøre at man kan bli litt sår og flassete. Huden føltes veldig myk og fresh etter at søte hudpleier-Karine vasket den vekk.

Steg 2 var tre lag med ZO-pensling som hjelper mot fine linjer og rynker, jevner ut hudtonen og tilfører fukt og glød, før vi avsluttet med en blå "smurfemaske" som skal roe ned huden, tilføre extra fukt og forebygge uren hud og store porer.

Jeg skriver dette innlegget nå på morgenkvisten dagen etter, for å få litt ekstra tid til å se hvordan huden virkelig kjennes og føles. Jeg har gjort den vanlige renserutinen min(sammen med et nytt cleansing-apperat, Foreo Luna, jeg er blitt helt hekta på og skal fortelle dere om snart), og huden kjennes faktisk mye mykere ut og føles mye "lettere" ut om du skjønner hva jeg mener;) Nå skal jeg teste ut C-Bright Serumet, under den vanlige dagkremen min, og gi det noen uker for å se om det faktisk lysner pigmentflekkene mine! Spennende!;) Ønsker dere alle en nydelig fredag og en god helg! Klem, Marthe (Innlegget er et samarbeid med Elite Helse, men jeg går dit fordi de er de aller beste og hadde skrevet om det uansett;)

LONDON BEAUTY-BUYS!

Jeg shopper vanligvis lite klær når jeg er ute og reiser, siden jeg bruker mest plagg og antrekk fra min egen butikk og eget klesbrand, men elsker å "investere" i freshe makeup-produkter, vesker, sko og accessoires fra mine favoritt designere som jeg kan bruke lenge og ofte og faktisk få valuta for pengene man legger igjen. Jeg kjøper meg heller en litt dyr veske som kan brukes til "alt" og matcher det med rimeligere plagg, enn å kjøpe masse dyre enkeltplagg man kanskje ikke får brukt så ofte likevel. Det har jeg faktisk ikke samvittighet til;) Fikk ikke akkurat mange timene å titte rundt i London på torsdag, som jeg skrev om i forrige innlegg, men jeg klarer aldri å gå fra et lekkert Louboutin-stativ med neglelakker og leppestifter innpakket i de skjønneste flakonger og design!! Endte opp med å velge fargen "Sweet Charity" til neglene, som har den perfekte "nude"-nyansen, mens til leppene gikk jeg for en matt rødfarge (Diva 505) som er perfekt til å sprite opp en grå høstdag. Rakk også å forelske meg helt i et par øredobber fra Chloé, som jeg kommer til å bruke masse fremover, enten for å pynte opp en type avslappa jeans og t-skjorte look, eller til store chunky strikkeplagg! Og kommer festkjolen på, så funker de da også!!:) Nå skal jeg i en babyshower til en god venninne, så until next time, ha en nydelig søndag! Klem, Marthe

My best beauty buys from my trip to London this Thursday: Nailpolish in the perfect shade of nude called "Sweet Charity" and a dramatic matte red lipstick in the colour "Diva 505", both from Louboutin. And I literally fainted for two seconds when I saw these chandalier earrings from Chloé, perfect to dress up any outfit from ripped jeans and a t-shirt look, chunky knits or a party dress!

GLØDENDE HUD UTEN SOL!

Samarbeid//Ad: Dere som følger bloggen min, vet at jeg har slitt litt med stressutbrudd, arr, ujevnheter og pigmenteringer i ansiktet. Før sommeren begynte jeg å gå jevnlig til Elite Helse på Røa som er de beste på hudproblematikk i Oslo spør du meg-og jeg har prøvd maaaange hudpleie klinikker tidligere uten å være fornøyd! På Elite Helse tar de huden din på alvor, og legger opp individuelle opplegg istedenfor å behandle alle mer eller mindre likt som jeg føler mange andre klinikker gjør. Siden jeg er gravid får jeg ekstra mye pigmentforandringer, som jeg ikke kan behandle aktivt nå, men jeg har brukt solfaktor 50 og caps hele sommeren for å prøve forebygge at det blir veldig mye verre hvertfall. Inntil jeg er ferdig med amminga og kan begynne på det medisinske programmet til Obagi, bruker jeg produktene til lillesøsteren "ZO" som forbereder huden på Obagi kuren ekstra godt, men fungerer veldig bra på huden min allerede alene. Utbruddene har forsvunnet og jeg har fått tilbake glød og farge i ansiktet! I tillegg tar jeg månedlige ZO-penslinger som virkelig renser og klarner opp huden! Så forbedringene har vært store, men gleder meg til jeg etter jul engang kan begynne med prosjekt "Bli kvitt pigmentflekkene" også:)

Bilder fra gårsdagens "My Story" og Elite Helse-besøk på snapchat som du kan følge om du søker opp "magmaloumarthe":

No make up-Scary;)

Etter ZO-penslingen får huden en ekstra boost og ekstra mye glød.

Produktene jeg sverger til;)

Ønsker dere alle en solrik torsdag, men husk solfaktor!!:) Klem, Marthe

FRANSK RUNDFLETTE!

Jeg er vant til å style andre på håret, men er faktisk litt nybegynner på å flette mitt eget, da jeg sjelden tar meg tid til å sette i gang store fletteprosjekter. Men faktisk finnes det mange enkle fletter som ikke tar noe særlig tid, og denne franske rundfletten(som jeg har valgt å kalle den), tok mindre enn fire minutter! Flett en kinaflette på hver side av hodet til de møtes i nakken, og flett videre de to delene sammen i én fransk flette. Vil du ha den mere rufsete og volumiøs, kan du tuppere håret i lengdene før du setter i gang, og eventuelt dra ut litt hår for å gjøre den mer tilfeldig og bustete etter du har satt på strikken. Lykke til og ha en ny fin uke! (Bildene er fra snapchat: magmaloumarthe)