hits

Blogg

TUSEN TAKK, VIXEN!!

Først må jeg si tusen takk til vixen.no som alltid er så flinke og opptrer veldig støttende overfor norsk motebransje, der mange andre medier ofte velger å heller satse på klikkbaserte oppslag med et negativ spinn. De fleste av oss jobber rævva av oss, i en bransje som er relativt liten i Norge, har litt spisse albuer og krever mye dedikert og seriøs jobbing for å faktisk tjene penger på det vi gjør, så litt anerkjennelse i ny og ne er faktisk sinnsykt deilig innimellom alt blodslit og tårer de fleste av oss gründere og de som jobber som freelancere ofte må kjenne på! Men i dag er det"smile-dag", og jeg takker for at dere anbefaler bloggen min videre til deres lesere! Dere kan også følge meg på insta/snapchat om du søker opp "magmaloumarthe":)

Hele artikkelen kan du lese her! Ha en nyyyydelig onsdag!!:):)

Marthe xoxo

OM TØFLER, SYLTETØY OG TIPS TIL SINGLE LESERE!!;)

Siden jeg er 80% sykemeldt ut august med disse deilige svangerskapstilleggene som kvalme og bekkenløsning, prøver jeg å ta livet litt med ro om dagen. Bloggen blir nok derfor preget av litt forskjellige type innlegg fremover, da jeg er en type blogger som aldri planlegger innhold kun for bloggen sin del. Som oftes er jo dét den mest profesjonelle fremgangsmåten og skaper de beste bildene og mest kontinuitet, men for meg passer det best å blogge "as I go", ellers ville jeg aldri hatt tid til å gjøre det i det hele tatt. Dette kan jo dog bli en liten utfordring når man hovedsakelig skriver mest mote-og skjønnhetsrelaterte innlegg, siden det er dét som vanligvis preger hverdagen min. Men nå for tiden vagger jeg stort sett rundt med stor mage iført comfy treningstøy og tøfler, så innholdet på bloggen vil nok som nevnt før, gradvis endre seg i takt med det jeg har mest fokus på i øyeblikket. Som nå i sted for eksempel, da jeg stod over kjøkkengryta og lagde hjemmelaget syltetøy. Jeg er ikke en oppskriftsblogger, men tror sannelig jeg deler den på slutten her likevel, for den ble faktisk ganske god, tihi! Når sant skal sies er jeg på langt nær The Queen of The Kitchen hjemme hos oss for å si det forsiktig, og å lage syltetøy er tydeligvis et så uvanlig husmoraktig syn for familien min at mannen min holdt på å falle i bakken av overraskelse-og latter(!) da han kom inn på kjøkkenet, og lurte på om jeg er blitt alvorlig værsyk i regnet her på hytta;) Men jeg må innrømme at det var innmari hyggelig å renske jordbærene, og koke de opp i gryta mens datteren min rørte rundt og vi smakte til med sukker. Så blir nok ikke siste gang jeg tar på meg forkleet, dog jeg tør ikke love noe. Kan tross alt ikke se bort fra av at jeg lider av å ha vært "uberegnelig i gjerningsøyeblikket" pga lett overskyet vær og litt duskregn, haha. Uansett blir det deilig med noen uker på Sørlandet nå, hvor vi har et sommersted rett ved Arendal som heter Narestø. Har vært her hele helgen, men må hjem noen dager denne uken for litt kiro-911 for bekken, rygg og hofter. Ble kontaktet av en leser som hadde masse gode tips ifht til produkter og behandling for bekkenløsning, som jeg gleder meg til å fortelle dere mer om! Det ene produktet har allerede gjort at jeg kan sove en hel natt uten å våkne av smerter når jeg rører på meg. Dette produktet anbefaler jeg sterkt ikke bare til gravide, men også spesielt til alle dere single lesere der ute! Spent på hva det kan være?? Stay tuned sier jeg bare...!!:):)

Emma Louises hjemmelagde jordbærsyltetøy:

Fjern hamsen på 1,5 kg/3 kurver jorbær og gi de et rask oppkok mens du moser de til ønsket konsistens. Om du skal fryse noe av det eller ønsker en tykkere konsistens, er det lurt å tilsette litt frysepulver, rett etter oppkoket og rør om. Ta kasserollen av plata, og smak til ønsket mengde sukker, honning, stevia eller annet ønsket søtningsmiddel. Hell sylta i enten frysebeger eller dekorative og stemningsfulle glass for et ekstra godt smil om munnen hver gang du tar en skjefull! God syltesommer, kjære lesere! Klem, Marthe

VERDENS ENKLESTE FLETTE!!

Tenkte jeg skulle dele verdens enkleste og kjappeste flettesveis, som er gjort på under to minutter. Først lager du en sideskill på den siden du ønsker, og kaster håret over til den siden du ønsker fletten skal være på. Jeg liker best å lage flettefrisyrer på hår som ikke er helt nyvasket, for da får håret automatisk litt mer volum og struktur.

Tvinn panneluggen og litt av sidehåret i to deler om hverandre til du kommer til nakken, der du bare går over i en løs fransk flette og fester den med en strikk i enden. Jeg pleier å ta en naturbørste å gre litt oppover langs fletten for å gjøre den enda litt mere messy. Avslutt med noen hårspenner om du vil og litt hårspay eller beachspray om du trenger det, et voilá: Du er fletteklar and good to go!! Lykke til:):) xMx

Ps: Følg meg gjerne på snapchat! Magmaloumarthe is mah name;)

THE LONG SHIRT-DRESS!!

Lange skjortekjoler blir en favoritt i årets sommergarderobe merker jeg! Deilig å gå i komfortable, løse plagg som ikke strammer! Men litt leg-action må være lov på en lørdag, så BUTTONS UP, hehe! God Helg!

One of my Spring-Favourites: The Shirt-Dress! Love the loose and comfy feeling! Mixed with some booties and a leather jacket, it made out my Saturday work-outfit:)

Jacket//Gestuz

Shirtdress//TomWood

Boots//Gestuz

Shades//VictoriaBeckham

WORK OUT WEAR!!

Jeg har bestemt meg for at resten av 2015 skal bli mitt nye "Healthy-Year"! Bort med festrøyk og alkohol, og velkommen mere trening og sunnere kosthold! Nå har jeg vært relativt mye flinkere til å trene i 2014 enn tidligere også, men i år skal jeg trene mye mere fokusert og forhåpentligvis få mer energi og overskudd. Etter jeg hadde borreliose i 2009 og -10, har jeg hatt et utrolig svakt immunforsvar, og har vært mye syk, men i år har jeg lyst til å se om jeg klarer å styrke immunforvaret mitt med å ta litt smartere og sunnere valg. Derfor var gårsdagen en utrolig fin dag, som startet med solskinn og fuglekvitter inn av vinduet kl.06.00. Var så invitert til en tidlig treningsøkt med Nike, i Sport 1-butikken ved Oslo City, og jeg fikk skikkelig påske-fornemmelser av den gule toppen og sneakersene, hehe! Forelsket meg helt i "Fit Agility"-shoesa, som var utrolig lette på foten og har superdigg demping. Har aldri hatt en treningsøkt i en butikk før, men klarte overraskende nok å henge på, og ikke bare sikle på alle nye sommerplaggene som hang rundt omkring og fristet, hehe!

Spring is in the air, and I've decided to make this year my "Healthy-Year", focusing more on training, building up my energy levels and get stronger. Yesterday started out just perfect with a morning work-out arranged by Nike with lot's of supersporty, energetic gals @thesport1-store downtown. Loving our easter-look and them great Fit Agility sneakers!!;) How do you like to build up your energy levels??

Don't nobody mess with our "channeling Jane Fonda-moment"!!:)

Elen doin' her thang:) @elenkristvik

Not to mention this lill' but superstrong gal, Line!! @linelangmo

That Model's got nothing on us!!;):)

L.O.V.E these easter-kicks!!;)

Have a great thursday ya'll!!

HELLO 70'S GLAMFAB!

Denne sesongen er motebildet gjennomsyret av herlig 70-talls inspirasjon, som er min favoritt mote-epoke! Har ofte endt opp med å kjøre rene retro- slash boho-antrekk, mens i år har jeg lyst til å utforske andre tilnærminger også, så i går gikk jeg for slitte denimshorts og en kamelfarget cape, store solbriller og en filt-hatt med skinnrem. Passe laidback, og passe glam;) Etter et spennende møte med Innovasjon Norge, tok jeg en liten "walk-in-the-park" ved Akershus Festning og fy søren så deilig det var med synlig grønt gress og blå himmel! Mer enn klar for vår og varmere vær, og gårsdagen var en liten forsmak på akkurat det! HÆÆLLELUJA!!;)

Yesterday I opted for some 70's glam inspiration in a camel fringe-cape, big shades and a hat. Love to mix denimblue with camel, and j'adore these suspender-shorts!

Hat//H&M

Shades//VictoriaBeckham

Turtleneck//JustFemale

Necklace//MariaBlack

Knit//ArnieSays

Cape//BoughtAtMarketInLondon

Bag//MarcJacobs

Ring//MariaBlack

Shorts//Zara

Boots//Zara

BLACK N'WHITE STRIPES!

Sometimes all you need is a little bit of stripes and a dash of black n'white!:)

Favourite white flares!

Use a giftwrap band as a hairband-especially if you've been lucky enough to get a little somethin' from Lady Coco;)

Ready to go with kitten heels and a very chic bag!

Tee//SecondFemale

Jeans//MardouAndDean

Heels//Ganni

Bag//CalaAndJade

Ring//TomWood

A BLACK AND WHITE WEEKEND!

Hatt en superkoselig og sosial helg, med venninnekveld hjemme hos meg på fredag, middag med to vennepar på lørdag og feiring av bursdagen til en kompis på Barotto igår. Venter spent på at vårnyhetene skal komme på plass i garderoben, men inntil da føles det alltid riktig å gå for sorte og hvite kombinasjoner:)

Spent the whole weekende with good friends and my favourite colours,black and white;)

Black & White Simplicity:

Top//byMAGMALOU

Skirt//byMAGMALOU

HEELS//Ganni

Ringlet//H&M

Rings//MariaBlack

Earrings//GanniStoreHegdehaugsveien

Mixing an elegant bow with a simple ponytail always does the trick.

Rockin' Leather:

Jacket//Gestuz

Singlet//byMAGMALOU

Jeans//MardouAndDean

Bag//YSL

Heels//Ganni

With beachy waves I like to keep the makeup soft and natural.

Late Night Picture at Barotto;)

Have a stylish new week!!;):)

SHOOTING FOR ELLE!

Gjorde en secret shoot for Elle i dag. Kan ikke vise bilder av selve shooten enda, men noen behind the scenes er innafor:)

Did a "secret" shoot for Elle on Friday, juhu! I can't show the pictures tho, since it won't feature until the April edition, but here are some "behind the scenes" pics instead:)

Favo Glam Squad: Nikola//Frisør, Caroline//Stylist, Elen//Stylist, Thao//MakeupArtist

"Eddie Tha Dogster"! Ble helt forelsket i hunden til en modell som skulle gjøre en shoot etter oss. Cuteness Overload

Screenshot sneak-peek of the look;)

Have a great Sunday, mah Darlings:)

HELLO RED LIPS AND VIXEN BLOG AWARDS!

Jeg elsker smokey eyes med nude-fargede lepper og går ofte for det på fest, men på Vixen Blog Awards i går hadde jeg lyst til å kjøre en gylden Jennifer Lopez-inspirert look med knall røde lepper jeg nylig så i et magasin.

Went for a J-Lo inspired makeup look I recently spotted in a magazine at yesterdays Blog Awards, witb focus on hightlighting, lot's of shimmer and bright, red lips.

Stor stas å dele ut pris til Bloggernes Favoritt forresten. Prisen gikk til supersøte Janka Polliani(polliani.com), som har en veldig fin blogg, så vel fortjent! Delte ut prisen med Admiral P, som har sykt mange bra låter du helt sikkert har gått og nynnet masse på. Jeg har hvertfall sunget "Engel" drøyt mange ganger i bilen, hehe! Og helt seriøst, han snakker like coolt som han synger, så fet type!

Presented the award with hip-hop/reggae Guru, Admiral P. Swaggy Dude I must day:)

Jeg hadde på meg en sort playsuit fra vår nye byMAGMALOU kolleksjon, men irriterende nok glemte jeg ta av meg back-stage akkrediteringen, så det så litt weird ut,hehe! #rookiemistake

Wore "Helene playsuit" from our ss15 collection, but I kinda ruined the look by forgetting taking off my back-stage pass!!Oh well...;)

Før utdelingen hadde jeg et lite sminkevors med venninne, Vibeke Klemetsen. Fikk også besøk av et par kompiser som ramlet innom og sørget for fønny jokes og god stemning.

Met up with my galpal,Vibeke, for some makeup action before the the award-show. Comedian-friends, Zahid and Anders, joined us too.

Make-up Essentials...

Laquer//LouboutinAndDeboraLipmann

Foundation//Chanel

Lipstick//L'Oreal

EyeShadows//Mac

Nå må jeg hoppe til køys, siden jeg skal på en fotoshoot i morgen tidlig og vise mitt ynglingstrendplagg for vår-sommer 2015. Kan du gjette hvilken type plagg det er snakk om??;)

Gotta go to bed now, as I have an early fotoshoot tomorrow with a Norwegian magazine, revealing my favourite trend-alert for s15!

Have a good Friday, ya'll!

ANOTHER BEAUTY STORY

Hege Aurelie Badendyck, nye redaktøren i Costume, presenterer deres nye nettsatsing på Hotel Continental.

Var på en veldig deilig og vårfresh frokost tidligere denne uka da Costume lanserte sin nye skjønnhetsnettside, Costumebeauty.no. Merker at masse friske og fargerike blomster og macroner på bordene fremskyndet en etterlengtet vårfølelse, selv om det var iskaldt ute. Kommer nok til å svinge innom den nye nettsiden titt og ofte for oppdaterte beautynews fremover!

Ha en skjønn helg, alle sammen!

Styler instabilder;)

Alle foto fra costume.no

SUNDAY STROLLING...

Ingenting er bedre enn rolige søndager hvor man kan dra frem koseklærne og gå ut på tur med familien. Håper alle har hatt en fin helg, og lykke til med den første jobbuken i 2015:)

Lovin' lazy Sundays in comfy outfits strolling outside with my family. Hope ya'll had a great weekend, and I wish you all an amazing first week at work in 2015. Be creative, be happy and make other people smile:)

Cap//Gestuz

Jacket//Gestuz

Sunnies//MarcJacobs

Slackers//CalvinKlein

Sweater//CalvinKlein

Socks//H&M

Earrings//MariaBlack&Glitter

Mountainshoes//Sorel

IN LOVE WITH HIGHWAIST PINK PASTEL PANTS!!

Det kan være vanskelig å finne flatterende highwaist bukser. Ofte får man veldig flat rumpe, mens hoftene ser til gjengjeld extra brede ut. Derfor ble jeg så glad da jeg prøvde denne i dag, og følte den satt akkurat sånn som jeg ønsker en sånn type bukse skal sitte. I tillegg checker den lista for to av mine trendalarmer for våren, som nettopp er rosa pasteller og bukser med høyt liv.

One of my two stronger trend alerts for spring are peachy pink pastels and highwaist pants, so finding this gem of an item was truly a lucky one.

Pants//Ganni

Sweater//ArnieSays

Hat//NinaJarebrink

Necklace//MariaBlack

Heels//Ganni

Pink Pastel Inspirations.....

NÅR IKKE ALT ER SÅNN SOM PÅ INSTAGRAM...

From yesterdays Christmas Party with the MagMaLou Crowd:)

Jumpsuit//Dash

Tatts//Bohotats

I går var jeg på julebord med verdens beste MagMaLou Team. Vi kjørte litt utradisjonell stil med mac'n cheeze og bobler(!!:);) på Brooklyn Inc på løkka, før vi dro videre på Le Bouchon og til slutt danset our asses off på Monkey Bar på Solli Plass. Jeg elsker julen og alle sosiale tradisjoner som hører med. Men denne julen blir litt roligere for min del. Tilsynelatende har alle, inkludert meg selv, det skikkelig bra på insta og andre sosiale medier...Men sannheten er vel at de aller fleste av oss går igjennom både gode og dårlige dager. Eller perioder for den del. Høsten min har vært preget av veldig mye ups and downs, og jeg merker jeg faktisk er litt sliten etter flere lungebetennelser, mislykkede ivf-behandlinger og mye jobbpress.

Jeg har jobbet over 90 timer i uken i over tre år nå for å stable hele businessen på beina, før jeg endelig kunne begynne å source bort endel ansvarsområder for noen måneder siden. Jeg var klar for å ta tiden min tilbake, og tilbringe mer kvalitetstid med venner og familie. Men det er akkurat som når man endelig skal ha ferie for eksempel, og kroppen senker "guarden" for å gå inn i hvilemodus at det skjer. Man blir grise influensasyk og må tilbringe hele ferien under dyna. Nå er jeg ikke influensasyk, men merker likevel at både kropp og sinn ikke henger helt med for tiden...Jeg har hatt flere venner som har gått på den berømmelige veggen, og blitt nødt til å bruke lang tid for å komme seg ut av det. Så med deres erfaringer i minne, innser jeg at jeg må kapitulere en liten periode, senke tempoet en smule og hvile litt for å unngå at det samme skjer med meg. Nå er det kanskje ikke så normalt å være så åpen og frempå om så nære ting. Men som jeg har sagt før, vil jeg heller leve ærlig i nuet enn å bruke energi på å holde en falsk fasade. Så frem mot jul har jeg innvilget meg full jobbestopp, med heller full fokus på hvile og trening, leking med venner og familie- og litt blogging;)

Ønsker deg en deilig julehelg fyllt av akkurat det du føler du trenger for deg selv akkurat nå, og de du er mest glad i

After a long fall period with multiple pneumonias, failed ivf-treatments and lots of pressure @work, i'm ready to clear my calendar, work a lot less and rather work out a lot more. Need some fresh juice in my vains, and just hang out and play with good friends and family for a while. So I'm officially claiming a time-out for myself until after Christmas, but you'll still find me here on the blog tho':)

Wishing ya'll a joyous December weekend!

70's Christmas jumpsuit flare;)

FauxFur//Vintage

Bag//YSL

Kicks//Bianco

JULEBORDSBLONDER

Var på julemiddag i går, og fikk endelig brukt den nye blondekjolen min fra Ganni. Jeg fixer egentlig ikke å gå i strømper, men orker ikke fryse på meg blærekatarr heller, så måtte rett og slett krype til strømpe korset;)

Hooked up with some friends for a Christmas dinner last night all laced up in a dress from Ganni. I absolutely hate wearing tights, but last night was so freakin' cold I had to;)

Kept my makeup kinda glowy with highlighted cheeks and orange lips.

AGAINST BULLYING!!

I ettermiddag tok jeg med datteren min på det offisielle fakkeltoget mot mobbing, som Villemo Hatland tok initiativ til etter at historien om mobbeofferet Odin, som til slutt tok sitt eget liv, ble kjent. Villemo er 14 år og ble selv mobbet i mange år før hun endelig turte å si fra, og smeltet mange hjerter rundt omkring i hele Norge. Jeg håper at alle som mobber føler seg litt mindre i dag, at de også får en følelse av å kjenne seg sårbar, og kanskje endelig får øynene opp for at det de gjør ikke er noe annet en ondskap og dumhet, og viser bare total mangel på empati for andre. Skulle tro ingen som virkelig ønsker å ha det godt med seg selv, ønsker eller har det i seg å være slem mot andre. Så hva med å prøve å like deg selv litt bedre først, før du finner glede i å bryte ned andre...

Jeg er livredd for at datteren min skal oppleve å bli mobbet eller fryst ut, som sikkert kommer til å skje i en eller annen grad i løpet av livet. De aller fleste vil dessverre oppleve at de er blitt litt småertet noen ganger hvertfall , uansett om det har skjedd i barnehagen, på skolen eller på jobb. Jeg kan ikke beskytte henne mot absolutt alt og alle, selv om jeg gjerne hadde gitt høyre armen min for det. Men det jeg kan gjøre noe med er å bidra til å forebygge og forhindre at HUN blir en som erter, mobber eller er slem mot andre barn. Derfor har vi snakket endel om det i det siste, selv om hun bare er fem år...Men jeg har en følelse av at dette blir et gjentagende tema fremover:)

Selv har jeg aldri opplevd alvorlig mobbing, men jeg har kjent på å bli fryst ut og ignorert, som føles helt dritt ut rett og slett. Men jeg må innrømme at jeg har sikkert vært med på å gjøre det samme selv også, da jeg gikk på barneskolen f.eks. og vi var alltid tre venninner som rullerte på å være bestevenniner. Ikke alltid så lett for den ene som ikke fikk være bestevenninne i tospannet der det ikke var plass til alle tre, uansett om det gjaldt meg selv eller en av de to andre jentene...Men systematisk og grov mobbing er så drøyt og kan virkelig ødelegge et menneske, så håper alle, inkludert meg selv, blir flinkere til å snakke mer med barna våre om dette temaet.

Sender herved en big shout-out til alle som hver dag jobber for en nulltolleranse av mobbing i alle barnehager og på skolene! Håper dere vinner:)

Standing up against bullying with my 5 year-old! #oslo #stortinget

Fakkeltog fra Oslo S til Stortinget

PRESSELAUNCH byMAGMALOU

Jeey, i går fikk vi endelig presentert endel styles fra ss15 kolleksjonen vår på The Thief. Kom masse bra folk, og vi er superhappy med responsen. Kolleksjonen er i butikk fra mars, men kanskje du allerede her finner deg en favoritt?:)

Foto: Sara Johannessen

Yesterday we had an exclusive presse pre-view on our next collection, ss15 byMAGMALOU. We are so grateful for the amazing turn up, and all the nice comments and feed back.

Hitting stores in March!

Meg og Andrea

Models Models Models

The Basics byMAGMALOU er vår nye linje med deilige baseplagg.

Gitte Witt, Andrea Backstrøm, Tinashe Bakasa Roll, Pia Skorge, Helene Westbye og Mariann Thomassen

Et lite utbalg av kjolene og jumpsuitene for ss15.

Presenting:)

Espen Hilton og meg

Inspo Wall

Caroline Skjelbred//Elle og Jorunn Aartun//DN

Elisa Røtterud//Høyer og meg

Hedda Skoug//blogger//stylist og Celine Aagaard//Stylemag

Fredrik Austad//Mon Dieu, Yenni Yang//blogger og Ida Einarsdottir//Vixen

The fine crowd from KK

Elisa Røtterud//Høyer og Ingeborg Heldal//Side2

Silvany Bricen//Stella

Magnus dukket også opp;)

Goodiebags!! #inch #denlillefestfabrikken #sumisura #beths #bagelandjuice #deborahlippmann

Yummy!

Tusen takk til alle som kom, og gleder meg til kolleksjonen kommer i butikk!

Thanx for all the support-forever grateful!

NO MORE SKAPBLOGGER!

Jeg har vært en skapblogger i noen måneder uten egentlig å ha annonsert det, men da jeg ble spurt om å blogge for Side2 Nettavisen synes det hørtes super spennende ut. Så Hei og Hopp, nå kaster jeg meg ut i den Store Blogg Verdenen, og jeg blir kjempe glad om du vil følge meg.

For alle som ikke kjenner meg heter jeg Marthe Kveli Valeberg, er 35 år, gift på niende året og har en datter på fem.

Jeg har jobbet som stylist og makeup artist i Trondheim, Hawaii og Oslo siden 2003. I 2011 startet jeg konseptbutikken, MagMaLou, som ligger på Frogner, og i år lanserte vi vår første kleskolleksjon, byMAGMALOU, som nå selges i 40 butikker spredt over hele Norge. Og en ny kolleksjon er på trappene...:)

Jeg er lidenskapelig opptatt av mote og skjønnhet, men kommer også til å skrive om andre aspekter i livet som interesserer meg som for eksempel helse, trening, gründerlivet og familie.

Jeg vil gjerne bli kjent med mine lesere, og håper vi kan inspirere hverandre fremover! "Your Dreams Should Never Be Better Than Your Real Life, So Start Living":)

FAVORITT BLAZER!!

Blazer//VintageDior, Kjole//byMAGMALOU, Sko//Aldo

Var ute igår, og fikk svingt en av mine beste kupp ever! Min ynglings blazer fra Dior som jeg kjøpte på MagMaLou mens vi enda solgte vintage i butikken. Det var veldig trendy med vintage og second hand i noen år, før den trenden har gått noe tilbake nå-men kommer nok sterkt tilbake igjen��Er også veldig glad i Marthe mini kjolen fra vår egen kolleksjon, som også nå kommer i grått!

FROGNER MEETS NEW YORK

</a

Taaaaaxxiiii!!!!

Har brukt mye tid(og penger;) på kafeene rundt MagMaLou de siste årene, og en av mine faste høydare i løpet av dagen er en kaffe latte med hasselnøtt smak på Bagel and Juice.

Åsså har de veldig fønny wallpaper!

Et lite stykke New York midt på Frogner:)Jeans//Mardou&Dean, Shirt//JustFemale,Bag//Miumiu, Sunnies//Marc Jacobs

It's all in The details...Armcandy//Su Misura//Duepunti

FRIDAY NIGHT REUNION

Fashion: kjole//hofmann, leather//ganni, purse//ninajarebrink, shoes//bianco

På fredag var jeg og Magnus på Wedding Reunion Winchcombe Style hos et vennepar av oss, Julie og Andreas som giftet seg i England i fjor sommer. De hadde mange venner i bryllupet sitt,og vi hadde det så gøy sammen at vi har fortsatt å møtes på middager sammen.

Det var en helt spesiell opplevelse å feire bryllup på den engelske landsbygda, i et slott!! Kunne ikke vært vakrere omgivelser, bra folk og bedre stemning på dansegulvet!!:) Minne for livet! Så gratulerer med ett år som hubby og konemor, Julie og Andreas, og takk for et fantastisk nytt dinnerselskap!

Bruden så helt fantastisk ut i Jenny Packham kjole og sko fra Charlotte Olympia( Julie er kattegal;)

</aFashion: kjole//Zetterbergs