byMAGMALOU

CLICKETICLICK!!

Hei på dere!

Vil bare minne dere på at byMAGMALOU også har en webshop vi både har nyheter og arkivsalg dere enkelt kan klikke hjem på nettsiden vår, Magmalou.no!

Jeg gleder meg masse til å bruke den rosa jumpen til både høye hæler og sneakers, den grønne stretchy turtleneck kjolen med t-skjorte erm kommer jeg også til å bruke som en topp ved å rulle den opp litt, mens den stripet buksedrakten skal jeg bruke på fest med sterk kontrastfarge på leppene eller til hverdags med en tee eller singlet under.

Hvilken kombo ville du gått for??

Klem//Marthe

byMAGMALOU SAMPLE & ARCHIVESALE!

Halloisen!!

På onsdag og torsdag kan du gjøre et superkupp og fornye vårgarderoben din på vårt lagersalg på Frogner, der du kan boltre deg i godbiter fra både tidligere kolleksjoner og sampler fra den nye vårkolleksjonen!

Som en extra godbit til mine faste lesere får du også ekstra 100kr i avslag på din handel om du viser en screenshot av dette innlegget:)

Info under!

Håper vi sees!

Klem//Marthe

PRINSESSE MÄRTHA LOUISE + byMAGMALOU

Februar er som regel en ekstremt hektisk måned, og i år er intet unntak. Jeg merker det går utover hvor mye jeg faktisk rekker å legge ut innlegg her på bloggen, så i dag blir det rett og slett en regram av instagrammen min:)

Jeg blir alltid så innmari glad når damer jeg ser opp til, bærer plagg fra byMAGMALOU! Så at prinsessen valgte denne gullkjolen , "Marthe Long Dress", til portrettbildene av kongefamilien, betyr innmari mye for meg!!

Er hun ikke strålende flott?

Dessverre er vi helt utsolgt for både den lange ettersittende modellen som på bildet, og også den kortere kjolen med løsere snitt og belte i livet, både på MagMaLou og på NETTBUTIKKEN vår. Men det kommer mye annet fint og nytt fremover dere bør sjekke ut også!!:)

(En liten fugl hvisket meg i øret at det faktisk finnes en kjole av den korteste modellene igjen i butikken, men den mangler dog belte. Men hvis noen fremdeles er interessert, er det bare å komme innom eller ringe 97041888, så kan vi også sende.)

"Vakre Prinsesse Märtha Louise i "Marthe Long Gold Dress"💛 #happybirthday #kongharald #80years #congratulations #royalfamily #portrait #family #bymagmalou Webshop: magmalou.com"

Hurra for Kong Harald!!!!

(Han virker så skjønn!!:):)

// Marthe

THE WAITING GAME!

Nå er det ikke lenge til hverken vår nye sommerkolleksjon kommer, eller at vi også kan røpe høstens store byMAGMALOU News!! It's Huuuge!! It's great!! It's true!! Hehe, gotta love (read: intensly dislike) Mr. President, Donald Trump;)

Forhåpentligvis kan vi lette litt på sløret allerede i løpet av uken, men jeg kan i hvertfall si at det vil være "worth the wait", og at det er noe alle våre kunder og forhandlere bare kan glede seg maks til!

Det gjør i hvertfall jeg!!:)

I mellomtiden er det litt hektiske dager her, som jeg vet det er for de aller fleste av dere også!

Men blir det litt trangt i toppen noen ganger, så merker jeg at det hjelper veldig å bruke en pusteteknikk jeg har lært av terapeuten min.

Hun ba meg lukke øynene, telle baklengs fra 10 og ta 5 djupe magadrag til slutt. Høres kanskje litt for enkelt ut til å funke, men det er balsam for hvilepulsen min hvertfall, så gjerne prøv det om du trenger en aldri så liten breake.

Og om du lurer på hvorfor jeg går til terapi, så får jeg heller komme tilbake til det i morgen, (eller så snart jeg rekker skrive et nytt innlegg), for nå måååå jeg legge meg siden hubbyen drar til London 04, og man skal rekke både det ene og det andre selv også før barna skal leveres kl.08!

Så goood natt, og drøm søtt!!

Klem//Marthe

PS: er også på snap og instastories om du vil henge med der også, bare søk opp "magmaloumarthe" så sees vi forhåpentligvis der også!:)

ALL WRAPPED UP FOR CHRISTMAS!

Siden jeg ikke ønsket meg noen julegaver under treet fra venner og familie i år, men heller bidrag til gode formål, tenkte jeg at på selveste julaften var det på sin plass å ta på meg en kjole med sløyfe på ihvertfall! Jeg synes den eeer så fin, og må jo faktisk få innrømme at den er fra vår egen vinterkolleksjon og heter "Ida Bow Dress" byMAGMALOU, som du kan klikke hjem HER om du liker den like godt som jeg gjør:)

Jeg matchet min lille "LBD" med et Gucci-belte i livet, og noen glitrende øredobber jeg kjøpte på Gannibutikken i Hegdehaugsveien i fjor.

Håret krøllet jeg i store bølger, men med en liten frøken som har vært veldig influensasyk den siste uka, rakk jeg ikke å sminke meg så mye. Men vi fikk noen hyggelige timer med begge våre foreldre og barna samlet hos oss på Tåsen, før hun lille ble så dårlig igjen at vi måtte tilbake på Ullevål. Faktisk måtte vi tilbringe både natt til julaften og natt til første juledag på sykehuset, da hun lille fikk hele 3(!) forskjellige virus samtidig, og har vært skikkelig pjusk i over en uke. Men nå er vi heldigvis hjemme igjen, og gleder oss over at astmamedisinen de prøvde i natt hadde skikkelig god effekt på pusten.

Selv merker jeg at jeg egentlig trenger noen sårt tiltrengte timer på øyet, etter tre dager uten noe særlig søvn i det hele tatt...Men jeg nekter å gå glipp av foreldrene mine sin årlige rypemiddag 1.juledag med hele familien i kveld, så jeg får bare get it together!!

Sove kan man jo gjøre senere;)

Ellers må jeg jo si at det gikk overraskende greit å ikke få noen av de mange pakkene under treet selv i går!! Følte jeg scoret noen voksenpoeng der altså, hehe!

Men jeg må faktisk innrømme at jeg har vært aldri så lite egoistisk i julen også, for jeg hadde faktisk hintet om noe jeg ønsket meg av mannen min en stund FØR jul, så på veggen i stua henger det nå et bilde av Kate Moss jeg har ønsket meg lenge. Og siden det faktisk ble levert i starten av desember, merker jeg at den får gå på en annen konto enn julegavekontoen...Er ikke dét akkurat innafor??!!??;)

Men jeg fikk faktisk én liten pakke å åpne i går... Den var også fra The Husband, og var en parfyme jeg har obsessa på helt siden jeg prøvde den på en flyplass på veg hjem fra Hawaii i november. Da fikk jeg ikke tid til å kjøpe den selv, for hadde et fly å rekke, men har ikke klart å slutte å tenke på den...Og hvilken det er kan du lese om her inne på neste blogginnlegg!!:)

Håper du popper innom!

Nå skal jeg selv hoppe inn i finstasen og velte innpå med pappas selvskutte rype rett borti gata!

Håper du har en fredelig jul- og forhåpentlig virus-fri barn:)

Juleklem//Marthe

Dress//byMAGMALOU

Belt//Gucci

30% OFF PEEPS!!

Med mitt fantastiske skjermdumpbilde fra vår webshop på MAGMALOU.NO, gir jeg alle følgerne mine 30% mellom kl.12-24, torsdag 15.desember!

Bare å slenge inn rabbattkoden "Magmaloumarthe", så er du bare noen tastetrykk unna en veldig hyggelig førjulspakke til deg selv i posten!

Gledelig jul folkens!!:)

Klem, Marthe

ALOHA OSLOVE!

I går ettermiddag kom vi endelig hjem etter et helt døgn stuck på diverse fly fra Hawaii til Oslo, og jeg må bare si at jeg elsker foreldrene mine litt ekstra mye i dag som inviterte barna rett på overnatting hos dem, så vi kunne pakke ut og fixe litt til jul og advent i ro og fred, mens barna kunne kose seg hos "momma og moffa"!

Men helt ærlig ble det hverken utpakking, rydding eller juleorging!

Etter en laaang varm dusj etter vårt første møte med kulden igjen, sloknet vi begge to klokken syv!!! Hadde gledet meg vilt til en hel natts uavbrutt søvn og ei varm vinterdyne, så våknet deilig uthvilt allerede 06 i dag tidlig-uten hjelp av hverken våkne barn eller vekkerklokken!

Har hatt en fantastisk fin ferie,og tror barna også har satt pris på denne opplevelsen, selv om hun yngste er for liten til å huske det i fremtiden.

But hey, that's why we've taken lot's of pics!!

Denne turen har vært et deilig og varmt lite avbrekk fra hverdagen, før en superhektisk førjulsperiode setter i gang for fullt denne uka!

Men i dag blir det forhåpentligvis tid til litt adventspynting også...

Håper du selv hadde en finfin første søndag i advent i går også, så sees vi her inne igjen veldig snart!

Klem//Marthe

MIN NYE "LBD"!

Vanligvis tenker man på "den lille sorte" (The Little Black Dress) når man tenker på dette uttrykket. Men jeg har lenge lett etter en sort LANG kjole (LONG Black Dress), som jeg kan dresse opp og ned.

Siden jeg ikke fant "The Perfect One", var det like greit å designe en selv, hehe!

Resultatet ble en sort blondekjole med skrå skulder, som man like gjerne kan bruke til høye hæler eller flats! Selv valgte jeg å style den med sandaler til gårsdagens bursdagsfeiring av en venninne her på Hawaii.

Kjolen kommer i butikk i mars (da også i blått)!

I mellomtiden kan du shoppe byMAGMALOU både på vår egen NETTBUTIKK eller hos Miinto.no!

Fortsatt gooood søndag!

//Marthe

BYMAGMALOU x MIINTO

Nå har vi endelig lansert byMAGMALOU på Miinto.no, jeey!

Så hvis du (som meg;) synes at mor også fortjener en liten oppmerksomhet selv om det er farsdag på søndag, så klikk deg inn HER da vel! Digge baseplagg, comfy hverdagskjoler du kan dresse opp og ned og flatterende jumpsuits er blandt godbitene du kan klikke hjem til deg!

Og det beste av alt: I tillegg til nyhetene fra aw16, ligger resterende varer fra forrige kolleksjoner ute til hele 20-70%!

Happy Shopping!

//Marthe

TAKE A BOW!

Bow-tie kjoler er skikkelig "in" for tiden, og vi har en egen versjon av sløyfekjolen vi har kalt "Anki Bow Dress", som kommer ut på webshoppen vår neste uke!

Inntil videre kan dere ringe direkte til butikken(97041888), så sender vi selvfølgelig over hele landet:)

Go'Lørrdah!

//Marthe

www.magmaloumarthe.com

Jump Jump Jump!

Buksedresser er mitt favorittplagg over alle favorittplagg, og derfor designer vi også endel av de i våre egne kolleksjoner også.

Og heldigvis er det ikke bare vi som er glad i en god jumpsuit, men Jenny Skavlan hadde på seg vår "Marthe Red Jumpsuit" (fra høstens kolleksjon) under sendingen av søndagens TV-aksjon, mens Marion Ravn gikk for den sorte versjonen i forbindelse med en anledning med The Stream (som hørte til vår siste sommerkolleksjon)

Vi har kun noen få igjen av hver farge i butikken, mens på webshoppen vet jeg vi er utsolgte for den i sorte i hvertfall.

But good news er at vi har rebestillt en ny liten ordre fra fabrikken av dressen i burgunder, som ankommer butikken i november

Til sommeren så kommer den faktisk både i hvit og rosa!

Can't wait already!

Get it here:: MagMaLou.com // 93651703

//Marthe

LOVELY IN LACE!!

Skjønne Eva Weel Skram ser ut som en drøm i vår "Emma Lou Lace Dress", som er fra vår siste sommerkolleksjon (men kan bæres uansett årstid!) og er oppkalt etter min eldste datter.

Vi har fremdeles noen få igjen, så gjerne kom innom butikken vår MAGMALOU på Frogner(eventuelt ring oss på 97041888), eller klikk den hjem til deg HER!

Og det beste av alt: den er satt ned fra 3200kr til 1100kr, så dette er intet mindre enn et kupp!!

God mandag!

//Marthe

ENDELIG KOMMER DISSE KJOLEFAVORITTENE!

I løpet av denne uken får vi endelig inn de to siste kjolene av nye høst/vinterkolleksjonen til byMAGMALOU.

Disse kjolene har en superfin og flatterende fit, som kler de aller fleste kroppsfasonger, og har en supersøt sløyfe du enten kan knyte opp, eller la den henge som på bildet!

Den sorte kjolen har gjennomsiktig stoff på ermen og er den perfekte "lille sorte" til fest, mens den sorte og hvitspraglede er perfekt til omtrent alle anledninger!

Du kan i løpet av uken få kjøpt de på nett: MAGMALOU.com, eller du kan ringe direkte til butikken på 97041888 så kan vi selvfølgelig sende til deg!

Ønsker deg en nydelig uke!

//Marthe

Her er et lite utvalg av andre styles fra vår aw//17 kolleksjon:

FINE FAVORITTER I ELLE!

Tusen takk Elle Norge for fine favoritter i forrige utgave! Høstkolleksjonen vår er begynt å komme, og kommer også fortløpende fremover nå både i butikk og på webshoppen! Ha en nydelig uke!

Ps: byMAGMALOU er andre kolonne til venstre:)

//Marthe (snap/insta: magmaloumarthe)

TAKK ELLE NORGE!!

Sååå takknemlig for høydepunktbilder i Elle fra visningen vår i februar!

Noe fra høstkolleksjonen er allerede i butikk, mens resten kommer i løpet av kort tid!

Velkommen til MAGMALOU på Frogner, eller gjerne titt innom webshoppen vår på magmalou.com, der du kan finne både fabulouse nyheter og fantastiske salgsitems!

Gooood søndag, kjære lesere!

//Marthe

TO-DAGERS TILBUD PÅ BYMAGMALOU WEBSHOP!!

Gjør et kupp!!

Vi gjør klart for nyheter på nettbutikken vår, og kjører i den anledning en to-dagers kampanje på webshoppen vår, der du får 250kr ekstra i avslag ved å legge inn rabbattkoden.

Og fra neste uke kan dere også shoppe nyhetene fra høstkolleksjonen!

-Håper vi sees da!:)

Klem//Marthe

PS: gjerne del med venner og bekjente!!

LENE + MARION + ANE!

Noen av de hotteste damene jeg kjenner rocker Leni Jumpsuit, som i ny utgave i burgunder har fått navnet Marthe Red Jumpsuit!

Den har kommet til butikkene, så bare ta turen innom vår egen MagMaLou-Store i Skovveien 8 på Frogner(Tlf:97041888) eller sjekk nettbutikken vår Magmalou.com i løpet av neste uke!

//Marthe

CROWD//byMAGMALOU RUNWAY SHOW @THETHIEF

Sjekk ut bildene og den fine crowden som kom på visningen vår for et par uker siden!

Enjoy og ha en nydelig lørdag!

PS: Er du i Oslo, er det markedsdag på Frogner i dag, og vi kjører masse bra tilbud både i butikk og på lageret vårt (inngang v/Baker Hansen i samme gate som MAGMALOU!

Selv er jeg der 11-15, og blir veldig glad om dere kommer for å hilse på!!

Velkommen!!

//Marthe

ANE DAHL TORP I byMAGMALOU PÅ AMANDAUTDELINGEN!

En av mine favorittplagg vi noen sinne har laget er denne jumpsuiten vi tidligere har hatt i både blått og sort, men som nå også kommer i en ny fresh variant i bordeaux.

Ane har alltid vært veldig fan av denne jumpsuiten, og faktisk brukt den både i blått og sort ved ulike anledninger, og nå sist i bordeaux på forrige helgs Amanda pris utdeling!

Jeg har sagt det før, og sier det igjen, at en buksedress er virkelig det perfekte plagget som kan dresses opp og ned uansett anledning, og Ane er virkelig beviset på det!

Jumpsuiten kommer i butikk i morgen, og fra neste uke kan den også kjøpes på vår nettbutikk Magmalou.com!

PS: Tidligere het denne "Leni Blue" eller "Leni Black" jumpsuit, men siden det er blitt en av mine personlige favoritter har vi endret den til "Marthe Red Jumpsuit" denne gang (selv om fargen som sagt er mer vinrød, er "red" litt enklere å si!)

-Noen fordeler må man jo ha når man designer sine egne plagg, hehe!!

Ha en finfin dag!!

Klem, Marthe

CHECK OUT OUR SS17 RUNWAY SHOW!

Herremin! En uke er allerede gått siden vi viste vår neste sommerkolleksjon på Oslos beste takterasse på The Thief i strålende solskinn og skyfri himmel!

Snakk om å ha flaks med været, som satte en perfekt ramme rundt både en fantstisk ny start og et endelig punktum på et innmari hektisk halvår.

Visningen ble et punktum på flere måneders planlegging av selve visningen, som underlig nok er over på bare noen minutter (Sick!!Hehe!!)

Men det er nå jobben egentlig starter.

Innsalg til kunder, produksjon, reiser og rettelser på fabrikkene, før det endelig skal distribueres rundt feb/mars, SAMTIDIG som vi skal ha en helt ny høstkolleksjon klar for visning til samme tid!

That's the name of the game i klesbransjen, og det er ikke rom for mye pauser.

Heldigvis har jeg verdens beste team rundt meg, og det er så mange jeg vil takke (med redselen for å utelukke noen som også fortjener en hyllest...)

But here we go:

Andrea Johannesen: Min partner in crime både som daglig leder på MagMaLou og som Head Tecknical Designer på byMAGMALOU, som har jobbet beinhardt i mange år i tråd med merket vårt sine visjoner, og gjort en så god jobb at hun velfortjent har fått noen eierandeler i vårt brand, og sammen skal vi fortsette å utvikle merket vårt sammen!

Marte Dahlgren:

Vår superstar koreograf og castingansvarlig, med ekstra ansvar for stylingen.

Spalt PR:

Vårt fantastiske pressebyrå, som alltid er til uvurderlig hjelp og støtte.

The Thief:

Som gjorde Oslos beste location "Thief Roof" tilgjengelig for oss, og til deres alltid superservice-minded crew!

Casall:

Vår hovedsponsor de to siste visningene, og mitt favoritt treningstøy merke (med høy motefaktor;) som jeg også er så heldig å få være ambassadør for!

Youngblood:

En av mine absolutt største favoritt makeup-brands, som stilte med sitt veldig profesjonelle team av make-up artister og backstage film-crew.

Adam og Eva//Redken:

Pionerer innenfor hårstyling og hårpleie! Så også på vår visning!

Sapatos.no:

Dette norske skomerket is one to watch! Og takk for lånet av freshe sneakers i crispy white & silver.

Maanesten:

Et fantastisk accessorie-brand fra Danmark, som stacket opp modellene våre med masse sølvringer.

Varsity:

Jeg var helt bestemt på å bruke capser på denne visningen, og da er det topp å få de feteste capsene man kan oppdrive i Norge, nemlig fra Varsity-gutta!

Blooming.no:

Takk for at dere satte opp nydelige og stemningsfulle blomster.

MagMaLou-Teamet:

Takk til alle jentene som jobbet beinhardt hele dagen backstage for å få alt til å gå smooth!

Mariann Thommassen:

Supervenninne og Star-Dj, som kastet seg over utfordringen da budsjettene mine egentlig tilsa at vi egentlig bare kunne spille fra en playlist...Love you, og takk for tidenes feteste hiphop 90's//2016 mix!!

Celine Aagaard:

Enda en superstar venninne som orget i stand og inviterte til en pre-byMAGMALOU hagefest før selve visningen.

Model-Squad:

Just look at them!!;);)Hehe!

Hanne Erøy:

Vår eminente fotograf, som tok nydelige catwalkbilder til tross for både plass- og lysutfordringer.

Julie Krøvel:

Vår fantastiske videograf som har laget en fab stemningsrapport, som jeg skal prøve å få lagt ut her etterhvert også.

Men først et lite bildedryss fra catwalken:

(Inspirasjonen bak den kan du lese mer om her på vixen.no)

//AllPhotos//HanneErøy//

FINE BERTINE I BYMAGMALOU

Hei hei, kjære lesere!

Her har det vært stille i mange dager nå, da det har gått i ett med visning av klesmerket vårt, byMAGMALOU sist tirsdag, Oslo Runway og barnebursdager!!

Kommer sterkere tilbake med både bilder og oppdateringer fra dét altså, men først et lite bilde av skjønne Bertine Zetlitz fra gårsdagens Aschehough Hagefest i et plagg "fresh from The Runway"; Leni Jumpsuit.

Denne jumpsuiten er en av mine absolutt favorittplagg vi noen sinne har laget, da den er så enkel å style både opp og ned!

Gleder meg til den kommer i hvitt og rosa til neste sommer, og nå til høstens utgave i burgunder som kommer i butikk allerede neste uke!

På nettbutikken vår kan du også slå kloa i den sorte versjonen som var denne sesongens farge, bare gå inn på Magmalou.com!

God helg a dere!

//Marthe

SANDRA + VIBEKE x byMAGMALOU = HOT!!

To byMAGMALOU plagg svingte seg til en god femmer på VG-lista da de var i Oslo!

Vibeke er en god venninne som kler alt fra søte sommerkjoler til mere røffe, men enkle plagg som vår LENI JUMPSUIT i sort, mens Sandra rocket en i utgangspunktet litt mere sommerlig hvit variant som er oppkalt etter min yngste datter!

Både den sorte buksedressen og den hvite i blonder som heter Olivia Lace Jumpsuit får du kjøpt på vår webshop: magmalou.com!

Fortsatt goood sommer, kjære lesere!!

Klem, Marthe

MAGISKE MARIA MENA SA JAAAA!!!

Det er så utrolig mange bra norske artister om dagen, men noen får man et ekstra nært forhold til-og Maria Mena er en av de for meg...Ikke nok med at hun er en utrolig vakker jente, men hun inspirerer så mange med sine ærlige og tildels tøffe tekster jeg tror mange kan kjenne seg igjen i, eller finne trøst og inspirasjon av.

Da jeg fødte min yngste datter i oktober ble jeg satt i gang klokken 11 på dagen, og frem til kl.18.30 skjedde det absolutt ingenting. Og i timesvis lyttet jeg kun til Maria Mena, Christel Alsos og Susanne Sundfør (#girlpowertunes)for å samle krefter til selve fødselen, inntil jeg over en boks Mr.Lee nudler satt nede i cafeteriaen og kjente at babyen faktisk kom. Altså, det var ikke snakk om rier eller noe sånn, hun bare KOM!

Magnus fikk slept meg inn i en heis mens babyen trykket på, og jeg trodde jeg skulle dø. Jeg rakk såvidt å komme inn døra på føderommet før lillegull var ute, og jeg har aldri kjent på et større fysisk rush noen gang. Jeg, verdens største pingle, som hyler for ett myggstikk, overlevde en styrtfødsel!!

UTEN smertestillende!!

Shit, for en lykkefølelse!

Og hvem vet, kanskje er det bare litt ekstra styrke fra musikk man trenger?? Ikke vet jeg, og mulig jeg hadde valgt epidural om jeg skulle føde igjen. Men det som er sikkert er at jeg hvertfall hadde hørt på de samme tre damene igjen, og hold dere fast: Maria har sagt ja til å synge i datteren min sin navnefest på lørdag, og jeg kunne ikke vært mere glad og takknemlig!!

Nå gjenstår bare å finne riktig lokale, siden Plan A med hagefest utgår sammen med værvarselet om regn til helgen!!

Ha en finfin tirsdag!

Klem//Marthe

Ps: på bildet har Maria på seg "Christine Dress" fra eget merke som du får kjøpt på magmalou.no:)

Sandra Lyng i Olivia Jumpsuit!

Det er ingen hemmelighet at jeg må være Norges største jumpsuitoholiker, og denne lille hvite blondesaken er fra byMAGMALOU sin sommerkolleksjon og er oppkalt etter minstedatteren min, Olivia!

Og ser ikke Sandra Lyng helt fantastisk ut i den??:) Hun hadde den på seg under dagens "God Morgen, Norge", og jeg synes hun rocker den 100%!!

Lyst på den selv? Kom innom butikken på Frogner da vel, eller klikk den hjem på magmalou.no!

Nå er det å se på VG Lista på NRK! Goooood helg a, nydelige dere!!

//Marthe

"Anne Dress" i INmagasinet!

Går litt i ett om dagen her, så blir litt "lette" innlegg for tiden, men kommer nok sterkere tilbake!

Prøvde en ny ansiktsbehandling i går jeg gleder meg til å fortelle mer om bl.a, men inntil videre kan dere kose dere med et bilde av vår blomsterkjole "Anne Flower Dress", som er avbildet i det siste INmagasin-utgaven i Bergen!

Om du liker den, er det bare å klikke den hjem fra webshoppen vår på MAGMALOU.com!

Ha en nydelig st.hansfeiring i morgen!

//Marthe

ANE DAHL TORP ROCKIN' "MARIT SKIRT" AND "TOVE TOP"!

En stooor shoutout til denne råtassen av en dame, som har vunnet et lass av priser og nominasjoner siste året, med både film og teater.

Sist uke vant hun Heddaprisen som Årets Beste Skuespillerinne (iført Leni Blue Jumpsuit byMAGMALOU), og i august er Ane også nominert til en æresfull AMANDA med filmen "Bølgen".

Vi tok en kaffe på Frogner i dag, etterfulgt av en liten shoppingrunde, og endte opp med disse plaggene fra basekolleksjonen vår: "Marit Short Skirt" i sort og "Marit Long Skirt" og "Tove T-Top" i grønn. Plaggene er superlette å både bære, bruke -og ikke minst style. De er "coole og laidbacke" med bare sneakers, men også veldig chice med høye hæler til. Og det koseligste av alt er at akkurat disse plaggene er oppkalt etter forloverne mine, Tove og Marit, som bor i Trøndelag og som jeg dessverre får sett altfor sjelden. Derfor er det ekstra hyggelig å ha egne plagg oppkalt etter de:)

Begge Anes Looks kan du kjøpe på vår nettside på www.magmalou.com!

Ha en strålende tirsdag!!!

//Marthe

byMAGMALOU PÅ GOD SOMMER, NORGE!

Det er så utrolig stas og hyggelig å se jenter i gata med byMAGMALOU design, og ekstra stas er det når plaggene våre får fjonge seg litt på TV'n!

I går var vår skjønne Prinsesse Märtha Louise og hennes like skjønne kompanjong, Elisabeth Nordeng, på "God Sommer, Norge!" på TV2 iført en flott sommerkjole og en superkomfortabel og chic jumpsuit fra våre nye kolleksjoner!

Prinsessen hadde på seg "Marthe Cord Jumpsuit" som kommer i butikk til høsten, mens Elisabeth hadde på seg "Andrea Long Flower Dress" som er å finne i butikker som fører merket vårt nå, eller du kan klikke den hjem til deg på vår webshop: Magmalou.com!

I dag er en nydelig dag i Oslo, som startet med et hyggelig frokostevent på Jor i regi av Birkenstock og American Vintage, så blir det noen møter før vi skal på noen pre-drinks hos en venninne før vi drar på åpningen av Louis Vuittons nye flagship-store her i Oslo!

Følg meg gjerne på snap(magmaloumarthe), om du vil bli med på moroa:)

Klem, Marthe

NY KOLLEKSJON COMING UP!

Denne uken er jeg på produksjonstur til Litauen hvor vi produserer kolleksjonene våre, og allerede nå er det neste års sommerplagg vi jobber på.

Hva vil dere se, mon tro?? Send meg en snap da vel!! Du finner meg som "magmaloumarthe";)

Klem fra Kaunas

JUHUU, HER KAN DU FÅ TAK I DE BESTE VÅR/SOMMER-SKATTENE TIL INSANE GODE PRISER!

Når solen titter frem etter en lang vinter, kommer også ofte lengselen etter å fornye garderoben litt.

Og på førstkommende onsdag og torsdag, 27. og 28.april, holder vårt eget klesmerke, byMAGMALOU, Sample and ArchiveSale like rundt hjørnet av butikken på Frogner!

Hååååper vi ser deg, og gjerne del innlegget med alle dine venninner og familie!

Goood tirsdag!

Klem, Marthe

LENI JUMPSUIT byMAGMALOU!

Denne uken begynner de første plaggene fra sommerkolleksjonen vår å ankomme butikkene. Leni jumpsuit i blått var en av bestselgerne i fjor, men i år har vi laget den i sortda det var mange kunder som etterspurte nettopp den fargen til den nye sesongen. Jeg har seriøst oppheng i buksedresser, så gleder meg veldig til å få en sort versjon av denne hengende i garderoben min også!

God mandag!!

Klem, Marthe

Bildecred: Tableau Paper

BIG SHOUTOUT!!

10. februar viste vi nye høstkolleksjonen vår på Oslo Runway, og jeg må bare få skrive en stor takkeliste til en haug av mennesker som virkelig fortjener en klapp på skulderen som takk for at det ble et veldig vellykket prosjekt og et bra sted å få vist oss frem på.

Først ute er Oslo Runway med This Is Pr i spissen, som på kort tid har klart bragden å samle mote-norge, og gitt norske designere en ny og viktig arena å få vist seg frem på igjen. En ekstra stor takk til Dita Berisha, som på magisk vis klarte å oppspore det mennesket som hadde laget den re-mixen jeg "bare måtte ha" av Edith Piaf's "Je ne regrette rien" på soundcloud, og få rettighetene til å strekke den mye lengre i en egenkomponert "Dita-versjon" så den ble tilpasset lengden og koreografien til visningen. Jeg må også få takke min venninne og super-duper party-planner slash sponsoransvarlig, Adiam Mengis, som organiserte tidenes beste etterfest på Asia Aker Brygge, og er den du bør oppsøke om du skal arrangere noe eller fixe whatever, hehe! Sjekk henne ut på brbk.no!

Under visningen fikk vi den ekstra lille magiske touchen med hår og make-up på modellene utført av Adam og Eva, med Sølve Haugereid i spissen som hovedansvarlig på hår, mens Sara Rostrup, Sara Schultz-Pedersen og Anne Cecilie Olavesen fikk svingt sine profesjonelle sminkekoster i regi av L'Oreal Norge. Begge teamene skjønte kjapt hvilken look vi ønsket på modellene, og selv er jeg ekstra "in love" i den burgundy skyggenyansen vi kom frem til.

Selv om jeg har jobbet som stylist i snart 12 år, er det alltid digg med noen friske øyne som kan se kolleksjonen på en annen måte enn man nødvendigvis gjør selv, og kan komme med stylinginnspill og pushe på litt ekstra. Så takk til Jostein Waalengen for et topp samarbeid med stylingen.

Koreografi og riktig casting av modeller er utrolig viktig for å få frem den riktige viben og uttrykket man ønsker å få frem med kolleksjonen, og Marianne Haugli er utvilsomt Norges beste, og mest erfarne koreograf, mens Marte Dahlgren og Alexander Norheim gjorde en kjempejobb med å lande alle modellene vi ønsket oss, med en av mine norske favorittmodeller og byMAGMALOU-muse, Sunniva Tufte Halkjellsvik, som åpningsmodell.

Vi må også takke Nettbuss for at de var så greie og kjøre alle gjesten våre videre fra Operaen til ASIA AKER BRYGGE, som stod for en heidundrande avslutningsfest med utømmelige mengder av deilig drikke og helt vanvittig god asian-fusian mat, der de også har fokus på veganske retter som er veldig i vinden for tiden. Så er det ett sted du skal gå ut å spise, om det er romantisk "dinner for two", med familie eller venner: THIS IS THE PLACE TO GO! I tillegg har de Oslo's råeste utsikt mot både rådhus, festningsområdet og utover indre Oslo fjord, og er rett og slett en av mine absloutt største favorittrestauranter i Oslo. Sjekk ut meny og hjemmeside på asiaakerbrygge.no!

På ASIA var vi så heldig å få Oslo's hotteste DJ-fashionista, Marianne Theodorsen aka Styledevil, til å snurre plater, mens vi fikk en fantastisk performance og mini-konsert av up-and-coming artist, Ary. Hun er sjukt funky, og du kommer garantert til å høre mere fra henne fremover.

En produksjon som dette koster endel cash, og som et relativt nyoppstartet merke er vi avhengig av å få med oss gode samarbeidspartnere, og vi var så heldig å få med oss "Casall" på laget som sponsor. Casall er også en av mine favorittmerker innen treningstøy, da de både har funksjonalitet OG trendaspektet i fokus. De er også veldige gode på treningsstash-og utstyr også. Sjekk ut Casall HER!

En ekstra stor takk til MagMaLou-jentene, Pia, AC, Ida, Hannah, Lena, Marte og Miriam, som er verdens beste team, kollegaer og ansatte, som alle har bidratt på hver sin måte med både selve kolleksjonen og med å holde butikken "in shape" mens jeg både har vært gravid og i mammaperm. Og Ikke minst Andrea Johannesen, som er vår "technical head-designer" for merket byMAGMALOU, men også butikksjef for selve butikken MagMaLou på Frogner; Du er enestående!!:)

Til slutt en enorm takk til mamma og pappa, som har vært til utrolig støtte og hjelp med barna i en hektisk periode der jeg har trengt litt ekstra hjelp med barnepass for å komme i land med både kolleksjonen, visningen, butikken og et par andre prosjekter dere snart får høre mer om... Until then:

Tusen takk til alle nevnt(håper ingen er glemt!!), og gleder meg allerede til å vise frem neste kolleksjon.

(Alle byMAGMALOU kolleksjonene kan du se på vår nye hjemmeside: magmalou.no)

Stor fasjonabel klem fra Marthe

Photocred: Celine Aagaard//ASIA AKER BRYGGE//Kristoffer Myhre//Trang Doan

TUSEN TAKK!!

Takk for all støtte både før og etter Oslo Runway på onsdag! Er helt overveldet over den hyggelige responsen, og lover å komme tilbake med masse bilder fra både visning og fest, og en skikkelig takkerunde til alle som takkes bør etter denne store produksjonen. Men har tatt meg noen dager helt off nå, der jeg bare er med barna og stort sett laffer rundt i treningsklær(eller pysj) og tøfler!! Hodet trenger en aldri så liten time-out, men vi sees og høres ganske raskt igjen:)

Gjerne på snap også: "magmaloumarthe"

Stooor og takknemlig klem fra Marthe

HEY HO, LET'S GO!!

Er så freidig at jeg vil spørre deg og dere om å heie litt ekstra på meg og byMAGMALOU i dag. Vi viser snart aw16 på Oslo Runway i selveste Operaen, og du kan følge dagen på snap:"magmaloumarthe":)

Bildet er fra VG/MINMOTE fra gårsdagens byTIMO visning.

A FISH CALLED MARTHE LONG GOLD DRESS!

Jeg har hatt en secret girlcrush på denne driftige dama og redaktør for Side2.no i en evighet, og synes hun så absolutely amaze ut i vår Marthe Long Gold Dress byMAGMALOU på Vixen Blog Awards, selv om komiker Ørjan Burøe sammenlignet Ingeborg og kjolen med en fisk i sitt innlegg "Skilt ved fødselen"! Synes det var fønny og er på ingen måte irritert over sammenligningen! Så at mange hadde kommentert at dette er mobbing og dårlig gjort, men jeg mener Come On(!!), vi må kunne ha litt humor og tåle mer enn som så! Er så lei av å lese og høre ordet "krenket" overalt hele tiden, og håper folk kan bli litt mindre hårsåre i 2016!!;)

Ønsker dere en ny, fin SKINNENDE uke! Klem, Marthe

CAT'S OUT OF THE BAG!

Nevnte for noen dager siden at jeg jobber litt ekstra med et hemmelig prosjekt for tiden, og i dag ble det offisielt at vi skal vise under Oslo Runway 10.februar på Operaen! Gleder oss villt til å vise dere vår nye kolleksjon, men er også ekstra spent og nervøs denne gang siden kolleksjonen faktisk ikke vil være klar før kun en liten uke før visningen, så altså ingen rom for noen som helst skjær i sjøen her! Alt mååå gå smooth!! Så kryss alt dere har for meg og resten av MagMaLou-jentene (og send produksjonen i Litauen masse gode vibber;), så håper jeg alt faller på plass-akkurat sånn passe i tide, hehe!

Klem, Marthe

Les mer og hør kommentaren min ang. visningen til Side2 her!

My byMAGMALOU partner in crime and head-designer, Andrea!

Dere kan følge veien vår fremover på snapchatten min: "magmaloumarthe"

VAKRE TONE I BYMAGMALOU

Godt nyttår, dere! Starter det nye bloggåret med et bilde av skjønne Tone i Marthe Short Gold Dress fra byMAGMALOU. Bildene er fra en konsert hun holdt på Radiumhospitalet nå i julen! Er så hyggelig når store artister stiller opp for syke barn og voksne som trenger litt ekstra glede og motivasjon i en vanskelig sykdomshverdag. Jeg tror sang og musikk er skikkelig god terapi for både kropp og sjel uansett hvilken livssituasjon man er i, men spesielt under sykdomsperioder.

Håper uansett dere har hatt en nydelig søndag så langt. Jeg tilbrakte den siste dagen før Reality Kicks in igjen, i svømmehallen på Risenga med familien. Men alt gikk ikke helt som planlagt kan du si!;) Først klarte vi å kjøre hele veien ut dit, før mannen min plutselig kom på at han hadde glemt igjen bagen med badetøyet sitt hjemme!! Så ble en ekstra times kjøretur tur/retur før vi endelig kom oss i bassenget. I tillegg klarte jeg å grisetryne på isen, og både nakke og rygg fikk kjørt seg så hardt at jeg har omtrent ikke klart å gå i kveld, aiaiai! Så mistet dessverre bursdagen til min venninne, Mariann Thomassen, nå i kveld som jeg hadde gledet meg til-men lover dog at dét skal tas igjen!!:)

Ønsker dere alle det aller beste inn i det nye året, og håper vi sees her inne, eller på snapchatten min der jeg heter det samme som på instagram:"magmaloumarthe". See ya there??:) Klem, Marthe

Minstemann på sin første "svømmetur"-ti uker gammel.

BEAUTIFUL MARIA MENA IN MARTHE FRINGE DRESS!!

Maria Mena er en av mine norske favorittartister! Jeg elsker hvor åpen og ærlig hun er i tekstene sine og sårbarheten i stemmen hennes samtidig som hun er en skikkelig kick-ass cool-cat med en veldig bra stilsans. Faktisk hadde jeg Maria Mena og Susanne Sundfør på full guffe under hele den siste fødselen min. Selv om det til slutt ble en styrtfødsel, der jeg gikk fra fire centimeter til hun var ute på under 40 minutter (yaikz, ja, det gjorde insanely vondt da epiduralen ikke rakk å virke) hadde jeg et par timer mellom tre og fire centimeter der jeg bare nøt å høre på musikken til disse to fantastiske jentene som bidro til å gjøre fødselen til en veldig fin og spesiell opplevelse! Selv om de siste 40 minuttene var litt tøffe, var smertene borte i det ene sekundet hun var ute og jeg opplevde bare et rush av lykkerus og følelsen av girl-power, så på mange måter kunne jeg ikke fått en bedre fødselsopplevelse-vel og merke med god hjelp av to girl-power chicas syngende i bakgrunnen! Maria er forresten på juleturne nå, og i går rocket hun vår sorte fringe kjole som også er perfekt til julebords-og partysesongen vi er inne i nå. Har noen igjen i butikk, så bare ta kontakt om du ønsker denne looken alla Maria Mena neste gang du skal på noen festligheter!;) Kontaktinfo MagMaLou: 97041889/post@magmalou.com! God helg kjære lesere! Klem, Marthe

Lovin' the beautiful artist Maria Mena in our "Marthe Fringe Dress"'at yesterdays concert! I have a "thing" for fringes and have included them in every collection so far, hehe! Wishing you all a great weekend! // Marthe

GOLDEN GIRLS!

I går åpnet agenturet vårt, You & I Agency, som selger byMagMaLou ut til forhandlerne våre, en egen pop-up shop på Aker Brygge. De skal være der hele desember, og du kan finne både vår kolleksjon der, samt bl.a Meotine, Stylein og skokolleksjonen til Lene Orvik (elsker de høye burgunderfargede støvlettene hun har laget!!) En av mine og Camilla Pihls favoritter i julekolleksjonen vår er denne superdigge gullkjolen som rett og slett heter "Marthe Short Gold Dress", og som kan styles både med og uten belte som du ser på bildene. Ingenting sier jul og partyantrekk mer enn en glitrende kjole i gull, så bare ring oss direkte i butikk om du ønsker mer info, henge av eller få den tilsendt der du bor på 97041888! #egenreklamesomersåinnlysendeatdeterheltmerkeligatmanmåmerkeinnleggsomdette #tihi Ha en strålende torsdag, folkens! Stor klem, Marthe

HENNE + KK

Her er et par presseklipp fra byMAGMALOU sin julekolleksjon i denne månedens KK & HENNE:)

Gullfarget Marthe short dress

Pia Print Dress

Gullfarget Marthe Long Dress

Sort Cecci Jumpsuit i fløyel

Så skal du på masse gøy i julen, må du gjerne komme innom oss på MagMaLou i Skovveien 8 på Frogner, eller ring oss på 97041888, så hjelper vi deg mer enn gjerne å finne et antrekk!:) Klem, Marthe

PARTY SEASON COMING UP!!

Selv om hverdagen handler mest om amming, pumping, gulping og bleieskift for tiden, gleder jeg meg som vanlig ekstremt mye til disse to siste måneden før jul og nyttår. Vanligvis er kalenderen fyllt opp med julebord og sosiale sammenkomster rundt disse tider, og jeg elsker å planlegge antrekk til enhver anledning( ja, jeg er litt skadet av å ha jobbet som stylist i 11 år, tihi). Årets siste måneder vil dog bli litt roligere for vår del, med baby Olivia på bare 18 dager hengende i puppen til alle døgnets timer, hehe, men det gjør ikke min totale hang-up på party-kolleksjoner noe mindre. Derfor er jeg super ekstatisk over at jeg og vår head-designer i byMAGMALOU, Andrea, har designet en egen julekolleksjon som er ute i butikk nå! Den består av 5 kjoler, 3 jumpsuits og én kimono, og er perfekte pieces til alt fra after-work, julebord eller nyttårsfeiring. Vi feiret mannen min sin bursdag lørdag kveld, og da hadde jeg på meg Pia Velvet Dress for første gang, som også er perfekt å dresse ned om man vil. Du kan for eksempel style den med alt fra en skjorte under for en litt mer "office-look" eller slenge en strikkegenser over, og bruk kjolen som et laidback skjørt istedenfor. Jeg gikk dog for en "all-in" variant med store statement øredobber, hæler og fuskepels, som var utrolig deilig siden jeg føler jeg loffer ganske mye rundt i joggingsen for tiden!! Gjerne følg meg til både hverdag og fest på snapchat: "magmaloumarthe" it is!! Klem,M

Dress//byMAGMALOU

Jacket//Meotine

Stockings//Ganni

Earrings//Zara

Heels/Ganni

Hvilken style fra vår julekolleksjon liker du best? Bare ta kontakt med verdens beste jenter på MagMaLou (970418888) om du ønsker å få noe tilsendt eller legge av noe! Bruk rabattkoden "Olivia" for å få gratis frakt ut denne uka!:)

I DAG BRAKER DET LØS MED BYMAGMALOU SAMPLESALE!!

Ønsker alle hjertelig velkommen til Archive Sale i dag og i morgen. Finn deilige baseplagg til høsten eller drømmekjolen til sterkt reduserte priser!! Tid/sted: Skovveien 8 på Frogner, 10 meter rundt hjørnet fra butikken vår og ned en kjellertrapp ved gamle Bagel og Juice, som nå er under oppussing:) Ta med deg venner og familie og gjør et høstkupp eller tjuvstart på julegaveshoppinga!!:) Vi tar både kort og kontant! Stor klem, Marthe (ps:om du ikke bor i Oslo, men vet noe du ønsker deg, så bare ring/mail oss, så kan vi sende deg det i posten også!! 94071888//post@magmalou.com

Takk til Vixen.no som akkurat la ut dette:

Her er noe av utvalget(med forbehold om at det kan være utsolgt innen du leser dette;)Bilde lånt fra IN-magasinet!

THE MARTHE FRINGE DRESS byMAGMALOU!

Ingen hemmelighet at jeg har en greie for frynser, og har obligatorisk hatt med et par frynsekjoler i våre to første kolleksjoner. Denne sorte lille herligheten heter "MartheFringeDress" og finnes i butikker rundt om i Norge nå. Merker du at du bare må få svingt deg i denne lekkerbiskenen av en kjole er det bare å ringe butikken direkte på 97041888, så sender vi, eller gjerne komme inn oss for en prat og en fitting på Frogner i Skovveien 8.

Bildet er fra In-Magasinet i Stavanger, og kjolen er blitt utlånt av butikken "Selfie". Fotograf//Marcel Lelienhof//Location//Sardinia

Love this fringy little black dress from our own collection, and hopefully I'll be able to wear it soon, after the baby is born in just 4 weeks!!

Marthe xoxo (Insta/Snapchat: "magmaloumarthe")

KOM, KOM PÅ SAMPLESALE!!

Her er link til eventet, hvor vi også har lagt ut noen bilder av utvalgte styles som vil være tilgjengelig under salget! Det er også mulig å ringe/maile oss for å få tilsendt ønsket plagg hjem til deg på 97041888/post@magmalou.com. (Frakt vil tilkomme)

Stor klem, Marthe

CAROLINE BERG ERIKSEN + ANDREA LONG DRESS:)

Jeg elsker kjoler med åpen rygg, og denne string kjolen fra vår byMAGMALOU-sommerkolleksjon er oppkallt etter vår head-designer, Andrea (the Andrea Long Dress), og finnes også i en slags solbleket olivengrønn farge. Synes Caroline Berg Eriksen ser superfresh ut i den sorte varianten og jeg har lånt bildet fra hennes instagramkonto: carolinebergeriksenno.

Lisa Tønne+Marthe Fringe Dress!

Hurra for to av norges morsomste jenter, Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusvik, som vant selveste Komiprisen i går! Og Lisa så AmTastic ut i vår sorte frynsekjole, som er ute i butikk nå, nemlig The Marthe Fringe Dress! God Søndag, og nyt solen kjære lesere!! xxxMarthe

ANE DAHL TORP I byMAGMALOU!!

Gratulerer til Ane Dahl Torp og Kristoffer Joner som fikk hver sin Amandastein avduket på Haugesunds "Walk of Fame" på lørdag! Ekstra stas at Ane valgte å bruke en av våre buksedrakter fra den kommende julekolleksjonen til byMAGMALOU, som vi har kallt "Linda Lace Jumpsuit", oppkallt etter min venninne jeg faktisk var forlover til forrige helg i København-så det ble dobbelt stas!;) Hurra for Ane og Kristoffer og hurra for gode anmeldelser for deres nye film "Bølgen", som snart har premiere! Så gjør som Ane og ikle deg et byMAGMALOU plagg og kjøp en kinobillett da vel, tihi! Ønsker dere en god NORSK film-og designhøst!!;) Klem,Marthe

BLUE BABYDOLL DRESS

Babydoll snittet er på veg tilbake i trendbildet, og var godt representert på catwalken under de forskjellige AW15 visningene i våres. Jeg er personlig ikke så fan av de tradisjonelle, veldig søte babydoll kjolene, så byMAGMALOU har laget en egen variant som er litt cleanere i snittet med praktiske detaljer som lommer for å gjøre den litt mere "chill", og addet litt sexyness med å vise endel åpen rygg. Den finnes også i sort, og er perfekt også som høstkjole med en t-skjorte eller turtleneck under, selv om kjolen egentlig hører til vår sommerkolleksjon. På bildet (lånt fra carolinebergeriksen.no), har Caroline matchet den med høye hæler, men du kan fint bruke den til flate sko som sneakers for en mer avslappet look også! Kjolen får du tak i om du ringer MagMaLou på 97041888:) God helg!! xMx

MY FAVOURITE LBD!

Jeg har en stooor svakhet for "little black dresses", og har den frynser i tillegg kommer jeg nesten ikke nærmere kjolehimmelen! Derfor laget vi denne godbiten av en "fringedress" i vår egen kolleksjon, og den har endelig kommet i butikk-juhuuu! Vi sender gjerne, så bare ta kontakt om du liker den like godt som meg, og har satt den på ønskelista;) Bare ta direkte kontakt med butikken på 97041888/post@magmalou.com, så hjelper verdens skjønneste MagMaLou-jenter deg! Goood helg!! xMx

I have an extra fashionfab for "LBD's", and this one ranks on top at the moment!!

Dress//byMAGMALOU

Nails//DeborahLipmann

CAMILLA PIHL+LENI JUMPSUIT!:)

Superblogger Camilla Pihl hadde på seg vår Leni Jumpsuit fra byMAGMALOU på en launch for David Andersen for et par dager siden, og det må vel være lov å si at hun så helt AMAZING ut! Elsker stylingen med en elegant frisyre og høye hæler, men den kan være like fin til en enkel hestehale og sneakers eller sandaler også. #dressupdressdown God helg'a dere!!:) xMx

Loving superblogger Camilla Pihl's look at a David Andersen launch a couple of days ago. She's wearing our Leni Jumpsuit, and I'm obsessing over the chic and elegant styling with a high chignon and high heels, but you can also just work it with a pair of sneakers and a simple ponytail to dress it down!

OUR BEAUTIFUL PRINCESS WEARING NORWEGIAN DESIGN AND byMAGMALOU:)

Jeg er sååå glad og stolt for at Prinsesse Märtha Louise valgte norsk design og byMAGMALOU under gårsdagens vennefest i det svenske prinsebryllupet! Jeg synes prinsessen var utrolig vakker i vår Emma Lou Long Dress (oppkallt etter datteren min, Emma Louise). Og jeg går uansett rundt med verdens varmeste smil i dag, selv om VG/Min Mote skriver noe sånt som at "selv om kjolen er finere enn den hun brukte på vennefesten under prinsesse Madeleines bryllup, og fargen er fin til solbrun hud, fremstår den litt kjedelig og lite eksklusiv med cut-out partiet, som forøvrig er veldig trendy". Jaja... Er personlig veldig stolt over at vi faktisk har et kongehus som både kan representere det aller fineste innen fransk og italiensk couture, men også omfavne og støtte norsk design! Håper pressen snart gjør det samme...:) Ha en nydelig dag i solen-eller foran Tv'n om du skal følge den svenske prinsen få sin vakre brud!!:) Klem, Marthe

So immensely proud and thankful to see Princess Märtha Louise choosing Norwegian design and our Emma Lou dress during the swedish royal wedding-weekend yesterday:)

Photo: VG/Min Mote and Renate Thorset/Pudder Agency

Suuuperkoselig med dette oppslaget på nettsiden side2.no da:):)

Ps: Jeg må bare understreke hvor viktig vår head-designer, Andrea Johannesen, er i prosessen med å utvikle og skape våre kolleksjoner! Så stolt av deg, Andrea!!:):)

HOOORRRRAAAYYYY!!

Endelig er vår andre kolleksjon på veg ut til butikkene, og jeg skal bo i denne "Tone Turtle Dress"- kjolen denne våren. Perfekt å dresse opp og ned, den kan brukes som en lang kjole eller dras opp til en kortere kjole som kan minne om et todelt sett med skjørt og en topp! I tilegg er den stretchy nok til å få plass til en voksende mage,hehe! Multifunksjonell med andre ord;)

Finally our ss15 collection byMAGMALOU is on it's way to the stores, and one of my everyday favourites is the "Tone Turtle Dress"! It's sooo easy to dress up and down, and can be worn in different ways, and fits every bodytype! You can get it in either grey, black or blue! Juhuuuu;)

Vi hadde denne modellen forrige sesong også, men i en litt varmere ullmix. Vi ble utsolgt for "Tone Turtle-Kjolen"på veldig kort tid i fjor, og mange har etterspurt en sommerversjon, så vi bestemte oss for å lage den på nytt bare i en lett viskose-mix i fargene grå, sort og blått.

I år har vi faktisk laget en base-kolleksjon i tillegg til en ren kjolekolleksjon vi har kallt "The Basics byMAGMALOU" som består av et lite utvalg av topper og tee's, skjørt, turtlenecks og hverdagskjoler, mens selve kjolekolleksjonen er blitt litt mere leken i år enn i fjor! Gleder meg til å vise dere, etterhvert som vi får inn flere styles fremover. Ellers holder vi allerede på med en ny kolleksjon, og vil gjerne høre hvilke kjoler akkurat DU ønsker å se i garderoben din til jul og neste sommer! Legg igjen en kommentar da vel??;)

INSPIRATIONAL DAYS @ DogA!!

Gårsdagen var en av de mest inspirerende dagene jeg har hatt på lenge! Norwegian Fashion Institute (NFI) og Norwegian Fashion Hub (NFH) arrangerte en konferanse for norsk motebransje, og hadde invitert mange relevante og spennende foredragsholdere til å snakke om ulike aspekter av design og business. I tillegg holdt de en paneldebatt der jeg også var så heldig å få delta i sammen med andre gründere, Innovasjon Norge og Forskningsrådet. Kan ikke si noe annet enn at det er fantastisk at både offentlige instanser og næringslivet begynner virkelig å åpne øynene for at norske designbedrifter VIL bli en viktig næring i fremtiden. Kvelden ble avsluttet med en pre-view av Oslos nye moteuke-alternativ, Oslo Runway, som jeg håper og ønsker lykkes med arrangementene fremover og bidrar til å sette Norge på det internasjonale motekartet!:)

Thumbs up for Norwgian design this week, NFI, NFH, Innovasjon Norge og Oslo Runway! Great conference, and awsome to be part of the panel debate!

Jacket//Gestuz

Dress//byMAGMALOU

Heels//Ganni

Necklaces//MariBlackandSuMisura

Innovasjon Norge, moi, Mole, Forskningsrådet, Andreas Holzweiler og danske Søren, fra selskapet Mentor Me.

Ønsker dere en fantastisk fin onsdag!!:)

NEW COLLECTION!!

Mens vi gleder oss til den nye sommerkolleksjonen til byMAGMALOU kommer i butikk i mars/april, starter vi på ny høst/vinter kolleksjon neste uke. Hvilke type kjoler håper dere å se eller skulle ønske hang i klesskapet deres? Kanskje nettopp din ide havner på tegnebrettet isåfall...:)

Ha en fortsatt god torsdagskveld!

While waiting for our spring/summer collection to hit the stores in march our new dress collection for fall/winter is now in the making. What kind of dresses would you like to see? Maybe YOUR idea might end up on our sketching board?:)

Foto:Lars Evanger

Jeg har på meg Andrea Long Dress i grønn(finnes også i sort), mens vår head-designer, Andrea Johannesen, har på seg Lenni Jumpsuit(som blir kortere i i bena i produksjon;)

I'm wearing "Andrea Long Dress" in green, but it also comes in black. Our head-designer, Andrea Johannesen, is wearing "Lenni Jumpsuit" that will get shorter legs in production;)

LOOKBOOK PIX!

Tusen takk side2.no og Vixen Magazine for finfin artikkel!

Her er byMAGMALOU SS15- håper du liker noen av plaggene:)

Thanx side2.no and Vixen Magazine for the nice article about our new collection. Here are the lookbook pix! Hope you like some of the items:)

Photos: Lars Evanger//Sara Johannessen

Models: Sunniva Tufte Hallkjelsvik//Team & Helene Hammer//Idollooks

Hair & makeup by//me

LOOKBOOK VOL.2

Sunniva i Madde Jumpsuit

I går gjorde vi siste del av lookbooken med samme modell som vi brukte på den første kolleksjonen også. Sunniva er en av mine norske favorittmodeller, og blitt en aldri så liten byMAGMALOU muse:)

Gleder meg til å få vist alle bildene, men snappet et par screenshots i mellomtiden. Foto: Lars Evanger

Here are a couple of screen snaps from yesterdays photoshoot. We are using two models for this years lookbook, and Sunniva is truly a natural and i love her look. #byMAGMALOUmuse:)

Sunniva Tufte//TeamModels

SHOOTING OUR NEW LOOKBOOK SS15

I dag var vi i studio og fikk skutt nye lookbook bilder. Vært så heldige å få med oss super modell, Helene Hammer, som flyr verden rundt nå om dagen og gjør shoots for blant annet Vogue og andre store magasiner. Heier på jenter som følger drømmen sin.

Fikk tatt noen mob cam bilder av macen, men gleder meg til å se The Real Deal bli ferdig til uka! Her er en pitteliten smakebit...Foto: Sara Johannessen

Today we shot the lookbook for byMAGMALOU ss15 with the beautiful, Helene Hammer//Idollooks. Here is a little sneak peek from my mob cam #raw

CLOSE-UPS FROM THE PRE-VIEW!

Er fremdeles litt euforisk etter presse pre-viewen på torsdag, for det føles nesten ut som en fødsel både for kropp og sjel å lansere en ny kolleksjon. Vi jobber så hardt for å få alle detaljer på plass, og alt føles ganske nerveprirrende helt til siste modell har gått. Derfor får man litt adrenalin overdose akkurat den dagen, og noen dager etterpå. Men siden jeg har hatt lungebetennelse i 7-8 uker, og mannen min er på guttetur i London, har jeg unnet meg en totalt hvit og treningsfyllt helg med datteren min og sleep-over venninnen hennes, og har bare planer om å slappe av og fylle på med ny energi. Men jeg har akkurat brukt to timer på å tømme badekaret for en million liter med papirslush, siden rampestreker tydeligvis stod høyt på moro-lista idag, og to fulle doruller havnet i bakekaret!!Så akkurat nå er energinivået- og ikke minst glam faktoren i Casa Valeberg, fryktelig ikke eksisterende!!;)

Men har fått close-up bilder fra presentasjonen, så her kommer et (energisk??;) lite utvalg av både base- og kjolekolleksjonen:

Still a bit euforic after showcasing our second collection to an exclusive crowd of a handpicked norwegian press and bloggers last thursday. Our talented photographer, Sara Johannessen, have shot some close-ups from the presentation:

Gitte Witt (foto: Fredrik Austad)

Andrea Backstrøm (Alle foto under: Sara Johannessen)

Tinashe Bakasa Roll

Pia Skorge

Helene Westbye

Mariann Thomassen

The Basics byMAGMALOU

The Dress Collection

YO!VINN EN KJOLE OPPKALLT ETTER DEG!

Neste uke har byMAGMALOU presselansering av vår nye ss15 kolleksjon som består av 19 kjoler og jumpsuits tilsammen, i tillegg til vår helt ferske linje "The basics byMAGMALOU". Vi er helt i innspurten av prosessen, men 3 av kjolene har ikke fått navn enda. Det kan DU gjøre noe med! Jeey! Legg igjen en melding på kommentarfeltet som gjør oss overbevist om at akkurat DU skal få ett plagg oppkalt etter deg, og du får det selvfølgelig tilsendt i posten når kolleksjonen kommer i butikk i mars om du blir den heldige utvalgte.

Du kan også nominere en god venninne, mor, søster eller andre du synes fortjener en ekstra hyggelig og ikke fullt så vanlig overraskelse!

Jeg kan dessverre ikke legge ut noen bilder fra kolleksjonen enda, men kan røpe at vi fortsetter trenden fra den forrige med relativt enkle, rene snitt, men med referanser til både 60-,70- og 90-tallet, inspirert av noen av mine største fahion ikoner: Yoko Ono, Bianca Jagger og Iman!

You can win an item from our next byMAGMALOU ss15 collection, and even have it named after you by leaving a comment as to why you'd like to be the lucky winner! You can even nominate a friend you think deserve a special surprise!

I can't reveal any pictures just yet until next weeks exclusive press pre-view, but I can however say it has references to three of my fav fashion icons: Yoko Ono, Bianca Jagger and Iman!

Good Luck! Can't wait to reveal the winner November 1.st:)

Rock and Roll Weddings! Loves it!

Pix from vogue.com

WHERE NOT TO GO!

Leser ofte anbefalinger om steder å reise til på ulike blogger, men her skal du få et tips om hvor du absolutt aldri bør reise!!!

Fortalte i gårsdagens innlegg at jeg er i Litauen på produksjonsmøter, og at reisen hit og våre første opplevelser ikke akkurat fikk noen flying start. Kan fortelle deg at de to siste døgnene ikke ligner på noen solskinnshistorie heller, og det er mulig jeg trenger et opphold på en psykriatisk avdeling når jeg kommer hjem!

Så hvis du er fra Kaunas eller kjenner noen fra Kaunas bør du kanskje stoppe å lese her.

JEG FIKSER IKKE KAUNAS! Jeg har aldri vært et sted som kan måle seg med hvor bedritent dette stedet er, og om du lurer på hvorfor, forteller jeg det gjerne, men jeg må trolig fortrenge dette reiseminnet etterpå for å bevare min fremtidige sjelsro!

Akkurat nå sitter vi på en ekstremt sliten buss, jeg tror den har vært grønn på et eller annet tidspunkt, på veg ut til flyplassen igjen(ikke et sekund for tidlig). Det stinker svette menn og snus, Andrea er bilsyk og kaster opp i en plastikk pose med jevne mellomrom(staaaakar!!!). Foran meg sitter en helt usannsynlig creepy dude som snakker høyt med seg selv, og spiller blodhøy litauisk musikk som irriterer vettet av meg, og bak meg sitter en skravletante som har holdt telefonen glovarm i en time nå! Jeg spurte han foran om han kanskje kunne tenke seg å skru av musikken, da det faktisk er ganske så forbanna jævlig å høre på, men han ser bare dumt på meg og gir meg en tirade på eget språk. Jeg trenger ikke kunne det selv for å skjønne at det ikke var høflighetsfraser, men damen ved siden av er vennlig og oversetter. "He say he not care"! Å, sier du det, det hadde jeg ikke lagt merke til, svarer jeg tilbake, og legger til at hun også godt kan fortelle han at han er en Fu..... Asshole!!! Det hjalp visst ikke noe særlig på humøret hans, så nå sitter han høyt og sinnasnakker ut i løse luften og jeg lurer litt på om jeg burde ta noen siste telefoner hjem. Jeg føler oddsen er relativt høy for at ikke det er sidemannen min han kommer til å klikke på om det nå skulle rable helt for han. Jeg får skrive om andre ting imens. I avvente på om jeg vil bli et VG oppslag i morgen...

Føler meg akkurat som jeg ser ut på dette bildet: sint, sur, grinete, lei meg, litt redd og mest av alt-veeeeldig sliten!

Det har fader klype meg vært helt forbanna umulig å få spist i den byen her!! I tre dager nå har vi ikke fått mat på hotellet pga en konferanse "with many people, so kitchen have no tæææim!!". Da snakker jeg ikke om ett måltid altså, men både frokost, lunsj og middag-Hver Dag!!

Da er det bare å finne en restaurant eller kafé i nærheten da, tenker du! Nei, det er ikke det. Det finnes ingen restauranter i nærheten!! Det virket ikke som det fantes åpne restauranter i det hele tatt faktisk, men fant til slutt én i går kveld som virket åpen etter å ha gått meg vill i 25 minutter. "You have English Menu?" "NO"!! "Ok, what do you serve?" "Susi ænd sænwitsj!" Jeg tenker at jeg ikke har lyst til å dø av matforgiftning i dag, og leter videre. Var innom 3 steder til som var så ekle, at jeg holdt på å begynne å gråte, så sender en sms til Andrea:

Det er faktisk sant! Alle sedlene her lukter dritt. Faktisk gjør det det av alt her, og den odøren har dessverre brent seg inn i mitt minnesystem. Det oser ikke blomstereng av maten jeg nå frakter tilbake til hotellet heller, og selv om vi ikke har spist noe særlig på 2 dager, frister det nesten mer å gå sulten en dag til, enn å sette tenna i det som ligger i posen. Jeg slipper faktisk å spise maten, for en ting som er verre enn disgusting mat, er kald disgusting mat etter å ha gått i en halvtime tilbake til hotellet. Jeg nipper til litt rar ris og blomkål, før vi bestemmer oss for å erstatte dagens måltider med 3 flasker vin og et uklart antall kaffe og baileys. Hedigvis husker jeg ikke så mye mer av dette døgnet.

Digg in!

Hele onsdagen er planlagt ute med fabrikken (og jeg kan heldigvis rapportere om at prøvekolleksjonen så langt ser kjempebra ut, juhu!)- og er deilig luktfri;) Jeg gleder meg til å komme ut dit, da de har lovet oss lunsj. Endelig skal vi få noe å spise. Magen min har begynt å lage lyder jeg aldri har hørt den lage før, og jeg ser for meg deilig ferske croissanter og isvann med lime. "Oh, You want food now?", spør de oss. "Ok. We fix! Just one Hour!". Croissantene jeg har bilder av i hodet mitt, smuldrer opp og forsvinner like fort som de kom. Desperat og skjelven av lavt blodsukker, unnskylder jeg meg, løper på dør, og går til jeg finner noe som ligner på en bensinstasjon! De har sikkert vann hvertfall, og har jeg til all forundring litt flax, har de kanskje noe spiselig også! Jeg river opp døren og løper mot kjøleskapet, Leter nå frenetisk etter blanke flasker, men alt er mørke brunt. Hele kjøleskapet er fullt av øl! Ikke en vannflaske er å se. "You have cold water????!!!???" "No!! Only warm!" Nå kjenner jeg en tåre presse seg frem, men så blir jeg brått overveldet av så mye sinne at jeg skjønner at folk kan hevde at de var utilregnelig i gjerningsøyeblikket. Men nå vet ekspeditøren hvertfall at jeg mener det er smartere å ha vann på kjøl enn bare øl. De hadde en usannsynlig ekkel sandwich med usannsynlig mye majones, som jeg klarer å spise to biter av før jeg omtrent må brekke meg. Drikker en kaffe og to flasker lunkent vann i stedenfor.

Jeg drar tilbake til fabrikken, gjør ferdig siste innsats med Andrea, og stikker til buss sentralen.

Putting on a Brave face;)

Nå kan jeg meddele at vi begge overlevde bussturen, hvertfall fysisk, og vi sitter nå og venter på transfer flyet fra Riga til Oslo etter en flytur fra Vilnius der vi var så heldige å dele sete med en to åring med et kjempe tantrum og lunger større enn Pavarotti.(Det er en grunn til at jeg alltid reiser med ørepropper).

Nå har jeg faktisk ikke dusjet på 3 dager, da de ikke klarte å fixe vannproblemet på badet mitt!:0 Det er bare så lenge kattevasker er spesielt effektivt, så har ikke ord for hvor deilig det skal bli å komme inn i egen leilighet, dusje til vannet omtrent tar slutt, spise et måltid med normale innholdsfortegnelser og ikke minst gi datteren og mannen min en lang klem! Jeg vil Hjem!

Takk for meg, Litauen-Håper vi aldri sees igjen.

Hva er din verste reiseopplevelse?:)

THE OH SO GLAMOROUS SIDE OF THE FASHION BIZZ;)

Etter en deilig helg med hubbymooning og bryllup i Danmark(som jeg kommer til å skrive om neste gang), ble det en brå start på mandagen med fly til Litauen kl.05.50. Jeg og Andrea, som er vår Head Designer på byMAGMALOU, skal sjekke ut vår nye fabrikk til vår ss15 kolleksjon. Kan vel trygt si at dagen ikke kjentes helt innertier ut, og hvis du tror jeg overdriver, Stay Tuned...

Først fant vi ut at flyet har mellomlanding i Riga (gikk litt fort i svingene da vi booket billetter;), og for to jenter med flyskrekk var den lille makrellboksen av et fly bare sånn passe spennende å sette seg inn i! Og det letta ikke akkurat stemningen at det var minusgrader hele veien så vi var blåfrosne! Men vi overlevde mellomlandingen og kom oss til Vilnius etter en litt for bumpy ride for min del! Fabrikken ligger 1,5 time unna, og vi skulle egentlig ta taxi dit. Men selv jeg som får menneskefobi, bakterieangst og indre uro av å ta offentlig transport ( Ja, jeg har satt min egen diagnose, men likevel frustrerende sant), skjønner at det kan være smart å ta toget til 30 kr, istedenfor taxi til 800. Så vi hanker inn en taxi, og kjører til togstasjonen og har nøyaktig 14 minutter på oss før avgang. Taxisjåføren sier det tar "teeeen-fifteeeen" minutter å kjøre. Det tok heldigvis bare 10, og på 4 minutter må vi drasse med oss masse tunge kofferter gjennom et trappehelvette uten like, krangle med ekspeditøren som nektet å forklare hvor toget går fra, løpe som gale bortover, nedover, rundt noen svinger, opp noen bratte trapper, og kaste oss inn på toget typ to sekunder før avgang! Etter nye 90 minutter i Narnia (hva skjer med at det er så sykt kaldt overalt??), ankom vi fabrikkbyen, Kaunas, som med det blotte øyet fremstår som spøkelsesaktig, grå og depressiv...Vi går mot en ledig taxi, da det kommer en annen taxisjåfør løpende mot vår, og klapper til han, skubber og dytter og roper noe uforståelig på litauisk. Den gale sjåføren prøver å overtale oss til å bli med han, men sjarmoffensiven funket ikke helt kan du si, så vi gikk for førstevalget...Vi ankommer endelig fabrikken, og innser raskt at dette kommer til å bli en prøvelse i "lost in translation"! Men vi prøvde så godt vi kunne både å forklare og forstå, så det gikk seg litt til etterhvert. Nå har ingen av oss spist siden 06.00, så kl.17 avslutter vi møtet for å sjekke inn på hotellet og spise. Da vi ankommer hotellet viser det seg at bookingen ikke er blitt registrert, tross bekreftelsen vi fikk fra hotellappen(som tydeligvis er noe shady!!) Hotellet er fullbooket, og resepsjonisten må ringe flere hotell før hun får napp. Ny taxi til nytt hotell, og vi sjekker inn, kaster koffertene inn på rommene og løper ned til restauranten-som er stengt!! Det er et privat selskap,men vi får beskjed om å sette oss i baren så kan vi få samme meny der. Vi bestiller, og etter en halvtime kommer servitøren og gjør oss oppmerksom på at det vil ta en time til før vi kan bli servert pga det private selskapet i restauranten. Nå holder det nesten på å rable for meg, så hun får "tilbakemelding" på den dårlige servicen,og Andrea mente hun kunne skimte en tåre i øyekroken hennes:0 Desperate etter et sted å spise spør vi resepsjonisten, som egentlig ikke vet om andre restauranter enn de som ligger i et slitent kjøpesenter(!!) 5 min fra hotellet. Vanligvis hadde vi sikkert gjort en effort for å finne et alternativ, men med null energi og dritsultne, går vi bort og ender på et sted som har verdens største meny (alltid et godt utgangspunkt om man har lyst til å bli matforgiftet), og vi lander på pizza og gratinerte pannekaker(!). Vi får selvfølgelig seff. feil pizza, men er for slitne til å klage...Hvis du tror vi nå har tinet opp etter en dag i frosttemperatur, tar du helt feil! Restauranten ligger inntil en ishall(!!!), og bordet vårt ligger inntil vantet med hundre hockey kids som som synes det er fryktelig gøy å slå på ruta...Trenger vel egentlig ikke å meddele at vi ikke delte den humoren. Jeg har nå så tynnslitte Litauistiske nerver at jeg bare gleder meg til å komme tilbake til hotellrommet for å ta en lang, varm dusj. Da det viser seg at det ikke er noe varmt vann i dusjen, setter jeg meg ned på gulvet, gråter/banner/gråter litt, før jeg kapitulerer og legger meg i sengen-med klærne på! Klokken er rundt 21.00, og jeg sovner innen 5 minutter...Welcome to Lithuania, and The World of Fashion!! #fashion #soglamorous #behindthescenes

I dag skal vi se på noen stoffer vi mangler til et par av kjolene, så krysser fingrene for at tirsdagen vil smile litt mer enn gårsdagen??

Har du hatt dager der det føles ut som alt går galt??

NEW COLLECTION!

Coat and Shirt//Arnie Says, Kneehigh Booties//Gestuz, Skirt//byMAGMALOU

Om ikke så altfor mange ukene er vi forhåpentligvis klare for innsalg av vår nye Spring Summer Collection, og kan allerede gi dere en mini SneekPeak på et plagg...Hvilket tror du det er???;)

STAY TUNED, eller finn fasiten på min instagram under "magmaloumarthe"��HAPPY BIRTHDAY SAMMY LOVE��

LeatherBomberBiker//Ganni, Emma Lou Clutch fra byMAGMALOU, og Ta-Taaa: skjørtet og cropped toppen er en sneakpeek på byMAGMALOU SS15☺️

Igår feiret vi 30års dagen til en av mine favoritt Gals, Samira, som er en god venninne som også har jobbet med mote og pr i mange år! Vi startet dagen kl. 15 på Champagneria, så ble en lang og fuktig-dog superkoselig dag!

������NAIV? MOI? NEVER!!��

The Andrea Long dress and Andrea Split//byMAGMALOU

Side2.no har en serie gående som heter "Norges Beste Designere", og vi er sååååå superhappy for at de valgte oss inn sammen med andre fantastiske merker som for eksempel FWSS, Epilouge, Fam Irvoll og Moods of Norway!

Det har vært en lang vei, der klisjeen med blod,svette og tårer ikke kunne vært mere sant om du også legger til ligge i fosterstilling, panikkangst og magesår! Nå overdriver jeg nok litt, men poenget er at selv om det har gått bra til slutt, har prosessen vært en kjempe utfordring, der Marthe igjen gjør ting hun ikke kan.

Nå startet jeg butikk uten noen relevant erfaring fra butikkdrift og business, og nå er det også blitt egen kleskolleksjon(som jeg vil anta kommer som et stort sjokk for mine tidligere håndarbeidslærere��)

Hemmeligheten ligger heldigvis i at man ikke blir god alene, så Andrea som er butikksjef på MagMaLou,ER utdannet designer og KAN tegne og designe, og er fantastisk flink! Fordelen min er at jeg er ganske bestemt på hva jeg selv liker, hva kundene våre liker og hvilke plagg som enten mangler på markedet eller ikke finnes nok utvalg av. Sammen er vi veldig på nett om stil, form og uttrykk, og det har vært en utrolig givende og problemfri prosess.

I artikkelen sier jeg at jeg var veldig naiv i begynnelsen, og det er på en måte sant, selv om det høres litt mer flosklete ut på trykk enn når man sier det med humor og litt satt på spissen.

Jeg gikk jo ikke blindt inn i denne prosessen med hverken butikkåpning eller kolleksjonen, men jeg har alltid hatt en innstilling om at hvis jeg virkelig vil noe så må jeg bare hoppe uredd ut i det, og lære og feile for så å lære igjen-underveis! Og det har jeg gjort! Jeg har sikkert gjort alle feilene i boka, men jeg lander alltid på beina til slutt. Og forhåpentligvis gjør man mye riktig underveis også☺️

Ved visse nye utfordringer må man gå noen ekstra runder for å veie opp mangel på erfaring, men neste gang blir det mye enklere!

Jeg hopper hverken i strikk eller fallskjerm, og fixer ikke stor fart i hverken bil eller båt, på ski eller karuseller! MagMaLou Reisen er min form for Risiko Sport��☺️��

Du kan lese hele intervjuet her:

http://m.side2.no/mote/--jeg-var-supernaiv-til-a-begynne-med/8472262.html

HAIR DO DU JOUR

Dress//byMAGMALOU Coat//Stylein Purse//Cala & Jade Stilettos//Ganni

Jeg går ofte med håret oppsatt, og denne uka har en høy "bun" med sløyfe vært min favoritt! Super chict-og super enkelt��☺️��THE BACHELORETTEPARTY!

Shorts//Dondup, Shirt//Joseph @tatlerhegdehaugsveien

I går sminket jeg vakre Anett Ringstad(mrs. Colina Agency som Bl.a har agenturet på Ganni som vi fører på MagMaLou) til hennes utdrikningslag, som bokstavelig talt ble et sjøslag man aldri vil glemme:) Forloverne hadde orget til en fantastisk dag som startet på The Thief med hår og makeup, før alle jentene ventet på Anett i en innleid yacht på Tjuvholmen. Vi tøffet rundt i Oslo fjorden i mange timer, mange badet(med eller uten en tråd#skinnydipping��) og det ble mye bobler etterhvert!

Etter båtturen ble vi invitert til Anettes ene forlover,Marte, hvor den svenske kokken Håkan serverte rett på rett med sykt gode sushiretter og en kokos is på slutten som var til å dø av!

Bildene mine ble dessverre altfor uskarpe fra under middagen, men say no more...resten av kvelden ble like fantastisk som Brura sjæl!!! Og takk til Marte og Christina som fixa og orget hele dagen for en veldig happy Crowd!Hey, Mariann, I wanna rock The fringe Dress too��������FEATURED IN KK!

Digger vinklingen på KK's feature story om byMAGMALOU i nr.29! "Vi vil ha ermer"! Vi ønsket å designe plagg mange av våre kunder etterspør når de leter etter den perfekte kjolen til hverdags og fest! De fleste liker å dekke overermene, så nesten alle kjolene i den første kolleksjonen vår hadde erm i ulike lengder! Hva liker du best?:)DEILIG SOMMER PÅ NARESTØ

Mama and mini in white! Emma lou i kjole//H&M og meg i Marthe Fringe//byMAGMALOU

Det ble brått stille med bloggingen da vi kom til Sørlandet! Grunnen er rett og slett at jeg i ferien fremdeles må jobbe endel med logistikk på kolleksjonen som er ute nå, samt adme butikken(regninger betaler seg ikke selv, selv om det er ferie), og i tillegg er vi midt i arbeidet med ny kolleksjon. Så når jeg ikke jobber, prøver jeg å være mest mulig ute i solen, i hagen, i båten...sammen med familien. Jeg har vært ganske sliten i topplokket de siste ukene, så tror det er sunt å klare koble av litt...

Så blir kanskje litt stille her fremover til slutten av juli, men håper vi sees igjen da��

FASHION FREE ZONE?!?

Narestø-Vårt Sommerparadis;Even in The Rain!

Jeg elsker jobben min,og har ingen problemer med å jobbe 70-90 timers uker i utgangspunktet. Men i år har det vært spesielt hektisk, med økt antall ansatte, ny kolleksjon og mange prosjekter, så et par uker med sommerferie på Narestø, tror jeg er sunt for kropp og sjel!

Nå blir det chillaxing,trening, og familitid i fokus(som også kommer til å prege bloggen noen uker:), så jeg klarer å holde på fokus og energinivået utover høsten...

Men er egentlig midt prosessen med å utforme ny kolleksjon som skal være klar til innsalg første uken i september allerede, så penn og papir er med om den sørlandske lufta inspirerer til å tegne ferdig de siste kjolene som gjenstår i kolleksjonen. Noen ønsker om hvilke kjoler dere ønsker å se i kolleksjonen?☺️Jeg tegner egentlig som en treåring, så veldig glad for at Andrea, vår Head Designer, tar seg av de tekniske tegningene. Men jeg har fått en mal jeg tegner mine egne forslag på, så må Andrea ofte prøve å tyde de;);)

Akkurat ja,klarte ikke lage et blogginnlegg en gang uten at det ble dreide seg inn på jobb...lovende,hehe

SUNDAY SHOTS

Tone Turtle

Retrobutikkene hadde en instakonkurranse der leserne skulle sette sammen favorittantrekk fra nettsiden deres. Veldig gøy å se at byMAGMALOU kjolene ble så hyppig brukt������ Her er noen utvalgte:Marthe FringeAndrea LongEmma Lou MiniEmma Lou MiniPia CoatMarthe Fringe

ELEN FROM ELLE IN ANDREA LONG��

En av mine personlige favoritter fra kolleksjonen er Andrea long, som er supercomfy med turtle neck,tee ermer, split og semi "tail" bak!

Veldig kult å style den med en oversized coat sett på vakre Elen fra norske Elle.

...eller fra vår egen lookbook!

Foto: Renathe Torseth/PUDDER Agency...eller hvorfor ikke barbeint, som Tatler I Hegdehaugsveien har stylet den? (Fra dere instagram: @tatlerhegdehaugsveien)FRYNZEFRANZIA

Louise Angelica looking good in fringes!

Vår Marthe Fringe har blitt en av våre absolutte bestselgere, og er like Chill uansett om du styler den med High Heels eller Flats��

IN MY HOMETOWN��

The Andrea Long Dress//byMAGMALOU//SteinkjerAvisa

Har hatt tre kjempefine dager i Steinkjer(hvor jeg vokste opp og bodde til jeg var ferdig med videregående)med lansering av kolleksjonen på Høyer butikken der, som drives av Siv Rakel og Pål Saur!

Kjempeflinke folk og superbra service, så håper alle trøndere støtter opp rundt de.

Er ikke alltid like lett å slåss mot de store kjøpesenterne om kundene(Høyer Steinkjer er franchise og ligger i kongensgsta, og ikke på senter), så viktig at kunder selv tar bevisste valg om de ønsker å bevare små enkeltstående butikker��☺️��Meg i "Tone Turtle Dress" og Siv Rakel i "Tone V Dress//White Edition"Marithe i "Marthe Fringe" og Othilie i "Pia Coat"// Hot:)

Det var også Steinkjer Festival denne helgen og fikk med meg to kvelder.

Fantastisk vær og Fantastisk god stemning!!Two of my HomeGalz, Marit(som er en av forloverne mine) og Cathe��

Og Tove, min andre forlover anno 2005������Takk for meg, Steinkjer!! Been a Blast!! See You Next Year!!Jeans//Mardou&Dean, Jacket//Gestuz, Shoes//Ganni, Bag n' Sunnies//MiuMiuGøy hvordan været forandrer seg på Repix Appen������

RÅ REDAKTØR!

Elle redaktør, Signy Fardal, er helt rå i vår Tone V dress. Her fra Kronprinsesse Mette Marits sommerfest på Kunstnernes Hus.

Det jeg liker så godt med Tone kjolene er at de er så enkle at de kan styles på hundre forskjellig måter, enten man dresser de opp eller ned. Slik kan den få lengre levetid i garderoben, og eieren får mer valuta for pengene;)

Foto:Se og Hør

AQUA-HVITT��

Jeg har hatt en girl-crush på Lene Nystrøm helt siden jeg gikk på videregående, og jeg og ene forloveren min,Tove,hadde en klubb vi kallte "Aqua Lene For Faen"�� Vi synes hun var(er) den kuleste dama ever, og en skikkelig super rockstar! Hver gang vi var på byen, lot vi som om hun var med oss på festen, danset med oss og ble med på nach. Hahaha, høres jo direkte stalker ut�� Anyways, Lene har masse spennende prosjekter i Norge til høsten, som dere kan glede dere til!!

Synes btw hun rocket vår Pia Coat på en lansering forrige uke������

Foto:se og hør

MAGMALOU SOMMERFEST

Andrea mini Creme Edition og Emma Lou Clutch//byMAGMALOU

Endelig har vi fått inn en av våre bestselgere "Andrea Mini" i Creme!! Nå kan godværet bare fortsette☀️

Luftet den for første gang på sommerfesten med de beste MagMaLou jentene i går��Andrea, Amanda, Pia, Linnea, Maiken, Tone og megIn love with my Emma Lou Clutch

hits