hits

Events n 'Parties

HURRRRRRAAAAAA FOR MAGNUS!!

I går feiret vi bursdagen til Magnus, og som vanlig hadde jeg invitert til surpriseparty som jo faktisk ikke er en så stor overraskelse lenger, siden jeg gjør det hvert år, haha! Vi kunne ha invitert alle våre felles venner selvfølgelig, men det har blitt en tradisjon å bare be guttegjengen med damer som Magnus hang med da vi studerte i Trondheim. To av gutta bodde jeg og Magnus med noen år også, så hyggelig å se igjen de to spesielt, for selv om alle bor i Oslo nå, er det ikke så ofte man rekker å møtes i en hektisk hverdag.

I år hadde jeg booket bord på Nomads, som er søsterrestauranten til Sawan, og maten var sjukt god og servicen helt på topp!

Vi ble 13 tilbords, og det ble en skikkelig koselig kveld! I tillegg hadde vi barnefri, så vi sov litt ekstra lenge i dag som var sååååå digg!!

Ellers gleder jeg meg veldig til tirsdag, og lanseringen av vår første skokolleksjon, så her er det bare å følge med!

Ha en nydelig helg'a dere!!

Klem//Marthe

Ps: Tusen takk til @festligeting som ordnet en stor heliumsballong med personlig tekst som var nydelig pakket inn i en stor hvit eske med sløyfe på! Perfekte måten å overraske noen litt ekstra!!

Suit//NeoNoir

Heels//D&G

FABULOUS FORD DINNER PARTY!

#annonse

Forrige uke var jeg og en finfin gjeng invitert til designseminar om nye Ford Fiesta, og Ford Norge kunne by på både spennende innlegg fra designgruppen bak den nye modellen og en tre-retters middag, toppet med en mini-konsert av Maya Vik.

Jeg har tidligere ikke vært mer opptatt av bil enn at jeg ønsket meg et kjøretøy som kunne ta meg fra A til B. Etter at jeg fikk barn er jeg selvfølgelig blitt mer opptatt av sikkerhet, samt at jeg som voksen har begynt å sette ekstra pris på funksjoner som gjør kjøreturen mer komfortabel.

Som ambassadør har jeg vært så heldig å få kjøre rundt i en fyrrig Ford Fiesta Titanium denne høsten, og nå vet jeg, litt flåsete sagt men dog, ikke hvordan jeg skal kunne leve uten rattvarme igjen for eksempel. Det gjelder for så vidt alle de andre smarte funksjonene denne bilen har å by på også, som gir den ekstra gode følelsen av luksus.

Jeg elsker blant annet panoramataket som gir masse ekstra lys i bilen, som man også kan åpne om man ønsker litt "vind i håret"!

Som designer selv synes jeg også det var superspennende å høre hvordan designteamet jobber helt fra scratch for å utvikle de ulike modellene, og hvor mye research som faktisk ligger til grunn når nye biler skal utvikles.

Før jeg startet med design selv, tenkte jeg litt satt på spissen selvfølgelig, at den enkleste ting i verden må jo være å bare lage de klærne man liker!!?? Men etter tre år med egenproduksjon, vet jeg hvor omfattende denne prosessen er og at det er skinnsykt mange detaljer som skal på plass før det enkelte plagget går i produksjon. Da kan man jo bare tenke seg hvordan det er å designe en BIL liksom!!

Her må designerne tenke på alt fra sikkerhet, tusenvis av tester, superavansert teknologi - og til og med fargevalgene ligger det enormt mye ressurser, research og tid bak for å finne de riktige nyansene. Selv har jeg alltid safet med sorte biler som en all-time favoritt, men denne gangen valgte jeg faktisk en rød variant for en litt mere spicy og energisk følelse som man trenger litt ekstra av på høsten. Men hadde jeg hatt min egen "lille" private bilstall, hadde jeg nok gått "all in" for en variant i både sort, rødt, hvitt og champagne for å si det sånn, for de var også sykt fine! Tenk deg å kunne matche sine alter-egos og dagsform til fargen på bilen??!! Når luksusdyret i deg våkner, kunne du ha rullet ut den champagnefargede Fiestaen, mens er du i en chillere mood hadde det bare vært å sette seg i den coole hvite varianten.

Nå har vel de aller aller færreste av oss akkurat den muligheten selvfølgelig, men kult at man kan basere sine fargevalg på hvilken personlighet man har.

Noe mannen min setter stor pris på at jeg har fått meg, er en bil med smarte dørkantbeskyttere som kan redde både egen bil og bilene rundt fra irriterende småskavanker (noe han mener har skjedd tidligere, som jeg selv ikke har noen som erindring av å ha gjort selvfølgelig;), og vi er begge selvfølgelig superfan av B&O Play-anlegget fra Bang & Olufsen som gir en magisk lydopplevelse for både sjåfør og passasjerer. Og ekstra digg er det å slippe å lage nye spillelister i bilen, men bare synke den med den du allerede har på mobilen!

Noe dere kanskje ikke vet om meg, er at jeg er en jævel på lukeparkering!! Jeg kødder ikke, jeg kan faktisk smelle en bil inn i ei litta luke med en tikronings-klaring omtrent, and I do have witnesses om du skulle lure på det, hehe! Onde tunger har noen gang ymtet frempå at jeg er bedre på lukeparkering enn å kjøre fremover(!!), men det stemmer selvfølgelig ikke, så all good;)

MEN, får du angst og indre uro av å sette bilen i revers og sikte deg inn mot en luke som fortoner seg så liten at det virker helt umulig at bilen kan få plass i den, så er nye Fiesta din venn i nøden. For hold deg fast: Den har en parkeringsassistent som både finner en luke som passer OG styrer rattet for deg – samtidig som du får instrukser om du skal kjøre frem eller tilbake. Og er du usikker på om du kommer deg ut av luken igjen, så hjelper den deg med det også. Simple as that!

Så kjære lesere, er dere på biljakt, kan jeg med hånden på hjertet (eller foten på pedalen) bare love dere at her er det bare å gi full gass.

(- men innenfor fartsgrensen føler jeg meg forpliktet til å si!;)

Klem//Marthe

Nydelig bord dekket av en av Norges beste interiørstylister, Tone Kroken (øverste bilde)

Photocred: Hanne Erøy

POOLPARDEY!!

Er på veg til Sørlandet akkurat nå, men hadde en pitstop i Tønsberg i går, og dro på Redbull sitt årlige poolparty under Slottsfjell Festivalen på Quality Hotel Tønsberg.

Topp med god stemning, bra folk og strålende sol! Neste år får vi forhåpentligvis kjøpt oss noen festivalbilletter også, bare med litt bedre planlegging neste gang, hehe!

Men nå er det Sørlandet som gjelder de to neste ukene, og jeg gleder meg sjukt mye til å nyte rolige dager ved sjøen!

Noen av dere andre som skal tilbringe sommeren her?

Vi har sommerhus på et lite sted som heter Narestø, rett før Arendal, og det er mitt favorittsted i hele verden!

Gjerne pop innom snap eller instastoryen min for Sørlands updates fremover, eller kanskje vi sees??:)

Klem//Marthe

Marte Krogh & Annabel Rosendahl

Tomas Sæther

Fluffy Sandals fra Zara

Marion Ravn

Fruity Denim fra Zara

Celine Aagaard & Annabel

Selina Ekra Sei

Hubby!!

Jeg liker ikke øl, men ser mye kuler ut da, haha! #tøffesegforinsta

VG-LISTA!

Har aldri vært på VG-lista før, men for en fest og god stemning! Og med så sjukt mange kokko bra norske artister om dagen, var line-upen helt topp og vi hadde det altså så gøy!

Hadde noen favoritter på forhånd, og de leverte for å si det sånn: Hkeem og Temur, Admiral P, Dagny, Julie Bergan, Gabrielle og Cezinando for å nevne noen!

Så du sendingen, og hadde dine egne favoritter?

Ha en nydelig mandag!

Sees på snap og instastory (: magmaloumarthe)

Klem//M

Elsker det nye beltet fra B-low the Belt, et nytt merke vi har tatt inn på MagMaLou, og koster 1799,-

Hever et hvert konsert-og festivalantrekk! Finnes også i sølv!

Silkekjolen i leo-print er en GANNI favoritt vi også har i butikken (97041888). Kult å style den forskjellig fra gang til gang. En alternativ konsert-look er å kneppe den opp med megahøy splitt, med en rocka frynseshorts i denim under. Elsker å mixe silke og denim for å få et røffere uttrykk mot det delikate silkestoffet!

Shortsen kjøpte jeg på salg på Gina Tricot til 99kr!

Hadde det litt travelt før jeg dro, så rakk ikke feste sikkerhetsnålen jeg måtte feste mellom to knapper for å unngå glipp, helt godt! Med det resultatet at glippen ble enda verre!! Hehe! Men fikk ordnet på det til slutt da;)

Lillegull ville også være med!!:) Kjolen hennes er fra H&M og skoene fra Adidas!

Skoene er et kupp jeg gjorde i fjor på Fretex til 99kr!

Solbrillene er fra det australske merket, Quay!

Frisyren er kjempelett å lage selv, og tar max 7-8 minutter! Flett to kinafletter fra hver side ned mot ørene (jeg drar kun inn hår fra undersiden for å unngå at det blir for flatt), og sett i en strikk. Del resten av håret inn i tre deler, og lag tre nye kinafletter på hver side. Boom, så har du en cool konsertsveis!

Beste crowden! Hedda Skoug, Marte Krogh, Lisa Tatjana og Anett Ringstad!

S Q U A D! Vibeke Klemetsen, Marte, Anett, Lisa et moi!

UNIVERSAL FESTEN!

Hey Superstars!!

Universalfesten er alltid en av festhøydarne, og det ble den i går også, etter et lite hagevors i hagen min med Marte Krogh, Celine Aagaard, Ingeborg Heldal, Ida Einarsdottir og Samira Shahabian.

Er ganske kult å henge med artister man digger en hel kveld, i tillegg til at man møter en masse andre kjentfolk også. En liten høydare var gutta bak hit'n "Fy Fan", Hkeem og Temur!! Skjønner ikke at de bare er 19 liksom. Flinke karer i hvertfall!

Jeg gikk for en hvit one-shoulder kjole fra byMAGMALOU (som du kan klikke hjem HER), sorte boots og en sort skinnjakke med fuglebroderi. Vesken er en clutch også fra eget merke.(Dessverre utsolgt)

UNIVERSAL FESTEN!

Hey Superstars!!

Universalfesten er alltid en av festhøydarne, og det ble den i går også, etter et lite hagevors i hagen min med Marte Krogh, Celine Aagaard, Ingeborg Heldal, Ida Einarsdottir og Samira Shahabian.

Er ganske kult å henge med artister man digger en hel kveld, i tillegg til at man møter en masse andre kjentfolk også. En liten høydare var gutta bak hit'n "Fy Fan", Hkeem og Temur!! Skjønner ikke at de bare er 19 liksom. Flinke karer i hvertfall!

Jeg gikk for en hvit one-shoulder kjole fra byMAGMALOU (som du kan klikke hjem HER), sorte boots og en sort skinnjakke med fuglebroderi. Vesken er en clutch også fra eget merke.(Dessverre utsolgt)

IT WAS A LING LING AFFAIR!

God kveld!

Henger litt ekstra bakpå her på bloggen, da jeg har merket at både PC og mobilbruk gjør nakken og ryggen min mye verre, så jeg får rett og slett bare skrive litt mindre en stund fremover. Men håper dere finner litt insprasjon i bildene jeg legger ut fordi:)

Gårsdagens Grand Opening på Ling Ling ble like legendarisk som jeg håpte på, og jeg følte meg skikkelig fjong siden vi fikk stashet oss med hår og makeup på preparty hos Adam & Eva først, og som outfit hadde jeg lånt meg en fantastisk handmade jumpsuit av Marte (Koma by Marte) i tillegg!

Open back situation!

Digge småretter hos Adam og Eva!

Julie Berntsen

Vanessa Rudjord, som er gjestedesigner på vår neste byMAGMALOU kolleksjon.

Celine Aagaard & Marte Krogh

Takk for en nydelig kveld, Ling Ling!

Annabel Rosendahl

Faux Fur//DryLake

Jumpsuit//KomabyMarte

Heels//Dolceandgabbana

Earrings//MissMathiesen

Bag//Guccui

THERE'S A NEW HOT SISTER IN TOWN!!

På søndag var vi på Aker Brygge for en liten sneak peek på det jeg håper og tror kommer til å bli Oslos Hotteste Go-To konseptrestaurant fremover!

This baby is called LING LING, "IT-jente" og "lillesøsteren" til restaurantkjeden, Hakkasan, som allerede er en veletablert kjendisfavoritt internasjonalt og høster stor anerkjennelse innad i bransjen også.

I tillegg har de scora Oslos beste location, nemlig de gamle Onda-lokalene på Aker Brygge som basically ligger ute i vannet omtrent, og har tidenes utsikt mot både sjø, by og festningen! Og interiøret er så fresht og inspirerende, at det er bare å suge til seg alt man får av visuell nytelse rett og slett.

Jeg ble skikkelig imponert, for er ikke mange ukene siden jeg og Vanessa (Rudjord) ble spurt om å være slags frontmodeller for kampanjebildene deres, og da var hele lokalet ribbet for interiør, så de har brukt tiden veldig godt!

For en som eeeeeelsker å spise ute, og å ta spontane drinks med venninner etter jobb eller bare ha datenights med kjæresten, kunne jeg ikke gledet meg mer til å få dette etterlengtet tilskuddet på restauranthimmelen i Oslo!

Ling Ling er både en restaurant og coctailbar, hvor kantonesiske stjerneretter serveres på sjøsiden, mens man kan nyte deeeeilige coctails i loungeområdet ved inngangen, gjerne både før og etter middag, hehe!

Og jeg gleder meg vilt til å høre musikken. Ryktene har det til at ikke bare kokkene flys inn internasjonalt, men også DJ'ene!

Offisielt åpner de 3.april, men allerede førstkommende fredag kjører de en Grand Opening jeg gleder meg skikkelig til. Så nå er det dags for outfit-jakt, for her tror jeg det er safe å gå "all-in", hihi!

Leter etter den perfekte jumpsuiten til en slik anledning, og har en mistanke om hvor jeg skal begynne å lete, så stay tuned!!

Ønsker dere en fortsatt nyyyyydelig uke, og blir kjempe glad om dere går inn på instagram og følger @lingling_oslo, hvor jeg har en take-over denne uka i forkant av den store åpningsfesten på fredag!

Klem//Marthe

PS: Hvis du lurer på hvem jeg driver og kysser på bildene under er det altså mannen min, som jeg fikk lurt med som en extra digg props under fotoshooten, hehe!

Outfit:

Leatherbomb//Stand

Catsuit//Casall

Cap//Varsity

Earrings//MissMathiesen

PS: kampanjebildene er tatt av Dusan Reljin, mens de andre er mine.

VIXEN BLOGAWARDS!

I går var vi på Vixen Blog Awards, som alltid pleier å bli en bra fest! Men selv hadde jeg ikke helt dagen med influensa og en kjip bronkitt som sitter litt for dypt i brystet. I tillegg var det kun sitteplasser for finalister og sponsorer, så ryggen og nakken min slo seg selvfølgelig seg litt vrang av å stå så lenge, så jeg tok en "Askepott" og smøg meg ut rett før midnatt.

Men jeg følte meg hvertfall fin da, haha! Og grunnen til dét var KUN de sykt fine øredobbene fra "Miss Mathiesen" vi akkurat har tatt inn på MagMaLou! For klokken 15 hadde jeg fremdeles ikke antrekket i orden, og var nesten på griner'n (skikkelig I-lands problem, I Know!) Men med én gang jeg la øynene mine på disse vakre skapningene, visste jeg at kvelden var reddet sammen med kjolen fra Gestuz som er en klassisk og elegant liten sak vi fremdeles har noen igjen av i butikken om du likte den(97041888//post@magmalou.com)

I kveld har vi hatt rolig familiekveld, spist popcorn og lagd brownies! I morgen blir det trening(hehe) på morningen, barnebursdag på formiddagen og middagsselskap med et vennepar på kvelden!

God helg, kjære lesere!

Klem//Marthe

Foto: Marte Krogh

TEMPERATURSKIFTE!

Siden det er blitt skikkelig beinkaldt og vinter ute, dro jeg til med en blomstrete kjole på gårsdagens bursdagsfeiring av mannen min. Jeg trenger virkelig noe som kan minne meg om sol og sommer nå som minusgradene kryper iskaldt oppover ørene mine!

Og apropos temperatur!

Det gikk iskaldt nedover ryggen min i dag tidlig, da jeg innså at vi alle har våknet opp til en verden som tydeligvis er blitt totalt snudd opp ned på hodet!

Når ble det OK at verdens mektigste land kan velge en rasistisk, mannsjåvinistisk og bøllete realitystjerne til president?

Glad mine døtre ikke skal vokse opp i et land med ledere som han!

America-Shame On You!

Glad jeg har en mann i livet mitt som virkelig er et kjempegodt forbilde for døtrene mine!

Amerika bør låse sine inne fremover, om det er en mann som Trump de ønsker ha ved roret!

SICK!

#michelleforpresident

//Marthe

BEHIND THE SCENES!

På søndag var vi på den årlige Se & Hør-gallaen, som virkelig kickstarter årets festsesong! Og "Kjendisgallaen" leverte også i år, med utdeling av ulike priser på Chat Noir først, etterfulgt av et heidundrandes sjøslag av en fest på Grand etterpå!

Men det aller koseligste med sånne fester er alltid et skikkelig bra glamvors med gode venninner først! Marte hadde invitert en fin liten gjeng hjem til seg på bobler og sashimi, og vi var så heldige å få hårstyling av flinke Iris fra "Hairport"! Selv fikk jeg være litt kreativ med make-up kostene mine igjen, og sminket alle jentene!

Hooket opp med fineste Silje og Benedichte også, på selve festen.

Følte meg såååå fin i denne fantastiske jumpsuiten designet av min venninne og superstylista, Marte Krogh! Og for alle dere som drømmer om et eget skreddersydd haute-couture plagg, åpner hun sitt eget Atelier i Behrensgate på Frogner nå før jul, så det er bare å glede seg!!:)

Benedichte hadde på en kjole fra sin egen Billie and Me-kolleksjon, mens Silje hadde kjøpt denne nydelige gullkjolen i Paris!

Skjønne Janka Polliani, blogger og programleder for årets Topmodel, kom også til utdelingen hvor hun var nominert til Årets Kjendisblogger.

Vibeke looking smashing i en kjole også fra "Koma by Marte", mens Celine hadde på seg lakkbukser fra H&M og topp fra det norske merket, Soohia! Selv ser jeg bare totally lost ut, haha!

Møtte også "trønderfrend" og kulturminister, Linda Helleland. Måtte takke henne for at hun valgte å gå i mitt eget merke, byMAGMALOU (Pia Print Dress), da hun kom for å undervære Oslo Runway sist februar! Kjolen ble utsolgt ganske kjapt etter dét, så det var sykt gøy!!

Utrolig kult, og ikke minst viktig, med en minister som bryr seg om og støtter opp om norsk design!

Må slenge inn noen vors-bilder også, hvor vi helt naturlig poserer på verdens mest naturlige sted å ta bilder på. In Tha Shower, haha!

Men gøy var det i hvertfall!!:):)

TrendAlert denne høsten: L.A.K.K.!

Dresscode: Black n'Red! #ikkeplanlagt

Marte i egen design!

Pants on Point!

Tomas & Knut

Elsker denne jumpen med sommerfuglermer!

Blondene er håndplukket i Paris! J'ADORE!

Denne uken skal det nå jobbes på spreng med vår neste høst-kolleksjon, så tar gjerne i mot hint, tips og innspill på hva dere ønsker å se til neste vinter!

Ellers har faktisk mannen min bursdag i dag, som skal feires på restauranten Bonlio! Så om du vil få updates derfra blant annet mye gøy som skjer fremover, er det bare å henge med på snap!

"Magmaloumarthe" is my name;)

//Marthe

THERE IS A NEW FRAGRANCE IN TOWN!

Gratulerer så masse til Alexx Alexxander med både pris som verdens beste illusjonist 2016 og med lanseringen av sin helt nye parfyme!

Kommer tilbake med mere info om de nye duftene altså, men er litt sent nå og øynene mine går faktisk nesten i kryss, så det får bli i en annen dag:)

Men jeg kan hvertfall si så mye som at herreduften, den kommer jeg ærlig talt til å bruke mye selv, for den var bare helt rå!

Duftene kommer for salg på hele Fredrik&Louisa kjeden etterhvert, så her er det bare å sette de opp på ønskelista til jul først som sist!

Alexx skal forresten holde et forrykende show i Oslo Konserthus 11.november kl.20!

Jeg skal definitivt dit-skal du?:)

Billetter kan kjøpes HER!

#invitert

//Marthe

Ootd:

FauxFur//byTIMO

JEANS//Lindex

Top//Topshop

Boots//Topshop

Belt//Gucci

GÅRSDAGENS...

Ingenting slår en bra jentekveld, og gårsdagens event på H&M etterfulgt av visningen til Mikael Olestad med etterfest på Kunstnernes Hus ble helt legendarisk med disse to fantastiske jentene, Hege og Marte!

Nå blir det en rolig lørdag med familien etter en uke med mye festivitas, og i morgen fyller minste jenta mi år for aller første gang, så her skal det bakes kake!!

Kommer bilder og oppskrift på bloggen i morgen!

Nyyyyt dagen!

Klem//Marthe

Outfit//H&M

PIZZAPARTY!!

På lørdag var jeg og mannen min invitert til min bloggkollega i Side2, Tine Monsen og mannen hennes, Thorleif(som forøvrig er verdens beste kiropraktor og har reddet meg mang en gang fra å nesten ikke klare stå oppreist!!)

I tillegg til oss var også Side2-blogger, Line kirkhus og blogg-venninne, Benedichte Bjerke og mannes hennes, Egor, invitert.

For å si det sånn tror jeg gutta endelig fikk utløp for sin felles frustrasjon over å være sammen med bloggere og bli spurt om å ta bilder hele tiden, hehe! Ingen av de synes akkurat det er det morsomste de gjør, og dét kan jeg i grunn forstå! Men de er greie som gidder å stille opp likevel da!!:)

Det ble en fantastisk morsom kveld med utrolig god mat, og Thorleifs oppskrift på hans hjemmelagde pizza kan du finne på Tines blogg her! Anbefales!

Jeg er dessverre langt fra Tines nivå på å ta bilder av veldig god kvalitet så har lånt bilder av henne istedenfor å bruke mine egne-så her kommer en liten kavalkade:

Delikat å pynte bordet med blå hortensiaer. Visste du forresten at Hortensianen liker best skygge og skal ha mye vann? Det er lurt å tenke på før man bestemmer seg for hvor man skal plante de.

Jeg gikk for et langt og florlett sommerskjørt fra Gestuz, belte fra Dylan Kain og en badedrakt brukt som topp fra Topshop!

Nå er jeg klar for en ny, men veldig hektisk uke!

I kveld skal jeg arrangere sommerfest for de fineste MagMaLou-jentene på Pinerolo, på onsdag har jeg fotoshoot med skjønne Marian Aas Hansen, på torsdag er det jentefest på plattingen om været tillater det, og på lørdag skal vi ha en lite navnefest for datteren min vi enda ikke har landet lokale på enda siden vi skulle egentlig ha det i hagen, men må gå for Plan B siden det er meldt regn. Så om noen har noen gode forslag til egnet sted for ca 20 pers, tar jeg gjerne i mot!!:)

Følg meg gjerne på Snapchat om du vil henge på denne uka og fremover! Du finner meg om du søker opp "magmaloumarthe".

Ha en strålende mandag!!

Klem//Marthe

MIN ELLE-"SCHMELLE"!!

For de aller fleste bransjefolk er Elle-festen årets høydepunkt. Alle er litt stressa i forkant. Hva skal man ha på seg? Hvordan skal håret være, og har man egentlig en veske som passer til resten av outfiten?

Som du skjønner lider vi alle av virkelig store eksistensielle spørsmål foran denne anledningen, hehe, men helt ærlig er det jo faktisk ganske så stas å kunne stashe seg opp i ny og ne.

Jeg hadde ikke hatt så mye tid til å tenke på, eller aller minst orge så mye i det hele tatt med hva jeg skulle ha på meg på forhånd dette året. Tenkte først å ha på meg en gullkjole fra vår neste høstkolleksjon, men da jeg tok den på meg bare en liten time før vi skulle dra, fant jeg hverken sko eller veske jeg følte passet til den, og byttet til en sort frynsekjole fra fjorårets sommerkolleksjon. Den har jeg nesten ikke fått brukt, siden jeg var gravid da den var ny i fjor, så den hang helt nyvasket i skapet da jeg lettere stressa fikk røsket den av hengeren og hoppet inn i den. Jeg sliter med å lukke glidelåser i ryggen alene på grunn av en lite samarbeidsvillig nakke for tiden, så siden jeg var hjemme alene tenkte jeg at jeg kunne få min venninne Silje til å lukke den når hun kom og hentet meg i taxien. Men siden hun var litt forsinket klarte jeg til slutt å få opp glidelåsen selv mens hun var på veg, og jeg kjente til min store forskrekkelse at jeg hadde glemt å strekke på kjolen etter vask og den satt nå altfor stramt over brystet! Ingen er vel keen på en dobbelpupp-look når man liksom har pynta seg!!??!!

Taxien var to minutter unna, og jeg stod allerede ute på gata-i en kjole som ikke passet!! Snakk om å bli dritstressa!! Jeg kasta av meg skoene, løp opp trappene, rev opp døra og kastet omtrent alt jeg har av kjoler i skapet ut på gulvet og måtte bare velge en fort som F...!! Jeg landet på en blondekjole fra byTIMO, men så at alt av accessoires, sko og veske heller ikke passet lengre, så måtte finne alt på nytt der også!

Røsket med meg en veske fra Dylan Kain, solbriller fra Victoria Beckham og øredobber fra Prada, mens mine opprinnelige planlagte Dolce Heels ble bytta ut med noen høyhælte Bianco sandaler jeg har hatt i over tre år.

Kjolen er ganske søt, så jeg bestemte meg for å gjøre en egen vri for å få den litt mere sexy, så min venninne Sølje Bergmann (som forøvrig er en rakker til å sy selv) kastet seg over kjolen min og klippet til en akkurat passe høy splitt i den-med en lånt frisørsaks!!!;)

Når vi i tillegg var bedt på Elle-vors på Grand Hotell sin Royal Suite til fixing hår og make-up(takk til Hairport Frisør, Kerastase og YSL), følte jeg meg til slutt ganske så fornøyd med tanke på det mildt sagt stressende utgangspunktet!

(Bildet over er tatt av Hanne Erøy!)

Men ble veldig fornøyd med fletten jeg fikk av Camilla Johansen fra Hairport Frisør!!

Møtte masse skjønne jenter på Taket av Steen & Strøm gitt!

Lene Orvik, moi, Carina Dahl, Kathrine Sørland, Renate Bugge, Benedichte Bjerke og Anja Johansen.

Alltid gøy med fotobokser!! Her med Afaf & Benedichte!

Jeg fikk ikke tatt så mye bilder bortsett fra på snap(hvor du kan følge meg på magmaloumarthe), så her er uansett en liten kavalkade fra det:

Ingen hemmelighet at absolutt alle(!!), inkludert meg selv (skamløs som jeg er, dog litt skamfull i dag;) var keene på å hooke opp med kveldens mest populære og stalka gutt i går, nemlig William. ( FYI: Tror dessverre William dessverre har et annet navn i VIRKELIGETEN, hehe;) Her med Camilla Pihl og Benedichte Bjerke.

Benedichte, Annabel og Vibeke fra Elle vors-festen på Grand Hotel #kerastase#hairportfrisør#ysl#absolutvodka#invitert

Mens Sølje klipper opp kjolen min, hehe

Elle-dronningen sjæl, Signy Fardal! Takk for en ny topp Elle-Fest!

This little firecracker totally cracks me up!! Fine Sigrid!!

Hmmm...Er Anne egentlig gravid?? Joda, hun er det altså...:)

Sunniva Tufte Halkjelsvik har vært en av mine store norske favorittmodeller i flere år, og er blitt en byMAGMALOU muse som alltid går visningene våre!

Agentur-og designervenninne, Ahn-Marte Storheil!

Etter en lang uke med mye jobb og eventer, hadde jeg på forhånd bestemt meg for å dra hjem litt tidlig, og være superfresh på morningen sammen med barna dagen derpå! Og da dokøen bikket minst 45 minutter i ventetid, bena var slitne og jeg i utgangspunktet får angst og indre uro av altfor mange mennesker samlet på ett og samme sted, tok jeg det som et tegn på at jeg og panikkangsten min var klare for å kaste inn håndkleet klokken halv-elleve allerede, men hadde holdt på siden 16 da!

Fikk til og med meg i en vegetar "babb" på veg hjem, som ikke har stått på nattmenyen på en del år for å si det sånn, hehe!

Ønsker dere en nydelig helg, og håper vi sees på snap da?

//Marthe

HALVERT SÆD-KVALITET!!

I dag var vi invitert på en liten lanseringslunsj på Kolonihagen på Frogner. Cubus slipper sin nye svanemerkede Newborn Collection på mandag, og den bør dere sjekke ut, for den var utrolig skjønn!

Vi fikk også en liten innføring på hvordan kbehandlede klær kan påvirke oss negativt, og husker jeg ikke feil mener jeg det blant annet ble sagt at dagens menn i 30-åra har bare halvparten så bra sæd-kvalitet som gutta back in the days, og at kjemikalier fra klær kan være en påvirkende årsak. Merker jo at hvis dét er sant, lurer jeg jo på hvordan alt jeg selv har gått i opp igjennom åra har påvirket min egen kropp!!??!!

Anyways, koselig lunsj med masse bra damer, og går du inn på snappen min(magmaloumarthe) kan du få en liten update derfra om du går inn før kl.12ish i morgen!

Ønsker dere en nydelig natt, og håper vi alle får litt god kvalitetssøvn, da min lille frøken har startet en ny morgenfrisk trend med å våkne 05.30 sharp siste tiden og er veeeldig klar for at dagen skal starte...Me??Not so much, men er vel bare henge seg på, så får vi heller ta annenhver morning og avlaste hverandre litt, så ingen av oss blir helt kokko, hehe!

God Natt!!

//Marthe

Søte fjær!#littledreamer

Moi:

Jakke//H&M

Tee//Gestuz

Jeans//Cubus

Bag//Ysl

Olivia:

Jacket//H&M

Body//Cubus

Tights//Cubus

FRETEX GRÜNDERCHALLENGE!

Selv om jeg driver egen klesbutikk, og et eget klesmerke har jeg alltid vært stor fan av vintage, second-hand og gjenbruk i tillegg. For meg blir det litt som å benytte seg av både vitenskapelig medisin og den alternative; jeg sier: "Ja,takk, begge deler!" -Uten sammenligning forøvrig, hehe.

Fra et miljøhensyn er det definitivt mer bærekraftig å produsere mindre klær enn vi gjør i dag, men samtidig skaper det mange arbeidsplasser verden rundt som er en livsviktig jobb-kilde for mange(selv om man dessverre vet at alle ikke jobber under verdige nok forhold, men det blir en annen problemstilling som jeg skal utelate å diskutere mer i akkurat dette innlegget.) Og i et trendperspektiv er det ingen tvil om at gjenbruk er med å skape en mer personlig stil og touch til et antrekk, enn å bare mixe dyre merkeplagg.

Derfor ble jeg veldig glad da jeg ble kontaktet av Fretex som nå arrangerer "Fretex Gründer Challenge, om å være mentor for en utvalgt gruppe fra en Oslo-skole som hadde søkt om å bli med på dette!

Jeg ble da mentor for en superskjønn gjeng fra Westerdals som i konkurranse med en annen gruppe fra BI, er blitt oppfordret til å starte opp den beste pop-up butikken med fokus på gjenbruk på Trekanten kjøpesenter i Asker førstkommende torsdag til lørdag(7-9.april). Og jeg håper alle som vil støtte jentene og dette prosjektet kommer innom i løpet av disse dagene!

Selv er jeg der torsdag 7.april mellom kl.10-16 for å gi personlig shopping-og styling veiledning til alle som ønsker det!

Håper vi sees!?!

ObsObs:

Hvis du ikke har mulighet til å komme til Asker i løpet av disse dagene, kan du fremdeles slå kloa i plagg fra pop-up butikken!! for i dag skal jentene rigge klar butikken til i morgen, og jeg er der fra klokken 13.30, så følg snappen min for masse updates på gjenbruks-godbiter som kan bli dine

Hvordan lurer du på?

How to:

-Følg snappen min:magmaloumarthe

-Ta screenshots av items du ønsker deg

-Send interessen din på chat eller sms

-Overfør penger på vips(først ETTER du har mottatt bekreftelse) til min vipskonto:93651703

-Jeg betaler fra mitt kort på pop-up butikkens kortterminal kontrollert av Fretex

-Vi sender deg plagget i posten

-Hurra! Du er nå eier av et trendy gjenbruksplagg og har støttet en fantastisk organisasjon som Fretex i tillegg!

Del gjerne dette innlegget videre, så vi får spread The Word!⭐

Klem, Marthe

Bilder fra 6 grader sin Instagram-konto: 6grader.fretex

HERE COME'S THE BRIDE...!

Nå er det faktisk snart 11 år siden jeg giftet meg, men førstkommende søndag skal jeg faktisk få være brud for én dag igjen under Din Bryllupsmesse på Grand Hotell.

Jeg har aldri gått en brudevisning før og merker jeg gleder meg skikkelig, siden jeg alltid har hatt en litt småteit jentedrøm om å gjøre det, hehe! Så hvis du selv skal gifte deg, eller kjenner noen andre som skal det og trenger litt inspirasjon, håper jeg dere kommer innom på søndag!

Programmet finner dere på Dinbryllupsmesse.no, og billetter kan dere kjøpe her! I anledning skuddårsdagen i dag (der alle jenter liksom skal "ha lov" til å fri) kan du med rabbattkoden "love123" få tak i billetter til kun 100kr. Tilbudet varer så lenge det er billetter tilgjengelig.

Håper vi sees!

Klem fra søndagens Bridezilla

Det øverste bildet er fra bryllupsdagen vår på Munkholmen i Trondheim, 2.juli 2005, med forloverne våre Tove, Marit og Odd Arne. Mens det nederste er fra vår 10-års bryllupsdagsfeiring på Bali i fjor. Time flies...

OM FEDRE, FESTER, SMÅBARN OG SÅNN...:)

Det er utrolig deilig å være litt sosial igjen etter et langt og tungt svangerskap. Jeg er nok litt over gjennomsnittet sosialt anlagt, så har vært litt "utsultet" de siste ni månedene, og er derfor veldig happy med å endelig kunne henge mer med venner og familie igjen. Det er faktisk lenge siden jeg har hatt så mye energi som jeg føler jeg har nå. Tror nesten jeg er litt rusa på å være i så god form igjen, hehe! Jeg elsker å være med jentene mine så mye som mulig, men tror også det er sunt for både mor og barn og ha noen timer fra hverandre innimellom, så kan også far og i vårt tilfelle, alle fire besteforeldre få muligheten til å bonde litt ekstra med babyen også, siden jeg har litt lite melk og må gi morsmelkerstatning på flaske i tillegg. Apropos det, var jeg på et event her om dagen, og der fikk jeg spørsmål om det var "far som var hjemme og var barnevakt, siden jeg kunne gå på eventer så tidlig etter fødselen" hvorpå jeg svarte at "nei, han er hjemme og er pappa!!". Er det virkelig sånn enda at mødre forventes å bare være hjemme for å passe barn, mens gutta kan jobbe, reise og gå ut uten at noen stiller spørsmål ved det?? Sånn er det ikke hos oss hvertfall, og jeg er glad jeg har en mann som forstår at jeg har andre behov også i tillegg til det å være en god mamma. Sånn at jeg for eksempel som i går kunne dra innom både Spalt PR sin julegløgg, etterfulgt av et julebord hjemme hos blogger og venninne, Hedda Schoug, i regi av Ellos. Jeg koste meg glugg med masse bra jenter, nydelig mat fra Jonathan Sushi og en mini-konsert av Tone Damli.(Du kan se snaps fra julebordet om du legger meg til på snapchat under "magmaloumarthe".) Kom skikkelig i julestemning, og gleder meg til litt juleshopping i London nå. Jeg, mannen min og bebissen dro hit veldig tidlig på morgenkvisten i dag, og sitter nå og chiller'n og ammer litt på hotellet, før vi skal finne julegaver til store og små der hjemme! Ønsker deg en nydelig torsdag! Klem, Marthe

Wearing:

Marthe Long Gold dress//byMAGMALOU and earrings from Chloé.