hits

Featured/Press

BAKE OFF MED KAMILLE!

Her kommer verdens beste oppskrift på Bestemors Karsmellpinner, og et lite juleintervju med Kamille!

Karamellpinnene er sjukt gode og bør testes ut, hehe!

God tirsdag!

//Marthe

Outfit:

Moi:

AndreaGraphicShirt//byMAGALOU som du kan finne HER!

Olivia:

Dress/Zara

ANE DAHL TORP I LENI JUMPSUIT!

Gratulerer til skjønne Ane Dahl Torp, som vant Heddaprisen for beste kvinnelige skuespiller i går, iført Leni Jumpsuit byMAGMALOU i blått!

Dette er fjorårets farge, mens nå finnes den på webshop og butikker i sort! Til høsten kommer den i burgunder, så er bare å glede seg!!:)

Ha en nydelig mandag!

//Marthe

BLOMSTERAMA!

En av de store trendene denne sommeren er blomsterprints, og flere av våre blomsterinspirerte kjoler har fått endel presse fra bl.a ELLE Magazine før, og nå denne uka er to av kjolene fra sommerkolleksjonen også i KK også.

I tillegg var "Christine Dress" med på Silje Pedersens 17.mai innslag på Tv2, så veldig stas at folk liker de!!:)

Du kan sjekke ut både disse og flere kjoler fra byMAGMALOU på vår webshop: magmalou.no, og gå sommeren velkledd i møte!

//Marthe

De to øverste bildene er fra KK.

Elsker ELLE!!:)

Fra TV2s 17.mai sending:

Brukte kjolen selv på 17.mai!

"Christine Long Dress"

DEN STORE BABYDRØMMEN!

Her er et lite intervju jeg gjorde med bladet Babydrøm for tre måneder siden, men som er å finne i bladhyllene nå!

Tiden har gått så fort, og minstemann ble faktisk et helt halvt år i går!!

Kjenner at jeg er fryktelig takknemlig.

Ønsker dere god lesning og en deilig søndag videre!

Klem, Marthe

byMAGMALOU IN ELLE!

Å designe egne kolleksjoner er nok en drøm for mange, og jeg og co-designer, Andrea Johannesen, er superhappy for å få følge jente-drømmen vår med byMAGMALOU.

Tror dog det er vanskelig for folk å sette seg inn i hvor mye jobb det er! Jeg hadde hvertfall ingen anelse før vi startet med dette, enda jeg har jobbet i klesbransjen i mange år.

Men selv om det er tøffe tak innimellom, er det så fantastisk når man tilfeldigvis ser et ferdig plagg på en jente du går forbi på gata, eller klærne dine henger i en butikk i en by du besøker eller man åpner et av sine favoritt mote-magasiner og ser ens egne kjoler avbildet i det!!

Så tusen takk, ELLE, for featuring to av våre sommerkjoler i deres nyeste utgave!

Vi kjører vanligvis på med endel strammere og ensfargede plagg i våre kolleksjoner, men denne sommeren fikk tegneblyantene våre bokstavelig talt blomstre på skissene, og resultatet ble noen kjoler i deilig, blomstrende prints også-som heldigvis flere har satt pris på!

Er du fan av blomsterprint, eller har noen egne innspill på hva du savner i en sommerkolleksjon vi kan ta med oss til neste år?? Gjerne legg igjen en kommentar, så kanskje akkurat DIN idé blir til en kjole du tilfeldigvis går forbi en dag, eller ser i en by du er i, eller ikke minst ser i ditt favorittblad én gang du åpner det...:)

//Marthe//

PIA PRINT DRESS IN KK MAGAZINE!

Nå har endelig julekolleksjonen til byMAGMALOU kommet i butikk, som er preget av fløyel, noe print, litt blonder og jumpsuits. Denne kjolen som heter Pia Print Dress var en av favorittene til innkjøperne i butikkene vi selger til, og er også i denne månedens KK! Du kan for eksempel style den med bare legger og høye hæler for max partyfaktor, eller med strømper og flate herreinspirerte sko til hverdags! God november, folks!!:) x M x

ALL THAT GLITTERS!!

Jeg e.l.s.k.e.r gullfargede plagg, og måtte lage et par varianter i byMAGMALOUs julekolleksjon som stort sett er ute i butikk nå, bortsett fra akkurat de to gullkjolene som kommer om et par uker! Det er så lett farge å føle seg skikkelig pynta i, og man trenger ikke nødvendigvid å lasse på med masse accessoirer og makeup til! Men er det virkelig party vi snakker om, hadde jeg stylet den med skikkelig røde lepper og bronsetonet øyeskygge til! Ønsker dere en god partysesong som er like rundt hjørnet!:) Klem, Marthe

Love our short gold dress from our newest x-mas collection hitting stores these days! So get ready for this party-season, and bring your S.P.A.R.K.L.E!!

Pictures are pressclippings from KK Magazine.

OM GJENBRUK OG RESIRKULERING!!

Selv om jeg lever av å selge klær og egen design, ser jeg selvfølgelig nytteverdien med gjenbruk og resirklulering, både fra et miljø-og medmenneskelig perspektiv. Selv pleier jeg og datteren min å rydde ut av skapene våre og donere pent brukte klær og leker til fattighuset hver eneste jul. Og i år har vi både som familie og bedrift også selvfølgelig bidratt på forskjellige måter til flykningekatastrofen vi har vært vitne til i Europa den siste tiden. Som små klesprodusent-aktører er det naturligvis begrenset hvor mye vi kan utgjøre alene, men vi er bevisste på å gjøre så grønne og medmenneskelige valg som mulig når vi lager en kolleksjon. Først og fremst er mesteparten av vår design basert på en tidløs design, med tanke på at et plagg kjøpt fra byMAGMALOU kan ha lang levetid i garderoben før du eventuelt gir det videre. Vi produserer i Litauen og har derfor en kortere fraktveg og bidrar til mindre utslipp enn å ha produksjonen satt til andre kontinenter. I tillegg velger vi som oftes biltransport istedenfor fly. Vi har tett kontakt med fabrikken vår, og kan garantere at klærne lages kun av voksne mennesker som blir godt ivaretatt både lønns-og sikkerhetsmessig. Så små aktører kan bidra litt, og store aktører kan bidra mye. Men mange små og store sammen kan utgjøre vanvittig store forskjeller, så derfor klapper jeg for prosjektet "Den store klesinnsamlingsdagen" på fredag der bl.a Fretex og H&M har gått sammen med mange andre aktører om å sette ut Norges største innsamlingsboks på Jernbanetorget i Oslo, så håper dere tar turen ned med gamle skatter som kan få nytt liv hos noen andre som virkelig trenger det.

Her er et utdrag fra en artikkel i Vixen.no, der jeg og motepersonlighetene, Ida Einarsdottir og Janka Polliani uttaler oss om temaet. Hele intervjuet kan du lese her:

PREMIEREKLAR ANE DAHL TORP

Ane hadde premiere på sin nye film "Bølgen" på fredag, og jeg var så heldig å få gjøre hår og makeup til anledningen.

Bildene er fra snapchatten min som du kan følge om du søker opp "magmaloumarthe", som også er instagramnavnet mitt:)

Dette bildet er lånt fra seher.no, og viser makeupen som har fokus på øynene og smokey eyes.

"Bølgen" har fått fantastiske anmeldelser, og publikum har stormet til kinoene denne helgen, så om du ikke har sett den enda, bør du kjøpe deg en billett, finne frem popcornet og snurr film:):) xMarthe

MARION RAVN + MAIKEN LONG DRESS!

Marion Raven is one of our favourite Norwegian artists!! She's got both sass and style, and looks amazing in our Maiken Long Dress from our ss15 collection! We Love!!:) It's in stores now, so you can call directly to our store, MagMaLou, +4797041888 or e-mail us on post@magmalou.com if you're ready for some "blue n' split" action;) xMx

TERNINGKAST 6!!!

3 x hurra for høyeste terningkast i Se og Hør da vår vakre prinsesse gikk i vår "Emma Lou Dress" i det svenske prinsebryllupet forrige helg! Denne champagnefargede modellen er fra forrige kolleksjon, men vi har også produsert den opp i år, bare i et litt annet og mer praktisk stoff, og i fargene blå og grønn! Se bilder under:) Har du lyst på en selv, er det bare å ringe direkte til MagMaLou på 97041888, så kan du enten komme og prøve selv eller få den tilsendt der du bor:) Ha en fortsatt nydelig St.Hans kveld!

Jeg hadde på min grønne versjon med erm i en venninnes bryllup for noen uker siden, mens blogger Elisa Røtterud hadde på seg den blå uten erm på et event. Begge styles finnes i både grønt og blått.

PHOTOBOMBING BABYBUMP!

Den lille babyknært'n har vist seg å være en skikkelig linselus, og snek seg med på et bilde i Se og Hør tatt på Elle-festen forrige uke:) Tiden har forøvrig gått merkelig fort i det siste, til tross for kvalme og bekkenløsning, og i dag er jeg faktisk 21 uker på veg...Har endelig begynt å virkelig tro på at det kan gå bra denne gangen. Vi skal faktisk bli foreldre til en ny liten jente, og jeg er så utrolig glad og ekstremt spent. Derfor blir det nok litt mer "mammablogging" her inne fremover også. Vet ikke om alle dere lesere er super interessert i akkurat dét, hehe, men for meg er det naturlig å blogge rundt det som til enhver tid preger hverdagen min. Og nå for tiden er det mest mulig hjemmetid, soving og koseklær som egentlig står helt øverst på prioriteringslista. Men übersosial som jeg i utgangspunktet er, prøver jeg å komme meg mer og mer ut de dagene som er bedre. De blir det forhåpentligvis bare flere og flere av fremover, og jeg gleder meg til å dele dem med nettopp dere:) xxxMarthe

Wanna follow me on snapchat and insta?:) Look for "magmaloumarthe" on both!

My sneaky little babybump is photobombing this pix from last weeks Elle party at Ekeberg Restauranten in the Norwegian tabloid magazine, Se og Hør!;);)

FEATURED IN KAMILLE!

Deler bloggere for mye med leserne sine, spør Kamille? Siden jeg selv har vært over gjennomsnittet privat noen ganger, hadde jeg (og et par andre) noen betraktninger rundt dette...Hva synes dere? Liker dere best innlegg med tips og inspo, eller er det greit å dele litt mer av hva som skjer "i det virkelige liv" i tillegg noen ganger? Kveldsklem fra Marthe

COOL CAT LENE NYSTRØM!!

Jeg har vært Lene-fan siden videregående, og vært så heldig å få jobbe med henne ved flere anledninger. I går tikket det inn et par mms'er fra henne fra et presseevent der hun har på seg en jumpsuit fra byMAGMALOU, og jeg merker at det er veldig stas når noen du har digget så lenge liker din design! Dette blir en fin fredda'!!:) Ha en riktig så god helg!! xMx

FLASHING LES TATTOOS!!

Flasher min nye tattoo i ukens KK med Superfashionistaene, Ingeborg Heldal ( heldal.blogg.no) og Marie Murstad (outandaboutmarie.com). Hva synes du om tatoveringer? Harry eller en fin måte å utrykke noe personlig på??

Flashing my new tattoo with them kick-ass Superfashionistas, Ingeborg Heldal and Marie Murstad, in this weeks edition of the Norwegian magazine, KK!

http://www.kk.no/livsstil/tatoveringen-har-blitt-trendy-32958

Have a great and sunny, Monday!

X Marthe X

FEATURED IN "IN-MAGASINET"!

Tusen takk til In-Magasinet Oslo, for fin artikkel om vår nye sommerkolleksjon! Mange styles er allerede kommet i butikk, så gjerne kom og besøk oss på Frogner eller en butikk som fører byMAGMALOU i nærheten av der du bor!:)

Thank for featuring us, IN-Magasinet! Our ss15 collection has already started to hit the stores!!:)

X Marthe X

Andrea Long dress in green, but is also in black.

From the left: the Sofie Dress, Madde Jumpsuit (also in black, and a printed fabric in blue or green), Tone Turtle Dress (also in washed black and grey), Marthe Mini Dress (also in black), Andrea Singlet (also in black), Marit Long Skirt (also in black). Me and our Head-Designer, Andrea Johannesen, are wearing Andrea Long Dress (also in black) and Leni Jumpsuit.

BABYDRØM

I nyeste utgaven av magasinet "Babydrøm", ble jeg spurt om å fortelle litt om vår lange veg til å bli foreldre...Dere som følger bloggen fast, har nok fått med dere at den vegen har vært litt "bumpy"...Men her er hvertfall historien vår fortalt i litt korte trekk, og håper den kan gi et lite håp til de av dere som leser dette og har opplevd noe lignende, særlig siden vi er så heldige å ha en liten spire i magen igjen som er 11 uker i morgen...Kanskje får historien et positivt utfall denne gang??:)

Foto: Gry Traaen

OSLO RUNWAY, HEY HEY!!

Hurra for en potensiell ny moteuke i Oslo, Oslo Runway, som hadde et pre-show før første ordentlige visningen i august. Her ser du link fra VG/minmote.no hva jeg og et par andre aktører i motebransjen mener om tiltaket:

http://www.minmote.no/#!/artikkel/23416461/dette-mener-ekspertene-om-fremtiden-til-oslos-nye-moteuke

Jorunn Aartun(journalist i DN og forfatter av boken "Avkledd"), Siri Tollerød( Norsk SuperDuper Modell;), meg og Anita Krohn Traaseth(Adm.Dir i Innovasjon Norge).

FEATURED IN ELLE!

Viser frem en av mine favoritt trender i siste utgaven av Elle! Jeey!! For dere som følger meg fast, kommer det kanskje ikke som en bombe at jeg fremsnakker Jumpsuiten;) Elsker plagg som føles nedpå, comfy og pynta på en gang, derfor er buksedrakten alltid mitt sikre Kinderegg i garderoben! Denne varianten er en showpiece fra den nye byMAGMALOU kolleksjonen og har en dyyyyp utrigning, mens i butikk vil den bli til salgs i en litt snillere utgave med en normal v-utrigning.

Thanks Elle Norway for featuring me and my fashion forcast that jumpsuits will be a watch-out-for garment this season. I'm wearing a showpiece from our new ss15 byMagmalou collection, but in stores the jumpsuit will have a more commercial v-neckline not as daring as this.

ss15 is hitting a store near by you in the beginning of April!:)

Just a few of my fav'jumpers last year!

All us three gals ended up in one at Se og Hørs Celebrity Galla in 2014. @fashioncerry/@hippiehippiemilkshake

Eventually the plunge got the better of me, and I actually had to stitch it up like 2 inches for obvious reasons after seeing this picture from the Red Carpet, haha!

Do you have a favourite garment??

MEET SPRING WITH SOME FLARE

Ble spurt om å være med i ukens jeansguide i KK, der de viste ulike jeansmodeller på ulike kroppsformer og størrelser. (Se nettversjonen her: http://www.kk.no/mote/jeansen-som-gir-flotte-former-30868)

Was asked to be part of KK's latest jeansguide in this weeks edition, showcasing different styles on different bodytypes and sizes.

Bilde fra ukens papirutgave

Slengbuksen og andre 70-talls trender kommer for fullt denne våren, og det er det mange som gleder seg til, inkludert meg som alltid går litt 70talls inspirert på sommeren, uansett om det er i trendbildet eller ikke. Men mange synes det er vanskelig å både bruke og style slengbuksen, derfor tenkte jeg å kaste ut noen tips til hva du bør tenke på og vise noen forslag til freshe styling kombinasjoner.

I utgangspunktet passer denne modellen på de fleste høyder og former, men det er noen fallgruver man bør tenke på:

- Lengden på buksen bør være nesten ned i bakken,men ikke så lang at du tråkker på de eller at de slenger langs bakken og blir skitne. Er de for korte kapper de beina helt feil, og man kan ende opp med litt merkelige og uønskede proposjoner. Tenk at du skal kunne se bare tuppen av skoen.

- Heels, Heels, Heels! Om man ikke har medfødte gaselle bein, er det mest flatterende med sko med litt ekstra høyde, som pumps eller wedges. Personlig liker jeg også hæler med åpen tå, som virker enda mere forlengende. For en mer sporty look, kan du godt bruke sneakers med litt tykkelse på sålen, men ofte kan helt flate sko som ballerinas eller flip-flops gjøre looken litt vel "ungdom-skole aktig" og barnslig.

- Det enkle er ofte det beste! Du trenger hverken blomsterkrans, peace-tegn eller batikkskjorte for en vellykket 70-talls look. Hold det gjerne enkelt og moderne med en skjorte eller en t-skjorte.

- Tenk proporsjoner! Toppen eller genseren bør ideelt sett ikke gå lengre ned enn til midten av hoften, for da mister man både lengde og man kan se mye større ut enn man er. For å virkelig fremheve formene dine, kan du eventuelt "tucke" skjorten eller genseren ned i buksen, gjerne med et tynt belte for å fremheve midjen litt ekstra."

Styling Inspo:

The Queen of Flares, Rachael Zoe, in a super chic suit.

Monochrome white simplicity

Rockin' outfit in denim+leather

You can never go wrong with a floppy felthat and some big, sassy sunnies!

How would you style your flares??

byMAGMALOU IN ELLE!!

Elsker ELLE Norge, så veldig stas med omtale av vår nye basekolleksjon i februar utgaven. For i tillegg til kjolekolleksjonen, som denne sesongen består av ca 20 kjoler, har vi også designet en base kolleksjon som heter "The Basics byMAGMALOU", som består av et lite utvalg av skjørter, topper, t-skjorter, singletter og hverdagskjoler i deilige og komfortable snitt og stoffer. Håper du kan finne en sommerfavoritt blant noen av stylsene, bare følg linken under for et lite utvalg:)

See a smaller selection of byMAGMALOU's two clothing lines ss15 here: http://magmaloumarthe.blogg.no/1417446339_lookbook_pix.html

Lovin' ELLE Norway, so really cool that they write about byMAGMALOU's new line, "The Basics", in their newest fabruary edition. Our base-collection contains of a smaller collection with tops, tee's, skirts and easy-wear dresses in chic but super comfy cuts and materials. Hope you can find your favourite amongst some of them:)

Ps: Both lines will be available in selected stores including our own, MagMaLou in Oslo(Frogner), from march and april, not february as written:)

Have a great new week ya'll!!

MORO PÅ KJENDISGALLAEN!

For andre år på rad arrangerte Norges ubestridte Glam Dronning, Ellen Arnstad, og Se og Hør kjendis galla på Chat Noir med etterfest på Theater Cafeen. I år som i fjor ble det nok en night to remember! Didrik Solli Tangen og Kathrine Sørland vant årets best kledde, Jenny Skavlan stakk fortjent av med Årets Grønne Pris for sin innsats for vintage og redesign, mens hele salen reiste seg da Lene Marlin fikk prisen som Årets Forbilde etter sin åpenhet rundt depresjoner og selvmordstanker tidligere i høst. Sterkt og modig av, Lene, og jeg heier av hele mitt hjerte på henne:) Jan Teigen fikk æresprisen, mens hedersprisen ble todelt gitt til Thomas Giertsen ( Jeg elsker tv-serien elsker "Helt Perfekt" på TvNorge. Hysterisk morsomt- U gotta watch) og sykehusklovnene som gjør en kjempeinnsats for å gjøre hverdagen til barn som er lenge innlagt på sykehus litt lysere. RESPEKT!

From yesterdays galla party for the magazine Se og Hør

Jeg og to gode venninner, StyleMag redaktør, Celine Aagaard, og superblogger, Hedda Skoug, startet kvelden med girltalk og stashing i hår-og makeup loungen på MagMaLou.

Det har nesten blitt en tradisjon at jeg og Celine drar sammen på kjendisgallaen. Her er et bilde lånt fra vg.no tatt på rød løper.

Hadde mye moro, men kameraet mitt tar ikke så bra bilder i mørket, så her er et lite utvalg:

Marte Krogh sminker jeg fast, og hun får meg alltid til å le. Superbra jente! Skuespiller Sølje Bergmann sminker jeg også ofte, og er så gøy at hun har fått rollen som nye "Ninni" i Hotell Cæsar. Zahid Ali har jeg kjent i over 15 år, og trenger vel ikke si at han er en av de morsomste komikerne i Norge, og det var supergøy å se han på "Skal vi danse". Synes dog han er mer funny enn flink til å danse,hehe.

Denne dama her har jeg hatt en girlcrush på i mange år, så veldig kult å bli kjent med henne. Ingeborg Heldal er rett og slett Supah Woman Extra Ordinaire, og en stor inspirasjon: både smart, hot n'sexy;)

Jeg hadde på meg en jumpsuit med en beskjeden utrigning fra vår nye ss15 kolleksjon. Dørvakten var så søt og lurte bekymret på om han kunne hjelpe meg finne en sikkerhetsnål siden kjolen min var blitt ødelagt,hihihi...

Har mange flere bilder, men de ble for utydelige, så de skal dere få slippe å se!

Takk for en finfin kveld, Ellen, og andre som var der og gjorde kvelden til en veldig bra fest! Jeg har ikke trengt å trene i dag for å si det sånn, for lattermusklene fikk kjørt seg nok i går;)

For dere som fulgte med på forrige ukes innlegg, der jeg skrev litt om min historie rundt ufrivillig barnløshet, fikk jeg dessverre dårlige nyheter i går etter at beskjeden fra klinikken i utgangspunktet var positiv på lørdag. På mandag morgen fikk jeg beskjed om at egget hadde sluttet å utvikle seg og var dødt, så vi fikk dessverre ikke satt inn i går, og må nå vente i tre nye måneder før vi kan prøve igjen. Jeg ble naturligvis litt trist, skuffet og lei meg, så var fint å avslutte dagen i godt selskap med masse glade og feststemte mennesker så jeg kunne tenke på noe annet...Kanskje vi har bedre lykke neste gang...

MagMaLou I FINANSAVISEN!!

Hurrrrraaaa! Det stod 3 sider i Finansavisen i går, om konseptet MagMaLou! Vi er super glade og takknemlige for alt det positive som skjer om dagen,etter 3 år med beinhard jobbing, mange våkennetter og tårer:) Det er aldri lett å starte opp en bedrift, hvertfall når man ikke kan noe om å hverken starte eller drifte fra begynnelsen!! Men jeg har alltid trodd at jeg kan lære meg det jeg vil lære meg,og selv om det har vært drit tøft,angrer jeg ikke et eneste sekund!! Nå som vi har lært og erfart,blir vi flinkere,mer effektive og ikke minst mere lønnsomme for hver dag som går!

Jeg er nå klar for en ny æra,med mere stabilitet, utvikling og spennende prosjekter!

THE LAUNCH//byMAGMALOU

ELLE//SIGNY FARDAL//ELEN KRISTVIK

I går lanserte vi endelig byMAGMALOU Kolleksjonen på Villa Eckbo, og det var overhveldende mange som kom å ville feire med oss��STYLEMAG//CELINE AAGÅRD//HIPPIEHIPPIEMILKSHAKE

Kjempeglad for at Celine liker en av våre bestselgere,"Marthe Fringe",som finnes i både sort og hvit.MARTE KROGH//ELLEN ARNSTAD//GITTE WITT

Marte ser totally supercute ut i vår "Marthe Mini", som også kommer i grå.MARIANN SAASTAD OTTESEN

Det er ikke lang tid igjen før bebissen kommer, men Mariann er supersporty og tok med babymagen på fest i kjole fra MagMaLou(Nina jarebrink).

BÅRD TUFTE JOHANSEN

Datteren til Bård Tufte Johansen, Sunniva, er vår kampanjemodell og vi kunne ikke vært mer fornøyd med jobben hun gjorde!! Vi spår en veldig lysende modellkarriere foran henne!!SIGRID BONDE TUSVIK MED MAMMAN SIN//PER SUNDNESSTYLIST HEDDA SKOUGMOTEREDAKTØR I KK: SILJE PEDERSEN//ESPEN HILTON FRA HOMSEPATRULJENJOHANNA MESA GRØNNEBERGJANNICHE WEDEEN

Jeg gikk for Pia Coat i sort den kvelden. Den er kjempedigg å bare slenge på seg og er superkomf, samtidig som man kan gjøre den litt sexy med litt legaction;)

...Forresten ingen tvil om hvem som har klart å holde på brunfargen etter Balituren best av meg og Celine...;);)

MR.JON ANDREAS HÅTUNPERNILLE SØRENSEN//KRISTIN SKOGHEIM

Alle foto av Ann-Helen Nannestad

FEATURED IN "DET NYE"Fashion: Me in The Dress//Andrea Long and Andrea in The Dress//Andrea Split�� Kjolene ved siden av heter Marthe mini og Marthe Jumpsuit.

Stas å få så fin omtale i Det Nye�� Nå er det bare 11 dager igjen til lanseringen...#countingdown!!!

FEATURED IN KK

Søte Janka Polliani  var hjemme hos meg og gjorde en stilsak for KK. Ønsker meg fremdeles den sorte Bugatti Vesken fra Miu Miu, og angrer litt på at jeg var litt for fornuftig da jeg var i NY før jul...