hits

Foods and Workout

BOKBACKA!

Jeg har lenge hatt lyst til å dra på restauranten Bokbacka på Frogner, og etter to dager på sofaen med totalt låst rygg og nakke, løsnet det endelig litt opp i går så vi kunne dra på en planlagt middag med et vennepar.

Jeg synes vinmenyen var supergod, og rettene ble presentert på en spektakulær måte, men personlig ble jeg ikke helt blåst avgårde av smakene for å være helt ærlig. Mulig jeg ikke klarte helt å nyte måltidet heller, for vi ble helt satt ut av at den ene servitøren kom bort til bordet vårt midt under måltidet og sa at vi måtte betale 2000kr ekstra for de to gjestene som ikke kom!!

Vi fikk alle helt hakeslepp, og lurte på om vi hadde hørt riktig!!

Da jeg bestilte bordet, sa jeg at vi helt sikkert kom til å bli fire gjester, men at jeg skulle si fra om vi ble flere. Jeg mottok bekreftelsen på fire pers, og skrev aldri tilbake at antallet skulle endres, men de mente at vi hadde sagt seks personer og ville fremdeles ha ekstra betalt. Gutta satt og omtrent ristet av irritasjon og vi synes alle det var sykt ubehagelig at de pushet sånn på dette midt i måltidet liksom, men de ga seg ikke før jeg viste frem bekreftelsen jeg hadde mottatt på mail der det faktisk stod kun fire personer.

Jeg har aldri opplevd noe sånt på en restaurant før, og må innrømme at jeg ikke kommer til å dra dit med det første igjen heller, for jeg synes dette var en latterlig behandling av gjester som kommer og skal nyte et hyggelig måltid! Ikke er det akkurat gratis heller, så det siste man forventer seg er en slik opplevelse.

Anyways, det ordnet seg til slutt, men merker jeg fremdeles blir litt irritert når jeg tenker på det! Men nå skal jeg la det gå, trene en time yoga før jeg må begynne å pakke til vi drar på ferie til Marbella i morgen.

Satser på å føle oss litt mere velkommen på neste restaurant vi går til...

//Marthe

(Ps: Det skal sies at utover akkurat denne episoden var personalet veldig hyggelige og kunnskapsrike om både mat og drikke altså!)

Maten så fantastisk ut, men flere av rettene smakte overraskende lite.

Selv om maten (og noen av personalet!!) ikke var helt terningkast 6, så var vinen absolutt det!

Angrer meg for at jeg ikke tok bilde av de!!!!

Anette og meg

Hjemmelaget chokopuffs!!

HVITVINSDAMPEDE BLÅSKJELL!

Min eldste datter pleier vanligvis å få bestemme middagen på fredager, og da lander hun vanligvis på taco, som jeg tror også resten av familienorge deler som tradisjon med oss.

Men i påsken smakte hun på blåskjell og ble helt frelst, så i dag er maisskjell, lefser og bønnestuing byttet ut med blåskjell dampet i hvitvin (ja, alkoholen er selvfølgelig kokt ut!;)

Heeelt i orden for oss voksne kan du si, etter x-antall år med fredagstaco!! Selv om jeg må innrømme at jeg synes vi lager en ganske kickass hjemmeversjon av den også, hehe!

Men nå skal du hvertfall få oppskriften på blåskjellene Magnus lagde ikveld, for de var superduper yummy!! (Oppskrift fra godt.no., men vi byttet ut fennikelen med chilli.)

Vi kjøpte 1 kg skjell som egentlig skal holde til 4 pers, men vi var 2 voksne og en syv-åring som slukte nedpå, og det ble faktisk litt lite, så jeg tror man trygt kan anta hvertfall 350-400gr. pr.pers, hvertfall om du ikke har masse stash ved siden av.

Bon Appetite!!

//Marthe

HIMMELSK KONGEKRABBE MED AVOKADO, GRØNNKÅL OG KOKOSSAUS!

Jeg eeeeelsker alt som har med kokos, lime og koriander å gjøre, så da mannen min mekket denne retten med kongekrabbe til i kveld, døde jeg litt og kom til "Food Heaven"!

Det var så godt at jeg, etter å ha fått massevis av spørsmål fra dere på snap og insta også(magmaloumarthe), bare er nødt til å dele den, selv om jeg hadde altfor dårlig lys til å få tatt noen særlig bra bilder...

Men lover! Maten veier opp for bildene!!!

Du trenger (til 2 pers):

2 stk tykke ben av rå kongekrabbe

1/2 ts olivenolje

1/2 ts usaltet smør

0,5 ts sukker

Saften av en halv sitron

Salt

Pepper

2 avokado

Ingredienser til kokossausen( Kan halveres, men er så sjukt digg at selv spiser jeg restene som suppe etterpå, hehe):

1 ts rød karri pasta

1 ss olivenolje

1 stk hønsebuljong

1 boks kokosmelk

1 lime

Salt

Ingredienser til grønnkål og pontzusaus:

1 pakke grønnkål

Havsalt

Olivenolje

1/2 dl soyasaus

1/2 dl saft av appelsiner og lime

2 ss riseddik

1 ss sukker

1/2 rød chili

2 fedd hakket hvitløk

2 ss hakket fersk koriander

How to:

Klipp opp skallet på krabbebena og ta ut kjøttet. Stekes gyllent i smør og olje. Dryss over sukkeret, karamellisér på begge sider. Hell over sitrussaften og la væsken koke inn. Skjær opp avokadobiter på langs som garnish under krabben, og smak til med salt og pepper.

Sausen:

Fres karrien lett i olivenolje, slå i kokosmelken og rør inn buljongterningen. Kok opp og la det småkoke i ca. 5 minutter. Smak til med limesaft og salt, og skum så opp sausen med visp eller stavmixer og dryss over litt fersk koriander før servering.

Grønnkål og Pontzusaus:

Stek grønnkålen i litt olivenolje og havsalt før du heller over litt pontzusaus av ingrediensene over.

Bon Appetite, og gjerne fortell meg om du tester ut og liker oppskriften!

Klem//Marthe

BESTEMOR GUDRUN SINE ALLER BESTE SMÅKAKER!

I går lovte jeg dere å dele noen oppskrifter på noe av det vi bakte til Olivia's 1-års dag, blant annet et par sorter fra min kjære bestemor Gudrun sin personlige og håndskrevne koke-og bakebok. Hun er dessverre ikke fysisk iblant oss lengre, men til gjengjeld er hun fremdeles veldig sterkt til stede i hjertene våre!

Da hun døde var jeg så heldig å få beholde en av de tingene jeg knytter aller mest opp til minnet av henne, nemlig denne perlen av en oppskriftsbok hun samlet alle sine retter og bakster i.

Jeg kan fremdeles kjenne duften av takken og melet hun stekte klenning på, den varme smulten jeg måtte passe meg ekstra for når hun lagde smultringer, eller det lure, men varme smilet hennes når jeg klarte å overtale henne til å lage min barndomsfavoritt; "Karamellpinner", som også noen kaller "Colakaker" eller "Brune Pinner".

Disse karamellpinnene anbefaler jeg deg å finne oppskriften på i en forestående novemberutgave av bladet Kamille, der jeg og Olivia baker til jul. Mens i DETTE innlegget får du dog de magiske ingrediensene til SERIØST verdens beste sandkaker, som også funker som bare dét som bursdagssnacks også!

Here's The Drill:

(Og hemmeligheten bak den perfekte konsistensen og smaken er å bytte ut skoldne mandler med kokosmasse !)

1/2 kg smør

1/2 kg sukker

2 ss kokosmasse (Personlig liker jeg å ha oppi litt mer)

1 egg

Mel til passe deig

1. Smør og sukker røres hvitt

2. Ha i egg og kokos

3. Ha i mel til passe deig ( Her har jeg måttet prøve ut litt selv gjennom årene , og gjetter på at rundt 300 gram pluss minus er i nærheten av det jeg har brukt)

4. Stekes lysebrun (Enig i at dette kanskje var litt vagt, men jeg steker de på 175 grader og tar de ut litt før de blir lysebrune for da blir de heller litt seige OG crunchy enn bare crunchy!)

Når bestemor fikk venninner på besøk, pleide hun ofte å varte opp med multekrem som tilbehør til sandkakene. Selv er jeg ikke så glad i krem, men selvplukkede multer rørt i litt sukker er noe av det beste jeg vet, så en liten dæsj av det holder i massevis for min del.

Mannen min sine luftige hveteboller er så sjuuukt gode at jeg har mistenkt han for å ha unaturlige (og litt vél feminine) bakeevner!?

Helt ærlig er kanskje ikke "menn som baker" det mange av oss jenter først og fremst har forbundet med typisk manne-hot tidligere!? Hvor den hvite t-skjorta og de slitte jeansene er blitt bytta ut med et rosa forkle, konditorfarge og en kjevle liksom.

Men samtidig er det superkult at flere menn nå nettopp tør å utfordre disse gamle kjønnsrollene, der man tidligere bare har sett kona litt lutrygga inn i brødbakerovnen!

Så ingen trenger å føle seg bake-krenket her! Jeg heier på dere, gutta!!

For make no mistake, menn som er flinke til å lage MAT er skikkelig SUPER MANLY MEN altså, og der scorer hvertfall far i huset her full pott for å si det sånn, til glede for både store og små her på hjemmebane!

Men sannheten om "Bakemester'n"kom da endelig for en dag, da jeg spurte hva hemmeligheten bak disse nå beryktede bollene faktisk er, og fikk til svar at:

"Nei, altså, det er vel bare en oppskrift jeg sikkert har funnet på en eller annen matblogg da, eller bare har googlet etter typ "verdens beste boller"!!

Så nå har jeg gjort nettopp dét selv, og legger ut linken HER til Trines Matblogg som er den siden jeg har funnet ut at han refererte til.

Den siste oppskriften dere skulle få var toppingen jeg brukte på min ellers, og helt ærlig talt, mislykkede muffinbunnkake!

Men toppingen jeg fant på mylittlekitchen.no var altfor god til ikke å deles:

Husk å plukk med deg et "Kamille" i november for oppskriften på karamellpinnene da;) Anbefaler deg i hvertfall å teste ut én av bestemors kakesorter om du liker å bake, og ikke minst smake, deilig nostalgiske kakesorter!

Isåfall kan jeg se for meg en viss ydmyk og glad Bestemor Gudrun sitte på en sky med det lure og varme smilet sitt, mens hun drysser litt magisk "bakekunstpulver" fra himmelen og ned over bakverket ditt...

Og dét unner jeg dere alle.

-For bestemor var i mine øyne verdens beste til å bake!

Klem//Marthe

TACO TUESDAY!!

Det beste datteren min, Emma Louise, vet om, er Taco til middag! Og vi har kommet frem til en variant vi alle liker veldig godt, etter at mannen min plukket opp et par gode, men veldig enkle tips i Houston til hvordan man enkelt kan vampe opp smaken fra den ellers litt kjedelige og sedvanlige norske fredagsvarianten.

Hemmeligheten er blandt annet ferske lefser, langskåren, stekt grønn paprika med hvitløk, lime og chili, samt en superdigg "Black Bean" stuing.

Jeg liker min vegetarisk og dropper alltid kjøttdeigen, men datteren min elsker det, så vi pleier å lage dét i tillegg.

Her er altså Emma Louises taco-favoritt:

- Ferske tacolefser (Fåes kjøpt i litt større matbutikker eller man kan lage selv)

- Kjøttdeig med hjemmelagd tacokrydder (Oppskrift under)

-"Black Bean Stew" (Oppskrift under)

- Hjemmelaget guacamole (Oppskrift under)

- Parmesan og litt revet Gouda ost

- Salat, mais, cherrytomater, ananas, agurk og rød paprika

- Eventuelt litt Tabasco for de som liker at det river litt

Tacokrydder:

Ca 1 ts spisskummen og ca 1 ts tørkede korianderfrø knuses sammen i en morter. Bland så i litt paprikapulver og løkpulver, før du til slutt har i litt salt og pepper som smakes til.

Bønnestuing:

Surr to fedd hvitløk og en halv chili i en kasserolle før du heller over en boks med sorte bønner som moses sammen med en stavmixer. Smak til med salt.

Guacamole:

Mos 2 avocadoer, og tilsett saften av ca en halv lime for passe syrlighet. Finhakk 1/4 rødløk, masse koriander (det er min favoritturt!!!;), og bland sammen.

Stekt grønn paprika:

Del paprikaen i strimler og stek de på høy varme i en tørr panne til de blir pittelitt brente.

Skru ned varmen, og stek videre med en blanding av olje(som tåler høy varme, feks druekjerneolje), ett fedd hvitløk og en halv chili.

Smak til med salt og lime før servering!

Bon Appétit!!

//Marthe

Her har Emma Lou tatt sitt eget (veldig blurry) bilde av sitt tacokunstprosject in-the-making, hehe!

VERDENS BESTE PONZU OPPSKRIFT ALLA MAGNUS

Mannen min lager seriøst verdens beste ponzusaus, og den vil jeg selvfølgelig dele med dere:

1 dl soyasaus

1 dl sirussaft (mix av appelsin,sitron og lime)

1-2 ss riseddik

1 ss sukker

1 fedd hvitølk

1 hel chili (tilpass hvor svak eller sterk du vil ha den)

Og det viktigste til slutt,

Min Favoritt Urt:

KORIANDER. MASSE KORIANDER!

Hell sausen over passe biter Salma Laks og smaksløkene dine kommer til å gallopere av glede!!

God lørdag, og gjerne følg "magmaloumarthe" på insta & snap!:)

//MARTHE

D.I.G!!

Wasabiperler og wasabi hører til om man lager noen vanlige sushibiter i tillegg!

PÅSKEVAFLER!

Jeg bare eeeelsker vafler, og at det til og med finnes en "internasjonal vaffeldag" er jo helt topp og nok en god unnskyldning for å sette over vaffelpressa!

Har prøvd utallige oppskrifter og liker best de grovere versjonene som gjør at magen smiler litt bredere enn om de bare er lagd på egg, melk, smør, hvetemel og sukker!

Her er oppskriften på mine "Påskevafler med et hint av sitrus":

4 egg

120 gr.havremel

150 gr.kesam

5 ss sukrin(jeg brukte vanlig sukker i dag, siden vi var tomme og butikkene stengt)

Krydre etter eget ønske med eventuelt kanel og/eller kardemomme.

100 gr.kvitseidsmør

5 ss farris med sitronsmak

Tilsett nok vann eller melk til røra blir passe jevn.

Server gjerne vaflene med litt kesam, mynteblader, friske bær og noen skiver appelsin ved siden av, så er påskekosen sikret!:)

//Marthe//

FAVOURITE SNACKS!

Jeg eeeelsker sashimi med hjemmelaga ponzusaus, og mannen min lager den mest yammi versjonen jeg vet om! Og her røper han sin "hemmelige" oppskrift:

0,5 dl soyasaus

0,5 dl presset juice av lime og appelsin

2 ss riseddik

1 ss sukker

2 fedd hitløk

1/2 rød chili

Alt dette blandes sammen med litt fersk koriander( eller mye etter min smak;)

Bon Appetit!!

Klem, Marthe

Nederste bilde fra snapchat//magmaloumarthe!

NAMASTE!!

Etter altfor mye jobb (og fest!!) tidligere denne uka, bestemte jeg meg for at resten av uken skulle ha fokus på familie, trening og soving!

Jeg har alltid slitt endel med rygg, hofte, nakke og leddissues, derfor må jeg være flink til å prioritere trening for å holde kroppen i sjakk. Har prøvd yoga "en million ganger", og vært litt deppa for at jeg ikke har klart å conecte 100% med den treningsformen som de aller fleste av mine venner og bekjente sverger til og snakker så varmt om...

Jeg har bare ikke helt klart å henge med når du både skal "puste inn, stå på hodet mens du puster ut, setter høyre ben tilbake mens venstre ben vris i 90 grader til siden, opp og frem, samtidig med at du puster inn og ut, ruller deg sammen som en ball og står på henda mens du går i spaghaten og gjør alt på nytt med å stå på hodet igjen"! Anbefaler på ingen måte noen å gjøre yoga på denne måten, altså, men det er vel trygt å si at jeg synes akkurat denne formen for yoga går litt for fort i svingene for meg-enda...Hehe.

Men jeg elsker de mer rolige strekke, bøy og tøy øvelsene, og blir så glad hver gang jeg merker en pitteliten forbedring fra forrige gang. Og hvem vet, kanskje jeg fixer de mer intense og dynamiske delene av yogaen snart også!!:)

Uansett var en treningsøkt med en times yoga etterfulgt av en 21 minutters intensitet cardiotime, akkurat det jeg trengte i dag.

Work-out wear//Casall(sponset)

FOR ALLE DERE TRENINGSFASHIONISTAER DER UTE...

...Dere må sjekke ut et av mine absolutt favorittmerker innenfor treningstøy, som jeg også er så heldig å ha blitt ambassadør for! Casall er et svensk merke jeg ble forelsket i allerede da jeg bl.andre jobber, også jobbet fast som stylist i treningsbladet "Shape-Up" for mange år siden. Jeg vet ikke med deg, men jeg synes trening blir utrolig mye mer lystbetont når man har klær og utstyr man virkelig føler seg vel og fresh i. Derfor føler jeg at jeg virkelig kan identifisere meg med deres kampanjebudskap denne våren som er #outfitmatters!

Forrige uke var vi en gjeng som startet morningen vår med en oppfriskende bodysculpting-time hos Polhem Pr, der alle var iført Casalltøy. Jeg gjorde et lite intervju med instruktør og Casall-ansvarlig, Tonje Damli-Vikestad, på snapchatten min om hvilke trender som er mest gjeldende innenfor treningstøy nå, og det er tydelig at prints og fargeblokking er veldig trendy for tiden. Men de har også masse mer nedtonede plagg, som jeg personlig ofte lander på selv. Her har jeg gjort et lite utvalg med mine favoritter fra ss16-kolleksjonen som du finner på HER!

Dere som har fulgt meg en stund vet at jeg har slitt endel med bekken-nakke-og rygg problemer, og er vanligvis helt avhengig av å trene for å holde systemet i sjakk. Men var så dårlig under graviditeten at det ble omtrent 9 måneder uten...Men nå er lillegull snart tre måneder, og jeg har forsiktig begynt med noe lett trening og fysioøvelser. Jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg til å komme i bedre form igjen-og med superfresht treningstøy blir det litt lettere å komme i gang også;)

Under er bilder fra Casall-eventet, tatt av Hanne Erøy!

DEILIG FROKOSTDRØM!!

Går mot de siste dagene på hytta her på Narestø, og har hatt noen fine uker med mye sol og båtliv, selv om det har vært litt kaldt. Men i dag satte regnværet inn for fullt, og det er meldt slik en stund fremover over store deler av landet, så hva er bedre enn å starte dagen inne på et lunt kjøkken med friske bær og en müsli-frokost med gresk youghurt?? En enkel og sunn start på dagen som gir masse energi, og perfekt på en søndagsmorgen også:) Ha en finfin helg! Klem,Marthe

GREEN LIVING DINNERPARTY!

I dag var jeg invitert på en rawfood middag hos min venninne, Celine, arrangert av raw food guru, Trine Berge og Supernature! For meg som enda ikke har hatt en oppkastfri dag siden mars pga svangerskapskvalmen, prøver jeg stort sett å unngå å spise på restauranter eller takke ja til middagsinvitasjoner for tiden da det brått kan bli en litt pinlig affære...Men jeg har alltid vært kjempenysgjerrig på supermat-trenden, og lurt fælt på om det faktisk smaker noe i det hele tatt, hehe, så jeg gledet meg veldig til å få smake på retter lagd av The Best in the Biz!;)

Trine og Celine

Verdens søteste bordkort, en sukkerert! Middagen startet med en supersmoothie med pære og kokos, og var overraskende yamyam, og den første grønne smoothien jeg har slurpet i meg-og fremdeles har hatt lyst på mer!;)

Spennende meny og sunne ingredienser!!:)

Neste rett var en soltørket gojipaté, som ble min absolutte favoritt i løpet av kvelden! Supercrunchy hjertesalat mot en supertasty gojiblanding var en vinner i min bok!

Seafood-salaten med appelsinsaus smakte absolutt godt, og appelsinsausen er et mye freshere alternativ til mange av de andre salatdressingene man ofte ender opp med.

Må innrømme at jeg sleit litt mer med rødbetsuppa... Den hadde en helt nydelig og fløyelsmyk konsistens, men også en litt ubestemt smak jeg ikke helt klarte å bli kjent med.

Siden kameraet mitt har forsvunnet på mystisk vis, kan jeg bare ta bilder med telefonen min for tiden, så kvaliteten er dessverre ikke den beste, og screenshot av en snapchatvideo er heller ikke optimalt,hehe! Men var det eneste bildet jeg hadde av denne godbiten av en raw lasagne, så ville legge den ut, for den var megagod!

Desserten var en drøm for alle sjokoladeelskere, og jeg så den forsvant på høykant blant jentene rundt meg! Sjokolade er en versting for kvalmen min, så smakte bare en liten bit, men hadde forstått det om noen hadde blitt busta for å slikke tallerkenen for å si det sånn!

Vi var så heldige å få med oss oppskriftsboken til Trine, så nå skal jeg og bebissen i magen teste ut litt ulike oppskrifter fremover. Blir også spennende å se om min litt kresne 6-åring kommer til å like det:)

#sponset

SKIN CARE 911!!!

I går måtte jeg sende en sms til Isabella på Elite Helse, eller "My Scincare Angel" som jeg også kaller henne!

Jeg er i "lykkelige omstendigheter" på alle mulige måter, og i morgen passerer vi de magiske 12 første svangerskapsukene, så kanskje kan vi senke skuldrene litt mer for hver dag som går. Men kroppen jobber tydeligvis på høygir, og jeg må innrømme at det er litt tungt å ha heavy svangerskapskvalme, være trøtt, svimmel og sliten hele tiden. Dette er jo heldigvis noe som vil slippe taket etterhvert, men en annen ting jeg hadde glemt fra forrige svangerskap er HUDEN! Om du smelter sammen to fjortiss-tryner, og blander inn en god dose pigmentflekker og store porer, har du et godt bilde på hvordan huden min ser ut om dagen. Hormoner, oppkast og stress er visst ikke optimalt for huden sier de, så da må jeg mobilisere med den sterkeste skytsen som finnes, nemlig denne vakre skin care-guruen:

Jeg har gått til Isabella siste halve året, og ingen kan hud på et medisinsk nivå bedre enn henne, og jeg lover jeg har pløyd "markedet";) I dag satte hun opp en plan for meg fremover, og vi kickstartet opplegget med en laser-og enzym behandling for å begynne bryte ned mine hormon-akner.

Det sved litt, men når hun blåste kald luft over enzym-masken var det bare deilig, og da hun peelet den av fikk jeg litt "face-off"-feeling, og huden føltes umiddelbart mye "cleanere" ut.

Merker at det er litt skummelt å legge ut et bilde helt fritt for sminke, med alle urenheter, arr, pigmentflekker og hormonutbrudd! I tillegg til å være møkksliten med blodskutte øyne,etter en morgen tilbrakt på badegulvet foran doskålen...Samtidig tror jeg mange andre også har perioder der huden ikke helt spiller på lag, eller sliter med litt mere permanente hudproblemer. Og noen ganger er det greit å se at andre også har de samme problemene, så kan man heller hjelpe hverandre med tips og gode råd...

Jeg kunne hvertfall ikke bedt om bedre "911 rescue" for huden min, så følg gjerne min hudpleie-reise fremover, og forhåpentligvis fremgangen vi håper på.

Puss, Marthe

Ps: Husk solkrem da, folkens!! Trenger ikke være mye sol, før huden tar permanent skade av den!!

FARGEALLERGISK??!

Har tidligere skrevet om at jeg ofte går i ensfargede antrekk, eller kombinasjoner av grått, hvitt, sort og jordfarger, som for meg avgir en harmonisk og rolig energi. Fargesterke hverdagsplagg er jeg faktisk litt "allergisk" mot! Hodet jobber vanligvis på høygir i jobbsammenheng, og da trenger jeg plagg og antrekk som stresser meg ned, ikke opp, så jeg kan konse på det jeg skal!! Mulig jeg lider av fargeallergi om det er noe som heter det, hehe?! Men på trening elsker jeg litt "coloursplash" og sterke farger, for da vil man jo gire opp noen hakk, og få utløp for stress, utfordringer og tanker som ligger i bakhodet. Elsker den neongule tanktopen og fit-agility skoene fra Nike, som gir både energi- og etterlengtet påskestemning!

Having a crush on neon workout wear, giving me lot's of energy and putting a smile on my face:)

All sportswear from Nike, except the runningtights from Casall.

YOGASTYLE!

På torsdag var vi en liten gjeng som ble bedt på morgenyoga og lanseringen av den nye treningskolleksjonen til Run & Relax. Jeg har bare trent bikram yoga før, som utføres i et veldig varmt rom og føles rett og slett litt stressende med veldig masete instruktører, mens ashtanga virker mye mer avslappende. Nå er det noen år siden sist jeg har strukket på kroppsdeler jeg egentlig ikke har visst at man har, så følte meg som en total yoga-jomfru da vi startet med en solhilsen, men kom relativt fort inn i det. Har ikke fått trent regelmessig de siste 4 månededene på grunn av gjentatte lungebetennelser, halsbetennelser og generelt vært mye syk, så fy søren så digg det var! Og med litt hjelp av instruktør, Vibeke Klemetsen, klarte jeg å stå i bro, som jeg ikke har turt å gjøre på lenge pga noen gamle ryggplager som har spøkt i bakhodet. Men det var jo ikke noe problem, så interessant hvordan hjernen kan være flink til å lage unnskyldninger for hvorfor man ikke skal kunne gjøre ting, når man faktisk er fullt kapabel til å gjøre det!! Så det er bare å pushe seg litt, så klarer man mer enn man tror!

Tried out ashtanga yoga for the first time at Run and Relax' new collection launch on Thursday, stretching body parts I didn't even know I had! Absolutely loved both the yoga clas and the super-comfortable work out wear!

Beautiful YogaGuru, Vibeke Klemetsen.

Moi and artist, Lise Karlsnes.

Fashion blogger, Celine Aagaard and Lise.

Celine

Fashion blogger, Nathalie Helgerud

Lifestyle-and fashion blogger, Elisa Røtterud.

Elisa, Vibeke, Gitte Witt og Lise!

Wishing ya'll a great weekend, and if your looking for super-comfy work-out gear, check out http://www.runandrelax.com here:)

BE MY CLEMENTINE!

Passet veldig bra å få en juicer i konekalenderen, for trenger masse gode vitaminer og energi om dagen ettersom lungebetennelsen har blusset opp igjen! Lagde en super yummy juleversjon med utgangspunkt i masse klementiner, noen gulrøtter og en liten dash sitron for å friske den opp litt. Trust me-You gotta try it:)

Treatin' myself with healthy and energizing juices these days as my pneumonia suddenly struck back. My Christmas version is made out of lot's of clementines, some carrots and a little dash of sizzling lemon! Super yummy-Enjoy;)

SUNNERE PANNEKAKER!

Jeg elsker pannekaker, men liker å gjøre de litt sunnere enn orginal versjonen som inneholder masse usunt sukker, smør og hvitt mel. Bruker sjelden målebeger, så du kan tilpasse mengde etter eget behov. Men her er hvertfall ingrediensene på mine "very berry pancakes" ihvertfall;)

Havremel

Grovmalt sammalt hvete

Økologiske egg

Økologisk melk

Sukrin og

Vanilje kesam

Vær raus med dine favorittbær og bananer, smaker superdigg sammen!

Enjoy!

My favourite recipe to a healthier version of really good pancakes are:

Oatmeal

Coarse whole wheat

Organic eggs

Organic milk

Erythritol

Vanilla curd cheese

Mix it with your favourite berries and banana, and you'll have the perfect snack or meal!