hits

Foods and Workout

BOKBACKA!

Jeg har lenge hatt lyst til dra p restauranten Bokbacka p Frogner, og etter to dager p sofaen med totalt lst rygg og nakke, lsnet det endelig litt opp i gr s vi kunne dra p en planlagt middag med et vennepar.

Jeg synes vinmenyen var supergod, og rettene ble presentert p en spektakulr mte, men personlig ble jeg ikke helt blst avgrde av smakene for vre helt rlig. Mulig jeg ikke klarte helt nyte mltidet heller, for vi ble helt satt ut av at den ene servitren kom bort til bordet vrt midt under mltidet og sa at vi mtte betale 2000kr ekstra for de to gjestene som ikke kom!!

Vi fikk alle helt hakeslepp, og lurte p om vi hadde hrt riktig!!

Da jeg bestilte bordet, sa jeg at vi helt sikkert kom til bli fire gjester, men at jeg skulle si fra om vi ble flere. Jeg mottok bekreftelsen p fire pers, og skrev aldri tilbake at antallet skulle endres, men de mente at vi hadde sagt seks personer og ville fremdeles ha ekstra betalt. Gutta satt og omtrent ristet av irritasjon og vi synes alle det var sykt ubehagelig at de pushet snn p dette midt i mltidet liksom, men de ga seg ikke fr jeg viste frem bekreftelsen jeg hadde mottatt p mail der det faktisk stod kun fire personer.

Jeg har aldri opplevd noe snt p en restaurant fr, og m innrmme at jeg ikke kommer til dra dit med det frste igjen heller, for jeg synes dette var en latterlig behandling av gjester som kommer og skal nyte et hyggelig mltid! Ikke er det akkurat gratis heller, s det siste man forventer seg er en slik opplevelse.

Anyways, det ordnet seg til slutt, men merker jeg fremdeles blir litt irritert nr jeg tenker p det! Men n skal jeg la det g, trene en time yoga fr jeg m begynne pakke til vi drar p ferie til Marbella i morgen.

Satser p fle oss litt mere velkommen p neste restaurant vi gr til...

//Marthe

(Ps: Det skal sies at utover akkurat denne episoden var personalet veldig hyggelige og kunnskapsrike om bde mat og drikke alts!)

Maten s fantastisk ut, men flere av rettene smakte overraskende lite.

Selv om maten (og noen av personalet!!) ikke var helt terningkast 6, s var vinen absolutt det!

Angrer meg for at jeg ikke tok bilde av de!!!!

Anette og meg

Hjemmelaget chokopuffs!!

HVITVINSDAMPEDE BLSKJELL!

Min eldste datter pleier vanligvis f bestemme middagen p fredager, og da lander hun vanligvis p taco, som jeg tror ogs resten av familienorge deler som tradisjon med oss.

Men i psken smakte hun p blskjell og ble helt frelst, s i dag er maisskjell, lefser og bnnestuing byttet ut med blskjell dampet i hvitvin (ja, alkoholen er selvflgelig kokt ut!;)

Heeelt i orden for oss voksne kan du si, etter x-antall r med fredagstaco!! Selv om jeg m innrmme at jeg synes vi lager en ganske kickass hjemmeversjon av den ogs, hehe!

Men n skal du hvertfall f oppskriften p blskjellene Magnus lagde ikveld, for de var superduper yummy!! (Oppskrift fra godt.no., men vi byttet ut fennikelen med chilli.)

Vi kjpte 1 kg skjell som egentlig skal holde til 4 pers, men vi var 2 voksne og en syv-ring som slukte nedp, og det ble faktisk litt lite, s jeg tror man trygt kan anta hvertfall 350-400gr. pr.pers, hvertfall om du ikke har masse stash ved siden av.

Bon Appetite!!

//Marthe

HIMMELSK KONGEKRABBE MED AVOKADO, GRNNKL OG KOKOSSAUS!

Jeg eeeeelsker alt som har med kokos, lime og koriander gjre, s da mannen min mekket denne retten med kongekrabbe til i kveld, dde jeg litt og kom til "Food Heaven"!

Det var s godt at jeg, etter ha ftt massevis av sprsml fra dere p snap og insta ogs(magmaloumarthe), bare er ndt til dele den, selv om jeg hadde altfor drlig lys til f tatt noen srlig bra bilder...

Men lover! Maten veier opp for bildene!!!

Du trenger (til 2 pers):

2 stk tykke ben av r kongekrabbe

1/2 ts olivenolje

1/2 ts usaltet smr

0,5 ts sukker

Saften av en halv sitron

Salt

Pepper

2 avokado

Ingredienser til kokossausen( Kan halveres, men er s sjukt digg at selv spiser jeg restene som suppe etterp, hehe):

1 ts rd karri pasta

1 ss olivenolje

1 stk hnsebuljong

1 boks kokosmelk

1 lime

Salt

Ingredienser til grnnkl og pontzusaus:

1 pakke grnnkl

Havsalt

Olivenolje

1/2 dl soyasaus

1/2 dl saft av appelsiner og lime

2 ss riseddik

1 ss sukker

1/2 rd chili

2 fedd hakket hvitlk

2 ss hakket fersk koriander

How to:

Klipp opp skallet p krabbebena og ta ut kjttet. Stekes gyllent i smr og olje. Dryss over sukkeret, karamellisr p begge sider. Hell over sitrussaften og la vsken koke inn. Skjr opp avokadobiter p langs som garnish under krabben, og smak til med salt og pepper.

Sausen:

Fres karrien lett i olivenolje, sl i kokosmelken og rr inn buljongterningen. Kok opp og la det smkoke i ca. 5 minutter. Smak til med limesaft og salt, og skum s opp sausen med visp eller stavmixer og dryss over litt fersk koriander fr servering.

Grnnkl og Pontzusaus:

Stek grnnklen i litt olivenolje og havsalt fr du heller over litt pontzusaus av ingrediensene over.

Bon Appetite, og gjerne fortell meg om du tester ut og liker oppskriften!

Klem//Marthe

BESTEMOR GUDRUN SINE ALLER BESTE SMKAKER!

I gr lovte jeg dere dele noen oppskrifter p noe av det vi bakte til Olivia's 1-rs dag, blant annet et par sorter fra min kjre bestemor Gudrun sin personlige og hndskrevne koke-og bakebok. Hun er dessverre ikke fysisk iblant oss lengre, men til gjengjeld er hun fremdeles veldig sterkt til stede i hjertene vre!

Da hun dde var jeg s heldig f beholde en av de tingene jeg knytter aller mest opp til minnet av henne, nemlig denne perlen av en oppskriftsbok hun samlet alle sine retter og bakster i.

Jeg kan fremdeles kjenne duften av takken og melet hun stekte klenning p, den varme smulten jeg mtte passe meg ekstra for nr hun lagde smultringer, eller det lure, men varme smilet hennes nr jeg klarte overtale henne til lage min barndomsfavoritt; "Karamellpinner", som ogs noen kaller "Colakaker" eller "Brune Pinner".

Disse karamellpinnene anbefaler jeg deg finne oppskriften p i en forestende novemberutgave av bladet Kamille, der jeg og Olivia baker til jul. Mens i DETTE innlegget fr du dog de magiske ingrediensene til SERIST verdens beste sandkaker, som ogs funker som bare dt som bursdagssnacks ogs!

Here's The Drill:

(Og hemmeligheten bak den perfekte konsistensen og smaken er bytte ut skoldne mandler med kokosmasse !)

1/2 kg smr

1/2 kg sukker

2 ss kokosmasse (Personlig liker jeg ha oppi litt mer)

1 egg

Mel til passe deig

1. Smr og sukker rres hvitt

2. Ha i egg og kokos

3. Ha i mel til passe deig ( Her har jeg mttet prve ut litt selv gjennom rene , og gjetter p at rundt 300 gram pluss minus er i nrheten av det jeg har brukt)

4. Stekes lysebrun (Enig i at dette kanskje var litt vagt, men jeg steker de p 175 grader og tar de ut litt fr de blir lysebrune for da blir de heller litt seige OG crunchy enn bare crunchy!)

Nr bestemor fikk venninner p besk, pleide hun ofte varte opp med multekrem som tilbehr til sandkakene. Selv er jeg ikke s glad i krem, men selvplukkede multer rrt i litt sukker er noe av det beste jeg vet, s en liten dsj av det holder i massevis for min del.

Mannen min sine luftige hveteboller er s sjuuukt gode at jeg har mistenkt han for ha unaturlige (og litt vl feminine) bakeevner!?

Helt rlig er kanskje ikke "menn som baker" det mange av oss jenter frst og fremst har forbundet med typisk manne-hot tidligere!? Hvor den hvite t-skjorta og de slitte jeansene er blitt bytta ut med et rosa forkle, konditorfarge og en kjevle liksom.

Men samtidig er det superkult at flere menn n nettopp tr utfordre disse gamle kjnnsrollene, der man tidligere bare har sett kona litt lutrygga inn i brdbakerovnen!

S ingen trenger fle seg bake-krenket her! Jeg heier p dere, gutta!!

For make no mistake, menn som er flinke til lage MAT er skikkelig SUPER MANLY MEN alts, og der scorer hvertfall far i huset her full pott for si det snn, til glede for bde store og sm her p hjemmebane!

Men sannheten om "Bakemester'n"kom da endelig for en dag, da jeg spurte hva hemmeligheten bak disse n beryktede bollene faktisk er, og fikk til svar at:

"Nei, alts, det er vel bare en oppskrift jeg sikkert har funnet p en eller annen matblogg da, eller bare har googlet etter typ "verdens beste boller"!!

S n har jeg gjort nettopp dt selv, og legger ut linken HER til Trines Matblogg som er den siden jeg har funnet ut at han refererte til.

Den siste oppskriften dere skulle f var toppingen jeg brukte p min ellers, og helt rlig talt, mislykkede muffinbunnkake!

Men toppingen jeg fant p mylittlekitchen.no var altfor god til ikke deles:

Husk plukk med deg et "Kamille" i november for oppskriften p karamellpinnene da;) Anbefaler deg i hvertfall teste ut n av bestemors kakesorter om du liker bake, og ikke minst smake, deilig nostalgiske kakesorter!

Isfall kan jeg se for meg en viss ydmyk og glad Bestemor Gudrun sitte p en sky med det lure og varme smilet sitt, mens hun drysser litt magisk "bakekunstpulver" fra himmelen og ned over bakverket ditt...

Og dt unner jeg dere alle.

-For bestemor var i mine yne verdens beste til bake!

Klem//Marthe

TACO TUESDAY!!

Det beste datteren min, Emma Louise, vet om, er Taco til middag! Og vi har kommet frem til en variant vi alle liker veldig godt, etter at mannen min plukket opp et par gode, men veldig enkle tips i Houston til hvordan man enkelt kan vampe opp smaken fra den ellers litt kjedelige og sedvanlige norske fredagsvarianten.

Hemmeligheten er blandt annet ferske lefser, langskren, stekt grnn paprika med hvitlk, lime og chili, samt en superdigg "Black Bean" stuing.

Jeg liker min vegetarisk og dropper alltid kjttdeigen, men datteren min elsker det, s vi pleier lage dt i tillegg.

Her er alts Emma Louises taco-favoritt:

- Ferske tacolefser (Fes kjpt i litt strre matbutikker eller man kan lage selv)

- Kjttdeig med hjemmelagd tacokrydder (Oppskrift under)

-"Black Bean Stew" (Oppskrift under)

- Hjemmelaget guacamole (Oppskrift under)

- Parmesan og litt revet Gouda ost

- Salat, mais, cherrytomater, ananas, agurk og rd paprika

- Eventuelt litt Tabasco for de som liker at det river litt

Tacokrydder:

Ca 1 ts spisskummen og ca 1 ts trkede korianderfr knuses sammen i en morter. Bland s i litt paprikapulver og lkpulver, fr du til slutt har i litt salt og pepper som smakes til.

Bnnestuing:

Surr to fedd hvitlk og en halv chili i en kasserolle fr du heller over en boks med sorte bnner som moses sammen med en stavmixer. Smak til med salt.

Guacamole:

Mos 2 avocadoer, og tilsett saften av ca en halv lime for passe syrlighet. Finhakk 1/4 rdlk, masse koriander (det er min favoritturt!!!;), og bland sammen.

Stekt grnn paprika:

Del paprikaen i strimler og stek de p hy varme i en trr panne til de blir pittelitt brente.

Skru ned varmen, og stek videre med en blanding av olje(som tler hy varme, feks druekjerneolje), ett fedd hvitlk og en halv chili.

Smak til med salt og lime fr servering!

Bon Apptit!!

//Marthe

Her har Emma Lou tatt sitt eget (veldig blurry) bilde av sitt tacokunstprosject in-the-making, hehe!

VERDENS BESTE PONZU OPPSKRIFT ALLA MAGNUS

Mannen min lager serist verdens beste ponzusaus, og den vil jeg selvflgelig dele med dere:

1 dl soyasaus

1 dl sirussaft (mix av appelsin,sitron og lime)

1-2 ss riseddik

1 ss sukker

1 fedd hvitlk

1 hel chili (tilpass hvor svak eller sterk du vil ha den)

Og det viktigste til slutt,

Min Favoritt Urt:

KORIANDER. MASSE KORIANDER!

Hell sausen over passe biter Salma Laks og smakslkene dine kommer til gallopere av glede!!

God lrdag, og gjerne flg "magmaloumarthe" p insta & snap!:)

//MARTHE

D.I.G!!

Wasabiperler og wasabi hrer til om man lager noen vanlige sushibiter i tillegg!

PSKEVAFLER!

Jeg bare eeeelsker vafler, og at det til og med finnes en "internasjonal vaffeldag" er jo helt topp og nok en god unnskyldning for sette over vaffelpressa!

Har prvd utallige oppskrifter og liker best de grovere versjonene som gjr at magen smiler litt bredere enn om de bare er lagd p egg, melk, smr, hvetemel og sukker!

Her er oppskriften p mine "Pskevafler med et hint av sitrus":

4 egg

120 gr.havremel

150 gr.kesam

5 ss sukrin(jeg brukte vanlig sukker i dag, siden vi var tomme og butikkene stengt)

Krydre etter eget nske med eventuelt kanel og/eller kardemomme.

100 gr.kvitseidsmr

5 ss farris med sitronsmak

Tilsett nok vann eller melk til rra blir passe jevn.

Server gjerne vaflene med litt kesam, mynteblader, friske br og noen skiver appelsin ved siden av, s er pskekosen sikret!:)

//Marthe//

FAVOURITE SNACKS!

Jeg eeeelsker sashimi med hjemmelaga ponzusaus, og mannen min lager den mest yammi versjonen jeg vet om! Og her rper han sin "hemmelige" oppskrift:

0,5 dl soyasaus

0,5 dl presset juice av lime og appelsin

2 ss riseddik

1 ss sukker

2 fedd hitlk

1/2 rd chili

Alt dette blandes sammen med litt fersk koriander( eller mye etter min smak;)

Bon Appetit!!

Klem, Marthe

Nederste bilde fra snapchat//magmaloumarthe!

NAMASTE!!

Etter altfor mye jobb (og fest!!) tidligere denne uka, bestemte jeg meg for at resten av uken skulle ha fokus p familie, trening og soving!

Jeg har alltid slitt endel med rygg, hofte, nakke og leddissues, derfor m jeg vre flink til prioritere trening for holde kroppen i sjakk. Har prvd yoga "en million ganger", og vrt litt deppa for at jeg ikke har klart conecte 100% med den treningsformen som de aller fleste av mine venner og bekjente sverger til og snakker s varmt om...

Jeg har bare ikke helt klart henge med nr du bde skal "puste inn, st p hodet mens du puster ut, setter hyre ben tilbake mens venstre ben vris i 90 grader til siden, opp og frem, samtidig med at du puster inn og ut, ruller deg sammen som en ball og str p henda mens du gr i spaghaten og gjr alt p nytt med st p hodet igjen"! Anbefaler p ingen mte noen gjre yoga p denne mten, alts, men det er vel trygt si at jeg synes akkurat denne formen for yoga gr litt for fort i svingene for meg-enda...Hehe.

Men jeg elsker de mer rolige strekke, by og ty velsene, og blir s glad hver gang jeg merker en pitteliten forbedring fra forrige gang. Og hvem vet, kanskje jeg fixer de mer intense og dynamiske delene av yogaen snart ogs!!:)

Uansett var en treningskt med en times yoga etterfulgt av en 21 minutters intensitet cardiotime, akkurat det jeg trengte i dag.

Work-out wear//Casall(sponset)

FOR ALLE DERE TRENINGSFASHIONISTAER DER UTE...

...Dere m sjekke ut et av mine absolutt favorittmerker innenfor treningsty, som jeg ogs er s heldig ha blitt ambassadr for! Casall er et svensk merke jeg ble forelsket i allerede da jeg bl.andre jobber, ogs jobbet fast som stylist i treningsbladet "Shape-Up" for mange r siden. Jeg vet ikke med deg, men jeg synes trening blir utrolig mye mer lystbetont nr man har klr og utstyr man virkelig fler seg vel og fresh i. Derfor fler jeg at jeg virkelig kan identifisere meg med deres kampanjebudskap denne vren som er #outfitmatters!

Forrige uke var vi en gjeng som startet morningen vr med en oppfriskende bodysculpting-time hos Polhem Pr, der alle var ifrt Casallty. Jeg gjorde et lite intervju med instruktr og Casall-ansvarlig, Tonje Damli-Vikestad, p snapchatten min om hvilke trender som er mest gjeldende innenfor treningsty n, og det er tydelig at prints og fargeblokking er veldig trendy for tiden. Men de har ogs masse mer nedtonede plagg, som jeg personlig ofte lander p selv. Her har jeg gjort et lite utvalg med mine favoritter fra ss16-kolleksjonen som du finner p HER!

Dere som har fulgt meg en stund vet at jeg har slitt endel med bekken-nakke-og rygg problemer, og er vanligvis helt avhengig av trene for holde systemet i sjakk. Men var s drlig under graviditeten at det ble omtrent 9 mneder uten...Men n er lillegull snart tre mneder, og jeg har forsiktig begynt med noe lett trening og fysiovelser. Jeg kan ikke f sagt hvor mye jeg gleder meg til komme i bedre form igjen-og med superfresht treningsty blir det litt lettere komme i gang ogs;)

Under er bilder fra Casall-eventet, tatt av Hanne Ery!

DEILIG FROKOSTDRM!!

Gr mot de siste dagene p hytta her p Narest, og har hatt noen fine uker med mye sol og btliv, selv om det har vrt litt kaldt. Men i dag satte regnvret inn for fullt, og det er meldt slik en stund fremover over store deler av landet, s hva er bedre enn starte dagen inne p et lunt kjkken med friske br og en msli-frokost med gresk youghurt?? En enkel og sunn start p dagen som gir masse energi, og perfekt p en sndagsmorgen ogs:) Ha en finfin helg! Klem,Marthe

GREEN LIVING DINNERPARTY!

I dag var jeg invitert p en rawfood middag hos min venninne, Celine, arrangert av raw food guru, Trine Berge og Supernature! For meg som enda ikke har hatt en oppkastfri dag siden mars pga svangerskapskvalmen, prver jeg stort sett unng spise p restauranter eller takke ja til middagsinvitasjoner for tiden da det brtt kan bli en litt pinlig affre...Men jeg har alltid vrt kjempenysgjerrig p supermat-trenden, og lurt flt p om det faktisk smaker noe i det hele tatt, hehe, s jeg gledet meg veldig til f smake p retter lagd av The Best in the Biz!;)

Trine og Celine

Verdens steste bordkort, en sukkerert! Middagen startet med en supersmoothie med pre og kokos, og var overraskende yamyam, og den frste grnne smoothien jeg har slurpet i meg-og fremdeles har hatt lyst p mer!;)

Spennende meny og sunne ingredienser!!:)

Neste rett var en soltrket gojipat, som ble min absolutte favoritt i lpet av kvelden! Supercrunchy hjertesalat mot en supertasty gojiblanding var en vinner i min bok!

Seafood-salaten med appelsinsaus smakte absolutt godt, og appelsinsausen er et mye freshere alternativ til mange av de andre salatdressingene man ofte ender opp med.

M innrmme at jeg sleit litt mer med rdbetsuppa... Den hadde en helt nydelig og flyelsmyk konsistens, men ogs en litt ubestemt smak jeg ikke helt klarte bli kjent med.

Siden kameraet mitt har forsvunnet p mystisk vis, kan jeg bare ta bilder med telefonen min for tiden, s kvaliteten er dessverre ikke den beste, og screenshot av en snapchatvideo er heller ikke optimalt,hehe! Men var det eneste bildet jeg hadde av denne godbiten av en raw lasagne, s ville legge den ut, for den var megagod!

Desserten var en drm for alle sjokoladeelskere, og jeg s den forsvant p hykant blant jentene rundt meg! Sjokolade er en versting for kvalmen min, s smakte bare en liten bit, men hadde forsttt det om noen hadde blitt busta for slikke tallerkenen for si det snn!

Vi var s heldige f med oss oppskriftsboken til Trine, s n skal jeg og bebissen i magen teste ut litt ulike oppskrifter fremover. Blir ogs spennende se om min litt kresne 6-ring kommer til like det:)

#sponset

SKIN CARE 911!!!

I gr mtte jeg sende en sms til Isabella p Elite Helse, eller "My Scincare Angel" som jeg ogs kaller henne!

Jeg er i "lykkelige omstendigheter" p alle mulige mter, og i morgen passerer vi de magiske 12 frste svangerskapsukene, s kanskje kan vi senke skuldrene litt mer for hver dag som gr. Men kroppen jobber tydeligvis p hygir, og jeg m innrmme at det er litt tungt ha heavy svangerskapskvalme, vre trtt, svimmel og sliten hele tiden. Dette er jo heldigvis noe som vil slippe taket etterhvert, men en annen ting jeg hadde glemt fra forrige svangerskap er HUDEN! Om du smelter sammen to fjortiss-tryner, og blander inn en god dose pigmentflekker og store porer, har du et godt bilde p hvordan huden min ser ut om dagen. Hormoner, oppkast og stress er visst ikke optimalt for huden sier de, s da m jeg mobilisere med den sterkeste skytsen som finnes, nemlig denne vakre skin care-guruen:

Jeg har gtt til Isabella siste halve ret, og ingen kan hud p et medisinsk niv bedre enn henne, og jeg lover jeg har plyd "markedet";) I dag satte hun opp en plan for meg fremover, og vi kickstartet opplegget med en laser-og enzym behandling for begynne bryte ned mine hormon-akner.

Det sved litt, men nr hun blste kald luft over enzym-masken var det bare deilig, og da hun peelet den av fikk jeg litt "face-off"-feeling, og huden fltes umiddelbart mye "cleanere" ut.

Merker at det er litt skummelt legge ut et bilde helt fritt for sminke, med alle urenheter, arr, pigmentflekker og hormonutbrudd! I tillegg til vre mkksliten med blodskutte yne,etter en morgen tilbrakt p badegulvet foran dosklen...Samtidig tror jeg mange andre ogs har perioder der huden ikke helt spiller p lag, eller sliter med litt mere permanente hudproblemer. Og noen ganger er det greit se at andre ogs har de samme problemene, s kan man heller hjelpe hverandre med tips og gode rd...

Jeg kunne hvertfall ikke bedt om bedre "911 rescue" for huden min, s flg gjerne min hudpleie-reise fremover, og forhpentligvis fremgangen vi hper p.

Puss, Marthe

Ps: Husk solkrem da, folkens!! Trenger ikke vre mye sol, fr huden tar permanent skade av den!!

FARGEALLERGISK??!

Har tidligere skrevet om at jeg ofte gr i ensfargede antrekk, eller kombinasjoner av grtt, hvitt, sort og jordfarger, som for meg avgir en harmonisk og rolig energi. Fargesterke hverdagsplagg er jeg faktisk litt "allergisk" mot! Hodet jobber vanligvis p hygir i jobbsammenheng, og da trenger jeg plagg og antrekk som stresser meg ned, ikke opp, s jeg kan konse p det jeg skal!! Mulig jeg lider av fargeallergi om det er noe som heter det, hehe?! Men p trening elsker jeg litt "coloursplash" og sterke farger, for da vil man jo gire opp noen hakk, og f utlp for stress, utfordringer og tanker som ligger i bakhodet. Elsker den neongule tanktopen og fit-agility skoene fra Nike, som gir bde energi- og etterlengtet pskestemning!

Having a crush on neon workout wear, giving me lot's of energy and putting a smile on my face:)

All sportswear from Nike, except the runningtights from Casall.

YOGASTYLE!

P torsdag var vi en liten gjeng som ble bedt p morgenyoga og lanseringen av den nye treningskolleksjonen til Run & Relax. Jeg har bare trent bikram yoga fr, som utfres i et veldig varmt rom og fles rett og slett litt stressende med veldig masete instruktrer, mens ashtanga virker mye mer avslappende. N er det noen r siden sist jeg har strukket p kroppsdeler jeg egentlig ikke har visst at man har, s flte meg som en total yoga-jomfru da vi startet med en solhilsen, men kom relativt fort inn i det. Har ikke ftt trent regelmessig de siste 4 mnededene p grunn av gjentatte lungebetennelser, halsbetennelser og generelt vrt mye syk, s fy sren s digg det var! Og med litt hjelp av instruktr, Vibeke Klemetsen, klarte jeg st i bro, som jeg ikke har turt gjre p lenge pga noen gamle ryggplager som har spkt i bakhodet. Men det var jo ikke noe problem, s interessant hvordan hjernen kan vre flink til lage unnskyldninger for hvorfor man ikke skal kunne gjre ting, nr man faktisk er fullt kapabel til gjre det!! S det er bare pushe seg litt, s klarer man mer enn man tror!

Tried out ashtanga yoga for the first time at Run and Relax' new collection launch on Thursday, stretching body parts I didn't even know I had! Absolutely loved both the yoga clas and the super-comfortable work out wear!

Beautiful YogaGuru, Vibeke Klemetsen.

Moi and artist, Lise Karlsnes.

Fashion blogger, Celine Aagaard and Lise.

Celine

Fashion blogger, Nathalie Helgerud

Lifestyle-and fashion blogger, Elisa Rtterud.

Elisa, Vibeke, Gitte Witt og Lise!

Wishing ya'll a great weekend, and if your looking for super-comfy work-out gear, check out http://www.runandrelax.com here:)

BE MY CLEMENTINE!

Passet veldig bra f en juicer i konekalenderen, for trenger masse gode vitaminer og energi om dagen ettersom lungebetennelsen har blusset opp igjen! Lagde en super yummy juleversjon med utgangspunkt i masse klementiner, noen gulrtter og en liten dash sitron for friske den opp litt. Trust me-You gotta try it:)

Treatin' myself with healthy and energizing juices these days as my pneumonia suddenly struck back. My Christmas version is made out of lot's of clementines, some carrots and a little dash of sizzling lemon! Super yummy-Enjoy;)

SUNNERE PANNEKAKER!

Jeg elsker pannekaker, men liker gjre de litt sunnere enn orginal versjonen som inneholder masse usunt sukker, smr og hvitt mel. Bruker sjelden mlebeger, s du kan tilpasse mengde etter eget behov. Men her er hvertfall ingrediensene p mine "very berry pancakes" ihvertfall;)

Havremel

Grovmalt sammalt hvete

kologiske egg

kologisk melk

Sukrin og

Vanilje kesam

Vr raus med dine favorittbr og bananer, smaker superdigg sammen!

Enjoy!

My favourite recipe to a healthier version of really good pancakes are:

Oatmeal

Coarse whole wheat

Organic eggs

Organic milk

Erythritol

Vanilla curd cheese

Mix it with your favourite berries and banana, and you'll have the perfect snack or meal!