hits

Inspo

EEEELLLLOOOOO(S)!

Husker tilbake da vi var små og latet som vi kunne fylle ut absolutt alt vi ønsket oss i alle postordre katalogene som dumpet ned i postkassen vår på Lerkehaug i Steinkjer. Det skjedde jo ikke, hehe! Men av og til fikk jeg noe som stod på ønskelista, og husker hvor vilt mye jeg gledet meg til at pakkene endelig skulle ankomme.

Nå går jo stort sett alt på nett, men jeg blir like spent hver gang jeg klikker noe hjem, selv om nettshopping faktisk er litt nytt for meg. Men herremin, så mye fint man kan finner når man først setter i gang.

Jeg holder på med et par oppussingsprosjekter både hjemme og på jobb nå, og trenger litt forskjellig av både møbler og inspo.

Og gjett hvor jeg har funnet mesteparten??

Ellos!!

De har såååå mye fint, og til en ok penge i tillegg! Bildene over og under er derfra!

I tillegg elsker jeg aaaalt som finnes hos nye Oslodeco.no og Millaboutique.no!

Farlige greier, aiai!

Blir gøy å se hva man ender opp med:)

Hva er dere ynglings nettbutikker på interiør?

//Marthe

NYTT SHOWROOM!

Denne våren har jeg som mitt store interiørgoal å pusse og freshe opp både butikken min, MagMaLou litt, samt showrommet vårt nede i kjelleretasjen som vi også bruker som kontor!

Jeg liker hvitt og sort i litt stramme linjer, med myke innspill av ulike farger(som dusrosa, smargrønt, gull og kongeblått), teksturer(som f.eks. fløyel, mur og betong) og ikke minst spennende lamper og friske blomster og grønne planter som alltid er prikken over I'en i et perfekt dekorert rom.

Browset litt igjennom på insta i kveld, og her er noen inspirasjonsbilder jeg håper dere også liker!

Og har dere noen tips på gode blogger eller nettsider for tips eller shopping, si rop gjerne ut!!

Klem//Marthe

DET BESTE TIPSET TIL DEG SOM GÅR MED EN FORFATTERSPIRE I MAGEN!

Har du skrivekløe og kunne tenkt deg å skrive en bok?

Er du stappfull av tanker og ideer om et tema du brenner for og ønsker og dele med andre?

Hvis svaret er JA, og du har ikke peiling på hvordan du i det hele tatt skal starte på denne prosessen, så har jeg tips til verdens beste julegave Til Deg Selv!

En av mine aller beste venninner, Tina Holt, har med bakgrunn som journalist, forfatter og forlagsredaktør, laget en e-bok stappfull av tips og oppskrifter på hvordan du kan komme i gang med skriveprosessen, gjennomføre prosjektet og ikke minst øke sjansene for å få den utgitt på et forlag!

Selv slukte jeg boken på bare noen få timer, og jeg ble skikkelig inspirert til å skrive ned masse notater jeg kan ta tak i senere igjen, om tiden skulle føles riktig for å starte et slikt prosjekt selv.

Jeg har, som så mange andre, opplevd at livet ikke alltid går helt som planlagt, og har tidligere delt noen av mine erfaringer, både på godt og vondt, her inne på bloggen. Men jeg har jo egentlig så mye mer på lager (og på hjertet!), så det hadde vært veldig spennende å samle alt i bokform. Først og fremst for min egen sjelsro sin skyld kanskje, men også fordi jeg har veldig troen på kraften av å dele egne erfaringer med andre mennesker.

Jeg har nesegrus beundring for alle som tør å blottlegge seg, uansett hvilke tema det måtte gjelde, for det kan ofte hjelpe mange andre til ikke å føle seg så alene med det man selv har opplevd eller sliter med.

Så hvem vet, kanskje "MagMaLou Marthe" må move over for "Forfatter Marthe" en vakker dag?? Hehe, det vet jeg ikke akkurat, men isåfall blir denne BOKEN et must å bruke som både rådgiver, motivator og inspirasjonskilde underveis!

//Marthe

PS: ut denne uken kan alle mine lesere laste ned boken for kun kr.99,- ved oppgi rabbattkoden "Marthe".

Masse lykke til!!:):)

Fine, flinke Tina, som jeg var så heldig å få være forlover til for et par år siden.

Var akkurat og besøkte Tina, mannen og datteren deres på Hawaii og fikk feiret både bursdag og ti års vennskap!!

INTERIØR CRUSH!

En av Norges mest stilsikre jente, blogger og tidligere redaktør av Costume, Vanessa Rudjord, har også en av de kuleste leilighetene jeg vet om.

Var innom på en kaffe i dag, og måtte bare ta et par inspo-bilder til vi selv skal begynne nye prosjekter i egen leilighet!

L.O.V.E.S!

Hvor kult er det ikke å ha det så høyt under taket, at man kan ha sitt eget tre i stua??:)

Elsker komboen av rosa snittblomster mot møbler i hvitt og gull!!

HYTTESTUKKATUR!

Måtte bare legge ut et bilde av det fine stukkaturtaket vi har på sommerstedet vårt like utenfor Arendal.

Taket er restaurert fra orginalen som ble bygget på midten av 1800-tallet, og jeg synes lampen bidrar til å balansere gammelt og nytt i en fin harmoni.

Følg meg gjerne på snap om du vil se mer innvendig av huset(magmaloumarthe)

Fortsatt god sommer!!

//Marthe

HERLIG HAGELIV!

Jeg har alltid ønsket meg en stor og deilig sommerhage som vi kan løpe barbeint i, la barna leke som de vil i gresset eller klatre i trærne, og et utested vi kan inviterere venner til en god sommerlunsj eller middag!

Og denne sommeren har denne drømmen langt på veg blitt virkelig! Vi bestemte oss i våres for å bygge en ganske stor platting nederst i hagen med spisebord og en loungeavdeling, og vi har hengt opp en deilig huske med frynser i det ene epletreet som er perfekt å slappe av i med en god bok-og det eneste som kan stoppe meg fra å henge ute i hagen hele tiden fremover, er kun været! Så satser på sol og shortstemperaturer nå frem til vi drar på ferie.

Det eneste med å lage seg et "innerom" ute, er dessverre det litt heller sparsommelige utvalget av freshe hagemøbler som faktisk finnes i Norge. Jeg har gjort masse research, og vært på omtrent alle tenkelige steder de har utemøbler i Oslo og omegn, og googlet "alle" nettbutikker, men føler de fleste kjører mest rottingmøbler, eller designmøbler som koster det hvite ut av øyet. Ikke noe feil med rotting altså, men jeg hadde lyst på en litt "cleanere" look med praktiske møbler vi kan flytte litt rundt etter solen.

Til slutt endte vi med en helt overkommelig løsning, som vi er blitt superfornøyde med, og under kan du se bilder av sluttresultatet og hvor alt kommer fra:)

Fant de perfekte loungemøblene på finedesign.no, som har et eget utsalg på Fornebu. Vi gikk for dansk design (Trimm Copenhagen) på stolene og liggestolene, som er designet ut fra et sakkosekkprinsipp, men langt unna de neonfargede doningene vi alle sverget til på 80-tallet! De er utrolig gode å sitte/ligge i, og tåler vann godt, og blir tørre på ekstremt kort tid etter et regnskyll. Bordene er også kjøpt på Fine Design, og er fra merket Garden Art.

Oljelampen er også fra Fine Design, og oljen fikk vi tak i på Clas Ohlson.

Koselig loungeområde å ta en frisk sommerdrink på!

Elsker lysegrønne planter!! Den ene planten er kjøpt på Plantasjen, mens de andre er plukket fra hagen, men husker dessverre ikke navnet på de.

Godt sted for litt tannings i solen! Bare husk å alltid bruke solfaktor!!

Spisebordet med tilbehør fant vi på Home & Cottage. Har alltid ønsket meg et betongbord, og dette hadde riktig størrelse, kvalitet-OG pris, så da var det ikke noe å lure på;)

Tallerkene er fra Lagerhaus, glassene fra Riedel, blomstene fra Mina Milanda og den store vannkaraffelen fra Bohus.

Stolputene fant jeg på Granit, men legger de under bordet når det regner, selv om de egentlig skal tåle litt vann.

Elsker disse store pottene fra Fine Design, og gikk for Margaritter fra Plantasjen, selv om jeg egentlig ønsket meg peoner. Peon-sesongen varer bare ut juni, så det får bli til tidlig-sommeren neste år!

Er så utrolig hyggelig med epletrær, og de er perfekte til å henge opp en huske eller hengekøye i!

Husken er fra Bohus og lampene fra Clas Ohlson.

Ingenting gjør hagen litt mer eksotisk enn en sitrusplante!

Da er det bare å ta innover seg feriemodusen, legge seg godt til rette med en bok-og gjerne en safarihatt som beskyttelse mot solen!

Fortsatt god sommer, og gjerne følg min på snap om du vil! "Magmaloumarthe" heter jeg både der og på insta!:)

//Marthe

PS: plattingen kjøpte vi på Byggmakker, parasollen på IKEA, og alt har vi kjøpt til fullpris eller på salg, med unntak av en liten rabbatt på møblene fra Fine Design...:)

EN LITEN SMAKEBIT...

Denne uka har vært så hektisk med jobb, barn, bortreist mann, og planlegging til morgendagens navnefest for minstemann, at jeg har nesten ikke hatt tid til å titte innom bloggen!

Men tenkte jeg kunne legge ut en liten smakebit av morgendagens forberedelser...

Hele navnefesten holdt egentlig på å gå helt i fisk, siden vi hadde planlagt å ha den i hagen. Men dette kjedelige regnværet fikk satt en stopper for dét, og på tirsdag måtte vi bare bestemme oss for å gå for en plan B!

Så på to dager måtte alt omorganiseres, lokale bookes, mat bestilles og gjester informeres. Men når jeg trodde alt var i boks, kom jeg på IGÅR at jeg helt hadde glemt dåpskaken, og etter en desperat status på facebook, ble jeg heldigvis oppringt av selveste Mr.Per Sundnes, aka. Kakekongen, som forbarmet seg over meg!

Han kastet seg rundt og laget en nydelig blomsterkake inspirert av og i ånden til vår felles kjære venninne, Anbjørg, som nå er en av himmelens vakreste sjeler...

Så kaken fikk plutselig en mye større betydning enn å bare være en vanlig kake liksom, og jeg vet nesten ikke om jeg har hjerte til å spise den. Men Per har lovet at den er full av gode overraskelser inni, så det blir spennende å se hva som skjuler seg på innsiden!

Vil du følge med på morgendagens navnefestmoro, og kanskje få litt inspo om du selv skal holde dåp eller navnefest, er det bare å følge "magmaloumarthe" på snap!

Ønsker deg ellers en fantastisk fin helg!!

//Marthe

INSPIRASJON TIL HAGEFEST!

Hva er vel mere koselig enn en hagesfest med gode venner nå midtsommers, med blomsterkranser, lykter i trærne og deilig sommermat?

Forrige uke var vi en fin liten gjeng som var invitert til Lindex sitt sommerevent som ble holdt i en ambassade-hage i Homannsbyen, hostet av søte (og veldig morsomme!:) Katrine Sørland.

Det var så god stemning, og vi fikk tilsendt så fine inspirasjonsbilder av fotograf Kristoffer Myhre, at jeg må jo bare dele de med dere!

Kanskje får du inspirasjon til å holde din egen hagefest?

Det gjorde hvertfall jeg!:)

//Marthe

TIPS TIL KAFÉBORD PÅ TERRASSEN!

Det er aldri lett å finne større møbler til hverken inne-eller uteområder. Mulighetene er mange, og man drukner nesten litt av inspo på både instagram, blogger, nettsider og interiørblader.

Jeg har lenge lett etter både et salongbord til TV-stuen og et cafébord for å ha ute på terrassen, og ble veldig glad da jeg faktisk fant begge to hos samme leverandør, som heter ByBjørkheim og holder til her i Oslo.

Salongbordet kom i hus for noen uker siden (som du kan se HER), mens i dag fikk jeg endelig mitt lille perfekte ute-bord i grå marmor, hvor bordplaten faktisk kan brukes på begge sider.

I utgangspunktet skal den brukes med den glatte, mørkegrå siden opp. Men da jeg besøkte verkstedet de faktisk lager bordene, ble jeg helt forelsket i den lysere grå og ubehandlede undersiden, og spurte om man kunne finne en impregnering som ikke ødela orginalfargen . Og etter litt research fant de det, og jeg fikk det akkurat slik jeg ønsket:):)

Mitt bord heter Uluwatu Coffeetable(3999 kr), er 60X60cm, og har et understell i rustfritt stål som er custommade på mål. Så har du selv spesielle ønsker, kan de tilpasse målene etter dét som regel.

Sjekk ut hjemmesiden deres https://bybjorkheim.wordpress.com for et deilig utvalg av masse fine bord, som alle er inspirert av Bali og Østen.

(Jeg er ikke betalt for omtalen, men fikk møblene til rabbatert pris).

Ps: et godt og leskende sommerdrikk-tips er datteren min sin hjemmelagde rabarbrasaft! Så om du har rabarbra i hagen bør du teste ut oppskriften hennes:

-600gr rabarbra i biter kokes sammen -200gr sukker, en delt vaniljestang og 2 liter vann kokes inn på svak varme i 15 min.

-Avkjøl og sil

-Tilsett saften av en lime, og voilà...

....klar til servering....

Lykke til:)

//Marthe

Det øverste bildet viser bordet med den lysegrå ubehandlede overflaten(bare matt impregnering), mens på det nederste bildet er overflaten behandlet og impregnert med en shiny finish.

BALI INSPIRERTE SALONGBORD!

Jeg har stadig noen småprosjekter på gang i leiligheten vår, og har lenge lett etter det perfekte salongbordet til stua og et terrassebord for å ha ute,uten å blitt helt solgt!

Så ble jeg tipset om at Åsa Ørjasæter (som tidligere drev klesmerket Aloha Hemp), har startet egen produksjon av forskjellig typer bord, stoler og lamper, så dro innom henne for en titt i dag!

Og jeg fant det perfekte salongbordet med en gang, som du kan se på bildet under. I tillegg fant jeg et marmorbord for å ha på terrassen som jeg gleder meg til å vise når det er kommet i hus!

Anbefaler å gå inn på nettsiden deres bybjorkheim.com for masse fine produkter du kan kjøpe ferdigstilt eller på egne mål!

Ha en fin dag i solen!!

//Marthe

(Bordene jeg kjøpte fikk jeg til rabatterte priser)

GAVETIPS!

Som dere leste i går snikstartet jeg feiringen av søndagens 37-årsdag allerede på lørdag med en gjeng gode (men gærne;) venninner, hehe! Vi ble faktisk sittende på restauranten i hele 10 timer fra klokken 14.00, og jeg virkelig storkoste meg helt fra børjan til the bitter end!

Selv om jeg egentlig ikke ønsket meg noen gaver, klarte de selvfølgelig å lure med seg noen veeeldig fine presanger likevel, som jeg gjerne vil dele med dere som kjempegode gavetips!

Den aller største gaven fikk jeg dog av mannen min, så i morgen reiser vi på kjærestetur til Singapore i 4 dager og jeg gleder meg virkelig til å få oppleve sol og varme igjen etter en lang og kald vinter, få litt ny hotell-inspirasjon (jeg er obsessed med å sjekke ut nye hoteller) og å spise ute på deilige restauranter. Men gruer meg veldig til å være uten barna disse dagene, selv om jeg vet de kommer til å ha det fantastisk hos mormor og morfar. Men av og til er det kanskje ok å føle på litt savn? Skal i hvertfall ha begge sovende ved siden av meg i natt, i steden for i sine egne senger, så jeg kan holde rundt de, snuse på de og klø de litt på ryggen i morgen tidlig før vi drar.

Følg meg gjerne på snap om du vil bli med til Singapore da vel. Du finner meg om du søker opp "magmaloumarthe":)

Her kommer et lite gavedryss-utvalg til deg som leter etter presang-inspo:

Ha en nydelig uke!

Klem, Marthe

OSLOS BESTE BLOMSTERPERLE!

Ingenting gir meg mer ro i sjelen enn vakre blomster, og på Frogner ligger det en vidunderlig perle av en blomsterbutikk jeg alltid blir inspirert av når jeg titter innom. Den heter Mina Milanda, og har så utrolig mye fint at man tar seg selv i å bare bli stående og gape og nyte synet av planter og det freshe hvite interiøret i lang tid.

Sist jeg var innom endte jeg opp med en bunt hvite peoner under armen, som minner meg om mitt eget bryllup for snart 11 år siden, men jeg har også spotta meg ut en fantastisk fin kaktus som jeg håper blir med meg hjem neste gang.

Gjerne legg igjen en kommentar på hvilken blomst som er din favoritt, så kan jeg google de opp, for elsker å finne "nye" blomster jeg ikke nødvendigvis har sett før!:)

Klem, Marthe

POPPIS FOR BARNA I PÅSKEN!

I dag var det skikkelig ruskevær, og vi trengte å sette litt mere farge på dagen. Derfor fant vi frem noen egg og litt konditorfarge til stor fornøyelse for 6-åringen.

Det var fryktelig stor stas å spise både grønne, gule og rosa egg til lunch etterpå-både for store og små.

Nyt den siste påskedagen og kos deg med folk du er glad i...

Klem, Marthe

FLOWERGIRL!

Lite gjør meg så glad som blomster, så når resten av familien lusket seg ut for å kjøpe ferske frukter til søndagssmoothien i dag tidlig og kom hjem med en blomsterkvast til mor i tillegg, startet søndagen ganske så fint!

Ofte kan det være litt kinkig å finne riktig vase til blomstene man har fått, og da er dette trikset veldig godt å bruke om vasen er litt stor men du vil at blomstene skal stå litt spredt.

Ta vanlig gjennomsiktig tape og lag et rutenett ved å tape fra en side til den andre før du vrir på vasen og taper ett nytt lagg på kryss av det første. Så er det bare å stikke blomsterstilkene hvor du vil, så de står akkurat slik du vil ha de!

Enkelt og greit!

Nå skal jeg på en superrolig treningsøkt etter å hatt fullstendig låst nakke og rygg siden onsdag, og jeg gleder meg til å få rørt litt på meg igjen, selv om jeg fremdeles er ganske så stiv og støl.

I tillegg håper jeg at jeg rekker å ta bilder og legge ut godbiter fra klesskapet mitt som ønsker seg nye eiere i løpet av dagen. Så sjekk innom senere i kveld eller i morgen om du ønsker deg masse finfint gjenbruk (dog som ubrukt!:) til en mye rimeligere penge enn å kjøpe alt nytt hele tiden.

God søndag!

Klem, Marthe

HERE COMES THE BRIDE!

Skal du gifte deg deg, og trenger litt inspo må du gjerne lese videre...:)

På søndag gikk jeg min aller første brudevisning under Din Bryllupsmesse på Grand Hotell, og jeg må innrømme at jeg fikk litt "weddinggitters" igjen, da det er hele 11 år siden jeg selv giftet meg.

Jakten på den riktige kjolen, lokale, planlegge innhold og tale(r)- it's all coming back to me, og man får jo ikke lyst til å gjøre noe annet igjen, hehe! Men så er jeg nok kjent for å være i overkant ivrig på å planlegge en god fest;)

Selv kjøpte jeg min egen brudekjole på Hawaii i 2004 og mye har skjedd med både stil og smak siden den gang, men man kan jo ikke angre seg heller, for det var jo den fineste kjolen jeg visste om akkurat der og da. Men hadde bryllupet stått i 2016, hadde nok valget fallt på en mye enklere kjole i snittet, men med desto større fokus på de små detaljene enn det jeg valgte den gang da. Den store drømmen hadde jo vært å få tre inn i en fantastisk kreasjon av Elie Saab, men det kan jeg jo fremdeles oppleve en gang da, dog forhåpentligvis ikke som brud;)

Men det er masse fint å velge i mellom i Norge også, bl.a Cecilie Melli, Leila Hafzi, Karina Kjenner Titze og TSH for eksempel. Eller noen av de som viste under messen i går, som for eksempel Ski Brudesalong, Christiania Glassmagasin(som har fått en fantastisk fin bryllupsbutikk/showroom i 2.etagen), og Sadoni som har location rett bak slottet. Jeg gikk også for det norske merket, MORAMI, som er kjent for sine fest-og bryllupsstakker, som jeg selv ønsker meg til min yngste datters navnefest i april og til 17.mai.

Så hvis du går i giftetanker, håper jeg du kan få litt inspirasjon av disse bildene tatt av bryllupsfotografen, Natalia Pipkina.

//Marthe//

Hair: Adam&Evam

Make-Up: Jane Iredale

Disse tre siste bildene er tatt av og med bloggkollega, Silje Pedersen, som du kan følge på snap under "silje-pedersen", mens meg kan du følge om du søker opp "magmaloumarthe".

HAPPY NEW YEAR!!

Vil ønske alle venner, familie og følgere et godt nytt år og takke for alle gode minner og støtte gjennom ett litt utfordrende år...Håper 2015 bringer masse lykke og latter for dere alle! Personlig skal jeg jobbe mye mindre, dog smartere i det nye året, omgi meg med masse positivitet og gjøre mere av de tingene som gir meg energi istedenfor å ta. Og jeg kommer til å pisse på all negativitet og kjipe utfordringer som måtte prøve å komme i min veg, tihi! So 2015 - WATCH OUT!!;)

Wishing you all family, friends and followers a happy and a healthy new year. I celebrated New Years Eve with some really good friends eating delishious stuffed turky and sweet potatoe mash, and OH, drank lot's of sizzling Champagne of cou'se! Hope you all have the best year ever in 2015, and that we keep meeting each other here in my little blog universe:) My New Year Resolutions are to work less, but smarter, staying healthy and spend as much quality time with my friends and family as possible. And learn how to dance, hihi! What are yours??

G'Night, my Darlings...

LES CADEAUX DE NOEL 2014

God romjul, kjære lesere!!

Håper dere har hatt en fin julefeiring så langt, og spist dere stappings på ribbe og pinnekjøtt;) Vi har bare hengt med familiene våre så langt i julen, og i går var vi på selvskutt rypemiddag hos mine foreldre. Jeg fikk være med pappa på jakt en gang da jeg var rundt 11-12 år, men dyreelsker som jeg er, saboterte jeg skytinga med å skremme opp fuglene før pappa var klar med geværet hver eneste gang...Jeg har ikke fått noen ny jaktinvitasjon siden for å si det sånn, tihi. I dag har jeg bare sittet på sofaen og sett på gamle filmer og gått igjennom julegavene jeg fikk på julaften. Jeg er helt hekta på popcorn, så popcorn maskinen kommer definitivt til å få kjørt seg fremover!! Fikk du noe du ønsket deg til jul??:)

Spent Boxing Day watching old movies and going through the presents I got for Christmas. Totally in love with my new polaroid camera and popcorn machine!!;)

WISH LIST FOR CHRISTMAS...

I år ønsker jeg meg mest av alt en rolig jul med masse tid til venner og familie, og er egentlig ikke så fryktelig opptatt av å stresse med julegaver lenger. Det er hyggeligere å gi bort bare noen få gaver som man heller kan legge litt mer tid og omtanke rundt, enn å bare kjøpe noe for å kjøpe no' til "alle" man kjenner. Jeg har ønsket meg opplevelser i julegaver i år, som kan være alt fra en kinodate, lunsjdate eller en middag for eksempel, men har kastet inn noen "hardpakke" ønsker også, just for the fun of it, tihi;)

On top of this years wishlist is more qualitytime with friends and family, but i've also thrown in some "wrapped wishes" as well, just for the fun of it;);)

1. Flowerbomb by Viktor & Rolf, my all time favo fragrance...

2. A delicate and versatile kimono fringedress from byMAGMALOU...

3. AN "OMG" camera strap from CHANEL...

4. A coffeetable book, preferably "Study of Pose" by Coco Rocha...

5. Two-shades pastel sunnies from Miu Miu...

Har du gode tips og ideer til gaver eller opplevelser vil jeg gjerne høre de:)

Wishing you all a Merry Christmas:)

OVERSIZED KNIT INSPO

Hva er vel bedre enn store, deilige strikkegensere som holder deg varm nå på høsten? Jeg har vært hjemme i dag med feber og heavy forkjølelse, og koser meg med å lete etter inpirerende antrekksbilder. Jeg ble helt forelsket i disse to turtleneck genserne stylet med skjørt og skinnbukse (oh, so chickt), så imorgen blir det høy hals og strikk som gjelder for meg også:)Hvilken er din favoritt?

It's sweater weather, and I found these insta looks really inspiring! What's your favourite?

From "lookdepernille"

This pix I found at "the_real_iman"

"RENERE LIV" BY TINA HOLT AND BIRGITTE MAGNUSSEN

Leatherjacket//Gestuz, Leatherskirt//secondfemale, Sweater//Gannni

Er super stolt over BFF, Tina, som nylig lanserte sin første bok, Renere Liv, som handler om hvordan du kan legge om livstilen din til en grønnere hverdag på en enkel måte. Jeg ble kjempeinspirert og leste den ferdig på én dag! Her får du nyttige tips som vil gi deg mer energi, glødende hud, et freshere hjem og et sunnere kosthold! Stikkord for boken er blant annet plantebasert mat, økologisk sminke, giftfrie skjønnhetsprodukter, økofashion og diy-prosjekter. I tillegg har de masse deilige oppskrifter med freshe bilder som er digg for både gane og sinn;) En av mine favoritter er bananpannekakene med masse friske bær! Må prøves!!Oppskrift står nederst i innlegget!

Sjekk ut hvor du kan kjøpe den på www.facebook.com/Renereliv

New York New York Vol.2

Endelig en kveld jeg har et par timer til å se nye ss15 visninger�� Er sykt spennende å se om vår egen vår/sommer kolleksjon krysser noen av trendene som de aller største merkene viser...og kan røpe at jeg har satt kaffen i halsen av glede noen ganger allerede��

Her er noen av kveldens favoritter:

(Alle bilder er fra style.com)

J.MendelRalph Lauren

Rachel ZoeProenza SchoulerART DECO DILLA

Shoes'n Skirt//Ganni, Tee//Samsøe

Hadde en "secret shoot" idag med en veldig bra dame som kommer ut i juli,og vi var på en superfet location i Sandvika! Funkiss meets Art Deco, med verden beste småhavn view!

Oslo byr på sitt beste om dagen☀️

THE MET'S!

And The WINNERS are.....

White is the new Black, og jeg kunne ikke vært mere forelsket i kjolene til Rihanna og Victoria Beckham! Sexy,Chickt and Effortless-that's how you do Fashion in my book!!!
Rosie og Beyonce er også ofte blant mine favoritter-Hva synes du?:)