hits

januar 2016

GARDEROBE SALG PÅ MAGMALOU!

Jeg, Celine og Annabel har ryddet i skapene våre, og selger unna en masse garderobeskatter på MagMalou i morgen. I tillegg selger vi ut lageritems fra byMAGMALOU til 70%, og har diverse salgsvarer ellers fra butikken på 50% også, så her kan du gjøre et (eller flere;) fantastiske shoppekupp! Og skulle du ikke være i shoppehumør, er det uansett veldig koselig med besøk!

Ps:legger ut masse plagg på snapp i morgen, so check it out!

(Snap/instaname "magmaloumarthe")

Håper vi sees i morgen da, mellom 10-15 i Skovveien 8 på Frogner.

Ha en nydelig lørdagskveld!

Klem,Marthe

15 ÅR GITT!!

Jeg skjønner vi begynner å dra på åra når man kan feire at man har vært sammen med kjæresten sin i 15, F.E.M.T.E.N, år...!! 27.januar 2001 ble jeg forelsket i han som skulle bli kjæresten min, mannen og klippen min, og pappaen til mine 2 barn.

Livet har ikke smilt like bredt hele veien med en del utfordringer med både helse, barnløshet og hard jobbing med to gründervirksomheter, men han har stått der hele veien. Og den veien har vart helt hit, og jeg håper den vil vare livet ut...

Jeg tenker at å leve sammen i et langt samliv i en hektisk hverdag og et tildels krevende samfunn der mange krav og forventninger blir tredd over hodet på en, er det ikke alltid like lett å holde hodet over vann. Huske, og ikke minst prioritere tid til å være bare kjærester, uten å tenke på jobb, barn og alt det man ikke har rukket i løpet av den dagen...Så i 2016 skal jeg sette OSS'et veldig høyt på prioriteringslista, og senke skuldrene litt mer på andre ting. Det er tross alt i hjemmet den største lykken ligger for meg, og den vil jeg ta vare på så godt jeg kan.

Ha en nydelig dag'a dere! I Oslo skinner solen og jeg merker jeg kunne ikke gledet meg mer til lysere og varmere dager...

Klem, Marthe

Follow on snap:magmaloumarthe

Pictures from Bali with babyOliviabump, celebrating our 10years of marriage last april, wearing a sachet skirt from Tsh or just a hat and a bikini;)

Photocred//CelineAagaard

BUSINESS AND PLEASURE!

Jeg rett og slett elsker dette antrekket som sammen er perfekt for å jobb og møter, mens hver for seg kan man style de i uendelige (nesten hvertfall;)) kombinasjoner. Jakken kommer jeg til å kneppe igjen og bruke også som kjole utover våren, skinnbuksa med sleng er like fin til både sneakers og høye hæler, mens turtleneck toppen kan brukes til både hverdags-og mere pynta skjørt, til jeans, skinn og fløyelsbukser (som jeg har en hang-up på for tiden), eller innenfor den gode gamle snekkerbuksa som fremdeles henger med i trendbildet. Så her er det bare å være kreativ, og gå våren lyst i møte!

Klem, Marthe

Jacket,Turtle&Pants//Gestuz

Bag//Ysl

Sneakers//Adidas Ultra Boost (sponset)

DENIM DO'S!!

Denim er omtrent alltid aktuelt i trendbildet, og denne våren er ingen unntak. Streetbloggerne kjører mye boyfriend jeans som slutter på leggen om dagen, mens modellene ofte spottes i skinny jeans fremdeles! Selv (som hverken er streetblogger eller modell, hehe) har lagt min elsk på denne denimkjolen med gullknapper, som flørter både litt med 60-tallets typiske Twiggy snitt og med 70-tallets flower power.

Hvilken denimtrend liker du best?

Klem, Marthe

Opting for some denim with golden details this spring.

Love mixing denim with shades of khakis & camel.

Dress and Boots//Gestuz

MY GALZ!

På lørdag ble hun minste lille jenta her tre måneder, og jeg skjønner ikke hvor fort tiden har gått! Selv om jeg gleder meg til hun blir større også, har jeg samtidig lyst til å bare klamre meg fast til nettopp dagen i dag. For alltid. Hver dag. Fordi babytiden er så skjønn, og man vil ikke at det skal ta slutt. Men før man vet ordet av det, har de begynt å krabbe og gå. Snakke, synge og løpe rundt. Slå seg, gråte litt, trenge trøst. Starte i barnehage og på skole, få venner og kanskje noen ikke fullt så gode venner...Og alt dette før man egentlig har rukket å summe seg. Men det er greit.

C'est la vie.

Follow on snap and insta @magmaloumarthe:)

A FISH CALLED MARTHE LONG GOLD DRESS!

Jeg har hatt en secret girlcrush på denne driftige dama og redaktør for Side2.no i en evighet, og synes hun så absolutely amaze ut i vår Marthe Long Gold Dress byMAGMALOU på Vixen Blog Awards, selv om komiker Ørjan Burøe sammenlignet Ingeborg og kjolen med en fisk i sitt innlegg "Skilt ved fødselen"! Synes det var fønny og er på ingen måte irritert over sammenligningen! Så at mange hadde kommentert at dette er mobbing og dårlig gjort, men jeg mener Come On(!!), vi må kunne ha litt humor og tåle mer enn som så! Er så lei av å lese og høre ordet "krenket" overalt hele tiden, og håper folk kan bli litt mindre hårsåre i 2016!!;)

Ønsker dere en ny, fin SKINNENDE uke! Klem, Marthe

FOR ALLE DERE TRENINGSFASHIONISTAER DER UTE...

...Dere må sjekke ut et av mine absolutt favorittmerker innenfor treningstøy, som jeg også er så heldig å ha blitt ambassadør for! Casall er et svensk merke jeg ble forelsket i allerede da jeg bl.andre jobber, også jobbet fast som stylist i treningsbladet "Shape-Up" for mange år siden. Jeg vet ikke med deg, men jeg synes trening blir utrolig mye mer lystbetont når man har klær og utstyr man virkelig føler seg vel og fresh i. Derfor føler jeg at jeg virkelig kan identifisere meg med deres kampanjebudskap denne våren som er #outfitmatters!

Forrige uke var vi en gjeng som startet morningen vår med en oppfriskende bodysculpting-time hos Polhem Pr, der alle var iført Casalltøy. Jeg gjorde et lite intervju med instruktør og Casall-ansvarlig, Tonje Damli-Vikestad, på snapchatten min om hvilke trender som er mest gjeldende innenfor treningstøy nå, og det er tydelig at prints og fargeblokking er veldig trendy for tiden. Men de har også masse mer nedtonede plagg, som jeg personlig ofte lander på selv. Her har jeg gjort et lite utvalg med mine favoritter fra ss16-kolleksjonen som du finner på HER!

Dere som har fulgt meg en stund vet at jeg har slitt endel med bekken-nakke-og rygg problemer, og er vanligvis helt avhengig av å trene for å holde systemet i sjakk. Men var så dårlig under graviditeten at det ble omtrent 9 måneder uten...Men nå er lillegull snart tre måneder, og jeg har forsiktig begynt med noe lett trening og fysioøvelser. Jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg til å komme i bedre form igjen-og med superfresht treningstøy blir det litt lettere å komme i gang også;)

Under er bilder fra Casall-eventet, tatt av Hanne Erøy!

SASSY STUDIO 54 OUTFITS!

På lørdag var vi på en sykt morsom 30-årsdag til en venninne av meg som kjørte full on Studio 54 party. Men det var bare på hengende håret at jeg kom meg av gårde siden jeg våknet lørdag morgen med fullstendig låst rygg og nakke, og nesten ikke klarte å røre meg! Heldigvis sendte bloggerkollega, Tine Monsen, meg en melding om at jeg bare kunne komme hjem til henne siden mannen hennes, Thorleif, er kiropraktor på Røa Kirorpraktorklinikk! Vanligvis går jeg nesten ukentlig på kiro og massasje hos ""Bekken Og Barn" på Skøyen, som reddet meg fra både krykker og rullestol under graviditeten, men de holder stengt på lørdager. Thorleif kunne dog sakene sine, så jeg ble mye bedre etter endel knekking og rare "knaselyder", men han sa det kunne ta litt tid før det ble helt bra, så nå er paracet og ibux mine beste venner noen dager fremover;) Jeg ble nok litt vel ivrig på discodansinga utover natten etter x-antall champagne glass, så ble ikke en spesielt rolig rekonvalens etter doktorens ordre-men hvem klarer å bare stå å se på når det henger en discokule i stuetaket, folk har like bra mooves som John Travolta og 70-talls sminken glitrer om kapp med skyhøye gullpumps overalt??? Not me...!!!!!:):)

Etter kirotimen dro jeg ned til Olimb & Co og fikk fixet håret hos Doan, som krøllet det opp i løse bølger. Mannen min hadde også fått lånt Doan sin dressjakke i sølv, og hold dere fast, MIN fløyelsbukse med sleng fra Ganni, hehe! Selv hadde jeg på meg en jumpsuit fra Nina Jarebrink.

Sminket fine bursdagsbarnet, Anett, klar til fest og feiring! Her med mannen, Jørgen.

Denne fine dama vant Prisen for "Årets Beste Blogbusiness" på fredagens Vixen Blog Awards, og på lørdag feiret hun både Anett og 70-tallet i vår "Cecci Jumpsuit" byMAGMALOU.

Som vanlig endte jeg opp med å bare ta snapbilder, så alle bildene på innlegget er screenshots fra snap! Du finner meg der under "magmaloumarthe".

Marte er en rårass på fela, og overrasket Anett med heftige toner og dance-moves!

Tomas vant prisen for beste manneskjorte i min bok, mens Vibeke var snasen i jumpsuit fra Nona Jarebrink!

Elsket Farah Fawcett krøllene til Live og den hvite jumpsuiten til Anett!

Takk for en fantastisk fin kveld!

Nå er det ny uke, og nye muligheter! Men siden både nakken min, OG BILEN min har streika, har jeg en mistanke om at det blir en relativt rolig uke;)

Klem, Marthe

Ps: Jeg var så heldig å få timen hos Thorleif, og "Bekken og Barn" har jeg samarbeidet med i over et halvt år.

VIXEN BLOGAWARDS

Var på Vixen Blog Awards i går på Continental og feiret masse fine bloggere! Var så kaldt at droppet kjole og pumps mot jeans, høye boots og dressjakke med en sassy liten sak under med perledetaljer...Var en morsom kveld, og detaljer og behind the scenes kan du få med deg om du går inn på snapen min i dag før bildene og videoene derfra forsvinner! Du finner meg på snap om du søker opp "magmaloumarthe":)

Ha en strålende lørdag, kjære lesere! Jeg skal feire 30-årsdagen til min fine venninne, Anett, som feirer med et glamorøst Studio 54-tema! Gleder meg masse, og bilder kommer på bloggen i morgen. Forventer mange herlige 70-talls outfits!!:)

Perle detaljer...

Dressjakke//Hallhuber(lånt fra Polhem Pr)

Bikinitop//MonikaHansen(lånt av Polhem Pr)

Jeans//Cubus

Boots//TopShop

Veske//Ysl

CAT'S OUT OF THE BAG!

Nevnte for noen dager siden at jeg jobber litt ekstra med et hemmelig prosjekt for tiden, og i dag ble det offisielt at vi skal vise under Oslo Runway 10.februar på Operaen! Gleder oss villt til å vise dere vår nye kolleksjon, men er også ekstra spent og nervøs denne gang siden kolleksjonen faktisk ikke vil være klar før kun en liten uke før visningen, så altså ingen rom for noen som helst skjær i sjøen her! Alt mååå gå smooth!! Så kryss alt dere har for meg og resten av MagMaLou-jentene (og send produksjonen i Litauen masse gode vibber;), så håper jeg alt faller på plass-akkurat sånn passe i tide, hehe!

Klem, Marthe

Les mer og hør kommentaren min ang. visningen til Side2 her!

My byMAGMALOU partner in crime and head-designer, Andrea!

Dere kan følge veien vår fremover på snapchatten min: "magmaloumarthe"

FOTFLØRT!

Det er fryktelig lett å glemme å ta vare på føttene sine nå på vinteren, og det er jo ikke så rart så lenge man nesten ikke ser de. I vinterhalvåret er de jo stort sett pakket inn i store og varme sokker og sko hele tiden! Men bare tenk på de stakkars beina dine som bærer deg frem hver dag...Får deg opp av sengen på morningen, går med barna dine til skoler og barnehager, tar deg igjennom lange dager på jobb, gir kanskje max på trening eller om du vasker og rydder hus når du kommer hjem, og er møkk slitne før de endelig kan få hvilt seg noen stakkars få timer under dyna på natten...

Jeg merker jeg ikke er flink nok til å gi de nok kjærlighet selv. Hvertfall ikke på denne tiden av året! Mens jeg hvertfall går til fotterapeut og unner meg en skikkelig pedikyr tre til fire ganger i løpet av våren og sommeren, blir fotpleie dessverre nedprioritert når gradstokken har sunket så lavt at tærne ikke er i nærheten av å få se noe som helst sollys.

Derfor var det så utrolig digg å bli bedt på en deilig "Breakfast & Spa"-morgen på Artesia Spa på Grand Hotell på tirsdag, der vi fikk et fantastisk deilig fotbad og massasje av Gewohl sine fotterapeuter, som behandlet alle etter egne behov. Selv fikk jeg først et mykgjørende fotbad av mandel og vanilje, før bena ble smurt inn med en avkjølende og forfriskende mint balm. Og ingenting føles så godt som en skikkelig fotmassasje, som får i gang blodsirkulasjonen og på en måte restarter kroppen litt. Hvertfall er det slik jeg føler det. Maten stod Supernature for, og de freshe oppskriftene har jeg lagt ved lengre ned i innlegget.

Vi var også så heldige å få et par slippers med saueskinn og ullsokker fra Birkenstock, som jeg kommer til å bo i fremover! Har alltid vært sinnsykt kald på bena. Faktisk hadde jeg kofferten full av bikinier og ULLSOKKER(!!) da jeg og mannen min flyttet til Hawaii i 2003! Og de ble faktisk ganske så flittig brukt der også kan jeg love deg-så her i Norge er jeg hvertfall avhengig av skikkelig varme sokker og tøfler om jeg skal overleve vinteren uten å gå inn i en dyp "kuldedepresjon"-så tusen takk, Birkenstock!

Håper du også ble litt inspirert til å gi føttene dine litt ekstra "løve" og omsorg i kveld-det finnes jo et hav av gode hjemmepleie produkter også! Eller du kan booke deg inn på et spa for luxusversjonen! Uansett kan jeg love deg at både beina og selve dagen får en ekstra kick-start etter litt "fotknaing", og hvem vil vel ikke ha dét??:) Klem, Marthe

Oppslagsbildet (som jeg tror er foten til Ida??!!??:) og bildene under er tatt under eventet av fotograf Sara Johannessen. (Siden jeg er totalt blottet for teknisk innsikt klarte jeg ikke laste ned bildene riktig, så måtte ta screenshot, så derfor er de litt kornete dessverre! MY BAD altså!)

Takk for meg, Artesia Spa!:)

(Sponset event)

Og her er oppskriftene:

KJØLESKAPSGRØT

1 porsjon

1/2 banan

1 ss Supernature erteprotein

1 1/2 ss chiafrø (Chiabia eller Urtekram)

1 ss grovhakkede mandler

1 ss revet kokos urtekram

2-3 ss store havregryn

2,5 dl mandelmelk

1/4 ts vaniljepulver

1/4 ts kardemomme

Litt raspet sitronskall + saften av 1/8 sitron

En liten dæsj havsalt

Mos bananen til den blir til en puree. Bland så med resten av ingrediensene og rør godt rundt.

Sett i kjøleskapet over natta og topp med crunchy granola eller frø og frosne bringebær.

CRUNCHY TOPPING

Kokoschips naturell

Solsikkefrø

Gresskarkjernefrø

Sesamfrø

2-3 ss honning

2 ss cocosa kokosolje

1/4 ts havsalt

Kanel

Bland alle ingrediensene og stek på 165 grader i 12 minutter midt i ovnen. Avkjøles og brukes som topping på grøten.

RÅKAKAKOKULER MED HAMP OG KAKAONIBS

Til 25 kuler

200 gram dadler (uten stein)

100 gram mandler

5-6 ss Supernature hampeprotein

3 ss Supernature råkakaopulver

3 ss Cocosa kokosolje

1 ts vaniljepulver

1/4 ts havsalt

3 toppede ss Supernature Kakaobiter

Valgfritt: én knivspiss cayennepepper

Topping: Supernature hampefrø

1. Fjern steinen på dadlene. Bløtlegg de i minst 30 minutter. Sil av vannet og ha det over i en foodprocessor.

2. Tilsett alle ingrediensene, bortsett fra kakaobitene og kjør til det blir en fast masse.

3. Tilsett kakaobitene og kna de inn.

4. Rull i hampefrø og sett kaldt til servering.

GRØNN SMOOTHIE MED ANANAS OG KORIANDER

En smoothie beholder

1/2 frossen ananas

1 frossen mango

1/2 pose bladspinat

1/2 bunt med koriander

1 stilk med sitrongress

3 cm fersk ingefær

1 liter kokosvann

Saften av 1-2 lime

5 måleskjeer Supernature Greens of kamut

1. Ha alt i en kraftig blender og kjør til det er blitt en jevn smoothie.

Håper det smaker!

G.O.O.D T.I.M.E.S

Heihei:)

Lovte å dele med dere i dag hvorfor det kommer til å bli litt hektisk fremover, men det må faktisk vente en dag eller to til, da ikke alt er klart enda. Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves, ikke sant??:)

Ellers går dagene med på å farte litt rundt på møter for tiden, trene litt og møte venner-eller rett og slett bare kose oss hjemme i tøfler og pyjamas. Men jeg storkoser meg med å ha med hun lille litt på farten også, og jeg er så utrolig takknemlig for at hun virker å være ganske så harmonisk og fornøyd. Det er tydelig at hun liker å være rundt folk og høre lyd rundt seg, og med en mor som er over gjennomsnittet sosial selv, føler jeg vi er et finfint radarpar som både kan kose oss uansett om vi "chiller'n" hjemme eller farter litt rundt på byen, er på trening eller henger med venner.

Det er så rart hvor mye roligere jeg føler meg som to-barnsmor...Akkurat som om kropp og sjel ikke var innstillt på å føle seg helt hel før den siste brikken var på plass. Det er som om en helt ny og deilig ro har bredt seg over meg, og mange småting som jeg tidligere kunne bli svært oppgitt eller irritert på, er ikke så farlig lenger. Kanskje er den ordentlige forklaringen bare at jeg begynner å bli gammal, hehe, men åkke som: jeg liker det!!

Ha en nydelig uke, og hook opp med meg på snap da vel!!;) Du finner meg og "my story" under navnet "magmaloumarthe"!

Klem, Marthe

Beanie//ArnieSays

FauxFur//NinaJarebrink

Belt&pants//Ganni

Boots//AdidasUltraBoost

Stroller//StokkeTrailz(anbassador//sponsored)

GOD SØNDAG!

God søndag alle sammen! Håper dere har hatt en fin start på det nye året? Her blir det litt hektisk fremover, og gleder meg til å fortelle dere i morgen hvorfor...:) Kos dere i snøføyka! Klem, Marthe

Ootd:

Shirt//ArnieSays

Turtleneck//GinaTricot

Pants//Gestuz

Boots//HeleneWestbye

POLKADOTS & VELVET

God fredag, folks!:)

Prøvde et antrekk i går som jeg ble helt forelsket i, og er perfekt nå til helgen om du skal ut å vifte deg litt! Sort fløyelsbukse med litt sleng, og en see-through polkadot body som er passe pynta men fremdeles veldig komfortabelt å ha på seg! Par det opp med noen lakkpumps med slangemønster og du er klar for some Friday Fun! Marthe xxx

Body//Ganni

Pants//Ganni

Stillettos//Ganni

CHRISTMAS OUTFITS

Jeg elsker alle anledninger til å kunne pynte seg litt ekstra, derfor er julen en hellig "stashe-høytid" for min del, hehe! Her er noen av julefavorittene 2015:

Denne kickflare jumpen var en av mine favoritter til vår opprinnelige ss16-kolleksjon. Men den vil dessverre ikke komme i produksjon før tidligst neste runde, da mange av våre forhandlere var litt forsiktige med å tørre ta inn et plagg som både er uten erm og har en kortere benlengde enn det som er vanlig for en slengbukse. Personlig digger jeg plagg som viser litt ankler (som ofte er veldig flatterende å vise frem), men jeg skjønner at det kan ta litt tid å venne seg til denne lengden:)

Smokey eyes funker alltid!;)

Anledningen var julebrunsj på Pinerolo Americano, der venninnen min, Marte, hadde en spillegig! Topp dag med Anett, Marte og Gitte!

Lille julaften har vi alltid julegrøtfest hos svigerfamilien min, og jeg gikk for en skjorte og skinny jeans fra Gina Tricot:) Er egentlig glad i skjorter og bluser, men er så kjedelig å måtte stryke de, så blir ikke ofte jeg bruker det må jeg innrømme( Og ja, jeg ser "The double boob situation" på det ene bildet, men siden jeg ammer pittelitt enda, skylder jeg på dét, haha!)

Nyttårsaften feiret vi hos et vennepar i Sandefjord, og jeg elsker dette tettsittende skjørtet med peplum-kant jeg fant på H&M i Gøteborg! Hadde egentlig tenkt å ha på meg en grønn, lårkort paljettkjole fra TopShop, men følte heller for å møte det nye året i et enklere antrekk jeg kunne spise så mye jeg ville og fremdeles føle meg vel i, hehe!

Ønsker alle et godt nytt år, og håper alle får oppfyllt akkurat dét dere drømmer om mest i 2016! På min Topp-5 liste står:

1. At alle i familien holder seg friske og glade, etter noen år med litt for mange "curveballs" kastet vår veg.

2. Mere kvalitetstid med familie og venner.

3. En mest mulig harmonisk balanse mellom det å drive en gründerbedrift og familieliv.

4. Et TOPP år for både klesbutikken min, MagMaLou, og vårt eget klesmerke, byMAGMALOU.

5. Få tid til å lage flere inspirerende og gjennomtenkte blogginnlegg, ikke bare hasteskrive saker i ny og ne med altfor dårlig kvalitet på bildene, som skjer litt for ofte når tiden ikke strekker helt til med to barn, to firmaer og 8 ansatte å tenke på.

Men først og fremst skal jeg prøve å nyte mammapermisjonen mest mulig, og ikke la meg stresse av mine egne nyttårsforsetter, hehe!

Hva du noen små eller store mål for det nye året?

Klem, Marthe

VAKRE TONE I BYMAGMALOU

Godt nyttår, dere! Starter det nye bloggåret med et bilde av skjønne Tone i Marthe Short Gold Dress fra byMAGMALOU. Bildene er fra en konsert hun holdt på Radiumhospitalet nå i julen! Er så hyggelig når store artister stiller opp for syke barn og voksne som trenger litt ekstra glede og motivasjon i en vanskelig sykdomshverdag. Jeg tror sang og musikk er skikkelig god terapi for både kropp og sjel uansett hvilken livssituasjon man er i, men spesielt under sykdomsperioder.

Håper uansett dere har hatt en nydelig søndag så langt. Jeg tilbrakte den siste dagen før Reality Kicks in igjen, i svømmehallen på Risenga med familien. Men alt gikk ikke helt som planlagt kan du si!;) Først klarte vi å kjøre hele veien ut dit, før mannen min plutselig kom på at han hadde glemt igjen bagen med badetøyet sitt hjemme!! Så ble en ekstra times kjøretur tur/retur før vi endelig kom oss i bassenget. I tillegg klarte jeg å grisetryne på isen, og både nakke og rygg fikk kjørt seg så hardt at jeg har omtrent ikke klart å gå i kveld, aiaiai! Så mistet dessverre bursdagen til min venninne, Mariann Thomassen, nå i kveld som jeg hadde gledet meg til-men lover dog at dét skal tas igjen!!:)

Ønsker dere alle det aller beste inn i det nye året, og håper vi sees her inne, eller på snapchatten min der jeg heter det samme som på instagram:"magmaloumarthe". See ya there??:) Klem, Marthe

Minstemann på sin første "svømmetur"-ti uker gammel.