hits

februar 2015

LA FAMILIA!

Jeg har vært mye syk i løpet av mitt voksne liv, med alt fra spiseproblemer i tjueårene, borreliose av flåttbitt og flere spontanaborter i tredveårene, og har generelt et ganske lavt immunforsvar så jeg får alt som går og enda litt til...Men jeg er jammen heldig som har verdens go'este lille familie, som alltid passer på hverandre, og gjør motgang enklere å deale med...Håper du også har gode venner eller familie rundt deg, som kan plukke deg opp når du er nede, og le med deg når livet smiler...:)

Ha en fin helg x Be kind to eachother

Did a family shoot for a magazine coming out in april last week, and the photographer was sweet enough to do some extra private ones as well. Thank u so much, Gry Traaen! Feelin' lucky to have these two in my life...

All photos: Gry Traaen

WHAT A GIRL TO DO...???

Hva skal en gjøre når man er allergisk mot alle typer gull, og ikke får brukt gifteringen sin?? Man tatoverer en!!;)

Jeg har snart vært gift i 10 år, og har hatt to forskjellige gifteringer, men reagerte på begge. Dro til en hudlege som testet meg for gullallergi, og joda, denne jenta tåler hverken gult eller hvitt gull, så har ikke kunnet brukt gifteringen min på mange år! Så i går spurte jeg på hotellet om de visste om en bra tattoo-shop, og 20 minutter senere ramlet jeg inn i en dunkel sjappe i Soho, og sa: Hi, I'm allergic to my wedding ring, can you tattoo one?? De så litt rart på meg først, men en dude med sølvgrill i kjeften, og tatovert herfra til månen, utbrøt:" That's really cute, we can do that". Ble litt satt ut av at han ser ut som verdens skumleste bad boy, og brukte ordet "cute", men tenkte at jeg sikkert er i gode hender.

Since I'm allergic to all types of gold, I haven't been able to use my wedding ring for many years, so yesterday I came up with an alternative solution; why not tattoo one? Was taken well care of by the guys @firthstreettatto in Soho, and I couldn't be more happy 'bout the result!

Tried to keep a brave face, but it really did kinda hurt!! #Aoouuch

Is it a chicken's foot?? No, it's mah hand and my new "wedtattoo-ring" manifested with our initials;)

Thanx, Firth Street Tattoo!

LAST NIGHT IN LONDON!

Hatt noen fine dager i London, og avsluttet siste kvelden med et vennepar på en superkoselig reataurant i Notting Hill, The Shed! De har et genialt konsept med britisk tapas, hvor man kan dele på småretter fra det britiske kjøkken, og shit, så godt det var. Stedet er passe avslappet, og passer perfekt til en after-work med venner.

Last night in London we spent @theshed in Notting Hill. Brilliant british tapas, and lovely daily coctails makes the perfect setting for an after-work with good friends.

Prøv dagens coctail! Vi fikk en med rabarbra, pære og sitron, som var superfrisk og delish!

Loved the rubarb coctail!

Londons søteste??

Ever seen a more charming restroom??;)

G'Night n'Let's go Home!

Jacket//VintageFauxFur

Blouse//Stylein

Pants//Gestuz

Heels//Ganni

Clutch//byMAGMALOU

Earrings//Prada

Thanks and Goodbye, London:)

FASHION FRANZIA!

Det var ville tilstander utenfor Burberry Prorsum's aw15 visning i Kensington Garden i går! Det myldret av celebre fashionistas; redaktører, modeller, kjendiser, motebloggere og en haug av vakter for å skjerme gjestene for alle nysgjerrige tilskuere, inkludert meg selv, hehe! Jeg rakk aldri å planlegge turen i så god tid i forveien at jeg fikk tid til å klekke ut smarte ideér til å karre til meg en invitasjon på, så jeg følte meg litt fjortiss slash stalker der jeg stod med kameraet klart for å ta bilder av inspirerende mennesker og antrekk, hehe. Men svelget stoltheten min, og joinet dyttekoret på fortauet og knipset i veg! Jeg hadde en japansk liten blogger-bølle ved siden av meg, som prøvde å skvise meg bort, så merket irritasjonen bygge seg opp. Men heldigvis innså hun ganske kjapt at en viking på 1.85 centimeter over bakken med sine 10 cm høye hæler, ikke bør utfordres spesielt lenge før vikinghornene blir relativt tydelige. Så borte var hun, og jeg fikk stå i fred;) Mens jeg stod der kom en av vaktene bort til meg og beklaget for at jeg måtte stå der, for jeg var kanskje en av gjestene? Jeg var stuck i trafikken i forveien, så kom dit bare få minutter før showet startet, så jeg ble så overrumplet at jeg bare fikk stotret frem: "Yes, I'm totally invited, and my friends are already inside!!" Jeg ble dødsvarm og rødmet litt over hvor klønete og totalt lite troverdig jeg fremsto (selv om det var sant at en venninne allerede var der inne), men vakten kjøpte det tydeligvis og begynte dra meg ut fra tilskuercrowden, da han plutselig fikk på øret at showet hadde startet, og de ikke fikk slippe inn flere. So got damn it, hadde jeg bare kommet 5 minutter før...Jaja,maybe next time:)

Crazyness outside Burberry's aw15 runwayshow yesterday, with a mix of fashion editors, models, bloggers and celebrities. Snapped a few inspirational folks and outfits. I opted for a "using-a-coat-as-a-dress"-look, with a big fat knit under, black dungarees and high heels that lasted for exactly 10 minutes before I had to surrender and jump into my comfy sneakers instead.

Coat//Ganni

Sweater//ArnieSays

Dungaree//Zara

Belt//MardouAndDean

Sneakers//Chanel

Shades//VictoriaBeckham

Bag//MiuMiu

StreetStyle!

Awsome Hair

Ponchos keeps the fashionistas warm

Beautiful Redhead

Actor Maggie Gyllenhaal

Beautiful Norwegian Blogger, Nathalie Helgerud

GalPal and fashionblogger, Celine Aagaard to the right with two danish bloggers

Model Strotting

Fresh combinations in red,white and greys...

CoffeeGals on our way to Tate Modern and Christopher Kane's Runway Show!

Got stuck in traffic again, and lost the show! But the streetstyle photographers went crazy when Celine came walking up to the entrance right after the show was done.

Photocred: The Nyanzi Report

Thanks for a day full of fun and fashion:)

LONDON, BABY!

Siden mannen min jobber endel i London nå, har jeg skumle planer om å kaste meg med så ofte jeg har mulighet! Denne uka er det fashionweek, så ingen bedre grunn til å dra enn akkurat nå:) Håper på masse street style inspirasjon, og ikke minst innspill til vår neste byMAGMALOU kolleksjon!

I dag var jeg invitert til en presentasjon av aw15 kolleksjonen til Amanda Wakeley. Hun var en ukjent designer for min del, men firmaet til mannen min har gått inn som investor der, så hørte om henne gjennom de . Amanda Wakely's design er observert på både J-Lo, Rihanna, Kate Hudson og er en yngling blandt mange andre supahstars, og det skjønner jeg godt! Var masse fint, og bilder fra presentasjonen finner du nederst i innlegget:) London var mye surere og kaldere enn jeg hadde håpet, og ikke minst pakket for, så har en liten kleskrise på gang, hihi, men et deilig og tykt fleeceaktig midi-skirt ble redningen i dag!

Checking out London Fashion Week, hoping for lot's of new inspiration for our next byMAGMALOU collection!

A simple ponytail does the trick:)

Coffee time to stay warm!!

Using a scarf as a bracelet=SCARFLET;)

In a black n'white Sunday mood with a touch of camel and YSL;)

Jacket//Gestuz

Turtleneck//byMAGMALOU

Necklace//MariaBlack

Shades//Etla(New Norwegian Brand!)

Skirt//Nanuschka

Booties//Gesuz

Scarf//MardouAndDean

Bag//YSL

(And no, I'm not pregnant, just been enjoying too much good food lately;)

Here are some pix from today's Amanda Wakely presentation. I loved the scandic kinda feel of the collection, especially a couple of the coats and some of the lose, comfy pants.

I totally need that dress in the middle!!:):)

HAPPY WEEKEND

Hei søtnoser!

Vært litt slapt med innlegg denne uka, men det har vært innkjøpsuke og ganske så hektisk med det. Men reiser til London på søndag, og håper det kommer masse inspirerende bilder ut av den turen, siden det er Fashion Week der borte, og jeg skal hvertfall på en visning eller to;) Enn så lenge skal jeg nistirre i en evighet på denne herligheten av en blomsterbukett, med ynglingsblomsten min, Peoner, som gir meg lykkefølelser og energi! God Helg!!:)

Been kinda slow on the blog the last week, but been superbusy buying new aw-15 collections for my Fashion Store, MagMaLou, and finishing up details around our new byMAGMALOU summer collection, hitting the stores in March. Heading for London Fashion Week on Sunday though, so hopefully there will be lot's of new and inspireing pix for you guys next week:)

Have a great and a sunny Friday!

/Marthe

IT'S A WRAP!

Å tulle seg inn i deilige skjal og store skjerf er både comfy, varmt og trendy, og dette fra Arnie Says kommer definitivt til å bli en favoritt!! Jeg har offisielt dilla!

Wrap a superchic schawl around your shoulders, and stay both warm, comfortable AND trendy!

LEATHER+LACE=LOVES

Skinnjakker har vært litt mindre fremtredende i trendbildet en stund nå, men jeg tenker ikke å legge bort mine uansett om de sirkulerer masse rundt omkring på catwalken eller ikke-den er kommet for å bli i min garderobe! Denne bikerjakka er en av mine favoritter i et litt tykkere, men fremdeles ganske mykt og behagelig skinn, som funker omtrent til alt. Spesielt til skjørt liker jeg å slenge på litt "leatha"for å røffe opp uttrykket, siden jeg får angst og indre uro om det blir for søtt;)

I never get tired of some good leather and lace action, to roughen it up a little bit from getting too cute;)

Hat//H&M

Jacket//Gestuz

Top//Ganni

Shades//VictoriaBeckham

Skirt//SecondFemale

Mittens//JustFemale

Bag//CalaAndJade

VALENTINE'S WEEKEND!

Jeg elsker merkedager!! Og Valentines Day står høyt på lista over de jeg liker aller best! Har mange venner som synes det er en helt tullete dag, der vi bare lures til å bruke masse penger på blomster, kort og gaver. Men jeg synes det er dødskoselig med en dag man kan gi litt ekstra oppmerksomhet til noen man er glad i, selv om man selvfølgelig bør være flink til det i hverdagen også. Mannen min har egentlig ikke vært noen særlig Valentine's fan heller, men tror jeg har klart å omvende han litt, siden jeg fikk en to meter lang "ballongblomst" på døra,hihihi. Feiret ellers dagen med to vennepar, en digg hjemmelagd tre-retters, masse god vin og spørrespillet "Etterpåklok".

Celebrated Valentines with mah boo, good friends AND a two meter tall "balloonflower"! I'm such a sucker for romance! I know, it's supercheezy, but I don't care-still lovin' it, hehe!

Decorated the table with cheezy chocolate hearts and candles, in an all pink, black and silver theme.

Perfect Valentine in a white 60's inspired dress from Ganni, lot's of balloons and good friends.

Have a great week, mah darlings!!

YOGASTYLE!

På torsdag var vi en liten gjeng som ble bedt på morgenyoga og lanseringen av den nye treningskolleksjonen til Run & Relax. Jeg har bare trent bikram yoga før, som utføres i et veldig varmt rom og føles rett og slett litt stressende med veldig masete instruktører, mens ashtanga virker mye mer avslappende. Nå er det noen år siden sist jeg har strukket på kroppsdeler jeg egentlig ikke har visst at man har, så følte meg som en total yoga-jomfru da vi startet med en solhilsen, men kom relativt fort inn i det. Har ikke fått trent regelmessig de siste 4 månededene på grunn av gjentatte lungebetennelser, halsbetennelser og generelt vært mye syk, så fy søren så digg det var! Og med litt hjelp av instruktør, Vibeke Klemetsen, klarte jeg å stå i bro, som jeg ikke har turt å gjøre på lenge pga noen gamle ryggplager som har spøkt i bakhodet. Men det var jo ikke noe problem, så interessant hvordan hjernen kan være flink til å lage unnskyldninger for hvorfor man ikke skal kunne gjøre ting, når man faktisk er fullt kapabel til å gjøre det!! Så det er bare å pushe seg litt, så klarer man mer enn man tror!

Tried out ashtanga yoga for the first time at Run and Relax' new collection launch on Thursday, stretching body parts I didn't even know I had! Absolutely loved both the yoga clas and the super-comfortable work out wear!

Beautiful YogaGuru, Vibeke Klemetsen.

Moi and artist, Lise Karlsnes.

Fashion blogger, Celine Aagaard and Lise.

Celine

Fashion blogger, Nathalie Helgerud

Lifestyle-and fashion blogger, Elisa Røtterud.

Elisa, Vibeke, Gitte Witt og Lise!

Wishing ya'll a great weekend, and if your looking for super-comfy work-out gear, check out http://www.runandrelax.com here:)

YESTERDAYS WINTERWHITE!

Veldig stolt av venninne og supernabo, Celine Aagaard (insta: hippiehippiemilkshake), som lanserte sin siste utgave som redaktør for StyleMag i går, før hun fortsetter med nye spennende prosjekter! GalPal deux, Vibeke Klemetsen, serverte oss deilig frokostgrøt, og vi fikk frotse i freshe klesheng og style oss i våre favoritt antrekk. Jeg gikk for "all white" og den nye ynglingskåpen fra Ganni:)

Congrats to my galpal, Celine, for launching her last edition as a StyleMag editor before embarking on new adventures. You can follow her fashionblog on hippiehippiemilkshake.blogspot.com. I celebrated in all white, pretending the spring's already here:)

Foto:Line Langmo and Espen Hilton

Coat//Ganni

Jeans//MardouAndDean

Sneakers//CHANEL

Bagpack//Zara

Rings//MariaBlackAndH&M

Nails//S&Mnails

For more instafun you can follow me @magmaloumarthe:)

BLACK N'WHITE STRIPES!

Sometimes all you need is a little bit of stripes and a dash of black n'white!:)

Favourite white flares!

Use a giftwrap band as a hairband-especially if you've been lucky enough to get a little somethin' from Lady Coco;)

Ready to go with kitten heels and a very chic bag!

Tee//SecondFemale

Jeans//MardouAndDean

Heels//Ganni

Bag//CalaAndJade

Ring//TomWood

SOULGAZM!

Jeg er blitt en nyfrelst fjell-Finn!! Så ikke den komme senest for bare noen uker siden da jeg skrev et innlegg om "gale nordmenn" og våre skivaner. Men etter å ha stått litt på nedover-ski i barnebakken denne vinteren med datteren min, har mye av skiskrekken min rett og slett forduftet! Jeg klarer faktisk å lire fra meg noen glis også mens jeg kappkjører med 5-åringer(og taper!;) Men jeg virkelig storkoser meg, så nå er det helt ville tilstander i Casa Valeberg om dagen med en ekstremt happy husbond som endelig, og veldig etterlengtet og ikke minst velfortjent, får kommet seg mye mer på fjellet enn før. Men ikke alt har vært bare glede og latter denne uka dessverre. På fredag døde katten vår, Ola, etter et litt spontant dyrlege besøk, der de avdekket en kreftsvulst på størrelse med en appelsin. Så etter 11 fine år, med verdens rareste, men fineste pus, måtte vi ta farvel med han samme kveld. Etter mye hiksting og gråt, var det veldig deilig å "rømme byen", mot en helg på Norefjell med familien.

Celebrated Mother's Day with a family get-away weekend at Quality Resort & Spa Norefjell in the mountains. After loosing our cat on Friday after 11 years, to cancer, it was the perfect recipe for both body, soul and mind.

Balcony View at Quality Spa & Resort Norefjell.

In love with my new ski gear from Peak Performance!

Har aldri vært på Norefjell før, men veldig praktisk at det bare er halvannen times kjøring unna Oslo, da er det litt lettere å dra på litt mer spontane turer også. Det var meldt storm og drittvær, men vi kom frem til blå himmel og litt vind, så topp stemning!

Norefjell is only a ninety minutes drive from Oslo, so perfect for spontanious get-aways!

Ble veldig positivt overrasket over standaren på rommene, og ønsker meg nå et badekar på mitt eget soverom;)

Really liked how the rooms were decorated! May I please have a black bathtub in my own bedroom, please??;)

Våknet søndags morgen til en veldig oppspilt liten frøken og en hot n' handsome dude som hadde laget en deilig morsdagsfrokost. Og den lille hadde også nettopp mistet sin første tann, så det ble mange brede og tannløse smil den morningen,tihi. Var så heldig å få noen timer på Spa i morsdagsgave, som virkelig var balsam for både kropp og sjel. Skal du dit anbefaler jeg å booke Karolina, som gir type verdens beste massasjer!!

Woke up Sunday morning to breakfast in bed made by my lill'one and my husband-such a cozy way to start the day. Got a Mother's Day giftcard to the Spa, and headed there for a facial and a massage. If you ever go there, ask for Karolina who really gives the best massages:)

Tusen takk, Norefjell, hubby og Emma Lou for en kjempefin morsdagshelg:)

Thanks to Norefjell and my family for such a nice weekend in the mountains!

IF THERE WAS EVER ANY DOUBT!?!

Endelig er hemmeligheten ute! Hadde dog ikke forventet så omveltende og "life-changing news" på innkjøp av høstens nyheter til butta(les:butikken/MagMaLou;) Men det er sant, Karl Lagerfeld er min far, og nå har jeg en genser og ryggsekk som faktisk beviser det! Det begynner å demre for meg at min forkjærlighet for sort og hvitt ikke er tilfeldig i det hele tatt, men genetisk. Nå har mange viktige biter fallt på plass i livet mitt, og jeg kan puste rolig ut med tanken på alle Chanel-veskene jeg kommer til å utpresse han for mot å bevare denne hemmeligheten...Oh la la, for en skamløs lykkefølelse! Tar gjerne imot andre utpressingsråd eller midler fra de som måtte ha erfaring på området!! #skruppelløs #visnakkerchanelarving #endeligkandatterenminpåfemgåmeddyrevesker #familieverdier

Ce n'est pas possible, monsieur Karl Lagerfeld est mon père! Such great news, and I totally got the sweats and backpack to prove it!;)

Sweater//Elevenparis aw15

Bag//ElevenParis aw15

Taking my family worshiping to another level;)

Loose le chien and say hi to your babygal, Moi!!;)

Norwegian Design!

Er veldig stolt av å være en del av det norske designmiljøet om dagen, mye bra som skjer og spennende ting er i gjære.

Var bl.a på innkjøp hos Mardou & Dean og Tom Wood i går, og fant masse deilig strikk til høsten, gode baseplagg, coole jeans, fine smykker og ikke minst store, varme jakker til vinteren igjen.

Sliten, men fattet:)Blir alltid ekstra hektiske innkjøpsdager i februar og august, i tillegg til alt annet som hører med til vanlig butikkdrift og klesproduksjon, så er ikke så rent sjelden litt "trøtt i trynet";)

Strikk og striper

Knits and stripes

Put a ring on it!!:):)

It's all written in stone...:)

Minimalistic elegance

OH STELLA!!

Som en litt "slow starter" på morningen, spesielt nå på vinteren når det er mørkt og kaldt, var det en finfin vitamin-innsprøytning å dra på Stella McCartneys nye "StellaSport"-Visning for Adidas i går. Selv om jeg vanligvis ikke liker å blande masse farger og prints sammen, kan man ikke unngå å bli glad og energisk av de freshe fargene og spenstige printene som preget kolleksjonen. Som over gjennomsnittelig glad i cozy-comfy-sweats og treningsklær, var det flere plagg og accessories jeg håper flytter inn i garderoben min i løpet av våren.

Checking out Stella Mc Cartneys new collection, "StellaSport", for Adidas yesterday. Prints and popping happy colours kickstarted my morning.

Fine Frøkener i freshe farger!

Mah Favourites making it to tha almighty wish-list:

Totally fell in love with this comfy-sweat set! It's just as perfect for working out as it's also the perfect sparetime outfit made for chillin'! Or you can even mix it up with some heels, red lips and a simple ponytail, et voilà, work-out wear turnes street-chic!!

I have to admit that I couldn't resist...The grey sweat-set came home with me, and I actually wore it to dancing class last night with a Run and Relax yoga top and black kitten heels. (Me and my husband are kicking it up every Tuesday this spring, trying to learn some bad moves from my friend, Nadya Khamitskaya, who's starring in the Norwegian version of "Dancing with the stars". I have to admit we have a long (L.O.N.G!!) way to go tho, but it's so much fun trying to learn how to do the waltz, jive, cha-cha-cha and foxtrot!!)

Ok, so I couldn't resist the sweater, but luckily my wallet said no when I craved them really supernice white Kicksters as well. But my birthday is coming up in April, so I've put them high up there on tha list! Unfortunately my husband doesn't read my blog, haha, so hopefully someone'll let him know!!;);)

Wishful thinkin' part deux, was this supercool white shorts that was kinda inspired by men's underwear. L.O.V.E!!

Ps: "StellaSport" selges eksklusivt på Sport 1 i Stenersgata 1, vis-a-vi Oslo City.

A BLACK AND WHITE WEEKEND!

Hatt en superkoselig og sosial helg, med venninnekveld hjemme hos meg på fredag, middag med to vennepar på lørdag og feiring av bursdagen til en kompis på Barotto igår. Venter spent på at vårnyhetene skal komme på plass i garderoben, men inntil da føles det alltid riktig å gå for sorte og hvite kombinasjoner:)

Spent the whole weekende with good friends and my favourite colours,black and white;)

Black & White Simplicity:

Top//byMAGMALOU

Skirt//byMAGMALOU

HEELS//Ganni

Ringlet//H&M

Rings//MariaBlack

Earrings//GanniStoreHegdehaugsveien

Mixing an elegant bow with a simple ponytail always does the trick.

Rockin' Leather:

Jacket//Gestuz

Singlet//byMAGMALOU

Jeans//MardouAndDean

Bag//YSL

Heels//Ganni

With beachy waves I like to keep the makeup soft and natural.

Late Night Picture at Barotto;)

Have a stylish new week!!;):)

SHOOTING FOR ELLE!

Gjorde en secret shoot for Elle i dag. Kan ikke vise bilder av selve shooten enda, men noen behind the scenes er innafor:)

Did a "secret" shoot for Elle on Friday, juhu! I can't show the pictures tho, since it won't feature until the April edition, but here are some "behind the scenes" pics instead:)

Favo Glam Squad: Nikola//Frisør, Caroline//Stylist, Elen//Stylist, Thao//MakeupArtist

"Eddie Tha Dogster"! Ble helt forelsket i hunden til en modell som skulle gjøre en shoot etter oss. Cuteness Overload

Screenshot sneak-peek of the look;)

Have a great Sunday, mah Darlings:)