hits

mars 2015

JEG HATER KOKOSVANN!!

Ankom Bali og Sofitel Hotel på Nusa Dua i går kveld, der vi tok et raskt nattbad i vårt eget lille basseng på verandaen før vi endelig kunne legge oss i en digg seng etter å ha reist i over 24 timer! Men vel verdt den lange reisen, for hotellet er superduper fresht! I dag har vi både hengt litt ved poolen og på stranda, solt oss, badet masse, og latt som om jeg liker kokosvann!!;) Jeg synes dog helt ærlig at kokos smaker skikkelig dritt, og klarte bare presse i meg noen få slurker, KUN fordi jeg ble overbevist om at det visstnok er veldig healthyschmealty...Vel... Helt ærlig drakk jeg det først og fremst fordi at å drikke direkte fra en kokosnøtt fremdeles føles veldig eksotisk for en gammel trønder som meg, som hadde sommerjobb med å knuse blomkål på Gartnerhallen back in the days, hehehe! #notsoglamorouskandusi #kokosnøtttrumferhodekål

Foto//CelineAagaard(hippiehippiemilkshake)

PITSTOP I QATAR

Etter en 6-7 timers flytur, har vi nå en to-timers pitstop i Doha i Qatar, før en ny 9(!)-timers flytur til Jakarta venter. Som om ikke det er nok, er det sannelig en tredje flytur til, men "bare" på et par timer heldigvis, så er ikke akkurat en svipptur for å regne kan du si! Men ryktene sier at både vær- og badeforhold et tipptopp, så gleder oss max! Støttestrømpene funker som bare det, og har bare kastet opp 3 ganger i dag, så dette kan bli en riktig så fornøyelig reise;) Sees på Bali, folks:):)

ONE DAY COUNT DOWN...

De to siste dagene er jeg ufrivillig blitt nødt til å holde meg hjemme, og mistet både Side2 Nettavisens sitt fantastiske 10års-jubileumsfest på torsdag, og på fredag en kompis sin bursdagsfeiring da jeg sovnet kl.19...:/ Jeg klarer nesten ikke gjøre noe fornuftig for tiden, spesielt på kveldstid!! Hadde faktisk glemt hvor mye hormoner og graviditet kan "herje" med kroppen din, men minnene har kommet friskt tilbake kan du si, med konstant kvalme, oppkast og trøtthet. I tillegg har leggene mine hovnet opp til dobbel størrelse, og puppene har vokst til det tredobbelte og er så sykt vonde at jeg må sove på ryggen, som er skikkelig dritt for en "fosterstilling-person" som helst vil spoone hele natten. Den fine, glødende huden, og det glatte håret alle snakker om at alle får når man går gravid, har ikke fått helt uttelling her i huset! Jeg har like mange utbrudd i ansiktet som en hormonell tenåring, og håret har fått en merkelig stålull-konsistens, så joda, jeg føler meg utrolig fresh om dagen;) Har såvidt hatt litt energi til å begynne påskepakkingen til vi stikker til Bali i morgen, men må nok innse at jeg må reise ufrivillig "light" denne gangen, da meste av klærne mine ikke passer lenger og jeg har ikke hatt tid eller ork til å handle inn nytt. Vurderer å ta med meg datteren min sitt leketelt og bare tylle meg inn i det hele ferien, hehe! Men det mest irriterende "graviditets-symptomet" er humøret! Eller rettere sagt, mangelen på det! Jeg er konstant irritert på alt og alle rundt meg, blir ekstremt opprørt av den minste ting og begynte å gråte av en "Britain's got talent"-audition på YouTube i går! Så du kan si jeg er mildt sagt litt frynsete om dagen, men håper det bare er en liten overgangsfase dette første trimesteret...Tror hvertfall mannen min krysser alt han har for at det snart går over...;) Nå blir det spennende å se om jeg kan få oppdrevet noen støttestrømper til flyturen i morgen, og hvor mange fly(spy)poser jeg må sette til pers før vi når Bali! #hellomynewglamorouslife #buttotallyworthit

God helg til alle dere påskeharer der ute! Håper dere får en deilig og solrik påskeferie med masse fregner på nesen!

Hoping to conquer pregnancy nausea, headacke and fatigué as we're hading off to Bali tomorrow! Until then, have a great weekend and I'll see you there;)

EVERYONE NEEDS A SAINT OR TWO IN THEIR LIFE!!:)

Var på lanseringen av Børre Olsens nye smykkelansering i går, og alle inviterte fikk plukke oss ut noen favoritter til en fotoshoot med Anthony Huus! Jeg fallt for "The Saint"-smykket-føler jeg trenger noen som passer litt ekstra på om dagen. Blandet det oksiderte kjedet i sølv med en utgave i gull med ørkendiamanter for dobbelt hell;) Apropos hell, så var jeg på min første ultralyd i dag, og alt så heldigvis bra ut så langt. Må innrømme jeg kjente klumpen i halsen da jeg hørte hjertelyden, verdens fineste lyd...Håper de neste ukene går raskt, og at den lille fortsetter å klamre seg fast. Liker å tro at smykket er en ekstra lykkebringer...:)

Loving "The Saint" necklace by Børre Olsen in oxidiced silver and in gold with desert diamands! Hoping it brings me extra luck these days...:)

Skjønne Børre:)

Hair and makeup by #wickedhouse

SUPERGA X HIPPIEHIPPIEMILKSHAKE

Vi var mange stolte venninner som var på lanseringen av Celine Aagaards lansering av sitt samarbeid med skomerket, Superga, i dag! Jeg rakk ikke ta så mye bilder, men cool cats som Jenny Skavlan, Gitte Vitt, Live Nelvik, Vibeke Klemetsen og Ingeborg Heldal var blant annet der for å heie, sammen med superbloggere som Benedichte Bjerke, Marie Murstad, Celine Mee, Darja Barranik, Anne Berit Valla, Annabel Rosendahl og mange flere.

Blogger Superstar, Celine!!:)

Veldig coole kicks med en blank finish som gjør de extra freshe!

Var så heldig å få en liten fotoshoot med @olemh iført Superga'sa...:)

Gikk for en strammere suit variant, dog inspirert av 70's boho-glam! (Av og til høres det utrolig teit ut når man skal "forklare" et antrekk, som om det var noe veldig,veldig viktig liksom, haha!!)

Anyways, grattis til deg, Celine(@hippiehippiemilkshake), I'm such a proud Sistah!!;);)

HOOORRRRAAAYYYY!!

Endelig er vår andre kolleksjon på veg ut til butikkene, og jeg skal bo i denne "Tone Turtle Dress"- kjolen denne våren. Perfekt å dresse opp og ned, den kan brukes som en lang kjole eller dras opp til en kortere kjole som kan minne om et todelt sett med skjørt og en topp! I tilegg er den stretchy nok til å få plass til en voksende mage,hehe! Multifunksjonell med andre ord;)

Finally our ss15 collection byMAGMALOU is on it's way to the stores, and one of my everyday favourites is the "Tone Turtle Dress"! It's sooo easy to dress up and down, and can be worn in different ways, and fits every bodytype! You can get it in either grey, black or blue! Juhuuuu;)

Vi hadde denne modellen forrige sesong også, men i en litt varmere ullmix. Vi ble utsolgt for "Tone Turtle-Kjolen"på veldig kort tid i fjor, og mange har etterspurt en sommerversjon, så vi bestemte oss for å lage den på nytt bare i en lett viskose-mix i fargene grå, sort og blått.

I år har vi faktisk laget en base-kolleksjon i tillegg til en ren kjolekolleksjon vi har kallt "The Basics byMAGMALOU" som består av et lite utvalg av topper og tee's, skjørt, turtlenecks og hverdagskjoler, mens selve kjolekolleksjonen er blitt litt mere leken i år enn i fjor! Gleder meg til å vise dere, etterhvert som vi får inn flere styles fremover. Ellers holder vi allerede på med en ny kolleksjon, og vil gjerne høre hvilke kjoler akkurat DU ønsker å se i garderoben din til jul og neste sommer! Legg igjen en kommentar da vel??;)

PALMTREE FASHION PASSION!

Er inne i en sykt hektisk periode, der vi begynner å få inn deler av ss15 kolleksjonen som skal sendes ut over hele Norge i løpet av noen uker, samtidig som vi har snart har deadline på neste kolleksjon også. I tillegg befinner jeg meg oftere og oftere i fosterstilling liggende i sofaen eller sengen for tiden. Kvalme og tretthet har meldt sin ankomst for fullt, og den lille babybumpen vokser sjokkerende raskt til å være så tidlig i svangerskapet, så lurer på hvor mange som egentlig gjemmer seg der inne...;) Skal på tidlig ultralyd denne uka, og merker jeg er nervøs for om alt faktisk ser ok ut denne gang, men jeg føler hvertfall så langt at ting er på stell-time will show...

Going through som hectic times with the ss15 collection on it's way, pluss a design deadline on our x-mas collection coming up in a few weeks as well. In addition to that I'm finding myself more often on the couch or in bed being really tired and naseous. It's hopefully a good sign that the pregnancy is going in a positive direction, although it's a bit heavy being in the midst of it...

I mellomtiden skal jeg bo i disse deilige sneakersene fra Asfvalt. Ingenting gjør meg mere glad enn tanken på palmer og comfy shoewear om dagen...Må nok innse at høye hæler og party antrekk nok må vike plassen for joggingsen og flate sko i en periode, selv om jeg egentlig er typen til å faktisk kunne ha født i stillettos, hehehe! Men noen ganger innser selv jeg at fashion må vike for praktisk komfort;)

It's all about dressing comfortable these days, and these palmprint kicks from Asfvalt are my new bff's!:)

Ha en deilig søndag!

Jumpsuit//Gestuz

Sneakers//Asfvalt

FARGEALLERGISK??!

Har tidligere skrevet om at jeg ofte går i ensfargede antrekk, eller kombinasjoner av grått, hvitt, sort og jordfarger, som for meg avgir en harmonisk og rolig energi. Fargesterke hverdagsplagg er jeg faktisk litt "allergisk" mot! Hodet jobber vanligvis på høygir i jobbsammenheng, og da trenger jeg plagg og antrekk som stresser meg ned, ikke opp, så jeg kan konse på det jeg skal!! Mulig jeg lider av fargeallergi om det er noe som heter det, hehe?! Men på trening elsker jeg litt "coloursplash" og sterke farger, for da vil man jo gire opp noen hakk, og få utløp for stress, utfordringer og tanker som ligger i bakhodet. Elsker den neongule tanktopen og fit-agility skoene fra Nike, som gir både energi- og etterlengtet påskestemning!

Having a crush on neon workout wear, giving me lot's of energy and putting a smile on my face:)

All sportswear from Nike, except the runningtights from Casall.

OSLO RUNWAY, HEY HEY!!

Hurra for en potensiell ny moteuke i Oslo, Oslo Runway, som hadde et pre-show før første ordentlige visningen i august. Her ser du link fra VG/minmote.no hva jeg og et par andre aktører i motebransjen mener om tiltaket:

http://www.minmote.no/#!/artikkel/23416461/dette-mener-ekspertene-om-fremtiden-til-oslos-nye-moteuke

Jorunn Aartun(journalist i DN og forfatter av boken "Avkledd"), Siri Tollerød( Norsk SuperDuper Modell;), meg og Anita Krohn Traaseth(Adm.Dir i Innovasjon Norge).

INSPIRATIONAL DAYS @ DogA!!

Gårsdagen var en av de mest inspirerende dagene jeg har hatt på lenge! Norwegian Fashion Institute (NFI) og Norwegian Fashion Hub (NFH) arrangerte en konferanse for norsk motebransje, og hadde invitert mange relevante og spennende foredragsholdere til å snakke om ulike aspekter av design og business. I tillegg holdt de en paneldebatt der jeg også var så heldig å få delta i sammen med andre gründere, Innovasjon Norge og Forskningsrådet. Kan ikke si noe annet enn at det er fantastisk at både offentlige instanser og næringslivet begynner virkelig å åpne øynene for at norske designbedrifter VIL bli en viktig næring i fremtiden. Kvelden ble avsluttet med en pre-view av Oslos nye moteuke-alternativ, Oslo Runway, som jeg håper og ønsker lykkes med arrangementene fremover og bidrar til å sette Norge på det internasjonale motekartet!:)

Thumbs up for Norwgian design this week, NFI, NFH, Innovasjon Norge og Oslo Runway! Great conference, and awsome to be part of the panel debate!

Jacket//Gestuz

Dress//byMAGMALOU

Heels//Ganni

Necklaces//MariBlackandSuMisura

Innovasjon Norge, moi, Mole, Forskningsrådet, Andreas Holzweiler og danske Søren, fra selskapet Mentor Me.

Ønsker dere en fantastisk fin onsdag!!:)

FEATURED IN ELLE!

Viser frem en av mine favoritt trender i siste utgaven av Elle! Jeey!! For dere som følger meg fast, kommer det kanskje ikke som en bombe at jeg fremsnakker Jumpsuiten;) Elsker plagg som føles nedpå, comfy og pynta på en gang, derfor er buksedrakten alltid mitt sikre Kinderegg i garderoben! Denne varianten er en showpiece fra den nye byMAGMALOU kolleksjonen og har en dyyyyp utrigning, mens i butikk vil den bli til salgs i en litt snillere utgave med en normal v-utrigning.

Thanks Elle Norway for featuring me and my fashion forcast that jumpsuits will be a watch-out-for garment this season. I'm wearing a showpiece from our new ss15 byMagmalou collection, but in stores the jumpsuit will have a more commercial v-neckline not as daring as this.

ss15 is hitting a store near by you in the beginning of April!:)

Just a few of my fav'jumpers last year!

All us three gals ended up in one at Se og Hørs Celebrity Galla in 2014. @fashioncerry/@hippiehippiemilkshake

Eventually the plunge got the better of me, and I actually had to stitch it up like 2 inches for obvious reasons after seeing this picture from the Red Carpet, haha!

Do you have a favourite garment??

DET ENESTE SIKKERT I LIVET, ER AT INGENTING ER SIKKERT!!!

Dere som har fulgt meg en stund, fikk kanskje med dere innlegget i fjor høst der jeg fortalte litt om vår kamp for å bli foreldre. Om utallige spontan aborter, "missed abortions" og vår ene lille engel som måtte fødes etter bare 4,5 måned i magen pga av en alvorlig kromosom feil som gjorde at hun ikke var levedyktig.(Har kopiert inn det gamle innlegget nederst i dette, i tilfellet dere ønsker å lese det.)Vi fikk endelig vårt etterlengtede første barn i 2009, etter en 3 år lang prøvelse, men alle forsøk på å gi henne søsken etterpå har vist seg å bli like vanskelig. Vi har forsøkt "naturmetoden", nye assisterte forsøk, og en runde med et mislykket IVF-behandling, før vi nå i høst bestemte oss for endelig å ta en pause...En laaang pause...Både fysisk og psykisk begynte jeg å føle meg litt utkjørt, og merket at jeg trengte litt tid for å få alt på litt avstand igjen, før planen var å prøve på nytt fra høsten av igjen. Derfor var sjokket mildt sagt stort, da graviditetstesten lyste positiv mot meg for noen uker siden!! Er fremdeles i sjokk, og tenker på alle de gangene jeg har lest om folk som har gått igjennom vanskeligheter med å få barn, og når man nesten har gitt opp, "så sitter'n"! Kan det være at vi er så heldige denne gang at vi slipper sykehus, piller, sprøyter og hormoner? At babyen er frisk og sterk nok til å klamre seg fast i 9 hele måneder? Jeg vet ikke, og det er alt for tidlig å si 7-8 uker ut i svangerskapet, men hcg-nivåene har så langt hatt en positiv kurve, så vi får bare krysse fingrene og alt vi har for at det går bra denne gangen. Noen har rådet meg til å vente til det er "helt sikkert" med å fortelle om graviditeten. Men det eneste jeg vet er sikkert i livet, er at nettopp ingenting ER sikkert, så jeg ønsker heller å dele den gleden jeg føler på akkurat nå, enn å holde det hemmelig, som jeg synes er ganske trist og ensomt i grunn. Dessuten er jeg av den typen som får stor mage veldig fort, og den første "bilringen" har allerede meldt sin ankomst, så blir uansett vanskelig å forklare den store, "oppblåste" magen etterhvert. Du kan bare blame fiberrik kost for så mye,hehe! Og går det ikke veien og vi skulle være så uheldige å miste igjen, er det ikke så mye vi kan få gjort med det denne gangen heller dessverre...Men inntil videre skal jeg nyte å være gravid, til tross for all kvalmen og svimmelheten som hører med...Det er så verdt det, uansett hvilket utfall dette svangerskapet får. Men send oss gjerne en liten positiv tanke på vegen. Hvem vet, kanskje det hjelper??:)

Surprisingly to everyone in my family, I found out I'm pregnant a couple of weeks ago, after years of trying and failing... Crossing our fingers this time around will be different...:) No matter what, I have decided to enjoy the process as it is right now, and channel my positive energy back to the little one. Maybe it'll do the trick..??;)

Søndag=Familidag, sykkeltur mot Frysja og Maridalen, og obligatorisk mating av ender!

Utdrag fra høstens innlegg om dette temaet:

"....Jeg var faktisk litt extra tørst i går, da jeg håper det er en av de siste gangene jeg kan drikke alkohol på en stund...Jeg har alltid tenkt på at folk ofte snakker høyt om issues, problemer og utfordringer man har hatt først ETTER at ting har løst seg eller det er lenge siden det var relevant. Jeg mener det også burde være takhøyde for å snakke om vanskelige ting når man faktisk står midt i det også, so here it goes...(Hvis du synes det er kleint å lese om litt mere personlige ting, bør du stoppe å lese her;) Jeg er super heldig som har fått en nydelig og frisk datter på 5 år, som er mitt Everything og min største kjærlighet i livet, sammen med mannen min, Magnus. Men veien til å få henne var ikke kjempe enkel, og vi fikk til slutt hjelp for å bli gravide siden jeg hadde en tilstand som heter PSO(http://nhi.no/sykdommer/kvinne/svulster-og-cyster/polycystisk-ovariesyndrom-1377.html). Jeg er heldig og har en mild form for pso, men nok til at det var vanskelig for kroppen min å bli gravid uten ekstra hjelp. I 2008 ble jeg gravid på første forsøk med assistert befruktning, men i uke 12 ble det avdekket at babyen var alvorlig syk. Og etter 5 tøffe uker med mange tårer, spørsmål og undersøkelser ble det fastslått av babyen hadde en alvorlig grad av trisomi 18(http://no.m.wikipedia.org/wiki/Edwards_syndrom) og ikke var levedyktig. Så i uke 18 måtte vi avslutte svangerskapet og jeg måtte føde en pitteliten miniatyr baby jente som fikk ligge i armene mine en liten stund før hun ble tatt hånd om av en skjønn sykesøster som skjønte at dette ikke var en helt enkel opplevelse for mannen min og meg...Det var en tung periode, men vi forsøkte å gå videre med å bli gravide igjen. Dessverre mistet vi to graviditeter til med relativt tidlige spontan aborter i uke 5 og 6, før vi endelig lyktes på fjerde forsøk der Emma Louise klamret seg fast i ni lange måneder før hun endelig kjempet seg ut til en overlykkelig mamma og pappa. Da Emma Louise var et halvt år, ble jeg faktisk gravid "the natural way". Men siden jeg hadde hatt alvorlige bekkenplager som gjorde at jeg måtte bruke både krykker og rullestol under svangerskapet med Louie, ble jeg sterkt anbefalt å avslutte svangerskapet av alle legene mine, om jeg ikke ville risikere å bli sittende i rullestol over veldig lang tid . Det var et fryktelig vanskelig valg, og jeg gråt i mange dager av dårlig samvittighet for at jeg hadde valgt å prioritere min egen helse foran det lille fosteret...Men jeg tror nå i ettertid at det var en klok avgjørelse, særlig siden jeg også den samme sommeren ble bitt av flott og fikk en alvorlig form for borreliose. Nå blir dette et veldig mørkt innlegg merker jeg, men livet er på ingen måte rosenrødt hele tiden, og personlig fant jeg mye trøst og støtte i å lese andres historier, om folk som hadde gått igjennom lignende ting som meg selv. Så kanskje det sitter noen der ute akkurat nå, som har opplevd noe av det samme som jeg har, og som kan lese dette innlegget og forhåpentligvis føle seg litt mindre alene...Uansett hvor mange bra folk man har rundt seg, tror jeg det er veldig normalt å føle seg litt ensom når helsen svikter og kroppen lever sitt eget liv. Men man kan faktisk finne mye styrke i å lese om eller snakke med andre som har gått igjennom de samme utfordringene som en selv.Nå ble jeg endelig 100% symptomfri julen 2010, etter 1,5 år med lammelser, utmattelse og sterke anfall,- og jeg har virkelig nytt hvert eneste friske sekund siden. I fjor fikk jeg også beskjed om at jeg etter å ha gått ned en del i vekt, ikke har pso lenger. Så i praksis burde jeg kunne bli gravid uten noen form for lege assistanse, noe jeg også ble i mars i fjor. Jeg var hele tiden livredd for å miste babyen det første trimesteret, men alt så bra ut på alle ultralydene hele vegen...Inntil uke 12... På tre måneders ultralyden viste det seg at bebissen hadde sluttet å utvikle seg og at hjertet hadde sluttet å slå...Jeg og mannen min ble naturligvis helt knust igjen. Akkurat på den tiden fikk også min mor beskjed om at hun hadde fått kreft, så det ble en mye tøffere sommer og høst enn man kunne ha ønsket seg. I tillegg til at vi hadde mistet babyen, fikk jeg alvorlige blødnings komplikasjoner når jeg måtte abortere, så det ble et dramatisk døgn med ambulanse, blålys og sykehus, før de fikk kontroll på situasjonen. På ett tidspunkt hadde jeg visst 8 % i blodprosent, mener jeg å huske, som var akkurat på grensen til at jeg heldigvis slapp blodoverføring. Etter denne opplevelsen har ikke kroppen min klart å bli gravid igjen, så nå er vi midt inne i en spennende prøverørsperiode, og i morgen skal de hente ut egg. Om befruktningen blir vellykket, settes de inn igjen på mandag, før to nye nervepirrende uker venter før vi vet om Emma Lou endelig kan bli storesøster og vi kan ønske et nytt familiemedlem velkommen i løpet av 2015. Folk er ofte veldig hemmelighetsfulle rundt prøverørs forsøk, og egentlig graviditeter generelt. De fleste pleier ikke å si noe før det har gått tre måneder, og man kan føle seg mer sikker på at det ikke går galt. Men jeg føler jeg har gått igjennom så mye, og så mange ganger, at jeg nesten er litt nummen og følelsesløs rundt temaet. Jeg er så vant til skuffelser og sorg, at jeg vil bli flinkere til å leve i nuet. Leve mere åpent og ærlig, enn å holde tilbake i et forsøk på å beskytte meg selv. Jeg tror det er mer å hente på tørre være litt "out there" enn å trenge meg inn i en beskyttelsesboble, for livet finner en uansett hvor man gjemmer seg, så jeg vil velge å leve og ta avgjørelser som gjør meg lykkelig, heller enn å tenke på hva som er "normalt" å si og gjøre. Så kommer det kanskje en baby til slutt også...om det er meant to be...Og skulle det ikke skje, kan jeg fremdeles føle meg som verdens heldigste mamma til Emma Lou-og i tillegg er jeg helt frisk, som står på toppen av lykke- og takknemlighets lista mi. I tillegg er min mor også nå erklært kreftfri, så nå håper jeg hele familien min kan gå noen veldig fine, og om jeg skal være helt ærlig, vefortjente år imøte...Det ønsker jeg virkelig for deg og dine også! Ha en fortsatt nydelig dag, og gjerne si høyt til deg selv noe du er ekstra takknemlig for i dag, og kryss fingrene for meg i morgen;) Klem fra en litt mer enn normalt personlig Marthe"...

THE LONG SHIRT-DRESS!!

Lange skjortekjoler blir en favoritt i årets sommergarderobe merker jeg! Deilig å gå i komfortable, løse plagg som ikke strammer! Men litt leg-action må være lov på en lørdag, så BUTTONS UP, hehe! God Helg!

One of my Spring-Favourites: The Shirt-Dress! Love the loose and comfy feeling! Mixed with some booties and a leather jacket, it made out my Saturday work-outfit:)

Jacket//Gestuz

Shirtdress//TomWood

Boots//Gestuz

Shades//VictoriaBeckham

WEAR YOUR TRENCH AS A DRESS!

Var på aw15 visningen til über-skjønne Nina Jarebrink i dag, og i kjent Nina-stil var kolleksjonen inspirert av 70-talls glamour, fløyel, blonder og shimmerstoff. Bildene på kameraet fra catwalken ble dessverre ikke bra, so you've just gotta take my word for it, hehe! Selv gikk jeg for en jakke-på-jakke look, med en klassisk trenchcoat brukt som kjole under en oversized kåpe.

Went for double jacket-layering on yesterdays Jarebrink-show. I wore the camel trench as a dress, with an oversized coat on top. Unfortunately the pics from the show got really blurry, but i liked the glamorous 70s-vibe the collection gave.

Me and Celine Aagaard(hippiehippiemilkshake.blogspot.com)

Coat//Ganni

Trenchdress//Gestuz

Clutch//byMAGMALOU

Heels//Ganni

WORK OUT WEAR!!

Jeg har bestemt meg for at resten av 2015 skal bli mitt nye "Healthy-Year"! Bort med festrøyk og alkohol, og velkommen mere trening og sunnere kosthold! Nå har jeg vært relativt mye flinkere til å trene i 2014 enn tidligere også, men i år skal jeg trene mye mere fokusert og forhåpentligvis få mer energi og overskudd. Etter jeg hadde borreliose i 2009 og -10, har jeg hatt et utrolig svakt immunforsvar, og har vært mye syk, men i år har jeg lyst til å se om jeg klarer å styrke immunforvaret mitt med å ta litt smartere og sunnere valg. Derfor var gårsdagen en utrolig fin dag, som startet med solskinn og fuglekvitter inn av vinduet kl.06.00. Var så invitert til en tidlig treningsøkt med Nike, i Sport 1-butikken ved Oslo City, og jeg fikk skikkelig påske-fornemmelser av den gule toppen og sneakersene, hehe! Forelsket meg helt i "Fit Agility"-shoesa, som var utrolig lette på foten og har superdigg demping. Har aldri hatt en treningsøkt i en butikk før, men klarte overraskende nok å henge på, og ikke bare sikle på alle nye sommerplaggene som hang rundt omkring og fristet, hehe!

Spring is in the air, and I've decided to make this year my "Healthy-Year", focusing more on training, building up my energy levels and get stronger. Yesterday started out just perfect with a morning work-out arranged by Nike with lot's of supersporty, energetic gals @thesport1-store downtown. Loving our easter-look and them great Fit Agility sneakers!!;) How do you like to build up your energy levels??

Don't nobody mess with our "channeling Jane Fonda-moment"!!:)

Elen doin' her thang:) @elenkristvik

Not to mention this lill' but superstrong gal, Line!! @linelangmo

That Model's got nothing on us!!;):)

L.O.V.E these easter-kicks!!;)

Have a great thursday ya'll!!

PUT A SCARF ON IT!

Jeg er en "hodeplagg-jente", og elsker hatter og capser, men har også fått dilla på "tviste-hårbånd" som har innebygd ståltråd, så du kan feste og tviste den i håret litt som du vil-og den holder seg faktisk der!! Kjøpte med meg 5 hårbånd på American Apparel da jeg var i New York før jul, for de kostet type 30-40 kr! Favoritten er den grønn, hvit og rød-rutete varinten her! Hva er ditt favoritt hodeplagg??:)

Having a spring-fling-thing for headscarfs! How would you style it??:)

Headscarf//AmericanApparel

Turtleneck//Gai+Lisva

Jacket//FauxFurVintage

Shirt//ArnieSays

Pants//Cos

Espadrillos//Chanel

Shades//VictoriaBeckham

OUT OF THIS WORLD SURPRISE

Screenshot from Lisa Williams' facebook-page!

Vet ikke om du tror på at det finnes mer mellom himmel og jord enn det vi fysisk faktisk kan se og høre. Jeg har absolutt ingen bevis for noe som helst, men jeg liker tanken på at noen har en sterkere intuisjon og evner enn "oss vanlige". Jeg gikk på et todagers/kurs hos Soulspring (utviklet av Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng) for et par år siden, og jeg ble veldig overrasket over hvordan man med relativt enkle verktøy kan jobbe med egne tanker for å øke bevissthetsnivået og intuisjonen. Jeg, som egentlig ikke liker å kjenne så altfor mye på følelser, burde egentlig vært mye flinkere til å nettopp gjøre dette, for det føles veldig avstressende og "peaceful". Noe kanskje alle trenger mer av i livet?;) Uansett, jeg har som sagt alltid vært fascinert av "det ukjente", og husker jeg begynte å se på en serie med det engelske mediumet, Lisa Williams, for mange år siden. Jeg ble helt hekta, og drømte om å få møte henne en gang, hehe! Nå har vi noen felles kjente, så jeg ble utrolig overrasket og glad da jeg fikk en mail tidligere denne uka fra Lisa om jeg kunne hjelpe henne litt med stylingen til hennes Norges turné, som går over et par uker nå. Så på torsdag fikk vi besøk i butikken av en like sprudlende og morsom dame, som hun alltid har fremstått som på TV også;) Vi fant mange fine antrekk, og hun kunne også røpe en liten hemmelighet om meg, som jeg nesten er helt sikker jeg snart kommer til å dele med dere også...:):)Inntil da, ha en fantastisk fin lørdag!!

Was so great to have the famous medium, Lisa Williams, stopping by my store for some styling-tips for her now on-going Norway Tour! I've been a fan for years!! If you haven't been to her show yet, I would really recommend it! Even if you're not a believer, I'm pritty sure you can take something posetive out of it:)

Have a great week!!!

x M x

SAYANORA WINTERCOAT!!

Kjære Vinter Kåpe!

Takk for følget i vinter, men nå må våre veier skilles! Kult at du holder meg varm på vinteren, men ikke så fett at du konstant får meg til å se ut som Michelin Mannen på glattisen. Jeg må innrømme at du er et nødvendig onde, da jeg gjerne skulle sluppet å forholde meg til deg i det hele tatt, men er glad du ikke dømmer meg for det og nekter å henge i garderoben min. Beklager at du nå blir hengt opp og stengt inne på et mørkt og kaldt loft, men samtidig vet jeg at du har sympati med at det er akkurat slik jeg føler det selv på vinteren. Takk for at du er forståelsesfull, for våre veier kommer (dessverre) til å krysse igjen, og det hadde vært kjipt om du ikke var keen på å henge sammen igjen! Until then: SEE YA, SUCKER!!!

Project WinterCoat OFF!! I'm feelin'spring!!:)

Hatt//HM

Dresscoat//NinaJarebrink

Knit//ArnieSays

Shirt//MyHusbands

Pants//Gestuz

BOYFRIENDSHIRT & A CARDIKET!!

Jeg har lett etter den perfekte hvite skjorta, og fant den endelig hos det norske merket Tom Wood. Elsker at den er lang og har ganske spisse slag, og minner mer om en herreskjorte enn for damer. I tillegg har de en superdeilig cardigan/jakke som jeg har omdøpt til en "cardiket", med kule grafiske/etniske prints jeg kommer til å bo i denne våren. Mye bra norsk design om dagen, og den sorte buksa fra Mardou & Dean er en to-årig lang forelskelse jeg aldri blir sinna på eller har gått lei av, sammen med den "chanel'ske" vesken fra Cala & Jade, hehe! Blonde espadrillosene fra Chanel holdt på gi meg et lite mini-hjerteinnfarkt da jeg først så de i New York før jul, og har lyst til å bruke de hele tiden, så håper snø og kulde snart byttes ut med vår-sol og varme! God torsdag:)

x M x

Shades//Etla

Cardiket//TomWood

Shirt//TomWood

Jeans//Mardou&Dean

Bag//CalaAndJade

Espadrillos//Chanel

HELLO 70'S GLAMFAB!

Denne sesongen er motebildet gjennomsyret av herlig 70-talls inspirasjon, som er min favoritt mote-epoke! Har ofte endt opp med å kjøre rene retro- slash boho-antrekk, mens i år har jeg lyst til å utforske andre tilnærminger også, så i går gikk jeg for slitte denimshorts og en kamelfarget cape, store solbriller og en filt-hatt med skinnrem. Passe laidback, og passe glam;) Etter et spennende møte med Innovasjon Norge, tok jeg en liten "walk-in-the-park" ved Akershus Festning og fy søren så deilig det var med synlig grønt gress og blå himmel! Mer enn klar for vår og varmere vær, og gårsdagen var en liten forsmak på akkurat det! HÆÆLLELUJA!!;)

Yesterday I opted for some 70's glam inspiration in a camel fringe-cape, big shades and a hat. Love to mix denimblue with camel, and j'adore these suspender-shorts!

Hat//H&M

Shades//VictoriaBeckham

Turtleneck//JustFemale

Necklace//MariaBlack

Knit//ArnieSays

Cape//BoughtAtMarketInLondon

Bag//MarcJacobs

Ring//MariaBlack

Shorts//Zara

Boots//Zara

B.U.S.Y.B.E.E!

G'morning mah darlings!

This week is crazy busy, with many "secret" projects going on! Can't wait to tell u, but it means it won't be that much time for blogging! Therefore I wish you all a great week, filled with some spring-lovin'!!

x M x