hits

april 2014

TAKE-OFF ESSENTIALSFashion: jumpsuit//gestuz,leather//gestuz(MagMaLou)

Hva er bedre enn å reise comfy (og fashionabelt;) i en digg jumpsuit!! Jeg er i utgangspunktet ikke superfan av Zebra Print, men elsker denne fra Gestuz! Og med en hvit skinnjakke over, er jeg klar for take-off til Norge!Flyr aldri uten fuktsprayen fra Maya Water! Anbefales:)

CHANELSiden jeg shopper extremt lite klær i andre butikker enn på MagMaLou, liker jeg heller å spandere på meg noen designer Treats i utlandet. Disse øredobbene fra CHANEL er så innafor at jeg ikke kunne gå fra de!#superadorable!!MIU MIU IN MY��My Favourite Brands er Miu Miu og YSL, og på Ion i Singapore har de begge merkene, og disse jentene ble med meg hjem!

Har ikke kjøpt meg en designerbag på flere år(flinkiss;), men nå har jeg ønsket meg disse så lenge at jeg synes jeg fortjener en av de;) Men hvilken skal jeg velge??THE BIKERBAG eller...THE CLUTCH

...to be continued...:)

SUMMER BEAUTY BUYS

Beach hår, bright orange og alt som lukter kokos, er sommer for meg! Nå står disse produktene på badehylla-som må bety at sommeren er kommet☀️��☀️Hvertfall i noen dager til��men hører rykter om fantastisk vær i Norge også, så satser på at my Beauty Fabs får umiddelbart plass på badehylla hjemme også.

Fashion: shades//miumiu,lips//mac,beachdress//local

KAMILLE KIDSCamilla Abry, Peder Børresen og lille Eleon featured in Kamille Kids. Foto: Renathe Thorseth

Gjorde makeup, hår og styling på denne fine familien i nyeste utgaven av Kamille Kids. På coveret har Camilla outfit fra Munthe, Peder fra Moods og Eleon fra Cubus:)Behind the scenes bilde tatt med min iPhone. Elsker denne outfiten, og har selv med meg den på ferie;)

Fashion: heklegenser//Eleven Paris//,denimshorts//Mardou&Dean (MagMaLou)

MATCHING OUTFITS;)Fashion: palmer//ganni

Takk for fin ferie med fine folk @hippiehippiemilkshake & @beesboutique!

Nå har vi reist videre til Singapore for noen dager, så snart hjem til Norge og lanseringen av byMAGMALOU coming up pritty soon��Celine et moi

LAST DAYS IN PARADISEFashion: kimono//ganni (MagMaLou)

Det går mot siste dagene her på Lembongan, i mitt favorittplagg denne sommeren. Det er så digg å bare slenge kimonoen over en bikini eller en shorts, og akkurat denne godbiten med Peacock Print er en av mine favoritter!Poolside��

TRE STJERNERS PÅSKEAFTENFashion: kjole//secondfemale,clutch//ninajarebrink,shoes//zara

Feiret påskeaften på Indiana Kenanga, som er et Luxury Boutique Hotel Spa & Restaurant, hvor den franske kokken Clement Fouquere,som har jobbet på flere restauranter med tre Michelin stjerner, disker opp med de mest fantastiske rettene!

Kamskjellene jeg spiste igår med agurk coulis, gnocci og fløteskum, er blant topp 5 jeg noen gang har spist! Så skal du noen gang til Lembongan, er dette The Place to Go!:)ALL BLACK ON THE BEACHFashion: top//just female,bikini//H&M, armcandy//ninajarebrink

Jeg elsker å blande sort og gull, og det funker definitivt på stranda også☀️Fashion:sandals//michaelkors,anklet//localFashion:armcandy//ninajarebrink,rings//abareness//mariablack

POOLPARTY!!

Poolside

I dag er siste dagen på Anantara Uluwatu, og vi har bare hengt ved poolen, bada, spist og bada enda litt mere, før vi dro inn til Kuta og spiste på Balcony, visstnok et sted celebs liker å henge. Hang til og med bilder av Terje Håkonsen og Andreas Ygre Viik på veggen der-så Norge represents;);)Queen Bee aka Celine��

Bassengkultur har ganske høy stjerne i boka til barna, og de har basically flytta ut i poolen.

Darlings and Sweethearts

FINN'S BEACH!!Celine et les enfants

Igår tok reiseleder Hagen (Bjørn Erik) med oss til et tempel i Uluwatu, før vi endte opp på Finn's Beach. Tok ikke så mange bilder i tempelområdet, da jeg ble litt scøøøøred av en megastor apekatt som hang seg fast i skjørtet mitt, og nektet å gi slipp! Han stjal hele posen med digg jeg skulle gi til apebebissene, og ble ikke veldig happy da jeg prøvde nappe de tilbake...

Anyways, kom oss ut til Finn's Beach, som var så legendarisk, at vi drar tilbake idag for å få en hel dag der:) #luxury #hotel #gondol #beach #music #goodcrowd #sunsetSunset Sweethearts #emmalouise #silas

HELLO BALI!!Room With A View!

Har ikke vært på Bali, siden jeg var 19, så veldig stas å få Bali Tur i bursdagsgave fra Magnus og Louie (kaller ofte Emma Louise det��)

Vi er her sammen med et vennepar, Celine og Bjørn Erik, og sønnen deres, Silas. Emma Lou og Silas går i barnehagen sammen og er litt småkjærester, så veldig stas for de å være på ferie sammen:)

Etter 3 lange flyetapper landet vi til sol og sommer - fy søren så digg etter en crappy værtid i Oslo!

Vi bor på Anantara Uluwatu, og er so far det det fineste hotellet jeg har bodd på!! Hotellrommet er større enn stua vår hjemme, og det er bathtub på verandaen, som jeg mistenker skal fylles opp under en eller annen solnedgang;)

Og utsikten er helt vill, med infinity pools som "ender" ut i havet og bølgene. Første dag ble tilbrakt ved poolen, og min hvite(rosa) vinterkropp fikk litt sjokk av solen, men det får så være...;)Fashion: Bikini//H&M, Sunnies//Prada, Ring//AbarenessPARTYGIRL;)Våknet foresten idag til denne snapchatten fra min venninne @samirastyle. Love u! Etter pressedagen i går,dro vi videre på pressekveld på Spalt Pr,der dagens smoothier var byttet ut med Veuve Cliquot;) Kan trygt si at vi fikk feiret bursdagen litt på forhånd!!:)

Kjersti var også med på moroa. Henne kan du følge på @vatle��BIRTHDAY GIRL!!Jeg har bursdag idag!!:):) Jeg bare elsker bursdager,og hva er bedre enn å våkne til at sengen er fyllt med kjempestore rosa og gule ballonger,og ferdig frokost på nattbordet! Magnus var allerede dratt på jobb da jeg våknet,men han hadde varmet rundstykker,stekt ett egg(i hjerteform) og bacon og lagd en supergod smoothie! Kul fyr,og smart, because Happy Life,Happy Wife,tihihi,og jeg har bare gått rundt og smilt i hele dag;)I tillegg kom det et bud på døra idag med en bursdagsgave fra de fineste jentene på House of Communication! Tuuusen takk for påskeegg og leselektyre til påskeferien:)

Fra Emma Louise og Magnus har jeg allerede fått en tur til Bali(vi reiser imorgen tidlig-gleder meg sykt mye), men Emma Lou hadde visst vært på Clas Ohlson i tillegg,for fikk en mobillader med ekstra lang ledning;);)

Nå er det på tide å legge seg,må være på flyplassen 06 imorgen tidlig,så må allerede stå opp om 2-3 timer...

Høres fra Bali'a dere:):)

PRESSEDAG @ HOUSE OF COMMUNICATIONI går viste vi en en liten del av kolleksjonen til presse og bloggere, og det var supergøy å høre tilbakemeldinger på at folk liker den!:)

På bildet over har jeg på meg Pia Coat,som også kommer i Creme. Elsker at jeg kan bruke den både som en kåpe og kjole.Vi er også midt i innsalgsperioden nå,og alle butikker som har sett den har tatt den inn foreløbig,så super spennende!!:)

>

MISS MONA & PARTNER IN CRIME!

Min fantastiske fotograf venninne, Mona Nordøy,har ny hjemmeside,og anbefaler alle å titte innom.

Hun er en av Norges beste på portretter,og vi har jobbet på utallige jobber sammen!

Sjekk ut siden hennes på www.monanordoy.no !

SATURDAY B-DAY BASH!!Jeg og søstrene min,Tone gry og Hanne,har bursdag 7.,10., og 17.april,og på lørdag feiret jeg og Tone Gry med noen felles venner av oss.

Først hadde vi Girl-Pampering på MagMaLou, hvor alle ble stashet i hår og makeup loungen, vi shoppet outfits og drakk bobler før middag på Olivia.

Kameraet mitt streiket litt underveis,så har omtrent ingen bilder fra kvelden, men følte meg veldig vel i en leather on leather outfit,etter først å prøvd meg på kjole. Det ble altfor kaldt for å si det sånn...;)

Fashion: skinnjakke//gestuz,skinnbukse//secondfemale,singlet//justfemale, veske//ninajarebrink;

FRIDAY NIGHT REUNION

Fashion: kjole//hofmann, leather//ganni, purse//ninajarebrink, shoes//bianco

På fredag var jeg og Magnus på Wedding Reunion Winchcombe Style hos et vennepar av oss, Julie og Andreas som giftet seg i England i fjor sommer. De hadde mange venner i bryllupet sitt,og vi hadde det så gøy sammen at vi har fortsatt å møtes på middager sammen.

Det var en helt spesiell opplevelse å feire bryllup på den engelske landsbygda, i et slott!! Kunne ikke vært vakrere omgivelser, bra folk og bedre stemning på dansegulvet!!:) Minne for livet! Så gratulerer med ett år som hubby og konemor, Julie og Andreas, og takk for et fantastisk nytt dinnerselskap!

Bruden så helt fantastisk ut i Jenny Packham kjole og sko fra Charlotte Olympia( Julie er kattegal;)

</aFashion: kjole//ZetterbergsFotoshoot w/Henriette SteenstrupJeg har jobbet flere ganger med Henriette, og hun er like søt og morsom til vanlig som på TV!!:) Ifjor var jeg stylisten til både henne og Jon Brungodt under Gullruten-skulle ønske Tv2 hadde budsjetter til det hvert år;)

Anyways,på fredag gjorde vi et portrett som kommer i en stor avis iløpet av uken eller neste. Henriette er jo aktuell med både Ole Ivars musikalen "en får væra som en er" på Nationaltheatret,i tillegg til Gullruten i mai! Håper alle får med seg begge deler!:)

Fashion: sort kjole/nina Jarebrink og blå jumpsuit/secobd Female

Baby Gal!!!Jeg har vært dødsforelsket i denne Furry (Faux!!;) Krabaten her i 4,5 år. Emma Louise er min Baby Gal, Side Kick og kilde til latterkrampe når hun sier masse gøye ting og er superveslevoksen. Men hun er også en 4åring som tror hun er 14, så det trenger ikke være langt mellom glede og full-on-drama!!! Guess it comes with the territory of parenting:)

SNEAK PEEK!Fått masse superhyggelige tilbakemeldinger på kolleksjonen, så tenkte det var på tide å gi en liten smakebit;)

Jeg har på meg en kjole vi har kalt "Andrea Long" som er supercomfy,chic og fin på alle kroppstyper,siden den har flatterende draperinger som fremhever timeglassfiguren og skjuler "problemområder". Andrea er vår SupahDupah Head Designer,som har tegnet hele kolleksjonen,og er fantastisk flink!! Hun har på seg "Andrea Split",som har et klassisk snitt,men vi har addet en ganske høy splitt som gjør den litt mer sensuell. De fleste har litt eller mye erm, da de fleste jenter uansett alder,liker å dekke til overermene. Også bor vi jo i et kaldt land da-brrrr;) Følg med, så kommer det flere smakebiter!

Foto: larsevanger.com