hits

april 2015

HOMESPA!!

I morgen håper jeg masse folk kommer til vår spontane pop-up vintage/secondhand store på MagMaLou!! Jeg, og superbloggerne Celine Aagaard(hippiehippiemilkshake), Marie Murstad(marie_murstad) og Annabel Rosendahl(annabelrosendahl) selger unna både brukte og ubrukte garderobeskatter, og MagMaLou selger unna masse lagervarer i alle str i tillegg, så håper vi sees i Skovveien 8 på Frogner mellom 10-15! I mellomtiden tar jeg meg en homespa-variant, pensler meg inn med en glycol ansiktsmaske fra Nimue, og tar en tidlig kveld på sofaen;)

Homespaing on a Thursday Night, and my date is the Glycol Mask from Nimue!

OH, IT'S SUCH A PERFECT DAY...

...I'm glad I spent it with you...!!:)

Elsket denne Lou Reed-låta på videregående, og i dag føltes det virkelig som en skikkelig finfin og perfekt dag, etter altfor mye ufrivillig inne-tid i det siste! Dagen startet sedvanlig med en voldsom morgenkvalme, men vips, rundt kl.10 ga det seg, og jeg fikk både dratt på et spennende møte med minmote.no (stay tuned), og et nytt møte med vår showroom ansvarlig for byMAGMALOU, før jeg etterpå hastet ned i en taxi til Barcode for en liten fotoshoot for et magasin som kommer ut om ikke så altfor lenge. I tillegg mens jeg har løpt rundt omkring, har jeg tilfeldigvis møtt flere venner og bekjente både her og der, og fikk hengt litt med både Marte Krogh og Mariann Saastad Ottesen på Joe and The Juice på Frogner, fineste MagMaLou-Jentene, Pia og Ida i butikken, møtte smykkedesigner Heidi Nesbakken på Beth's Beauty, modell Hege Golf på Fresko, og til slutt min nydelige venninne, Ellen-Anna, før vi helt tilfeldig møtte vår felles venninne og Ellen-Annas svigerinne, Anne Rimmen, på MagMaLou igjen! Så det er på Frogner det skjer, folkens, hihi! Nå har jeg plukket opp datteren min og venninnen hennes i barnehagen, og kjørt de på vårens siste ballett-time. Merker jeg sitter her ganske sliten men med et godt smil rundt munnen, og håper både på at kvalmen endelig er på retrett og at energien er på veg tilbake...Og det hjelper jo på at også solen stråler varmt gjennom ruta. Faktisk er jeg så happy og fornøyd med dagen i dag, at jeg driter i at jeg klikket på en parkeringsvakt som faktisk skrev ut en parkeringsbot MENS jeg satt i bilen min utenfor butikken (der det faktisk er lov å stå i 10 minutter) Heldigvis har jeg vitner, så denne dama nekter pent å bli bullied around av en sneaky parkeringsvakt, som stod BAK meg og skrev den ut istedenfor å først be meg om å kjøre videre...Ok, så driter jeg ikke fullstendig i det, haha, for ble max irritert-men hun fikk vite det hvertfall!!;) God onsdagskveld! xMx

Outfit:

Playsuit//byMAGMALOU (also in black and green print.)

Trenchcoat//Gestuz

Shades//VictoriaBeckham

Boots//Ganni

NÅR DAGENE BLIR LANGE, OG KVALMEN SETTER INN...

Overskriften er "fritt tolket" fra musavisa, hihi, og beskriver litt hvordan dagene er for tiden. Det er ikke så lett å planlegge ting når man er konstant kvalm/sjøsyk, svimmel og har bare lyst til å sove 24/7. Men i går ringte en venninne på formiddagen, og vi ble enige om å prøve en liten gåtur rundt Sognsvann, og det var skikkelig deilig med litt ordentlig frisk luft. Turen gikk så bra at jeg begynte å lure på om jeg bare blir verre av å ligge i sofaen, men da jeg kom hjem igjen, var jeg så sliten at jeg sovnet i fanget til datteren min som strøk meg over håret, og våknet ikke før kl.21 igjen. Og fra da av løp jeg i skytteltrafikk til badet frem og tilbake til over midnatt...Jeg merker jeg blir ganske utslitt av hele greia, så man føler seg automatisk som en litt kjip mamma og kjæreste, som omtrent bare ligger i sofaen og maser om isvann med lime, ritzkjeks og røde epler hele tiden, eller venninne som har avlyst omtrent alt av sosiale sammenkomster de siste månedene, og ikke minst sjef for en gjeng nydelige og flinke ansatte som virkelig gjør en uvurderlig god jobb når man selv ikke er "on top of the game"! But I'll be back!!:) Forhåpentligvis sooner than later!!;) Ha en nydelig tirsdag!

Been having some morning sickness down-time lately, but went for a walk with a girlfriend at beautiful Sognsvann yesterday, wearing this seasons "uniform"; a turtleneck dress that can be worn in two ways. Either as an ankel-long chill-out-dress, or just pull it up to a shorter and more fitted version for a more dressed-up and high-heel friendly version! Have a great Tuesday!!:)

Denne turtleneck-kjolen kommer jeg til å bo i fremover, siden den føles superkomfortabel på, og kan styles på to forskjellige måter! Enten som over der jeg har trukket den opp til rett over knærne til en kortere og mer "fitted" variant som er perfekt til høye-hæler anledninger også, mens under har jeg beholdt den orginale ankellengden som er perfekt for en mer avslappet look med for eksempel sneakers eller ballerinas til.

Dress//byMAGMALOU(also in grey abd blue)

Kicks//Asvalt

Cap//Graa (F5 Concept Store)

VI SELGER UNNA VÅRE GARDEROBEGOODIES FREDAG 1.MAI PÅ MAGMALOU!!

Selger unna mine private garderobeskatter på førstkommende fredag, 1.mai, sammen med disse fin-fine blogge-superfashionistaene, Celine Aagaard(insta:hippiehippiemilkshake) og Annabel Rosendal(Insta:annabelrosendal). Vi kommer til å rigge oss til på MagMaLou på Frogner, med adresse Skovveien 8, fra kl.10-15! Selger også unna endel lagervarer i alle str til 70-80%, så her kan du potensielt gå ut av lokalet med et veldig stort smil, en nesten like lett lommebok som da du kom, og ikke minst en handlepose med dagens drømmekupp!! Håper vi sees, and spread the word!!:)

xMarthex

SELLING MORE STUFF ON SNAPSALE!

Prøver å rydde unna litt i kleskapet mitt om dagen, og finner flaut mye klær som nesten ikke er brukt engang...Siden jeg driver klesbutikk og et eget klesmerke i tillegg, blir forbruket av antall plagg i høyeste laget i løpet av ett år, og må byttes ut relativt ofte siden jeg ønsker å "representere" det vi har i butikk til enhver tid. Så disse godbitene fortjener å finne seg en mer "trofast" eier - kanskje er det deg? Send meg en pm på facebook(Marthe Kveli Valeberg) eller på snapsale(snapsale.com) eller sms da vel(93651703)!

Ps: etter avtale tar jeg også gjerne mot hjemmebesøk, for har nemlig et stort lagerrom i kjelleren fullt av både ubrukte lagervarer fra MagMaLou til 70-80%, mye pent brukt/nesten ubrukt second hand og en god dose vintage! Ta med deg noen venninner og kom da vel!!;)

Cleaning out my closet these days, and will on a weekly basis put them out on snapsale.com and here to find my fashion some new wonderful owners! Leave a comment, or see above for contact information!

xMx

Teddy Coat fra Arnie Says, str small. Pent brukt, men tåler en liten rens;) Ny:1800kr, nå 400kr

SOLGT:)

Kashmir skjørt fra Ganni, brukt 2 ganger, str small! Ny 1849kr, nå 400kr.

SOLGT:)

Kashmir topp fra Ganni, brukt 2 ganger, str small, 350kr.

Digg bomullsskjorte fra Arnie Says, omtrent ubrukt, str small, 300kr.

SOLGT:)

Strikkegenser i en lin-og bomullsmix fra Ganni, veldig pent brukt, str.small, 250kr.

SOLGT:)

Ubrukt skjorte fra Mardou and Dean, str Small (litt liten i str), ny 1599kr, nå 400kr.

SOLGT:)

Teddy Coat fra Arnie Says, str small. Pent brukt! Ny:1800kr, nå 400kr

SOLGT:)

Blondekjole fra Ganni, brukt 1 gang, str small. Ny 2599, nå 400kr.

MINI-ME!!

Har vært utrolig spent på vår andre ultralyd, og i dag kom dagen...Sist gang jeg var gravid (2013) og vi var på 12-ukers kontroll, fikk vi dårlige nyheter om at bebissen ikke levde lenger - mens denne gla'laksen derimot, er visst frisk som en fisk, og jeg merker at jeg nesten ikke klarer å ta det helt innover meg... Men er veldig glad altså! Overlykkelig faktisk... xMx

This lill'peanut is now 12-13 weeks!!:) And the ultrasound revealed all is good, so I might lower my shoulders now and start breathing again;)

GREEN DAY!

Med våren kommer lysten til å bruke mere farger tilbake, og grønt er jo rett og slett skjønt, så i dag hoppet jeg og "babybumpen" inn i denne florlette saken, og dro på to spennende møter på Aker Brygge. I dag tok jeg meg også tid til å krølle håret lett, men kjapt(max 3 min), og pynte opp looken med et hårsmykke. Enkel måte å gjøre dagen litt mere glamorøs på, hehe! Hva er dine beste dress-up triks?:)

Sporting another jumpsuit today in a green printed fabric, matching it with easy-to-wear(and make!!) soft-curls and a golden hairpiece to glam up just another regular Tuesday:)

xMarthex

Jumpsuit//byMAGMALOU

Hairpiece//Glitter

Nails by S&M Nails (Prinsens gate)

OOTD AND EXCITING WEB-NEWS!!

Yeeey, hadde en nesten helt kvalm-fri morgen i går og kom meg på et spennende møte med våre nettbutikk-utviklere fra Creative 101. Så om ikke altfor lang tid kommer MagMaLou til å lansere en splitter ny hjemmeside, MED webshop!!! Hurrrraaaa! Vi har mange trofaste kunder som kommer innom oss hver gang de er i Oslo, men som sier de har savnet å kunne handle hos oss på nett når de ikke er i byen også, så nå gleder vi oss veldig til vi snart kan ønske både gamle og nye kunder hjertelig velkommen til vårt nye e-univers! Dagens møteantrekk ble "all black" i egendesign med "Andrea Singlet", som er oppkalt etter byMAGMALOU's Head-Designer, og "Marit Long Skirt", som er oppkalt etter en av mine to forloverer da jeg giftet meg for 10 år siden. Min andre forlover har også fått ett plagg oppkalt etter seg altså, for jeg synes det er en fin måte å hedre gode venner på! Så henne er blitt "gudmor" til Tove t-top og Tove v-top som jeg kommer til å legge ut bilder av senere. Jeg elsker enkle baseplagg som er enkle å style opp og ned, og et midi-skirt med lommer matchet med en litt løs singlet(med lav skjæring i ryggen), er akkurat like chill som jeg ønsker å ha det på en mandag!! Både skjørtet og singleten kommer også i grått! Ha en finfin tirsdag!! x Marthe x

Wore all black and all byMAGMALOU to a meeting with our webshop developers yesterday, except from my cap that's also from a new Norwegian brand called "Graa". We'll soon be launcing our new homepage/webshop, and I'm truly excited about it-so stay tuned for more info:)

OSLO LOVE!

Var ute og søndagsluftet meg utenfor husets fire vegger, og fy søren for en riktig dag å gjøre det på. Det var sol, blå himmel og ganske varmt, som checker "all my shorts-boxes", tihi! Så fant frem denimshortsen jeg kjøpte sist jeg var i London, og matchet den med en oversized tee og mine nye FAV camel boots(elsker å blande denimblått og camel med enten hvitt eller sort!!) og dro på lunsj sammen med la familia og et vennepar på Ekeberg Restauranten, som definitivt har Oslos beste utsikt! Men håper de har planer om å utvide menyutvalget for utesesongen noe, for når eneste valget stod mellom en soggy foccacia med reker eller en soggy foccacia med reinsdyrpølse, var valget ganske klart. I'LL PASS!;) Men, anyways, superdigg å komme seg ut, puste inn litt frisk luft noen timer før energien tok slutt igjen. Men sinnet er blitt solkysset, and this girl is happy! Ha en nydelig uke, mah darlings!! x Marthe x

Spent my Sunday hanging out with my family and some friends at the Ekeberg Restaurant that has the best view in Oslo! Opted for some denim shorts(finally it's warm enough), an oversized tee and some kneehigh boots!Love mixing camel and denim with either black or white, and as usual I cover my face from the sun in a big, old hat from H&M;)

Shorts//Zara

Tee//byMAGMALOU

Boots//Gestuz

Hat//H&M

Shades//MarcJacobs

SELLING SOME GOOD STUFF ON SNAPSALE!!

En kompis av meg har vært på å starte den geniale salgskanalen "snapsale", som er en app du kan laste ned, eller du kan også gå inn på snapsale.com! Funker litt som finn.no, bare mye enklere:) Så enten du ønsker å selge noe, eller finne noen ordentlig bra kupp-this is the place to do yar shit,tihi!! Jeg har såvidt begynt å rydde litt i skapet, og selger unna disse godbitene under! Så enten legg igjen en kommentar her, eller på snapsale. Du kan også sende meg en PM på face(Marthe Kveli Valeberg), eller send meg sms på 93651703. God helg!

Selling some good stuff on Snapsale.com! Check it out!!

Solgt!!:)

Solgt!!:)

Solgt!:)

SKIN CARE 911!!!

I går måtte jeg sende en sms til Isabella på Elite Helse, eller "My Scincare Angel" som jeg også kaller henne!

Jeg er i "lykkelige omstendigheter" på alle mulige måter, og i morgen passerer vi de magiske 12 første svangerskapsukene, så kanskje kan vi senke skuldrene litt mer for hver dag som går. Men kroppen jobber tydeligvis på høygir, og jeg må innrømme at det er litt tungt å ha heavy svangerskapskvalme, være trøtt, svimmel og sliten hele tiden. Dette er jo heldigvis noe som vil slippe taket etterhvert, men en annen ting jeg hadde glemt fra forrige svangerskap er HUDEN! Om du smelter sammen to fjortiss-tryner, og blander inn en god dose pigmentflekker og store porer, har du et godt bilde på hvordan huden min ser ut om dagen. Hormoner, oppkast og stress er visst ikke optimalt for huden sier de, så da må jeg mobilisere med den sterkeste skytsen som finnes, nemlig denne vakre skin care-guruen:

Jeg har gått til Isabella siste halve året, og ingen kan hud på et medisinsk nivå bedre enn henne, og jeg lover jeg har pløyd "markedet";) I dag satte hun opp en plan for meg fremover, og vi kickstartet opplegget med en laser-og enzym behandling for å begynne bryte ned mine hormon-akner.

Det sved litt, men når hun blåste kald luft over enzym-masken var det bare deilig, og da hun peelet den av fikk jeg litt "face-off"-feeling, og huden føltes umiddelbart mye "cleanere" ut.

Merker at det er litt skummelt å legge ut et bilde helt fritt for sminke, med alle urenheter, arr, pigmentflekker og hormonutbrudd! I tillegg til å være møkksliten med blodskutte øyne,etter en morgen tilbrakt på badegulvet foran doskålen...Samtidig tror jeg mange andre også har perioder der huden ikke helt spiller på lag, eller sliter med litt mere permanente hudproblemer. Og noen ganger er det greit å se at andre også har de samme problemene, så kan man heller hjelpe hverandre med tips og gode råd...

Jeg kunne hvertfall ikke bedt om bedre "911 rescue" for huden min, så følg gjerne min hudpleie-reise fremover, og forhåpentligvis fremgangen vi håper på.

Puss, Marthe

Ps: Husk solkrem da, folkens!! Trenger ikke være mye sol, før huden tar permanent skade av den!!

JailBird!!

Deilig vårdag i Oslo i dag, så digg å lufte tærne litt:) Tilbrakte dagen på et lager for å pakke nye byMAGMALOU sendinger til våre forhandlere rundt omkring i Norge. Derfor ble "Dagens Outfit" noe comfy jeg kunne røre meg rundt i, og en caps siden huden min ser ut som om et lab-forsøk har ekspodert i ansiktet mitt om dagen. At jeg mellom pakkingen også kastet opp over hele gulvet, er en annen historie...Men nå tar jeg seriøst i mot råd mot kvalme, da jeg er litt på grensa sliten av å være konstant "sjø-sjuk". Hit me with u'r wizdom!;)

Cap//VintagePuma

Turtleneck//byMAGMALOU

Leathet//Gestuz

Pants//Ganni

Flipflops//MardouandDean

FLASHING LES TATTOOS!!

Flasher min nye tattoo i ukens KK med Superfashionistaene, Ingeborg Heldal ( heldal.blogg.no) og Marie Murstad (outandaboutmarie.com). Hva synes du om tatoveringer? Harry eller en fin måte å utrykke noe personlig på??

Flashing my new tattoo with them kick-ass Superfashionistas, Ingeborg Heldal and Marie Murstad, in this weeks edition of the Norwegian magazine, KK!

http://www.kk.no/livsstil/tatoveringen-har-blitt-trendy-32958

Have a great and sunny, Monday!

X Marthe X

SUNDAY BRUNCH SPENT IN BED!

Jeg er superglad for at jeg endelig har en liten bebiss i magen, men denne lille skapningen har bestemt seg for å være ganske så rampete det første trimesteret. Siste uken har jeg nesten ikke klart å beholde noe næring, og er kvalm, uvel og svimmel hele tiden. I dag hadde jeg gledet meg til en forsinket bursdagsbrunsj på Bølgen og Moi med girlza, men det ble en legesjekk på Volvat i stedenfor. Alt ser fint ut med bebissen heldigvis, men mor trenger nok litt mere hvile og næring, så mistenker mindre mote-blogging enn vanlig denne uka. Rart med det, hvor lite viktig "Dagens Outfit" blir når man bare orker å ligge i sofaen, i samme pysj som gårsdagens og med spy-bøtta foran seg!! Men nå er det bare noe dager til vi passerer 12-ukers grensa, så håper å bytte ut både pysjen og bøtta mot florlette sommerkjoler snart!!:)

I missed a Sunday Birthday Brunch with the Galz today, as I've been lucky enough to be blesses with heavy morning sickness that seems to be lasting 24/7! So my fashion-focus is kinda non-existing at the moment, and my only worries are if I really can be bothered to replace yesterdays PJ with a new one, but I hardly ever do that either, hehe;) But hopefully my summerwardrobe get's to see some sunshine soon,-until then: Have a great new week!!

FEATURED IN "IN-MAGASINET"!

Tusen takk til In-Magasinet Oslo, for fin artikkel om vår nye sommerkolleksjon! Mange styles er allerede kommet i butikk, så gjerne kom og besøk oss på Frogner eller en butikk som fører byMAGMALOU i nærheten av der du bor!:)

Thank for featuring us, IN-Magasinet! Our ss15 collection has already started to hit the stores!!:)

X Marthe X

Andrea Long dress in green, but is also in black.

From the left: the Sofie Dress, Madde Jumpsuit (also in black, and a printed fabric in blue or green), Tone Turtle Dress (also in washed black and grey), Marthe Mini Dress (also in black), Andrea Singlet (also in black), Marit Long Skirt (also in black). Me and our Head-Designer, Andrea Johannesen, are wearing Andrea Long Dress (also in black) and Leni Jumpsuit.

BIRTHDAYGIRL!

Jeg elsker å ha bursdag, selv om antall lys på kaken begynner å bli skremmende mange etterhvert!! I dag blir jeg 36 år, og jeg merker at tanken på at jeg nærmer meg 40 er litt rar, siden jeg absolutt ikke føler meg så gammel som jeg mente de på nærmere 40 var, da jeg selv var 20! Men sannheten er at jeg har vært mye mer tilfreds og happy med 30-årene enn ti-året før det igjen! Alt faller liksom mye mer på plass med litt alder og erfaring på "baken", og livet føles ikke så "strebete" som når man er yngre og mer usikker- i hvertfall i mitt tilfelle. Dessuten har ikke vennene mine blitt noe eldre heller, hehe, de er alle like "coole"(om ikke mer), så 40-tallet kan "kyss mæ i rævva" på godt trønder; I'm not scared of you!! Jeg skal bruke like mye energi på å nyte å bli eldre som jeg kastet bort energi på å prøve å hele tiden passe inn, bli likt og virke selvsikker da jeg var yngre. Venne-skapet er ryddet for lengst, og jeg har de menneskene tettest rundt meg som jeg føler innerst inne ønsker meg godt, og som jeg virkelig og inderlig bryr meg om, og lett kunne gått i krigen for. Jeg har en nydelig liten familie som jeg elsker over alt på jord! Og en pitteliten spire på veg, som er blitt 11 uker i magen i dag, som vi forhåpentligvis kan ønske velkommen til verden i okt-nov om alt går bra! So things are good:) Så hvordan feires dagen?? Jo, alene på sofaen med spybøtta ved siden av meg, hehe! Mannen min er på jobb i London(men han face-timet meg kl.08 i dag morges med skjeve morgenøyne, sovesveis og bursdagssang! Og i ettermiddag fikk jeg en rosebukett på døra, så det er god stemning det altså ;), og datteren min har sovet over hos besteforeldrene. Men skal hente henne i barnehagen nå, så får vi sleep-over besøk av Emma Lou's beste venninne, Emilie, og mamman hennes, Cecilie, som er en av mine aller beste venninner, so it's all about Girl Power ( og hjemmepoppa popcorn!!;) i kveld! Ønsker dere alle en nydelig helg!!

Turning 36 today! But F... it, life is like a good wine, it gets better with aging,hehe! Have a great weekend ya'll!

X Marthe X

Outfit:

Jumpsuit//byMAGMALOU

Headscarf//H&M

BABYDRØM

I nyeste utgaven av magasinet "Babydrøm", ble jeg spurt om å fortelle litt om vår lange veg til å bli foreldre...Dere som følger bloggen fast, har nok fått med dere at den vegen har vært litt "bumpy"...Men her er hvertfall historien vår fortalt i litt korte trekk, og håper den kan gi et lite håp til de av dere som leser dette og har opplevd noe lignende, særlig siden vi er så heldige å ha en liten spire i magen igjen som er 11 uker i morgen...Kanskje får historien et positivt utfall denne gang??:)

Foto: Gry Traaen

SUNSET ANNIVERSARY

Påskeaften feiret vi 10-års bryllupsdag. Selv om selve dagen ikke er før 2.juli, var vi keene på å gjøre en liten markering mens vi er på ferie i fantastiske omgivelser på Bali. I utgangspunktet hadde jeg faktisk lyst til å ha skikkelig bryllupsfeeling rundt hele feiringen, og gå "all american" med å "renew the vows" med masse gjester i Italia og kjøre hele den greia( Jeg elsker gatherings, fester, sammenkomster, feiringer-u name it!! Og ikke minst å planlegge de!;)...Men er gift med en mann som synes denne planen hørtes veldig klein ut, tihi, så jeg følte jeg tok en for teamet og modererte planene endel;) Siden jeg er gravid også(nærmer seg de 12 første magiske ukene), så føltes det greit å nedeskalere markeringen til å bare ta nye familiebilder på stranden etterfulgt av en nydelig middag sammen med et vennepar av oss på en helt insane restaurant som heter JuMaNu! Men først hadde vi altså en superfin dag på stranden ved Four Seasons i Jimbaran.

Celebrated our ten years of marriage at the Four Seasons in Jimbaran, with taking new family pictures at the beach wearing customized outfits from the Norwegian designer, TSH(Tina Steffanak Hermannsen) She made it work, even with my soon to be 12 weeks babybelly;)

Jeg hadde på forhånd funnet et fantastisk blondeskjørt hos TSH( Tina Steffanak Hermannsen), og ville bare ha en enkel singlet til, med høy skjæring foran og lav bak i ryggen. Tina hadde også fått inn noen rosekranser fra rock n roses, som jeg fallt helt for. (Bestillte faktisk noen til MagMaLou også, så de kan kjøpes der om du likte de;) Jeg hadde også lyst til å få sydd et skjørt til datteren min, med blondepaneler av samme stoff som skjørtet mitt, og ble veldig fornøyd med resultatet. Singleten hennes kjøpte jeg på H&M.

All pictures are shot at Sundara, by Four Seasons in Jimbaran.

Photocredit: Celine Aagaard//Hippiehippiemilkshake

JUST CHILLIN' IN MY BOYFRIEND'S TEE!

I dag har jeg har jeg bare hengt rundt i mannen min sin t-skjorte, en caps og bikini. Akkurat passe laidback, for en rolig dag hjemme på hotellet. Vi har vært litt slappe alle mann, da tre av oss sliter litt med Bali-bugs, og har vært litt smådårlige. Men både hotellbassenget og stranden er kjempefine, så ingen grunn til å flytte på seg!! Og er vi keene på vi litt mer "lounge-feeling", ligger Nikki Beach vegg i vegg hvor vi faktisk har spist lunch alle de dagene vi har vært her i nærheten. Liker oss veldig godt her, men i morgen eloper vi til Four Seasons...Why??Stay tuned to find out;)

Chill day at the beach in my hubbys tee!

KARMA BEACH!

Hadde en fantastisk dag på stranden i går, da vi dro til Karma Beach, ca 30 min kjøretur unna hotellet vårt, Sofitel på Nusa Dua.

For å komme ned den stupbratte klippen til selve stranden, må man ta en kabelvogn ned, som er litt over gjennomsnittet spennende for min del med min høydeskrekk. Men det var absolutt verdt det, for stranden var kjempefin, vannet var turkisgrønt og maten veldig bra. Vi er her på ferie med et vennepar av oss, som har en sønn på samme alder som datteren vår, så vi er selvfølgelig alle keene på å finne steder som er bra for barna også, uten at det blir helt ville Bamse-klubb tilstander. Jeg liker ikke å bade med barna når det er litt harde bølger, så ved høyvann turte jeg ikke å hoppe uti, men ved lavvann var det perfekt for barna( og meg;) å plaske rundt i det superklare vannet. Ved solnedgang satte de opp en barnekino på stranden og vi fikk nypoppa popcorn servert i en skål laget av bambusblad. Kunne ikke vært en bedre start på påsken spør du meg!!

Had a great day at Karma Beach today! Loved the scenery, the turqouise water, the white sand and the really tasty pinneapple juice! After sunbathing the whole day, we caught the sunset before they set up a childrens beach movie-theater, that our kids really loved. I was really happy about getting a serving of freshly popped popcorn as well, served in a bowl made out of a bamboo-leaf! How cool is that!!?? I absolutely recomend going here, whenever you should come to Bali!

Happy Easter Everyone!!:)

Bikini//H&M

Singlet//byMAGMALOU

Pants//H&M

Sunnies//VictoriaBeckham

OOTD: "Madde Jumpsuit" byMAGMALOU

Merker at det er litt ekstra stas å pakke opp klær fra kofferten når de er boksferske fra fabrikken, fremdeles pakket inn i plast, og det står byMAGMALOU på merkelappen! Endelig er vår første drop fra sommerkolleksjonen i butikk, og det vil komme tre leveringer til i løpet av april og mai. Denne jumpsuiten som heter "Madde Jumpsuit, er en av mine favoritter! Jeg har brukt sampleprøven noen ganger tidligere, blant annet på Se og Hørs kjendisgalla før jul, bare i showpiece versjonen med en kjempedyp utrigning. Den vanlige varianten har en mer "normal" cut, og er derfor mye enklere å bruke. Og buksedrakten er faktisk veldig flatterende til flere ulike kroppsformer, som er veldig kult!! Har sett den både på tynne og formfulle jenter, være seg "eple-, pære eller timeglass"-fasong, høye som lave, og den har vært kjempefin på de aller fleste, og kommer både hvit og sort! Jeg er avhengig av lommer på nesten alle plaggene jeg har, og insisterte på at jumpsuitene i kolleksjonen måtte ha det også. Heldigvis var vår head-designer, Andrea, helt enig i det, og fikk lagt inn noen dype pockets, som gjør hele følelsen litt mer avslappet. Du kan dresse den ned med et par sneakers, sandaler eller bare et par flip-flops som jeg gjorde til middagen i dag, eller dresse den opp med høye hæler for en litt høyere partyfaktor. Jumpsuiten er laget i en viskose, spandex og nylonsmix, og minner om et type collage-stoff, bare med extra stretch i tillegg. Om du er mere glad i playsuits (altså shortsutgaven av en buksedress), har vi designet "Sammy jumpsuit", som er basert på samme modell, bare med lårkort lengde på bena og med t-skjorte ermer. Ryktene går om at flere anerkjente motebloggere har lagt sin elsk på denne, og ikke minst artist, Maria Mena! Fallt den i smak hos deg? Isåfall er det bare å kontakte butikken vår, MagMaLou, direkte, så hjelper vi deg! Se info under:)

So happy to be wearing our own design on vacation, and "Madde jumpsuit" byMAGMALOU is definately one of my favourites! It's in both black and white, and fits and flatters surprisingly many bodytypes!

You can even pull it of with a babytummy as well;)

Jumpsuit//byMAGMALOU

Clutch//byMAGMALOU

Flip-Flops//MARDOUANDDEAN

Headband//H&M

Store-info:

Phone: +47 97041888

Insta: magmalou

Web: magmalou.com

Mail: post@magmalou.com

Photocred: Celine Aagaard//hippiehippiemilkshake.blogspot.com

BALI IN ALL BLACK AND WHITE

Elsket lyset på verandaen i dag tidlig, så måtte bare ha noen rolige morgenminutter i hammock-stolen(om man kan kalle det det), og lese litt påskekrim, før sol og strandliv venter.

Hekta på denne hekletoppen jeg faktisk kjøpte på ebay før vi dro, og bruker den enten bare med bikini under eller med en denimshorts. Akkurat passe avslappet, akkurat passe Bali!;)

Marvellous morninglight on our terasse this morning! Perfect for some quiet-time reading norwegian "påskekrim". In love with my new-in ebay-top. Crochet and lace is just such a perfect match for summer, preferably mixed with denim to spice it up a little.

From where I sit:)