hits

mai 2015

SELBUVOTTER + GØTEBORG = SANT

Var i Gøteborg på besøk til et vennepar av oss denne helgen. Det ble en superkoselig weekend med barna våre, karuseller på Liseberg og litt interiørshopping, men det var BIKKJEKALDT, så måtte låne votter av Jenny. Og utrolig nok hadde hun selbuvotter!! Har et veldig spesielt forhold til disse vottene, da bestemor alltid strikket nye par til meg som jeg så sleit ut, og hun strikket villig vekk nye til meg igjen...:) Bestemor var min aller beste venn da jeg var liten, og selbuvotter får meg alltid til å tenke på alle de gode minnene jeg har om henne.

Spent a wonderful, but very cold, weekend in Gothenburg in Sweden this weekend, and had to borrow some warm mittens from my friend, Jenny. Turned out she had the ultra traditional Norwegian "Selbumittens", in knitted wool and this beautiful pattern that really reminds me of my grandmother who always used to knit me a new pair, until I wore them out and she would knit me some new ones again. I was really close to my grandmother, so I get all warm and fuzzy when I see or hear things that reminds me of her:)

Jacket//Gestuz

Turtleneck//BikBok

Mamajeans//H&M

Boots//Zara

Wanna follow me on snapchat or instagram?? Search for "magmaloumarthe" on both!!:)

TIME TO PLAY!!

Ingen hemmelighet at jeg har en forkjærlighet for jumpsuits, men på sommerstid er en kortere playsuit et supert alternativ! Selv om det ikke er blitt helt sommervarmt enda akkurat, benytter jeg enhver anledning til å ha det på meg før magen vokser seg altfor stor!!:)

Lovin' my jumpsuits, but taking my playsuits out for some fun too when the weather turns warmer! Need to wear them down, before the babybelly grows too big!!:)

Playsuit//byMAGMALOU

Necklace//MariaBlack

Boots//Gestuz

Photos: Celine Aagaard

IT'S A GIRL!!

Nå må far i huset offisielt gå til innkjøp av mer tungskyts i huset, for datter nummer to i familien har nettopp meldt sin ankomst til høsten!!:) Var på ny ultralyd i dag, og nå hersket det ingen tvil lenger om at den lille rakkeren i magen faktisk er en liten chica etter at de var litt usikre for er par uker siden. Det føles innmari deilig å vite, og nå starter den store navnejakten; hva skal hun hete!!? Elsker å høre navneforslag, så sender deg masse god babykarma om du legger igjen et forslag, hehe!

Finally we know!! Our newest familymember is going to be a G.I.R.L, and Emma Lou says she can't wait to meet her lill'siss!!:) Wanna join our name-hunt?? Please leave your suggestion, I'd reeeally appreaciate it!!:):) xMx

SisterLove:)

VERDENS ENKLESTE FLETTE!!

Tenkte jeg skulle dele verdens enkleste og kjappeste flettesveis, som er gjort på under to minutter. Først lager du en sideskill på den siden du ønsker, og kaster håret over til den siden du ønsker fletten skal være på. Jeg liker best å lage flettefrisyrer på hår som ikke er helt nyvasket, for da får håret automatisk litt mer volum og struktur.

Tvinn panneluggen og litt av sidehåret i to deler om hverandre til du kommer til nakken, der du bare går over i en løs fransk flette og fester den med en strikk i enden. Jeg pleier å ta en naturbørste å gre litt oppover langs fletten for å gjøre den enda litt mere messy. Avslutt med noen hårspenner om du vil og litt hårspay eller beachspray om du trenger det, et voilá: Du er fletteklar and good to go!! Lykke til:):) xMx

Ps: Følg meg gjerne på snapchat! Magmaloumarthe is mah name;)

SUNDAY FUNDAY STYLE!

Våknet i dag tidlig til at mannen min og lilleLou kom hjem fra trening, og hadde kjøpt med en stor blomsterbukett til meg! Jeg eeeelsker peoner, så ble kjempeglad, og fikk en finfin start på dagen!

Formen har vært pittelitt bedre de tre siste dagene, så jeg har kunnet gjøre små ting igjen uten å svime av eller kaste opp hele tiden, så vært innom både bursdagen til en kompis og på barnekino i dag. Men stilmessig er det for det meste chille comfy klær jeg orker å ha på meg, og dette er en av mine favoritt antrekk:)

Gikk amok på Hennes og Mauritz her om dagen, og hamstret "mammabukser" med høyt liv! Ble kjempeoverrasket over hvor kule bukser de faktisk hadde, og endte opp med både en sort, hvit og en blå jeans, samt denne digge tightsen jeg kommer til å bo i fremover.

Adidas Originals in my Heart!!

Mama:

Sweater//AdidasStellaSport

Vest//H&M

Headband//Glitter

Mamapants//H&M

Kicks//AdidasOriginals

Emma Lou:

Jacket//H&M

Tee//Lindex

Skirt//H&M

Headband//BoughtInNewYork

HELLO LIVE NELVIK!

Veldig kos å stashe Live Nelvik til svogeren, Steinar Sagen, sitt bryllup i dag. Jeg har vært nødt til å si nei til flere stylingjobber i det siste, siden det er vanskelig å planlegge om man har en passe ok dag eller ikke. Men kvalmen har vært litt bedre de to siste dagene, så jeg klarte akkurat å holde meg på bena i en halvannen time før lufta gikk litt ut av ballongen igjen. Men det gjør ingenting, var så gøy å jobbe litt kreativt igjen. Og ikke desto mindre gøy å sminke en så snasen dame som Live!!:)

Live har kjempefin hud, og trengte bare en liten dusj med litt deilig fuktspray(jeg bruker alltid det norske merket Maya Water) , før jeg brukte tre ulike nyanser av foundations med lett til medium dekkevne for en lett kontureringseffekt. Gikk over med litt solpudder langs kinnbena og ut mot tinningen, og børstet ellers bare litt jevnt(men veldig sparsommelig) over hele ansiktet. La på en rosa blush med en dash korall i seg, og avsluttet med en kremete highlighter på kinnbena og i amorbuen.

Til den rosa og aubergine mønstrete kjolen, valgte vi å gå for semimatte orange lepper, som er superfresht på sommeren og bryter litt med den søte og romantiske rosafargen. Øynene fikk en dose "smokey eyes", bare sommerversjonen som er mere nedtonet og ikke fullt så mørk som man ofte gjør det på vinteren. Til slutt smudga jeg en kajal langs vipperoten for å "rocke" det litt mer opp, versus en veldig klassisk og perfekt lagt eyeliner. Tre punktvipper langs vippekanten løfter blikket litt ekstra, mens det aller beste beauty trikset i boka står Live for selv: et stort, nydelig smil!!:)

Håret ønsket vi oppsatt, men for all del styre unna "prom-sveis" fella med en stiv, døll oppsats. Så delte håret i to seksjoner, og tupperte lett begge seksjonene. Flettet en fransk løs flette av den nederste delen, tupperte den litt mer og dro ut litt ekstra hår for å få litt mer volum før jeg surret den i en løs bun(chignon) og festet den lavt i nakken. Delte den øverste delen inn i to seksjoner og flettet to tilsvarende franske fletter som jeg krysset tilfeldig rundt chignonen og festet med hårnåler før sveisen fikk en omgang med heavy hårspray. Viktig å ha en "danseproof" hårsveis på bryllup!;);)

Gikk litt fort i svingene, så fikk bare tatt et kjapt bilde som ble litt skjevt, men tanken var litt tilfeldig og messy "party in the back" hår bak, mens forfra er frisyren tilsynelatende mye strammere. Veldig lett frisyre som tar kort tid, og er relativ enkel å gjøre selv også.

Bilde lånt fra vg

Kjole//Dagmar

xMX

PAMPER DAY! FORDI JEG FORTJENER DET!;)

Denne fredagen har jeg gledet meg til, og krysset fingrene for at formen var grei nok til å komme seg ut av huset etter 4 dager med energioppsparing på sofaen. Og jeey, jeg klarte meg gjennom to morgenmøter (og barfa bare én gang;), før resten av dagen var satt av til selvpleie og skikkelig pampering! Selv om jeg føler meg dritt om dagen, trenger jeg ikke se ut som en, tihi, så nå er nye vipper på plass og sommerens første manikyr ble hvite aztec-inspirerte akrylnegler. Jeg hadde tenkt å ta en knall-farge, men you know, jeg har en greie med sort og hvitt, så ender stort sett opp med det til slutt likevel;)

Have granted myself a full-on pamperday with new lashes, manicure and an appoinment with my haircare Master, Andrés at Inch! Just because I think I deserve it...!!;)

Before/Før!

6-7 uker siden jeg satte på sist. Har ganske lange naturlige vipper fra før, og hadde aldri trodd jeg skulle begynne med lashextensions, men det å slippe tenke på maskara er bare så digg, at jeg er blitt helt hekta.

After/Etter!

Har gått for volumvipper, med en blanding av 3-4-5- og 6D vipper, og ble veldig fornøyd! Cred: S & M Nails (ikke sponset innlegg;);)

Aztec-inspired!

Time for coffeé!

Happy Hair Camper!

Jacket//Gestuz

Tee//Gestuz

Mummyjeans//H&M

Shoes//Toms

SNART HALVEIS!!

Jeg må innrømme at det føles ganske tungt og ensomt å holde seg så mye i ro hjemme om dagen, spesielt for en person som i utgangspunktet er over gjennomsnittet sosialt anlagt, hehe. Men jeg prøver å tenke at det bare er for en periode, og at det VIL gå over. Det er litt rart å gå ned i vekt mens magen vokser, men alle undersøkelser og ultralyder viser at bebissen storkoser seg der inne, og legger ikke merke til at mammaen synes det er pittelitt mere styrete;) Og nå nærmer det seg faktisk halveis, i morgen er det gått allerede 17 uker...Så, please, la den sommeren her fly fort av gårde!!:):)

Almost half way there!!! #17weeks

xMX

FLAT FORELSKELSE!!

Jeg er vanligvis hekta på høye hæler og går stort sett med det til alt, men denne sommeren må jeg la de stå å samle litt støv i skapet mens jeg leker med mine nye venner jeg er blitt helt nyforelsket i!! Hej Hej flate espadrillos og loafers, wanna come play with me??:)

Having a summerfling with loafers and espadrilles, lace and crochet, quilt and palmtree print!! Which is your favourite??:)

Chanel//Jeffreys New York

The Last Conspiracy//MagMaLou

Asfvlt//MagMaLou

Lacoste//Gift

Superga//Gift

Toms//Gift

MONOCHROMISTIC MAD MEN-STYLE!!

Feiret 17.mai i går på sedvanlig og megakoselig vis med frokost først hos venninne og superblogger, Celine. Siden jeg var innlagt på sykehus hele forrige uke, har jeg ikke hatt mulighet til å planlegge hva jeg skal ha på meg siden jeg ikke har bunad (som jeg forøvrig ønsker meg veldig!!:). Endte opp med å ta på meg en deilig turtleneck siden det var litt kaldt, og en ermeløs frakk som jeg brukte som kjole med mine favoritt espadrillos til. Det kan ofte være et godt tips å bruke jakker, frakker eller trenchcoater som en kjole, om du bare knepper igjen og bruker enten tilhørende belte til eller styler den med et helt annet belte for litt mer særpreg.

Celebrated Norway's Constitution day in two different outfits. At my friend, Celine's breakfast, I went for a monochromistic look in all white and beige. For lunch at my friend, Cecilies house, I switched my frock/dress into a floral 50's skirt instead.

I wore my hair in a simple ponytail, just using a MIU MIU ribbon tied around the hairband.

Aren't the girls looking FAAAB in their "bunader", which is the national folk costume in Norway. I have really wanted one myself for many years, so next year I hope to wear one of these beauties myself...Is there such a thing as a "Bunad-Santa"??;) From left: Elisabeth, Ann Christin, Sunniva, Julie, Tina, Maria, Moi et Celine.

I matched the white and the beige outfit with some tangerine coloured lips to add some freshness, and it also went well to my pink floral skirt I put on later.

At breakfast I noticed that Celine and I were totally color coordinated by coincidence, but I really started to wonder as I came to Cecilie's place and we had matching outfits as well, both wearing 50's inspired skirts!!:):)

Had a great 17.th of May celebration with lot's of cool cats:)

Two pregnant ladies from the left, Annette and me, and the superhot mums, Cecilie and Hege to the right!

And lastly, my Boo and my lill'babygirl, who had picked out her new "bunad" just the day before, as she'd grown out of her last one. Traditionally the folk costumes, especially for kids, seem to be mostly red and black, but I really like the blue and black version as well:)

Hope you all had a great celebration yesterday!!

xMx

Frock//MardouAndDean

Turtleneck//BikBok

Espadrilles//Chanel

Hair ribbon//MiuMiu

Skirt//BikBok

Lipstick//MAC

MY HERO'S TURNING 70!

Jeg tror de aller fleste jenter ser litt ekstra opp til pappaene sine, og jeg stiller gladelig opp i denne kategorien. Og i går feiret denne lille, store jenta helten sin gjennom 36 år, sammen med resten av familien på Olivia på Tjuvholmen. Pappa er den sprekeste og snilleste mannen jeg vet om, og er verdens beste "moffa" til datteren min, Emma Louise. GRATULERER MED 70-ÅRS DAGEN, PAPPA! "Gla i dæ", klem fra "lissmor".

Celebrated the coolest Dad in the world turning 70 years old yesterday at Olivia, Tjuvholmen, with the rest of my family.

Huuurrraaaa!!!!

I came directly from the hospital, with messy hair and no makeup, so i just put on a flowerband and some lipgloss, found a comfortable dress, my favourite leatherjacket and some flats, and I felt good to go (although looking and feeling a bit scruffy!!;);)

Flowerband//Bought in Gøteborg

Shades//VictoriaBeckham

Leatherjacket//Gestuz

Dress//NinaJarebrink

Crossoverbag//YSL

Earrings&Espadrilles//CHANEL

Rings//MariaBlack//LolasLove//Månesten//WeTheHatters

Babybelly//Selfmade;);)

IT'S ALL ABOUT GOLDEN MOMENTS!

Rart hvordan livet er...Mens jeg er innlagt på sykehus, med heavy svangerskapskvalme, mage/tarmbetennelse og konstante bekkenissues og har ærlig talt aller mest lyst til å gråte og legge meg til å sove helt frem til jul, fant jeg dette bildet fra da jeg prøvde den første sampelen fra vår kommende julekolleksjon, og jeg merker at smilet forsiktig kom snikende tilbake igjen. Det er disse øyeblikkene man jobber for, når noe man har lagt ned mye tid, energi, og ressurser på, plutselig har tatt form og er blitt til noe håndfast og konkret. Og det hjelper at den skinner i gull i tillegg, tihi! Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal deale med at jeg potensielt har 5 måneder igjen med ekstrem kvalme (om det ikke gir seg) og må gå rundt og "hoffe" meg som en gammel, grå krok i overskuelig fremtid. Men det å finne og nyte "gyldne øyeblikk", uansett om det er med venner, familie eller jobb er nok løsningen...Håper jeg bare får nok overskudd til å faktisk være sammen med folk. Hadde dog permisjon fra sykehuset i dag, og rakk en koselig playdate med venninne og stylist/superblogger, Hedda Skoug, og barna våre i solen. Så i dag kan jeg checke av to "golden moments" jeg tar med meg videre til morgendagen...Håper du også har opplevd noe finfint idag:) Klem, Marthe

Sometime's all you need to put a smile on your face, is just a golden party dress that makes you wanna dance all night long...:)

HURRA HURRA HURRA!!

Fikk permisjon fra sykehuset i natt, så jeg kunne følge datteren min til 17.mai feiring i barnehagen i dag! Jeg synes det er extra hyggelig å lage noe extra ut av merkedager, så hadde en fin morning med fletting av hår, velge ut selv hva hun ville ha på seg og masse øving av nasjonalsangen;)

My daughter celebrated The National Constitution Day in kindergarten today, and we had a really nice morning braiding hair, picking out an outfit and rehersing the national anthem;)

ET LITE GRÜNDERSUKK...:)

Etter mange uker med svangerskapskvalme og veldig lite næring til kroppen, toppet det seg med en liten mage/tarmbetennelse i natt. Så nå befinner jeg meg på Ullevål, ganske dehydrert og sliten, men iført en veldig fashion forward sykehusskjorte, hehe. Har ligget på isolat hele natten, men har kommet meg opp på kvinneklinikken for å sjekke det viktigste, nemlig at bebissen hvertfall har det bra, så håper jeg at jeg får dra hjem i kveld eller i morgen igjen. Men jeg må innrømme at jeg begynner å merker presset på at det å være en sykmeldt gründer egentlig er ganske uforenelig...! Jeg har vært litt uheldig både med det ene og det andre de siste årene, og har vært nødt til å ta flere kjipe time-outer med alt fra langvarige lungebetennelser til utfordringer og komplikasjoner i forhold til det å bli og være gravid, som egentlig krever mye ro og hvile. Men gründerlivet tar på ingen som helst måte hensyn til at man ikke kan være tilstede hele tiden eller ikke får alt som skal gjøres unnagjort! Man kommer raskt i bakleksa, og det baller fort på seg. Selv med verdens beste ansatte, er det langt fra alle oppgaver man kan delegere bort heller, så selv om kroppen hadde hatt best med 100% hvile, er det omtrent umulig uten at bedriften umiddelbart vil lide av det. Selv om jeg prøver å være "flink" og koble litt ut, har jeg nå offisielt konstant dårlig samvittighet og er ganske stresset for alle viktige gjøremål jeg må nedprioritere hver dag, for alle som ikke får svar på mail, regninger jeg ikke rekker å betale i tide og ansatte som fortjener en mye mer hands-on sjef enn det jeg klarer for øyeblikket. Men når jeg blir litt lei meg og stressa over dette, minner jeg meg selv på at ingen er alvorlige syke, ting vil bli bedre igjen, folk som venter på mailsvar kan faktisk vente en dag til og regningene vil bli betalt, selv om jeg rekker å få en rentenota eller to...Det viktigste jeg må ha fokus på akkurat nå, er å gi den levende lille bebissen i magen de beste voksevilkår, så får min "andre baby", nemlig bedriften, forhåpentligvis spille rollen som en tålmodig storesøster så lenge det er nødvendig...Men jeg lover jeg skal gjøre alt jeg kan for å være en like god mamma for begge-på sikt...:)

MAID OF HONOR OUTFIT!!

Er forlover til en av mine bestevenninner de siste 15 årene, Linda, og i går arrangerte jeg og med-forlover, May Lis, utdrikningslag for henne. Vært litt spent på gjennomføringen siden jeg fremdeles kaster opp hver dag og har vært så heldig og allerede fått bekkenløsning og låsninger i ryggen. Men det gikk på et vis, og håper verdens beste Linda fikk en uforglemmelig dag med bl.a poledancing, Glam-Time med hår, make-up og styling på MagMaLou, og dansk tema-aften siden hun møtte mannen sin fra Sandefjord i Køben, og skal gifte seg der til sommeren. Vi kjørte på med dansk mat og drikke og selvfølgelig danske farger på alt av fra bordpynt og ballonger til bestikk, servietter og schnapsglass!

Proud to be one of my bff's maid of honor, and celebrated her bachelorette party yesterday.

Handlet inn masse dansk nips da jeg var i Legoland forrige helg, og på Festfabrikken i Skovveien på Frogner har de så masse gøy at man får lyst til å arrangere fest hver dag! (Screenshot fra Snapchat)

Linda met her Norwegian husband in Denmark years ago, and they're getting married in Copenhagen this summer, so it was all about Danish colors, foods and drinks at the dinnerparty.

Kjørte et komfortabelt antrekk med en jumpsuit, skinnjakke og lave, hvite blondekicks, siden jeg må la de høye hælene få hvile litt mens magen vokser.

Opted for a pregnant-friendly outfit in a stretchy jumpsuit, black leather and laced flats, since I need to take a break from always sporting high heels as my babytummy is growing.

Lovin' me some lace!!

Have a great Sunday!

xMx

Earrings//CHANEL, Maria Black and Gina Tricot.

Shades//Victoria Beckham

Jacket//Gestuz

Jumpsuit//byMAGMALOU

Shoes//Superga

COOL CAT LENE NYSTRØM!!

Jeg har vært Lene-fan siden videregående, og vært så heldig å få jobbe med henne ved flere anledninger. I går tikket det inn et par mms'er fra henne fra et presseevent der hun har på seg en jumpsuit fra byMAGMALOU, og jeg merker at det er veldig stas når noen du har digget så lenge liker din design! Dette blir en fin fredda'!!:) Ha en riktig så god helg!! xMx

RED LIPS RECIPE!!

I dag gjorde jeg en liten tv-snutt innspilling som er litt hemmelig frem til 6.juli, men det jeg IKKE skal holde som en hemmelighet, er hvordan du legger den perfekte rød leppestiften:

1.Har du god tid, gjerne skrubb leppene godt, så de blir myke og fri for tørre "leppeflak". Jeg fikk en scrub i venninnegave jeg er usikker på hvor man får kjøpt, men den er kjempegod og lukter litt cola saftis som bringer frem masse barndomsminner fra da vi hamstret Mr.Freeze hver sommer;)

2. Påfør en god lipbalm eller annet produkt som tilfører masse fukt. Jeg elsker produkter som gjør flere ting, og har lagt min elsk på ZO sin "Liprebuild"(490 kr) som inneholder både masse fukt og antioksidanter, og er med på å øke sirkulasjonen som bidrar til å bygge opp leppenes naturlige volum og farge. I tillegg føles den veldig avkjølende på som roer ned såre eller sprukne lepper. Perfekt å bruke alene eller under andre leppeprodukter.

3. For å få en matt look som varer i timesvis bør du først legge litt av foundationen din på leppene for å nøytralisere fargen, før du sveiper lett over leppene med et pudder, helst med solfaktor, da det er minst like viktig å beskytte leppene dine, som resten av huden. Jeg har brukt Lancomes nye foundation, Miracle Cushion(375 kr), med solfaktor 23, og et produkt jeg ble hekta på i fjor som alltid er med meg i veska, nemlig løspudderkosten "Sunforgettable" fra merket Colorscience(495 kr), som er både vannfast og inneholder solfaktor 30.

4. Jeg liker å bruke lipliner før jeg legger en rød eller annen mørk leppestift. Slik får du en cleanere kant rundt leppene og du unngår at den sklir ut. Jeg har brukt "Kiss me quick" fra Mac.

5. Påfør ønsket nyanse på leppene. Selv er jeg veldig glad i rød-oransje farger, som er extra fresht til en sommerbrun hud. En av mine favoritter fikk jeg i en goodie-bag i fjor tror jeg det var, og er fra L'Oreal.

6. Ta et papir mellom leppene og trykk de godt mot hverandre, før du påfører en ny runde med leppestiften. Jeg bruker alltid en pensel når jeg påfører rød-toner, for det er så lett at det kommer utenfor om du bare klatter på.

7. Nå bør du ha noen flotte og elegante rød, matte lepper på plass! Ønsker du heller en mer glossy look, kan du avslutte med favorittglossen din. Jeg har akkurat prøvd ut glossene fra Lindex Beauty(48,50 kr), som er perfekte for en glossy finish på fargede lepper da de bare tilfører et lite hint av farge men gir optimal glosseffekt. Når du velger farge på glossen, bør den ha nogenlunde samme nyanse som leppestiften, men det er selvfølgelig lov å leke seg litt og prøve ut å mixe andre farger og nyanser også-bare husk å ta en ordentlig god titt i speilet før du går ut, så du er sikker på at det ikke ble helbom!!;) Lykke til!!:)

TWINSTYLE!

Fra søndag til mandag var jeg og datteren min invitert med til Legoland sammen med en venninne og sønnen hennes. Siden jeg antageligvis er den eneste født på 70-tallet som ikke har vært der som barn, gledet jeg meg sikkert like mye som barna, hehe! Og reiseantrekket for begge ble rett og slett et matchende skjørt, som datteren min digget så mye at hun nektet å ta det av seg på kvelden igjen! Hva synes du? Er "twinstyle" mor- og datter-antrekk innafor eller altfor "klissete" og harry? Jeg vet ikke jeg...ble plutselig litt usikker selv, da jeg faktisk syntes det var overraskende koselig å kle oss nesten likt...hm...:)

Wearing matching outfits flying to Billund in Denmark on Sunday to visit the popular "Legoland".

Marthe:

Turtleneck//byMAGMALOU

Skirt//Lindex

Boots//Zara

Jacket//Gestuz

Emma Louise:

Vest//H&M

Skirt//Lindex

Shirt//Lindex

Shoes//Superga

BLACK BAREBACK!!

Denne uken har babybumpen virkelig slått seg ut, og jeg har gått fra å se konstant stappmett ut til at jeg faktisk ser preggers ut, hehe! Men med det følger det noen "wardrobe-issues", da alle klærne mine begynner å bli for trange! Jeg er ikke noe fan av å drukne magen i telt-lignende plagg, men ønsker heller å hylle den voksende magen. Men i dag gikk jeg for en slags mellomting, nemlig en sort maxidress som sitter litt tettere oventil og blir mer flowy nedover. Jeg elsker kjoler med åpen rygg, for da kan man føle seg sexy og chic på samme tid. Det er pent å vise litt hud, men noen ganger blir en vanlig utrigning foran bare helt feil og waaay tacky! Men du kan aldri gå feil med å vise ryggen!!:)

Lovin' this black maxidress with one single strop in the back, making it very simple but chic! The leg-action split adds some fun too, and is perfect to get a good view down on my C-Galz;)

Dress//TomWood

Esspadrilles//Chanel resort ss15

Bracelet//Lola's Love