hits

mai 2016

MY NEW WORKGEAR;)

Jaaaaass! I dag kom sommeren, og for første gang i år ble det utekontor hele dagen med jordbær og vill-fersken.

Er ikke ofte jobbantrekket blir en bikini(kan man da kalle den en jibini??;);) men den kom på i dag gitt! Matchet med en rødoransje leppestift og noen tasseløredobber følte jeg dog jeg egentlig burde ha sittet i en strandkant med et glass vin i hånden istedenfor, hehe! Men dét blir det ikke nye kolleksjoner av, så her må det jobbes gitt!

Gleder meg nå til flere solrike dager fremover, og håper alle dere kjære lesere også får en deilig uke fylt med masse sol, smil og glede.

//Marthe

Shades//Gucci

Earrings//H&M

BikiniTop//BikBok

Lipstick//MACbyZacPosen

PS: Det finnes en underdel til denne bikinien altså, men siden dette er årets første soldag for kroppen min og jeg virkelig ikke ønsker at øynene dere skal begynne å blø, tenker jeg at jeg sparer disse lyserosa bena til en annen gang, hehe!

But anyways, følg meg på snap da vel @magmaloumarthe

Sjåast då!!

That Sunday Feeling!

Søndager er den deiligste dagen i uka synes jeg(med mindre man var ute kvelden før, og formen bare er sånn passe...)

Vi pleier å starte søndagen med familiefrokost, der alle kjemper om å få de mest crunchy bacon-bitene, der jeg må innrømme at jeg alltid kaster meg over de bitene som er mest brent i kantene.

Bestemor pleide alltid å si at man får fin sangstemme av å spise brent mat.

Dessverre har det ikke gått trolldom i den myten for min del, men jeg elsker fremdeles alt som er litt svidd i kantene, som maiskolber, bacon og grillet rotfrukt-chips for eksempel.

Til frokosten pleier mannen og jentene mine å lage alle sin favoritt-juice, der den eldste datteren min elsker å blande epler og appelsiner, mens jeg alltid får min ynglings-variant med epler, ananas og MASSE mynte.

På søndags-formiddag har jeg de siste månedene prøvd å enten få med meg en yogatime på Sats kl.11, eller å dra opp til Ekeberg Dyrepark og dra på ridetur med en venninne eller to, som virkelig er verdens koseligste måte å tilbringe tid sammen med venninner på.

I dag skal vi også på en brunsj utpå dagen til et vennepar, før jeg virkelig skal indulge meg selv med et deilig søndags-spa, etter at barna har lagt seg.

Mens jeg har vært i Litauen tidligere denne uken, har jeg vært så heldig å få noen gaveposer levert på døren, som jeg endelig fikk pakket opp i dag. Og jeg falt helt for gave-esken fra RITUALS, som inneholdt deres nye kolleksjon for både mor og barn: "Tiny Rituals".

Jeg gleder meg veldig til å teste ut posene med rene magnesium badekrystaller, som er 100% naturlige og skal hjelpe musklene til å slappe av.

I tillegg til en delikat innpakning, deilige dufter og digge produkter, er det viktigste at for hvert produkt du kjøper støtter du også The Tiny Miracles Foundation. 10% av hvert salg går til denne veldedige organisasjonen som hjelper mindre privilegerte barn i India med å få en litt bedre start på livet.

Bildene er fra snapchatten min (magmaloumarthe), og er beklageligvis fryktelig uklare siden jeg låner datteren min sin telefon for tiden...Min egen ble ødelagt for et par uker siden, ettersom jeg tilfeldigvis hadde lagt den i samme pose som min reke-og krepsehale salat med sitron etter en treningsøkt ! Etterhvert hadde lokket på salatboksen åpnet seg og marinert min relativt nye mobiltelefon i sitronsaus og vinagrette! Jeg fikk beskjed om at mat-og drikkeskader ikke dekkes av forsikringen(!!;), så nå får man vel bare krype til korset og kjøpe ny...

Ønsker dere en fantastisk fin søndag, og gjerne avslutt dagen med en "10-minutter DEG-tid" om det lar seg gjøre.

Overskuddet fra denne lille gesturen du gjør for deg selv i dag, vil du ta med deg som positiv mentalt overskudd i morgen, og er den beste medisinen mot en blå-mandag, spør du meg:)

//Marthe

Ekstra søndagstips:

For å få perfekt stekt bacon, blir de mye mer crispy og crunchy om man steker de i ovnen på bakepapir istedenfor å steke de i en panne. Vi pleier å bare kjøre de inn på 200 grader, og venter inntil de har fått ønsket konsistens og nyanse.

Bon Apetite!

FINFIN KOMBO!

Dere som følger bloggen min har nok fått med dere at jeg får litt panikk av altfor søte antrekk. Men jeg ble helt solgt da jeg så dette plisséskjørtet i et butikkvindu her i Kaunas, Lithauen, og det er jo ikke verre enn å slenge en litt røffere skinnjakke over!

Ikke sant?;)

Ha en nydelig torsdag, og vil du se behind the byMAGMALOU-scenes på produksjonsreise, er det bare å følge "magmaloumarthe" på snap!

//Marthe

Jacket//Meotine

Tee//Gestuz

Skirt//FromKaunas

Sandals//BiancoByCarolineBergEriksen

EN KOMBO-FAVORITT!

Her i Litauen hvor jeg befinner meg denne uka, er det faktisk så varmt og digg nå at sommertoppene helt klart må pakkes ut fra kofferten så fort som bare F...!!

Hvite blonder blandet med denim, digge sandaler og mitt favoritt-belte for tiden (fra det amerikanske merket, Bands Of L.A) kommer til å bli en trofast kombo fremover merker jeg!

Hva liker du best å gå i på sommeren?

Klem//Marthe

Top//Twist&Tango

Denim//Gestuz

Belt//BandsofLA

Sandals//BiancobyCarolineBergEriksen

NY KOLLEKSJON COMING UP!

Denne uken er jeg på produksjonstur til Litauen hvor vi produserer kolleksjonene våre, og allerede nå er det neste års sommerplagg vi jobber på.

Hva vil dere se, mon tro?? Send meg en snap da vel!! Du finner meg som "magmaloumarthe";)

Klem fra Kaunas

JUMP JUMP!!

Min forkjærlighet til jumpsuiter er en Never Ending Story, og min nye buksedress i hvite blonder er intet unntak.

Stylet med en litt oversized kåpe og lekre pumps følte jeg meg akkurat passe pynta til lørdagens grillparty og bursdagsfest til mannen til en venninne av meg. Selv om jeg følte meg veldig "bursdags-fin", ble antrekket litt for kaldt å sitte ute i etterhvert, så endte opp med å raide klesskapet til venninnen min og endte opp med 3 par(!!) sokker, rosa fluffy tøfler, en sort jeans med sleng og verdens største og varmeste strikkegenser istedenfor.

Mere riktig for grillings, og mere riktig med tanke på comfort-skalaen;)

Ha en god mandag!!

//Marthe

Jumpsuit//byMAGMALOU

Coat//Gestuz

Heels//Ganni

Clutch//byMAGMALOU

FOLLOW ME ON SNAP ON "magmaloumarthe"!:)

HALVERT SÆD-KVALITET!!

I dag var vi invitert på en liten lanseringslunsj på Kolonihagen på Frogner. Cubus slipper sin nye svanemerkede Newborn Collection på mandag, og den bør dere sjekke ut, for den var utrolig skjønn!

Vi fikk også en liten innføring på hvordan kbehandlede klær kan påvirke oss negativt, og husker jeg ikke feil mener jeg det blant annet ble sagt at dagens menn i 30-åra har bare halvparten så bra sæd-kvalitet som gutta back in the days, og at kjemikalier fra klær kan være en påvirkende årsak. Merker jo at hvis dét er sant, lurer jeg jo på hvordan alt jeg selv har gått i opp igjennom åra har påvirket min egen kropp!!??!!

Anyways, koselig lunsj med masse bra damer, og går du inn på snappen min(magmaloumarthe) kan du få en liten update derfra om du går inn før kl.12ish i morgen!

Ønsker dere en nydelig natt, og håper vi alle får litt god kvalitetssøvn, da min lille frøken har startet en ny morgenfrisk trend med å våkne 05.30 sharp siste tiden og er veeeldig klar for at dagen skal starte...Me??Not so much, men er vel bare henge seg på, så får vi heller ta annenhver morning og avlaste hverandre litt, så ingen av oss blir helt kokko, hehe!

God Natt!!

//Marthe

Søte fjær!#littledreamer

Moi:

Jakke//H&M

Tee//Gestuz

Jeans//Cubus

Bag//Ysl

Olivia:

Jacket//H&M

Body//Cubus

Tights//Cubus

BLOMSTERAMA!

En av de store trendene denne sommeren er blomsterprints, og flere av våre blomsterinspirerte kjoler har fått endel presse fra bl.a ELLE Magazine før, og nå denne uka er to av kjolene fra sommerkolleksjonen også i KK også.

I tillegg var "Christine Dress" med på Silje Pedersens 17.mai innslag på Tv2, så veldig stas at folk liker de!!:)

Du kan sjekke ut både disse og flere kjoler fra byMAGMALOU på vår webshop: magmalou.no, og gå sommeren velkledd i møte!

//Marthe

De to øverste bildene er fra KK.

Elsker ELLE!!:)

Fra TV2s 17.mai sending:

Brukte kjolen selv på 17.mai!

"Christine Long Dress"

GRUNNLOVSDAGEN BLE OGSÅ EN PERSONLIG MERKEDAG!

De tradisjonelle og veldig koselige champagne-lunsjene på 17.mai med venner og familie er herved og offisielt over for godt nå med skolebarn i hus, men til gjengjeld fikk vi en fantastisk opplevelse i går jeg aldri vil glemme, og som jeg gleder meg til å få oppleve igjen.

Av flere årsaker.

I år satte jeg vekkerklokken på ekstra tidlig, da jeg mildt sagt kjente litt på den totale panikken av å ikke skulle komme tidsnok til barnetoget i sentrum klokken halv ti. Man kommer ikke for sent til sitt eldste barns første 17.mai-tog liksom, der hun i lang, lang tid har gledet seg til å ta på seg finstasen og endelig få vinke til kongen på Slottsplassen.

Så når minstemann allerede våknet klokken halv fem på morningen, følte jeg egentlig at vi hadde all verdens av tid til å gjøre alle klare i tide! Men det virker som om uansett hvor god tid man har, så blir det alltid litt stress og kaos mot slutten likevel.

Når man liksom tror man er ferdig til å gå ut av huset, så gulper den ene, mens den andre helst vil bytte fra hestehale til fletter, og fra fletter til hestehale igjen før man har rukket å si "sukkerspinn". Far finner ikke bilnøkkelen og lommeboka, mens strømpebuksen til mor har raknet!

Noen som kjenner seg igjen, eller er det bare her hos oss det er sånn, hehe??;)

Uansett, vi rakk akkurat å kjøre til riktig tid, selv om det ble på hengende håret, og i tillegg var vi så heldige at mormor og morfar kom og hentet hun minste klokken åtte, så vi skulle slippe å trille (les:kjempe) oss gjennom sentrum med en liten baby og barnevogn blant tusenvis av feststemte mennesker og forsere masse fortauskanter, trapper og brosteiner, som gjorde dagen mye enklere å gjennomføre sånn rent logistikkmessig for oss.

Og for å være helt ærlig, må jeg også innrømme at jeg i forkant egentlig hadde grudd meg litt for å dra ned til sentrum denne dagen i utgangspunktet. Fordi (og som faktisk veldig få vet) er jeg ekstremt høysensitiv, så masse folk, høye lyder og kaos kan gjøre meg ganske stressa, utrygg og utilpass. Derfor gjør jeg alt jeg kan for å unngå store folkemengder og offentlig transport for eksempel. Jeg vet ikke hvor mange som tuller med meg for at jeg aldri tar buss og trikk, og kaster diva-kortet etter meg, hehe, men jeg kan da endelig innrømme at grunnen er faktisk noe helt annet og høyst reell...

Derfor var det så utrolig koselig at gårsdagen ble en så gedigen positiv opptur! For hele opplevelsen fra å følge datteren vår til hennes oppmøte på festningen, til å jakte rundt etter så mange "good spots" som overhodet mulig etterpå for å få flest mulig glimt av barnetoget og klassen hennes, var bare så gøy og vanvittig koselig at jeg heldigvis glemte alt av angster og panikk for alt og alle som hadde tatt turen ned til sentrum.

Dessuten var det var ikke så packed av folk overalt som jeg fryktet det skulle være, og som gammel flaggpike i Steinkjer Skolekorps (haha) smeltet jeg jo totalt av alle de supersøte drillpikene og flaggbærerne. Til og med litt sure korpstoner gjorde meg oppriktig glad, og stemningen i sentrum med strålende sol og blå himmel i tillegg var jo generelt bare helt fantastisk.

Jeg er altså så utrolig glad og takknemlig for at jeg klarte å slippe angsten for angsten, og endelig fikk oppleve 17.mai "The Real Oslo Way", og se min datter gå i det store skoletoget for første gang-og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg gleder meg til neste år allerede...

Håper du også hadde en finfin grunnlovsdag, og fikk feiret den sammen med noen du er ekstra glad i.

//Marthe

Stolt mamma i min egen mors fjellbygdsbunad jeg fikk av henne dagen før 17.mai!

Til ettermiddagens spontane grillfest hos et vennepar, byttet jeg om til en lang, blomstrete sommerkjole, dressjakke og BIRKENSTOCK sandaler faktisk, siden jeg fikk et crazy stort gnagsår av bunadsskoene.

Kjole//byMAGMALOU

Shades//FWSS

Barna hadde klær fra Lindex(sponset).

Follow on snap and insta @magmaloumarthe for more lifestyle, fashion and family:)

DREAMS REALLY DO COME TRUE...

Hei Hei kjære Lesere!

Her har det vært litt stille siste dagene, da vi har hatt besøk av et vennepar fra Gøteborg og barna deres i pinsen.

Dessuten har det faktisk vært litt godt å koble litt bort fra sosiale medier som facebook og blogg disse fridagene, for jeg tror hodet har godt av å stoppe opp litt noen ganger og løfte blikket opp mot himmelen innimellom og heller se seg rundt i byen, på blomster, i nabolaget eller lese en god bok istedenfor å bare titte ned på en skjerm hele tiden.

I dag har vi faktisk gjort mye av alt dette. Vi har trillet rundt med barna omkring i nærmiljøet på Tåsen og Ullevål Hageby, som begge som er så utrolig vakre steder i lyset fra en skyfri himmel og en smilende sol.

Vi har kjøpt kanelboller, juice og kaffe på Damplass, og vasset i fontenen der.

Vi har solet oss i hagen og grillet spareribs og pølser før vi besøkte foreldrene mine på Voldsløkka.

Mamma ringte meg nemlig tidligere i ettermiddag og lurte på om jeg ønsket å overta bunaden hennes, og jeg ble hoppende glad for jeg har ønsket meg bunad i mange år.

Hadde egentlig tenkt å bruke kjole fra eget merke på morgendagens 17.mai feiring, men nå tror jeg jammen meg jeg går for min nyarvede fjellbygdsbunad istedenfor. Selv om jeg naturligvis ikke har rukket å tilpasse den helt 100% enda, kjennes det veldig riktig å gå med denne bunaden som jeg har drømt om i så mange år uansett.

Dreams really do come true om man drømmer enten hardt eller lenge nok...

Ønsker dere en fantastisk fin 17.mai, så høres vi snart igjen her inne!

En rød, blå og hvit klem fra Marthe

Bok-og balkongkos hjemme!

En nydelig epleblomst fra Ullevål Hageby!

Mannen min tipset meg om en podcast om søvn og mindfullness fra "The McKinsey Podcast" dere gjerne må sjekke ut også! Episoden het "Art and Science of well-being at work", og den gav ikke mindblowing new informasjon om tema må jeg innrømme, men var en god reminder på å ha mer fokus på det i hverdagen. Anbefales!

En blondekaftan er alltid digg og slenge over bikinien.

En liten sneak peek fra snapchatten min (magmaloumarthe) om morgendagens antrekksvalg: Fjellbygdsbunaden fra Nord-Trøndelag. Gleder meg til å bruke den!

HVORDAN ROCKE OPP EN SØT KJOLE!

De aller fleste elsker blonder i alle varianter fra kjoler til undertøy, men noen ganger blir det altfor søtt for min smak, så jeg må ofte tone ned "cutenessoverloaden" med litt mere rocka detaljer i sort.

Denne kjolen har også et typisk snitt og en lengde jeg i utgangspunktet føler meg litt fjortiss i, men stylet med en sort hatt, sorte boots og en sort frynseveske føler jeg meg mer balansert kledd. Den lille prikken over I'en er dette vevde beltet som er blitt en stor sommerfavoritt blant mange moteentusiaster og bloggere der ute, og finnes i mange ulike farger.

Kjole//DryLake

Hatt//H&M

Shades//VictoriaBeckham

Belt//BandsOfL.A

Sko//Fretex

Bag//Meotine

Ha en nydelig dag!

//Marthe

BALI INSPIRERTE SALONGBORD!

Jeg har stadig noen småprosjekter på gang i leiligheten vår, og har lenge lett etter det perfekte salongbordet til stua og et terrassebord for å ha ute,uten å blitt helt solgt!

Så ble jeg tipset om at Åsa Ørjasæter (som tidligere drev klesmerket Aloha Hemp), har startet egen produksjon av forskjellig typer bord, stoler og lamper, så dro innom henne for en titt i dag!

Og jeg fant det perfekte salongbordet med en gang, som du kan se på bildet under. I tillegg fant jeg et marmorbord for å ha på terrassen som jeg gleder meg til å vise når det er kommet i hus!

Anbefaler å gå inn på nettsiden deres bybjorkheim.com for masse fine produkter du kan kjøpe ferdigstilt eller på egne mål!

Ha en fin dag i solen!!

//Marthe

(Bordene jeg kjøpte fikk jeg til rabatterte priser)

HVIT SOMMERDRØM!

HERREMIN FOR EN DEILIG HELG!

Håper hele Norge har hatt like deilige sommertempraturer rundt omkring som vi har hatt i Oslo siste dagene! Det er så utrolig koselig når folk liksom bokstavelig talt tiner opp fra vinter-og vårkulden og endelig smiler fra øre til øre igjen, etter man har gått med høye og stive skuldre et helt iskaldt halvår!

Selv tilbrakte jeg fredagen på en jentefest hos en venninne og dro på en venne/familiegrillings på lørdag, mens søndagen startet på best tenkelig måte med en ridetur med gode venninner på Ekeberg!

I kveld blir det full ryddings i klesskapet, og jeg gleder meg til å finne frem både gamle og nye sommerkjoler som forhåpentligvis får masse sommerbrune ben å gå på fremover. Denne hvite drømmen av en kjole har jeg ihvertfall planer om å bruke masse fremover.

Ønsker deg en fantastisk fin og solrik ny uke!

//Marthe

Dress//DryLake

Fringebag//Meotine

DET BLIR VERRE FØR DET BLIR BEDRE...

Huden min er ekstremt sensitiv for stress, og blandet med litt barselshormoner og brannkopper, føltes ansiktet mitt som en krigssone for et par måneder siden. Jeg hadde både akneutbrudd og åpne sår fra brannkoppene som ble ganske dype arr i huden på haken, halsen og kjevepartiet.

Jeg kunne ikke gjøre noen veldig aktive behandlinger før huden hadde roet seg litt ned igjen, men i går testet jeg ut medisinsk microneedeling med skinpen for første gang på Elite Helse, som har til hensikt å stimulere kollagenoppbyggingen ved å prikke masse små microhull i underhuden slik at nytt vev dannes.

Selve behandlingen med skinpennen gjorde ikke vondt, men den etterfølgende kremen sved noe innmari i noen få sekunder før den ble tørket av igjen. Så fikk jeg lagt på en avkjølende skinbrightening maske, som føltes veldig deilig og forfriskende mot huden.

Jeg ble litt rød i hele ansiktet og på halsen utover dagen, men i dag er jeg ikke fullt så rød lenger. Huden kjennes dog litt strammere enn vanlig. Men jeg kan allerede se at ansiktet har fått mye mere glød og de dypeste arrene er allerede blitt litt jevnere, så jeg kjempefornøyd med resultatet så langt.

Nå blir det å smøre seg godt med solfaktor 30 eller 50 fremover for det er meldt skikkelig deilig vær fremover, og mine favoritter kommer fra ZO Medical og ZO Skin Health som du kan se bilder av under.

Ønsker dere en nydelig fridag og himmelsprett, så høres vi i morgen igjen!

//Marthe

Fakta om microneedeling:

- Bygger opp hudens styrke og proteinet i bindevevet.

- Skal resultere i en glattere, jevnere og mer forynget hudkvalitet.

- Anbefalt behandling mot arrdannelser, strekkmerker og fine linjer og rynker rundt øyne og munnviker.

Ps: alle bildene er fra snapchatten min "magmaloumarthe"-håper vi sees der??:)

Så ille var huden min et par måneder tilbake, men nå har det heldigvis roet seg og jeg kan gjøre aktive behandlinger både for å forebygge og reparere.

Slik serskinpen-instrumentet ut, som stikker små hull i huden for å stimulere hudens eget kollagen. Man blir litt rød, men ikke så ille at man ikke kan "gå ut av døra". Allerede dagen etter kjenner jeg huden jobbe, og fått mye mere glød, så dette lover godt og jeg er spent på hvordan resultatet faktisk blir om et par uker.

Favorittproduktene for solbeskyttelse!

Ps: Behandlingen er delvvis sponset, og jeg er så heldig å bli sponset av mitt favorittmerke blandt hudpleiemerker: ZO Skin Health.

HEY HO, 17.MAI, LET'S GO!

Mai er alltid en hektisk måned for de fleste(derfor vært litt stille her inne de siste dagene også), og vips er det 17.mai før man knapt har rukket å sukket for seg. Og plutselig står man der uten noe å ha på seg på den store fest-dagen!

For de som har bunader er det jo litt greiere skuring, men jeg har ikke bunad selv dessverre (den står dog høyt på ønskelista mi!). Hun eldste datteren min har vokst ut fra fjorårets, mens hun aller minste på 6 måneder har jeg ikke engang rukket å tenke på å kjøpe bunad til.

Derfor var det så hyggelig å få muligheten til å plukke seg ut antrekk til barna fra Lindex(spons), og valget falt på plagg i nasjonalromantiske farger i rødt, hvitt og blått, men med hovedvekt på blått som er en av mine ynglingsfarger å kle jentene i.

Selv tror jeg at jeg kommer til å gå for en lang blomstrete kjole fra Dry Lake, men leter fremdeles etter den perfekte hvite dressen, så om jeg finner dét kan kjolen få kraftig konkurranse.

Håper du har antrekket klart selv, hvis ikke må du gjerne også sjekke ut webshopen vår på magmalou.no, hvor vi selger vårt eget merke "byMAGMALOU". Her kan du også gjøre et kupp på tidligere kolleksjoner, eller slå kloa i de helt nyeste plaggene fra ss16 som nettopp har ankommet!

Ønsker deg en solrik og fin uke videre!

Klem//Marthe

Polkadots, perlebøyle og blå strikk til eldstemann:

Sløyfekjole, peplumstrikk og blondesko til yngstejenta:

Muligens en hvit kjole med blomsterprint til mor:

Prinsesse Märtha Louise i byMAGMALOU!

Er såååå stolt og glad over at vår vakre prinsesse valgte norsk design og byMAGMALOU under Kong Carl Gustavs 70-årsdag feiring i går!

Vi har noen få igjen, så om du klikker deg inn på magmalou.no, kan du også glitre like mye som prinsessen gjør i din egen "Marthe Long Gold Dress".

Ha en nydelig søndag kveld videre!

Klem, Marthe