hits

juni 2014

ELEN FROM ELLE IN ANDREA LONG��

En av mine personlige favoritter fra kolleksjonen er Andrea long, som er supercomfy med turtle neck,tee ermer, split og semi "tail" bak!

Veldig kult å style den med en oversized coat sett på vakre Elen fra norske Elle.

...eller fra vår egen lookbook!

Foto: Renathe Torseth/PUDDER Agency...eller hvorfor ikke barbeint, som Tatler I Hegdehaugsveien har stylet den? (Fra dere instagram: @tatlerhegdehaugsveien)FRYNZEFRANZIA

Louise Angelica looking good in fringes!

Vår Marthe Fringe har blitt en av våre absolutte bestselgere, og er like Chill uansett om du styler den med High Heels eller Flats��

IN MY HOMETOWN��

The Andrea Long Dress//byMAGMALOU//SteinkjerAvisa

Har hatt tre kjempefine dager i Steinkjer(hvor jeg vokste opp og bodde til jeg var ferdig med videregående)med lansering av kolleksjonen på Høyer butikken der, som drives av Siv Rakel og Pål Saur!

Kjempeflinke folk og superbra service, så håper alle trøndere støtter opp rundt de.

Er ikke alltid like lett å slåss mot de store kjøpesenterne om kundene(Høyer Steinkjer er franchise og ligger i kongensgsta, og ikke på senter), så viktig at kunder selv tar bevisste valg om de ønsker å bevare små enkeltstående butikker��☺️��Meg i "Tone Turtle Dress" og Siv Rakel i "Tone V Dress//White Edition"Marithe i "Marthe Fringe" og Othilie i "Pia Coat"// Hot:)

Det var også Steinkjer Festival denne helgen og fikk med meg to kvelder.

Fantastisk vær og Fantastisk god stemning!!Two of my HomeGalz, Marit(som er en av forloverne mine) og Cathe��

Og Tove, min andre forlover anno 2005������Takk for meg, Steinkjer!! Been a Blast!! See You Next Year!!Jeans//Mardou&Dean, Jacket//Gestuz, Shoes//Ganni, Bag n' Sunnies//MiuMiuGøy hvordan været forandrer seg på Repix Appen������

RÅ REDAKTØR!

Elle redaktør, Signy Fardal, er helt rå i vår Tone V dress. Her fra Kronprinsesse Mette Marits sommerfest på Kunstnernes Hus.

Det jeg liker så godt med Tone kjolene er at de er så enkle at de kan styles på hundre forskjellig måter, enten man dresser de opp eller ned. Slik kan den få lengre levetid i garderoben, og eieren får mer valuta for pengene;)

Foto:Se og Hør

AQUA-HVITT��

Jeg har hatt en girl-crush på Lene Nystrøm helt siden jeg gikk på videregående, og jeg og ene forloveren min,Tove,hadde en klubb vi kallte "Aqua Lene For Faen"�� Vi synes hun var(er) den kuleste dama ever, og en skikkelig super rockstar! Hver gang vi var på byen, lot vi som om hun var med oss på festen, danset med oss og ble med på nach. Hahaha, høres jo direkte stalker ut�� Anyways, Lene har masse spennende prosjekter i Norge til høsten, som dere kan glede dere til!!

Synes btw hun rocket vår Pia Coat på en lansering forrige uke������

Foto:se og hør

BLACK N'CREME

Hatt//H&M, Sunnies//MiuMiu,Jacket//Gestuz

En av mine favoritt fargekomboer er sort og creme!! Kast inn noen skinnplagg i tillegg, et voila, a perfect outfit for både jobb og afterwork��TO FINE FRØKNER!

Synes Norge har verdens flotteste prinsesse, og jeg føler meg veldig heldig som får jobbe med henne og hennes venninne og kollega, Elisabeth Nordeng på forskjellige prosjekter!

De jentene har masse spennende på gang til høsten, og du kan følge Engleskolen på facebook��☺️��BLOMSTERPIKEN��

Sminket Marte til Gitte Witts bursdag,og la en brun skygge med endel magenta som får blå øyne til å skinne. Litt Maja Water for fukt,Liquid Mineral Foundation,solpudder,blush og litt lys rosa leppestift og gloss-and she's good to go��

Foto (kroppet)fra Camilla Pihls instagram

LEO & LEATHER LOVE

Hatt//vintage, Shorts//Ganni, Tee//Plain Oslo

Juhu!!! Har funnet den perfekte skinn

shortsen������Elsker at den er loose,og er like fine til både pumps og sneakers!Pumps//Ganni

MAGMALOU SOMMERFEST

Andrea mini Creme Edition og Emma Lou Clutch//byMAGMALOU

Endelig har vi fått inn en av våre bestselgere "Andrea Mini" i Creme!! Nå kan godværet bare fortsette☀️

Luftet den for første gang på sommerfesten med de beste MagMaLou jentene i går��Andrea, Amanda, Pia, Linnea, Maiken, Tone og megIn love with my Emma Lou Clutch

HENRIETTE VS.HEDDA

Classy Glam på Hedda Prisen

Hvem skulle tro at denne snasne dama står bak karakteren "EDEL"!!??;)

Altså,Edel er kul hun altså, men direkte vakker er kanskje å strekke den litt��

Men Henriette er en av de vakreste jentene jeg vet om(og ligner på min barne GirlCrush Alicia Silverstone;), og er som en kamelon som lett kan skifte uttrykk både med hår og makeup!

Over er en selfie fra Henriettes insta på søndag, like før utdelingen av Hedda Prisen hun var nominert til, mens bildet under er fra en fotoshoot med VG for et par måneder siden!

Hvilken look liker du best?Casual Cool i VG

JANKA//BABYDRØM//MARTHE MINIDet er så stas å se kjolene våre rundt omkring på alt fra jenter på gata, på bloggere og profilerte cool cats������

Her er et bilde fra en shoot med bloggeren Janka Polliani for Babydrøm som kommer ut snart!

Hvor kult er det ikke at Marthe Mini også funker på gravidmager?:) Vi er dessverre utsolgt i butikken nå,men vi får snart inn igjen-inntil videre kan du finne byMAGMALOU i 34 butikker rundt omkring i landet snart!! Hvilke,kan du sjekke ut på magmalou.com!

MagMaLou I FINANSAVISEN!!

Hurrrrraaaa! Det stod 3 sider i Finansavisen i går, om konseptet MagMaLou! Vi er super glade og takknemlige for alt det positive som skjer om dagen,etter 3 år med beinhard jobbing, mange våkennetter og tårer:) Det er aldri lett å starte opp en bedrift, hvertfall når man ikke kan noe om å hverken starte eller drifte fra begynnelsen!! Men jeg har alltid trodd at jeg kan lære meg det jeg vil lære meg,og selv om det har vært drit tøft,angrer jeg ikke et eneste sekund!! Nå som vi har lært og erfart,blir vi flinkere,mer effektive og ikke minst mere lønnsomme for hver dag som går!

Jeg er nå klar for en ny æra,med mere stabilitet, utvikling og spennende prosjekter!

ELLE SOMMERFEST

Elle Fest i Ganni Kjole//magmalou, her med designer Nina Jarebrink.

Jeg har hatt en hektisk uke,så blogginnlegg har kommet litt på backburner'n!! Men vært mye gøy denne uka.

På torsdag var det Elle Fest på Hukodden, og det er alltid en av sommerens høydepunkter.Yvan Rodic,The Facehunter, var også her denne uka, og på onsdag hooka vi opp for some drinks with these Beauties...The styledevil//Marianne Theodorsen og Veronica Anderson.

Wearing my Favourite Piece: The Pia Coat!

STOCKHOLM BABY

På Josefinas//Stockholm

Hatt en nydelig helg i Stockholm med Andreas og Cecilie,med masse sol,bobler og god mat.

Andreas er Store Manager på Louis Vuitton og vi var innom for et glass, og det ble mye sikling på et par sko jeg var bare en størrelse fra å ende opp med...heldigvis hadde de ikke min str,så da endte jeg tomhendt ut av butikken(til glede for lommeboken min;)

Skal prøve finne et bilde av de og poste her på bloggen senere!!PIA LYKKE��

Sminket og stylet Pia Lykke Til TvNorges høstlansering idag.

Elsker hennes egen naturlige strawberry blonde farge!! Looking Hot i Pia Dress, Emma Lou Clutch og Louboutins��Ga henne en semisota look i grått,sølv og sort med minrealsminken fra Youngblood.

BABYLIPS//MAYBELLINE

Tone Turtle Dress//byMAGMALOU, Skinnjakke&Shoes//Ganni

Var på lansering av denne lille søtsaken,lypsylen Babylips, igår. Jeg er egentlig en gloss jente,men denne lukta så godt at jeg ikke kan motstå den;)Foto:Karoline HestnesPIA DRESS FAVOURITE

Nydelige Camilla Pihl i byMAGMALOU

En av mine Chill Fabs i sommer er den klassiske Tennis Kjolen som vi har tolket på vår egen måte med "The Pia Dress"!

Stikkord: lavt liv, plisse, double tee arm, semi oversized waist og lårkort��

I sort beholder man det sporty elementet, men blir mer anvendelig.Moi �� PiaVår byMAGMALOU Muse Sunniva//Lookbook (foto:Renate Thorseth)ART DECO DILLA

Shoes'n Skirt//Ganni, Tee//Samsøe

Hadde en "secret shoot" idag med en veldig bra dame som kommer ut i juli,og vi var på en superfet location i Sandvika! Funkiss meets Art Deco, med verden beste småhavn view!

Oslo byr på sitt beste om dagen☀️

PIA COAT//byMAGMALOU

Når jeg ikke vet helt hva jeg skal ha på meg er Pia Coat alltid redningen!! Den er både Chill og laidback, samtidig som man kan vampe den opp med litt høye hæler. Hadde den på meg i sort på lanseringen av byMAGMALOU,mens da min venninne Julie Berntsen feiret bursdagen sin på fredag var tema SUMMER WHITE!