hits

juni 2015

DEN PERFEKTE SKJORTEKJOLEN!

Hva er bedre på sommeren enn å slenge på seg noe løst og ledig, som flagrer i vinden når du går? Jeg har funnet den perfekte skjortekjolen du kan enten bruke over jeansen, shortsen eller bikinien på stranda om du vil det! Du kan style den åpen over et annet antrekk, eller kneppe nesten helt igjen og finne frem et belte for å få frem figuren din. Du kan også bare kneppe igjen noen få knapper som jeg har gjort, slik at vinden får godt tak i stoffet så det blafrer når du beveger deg;) Skjortekjoler er også supergravidevennlig, men husk å gå for en type som ikke har altfor tykt stoff eller er altfor stor, så du unngår å å se ut som et telt!;) Happy skjortekjolesommer a'dere!!:):)

Shirtdress//TomWood

Pants//H&M

Sandals//Birkenstock

Cap//Monki

Shades//Rayban

Accessoires//So-b//MariaBlack//WeTheHatters//TomWood

See you on snap! Look for "magmaloumarthe":)

BIG SISS LOVE AND NEW BABY BUYS!

Har hatt en litt heavy helg og ligget horisontalt i sofaen med bøtta ved siden av meg og kastet opp 24/7, i tillegg til at det river i hele kroppen hver gang jeg rører på meg p.g.a bekkenløsningen. Men har uansett fått satt 6 hyggelige ting på positivitetslista denne uka før helgen kom: 1. Jeg hadde godt over en uke der jeg faktisk ikke var kvalm absolutt hele tiden "mellom slagene" 2. Jeg fikk jobbet noen timer her og der med superinspirerende folk, selv om ukens høydepunkt ikke akkurat var da jeg kastet opp over "hele" settet under en fotoshoot med Ane Dahl Torp på onsdag! Heldigvis kjenner vi hverandre ganske godt, ellers tror jeg jeg hadde dødd! (Jeg legger ut endel "behind the scenes" på snapchat, så gjerne følg meg på "magmaloumarthe" og bli med på moroa-lover spyfri sone;) 3. Jeg er godt over halvveis i svangerskapet (22uker), og begynner endelig å se lys i tunnelen 4. Har en veldig forståelsesfull 5-åring og mann som holder ut med en sliten og til tider ekstremt urasjonell og utålmodig mamma 5. Villfersken og pakistansk mango er noe av det beste jeg vet, og i dag klarte jeg å nipse i meg litt uten å bli møkkdårlig! 6. Har allerede begynt å bli litt tussete av å se på babyklær og produkter, og rakk å gjøre noen kjempe nødvendige(!!;) småinnkjøp til både mor og barn tidligere denne uka, hehe!

Fikk denne supersøte printdressen av min venninne, Cecilie, og måtte bare kjøpe den supersøte smekken jeg kom over på Cubus her om dagen.

Jeg elsker gode kroppsprodukter, og vil aller helst bare bruke det beste til babyen også. Mange av venninnene mine har brukt og anbefalt Estelle & Thild på barna sine, som både er fri for kjemikalier og syntetiske ingredienser, så har "stacket" opp med endel produkter allerede. Selv er jeg allerede blitt avhengig av oljen som gir masse fukt og skal forebygge dannelse av strekkmerker.

Krysser fingrene for en kvalmfri morgendag, og ønsker dere alle en fantastisk ny, fin uke! Klem fra "Sofasliter'n;)

CAMILLA PIHL+LENI JUMPSUIT!:)

Superblogger Camilla Pihl hadde på seg vår Leni Jumpsuit fra byMAGMALOU på en launch for David Andersen for et par dager siden, og det må vel være lov å si at hun så helt AMAZING ut! Elsker stylingen med en elegant frisyre og høye hæler, men den kan være like fin til en enkel hestehale og sneakers eller sandaler også. #dressupdressdown God helg'a dere!!:) xMx

Loving superblogger Camilla Pihl's look at a David Andersen launch a couple of days ago. She's wearing our Leni Jumpsuit, and I'm obsessing over the chic and elegant styling with a high chignon and high heels, but you can also just work it with a pair of sneakers and a simple ponytail to dress it down!

EN LITEN SMAK AV ASIA PÅ AKER BRYGGE!

Er så heldig å jobbe med verdens beste MagMaLou-jenter, og i går møttes vi til vår årlige sommerfest på Restaurant Asia på Aker Brygge. Vi mesket oss i fantastiske asiatiske retter, nydelige viner (eller moctails for min del;) og superfin utsikt over Oslo-fjorden med to(!!) regnbuer som strakk seg helt fra Nesodden og bort mot Festningen. Aker Brygge har virkelig fått en ansiktsløftning i det siste, og det er utrolig hyggelig å ha et byområde som samler så mange sommersmilende mennesker.

Met up with my fabulous MagMaLou-Girls yesterday for our annual summerparty at the awsome asian restaurant, "Asia", at Aker Brygge. Had the best time enjoying the food, the view-and mah DreamTeam:)

Our Store Manager and head-Designer, Andrea, and lovely co-worker, Ida.

Supersweet Pia, who's our main buyer and merchendicer.

These beautiful girls are our newest addition to our Family. Lena is our always "smiling Swede" and Anne Christine (AC) is our new accountant also working in the store and helping me and Andrea with the production of our clothing-line, byMAGMALOU.

Me and Ida:)

Thanx for having us, Asia!!

TERNINGKAST 6!!!

3 x hurra for høyeste terningkast i Se og Hør da vår vakre prinsesse gikk i vår "Emma Lou Dress" i det svenske prinsebryllupet forrige helg! Denne champagnefargede modellen er fra forrige kolleksjon, men vi har også produsert den opp i år, bare i et litt annet og mer praktisk stoff, og i fargene blå og grønn! Se bilder under:) Har du lyst på en selv, er det bare å ringe direkte til MagMaLou på 97041888, så kan du enten komme og prøve selv eller få den tilsendt der du bor:) Ha en fortsatt nydelig St.Hans kveld!

Jeg hadde på min grønne versjon med erm i en venninnes bryllup for noen uker siden, mens blogger Elisa Røtterud hadde på seg den blå uten erm på et event. Begge styles finnes i både grønt og blått.

DOUBLE DENIM DAY!

Har funnet de perfekte gravidebuksene på H&M, og har hamstret opp med 7 ulike modeller i sort, grå, hvit og denimblå. En av favorittene er denne slengbuksa som glir godt inn i 70-tallets trendbilde denne sesongen. Men jeg er ikke så fan av "tema-dressing", så om det ene plagget feks. er litt 70-talls er det fint å mixe det opp med litt andre epokeplagg og accessoirer for å bryte det opp litt. Både denimskjorta og de store gullfargede hoopsene er et lite nikk til 90-tallet, og er like brennaktuelt akkurat nå. Og de dødscomfy Birkenstock sandalene har jeg bodd i de siste ukene, og har ikke tenkt å bytte de ut med det første;) (Beklager den dårlige kvaliteten på bildene mine de siste dagene. Har dog endelig funnet kameraet mitt igjen, så fremover blir det "normale" tilstander igjen;)

Workin' a double denim look today, mixing flare from the 70's and hoops from the 90's!( Sorry for bad quality pictures, but finally found back my camera, so from now on things will be "back to normal" again;)

Hatt noen finfine dager nå forresten, og har kunnet jobbet noen få timer her og der. Og i dag gjorde vi en veldig effektiv og morsom shoot med to av Norges morsomste Cool Cats, som begge to forøvrig må innhave noen av norges lekreste ben!! Kan dessverre ikke vise noen bilder fra selve shooten, hvor jeg gjorde styling og makeup, men garanterer at Tusvik og Tønne kommer til å få dere til å le masse utover høsten!!

Sneak peek av shooten kan du se på snapchat: "magmaloumarthe"!:)

Had so much fun styling these hawt Gals today, who are two of Norway's funniest and most famous( not to mention gorgeous!) comedians, Sigrid Bonde Tusvik and Lisa Tønne.

Shirt//GinaTricot

Pants//H&M

Sandal//Birkenstock

SUMMERLOVIN'!

Ingenting sier mer S.O.M.M.E.R enn en blomsterkrans!! Og høyner vi med en midtsommershelg i tillegg, ble det en perfekt soldag å sette seg ned i sjøkanten med Emma Lou og lage flettekranser. Hadde ikke vært på Ulvøya-stranden før, og må innrømme at jeg nesten ikke har lyst til å røpe den bort heller! Er ikke ofte man finner en så primo strand uten at de er så stappa fulle at man omtrent må ligge oppå håndkleet til nabo'n! Men det var rett og slett så god stemning der at jeg faktisk ikke har samvittighet til å la være heller, hehe! Er ikke den største stranden, men veldig koselig og ikke minst familievennlig. Det kostet noen ti-kroninger å komme inn, men den fine sandstranden var absolutt verdt det. For de som er keene på å dyppe kropperten i Oslo-fjorden finnes det også et stupetårn og en badebrygge. Jeg trives best på land, med mindre det er over 19 grader, men barna hadde det helt topp med å vasse i strandkanten. Er ikke lov til å grille med engangsgriller, men man kan ta med egen kullgrill eller kjøpe pølser, is og muffins i kiosken! Kanskje vi sees der i løpet av sommeren??:)

It's midsummer weekend, and nothing speaks more of SUMMER than a selfmade flower wreath.

My babybelly is now 21 weeks, and I'm officially growing out of my old bikinis;)

PHOTOBOMBING BABYBUMP!

Den lille babyknært'n har vist seg å være en skikkelig linselus, og snek seg med på et bilde i Se og Hør tatt på Elle-festen forrige uke:) Tiden har forøvrig gått merkelig fort i det siste, til tross for kvalme og bekkenløsning, og i dag er jeg faktisk 21 uker på veg...Har endelig begynt å virkelig tro på at det kan gå bra denne gangen. Vi skal faktisk bli foreldre til en ny liten jente, og jeg er så utrolig glad og ekstremt spent. Derfor blir det nok litt mer "mammablogging" her inne fremover også. Vet ikke om alle dere lesere er super interessert i akkurat dét, hehe, men for meg er det naturlig å blogge rundt det som til enhver tid preger hverdagen min. Og nå for tiden er det mest mulig hjemmetid, soving og koseklær som egentlig står helt øverst på prioriteringslista. Men übersosial som jeg i utgangspunktet er, prøver jeg å komme meg mer og mer ut de dagene som er bedre. De blir det forhåpentligvis bare flere og flere av fremover, og jeg gleder meg til å dele dem med nettopp dere:) xxxMarthe

Wanna follow me on snapchat and insta?:) Look for "magmaloumarthe" on both!

My sneaky little babybump is photobombing this pix from last weeks Elle party at Ekeberg Restauranten in the Norwegian tabloid magazine, Se og Hør!;);)

GREEN LIVING DINNERPARTY!

I dag var jeg invitert på en rawfood middag hos min venninne, Celine, arrangert av raw food guru, Trine Berge og Supernature! For meg som enda ikke har hatt en oppkastfri dag siden mars pga svangerskapskvalmen, prøver jeg stort sett å unngå å spise på restauranter eller takke ja til middagsinvitasjoner for tiden da det brått kan bli en litt pinlig affære...Men jeg har alltid vært kjempenysgjerrig på supermat-trenden, og lurt fælt på om det faktisk smaker noe i det hele tatt, hehe, så jeg gledet meg veldig til å få smake på retter lagd av The Best in the Biz!;)

Trine og Celine

Verdens søteste bordkort, en sukkerert! Middagen startet med en supersmoothie med pære og kokos, og var overraskende yamyam, og den første grønne smoothien jeg har slurpet i meg-og fremdeles har hatt lyst på mer!;)

Spennende meny og sunne ingredienser!!:)

Neste rett var en soltørket gojipaté, som ble min absolutte favoritt i løpet av kvelden! Supercrunchy hjertesalat mot en supertasty gojiblanding var en vinner i min bok!

Seafood-salaten med appelsinsaus smakte absolutt godt, og appelsinsausen er et mye freshere alternativ til mange av de andre salatdressingene man ofte ender opp med.

Må innrømme at jeg sleit litt mer med rødbetsuppa... Den hadde en helt nydelig og fløyelsmyk konsistens, men også en litt ubestemt smak jeg ikke helt klarte å bli kjent med.

Siden kameraet mitt har forsvunnet på mystisk vis, kan jeg bare ta bilder med telefonen min for tiden, så kvaliteten er dessverre ikke den beste, og screenshot av en snapchatvideo er heller ikke optimalt,hehe! Men var det eneste bildet jeg hadde av denne godbiten av en raw lasagne, så ville legge den ut, for den var megagod!

Desserten var en drøm for alle sjokoladeelskere, og jeg så den forsvant på høykant blant jentene rundt meg! Sjokolade er en versting for kvalmen min, så smakte bare en liten bit, men hadde forstått det om noen hadde blitt busta for å slikke tallerkenen for å si det sånn!

Vi var så heldige å få med oss oppskriftsboken til Trine, så nå skal jeg og bebissen i magen teste ut litt ulike oppskrifter fremover. Blir også spennende å se om min litt kresne 6-åring kommer til å like det:)

#sponset

KJOLETIPS ALERT!!

Lurer du på hvordan du kan du få brukt de lange penkjolene dine oftere enn bare i bryllup og til den type anledninger? Dropp de høye hælene, finn frem ynglingssneakersene, et voilá: du har et mye mer avslappet og sporty antrekk som funker til mange forskjellige anledninger! Og blir det kjølig utover kvelden, kan du bare slenge på deg en oversized strikkegenser for en litt mer bohemsk stil eller en skinnjakke om du vil gå for en røffere look.

Match your long dresses with some casual sneakers to make them super wearable for more everyday-occations as well!

Anledningen i dag var Ellos sin hagefest på Frogner Hovedgård! Gleder meg alltid til å dra på deres presseevents, for elsker home-linjen deres med alt fra vaser og serviser, matter og sengetøy, og var så heldig å få meg to sitteputer hjem! (Fant ikke kameraet mitt i dag (krise!!;), så fikk bare tatt bilder med mobilen min.)

Outfit:

Shades//Fwss

Dress//byMAGMALOU

Bag//CalaAndJade

Shoes//Superga

Photocred:Celine Aagaard og @side2. Takk til Ellos og Presskontakterna for en nydelig middag!

DEN LILLE SORTE!

Er det en kjoleklassiker man aldri går lei av, så er det "the black little dress", eller the lbd, som den også kalles. Når man ikke helt vet hva man skal ha på seg, føler man seg allltid vel i en enkel sort kjole man kan style på mange forskjellige måter! På en moctaildate med en venninne på fredag, kastet jeg på meg noen wedges jeg kjøpte for 3 år siden i Gøteborg, fant en sort enkel clutch og slengte håret i en tilfeldig hestehale før jeg var så heldig å bli hentet i en ganske så strøken Jaguar. Mener jeg så mannen min sikle litt da jeg dro, og dessverre tror jeg ikke det var på grunn av meg, tihi!!;);)

Sometimes all you need is a black little dress-and a handsome man to open your door;) #jaguar #uber

Jacket//ElevenParis

Dress//byMAGMALOU

Wedges//Topshop

Clutch//SecondFemale

Shades//Quay

Necklace//MariaBlack

(Jaguarturen ble sponset av Uber)

Find me on snap and insta: "magmaloumarthe"

OUR BEAUTIFUL PRINCESS WEARING NORWEGIAN DESIGN AND byMAGMALOU:)

Jeg er sååå glad og stolt for at Prinsesse Märtha Louise valgte norsk design og byMAGMALOU under gårsdagens vennefest i det svenske prinsebryllupet! Jeg synes prinsessen var utrolig vakker i vår Emma Lou Long Dress (oppkallt etter datteren min, Emma Louise). Og jeg går uansett rundt med verdens varmeste smil i dag, selv om VG/Min Mote skriver noe sånt som at "selv om kjolen er finere enn den hun brukte på vennefesten under prinsesse Madeleines bryllup, og fargen er fin til solbrun hud, fremstår den litt kjedelig og lite eksklusiv med cut-out partiet, som forøvrig er veldig trendy". Jaja... Er personlig veldig stolt over at vi faktisk har et kongehus som både kan representere det aller fineste innen fransk og italiensk couture, men også omfavne og støtte norsk design! Håper pressen snart gjør det samme...:) Ha en nydelig dag i solen-eller foran Tv'n om du skal følge den svenske prinsen få sin vakre brud!!:) Klem, Marthe

So immensely proud and thankful to see Princess Märtha Louise choosing Norwegian design and our Emma Lou dress during the swedish royal wedding-weekend yesterday:)

Photo: VG/Min Mote and Renate Thorset/Pudder Agency

Suuuperkoselig med dette oppslaget på nettsiden side2.no da:):)

Ps: Jeg må bare understreke hvor viktig vår head-designer, Andrea Johannesen, er i prosessen med å utvikle og skape våre kolleksjoner! Så stolt av deg, Andrea!!:):)

ELLE SUMMERPARTY!!

Årets sommerfesthøydare er alltid Elle-festen i juni! Masse fine folk og god stemning er alltid en bra kombo, og det kunne ikke passet bedre at årets første sommerdag kom akkurat på denne dagen og badet Ekeberg Restauranten i nydelig kveldssol! Bildet er fra Red Carpet, og Marion ser ut som en trillion dollars i vår Leni jumpsuit! Selv gikk jeg for en gullfarget vintage-inspirert kjole fra julekolleksjonen vår, som ikke kommer i butikk før i oktober.

From yesterdays Elle SummerParty!:)

Før festen, inviterte Anette Ringstad fra Colina Agency en jentegjeng på sushi og bobler, men jeg rakk også å sminke henne, Marte og Sølje før vi dro videre. Fra venstre: Marian Saastad Ottesen, meg, Vibeke Klemetsen, Marte Krogh og Annette. Foto: Gitte Witt

Mariann i Alexander Wang og Anett i Ganni

Vibeke i en nydelig vintage drakt

Sølje hadde sydd sin egen flotte sommerkjole

Vakre Bertine i Elsa Eklund

Marion minner om en av mine stilikon, Bianca Jagger, i byMAGMALOU

GründerGuurrls av Colina Agency og MagMaLou/byMAGMALOU;)

Marte hadde sydd om en kjole hun hadde kjøpt på nett til en topp og et skjørt! Very chic-very Valentinoesque!!;)

Them Lovely Girls!

J'adore!!!

Lace in all black and white!

Jeg kunne bare bli et par timer, siden jeg prøver å være flink til spare på den lille energien jeg har begynt å få tilbake igjen, men kvelden var heltopp og energilageret er nå fyllt opp av masse gode vibber fra i går! Ha en nydelig helg, folkens!! Klem, Marthe

Ps: for behind the scenes videoer og bilder fra kvelden ligger de ute noen timer til under "My Story" på snapchat! Du finner meg om du søker opp "magmaloumarthe":)

Vibeke, Anett, Mariann, Marte, Sølje, Bertine et moi!

SKINCARE 911-VOL.2

For noen måneder siden lovte jeg meg selv å bli flinkere til å ta vare på huden min, og oppsøkte min venninne og hudpleie-guru på Elite Helse, Isabella, for gode råd. Jeg rakk å få noen skikkelig bra laserbehandlinger som blant annet hjalp veldig på mine hormonelle akneutfordringer, og har nesten ikke hatt et utbrudd siden. Men siden jeg fikk heavy svangerskapskvalme, har jeg ikke hatt energi til å gå ut av huset engang til tider, og selvpleie har ikke stått øverst på lista akkurat. Men de siste ukene er kvalmen blitt litt mildere, og jeg har fått mere energi til å fungere godt noen timer på dagtid, og fyyyyy søren så herlig livet plutselig er blitt med de pustepausene!! - Og gjett om hudpleietime stod høyt på lista, hehe! Jeg har solskader og arr som egentlig trenger medisinske produkter, så jeg gleder meg til å få startet skikkelig med Obagi-programmet etter at bebissen er født. Men enn så lenge kan jeg forberede huden på den sterkere Obagi-behandlingen med produkter fra ZO istedenfor, som er litt mildere og svangerskapsvennlig. Jeg har kjøpt produkter fra ZO i flere år, men aldri hele serien sammen. Jeg har jo vært så heldig å få masse forskjellige produkter i både goodiebags og av mannen min og venner(som vet hvilken beauty-junkie jeg er,tihi) i tillegg opp igjennom, og har derfor mixet og matchet litt forskjellige hudpleiemerker. Men det har vel egentlig ikke funket så bra, så nå skal jeg være trofast fremover og kun bruke én serie alene for å oppnå optimale resultater.

Jeg bruker nå et standard produkt-kit ( level 2) med 5 produkter som passer for de som ønsker å forebygge eller allerede har begynt å få fine linjer, ujevn hudtone og "slækkere" spenst. I tillegg skal jeg bruke t-pads etter rens og eksfoliering, som virkelig klarner huden og forebygger store porer, og smelle til med ZO sin signaturbehandling med pensling en gang i måneden for å effektivisere prosessen til en jevnere hudtone og overflate.

Steg-for-steg:

1.Exfoliating cleanser: viktig å rense huden godt morgen og kveld. Jeg bruker en for normal til fet hud. I følge 90% av alle kvinner en underliggende fet hud, men tror den er tørr når den bare er fuktfattig som faktisk er en forskjell. Derfor viktig å bruke produkter ment for fet hud, MEN tilfører fukt om du er i denne kategorien.

2. Exfoliating polish: jeg skal eksfoliere etter rensen 4-5 ganger i uken en stund fremover, for å fjerne døde hudceller og talg, som gjør at aktive ingredienser kan trenge lettere inn i huden.

3. Te-pads: Fjerner også talg og olje. Bruker disse hver dag, også de dagene jeg eksfolierer for ekstra effekt.

4. Dag: Daily power defense: dagkrem som reparerer, beskytter og styrker cellene/Natt: Growth factor serum plus: bruker 2 pump av dette serumet som skal styrke produksjonen av kollagen opprette hudens balanse igjen.

5. Oclipse sunscreen+primer spf30: denne solkremen har jeg brukt hver dag, sommer som vinter i over ett år. Det geniale er at du kan bruke den alene da den gir litt naturlig "teint" og fungerer også som primer om du vil bruke foundation over.

Jeg merker jeg er skikkelig gira og motivert til å følge disse stegene, og ikke sluntre unna noen kvelder, uansett hvor trøtt man kan bli.

Bruker du noen av disse produktene, er det veldig kult med tilbakemeldinger om dine personlige erfaringer med de:)

xMx

KARL LAGERFELDT + ZALANDO

King Karl er alltid høyaktuell, og nå også med en sportscollection for Zalando som kan shoppes eksklusivt på deres nettside fra midten av juni! Fikk en liten sneak peek på Ekeberg Restauranten i dag, og jeg ble litt gira på den strandbagen med en kattepus på! Veldig cool-Veldig Karl;) Klarte heller ikke motstå fristelsen for å ta et babymage-bilde med Benedichte (bybenedichte), som også er gravid og får en liten bebiss et par måneder før meg!

Checking out Karl Lagerfelds exclusive sportscollection for Zalando, and the cat-bag is now officially on my wishlist!!:)

Benedichte Bjerke and Celine Aagaard looking very casual chic!

Cat in a Bag!

DJ and super fashionista, Marianne Jemtegaard, and the ever so beautiful, Sabrina Østerlie.

Celine, me and the very talented designer, Nina Jarebrink.

Cool collection

What I wore:

Fringes & Flare!!

Shades//TomFord

Kimono//byMAGMALOU

Pants//GinaTricot

Flats//Toms

POPPING BABYBELLY-AND OTHER BODYPARTS!!

Hadde nesten glemt hvor mye kroppen forandrer seg når man er gravid! Og helt plutselig forrige uke poppet magen skikkelig ut! Det føles ut som det er tre(!) barn der inne, og jeg skjønner ikke helt hvordan den skal klare å vokse seg så mye større fremover! Men det gikk sist, så regner med det går bra denne gangen også!;) En annen ting jeg har glemt (eller fortrengt), er at "girlsa"/puppene/titsa/brystene (kjært barn har mange navn?!?) EKSPLODERER!! Jeg har gått fra en C- til E(!!!)-cup, og må seriøst på BH-shopping snart og bytte ut alt av undertøy! Blir veldig glad for tips om comfy undertøy til prego-pupper, for å si det sånn;) Merker at stilen min også må forandre seg litt i takt med at kroppen vokser. Jeg liker vanligvis enkle snitt i monokrome fargekombinasjoner, mens nå har det litt ufrivillig kommet flere søtere plagg i skapet, som kjoler med empireliv, jeans med mammastrikk i livet, og skjørter med ekstra høyt liv. Og de høye hælene jeg alltid går på, er forlengst byttet ut med komfortable sneakers, loafers og ballerinas. Ønsker dere alle en fantastisk ny, fin uke! xMx

My babybelly (and the rest of my body) is growing (read:exploding;) fast these days, and my style is slightly changing to wearing more high-waisted skirts and dresses than I usually do.

Jacket//Ganni

Tee//Samsøe

Skirt//byMAGMALOU

Shoes//Superga

Shades//MarcJacobs

Smoothie//Fresko;)

Pictures taken at beautiful Aker Brygge

"IN THE NAME OF LOVE"

I går feiret vi bryllupet til min nydelige venninne Samira, og vi hadde begge helnorske antrekk på oss! Samira hadde fått customized sin drømmekjole av Cecilie Melli, mens jeg gikk i egen design med accessoirer fra en norsk kjedebutikk. Det ble en flott bryllupsfeiring med masse fine taler, noen tårer og masse latter! Jeg hadde til og med jukset med litt ekstra påfyll av smertestillende, så kunne slenge meg med på dansegulvet etter middagen. Så selv om middagen kom i retur og hoftene egentlig ikke ville gå helt i takt med "dænsefoten", hadde jeg en helt fantastisk kveld-"In The Name Of Love":)

Celebrated my galpal, Samira's, wedding last night. We both wore Norwegian Design, Sammy wearing a customized Cecilie Mellie piece, and myself wearing our own design from byMAGMALOU, named after my daughter, Emma Louise(The Emma Lou Sleeve dress)

Details:

SAMIRA: weddingDress//Cecilie Melli

MOI: FauxFur//BikBok (bought over 6-7 years ago)

Dress//byMAGMALOU (Emma Lou sleeve dress)

Clutch//byMAGMALOU

Earrings//BikBok

MAGNUS: In his old tuxedo from we got married ourselves ten years ago!

So awsome if u follow me on snap and insta! Look for "magmaloumarthe" on both!:)

90'S VIBES!!

På ungdomskolen hadde jeg en lang periode der jeg mixet bukser med skjørt og kjoler, og i ettertid har jeg alltid tenkt at dette var en av mine virkelig store stil-blemmer. Men trender kommer og går som kjent, og jeg merker at jeg faktisk er skikkelig klar for å "embrace" denne mixen igjen. En ekstra bonus er at man slipper å fryse på bena, som er helt gull for en frysepinn som meg;)

Ready to emabrace one of my fashion fabs from the 90's again-mixing my dresses and skirts with some pants!:)

Dress//GinaTricot

Pants//Gestuz

Loafers//Toms

Shades//TomFord

Photo: Celine Aagaard

Follow on insta and snapchat: magmaloumarthe

EVERYONE NEEDS A LITTLE GHETTO IN THEIR LIFE!!

Jeg så en episode av The Kardashians forrige uke, der Kanye skulle tømme Kim's garderobe for alt som var for "Ghetto"i følge han-og jeg digget responsen til Khloé som irritert kastet fra seg: "Everyone needs a little ghetto in their life"!!:) Nå er ikke jeg nødvendigvis verdens største Kardashian-fan, men synes Khloé har et kjempegodt stylingpoeng, hehe. Var keen på å finne mitt eget lille "ghetto-alibi" denne uken, og endte opp med store gullfargede hoops i dag. Hoopsa er herlig 90-talls, men er fremdeles en favoritt hos coole chicas som Jennifer Lopez og Rihanna! Mixet de store øredobbene med det jeg tilfeldigvis fant i skapet som faktisk passer enda, OG samtidig holder meg varm. Oversized strikk og et par skinnbukser funker alltid!

Werkin' those 90's ghetto-hoops with some oversized knit, leather pants and red lips today!

Hoops//H&M

Sweater//ArnieSays

Shades//TomFord

Pants//Gestuz

Loafers//Toms

Photo: Celine Aagaard

Snapchat & Instagram:magmaloumarthe

FEATURED IN KAMILLE!

Deler bloggere for mye med leserne sine, spør Kamille? Siden jeg selv har vært over gjennomsnittet privat noen ganger, hadde jeg (og et par andre) noen betraktninger rundt dette...Hva synes dere? Liker dere best innlegg med tips og inspo, eller er det greit å dele litt mer av hva som skjer "i det virkelige liv" i tillegg noen ganger? Kveldsklem fra Marthe