hits

juni 2016

MAGISKE MARIA MENA SA JAAAA!!!

Det er så utrolig mange bra norske artister om dagen, men noen får man et ekstra nært forhold til-og Maria Mena er en av de for meg...Ikke nok med at hun er en utrolig vakker jente, men hun inspirerer så mange med sine ærlige og tildels tøffe tekster jeg tror mange kan kjenne seg igjen i, eller finne trøst og inspirasjon av.

Da jeg fødte min yngste datter i oktober ble jeg satt i gang klokken 11 på dagen, og frem til kl.18.30 skjedde det absolutt ingenting. Og i timesvis lyttet jeg kun til Maria Mena, Christel Alsos og Susanne Sundfør (#girlpowertunes)for å samle krefter til selve fødselen, inntil jeg over en boks Mr.Lee nudler satt nede i cafeteriaen og kjente at babyen faktisk kom. Altså, det var ikke snakk om rier eller noe sånn, hun bare KOM!

Magnus fikk slept meg inn i en heis mens babyen trykket på, og jeg trodde jeg skulle dø. Jeg rakk såvidt å komme inn døra på føderommet før lillegull var ute, og jeg har aldri kjent på et større fysisk rush noen gang. Jeg, verdens største pingle, som hyler for ett myggstikk, overlevde en styrtfødsel!!

UTEN smertestillende!!

Shit, for en lykkefølelse!

Og hvem vet, kanskje er det bare litt ekstra styrke fra musikk man trenger?? Ikke vet jeg, og mulig jeg hadde valgt epidural om jeg skulle føde igjen. Men det som er sikkert er at jeg hvertfall hadde hørt på de samme tre damene igjen, og hold dere fast: Maria har sagt ja til å synge i datteren min sin navnefest på lørdag, og jeg kunne ikke vært mere glad og takknemlig!!

Nå gjenstår bare å finne riktig lokale, siden Plan A med hagefest utgår sammen med værvarselet om regn til helgen!!

Ha en finfin tirsdag!

Klem//Marthe

Ps: på bildet har Maria på seg "Christine Dress" fra eget merke som du får kjøpt på magmalou.no:)

PIZZAPARTY!!

På lørdag var jeg og mannen min invitert til min bloggkollega i Side2, Tine Monsen og mannen hennes, Thorleif(som forøvrig er verdens beste kiropraktor og har reddet meg mang en gang fra å nesten ikke klare stå oppreist!!)

I tillegg til oss var også Side2-blogger, Line kirkhus og blogg-venninne, Benedichte Bjerke og mannes hennes, Egor, invitert.

For å si det sånn tror jeg gutta endelig fikk utløp for sin felles frustrasjon over å være sammen med bloggere og bli spurt om å ta bilder hele tiden, hehe! Ingen av de synes akkurat det er det morsomste de gjør, og dét kan jeg i grunn forstå! Men de er greie som gidder å stille opp likevel da!!:)

Det ble en fantastisk morsom kveld med utrolig god mat, og Thorleifs oppskrift på hans hjemmelagde pizza kan du finne på Tines blogg her! Anbefales!

Jeg er dessverre langt fra Tines nivå på å ta bilder av veldig god kvalitet så har lånt bilder av henne istedenfor å bruke mine egne-så her kommer en liten kavalkade:

Delikat å pynte bordet med blå hortensiaer. Visste du forresten at Hortensianen liker best skygge og skal ha mye vann? Det er lurt å tenke på før man bestemmer seg for hvor man skal plante de.

Jeg gikk for et langt og florlett sommerskjørt fra Gestuz, belte fra Dylan Kain og en badedrakt brukt som topp fra Topshop!

Nå er jeg klar for en ny, men veldig hektisk uke!

I kveld skal jeg arrangere sommerfest for de fineste MagMaLou-jentene på Pinerolo, på onsdag har jeg fotoshoot med skjønne Marian Aas Hansen, på torsdag er det jentefest på plattingen om været tillater det, og på lørdag skal vi ha en lite navnefest for datteren min vi enda ikke har landet lokale på enda siden vi skulle egentlig ha det i hagen, men må gå for Plan B siden det er meldt regn. Så om noen har noen gode forslag til egnet sted for ca 20 pers, tar jeg gjerne i mot!!:)

Følg meg gjerne på Snapchat om du vil henge på denne uka og fremover! Du finner meg om du søker opp "magmaloumarthe".

Ha en strålende mandag!!

Klem//Marthe

SOM Å FÅ ANSIKTSBEHANDLING PÅ EN FJELLTOPP!

Jeg er fryktelig glad i mine faste hudpleieprodukter fra Zo ScinCare, men synes likevel det er gøy å teste ut ulike produkter og behandlinger i tillegg som kan bidra til å få en bedre hudhelse.

Og da jeg ble invitert ned på The Thief Spa for å teste ut Natura Bissé Bubble Pure Air ble jeg skikkelig frelst! Natura Bissé er et spansk high-end hudpleiemerke, som bare føres på de hotteste spahotellene rundt omkring i verden, og i verdens mest anerkjente varemagasiner som Harrods i London og Neiman Marcus i New York. I tillegg er denne behandlingen favoritten til David Beckham og Beyonce!

Så hva er "Bubble Pure Air?" Akkurat som ordet antyder blir ansiktsbehandlingene utført i en liten boble som ser ut som et slags telt, som inneholder 99,9 helt frisk luft, og man kan virkelig føle den rene luften omtrent sive inn i kroppen som om man var på en fantastisk fjelltopp!!

I tillegg har jeg nå prøvd noen av produktene fra serien i noen dager, og de virker utrolig bra, så om lommeboken tillater det bør du absolutt booke deg inn på en time på Thief Spa! Jeg skal hvertfall gjenta dette, i tillegg til å kjøpe meg et whitening serum som visstnok skal gjøre susen mot pigmentflekker!

Sign me up, sier jeg bare!!

Ha en ny nydelig uke, og husk alltid solfaktor!!:)

//Marthe

Sandra Lyng i Olivia Jumpsuit!

Det er ingen hemmelighet at jeg må være Norges største jumpsuitoholiker, og denne lille hvite blondesaken er fra byMAGMALOU sin sommerkolleksjon og er oppkalt etter minstedatteren min, Olivia!

Og ser ikke Sandra Lyng helt fantastisk ut i den??:) Hun hadde den på seg under dagens "God Morgen, Norge", og jeg synes hun rocker den 100%!!

Lyst på den selv? Kom innom butikken på Frogner da vel, eller klikk den hjem på magmalou.no!

Nå er det å se på VG Lista på NRK! Goooood helg a, nydelige dere!!

//Marthe

"Anne Dress" i INmagasinet!

Går litt i ett om dagen her, så blir litt "lette" innlegg for tiden, men kommer nok sterkere tilbake!

Prøvde en ny ansiktsbehandling i går jeg gleder meg til å fortelle mer om bl.a, men inntil videre kan dere kose dere med et bilde av vår blomsterkjole "Anne Flower Dress", som er avbildet i det siste INmagasin-utgaven i Bergen!

Om du liker den, er det bare å klikke den hjem fra webshoppen vår på MAGMALOU.com!

Ha en nydelig st.hansfeiring i morgen!

//Marthe

GRATULERER HOLZWEILER!

Gratulerer til det norske merket "Holzweiler" som feiret 10-årsjubileum forrige fredag med en heidundrende feiring på Lysaker Brygge!

Noen bilder kommer her:

Jeg gikk for en 90's Baywatch-look, hehe, med en body og bukser fra Zara, og en fuskepels fra Meotine.

Søte Marion Ravn hadde på seg Leni Jumpsuit i sort fra byMAGMALOU(kan kjøpes her)

Camilla Aabry, Benedichte Bjerke og Hege Golf i partymodus! (Dette bildet er lånt fra festens husfotograf.)

Benedichte Bjerke og Marte Krogh @ The Pier!

Lovte meg selv å ikke ta selfie med William, og så bra gikk det!! HeHe!

Nå skal jeg ned på The Thief og som førstemann i Norge teste ut en helt ny ansiktsbehandling som høres helt fantastisk ut! Gleder meg til å fortelle dere mer om dette i neste innlegg!

Ha en finfin dag!

Klem, Marthe

ANE DAHL TORP ROCKIN' "MARIT SKIRT" AND "TOVE TOP"!

En stooor shoutout til denne råtassen av en dame, som har vunnet et lass av priser og nominasjoner siste året, med både film og teater.

Sist uke vant hun Heddaprisen som Årets Beste Skuespillerinne (iført Leni Blue Jumpsuit byMAGMALOU), og i august er Ane også nominert til en æresfull AMANDA med filmen "Bølgen".

Vi tok en kaffe på Frogner i dag, etterfulgt av en liten shoppingrunde, og endte opp med disse plaggene fra basekolleksjonen vår: "Marit Short Skirt" i sort og "Marit Long Skirt" og "Tove T-Top" i grønn. Plaggene er superlette å både bære, bruke -og ikke minst style. De er "coole og laidbacke" med bare sneakers, men også veldig chice med høye hæler til. Og det koseligste av alt er at akkurat disse plaggene er oppkalt etter forloverne mine, Tove og Marit, som bor i Trøndelag og som jeg dessverre får sett altfor sjelden. Derfor er det ekstra hyggelig å ha egne plagg oppkalt etter de:)

Begge Anes Looks kan du kjøpe på vår nettside på www.magmalou.com!

Ha en strålende tirsdag!!!

//Marthe

"TOFSAR", BLONDER OG VOLANGER!

Et godt alternativt tips til å finne fine partytopper er rett og slett å kjøpe en kul badedrakt som du lett kan bruke som en topp til en nesten hvilken som helst underdel, eller slik som jeg selv stylet den til helgens poolparty, sammen med en litt gjennomsiktig skjortekjole.

Vi feiret nemlig bursdagen til en god venninne på lørdag, med en deilig jentelunsj med masse bobler og plaskefest i bassenget etterpå (for de som ikke var helt stressa på å få håret og make-upen sin helt ødelagt da, hehe!) Og herremin, for en superfin dag og fest det ble, med nesten 40 superinspirerende damer samlet og omtrent konstant latterkrampe !

I tillegg var jeg så utrolig fornøyd med å ha funnet et antrekk som BÅDE hadde blonder, volanger OG "tofsar" som Maria Montazami i Svenske Hollywoodfruer kaller de så fint. Blir liksom ikke mere sommer enn det...!!:)

Ønsker deg en nydelig ny og fin uke.....

//Marthe

Nydeligste bursdagsbarnet, Marte!

Top//Zara

Shirtdress//Zara

Heels//Bianco

Earrings//Chloé

Shades//StellaMcCartney&Gucci

NEW IN'S!!

MAC er mitt favorittmerke innen make-up, og i går gikk jeg til innkjøp av noen nye favoritt-produkter jeg tenkte jeg skulle dele med dere også.

Elsker den korallrøde kremrougen mot den rødrosa shimmerskyggen, som man også kan mixe med en mørkere brun om man vil legge en mørkere skygge i globalen.

Har også byttet foundation fra å bruke "Mineralize", som gir medium dekkevne, over til Studio Sculpt som dekker pigmentflekken mine enda bedre enn den forrige.

Det har vært veldig trendy med mørke lepper den siste tiden, men jeg kler ikke mørk leppestift, så går alltid for ulike nyanser av nude med en rosa-eller ferskenfarget undertone.

På bildet under (tatt fra snapchatten min:magmaloumarthe) har jeg på meg foundationen, kremrougen og leppestiften som er mest ferskefarget.

Jeg bruker ikke lipliner til hverdags, men den er veldig kjekk å ha om du ønsker lengre holdbarhet på leppestiften. Jeg pleier alltid å legge liplineren over hele leppen først før jeg påfører det første laget med leppestift. Så presser jeg leppene mot ett papir, før jeg tar på ett nytt lag og avslutter med å gå over med liplineren for en jevn leppekant.

Foundation//StudioSculptnw25

Blush//VirginIsle

Shadows//Wood-winked//Mythology

Lipliner//NothingSexier

Lipstick//Myth//Meta-Fabulous

THE LITTLE WHITE DRESS!

Den klassiske "lille sorte" er et velkjent motebegrep, men "den lillle hvite" fortjener også en stor hyllest! Og jeg fant sommerens fineste hvite på ei litta shoppingrunde i går!

Digger spagettistropper og "off-shoulder arms", og kombinert med både og, ble jeg helt forelsket i denne lille saken med flagrende rysjer på overdelen i tillegg!

Brukte den på en deilig middag med mannen min på "Solsiden" i går, og tror den kommer til å bli flittig brukt fremover også!

Ønsker deg en nydelig onsdag, selv om solen forsvant litt i dag. Får tenke på at regnet faktisk bare frisker opp luften litt, inntil hun bestemmer seg for å dukke opp igjen...Og håper det skjer "sooner than later";)

Klem, Marthe

Dress//Zara

Bag//YSL

Shades//Gucci

INSPIRASJON TIL HAGEFEST!

Hva er vel mere koselig enn en hagesfest med gode venner nå midtsommers, med blomsterkranser, lykter i trærne og deilig sommermat?

Forrige uke var vi en fin liten gjeng som var invitert til Lindex sitt sommerevent som ble holdt i en ambassade-hage i Homannsbyen, hostet av søte (og veldig morsomme!:) Katrine Sørland.

Det var så god stemning, og vi fikk tilsendt så fine inspirasjonsbilder av fotograf Kristoffer Myhre, at jeg må jo bare dele de med dere!

Kanskje får du inspirasjon til å holde din egen hagefest?

Det gjorde hvertfall jeg!:)

//Marthe

ANE DAHL TORP I LENI JUMPSUIT!

Gratulerer til skjønne Ane Dahl Torp, som vant Heddaprisen for beste kvinnelige skuespiller i går, iført Leni Jumpsuit byMAGMALOU i blått!

Dette er fjorårets farge, mens nå finnes den på webshop og butikker i sort! Til høsten kommer den i burgunder, så er bare å glede seg!!:)

Ha en nydelig mandag!

//Marthe

SØNDAGSSTRIPER!!

Blå og hvitstripete plagg går aldri av sommermoten, og mixer man det med bare skuldre har du den perfekte lille sommerkjolen! Stylet med hvite sneakers eller sandaler og noen fabjulesse solbriller er du helt good to go!

Har også kjøpt meg en stripete bikini jeg skal bruke masse fremover, siden vi akkurat har bygd platting i hagen( hørtes ikke dét veldig voksent ut??;) som jeg håper å få mange soltimer på fremover! Leter i den anledning etter loungemøbler som IKKE er rotting, så om noen har noen gode tips om hvor jeg bør lete, blir jeg superglad for tilbakemeldinger!!!:)

Ha en finfin ny uke!!

//Marthe

My lyfe as a platting wyfe, hehe! Bilder kommer etterhvert!;), men her er et lite snap-bilde inntil videre. Du kan følge meg @magmaloumarthe!

Dress//GinaTricot

Espadrilles//CHANEL

Shades//Gucci

Olivia is all dressed in Cubus

MIN ELLE-"SCHMELLE"!!

For de aller fleste bransjefolk er Elle-festen årets høydepunkt. Alle er litt stressa i forkant. Hva skal man ha på seg? Hvordan skal håret være, og har man egentlig en veske som passer til resten av outfiten?

Som du skjønner lider vi alle av virkelig store eksistensielle spørsmål foran denne anledningen, hehe, men helt ærlig er det jo faktisk ganske så stas å kunne stashe seg opp i ny og ne.

Jeg hadde ikke hatt så mye tid til å tenke på, eller aller minst orge så mye i det hele tatt med hva jeg skulle ha på meg på forhånd dette året. Tenkte først å ha på meg en gullkjole fra vår neste høstkolleksjon, men da jeg tok den på meg bare en liten time før vi skulle dra, fant jeg hverken sko eller veske jeg følte passet til den, og byttet til en sort frynsekjole fra fjorårets sommerkolleksjon. Den har jeg nesten ikke fått brukt, siden jeg var gravid da den var ny i fjor, så den hang helt nyvasket i skapet da jeg lettere stressa fikk røsket den av hengeren og hoppet inn i den. Jeg sliter med å lukke glidelåser i ryggen alene på grunn av en lite samarbeidsvillig nakke for tiden, så siden jeg var hjemme alene tenkte jeg at jeg kunne få min venninne Silje til å lukke den når hun kom og hentet meg i taxien. Men siden hun var litt forsinket klarte jeg til slutt å få opp glidelåsen selv mens hun var på veg, og jeg kjente til min store forskrekkelse at jeg hadde glemt å strekke på kjolen etter vask og den satt nå altfor stramt over brystet! Ingen er vel keen på en dobbelpupp-look når man liksom har pynta seg!!??!!

Taxien var to minutter unna, og jeg stod allerede ute på gata-i en kjole som ikke passet!! Snakk om å bli dritstressa!! Jeg kasta av meg skoene, løp opp trappene, rev opp døra og kastet omtrent alt jeg har av kjoler i skapet ut på gulvet og måtte bare velge en fort som F...!! Jeg landet på en blondekjole fra byTIMO, men så at alt av accessoires, sko og veske heller ikke passet lengre, så måtte finne alt på nytt der også!

Røsket med meg en veske fra Dylan Kain, solbriller fra Victoria Beckham og øredobber fra Prada, mens mine opprinnelige planlagte Dolce Heels ble bytta ut med noen høyhælte Bianco sandaler jeg har hatt i over tre år.

Kjolen er ganske søt, så jeg bestemte meg for å gjøre en egen vri for å få den litt mere sexy, så min venninne Sølje Bergmann (som forøvrig er en rakker til å sy selv) kastet seg over kjolen min og klippet til en akkurat passe høy splitt i den-med en lånt frisørsaks!!!;)

Når vi i tillegg var bedt på Elle-vors på Grand Hotell sin Royal Suite til fixing hår og make-up(takk til Hairport Frisør, Kerastase og YSL), følte jeg meg til slutt ganske så fornøyd med tanke på det mildt sagt stressende utgangspunktet!

(Bildet over er tatt av Hanne Erøy!)

Men ble veldig fornøyd med fletten jeg fikk av Camilla Johansen fra Hairport Frisør!!

Møtte masse skjønne jenter på Taket av Steen & Strøm gitt!

Lene Orvik, moi, Carina Dahl, Kathrine Sørland, Renate Bugge, Benedichte Bjerke og Anja Johansen.

Alltid gøy med fotobokser!! Her med Afaf & Benedichte!

Jeg fikk ikke tatt så mye bilder bortsett fra på snap(hvor du kan følge meg på magmaloumarthe), så her er uansett en liten kavalkade fra det:

Ingen hemmelighet at absolutt alle(!!), inkludert meg selv (skamløs som jeg er, dog litt skamfull i dag;) var keene på å hooke opp med kveldens mest populære og stalka gutt i går, nemlig William. ( FYI: Tror dessverre William dessverre har et annet navn i VIRKELIGETEN, hehe;) Her med Camilla Pihl og Benedichte Bjerke.

Benedichte, Annabel og Vibeke fra Elle vors-festen på Grand Hotel #kerastase#hairportfrisør#ysl#absolutvodka#invitert

Mens Sølje klipper opp kjolen min, hehe

Elle-dronningen sjæl, Signy Fardal! Takk for en ny topp Elle-Fest!

This little firecracker totally cracks me up!! Fine Sigrid!!

Hmmm...Er Anne egentlig gravid?? Joda, hun er det altså...:)

Sunniva Tufte Halkjelsvik har vært en av mine store norske favorittmodeller i flere år, og er blitt en byMAGMALOU muse som alltid går visningene våre!

Agentur-og designervenninne, Ahn-Marte Storheil!

Etter en lang uke med mye jobb og eventer, hadde jeg på forhånd bestemt meg for å dra hjem litt tidlig, og være superfresh på morningen sammen med barna dagen derpå! Og da dokøen bikket minst 45 minutter i ventetid, bena var slitne og jeg i utgangspunktet får angst og indre uro av altfor mange mennesker samlet på ett og samme sted, tok jeg det som et tegn på at jeg og panikkangsten min var klare for å kaste inn håndkleet klokken halv-elleve allerede, men hadde holdt på siden 16 da!

Fikk til og med meg i en vegetar "babb" på veg hjem, som ikke har stått på nattmenyen på en del år for å si det sånn, hehe!

Ønsker dere en nydelig helg, og håper vi sees på snap da?

//Marthe

LOUIS VUITTON I OSLO!

På tirsdag åpnet Louis Vuitton sin nye butikk i Nedre Slottsgate, og det er jo bare en ekstremt stor godtebutikk man egentlig har lyst på alt i! Dessverre er nok ikke lommeboken like enig alltid, men uansett en flott butikk med masse inspirasjon og vesker til å dø for!

Hadde en topp kveld med gode venninner, og møtte masse inspirerende bransjefolk. Blant annet de nydelige jentene fra Costume, Hege Aurelie Badendyck og Randi Svendsen, samt min gode venninne, Celine Aagaard, som hadde den lekreste LV-vesken og noen nye shades fra Victoria Beckham i ordentlig 70's glamstyle jeg bare må løpe og kjøpe så snart jeg får tid!

Før åpningen av butikken hadde jeg og Anett Ringstad et skikkelig jente-vors med hår og make-up i studioet til galpal, Marte Krogh, som altså nå også designer sine egne plagg man nesten mister pusten av å se! Det er bare å glede seg til dere får se hele den håndsydde kolleksjonen til høsten!!#proudgirlfriend!!

Selv hadde jeg på meg Leni Jumpsuit fra egen kolleksjon, og belte og veske fra en av mine nye favoritt-merker, Dylan Kain! Elsker sort og gull sammen!

Nå er det bare et par timer til årets Elle-fest, så må hoppe i dusjen gitt!

Ønsker deg en nydelig torsdag, og blir veldig glad om du vil følge meg på snap der jeg også heter "magmaloumarthe".

Sees da;)

//Marthe

byMAGMALOU PÅ GOD SOMMER, NORGE!

Det er så utrolig stas og hyggelig å se jenter i gata med byMAGMALOU design, og ekstra stas er det når plaggene våre får fjonge seg litt på TV'n!

I går var vår skjønne Prinsesse Märtha Louise og hennes like skjønne kompanjong, Elisabeth Nordeng, på "God Sommer, Norge!" på TV2 iført en flott sommerkjole og en superkomfortabel og chic jumpsuit fra våre nye kolleksjoner!

Prinsessen hadde på seg "Marthe Cord Jumpsuit" som kommer i butikk til høsten, mens Elisabeth hadde på seg "Andrea Long Flower Dress" som er å finne i butikker som fører merket vårt nå, eller du kan klikke den hjem til deg på vår webshop: Magmalou.com!

I dag er en nydelig dag i Oslo, som startet med et hyggelig frokostevent på Jor i regi av Birkenstock og American Vintage, så blir det noen møter før vi skal på noen pre-drinks hos en venninne før vi drar på åpningen av Louis Vuittons nye flagship-store her i Oslo!

Følg meg gjerne på snap(magmaloumarthe), om du vil bli med på moroa:)

Klem, Marthe

KAMPEN MOT PIGMENTFLEKKENE!

Jeg elsker sol og sommer, men dét gjør absolutt ikke huden min! Selv om jeg går til de beste hudpleierne på Elite Helse på Røa og bruker topnotch hudpleieprodukter fra ZO hele året, har jeg så dype solskader at bare jeg tenker på solen så popper disse dumme pigmentflekkene frem igjen!

Hver høst er det på med laser for å fjerne de, og hver sommer kommer de tilbake selv om jeg aldri går ut av døra uten solfaktor 50 og gjerne en caps i tillegg.

Men i år har jeg en plan for sommeren også! For jeg leste tilfeldigvis om et produkt som heter "Swiss Clinic Skin Roller" og ble skikkelig gira på å prøve ut dette selv.

Dette er en "hud-rulle" bestående av 540 mikronåler av japansk kirurgisk stål som lager pittesmå mikrokanaler/sår når man ruller den over huden, som da stimulere huden til å helbrede seg selv ved å produsere kollagen.

Etter man har rullet påfører man et tilhørende serum, og huden skal etterhvert få en mer milkemyk overflate mens arr og pigmentflekker blir mindre synlige.

Så nå skal det virkelig rulles fremover, og jeg gleder meg til å fortelle dere om det virket.

På bildet over er mine hudpleiefavoritter, som jeg ikke kan leve uten omtrent. Jeg er så heldig at jeg får alle de fantastiske produktene fra ZO sponset, mens hud-rulla fikk jeg tilsendt av pressebyrået deres da jeg selv ringte og spurte om å få teste den ut. Ansiktsmasken fra Emma S. kjøpte jeg på apoteket, og er overraskende bra!

Ønsker dere en solrik, men pigmentfri sommer!!

//Marthe

Håper vi sees på snap og insta @magmaloumarthe:)

MARKEDSDAG PÅ FROGNER I DAG!!

I dag er det lørdag og markedsdag i Oslo's koseligste bydel, Frogner! Så om du ikke har shoppet inn alt til sommergarderoben enda, bør du stikke innom oss på MagMaLou hvor vi kjører hele 70-80% på alle lagervarer på alle merkene vi fører som Ganni, Gestuz, Dry Lake og byTIMO.

Her kan du altså gjøre et sinnsykt kupp for å si det sånn!!

Vi kjører salget utenfor selve butikken, så digg at det er meldt så fint vær! Og nede i kjelleren på vårt showroom selger vi ut lagervarer fra vårt eget merke, byMAGMALOU. For å finne frem dit, er det i samme bygg som butikken, og bare 20 meter oppi gaten og ned trappen som går under Baker Hansen.

Selv er jeg der fra ca 13-17!

Håper vi sees!!

Klem//Marthe

Sted:MagMaLou, Frogner

Adr: Skovveien 8

Tid:10

Følg oss på insta og snap da vel!!: "magmalou":)

TIPS TIL KAFÉBORD PÅ TERRASSEN!

Det er aldri lett å finne større møbler til hverken inne-eller uteområder. Mulighetene er mange, og man drukner nesten litt av inspo på både instagram, blogger, nettsider og interiørblader.

Jeg har lenge lett etter både et salongbord til TV-stuen og et cafébord for å ha ute på terrassen, og ble veldig glad da jeg faktisk fant begge to hos samme leverandør, som heter ByBjørkheim og holder til her i Oslo.

Salongbordet kom i hus for noen uker siden (som du kan se HER), mens i dag fikk jeg endelig mitt lille perfekte ute-bord i grå marmor, hvor bordplaten faktisk kan brukes på begge sider.

I utgangspunktet skal den brukes med den glatte, mørkegrå siden opp. Men da jeg besøkte verkstedet de faktisk lager bordene, ble jeg helt forelsket i den lysere grå og ubehandlede undersiden, og spurte om man kunne finne en impregnering som ikke ødela orginalfargen . Og etter litt research fant de det, og jeg fikk det akkurat slik jeg ønsket:):)

Mitt bord heter Uluwatu Coffeetable(3999 kr), er 60X60cm, og har et understell i rustfritt stål som er custommade på mål. Så har du selv spesielle ønsker, kan de tilpasse målene etter dét som regel.

Sjekk ut hjemmesiden deres https://bybjorkheim.wordpress.com for et deilig utvalg av masse fine bord, som alle er inspirert av Bali og Østen.

(Jeg er ikke betalt for omtalen, men fikk møblene til rabbatert pris).

Ps: et godt og leskende sommerdrikk-tips er datteren min sin hjemmelagde rabarbrasaft! Så om du har rabarbra i hagen bør du teste ut oppskriften hennes:

-600gr rabarbra i biter kokes sammen -200gr sukker, en delt vaniljestang og 2 liter vann kokes inn på svak varme i 15 min.

-Avkjøl og sil

-Tilsett saften av en lime, og voilà...

....klar til servering....

Lykke til:)

//Marthe

Det øverste bildet viser bordet med den lysegrå ubehandlede overflaten(bare matt impregnering), mens på det nederste bildet er overflaten behandlet og impregnert med en shiny finish.