hits

juni 2017

BOKBACKA!

Jeg har lenge hatt lyst til å dra på restauranten Bokbacka på Frogner, og etter to dager på sofaen med totalt låst rygg og nakke, løsnet det endelig litt opp i går så vi kunne dra på en planlagt middag med et vennepar.

Jeg synes vinmenyen var supergod, og rettene ble presentert på en spektakulær måte, men personlig ble jeg ikke helt blåst avgårde av smakene for å være helt ærlig. Mulig jeg ikke klarte helt å nyte måltidet heller, for vi ble helt satt ut av at den ene servitøren kom bort til bordet vårt midt under måltidet og sa at vi måtte betale 2000kr ekstra for de to gjestene som ikke kom!!

Vi fikk alle helt hakeslepp, og lurte på om vi hadde hørt riktig!!

Da jeg bestilte bordet, sa jeg at vi helt sikkert kom til å bli fire gjester, men at jeg skulle si fra om vi ble flere. Jeg mottok bekreftelsen på fire pers, og skrev aldri tilbake at antallet skulle endres, men de mente at vi hadde sagt seks personer og ville fremdeles ha ekstra betalt. Gutta satt og omtrent ristet av irritasjon og vi synes alle det var sykt ubehagelig at de pushet sånn på dette midt i måltidet liksom, men de ga seg ikke før jeg viste frem bekreftelsen jeg hadde mottatt på mail der det faktisk stod kun fire personer.

Jeg har aldri opplevd noe sånt på en restaurant før, og må innrømme at jeg ikke kommer til å dra dit med det første igjen heller, for jeg synes dette var en latterlig behandling av gjester som kommer og skal nyte et hyggelig måltid! Ikke er det akkurat gratis heller, så det siste man forventer seg er en slik opplevelse.

Anyways, det ordnet seg til slutt, men merker jeg fremdeles blir litt irritert når jeg tenker på det! Men nå skal jeg la det gå, trene en time yoga før jeg må begynne å pakke til vi drar på ferie til Marbella i morgen.

Satser på å føle oss litt mere velkommen på neste restaurant vi går til...

//Marthe

(Ps: Det skal sies at utover akkurat denne episoden var personalet veldig hyggelige og kunnskapsrike om både mat og drikke altså!)

Maten så fantastisk ut, men flere av rettene smakte overraskende lite.

Selv om maten (og noen av personalet!!) ikke var helt terningkast 6, så var vinen absolutt det!

Angrer meg for at jeg ikke tok bilde av de!!!!

Anette og meg

Hjemmelaget chokopuffs!!

IT'S A PARTY OVER HERE!!!!

Hey Superstars!

I går hadde jeg invitert hele MagMaLou-teamet på sommerfest i hagen min, og vi kunne altså ikke ha vært mere heldig med været!

Elsker å henge i hagen med god stemning, mat, musikk og bobler, så det ble en lang og morsom kveld!

Jeg hadde pynta bordet med peoner, hvite roser og palmeblader, og jeg hadde kjøpte inn heliumsballonger i sølv, hvitt og rosa som gir en extra bra partyvibe!!

Jeg har hatt det så travelt denne uken, så måtte bestille mat istedenfor å lage noe selv, og sushi er alltid en vinner, så vi bestilte masse maki og sashimi fra den lille restauranten WU på Briskeby, som seriøst har Oslos beste take-away. Jeg elsker maten derfra, og blir aldri skuffa!

I motsetning til i går, har dagen i dag vært litt mere grå.

Bokstavelig talt!

Våknet med syke låsninger i både ryggen, nakken og hoften(!!), så har ligget mest mulig rolig hele dagen. Håper går raskt over, siden vi skal på ferie til Marbella på lørdag.

Dere får sende meg noen helende tanker så lenge, så høres vi i morgen:)

Klem, marthe

Outfit:

Dress//Vintage

Earrings//GanniPrinsensgate

Shades//Quay

La MagMaLou Familia!!

VG-LISTA!

Har aldri vært på VG-lista før, men for en fest og god stemning! Og med så sjukt mange kokko bra norske artister om dagen, var line-upen helt topp og vi hadde det altså så gøy!

Hadde noen favoritter på forhånd, og de leverte for å si det sånn: Hkeem og Temur, Admiral P, Dagny, Julie Bergan, Gabrielle og Cezinando for å nevne noen!

Så du sendingen, og hadde dine egne favoritter?

Ha en nydelig mandag!

Sees på snap og instastory (: magmaloumarthe)

Klem//M

Elsker det nye beltet fra B-low the Belt, et nytt merke vi har tatt inn på MagMaLou, og koster 1799,-

Hever et hvert konsert-og festivalantrekk! Finnes også i sølv!

Silkekjolen i leo-print er en GANNI favoritt vi også har i butikken (97041888). Kult å style den forskjellig fra gang til gang. En alternativ konsert-look er å kneppe den opp med megahøy splitt, med en rocka frynseshorts i denim under. Elsker å mixe silke og denim for å få et røffere uttrykk mot det delikate silkestoffet!

Shortsen kjøpte jeg på salg på Gina Tricot til 99kr!

Hadde det litt travelt før jeg dro, så rakk ikke feste sikkerhetsnålen jeg måtte feste mellom to knapper for å unngå glipp, helt godt! Med det resultatet at glippen ble enda verre!! Hehe! Men fikk ordnet på det til slutt da;)

Lillegull ville også være med!!:) Kjolen hennes er fra H&M og skoene fra Adidas!

Skoene er et kupp jeg gjorde i fjor på Fretex til 99kr!

Solbrillene er fra det australske merket, Quay!

Frisyren er kjempelett å lage selv, og tar max 7-8 minutter! Flett to kinafletter fra hver side ned mot ørene (jeg drar kun inn hår fra undersiden for å unngå at det blir for flatt), og sett i en strikk. Del resten av håret inn i tre deler, og lag tre nye kinafletter på hver side. Boom, så har du en cool konsertsveis!

Beste crowden! Hedda Skoug, Marte Krogh, Lisa Tatjana og Anett Ringstad!

S Q U A D! Vibeke Klemetsen, Marte, Anett, Lisa et moi!

VIPPO(D)RAMA!

De fleste drømmer nok om lange fyldige vipper, inkludert meg selv, men det aller viktigste for meg er å slippe tenke på mascara til hverdags.

Når man trenger at det går litt effektivt på morningen, er det digg å slippe å stå å klasse med mascaraen mens man har masse andre ting man burde prioritert istedenfor. Og ikke minst spare tid på kveldstid med å fjerne den!

Jeg har brukt semi-permanente vipper i et par år, og har stort sett brukt volumvipper med 11-12 mm lengde. Men jeg liker at det ser mest mulig naturlig ut, så jeg legger ikke mye på hverken innerste eller ytterste delen av øyet.

For en enda mer "naturlig" look, fikk jeg i går lagt klassiske vipper påEco.Cult på Frogner(spons), som i motsetning til volumvipper består av kun én singelvipp og ikke 3-7 stk.

Fikk ikke tatt så bra bilder, da jeg kom i treningsklær, caps, null sminke (bortsett fra litt shimmerskygge)og hovne øyne(!!), men her er hvertfall ett fra siden dere kan se effekten.

I dag skal jeg på VG-lista, så håper jeg rekker å ta et bilde som viser vippene litt bedre da...

Stay tuned, og heng gjere med på VG-lista på min snap og instastory (magmaloumarthe) utover ettermiddagen!

Ha en nydelig lørdag!!

Klem//Marthe

UNIVERSAL FESTEN!

Hey Superstars!!

Universalfesten er alltid en av festhøydarne, og det ble den i går også, etter et lite hagevors i hagen min med Marte Krogh, Celine Aagaard, Ingeborg Heldal, Ida Einarsdottir og Samira Shahabian.

Er ganske kult å henge med artister man digger en hel kveld, i tillegg til at man møter en masse andre kjentfolk også. En liten høydare var gutta bak hit'n "Fy Fan", Hkeem og Temur!! Skjønner ikke at de bare er 19 liksom. Flinke karer i hvertfall!

Jeg gikk for en hvit one-shoulder kjole fra byMAGMALOU (som du kan klikke hjem HER), sorte boots og en sort skinnjakke med fuglebroderi. Vesken er en clutch også fra eget merke.(Dessverre utsolgt)

UNIVERSAL FESTEN!

Hey Superstars!!

Universalfesten er alltid en av festhøydarne, og det ble den i går også, etter et lite hagevors i hagen min med Marte Krogh, Celine Aagaard, Ingeborg Heldal, Ida Einarsdottir og Samira Shahabian.

Er ganske kult å henge med artister man digger en hel kveld, i tillegg til at man møter en masse andre kjentfolk også. En liten høydare var gutta bak hit'n "Fy Fan", Hkeem og Temur!! Skjønner ikke at de bare er 19 liksom. Flinke karer i hvertfall!

Jeg gikk for en hvit one-shoulder kjole fra byMAGMALOU (som du kan klikke hjem HER), sorte boots og en sort skinnjakke med fuglebroderi. Vesken er en clutch også fra eget merke.(Dessverre utsolgt)

FIVE DAYS//NINE OUTFITS//VOLUME2

Rome wasn't build in one day. Same goes for love...

For snart 17 år siden ble jeg (etterhvert, haha) stormforelsket i den personen jeg skulle gifte meg med og bli far til mine barn.

I juli feirer vi 12 års bryllupsdag!

Vi har opplevd sååå mye fint og hatt det sååå mye gøy, men også kjent på livets harde realiteter innimellom.

Det tror jeg de fleste gjør.

Men uansett.

Likefullt som Roma som kjent ikke ble bygget på én dag, gjelder det samme for kjærligheten og ekteskapet.

Og det er fint det.

På vår andre dag i Roma, tok vi på oss turistkappen igjen for å se den historiske kamparenaen, Colosseum.

If only these walls could talk!!

Tror det hadde vært no jeg hadde fått med meg på Netflix for å si det sånn;)

Det var sykt varmt, og med min agro-angst for store folkemengder, måtte jeg omtrent holde meg fast i både mannen min og venneparet vi reiste sammen med. Bortsett fra å småklikke litt på noen russere som snek i køen, tror jeg oppførselen min var nogenlunde innafor faktisk, hehe.

Bortsett fra en liten break-down da vi plutselig befant oss motstrøms i en megasvær horde av kameraglade kinesere og deres 4 meter lange selfieredskaper, så klarte jeg meg helt fint om jeg får lov til å si det selv.

(Mulig mannen min ikke har helt samme oppfatning vel å merke.)

Beautiful Rome...

Mi amore!!

Jeg hadde planer om å legge ut antrekksbilder fra dag til dag, men denne uken er så hektisk, at jeg må nok gjøre det i flere runder.

Nå må jeg trene litt morgenyoga for å tøye litt på en småsur nakke som ikke var så blodfan av å trippe rundt på brosteiner i Italia, før jeg må ut i hagen og orge litt til et mini-vors jeg skal ha i hagen før Universal festen i ettermiddag. I tillegg skal jeg på et par møter og et innkjøp, så nå må jeg rett og slett komme meg avgårdsj!

Men outfitinfo står under!

Ha en nyyyyydeligoso onsdag!!

Klem//Marthe

Shirt//NeoNoir(MagMaLou)

Skirt//byMAGMALOU

Sandals//AmandaWakeley

Shades//LeSpecs(MagMaLou)

Bag//AmandaWakeley

Earrings//MissMathiesen(MagMaLou)

FIVE DAYS, NINE OUTFITS!

Jeg er helt nyforelska!

I Roma!

En by jeg ikke har vært i før, men nå elsker etter en langweekend der!

Maten, arkitekturen og historien er jo bare helt magisk, og utover uken tenker jeg å poste litt innlegg med både hotell-og restauranttips, men først kommer litt sommerstyling-inspo.

Fra reiseoutfits, til dag-og kveldsantrekk perfekt for det varme klima i oldtidsbyen.

Dag Un:

Digg bukse og topp fra Ganni(MagMaLou), perfekt å reise i!

Solbrillene er fra et nytt merke vi har fått inn i butikken som heter Le Specks. Prisene ligger mellom 400-600kr, så her kan man finne mange favorittpar!

Første kvelden ankom vi litt sent, så rakk ikke skifte før vi gikk ut og spiste, bare slå ut håret og ta på rød leppestift, hehe.

Vesken fra Gucci kjøpte jeg i fjor, mens sandalene også er fra GANNI!

Hvor vi spiste og andre restauranttips kommer senere denne uka.

Dag Due:

Første dagen gjorde vi litt seightsseing, og vi fikk med oss både trevi-fontenen, Pantheon og spansketrappen.

Det var utrolig varmt å gå inne i byen, så veldig glad jeg valgte en offshoulder kjole fra Elle & IL (MagMaLou) som var perfekt i glovarmen.

Trevi-Fontenen! BEAUTIFUL!

Øredobber fra GANNI Prinsensgate og solbriller fra Le Specs (MagMaLou.)

Magisk vakre Pantheon!

Etter en varm dag i byen, var det digg med en rooftop time-out ved poolen på hotellet vårt, H10 citta Roma!

Badedrakt fra H&M, og shades fra Le Specs!

Øredobbene er fra GANNI Prinsensgate.

Etter en dukkert dro vi på en superfab restaurant, med den diggeste forretten jeg noengang har smakt og den beste vinkjelleren ever! Forteller mer om den senere, men vi fikk pønta oss litt i hvertfall!

Jeg har aldri fått så mange likes og tilbakemeldinger på insta noengang som akkurat dette bildet, og det var jo superstas! Nå blir det bare bilder av rosa kjoler og my armcandy fremover;) Nei da, men hyggelig å få så mye feedback, og kjolen ble utsolgt med en gang fra butikk. Vi får den inn i grønn, blå og burgunder i august igjen da!

Nå ser jeg at tiden bare flyr av gårde, og jeg må hoppe til sengs! Så da får et nytt innlegg med dag tre og quattro komme senere denne uka, innimellom jobb, møter, smerteklinikken, Universalfest og VG-lista på lørdag...

Hei, hvor det går!

Men sees forhåpentligvis her inne igjen snart!

Klem//Marthe

ALLE VEIER FØRER TIL ROM(A)!

I dag reiser jeg til Roma, og jeg gleder meg som en unge! Har ikke vært der før, så gleder meg til å oppleve byen for første gang!

Blir deilig med en kjæresttur uten barn også, selv om jeg kommer til å savne de som en gal!

Har dere noen Roma-tips må dere gjerne legge igjen en kommentar!

Klem//Marthe

Dress//Ganni (MagMaLou)

Pink Delisch!

I morgen reiser jeg og mannen min med et vennepar til Roma, og jeg gleder meg helt vilt for har ikke vært der før! Men måtte ha mine avbitte, frynsete negler reiseklare, så gikk for en naturlig lyserosa shade hos søte Malin på Eco Cult på Frogner.

Litt hektisk i dag og må også rekke sommeravslutningen i barnehagen, så bare en kjapp update her inne i dag, men ønsker deg en superfin onsdag!

Sees i Roma!

Klem//Marthe

HURRA! GANNI PRE-FALL NOW IN STORE!

Det er vanskelig å ikke få med seg at GANNI er det hotteste danske merket om dagen, og vi har faktisk ført dette brandet på MagMaLou siden det kom til Norge i 2011. Og både presse, fashionistaer og dama i gata har lagt sin elsk på deres design!

Og nå er pre-fall kolleksjonen endelig kommet i hus!

Et par favoritter er denne tubekjolen jeg liker å bruke som et skjørt sammen med en chunky strikk!

U like?

Klem//Marthe

SHIP O'HOI: FAMILY WEEKEND @DYREPARKEN MED STOKKE!

#invitert# Denne helgen var hele familien så heldige å bli invitert til Dyreparken i Kristiansand med overnatting i Abra Havn, i regi av Stokke. Jeg har vært ambassadør for de de siste par årene, og Lillegull har til og med vært med på et par reklameshoots for de, så har fått et veldig godt forhold både til merket og produktene deres!

Stokke har faktisk et samarbeid med Dyreparken også, og leier ut vogner og bæreseler til alle som trenger det hele sommeren. Det synes hvertfall jeg er ekstremt praktisk om man ønsker å spare plass i bilen og legge igjen sin private vogn hjemme. Ønsker du å leie, kan du bare oppsøke trilleboden til høyre for inngangen. Det koster kun 150kr(+200kr i depositum), så er ikke så ille pris heller.

Vi pleier faktisk å være i Dyreparken opptil flere ganger hver eneste sommer, for vi har sommerhus bare en liten times kjøring unna parken. Men vi har aldri bodd i Abra Havn før, så dét var ekstra topp for barna denne gangen.

Lørdagen startet kl.08:00 med besøk fra Kaptein Sabeltann og mannskapet på den Sorte Dame i havna på Abra Havn, hvor de underholdt og sang for barna. Hun eldste på 7 år digget det, mens hun minste på 19 måneder faktisk nesten skalv av redsel i starten. Men nysgjerrigheten overtok til slutt, og hun endte med å ville se ferdig hele forestillingen.

Etterpå dro vi rett til parken, og barna var i hundre. Var der med bloggkollega, Line Langmo, og hennes skjønne familie på fire også. Det er alltid ekstra hyggelig å dra sammen med noen andre venner og barn også. Barna får sommerminner de aldri vil glemme, mens det er hyggelig å være litt sosiale for de voksne også.

Uansett hvor topp jeg synes Dyreparken er, må jeg si at jeg er skikkelig overrasket over hvor lite utvalg det er av andre sunnere alternativer til pizza, is, brus, braincoolers, hamburger og frites rundt omkring i anlegget, som jeg virkelig håper de gjør noe med. Jeg orker ikke tanken på å kaste i meg junkfood til alle døgnets tider, og i tillegg er man der kanskje over flere dager, og da forventer jeg nesten at man også kan ha tilgang på litt sunnere og grønnere alternativer på et sted som skal ha barna i fokus!! Jeg har aldri skjønt at man bare tar for gitt at barna bare vil ha drittmat, isåfall bør vi som voksne lære og tilrettelegge for de at mat med faktisk littegranne næring også kan være veldig godt!

En annen ting jeg i ( i fare for å fremstå litt sær) synes er litt merkelig, er at man ikke har noe steder man kan få kjøpt noe annet en sort kannekaffe!! Jeg har vært så fysen på en kaffe Latte disse dagene at jeg har gått på desperat jakt fra sted til sted, men INGEN latte var å oppdrive så jeg fikk nesten litt abstinenser, angst og indre uro, hehe!

Men det er mulig både mat og kaffe-situasjonen endrer seg i juli når det er høysesong, for nå var faktisk veldig mange av både cafeéne og restaurantene stengt (som jeg synes de kunne informert litt bedre om når man ankommer parken, for blir litt stusselig og spøkelsesbyaktig med stengte dører og mørke vinduer overalt.)

Uansett, noe dere absolutt bør få med dere om dere skal til Dyreparken i sommer, er uansett togturen gjennom hakkebakkeskogen (husk å bestille i forkant om du vil slippe å stå i laaaang kø!), tømmerrenna er alltid en vinner for de som liker litt action, og båtturene i Kaptein Sabeltanns rike er alltid poppis for barna. Kardemommeby er koselig og god stemning, mens mannen min synes bob-banen er extra verdt å få med seg. På dyresiden er det kult å få med seg presentasjonen av Julius og Co i Apeskogen og av løvene i området "Afrika."

Er det varmt, er det lurt å ta med seg badetøy og stikke i badeparken på andre siden av Sabeltannsjøen. Og er du like glad i vaffel som meg bør du stoppe opp på Vaffelhuset for en belgisk hjertevaffel på pinne;)

Bor dere i Abra Havn er det full fres og underholdning i havna hver morgen kl.08, og morsom skattejakt på kvelden. I morges var vi i tillegg invitert på en mysig sjørøverfrokost inne i Kaptein Sabeltanns Rike. Vi ble hentet av Pelle og Pysa og en gjeng av de andre sjørøvere og seilte sjøveien med Den Sorte Dame over til den andre siden, der en stearintent frokost ventet med masse underholdning av alle sjørøverne som var med underveis. Alle barna måtte blant annet spise rottesuppe, og det var selvfølgelig en innertier!

Nå er vi hjemme igjen, etter en finfin familihelg, og det blir noen dager med trening og yoga (ryggen er ikke så glad i lange bilturer) og litt jobbings før vi setter snuta mot Roma allerede på torsdag. Denne gang uten barn. Kun kjærestetur og litt tid kun for oss selv.

Det blir sjukt digg, selv om jeg vet vi kommer til å savne barna som gale.

Anyways, tror alle par har godt av litt alenetid til å kunne gjøre normale ting noen ganger, som typ for eksempel å bare dusje, spise eller sove. ALENE-uten noen forstyrrelser med noen som gråter, gulper, søler eller kaster mat vegg i mellom, hehehe! Selv om det kan være ganske underholdende det også, er partid sammen uten barn noen ganger også helt uvurderlig i mine øyne.

Så jeg gleder meg faktisk til å savne de små!

Da blir det alltid også EXTRA godt å komme hjem igjen!

Klem//Marthe

PS: Om du ønsker å vinne billetter til dyreparken til deg og hele familien din, kan du gå inn på instagramkontoen min "magmaloumarthe" og lik det siste sort/hvite bildet (av meg og en barnevogn fra Stokke) og legg igjen en apekatt-emoji i kommentarfeltet, så trekker jeg en vinner i kveld!!

Masse lykke til!!!:)

Perfekt å leie en vogn fra Stokke!(Ad)

Abra Havn og Kaptein Sabeltann

Ootd:

Shades//LeSpecks(MagMaLou)

Bomber//GinaTricot

Jeans//BlackOrchid(MagMaLou)

Bag//Gucci

Giraffe!:)

Emma Lou (Får alltid mye spm om denne playshortsen. Kjøpte den i en butikk i Jerez i Spania, da jeg var på yoga retreat for noen uker siden. Elsker den! Way to cute!!!

Mum-Date

Hakkebakkeskogen

Skjønne Line! (Linelangmo.com)

Genialt å låne vogne eller bæresele fra Stokke istedenfor å pakke og drasse med seg alt selv!! (Ad)

Beautiful water lilies!

Har så lyst til å røske denne planta med rota og ta den med meg hjem i hagen!! Såååå fiiin!!

Altså! Jeg blir seriøst lykkelig av å se på rosa flamingoer!

Ootd:

Jacket//VintageDior

Shades//Lespecs

Sweater//FleischerCouture

Jeans//TwisAndTango

Sneakers//Adidas

Bag//Gucci

FRA FINE WINE & DINE TIL PØLSER, IS & ABRA HAVN

God fredag, kjære lesere!

I går var jeg på en pressemiddag med Gina Tricot på Nodee Sky, som er én av mine favorittrestauranter i Oslo på sommeren. Spesielt når det er sol er det helt fantastisk å sitte på takterrassen og se ut mot den vakre Oslofjorden.

Og maten er like fantastisk hver gang man er her!

Vi fikk se nyheter fra Gina (masse fint, elsket spesielt en rød boblejakke) og som alternativ til bordkort hadde de "bordjakker"!! På hver stol lå det en bomberjakke med navnene våre brodert på fremsiden. De var supersøte, og håper jeg får tatt noen bilder av den og vist dere i morgen!

Nå er jeg på veg med hele familien ned til Kristiansand Dyrepark, hvor vi er invitert av Stokke til å overnatte to dager i Abra Havn. Det er første gang Lillegull er stor nok til å skjønne litt av opplegget, så gleder meg til å trille rundt i parken med henne og se på dyr og Kaptein Sabeltann!

Det som er genialt er at Stokke leier ut barnevogner der, som er supert om man som oss for eksempel, kjører ned fra Oslo i bil! Alle med barn vet hvor fort bilen fylles opp uansett hvor lenge man skal være borte, så spare plassen til en stor vogn er helt topp!

Håper dere vil følge oss i helgen på snap og instastory også (brukernavn:magmaloumarthe), så lover jeg masse god stemning!

Ship O'hoi!

Klem, Marthe

Gårdagens outfit:

Jakke//GinaTricot

Skinnskjørt//Twist&Tango(MagMaLou)

Shades//Komono

Øredobber//MissMathiesen(MagMaLou)

EASY BREEZY SUMMERSTRIPES!

Skjønne striper i forskjellige farger er en super sommerkombo, og denne jumpsuiten er like fin til sneakers og skinnjakke her hjemme (i regnet) som til sandaler og et stort smil om du er i varmere strøk.

Har designet en egen versjon for byMAGMALOU's sommerkolleksjon, og i går så jeg den fikk lufte seg skikkelig på sosiale medios.

Både Maria Mena og Camilla Pihl strålte i "SHERILYN JUMPSUIT " på snap og insta, og de var så fine at jeg bare måtte screenshotte de.

Det finnes også en løs og comfy bukseversjon av denne modellen for de som ikke er helt på buksedrakter og den får du tak i HER, mens jumpsuiten kan du klikke hjem HER!

Nå skal jeg snart dra opp på skolen til datteren min og ha høytlesning for hele klassen på den store Vennskapsdagen, men ønsker deg en nydelig onsdag videre!

Stor klem//Marthe

B A Y W A T C H

God tirsdag, selv om jeg egentlig har mandagsfølelse i dag, siden det har vært fridag !

Etter en uke med litt i overkant mange eventer, var det deilig å bare rusle rolig rundt med familien på Sagene i dag.

Spiste lunsj på Sagene Lunsjbar(hvorfor oppdaterer de aldri menyen??), spiste deilig vaniljeis på kaffebrenneriet og besøkte graven til en venninne etterpå, og la ned noen nydelige roser.

Følte meg litt Baywatch RØD i dag, men det får så værra!!

I like it!!😂

#marthe

Shades//LesSpecs

Jacket//Meotine

Bathingsuit//Trianaiglesiisd

Pants//Ganni

BLACK AND PURPLE!

Denne uken har gått innmari fort, og i dag merker jeg det skal bli godt å slappe av etter at det har vært flere store eventer denne uka!

På onsdag feiret vi min venninne, Celine Aagaard sin nye kollab kolleksjon med Elle & IL. Mens i går var vi på Vixen Magazine's sommerfest i en nydelig hage på Frogner.

På Vixen hadde jeg lånt meg en nydelig Pucci-kjole fra venninne, Marte Krogh, mens på onsdag gikk jeg i en kjole fra Celine Aagaard & Elle & IL( som dere faktisk kan få kjøpt på MagMaLou nå også (97041888)!

Jeg elsker sorte kjoler, men har blitt kjempeglad i bruke og mixe både farger og ulike prints også, så den lilla kjolen var en innertier for min del! Og den sorte kjolen, i en stretchy strikk, er superkomfortabel i gå med og kan dresses både opp og ned, så den kommer nok til å bli en klassiker i klesskapet mitt!

Nå skal jeg løpe ned til barnehagen og hente lillegull, og ha en skikkelig kosedag med barna her hjemme, før det braker løs med masse konserter i morgen, i regi av H&M Loves Music.

Gleder meg!

Goood helg!!

//Marthe

Øverste bildet er av meg og Tine Monsen, tatt av Silje Pedersen.

Marte Krogh

Moi et Celine

Lise Karlsnes