hits

juli 2017

SAY JUMP WEARING DENIM!

Ny favoritt jumpsuit is in tha house!

Elsker denne mørkeblå snekkerbuksen med gullknapper fra Gestuz//MagMaLou.

For en cool vri på stylingen, match den med en nice knit, gjerne med volanger, mønstre eller også oversized for å gjøre uttrykket litt mere interessant!

God natt, lovebirds!

//Marthe

ANGRER SOM EN HUND!

I går kveld kom vi endelig hjem fra ferie igjen etter to finfine uker på Sørlandet, en uke i Marbella og en weekend i Roma!

Selv om vi har hatt noen nydelige ferieuker, er det alltid godt å komme hjem igjen til det vanlige livet og de daglige samme rutinene igjen, og jeg gleder meg til å komme i rytme med både jobb og opptreningen av ryggen og nakken igjen.

Men litt reising blir det fremover også, bl.a først en liten tur til New York til helgen for å feire 30-årsdagen til vår Head-Designer på byMAGMALOU, Andrea, så muligens Køben neste uke i forbindelse med København Fashion Week, så Gøteborg og Paris i september igjen, for henholdsvis et lite vennebesøk og en stoffmesse.

Så tror dette blir en rimelig hektisk høst for å si det sånn, med bl.a visning av kolleksjonen vi har gjort i samarbeid med Vanessa Rudjord (tidligere redaktør i Costume) i august og launch av vår første skocollab med det norske skomerket og webshoppen Sapatos.no i oktober, så håper inderlig kroppen spiller på lag hele veien og ikke slår seg totalt i vranglås igjen.

Må bare huske å ta det med ro mellom slagene.

MEN, det jeg ville snakke om på bloggen i dag, er rett og slett å komme med en aldri så liten advarsel.

Jeg har alltid hatt naturlig lange og fyldige øyevipper, men for et par år siden ble jeg fristet til å teste semi-permanente volumvipper for å unngå unødvendig stress med mascara hver dag. Og jeg må innrømme at jeg ble superhekta, og har ikke hatt en pause siden.

Men fy søren som jeg angrer meg nå!

Forrige uke skulle jeg bare gjøre et lite påfyll, siden det allerede begynte å bli litt glissent etter bare et par uker uker med ferie. Jeg booket time et sted i Arendal jeg ikke hadde vært tidligere, og måtte gå for klassiske singelvipper, for vedkommende gjorde ikke volum.

Jeg kjente med engang hun var ferdig at noe var galt. Vippene var veldig stive, og det venstre øyet kjentes stramt og det begynte å klø som fasiken etter en liten halvtime.

Samme kveld satte jeg meg ned i sofaen med favorittserien "Ozark" på Netflix, og til slutt klarte jeg ikke kløen og ubehaget lenger og måtte gni meg i øynene.

Det burde jeg ikke ha gjort!

Plutselig satt jeg der ikke bare med en neve full av de vippene jeg hadde satt på, men også mine egne!!!!

Jaikz!

Jeg hadde seriøst 10-12 vipper igjen av mine egne, og jeg skjønte ingenting.

Dagen etter dro jeg tilbake, og eneste muligheten for å se nogenlunde sain ut, var å fordele noen volum vipper på de få hårene som var igjen, men jeg må innrømme at det ser fremdeles helt jævlig ut og jeg orker nesten ikke å se meg selv i speilet engang.

Nå savner jeg virkelig mine vipper aux naturelles og skulle ønske jeg ikke hadde ødelagt de på denne måten. Hun som la på siste runden, sa hun aldri hadde sett dette før, men at det tydeligvis var en reaksjon på at hun som la de første gang hadde festet de for nære selve øyelokket og at det har oppstått en "bad reaction".

Dette er en Bad Reaction all right, og jeg gleder meg til å se ut som en freak i noen måneder fremover før vippene vokser ut igjen.

Nå har jeg ikke prøvd vippeserum på flere år, men tar gjerne i mot tips på et kick ass serum som funker for å si det sånn!!

Enn så lenge får jeg bare prøve å venne meg til min nye "look", men ikke bli overrasket om det blir mye caps og solbriller på meg fremover, hehe!

Noen andre som har opplevd å miste vippene? Vil gjerne høre fra dere i såfall:)

Klem//Marthe

Prøvde å ta bilde av hvor ille det står til, men bildet ser faktisk mye bedre ut enn det faktisk er! Det er store rom mellom hver vipp og de volumvippene vi måtte bruke, ser så fake ut at det er det er helt krise!!

Nå skal jeg la mine naturlige bare komme litt mer tilbake, ta av alle extensionvippene og forhåpentligvis bli vant til å ha en mye mindre, men mere naturlig vippemanke!

Top Picture:

Aiaiai, blir nok mye caps og solbriller fremover gitt...

Dress//byTIMO

Belt//BlowTheBelt

Shades//LeSpecs

(All from @MagMaLou//post@magmalou.com//97041888)

SOMMERSALG!

Sommer'n er definitivt ikke over, og på Magmalou.com er det sommersalg på bl.a. disse to kjolene som passer perfekt til både strand og fest! Den hvite under kan også brukes som en topp, og finnes i både en grå og en grønn variant.

Blondekjolen kommer også i sort, og skal du bryllup kan du gå for den lange versjonen i enten blått eller sort.

God shopping!!

Klem//Marthe

THANX FOR NOTHING, APPLE NORGE!

Tusen takk til Apple Kundeservice for verdens mest rævva og inkompetente service ever!

"Oi, nå er hun sur", tenker du kanskje, og ja, det er jeg for faen! Faktisk koker det så inni H..... inni hodet mitt, at jeg skriver dette innlegget mens jeg har ventemusikken for hundrede gang i øret mens disse "rådgiverne" setter meg over som en kasteball fra avdeling til avdeling, og tilbake til den førsteavdelingen igjen før de bouncer meg videre til en fjerde!

For femte gang!!

Den siste uken har jeg sikkert snakket med 25 ulike "rådgivere" og "seniorer" på ulike avdelinger, og alle er like irriterende lite kapable til å løse problemet, og snakker med de like irriterende "forståelsesfulle" stemmene sine og bruker akkurat samme ord og uttrykk de sikkert har lært å indoktrinere i språket sitt med, på det irriterende lavmålet av et "slik snakker du med kundene uten å faktisk løse problemene deres"-kurs da de startet å jobbe der.

Let me represent the facts & the problem:

Forrige uke skulle jeg betale endel regninger, og merket at kontoen var mere glissent enn jeg hadde forventet. Faktisk nesten 10.000 kronascher var blitt trukket/reservert fra APPLE ONLINE STORE EUR, uten at jeg har kjøpt en dritt!! Har aldri kjøpt noe der, har aldri hatt en konto der og kommer aldri til å ha det i fremtiden heller for å si det sånn.

Jeg ringer Apple Norge Kundeservice første gang for 1,5 uke siden og forklarer hva som har skjedd.

I løpet av to timer blir jeg satt frem og tilbake til ikke mindre enn 12(!!) personer, der jeg må forklare problemet gang på gang, og hver eneste "saksbehandler" sier at de "forstår frustrasjonen min såååå godt", men de har ingen autorisasjon til å gjøre noe, men at de skal sette over til noen som kan hjelpe meg.

Til slutt sier sistemann at de ser at dette tydeligvis er en svindelcase, og at jeg må ringe banken og be de oppheve reservasjonen.

Jeg ringer så banken som sier at de ikke kan gjøre noe før Apple selv sender en mail der de bekrefter at dette skal gjøres. Jeg ringer tilbake til Apple, som selvfølgelig nå har stengt.

Prøver igjen dagen etter, og må på nytt forklare saken 147 ganger til like mange ulike behandlere inntil de finner ut at avdelingen som kan gjøre noe, har lørdagsstengt. Ring tilbake på mandag!

Jeg ringer på mandag, må på nytt fortelle casen 148 ganger til like mange idioter, før sistemann sier de trenger et autorisasjonsnummer fra banken, for at de skal kunne sende riktig informasjon. Jeg ringer banken, og etter å ha bedt Apple ringe meg opp, så jeg slipper nye runder med nye saksbehandlere, ringer han meg faktisk opp, og lover at de skal sende mail og få ordnet dette. Men avdelingen som tydeligvis må utrette dette, trenger tydeligvis minst 48 timer på å gjøre dette. Altså to dager trenger de på å sende en mail som tar under to minutter å skrive.

Min 7 år gamle datter hadde sikkert brukt ett!!

Jeg spør om de kan sende meg en bekreftelse når de har fått sendt avgårde mailen, men nei, det kan du tro de ikke kan gjøre.

Why The Fuck Not, spør jeg, i et litt under middels hyggelig toneleie. Nei, sånn funker ikke systemet til Apple får jeg som svar tilbake.

Fem dager senere er fremdeles ikke pengene tilbake, og jeg ringer Apple igjen, forklarer problemet for n'te gang til en ny behandler, som selv om han har saksnummeret mitt og casen min skriftlig foran seg stiller de samme dumme spørsmålene jeg har svart på en million ganger.

Hva er tlf.nr ditt?? -Det står rett foran deg, din jævla nørd!

Hva er mailadressen din? -Er du seriøs?? Kan du ikke lese bør du bytte sommerjobb!!

Han sier han ikke får gjort noe og "forstår frustrajonen min", men må dessverre sette meg over til en annen.

Nå rabler det totalt for meg og den neste jeg snakker med nå, tror jeg kanskje hadde ønsket han aldri gikk på jobb den dagen.

Den gjøken jeg nå snakker med stiller de samme spørsmålene som alle andre, og "skjønner frustrasjonen min" som alle andre har sagt, men dessverre er den avdelingen som kan gjøre noe gått for dagen, så jeg må ta kontakt over helgen igjen.

Nå går Marthe bananas klikkings på denne senior rådgiveren (som jeg tror bare er et fancy ord for sommervikar, de har jo hverken kunnskap, autorisasjon eller kjenner på noen som helst ansvarsfølelse for å få løst saken! Orker ikke å gjenfortelle hva som kom ut av denne trønderkjeften, men mener å huske at ord som idiotgjøk, inkompetene sommervikarer og møkkaservice ble nevnt kanskje opptil flere ganger.

Jeg spør om navnet til personen jeg snakker med , men det kan han ikke oppgi. "Har du en sjef jeg får prate med"? "Nei, vi er alle seniorkonsulenter her, og det er det høyeste du som kunde kommer!" "Men når jeg har snakket med nærmere 30 behandlere uten at noen av dere kommer med en løsning, ser dere vel selv at dere kanskje på gå et hakk lengre opp på stigen for å finne ut av dette??" Men nei da, sånn fungerer det ikke hos Apple. Jeg spør han om hvem som er adm.dir hos Apple, men det vet heller ikke min meget kompetente senior rådgiver.

Jeg sier jeg ikke gidder å bruke flere minutter av livet mitt til å kaste det bort på få ubrukelig informasjon av håpløse Apple-dudes, og får som svar at de kanskje kan ringe opp meg på mandag? Nei, heisann, strålende forslag! "Ja, ring meg når du har en løsning!" "Ja, nå har jeg fri på mandag men jeg får en kollega av meg til å ta kontakt".

Aaaaaaaaaaaargh!!!!! Enda en ny person å forklare til altså!!

Sent mandag formiddag ringer en ny kar og spør de samme spørsmålene jeg nå har svart på EN JÆVLA FØKKINGS MILLION GANGER, og avslutter med at han sier han må sette meg over til salgsavdelingen.

"Nå ringer du for F....opp den salgsavdelingen selv, og ringer meg tilbake når du har et seniorsvar å kome tilbake med. Jeg tenker ikke å ta en eneste telefon til, med mindre det er til pressen for å oute hvor jævlig tjenestene til Apple suger"!

Når han ringer tilbake har han et nytt svar jeg ikke har hørt før. Jeg må anmelde dette!! "Anmelde hvem da?? Et svindle-spøkelse eller Apple?? Og hvordan løser dette problemet på noen som helst måte"??

Det hadde han ikke noe godt svar på.

Når jeg forteller at banken insisterer på at det eneste som trenger å gjøres, er at Apple sender denne bekreftelsesmailen for å heve reservasjonen (som forøvrig behandler nr.38 eller deromkring også foreslo og lovte han skulle gjøre), får jeg ikke noe godt svar tilbake. Jeg må visst anmelde, men han har ikke noe godt forslag på hvem!!

I nesten to uker nå har 10.000 Kr vært reservert på kontoen min i Apple Online Store Europa sitt navn, og det provoserer meg så sinnsykt at et så stort firma som Apple er så sjukt evneveike på et så enkelt problem det i utgangspunktet er veldig lett å løse!

Send den jævla mailen til banken liksom!!

Jeg begynner å tro at jeg aldri kommer til å få se disse pengene igjen, men jeg kan love dere at siste ord ikke er sagt.

Tenk om jeg feks. var en enslig to-barnsmor som hadde spart opp noen lapper for å gjøre noe hyggelig med barna, for så å bli satt i en posisjon der barna blir fratatt dette pga Apple.

Nei, Tv2 Hjelper Deg, eller et eller annet skjelle-ut program: CALL ME, because Houston, we have a føkkings problem over here!

Og i mens: Apple-dere kan gå å ta dere ei bolle, for dere suger!

Sorry, not Sorry!!

Ikke så vennlig hilsen fra en drit misfornøyd kunde som fremdeles mangler 10.000 lapper på kontoen sin!

LET'S WORK THEM LEO PRINTS!

Leopard print blir jeg aldri lei av, og finnes alltid i trendbildet, selv om mønsteret faktisk også har et litt dårlig rykte på seg, og forbindes gjerne til en sliten dame på gatehjørnet eller en Real Housewife of New Jersey.

Jeg tenker at man egentlig aldri kan gå feil med med Leo Print, og ikke vær redd for å blande det med andre mønstre heller. Bare styr unna veldig dårlige stoffkvaliteter og altfor korte og trang skjørt og kjoler, så er du i de fleste tilfeller safe!

I går var vi på Narestø sin årlige bryggefest, og jeg gikk for min lange silkekjole fra GANNI//MagMaLou, sammen med et Blow The Belt-belte, en utslått glatt frisyre og en hot venninne på besøk, haha!

Benedichte iført et nydelig blomsterprint fra Zara! Elsker fargekombinasjonen som er veldig Gucci- eller Dolce-like!

HEI FRA SØRLANDET!

Det blir ikke ordentlig sommer for meg uten de faste ukene vi girer ned fire-fem hakk fra hverdagslivet og flytter inn i sommerhuset vårt på Narestø. Strengt tatt er det svigermor og svigerfar som eier det, men de er så greie med at vi og barna får lov til å disponere både første og andre etasjen for oss selv, mens de liker seg best nede i kjelleren med direkte utgang til sjøsiden.

Og jeg virkelig ELSKER dette stedet. Og jeg ELSKER sjøen, skjærgårder og Sørlandet!

Noe av det beste jeg vet er å kjøre båt rundt øya. Vi har sikker kjørt samme løypa en million ganger de siste 17 årene, men jeg blir aldri lei og føler jeg ser eller legger merke til noe nytt hver gang.

Selv om jeg vet jeg burde ha jobbet endel denne uken, trenger jeg noen dager uten å tenke altfor mye på jobb nå, og heller konse på å stresse minst mulig for å please ryggen og nakken min som liker hektiske dager svært dårlig!

Nå får vi noen besøk fremover også, som jeg gleder meg masse til! Elsker å vise frem dette vakre stedet, og føler en slags nærhet og et eierskap til hele Narestø etter å ha tilbringt 17 sommere her. Men det håper jeg de fastboende kan tilgi meg for,hehe!

Ellers håper jeg dere fortsetter å følge med på snap og insta også, og fortsetter å stille masse spørsmål uansett om det skulle gjelde. Jeg blir superhappy for alle tilbakemeldingene fra dere der, hvertfall siden dere virker være mye mere beskjedne her inne på bloggen, haha!!:)

SEE YA!!

Klem//Marthe

Båtlivet ass!! Skal ikke mer til for å gjøre denna trønder-jenta happy!! Jo, forresten: konstant 21 grader i vannet hadde vært topp!!

Mitt chillsted på brygga!! Teppet er fra Lexington!

Maritim herlighet av en kjole!! Den er fra Gestuz og du kan bare ringe MagMaLou direkte om du ønsker å få tilsendt! Telefon:97041888//Mail:post@magmalou.com

Kjører forbi dette huset hver dag med båten...Sikle, Sikle!! #skjærgårdsidyll

Vesken er fra Ellos og brillene fra Le Specks, som vi også har på MagMaLou!

ROSES ARE RED...

Jeg nyter virkelig Sørlandslivet her på Narestø, og tidligere i dag dro vi ut sammen med et vennepar av oss og alle barna, til en strand som heter Ramsvika, bare noen få minutters båttur fra huset vårt. På instastory og snap (Magmaloumarthe) kan dere se flere videoer av denne lille perlen av ei strand, som også er perfekt for små barn, bare litt synd at vannet var sykt iskaldt i dag!!! Men rakk uansett å få tatt noen få bilder på berget også, iført den nye strikkagenseren fra Gestuz,som jeg er litt obsessive med for tiden og kan kjøpes på MagMaLou (97041888:)

Hvor fine er ikke de rød rosene??:):)

I morgen er det meldt sjukt fint vær, og jeg gleder meg til en lang og nydelig dag i solen og litt vin til kvelden!

Ønsker dere alle en nydelig tirsdag når den tid kommer! Nå skal jeg hoppe til sengs før Cinderella, og forhåpentligvis føle meg helt uthvilt når jeg våkner i morgen!

Buona Notte!!

Klem//Marthe

POOLPARDEY!!

Er på veg til Sørlandet akkurat nå, men hadde en pitstop i Tønsberg i går, og dro på Redbull sitt årlige poolparty under Slottsfjell Festivalen på Quality Hotel Tønsberg.

Topp med god stemning, bra folk og strålende sol! Neste år får vi forhåpentligvis kjøpt oss noen festivalbilletter også, bare med litt bedre planlegging neste gang, hehe!

Men nå er det Sørlandet som gjelder de to neste ukene, og jeg gleder meg sjukt mye til å nyte rolige dager ved sjøen!

Noen av dere andre som skal tilbringe sommeren her?

Vi har sommerhus på et lite sted som heter Narestø, rett før Arendal, og det er mitt favorittsted i hele verden!

Gjerne pop innom snap eller instastoryen min for Sørlands updates fremover, eller kanskje vi sees??:)

Klem//Marthe

Marte Krogh & Annabel Rosendahl

Tomas Sæther

Fluffy Sandals fra Zara

Marion Ravn

Fruity Denim fra Zara

Celine Aagaard & Annabel

Selina Ekra Sei

Hubby!!

Jeg liker ikke øl, men ser mye kuler ut da, haha! #tøffesegforinsta

DENIM + DENIM!

Det er noe extra fresht med blå denim på sommeren, og på torsdag gikk jeg all in med både jakke og jeans til en hvit singlet og et tørkle rullet sammen til et belte og møtte noen venner på Delikatessen på Løkka for noen deilige drinks i solen!

Jeg går nesten aldri med håret utslått, men hadde akkurat fått fixa litt på sommersveisen hos flinke Ida på Eco.Cult på Frogner, og jeg ble faktisk så fornøyd at jeg kunne kaste strikken noen timer, haha! Håret mitt blir enten veldig fort gult om jeg bruker for varme toner eller for grumsete om jeg bruker for kalde, så veldig happy med resultatet av å blande inn lyse og kalde striper på toppen, mot noen mer strawberryvarme i underhåret mens jeg sparer ut min egen naturlige hårfarge.

Denne uka har det vært endel jobb innimellom koselige vennedater, masse gøy med kidsa og sjukt mange runder med klesvask!! Vaskemaskinen har seriøst ikke stått stille siden vi kom hjem fra Marbella forrige uke, og nå har jeg akkurat pakket kofferten på nytt igjen, faktisk! Jeg og mannen min drar først en liten svipptur til Slottsfjell i dag, før vi henter barna på i morgen igjen og drar et par uker til Sørlandet før jobbhøsten starter for fullt i august!!

Satser på masse chilltime i hengekøyen med gode bøker og bølgeskvulp mot ørene, som er sommerens balsam for sjelen!!

Goood helg a dere, og gjerne sjekk inn på instastory eller snap for poolparty updates på Slottsfjell med Redbull!!!(Du finner meg som "magmaloumarthe":)

(PS: frisørtimen er sponset.)

Klem//Marthe

Favo Jeans fra Black Orchid, et nytt merke vi har tatt inn på MagMaLou!

Jakke//vintagelevis

Singlet//Vince

Jeans//BlackOrchid

Heels//D&G

Svarf/Belt//BlackOrchid(MagMaLou)

Marte Krogh, Tomas Sæther og Selina Ekra Sei!

HØSTENS FAVORITT BUKSER!!

I går var det ganske kaldt, men jeg og en venninne bestemte oss for å trosse kulden og kose oss med en vin-lunsj på Tjuholmen og Bølgen og Moi åkke som! Den lunsjen skled ut til å vare i hele 8 timer, så noen glass vin og et par espresso martinis (min favorittdrink) senere, var det digg å krype opp i sengen og slenge meg inntil en varm hubby og sovne rett før midnatt!

Det eneste som er positivt med kaldt vær, er at jeg kan dra frem nye favorittbuksa mi fra Gestuz med gullknepping hele veien! Den er så råååååå, at jeg kommer sikkert til å bruke den ihjel til høsten. Det samme gjelder en sort snekkerbukse i skinn fra samme merke også, som jeg gleder meg veldig til å vise dere!

Jeg har aldri vært noe glad i rød/sort kombo på klær egentlig, føler det blir fort litt vel mye emo for min del, men denne røde rufflegenseren følte jeg faktisk funket til:)

Nå blir det faktisk en siste jobbdag i morgen, inkludert en liten tur hos de flinke jentene på Eco.Cult for å fixe håret, siden min faste frisør, Andrés, er på ferie. Og på fredag går turen til sommerhuset vårt på Narestø, like ved Arendal.

Blir ikke ordentlig sommer uten Sørlandet!

Gleder meg!

Snagas i morgen!!(Tror jeg har hørt litt for mye på ipoden til Synnøve & Vanessa, haha!)

//Marthe

Shades//Quay

Sweater//Gucci

Pants//Gestuz

Sandals//GANNI

Bag//DylanKain

L I P C U R E!

Hey Beautifuls!!

Tenkte bare slenge inn en liten "quick-fix" til dere! Etter en uke i solen nå, er my lips in desperate need of peeling og fukt, og derfor testet jeg denne lille godsaken jeg har fått tilsendt fra leverandøren.

Først skrubbet jeg lippsa med en lipscrub jeg har fra før (fra Body Shop), før jeg trykket den munnformede masken mot leppene og lot den bli i 10 min. Står at 5 minutter er nok, men jeg tenkte det var greit å kjøre litt ekstra på.

Den sitter faktisk ikke så godt på, så man må liksom holde den på plass, eller typ tilte hodet litt bakover mens man kanskje ser på en Netflix-serie sidelengs, men alt i alt føltes den digg på og leppene føltes litt mere fuktig( les:mindre stramme!!) etterpå!!-And I know, let's not get dirty her, men jeg må jo kunne si det som det er uten at det blir oppfattet helt pervert liksom, hehe!

Så trenger du ei litta leppeboost, kan dette produktet være noe for deg!

Terningkast 5!

Klem//Marthe

NOT SO LONESOME TRAVELLER!

Jeg elsket låta "LONESOME TRAVELLER" av Paperboys, da den kom ut i 2009, og liker den fremdeles!

Jeg er dog ikke så fan av å faktisk reise alene (for å bruke den betydningen), men jeg elsker å reise! Og jeg reiser ganske mye, både med jobb og privat, og for meg er det en evig inntektskilde av inspirasjon!

De siste par ukene har jeg fått oppleve Roma for første gang med mannen og et vennepar, en familietur til Marbella med noen andre vennepar som også hadde med barn, og en fantastisk jobbtur til Valladolid i nord-Spania med Ford Norge, som var helt til å miste pusten av for et sted og en opplevelse.

Skulle bare ønske jeg rakk å blogge mye oftere og fortelle om alt man ser, smaker, opplever og ønsker å anbefale videre, men dessverre blir tiden litt knapp siden jeg også har to barn og to firmaer med ni ansatte tilsammen som er og forblir min første-pri og tar mye tid. I tillegg, som dere sikkert har skjønt, har jeg ganske heavy typ rygg/nakke issues jeg prøver å deale best mulig med, men jeg prøver hvertfall så godt som mulig å oppdatere bloggen som best jeg kan også!

Blir nemlig veldig glad for de mange henvendelsene jeg er så heldig å få fra dere, både på blogg, snap, mail og messenger, som er innmari hyggelig, og veldig inspirerende for å fortsette å blogge videre!

Anyways, vi kom hjem fra Spania i går, og jeg er faktisk helt tom for energi etter å hatt sjukt mye på tapeten i hele juni og foreløpig juli, så i dag skal jeg gjøre absolutt INGENTING! Hvertfall i et par timer... Altså, klesvasken og alle klær og kofferter som må ryddes og sorteres får bare vente noen timer, for jeg trenger rett og slett et par timer i sofaen nå, med beina rett opp og en god dokumentar på Netflix!

Før en obligatorisk og daglig deilig runde på Yogamatta...

Og med mann og barn på sykkeltur, kjennes det nesten ut som en ferie i seg selv, tihi!!:)

Høres i morgen, eller på snap/insta(magmaloumarthe)

Klem//Marthe

På reise er jeg avhengig av et bra head-set! Med min lydfobi, må jeg ha musikk på ørene hele tiden om jeg skal holde ut å sitte på fly, buss, tog eller whatever. Og disse wireless hodetelefonene fra Sudio Sweeden, eeeelsker jeg og bruker hele tiden!!

Et must på reise er en veske som er lett å hente ut penger og pass fra uten å måtte rote for mye. Her har jeg kurv fra Ellos, koffert fra Samsonite og bag fra Ganni). Man må også et comfy antrekk, som denne stretchy kjolen fra min venninne Celine Aagaards capsule kolleksjon med norske Elle & Il(som vi også fører på MagMaLou), og til slutt må man ha noen digge sandaler, som disse jeg fikk i bursdagsgave fra barna og er fra den britiske designeren Amanda Wakeley.

Da er man set to go!

Next Up: NEW YORK om tre uker!!!

Yeey, Can't Wait!!

TONE DAMLI I VANESSA RUDJORD X byMAGMALOU!

Gleder meg sånn til å vise dere nye høstkolleksjonen vår i samarbeid med Vanessa Rudjord i august, men her kommer en aldri så liten smakebit av vår highwaist skinnbukse som Tone Damli hadde på seg på høstens innspilling av Hver Gang Vi Møtes!

Jeg eeeelsker de, og kan nesten ikke vente til å få de selv!!

Etter Tone at la ut dette bildet av seg og Christel Alsos, har vi nå allerede en venteliste til de kommer i butikk, så hvis du vil sikre deg en, er det bare å ringe direkte til MagMaLou(97041888) eller send mail til post@magmalou.com så setter vi deg på listen og sender den til deg når den er i hus!!

Nyter nå siste kveld i Spania, etter en uke med sol og sommer i Marbella, men høres igjen i morgen!

Klem//Marthe

Styled by//Line Langmo

VILLA SOMMERVILLE-HER KAN DU LEIE DET!

God morgen, Superstars!

Fått mange hendvedelser på hvor vi bor og om huset er til leie for alle. Vi har fått leid gjennom noen bekjente, men du kan og gå inn på denne linken HER for å leie gjennom Villasunmarbella.com!

Vi er fire småbarnsfamilier som bor her med seks barn, og det funker kjempebra! Det er store gressflater, et deilig og stort basseng og lekre marmorgulv inne. Området virker ganske rolig, selv om nabohuset kjørte en 24-timers fest her om dagen;)

Marbella Sentrum er ca 10 min kjøretur unna, men det finnes både butikker, restauranter og barer like ved også, om man ønsker det!

Jeg er superhappy med stedet, og anbefaler det så absolutt videre.

Sees på snap og instastory, nå må vi løpe ut i solen!

Ha en nydelig torsdag!

Klem//Marthe

Shades//LeSpecs(MagMaLou)

Bathingsuit//Ariavoss.com

Pelican//Kremmerhuset

Q & A'S FROM SPAIN!

Goood Mandag, Superstars!

Tenkte ei litta update fra Spania var innafor, for har fått masse dm'er både på snap og insta med spørsmål om diverschus de siste dagene! Setter utrolig(!!) stor pris på at dere engasjerer dere, og jeg prøver å svare alle, men noen ganger koker det litt for mye til at jeg rekker å svare dere personlig, så tenkte like gjerne å recappe noen av spørsmålene jeg har fått, her på bloggster'n!

1.

"Er det deres hus dere bor i i Marbella"?

Nei, en venninne av meg og mannen hennes fikk leid dette fantastiske stedet gjennom bekjente, og er så møkkfresht og perfekt for barnefamilier at hvis noen ønsker å leie det selv er det bare å si fra, så kan jeg legge ut kontaktinfo!

"ikkespons btw"

2.

"Virker som du og mannen din har det så bra sammen. Hva er hemmeligheten?"

Kort sagt: respekt, humor og en god terapeut, haha!! Vi feiret 12 års bryllupsdag i går, og han er den diggeste personen jeg vet om!! Men selvfølgelig har vi også hatt våre utfordringer, krangler og sorger vi også, og jeg tar ingenting for gitt, men in the end så handler det for meg om hvordan han får meg til å føle trygg som både mamma, kjæreste og konemor! I tillegg er han veldig støttende (selv om han ikke alltid er enig;), i mine prioriteringer når det kommer til både jobb og sosiale greier( som kan være en utfordring for en hvilken som helst konefar, når mor er født som en rastløs sjel som er livredd for å gå glipp av noe gøy!!::))

Men vi har veldig mye hjelp i besteforeldre på begge sider, og også fått utrolig mye ut av å gå til parterapeut, for rett og slett å lære oss verktøy til å kommunisere best mulig når hverdagen henger over oss med våkenetter, barn, jobb, sykdom, planlegging, organisering, henting og bringing. Dette bør jeg egentlig ta på et eget innlegg dedikert "Parterapi", for har mye på hjertet her for å si det sånn, men må bare røpe at jeg skjønte at terapeuten vår, Ingeborg, var helt riktig for oss når hun etter 3-4 sessions bare: "Neste gang trenger egentlig ikke Magnus å være med! Han er helt fin han! Derimot tror jeg du kan ha mye nytte av egenterapi, Marthe!"

Hashtag##Lolz

3.

"Hvordan får du tid til alt"?

Det spørsmålet får jeg faktisk ganske ofte, for alt ser sikkert mye mere hektisk og "perfekt" ut på sossialos medios, men sannheten er at jeg har verdens beste team på jobben som har tatt mye ansvar siden jeg har hatt noen utfordringer helsemessig de siste årene. Jeg vet for eksempel aldri hvordan hverken hodet eller kroppen fungerer, siden jeg sliter mye med rygg, hofter og nakke, så jeg må alltid ta hensyn til hvordan jeg står, går, sitter og ligger, og har basically alltid pain, men har heldigvis også bedre dager. Og de setter jeg sååå stor pris på at jeg nyter de så mye jeg kan, innimellom behandlinger, leger og yoga, som holder kroppen i gang!

4.

"Hvor er antrekket fra?"

Jeg pleier som regel tagge inn merkene jeg går i, så det er bare å trykke på bildene på insta, så kommer de opp! Men det er jo ikke noen hemmelighet at jeg selvfølgelig bruker mye fra butikken min, MagMaLou, og de merkene vi fører der, inkludert vårt eget merke, byMAGMALOU.

5.

"Har du lyst på flere barn?"

Artig spørsmål å få på DM btw, hehe, men svaret er NEI! Lysten er selvfølgelig der, men kroppen min synes ikke det er så topp å hverken bli gravid eller å være det, så jeg er EKSTREMT TAKKNEMLIG for de to gulla jeg har!

Shit, tiden flyr, og jeg er nå på veg til Madrid og Villadolid for en overnight-stay med Ford Norge, så jeg må løpe(les:vagge) bort til toget etter jeg akkurat rakk flyet fra Marbella til Madrid kl.06 etter å ha feiret bryllupsdagen til godt over midnatt i går for å si det sånn!

Men håper du popper innom her i morgen også, for jeg gleder meg til å fortelle mere om samarbeidet jeg har med Ford Norge nå, og nyhetene de slipper nå til høsten!

Hasta Manana!

//Marthe

Småforelsket i "Villa Sun" er en understatement! Perfekt for barnefamilier som ønsker et velfortjent "lyxig" avbrekk fra hverdagen, med gated community, store soverom med tilhørende bad, basseng, enormous hage og MARMORGULV inne!

Mannen min gjør alt han kan for å unngå kameralinsa, men var på tilbudssiden i går siden vi hadde jubileumz. "Dette trenger du ikke venne deg til", sa han etterpå. Gotta love him, haha!!

Outfit:

Dress//Vintage//KOMAbyMARTEKROGH

Earrings//GanniPrinsensgate

Shades//LeSpecs//MagMaLou

Skulle ønske disse kaktusene hadde overlevd en vinternatt på Tåsen for å si det sånn! #gardeninspo

Happy mumster!

Klærne til barna er fra H&M og Lindex, mens mannen min setter sin pride i å være utrendy, så har lovet å ikke skrive om garderoben hans, haha!

Picturecreds: @bybenedichte