hits

august 2015

PREMIEREKLAR ANE DAHL TORP

Ane hadde premiere på sin nye film "Bølgen" på fredag, og jeg var så heldig å få gjøre hår og makeup til anledningen.

Bildene er fra snapchatten min som du kan følge om du søker opp "magmaloumarthe", som også er instagramnavnet mitt:)

Dette bildet er lånt fra seher.no, og viser makeupen som har fokus på øynene og smokey eyes.

"Bølgen" har fått fantastiske anmeldelser, og publikum har stormet til kinoene denne helgen, så om du ikke har sett den enda, bør du kjøpe deg en billett, finne frem popcornet og snurr film:):) xMarthe

THE RETURN OF THE BABYDOLL DRESS!

Jeg har ikke hatt på meg babydollsnitt siden "1993", hehe, siden jeg føler det vanligvis blir litt for søtt for meg. Men å være høygravid gjør tydeligvis noe med en, for prøvde denne varianten i et deilig stretchy stoff med en sporty glidelås detalj i halsen, og ble helt solgt! At den har lommer i tillegg, checket den siste viktige boksen under "comfort", og kjolen ble min! For å gjøre looken litt mere sporty enn søt, matchet jeg den med en caps, en løs hestehale og verdens kuleste solbriller i tre(!!) fra det norske merket, Etla. Skal også sies at babydoll trenden er på veg tilbake, og ble sett på flere av visningene til de store motehusene for høst 2015 som Valentino, Chloé og Calvin Klein.

Embracing one of fall's new trends in a babydoll dress, which is perfect for my soon to be 8 months babybelly.

Dress//Ganni

Cap//Gestuz

Shades//Etla

MY ALL TIME FAVOURITE!!

Jeg har alltid elsket pologensere med deilige store halser som er perfekt nå som høsten nærmer seg! Men et plagg jeg liker enda bedre er en turtleneck KJOLE! Derfor designet vi en variant for vår egen kolleksjon i fjor, som nå er blitt en fast del av baseprogrammet hos byMAGMALOU. Men vi gjør ikke strikk enda, derfor fallt jeg pladask for denne herligheten fra et av mine andre norske favorittmerker, ArnieSays. Nå er jeg snart 8 måneder på veg og høygravid, men denne stylen funker på absolutt alle kroppsfasonger, og forfra kan man knapt se magen, så veldig komfortabel kjole å bare hoppe inn i gravid eller ikke...

My love for turtleneck dresses are neverending, and it works for every bodytype, even my soon to be 8 months babybum!!

Så stor er magen egentlig blitt, hehe, men med riktige plagg, snitt og materialer er det utrolig hvor lite som skal til for å kle seg mest mulig flatterende.

My babybelly has really gotten this big, hehe, but choosing the right garments, style and materials you can still dress in a flattering manner.

Hva er ditt favorittplagg for høsten?:)

What's your favo garment for fall?:)

Dress//ArnieSays

Espadrilles//CHANEL

Photo: Ole Martin Halvorsen (mobcam)

SELGER UNNA VÅRE GARDEROBESKATTER PÅ SØNDAG! SEES VI PÅ FROGNER?:)

Jeg og motebloggerne Celine Aagaard og Annabel Rosendahl har ryddet i skapene våre og funnet frem fantastiske skatter som vil ha nye eiere! Vi selger unna masse godbiter førstkommende søndag på MagMaLou som også kjører parallelt lagersalg med supernice prices!! Kom innom da vel:)

What: Wardrobe-Lagersalg!

Where: MagMaLou, Skovveien 8, Frogner

Time: Søndag 30.august, kl.10-15

VELKOMMEN!!

xMarthex

IT'S KITCHY AND I LOVE IT!!:)

Jeg går aldri lei av en swag fake-fur, og fant en ny favoritt fra det svenske merket, Dry Lake, i dag. Elsker å matche en litt kitchy, hårete jakke med en enkel t-skjorte, skinny jeans og høye hæler til fest, eller en boyfriend jeans og sneakers til hverdags!

I never get tired of a swag fake-fur, and found a new favourite from the Swedish brand, Dry Lake, today. Keep it clean and simple with either a couple of skinny jeans and some heels for a night out, or just a pair of boyfriend slacks and sneakers for an effortless but cool daytime-look.

The picture is from my snapchat that you can follow under " magmaloumarthe".

Fake-fur//DryLake

Top//RunAndRelax

Tights//Cubus

Boots//Zara

SUNSET SUNDAY STYLE!

For en deilig søndag gårsdagen var! Sol, sommer og skyfritt! Kan man ønske seg noe mer? Jo, sleng på datteren din sin feiring av 6-årsdag med familien, enda en gravid uke "sjekket" av (det nærmer seg!!:) og en digg jumpsuit som ikke strammer noe sted, så fikk helgen en perfekt avslutning! Denne Missoni-inspirerte jumpsuiten fant jeg tidligere i sommer på BikBok i Arendal, og er perfekt både for de med og uten mage, for stoffet er svært flatterende og legger seg bare litt "løst" over kroppen og flagrer litt når man går. Siden den er litt utringet valgte jeg en komfy singlet fra Run & Relax under, som også er stretchy og holder både pupper og mage på plass, hehe! God mandag dere, og nyt de siste soltimene før regnet kommer senere i dag! xMarthex

Lisa Tønne+Marthe Fringe Dress!

Hurra for to av norges morsomste jenter, Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusvik, som vant selveste Komiprisen i går! Og Lisa så AmTastic ut i vår sorte frynsekjole, som er ute i butikk nå, nemlig The Marthe Fringe Dress! God Søndag, og nyt solen kjære lesere!! xxxMarthe

GLØDENDE HUD UTEN SOL!

Samarbeid//Ad: Dere som følger bloggen min, vet at jeg har slitt litt med stressutbrudd, arr, ujevnheter og pigmenteringer i ansiktet. Før sommeren begynte jeg å gå jevnlig til Elite Helse på Røa som er de beste på hudproblematikk i Oslo spør du meg-og jeg har prøvd maaaange hudpleie klinikker tidligere uten å være fornøyd! På Elite Helse tar de huden din på alvor, og legger opp individuelle opplegg istedenfor å behandle alle mer eller mindre likt som jeg føler mange andre klinikker gjør. Siden jeg er gravid får jeg ekstra mye pigmentforandringer, som jeg ikke kan behandle aktivt nå, men jeg har brukt solfaktor 50 og caps hele sommeren for å prøve forebygge at det blir veldig mye verre hvertfall. Inntil jeg er ferdig med amminga og kan begynne på det medisinske programmet til Obagi, bruker jeg produktene til lillesøsteren "ZO" som forbereder huden på Obagi kuren ekstra godt, men fungerer veldig bra på huden min allerede alene. Utbruddene har forsvunnet og jeg har fått tilbake glød og farge i ansiktet! I tillegg tar jeg månedlige ZO-penslinger som virkelig renser og klarner opp huden! Så forbedringene har vært store, men gleder meg til jeg etter jul engang kan begynne med prosjekt "Bli kvitt pigmentflekkene" også:)

Bilder fra gårsdagens "My Story" og Elite Helse-besøk på snapchat som du kan følge om du søker opp "magmaloumarthe":

No make up-Scary;)

Etter ZO-penslingen får huden en ekstra boost og ekstra mye glød.

Produktene jeg sverger til;)

Ønsker dere alle en solrik torsdag, men husk solfaktor!!:) Klem, Marthe

MAID OF HONOR

Forrige helg var jeg forlover til en av mine beste venninner, som holdt et fantastisk bryllup i København. Vielsen ble holdt i den usedvanlige vakre Marmorkirken i sentrum, etterfulgt av apéritif og middag i Frederiksberg Have på Restauranten Mielcke og Hurtigkarl. Jeg ender ofte opp med sorte kjoler i bryllup om det er lov, for jeg føler meg alltid vel i den fargen som som regel kan styles på så mange forskjellige måter i forhold til både valg av sko, hår, makeup og accessoirer. Siden kjolen var ganske åpen i ryggen med bare et lekkert blondestykke over skulderbladene, ville jeg ha en enkel oppsatt "hair-do". Valgte en av de letteste, men også mest elegante frisyrene jeg vet om som jeg også kan klare å gjøre på meg selv på under 5 minutter. Det eneste du trenger er et hårbånd du liker, noen hårnåler og litt hårspray.

Celebrated one of my best friends, Linda's wedding in Copenhagen last weekend, and I was so happy to be her maid of honor. 7 months pregnant or not, I often opt for black dresses in weddings if it's allowed, because it's such an easy colour to feel really comfortable in and can be styled in so many different ways. As my dress had an open back, I wanted to put my hair up in a simple but chic hair-do.

Jeg vasket håret dagen før, for å unngå at håret ser for mykt og skinnende ut. Liker det bedre når det ser litt mer messy og "ugjort" ut. Jeg gredde ikke igjennom det engang, men delte bare håret i en midtskill og satte på hårbåndet og festet det med to hårnåler i nakken(båndet bør være elastisk og relativt stramt, og må ligge OVER håret bak) Så er det bare å starte på én side ved ørene og surr så en og en seksjon av gangen rundt hårbåndet til du kommer til midten. Gjenta det samme på andre siden, og har du fremdeles hengende hår i midtpartiet når du når midten igjen, er det bare å fortsette å surre det opp til alt er festet inn under hårbåndet. Fest noen hårnåler der du føler du må dobbelsikre best mulig for å holde frisyren på plass, og avslutt med en "dæsj" hårspray. Works everytime;)

With a hairband, some bobbypins and hairspray you can do this look in less than 5 minutes. Part your hair, put your elastic hairband on OVER your hair and start tucking sections of hair from one side to the middle, and then repeat the same procedure from the other side again. All left-over hair in the middle you can keep on tucking until it's all done. Secure the finished "doo" with bobbypins and hairspray!

Hairband//Bought in Paris

Shades//Etla

Earrings//Prada

Dress//SamsøeSamsø

Clutch//byMAGMALOU

Heels//HeleneWestbye

Some snapchat pix (find me under magmaloumarthe) from the wedding:

Me and Linda,The Bride, getting ready at the hotel.

Went for a bronzed but subtile makeup-look.

Drive safely-even in your wedding dress!!;)#safetybelt

Me and my husband outside "The Marble Church" in Copenhagen.

Congrats, Linda and Fredrik, and thanx for choosing me as your maid of honor! I truly was honored being there by your side!!:) Always got yar back, Sistah!!;)

ANE DAHL TORP I byMAGMALOU!!

Gratulerer til Ane Dahl Torp og Kristoffer Joner som fikk hver sin Amandastein avduket på Haugesunds "Walk of Fame" på lørdag! Ekstra stas at Ane valgte å bruke en av våre buksedrakter fra den kommende julekolleksjonen til byMAGMALOU, som vi har kallt "Linda Lace Jumpsuit", oppkallt etter min venninne jeg faktisk var forlover til forrige helg i København-så det ble dobbelt stas!;) Hurra for Ane og Kristoffer og hurra for gode anmeldelser for deres nye film "Bølgen", som snart har premiere! Så gjør som Ane og ikle deg et byMAGMALOU plagg og kjøp en kinobillett da vel, tihi! Ønsker dere en god NORSK film-og designhøst!!;) Klem,Marthe

GLA'SØNDAG!!

De siste ukene har vært litt av en berg og dalbane, så bloggen har fått lide litt under det. Men nå har heldigvis ting stabilisert seg noe, og vi kan endelig senke skuldrene og komme tilbake til en normal hverdag igjen. Jeg er egentlig forkjemper for at man skal kunne snakke åpent om ting som ikke går helt som det skal også når man faktisk står midt oppi det, og ikke bare fortelle historien i ettertid. Jeg tror at å være åpen og ærlig rundt livets mange utfordringer og hendelser, både kan være til hjelp og støtte for andre som måtte oppleve noe lignende eller faktisk er i samme situasjon selv, men det kan lette et litt tungt hjerte for en selv også å kunne lufte sine erfaringer på godt og vondt. Men når det gjelder ens egne barn og familie, og ikke bare en selv, sier magefølelsen min at det er for tidlig å skulle dele hele sykdomsforløpet og alt rundt det som skjedde foreløbig. Det eneste jeg synes er greit å formidle akkurat nå, siden vi har fått så mange hyggelige og omtenksomme bekymringstelefoner og meldinger, er at datteren min fikk et akutt nyresyndrom for et par uker siden, men at hun nå endelig responderer veldig bra på medisiner og prognosene er veldig bra for at hun kan bli helt frisk etter endt behandling. Så om noen måneder håper vi både på å ha en frisk og rask skolejente i hus, og i slutten av oktober kommer også vår etterlengtede lillesøster, så forhåpentligvis kan freden senke seg til jul...:) Ønsker dere en riktig så god søndag, og en ny spennende uke for mange med både jobb- skole-eller barnehagestart! Klem, Marthe

Følg meg gjerne på insta og snapchat under "magmaloumarthe":)

VIXEN BLOG AWARDS!

Hei kjære lesere! Jeg blir superglad om dere går inn på Vixen Blogg Awards her: http://www.vixen.no/nominer-til-blog-awards/ , og nominerer bloggen min til enten Årets Mote-eller Livsstilblogg(magmaloumarthe.blogg.no), eller stemmer på snapchatkontoen min(magmaloumarthe) til Årets Snapchat! Hadde vært sååååå stas å bli nominert igjen! Kom til semifinalen som Årets Nykommer i fjor, og selv om jeg ikke på langt nær rekker å blogge på fulltid, synes jeg det er kjempegøy å dele antrekk, tips og inspirasjon om mote, skjønnhet, reise og livsstil gjennom både bloggen og min nye favoritt blant sosiale medier, nemlig snapchat! Sender deg masse god karma og håper på din stemme, hihi! Klem, Marthe

Outfit:

Cap//Graa

Shades//Etla

Turtletop//BikBok

Necklaces//MariaBlack//WeTheHatters

Time Out!

Hei kjære lesere! Legger bare inn en liten melding om at sykdom i familien gjør at jeg tar noen dager bloggefri...Men høres snart igjen:) Take Care! Love, Marthe

ANE DAHL TORP//COVERGIRL

Sjekk ut portrettet av covergirl Ane Dahl Torp i denne månedens utgave av Tara! Ane er en av de kuleste jentene jeg kjenner og synes hun er en av Norges aller beste skuespillerinner, og jeg har det alltid super gøy når vi møtes! Nå var det altfor lenge siden sist, så gledet meg masse til å jobbe sammen igjen! Jeg gjorde styling, hår og makeup på denne shooten, og å jobbe med Ane er skikkelig gøy også stylingmessig for hun trives egentlig best i hullete jeans, sneakers og oversizede strikkegensere og herreinspirerte jakker, og ser alltid så "effortless cool" ut. Men selv om det ser uanstrengt ut, har hun klare meninger om hva hun liker og ikke, og vi var veldig på bølgelengde om hvor vi ønsket å gå med stylingen! Jeg elsker å mixe androgyne plagg med litt mer feminine detaljer som for eksempel litt naturlige bølger i håret som her, mens makeupen holdt vi ganske naturlig og jeg brukte fingrene istedenfor pensler til å påføre øyeskygge for et mer upolert og messy uttrykk. Jeg og Ane fikk våre første barn ikke så lang tid fra hverandre, og var trillebuddies på Sognsvann back in the days, og under fotoshooten var jeg veldig glad for at vi nettopp kjenner hverandre fra før, for følte meg skikkelig uprofesjonell da jeg midt i en shoot begynte å "bælje" som en gris og både fotografen, journalisten og Ane, stakar, kom løpende til med poser og papir og alt mulig rart for å hjelpe til og redde situasjonen! Denna svangerskapskvalmen tar ingen hensyn til tid og sted gitt, men heldigvis var alle på settet veldig hjelpsomme og forståelsesfulle, så det gikk veldig bra og vi fikk tatt alle bildene vi skulle til slutt! Håper du liker de! Ellers gleder jeg meg veldig til å se Anes nye film "Bølgen" som kommer ut snart, you should check it out too!!:) Klem, Marthe

Bildene er snapchat bilder tatt fra bladet og behind-the-scenes pix fra min egen instagram, som du kan følge om du søker opp "magmaloumarthe"(Gjelder både insta og snap)

Behind the scenes:

BLUE BABYDOLL DRESS

Babydoll snittet er på veg tilbake i trendbildet, og var godt representert på catwalken under de forskjellige AW15 visningene i våres. Jeg er personlig ikke så fan av de tradisjonelle, veldig søte babydoll kjolene, så byMAGMALOU har laget en egen variant som er litt cleanere i snittet med praktiske detaljer som lommer for å gjøre den litt mere "chill", og addet litt sexyness med å vise endel åpen rygg. Den finnes også i sort, og er perfekt også som høstkjole med en t-skjorte eller turtleneck under, selv om kjolen egentlig hører til vår sommerkolleksjon. På bildet (lånt fra carolinebergeriksen.no), har Caroline matchet den med høye hæler, men du kan fint bruke den til flate sko som sneakers for en mer avslappet look også! Kjolen får du tak i om du ringer MagMaLou på 97041888:) God helg!! xMx