hits

august 2017

EN STOR TAKK TIL TRØNDELAG!!

Oppvokst som nord-trønder i Steinkjer og som utflyttet sør-trønder student i Trondheim, er det stas at Adresseavisen fremdeles skriver om oss og byMAGMALOU, selv om jeg har bodd i Oslo i over 12 år!

Takk Trøndelag, for u'r amazing support!!

Klem//Marthe

IN THE ARMY NOW!!

Jeg blir aldri lei av hverken fuskepelser, bombejakker eller armymønstre, derfor er denne jakken fra STAND det perfekte kinderegget denne høsten!!

Ferdig snakka!!;)

//M

Jacket//Stand

Tee//GinaTricot

Pants//DesignerRemix

Boots//SinceOslo

(All MagMaLou)

Blurred lines...

EN SKU' HA VØRI FIRE ÅR I ROMJUL'N...

Eller hvertfall to nå i høst!!!

#spons

Smeltet totalt av disse to nyyydelige jakkene Olivia var så heldig å få av Lindex, og vurderer nesten å lage en voksenversjon av begge, hehe!

Nå som barnehagen har startet for fullt, trenger man en skikkelig regnjakke, men hvorfor ha en kjedelig en når man kan gå for en rosa med søte regnskyer??

Og en rød klassisk kåpe når vi skal pynte oss litt ekstra er jo heller aldri feil, pluss at julekåpa er jo nå allerede i hus!

Ha en fortsatt nydelig kveld!

//Marthe

NY UKE, NYE MULIGHETER!

Halla swee'pees!

Håper dere harhatt en fin start på uka?

Vi hadde en all-in bursdagshelg der vi feiret min 8 år gamle datters bursdag med både familiemiddag på fredag og barnebursdag på søndag, så var litt tungt å stå opp mandag morgen må jeg innrømme! Uken ble litt hektisk, siden vi også hadde visning på torsdag i tillegg.

But, hey, nå er jeg klar for ny og fresh uke!

I går hadde jeg flere "spanande møter" (er så gøy når bloggere alltid sier det på snap og instastory, som om vi ikke anerkjenner at også resten av verden er på masse møter hver eneste dag, haha!) Men jeg tror dette blir en gøyal høst med masse positive fortegn.

Håper bare kroppen henger med...

Håper du vil joine høstens prosjekter på snap og insta også! Still not a follower?? Find me @magmaloumarthe!!

Ha en nydelig tirsdag!!!

//Marthe

Ootd:

Jacket//VanessaRudjordXbyMAGMALOU (HARLEY JACKET)

Pants//GANNI

Shades//Quay

TAKK!

Hurrraisen!!!

Etter over et år med planlegging, hard jobbing og endel nerver, fikk vi endelig vist frem den nye kolleksjonen vår i samarbeid med Fashionista Icon Extra Ordinaire, Vanessa Rudjord, sist torsdag på den nydelige utetrassen på Pigalle på Grønland!

Og jeg er sykt happy, og faktisk ikke så rent lite stolt! Stolt av oss, av Vanessa og hele det fantastiske teamet som sammen hjalp til å dra både kolleksjonen og visningen i land!

Og tydeligvis (heldigvis!) virker det som om plaggene har falt i smak!

Vi la ut hele kolleksjonen for salg både på webshop og butikk rett etter visningen, og herremin for et trykk! Nettbutikken krasjet nesten, og i butikk må jentene løpe extra fort om dagen, for mange ønsker å sikre seg noen av godbitene som er i limited edition, siden vi kun selger den i egen butikk og nettside.

Jeg er så utrolig takknemlig til alle dere som følger og heier på oss!!!

Det er nettopp dere vi designer for, så deres støtte er helt avgjørende for å lykkes i en tøff bransje som motebransjen er! Så igjen, tusen tusen takk, dere er fantastiske inspirasjonskilder alle sammen, som gjør at vi ønsker å forbedre oss hver eneste dag og levere dere en blanding av våre visjoner og deres egne ønsker!

Nå tar jeg helg, haha, men vil si en ekstra tusen takk til Finansavisen også, som kjørte en to-siders sak med Vanessa Rudjord X byMAGMALOU i dag!

Ha en nydelig lørdag, folks, så høres vi over helgen!

Se bilder og klikk hjem plagg fra kolleksjonen på Magmalou.no!

//Marthe

YYYYYAYYYY, I DAG KAN DU KLIKKE LØS!!!

Finally!

I over ett år har vi jobbet med denne kolleksjonen og i dag, torsdag, kan vi endelig vise frem de plaggene vi tror alle jenter ønsker å ha i garderoben sin!

Blant annet den perfekte skinnbuksen, ullkåpa, silketoppen, fuskepelsen, den lille sorte og ikke minst den lange! Og det hadde jo ikke vært en fullstendig byMAGMALOU-kolleksjon uten en jumpsuit som sitter som et skudd, om jeg får si det selv, hehe!

Følg med på min eller MagMaLou sin direktesendte visning kl.11.30 i dag, og du kan gå direkte inn på WEBSHOPPEN og klikke hjem dine favoritter fra runwayen allerede klokken 12:00!

Håper du kommer til å elske kolleksjonen like mye som jeg selv gjør!!!

#vanessarudjordxbymagmalou!!!

Klem//Marthe

BLIR DET IKKE RUNWAY SHOW??

Goood tirsdag alle sammen!

Fikk såååå mange koselig meldinger tidligere i dag på både instastory og SMS etter jeg la ut at jeg var på Smerteklinikken i dag, istedenfor å få med meg første dag av Oslo Runway!!

Kan berolige alle som lurte om at det er veldig udramatisk altså. Det er ikke noe verre en at jeg skal være der hver tirsdag i 8 uker til fremover for å gå på noe som heter smertemestringskurs. Det høres sikkert sjukt døllt ut, men når man har gått i lang lang tid med mye smerter så blir man litt kokko rett og slett, og da er det greit å lære seg litt teknikker på hvordan man skal deale med en del sånne kjipe greier som kommer med å sånne teite vondter!

Sikkert noen av dere som har slitt med det samme i enten korte eller lange perioder og vet hva jeg snakker om, men jeg har slitt med daglige smerter i mange år, spesielt det siste året hvor nakken har vært helt "skækk" også, hehe.

Og når kroppen mobiliserer ved å bruke så mye energi på dette, "shutter" den omtrent ned andre funksjoner i kroppen, som for min del betyr at jeg har blitt veldig glemsk, har dårlig konsentrasjonsevne, er ekstremt lydsensitiv og kan bli veldig rastløs og irritert over helt normale ting. Det påvirker også blant annet søvn, energi og humøret, så dere skjønner sikkert at det er supert å få hjelp med å få litt mere kontroll på disse sakene.

MEN, det betyr ikke at det ikke blir visning av Vanessa Rudjord x byMAGMALOU på torsdag!!!! Heldigvis er vi ganske bra i rute, så det gjenstår bare noen få siste detaljer før vi åpner dørene på Pigalle om et par dager. Men jeg mister da de andre visningene da, og det er skikkelig dritt! Hadde jo veldig lyst til å dra på blant annet byTimo, Fam og Tom Wood sine shows i dag, men tusen takk til sosiale medier som gjør at det føles ut at man omtrent like gjerne kunne ha vært der selv, uansett hvor man er!! Anyways, gleder meg til torsdag!

Håper vi sees her igjen snart, og om du vil blir jeg superglad om du følger live-streamen av showet vårt også på Instastoryen min: "magmaloumarthe"!

Hei nuh!!:)

//Marthe

Shirt//Gestuz

Jeans//BlackOrchid

Scarf//Gucci

Shades//Quay

Bag//Ellos

Earrings//DulongFineJewellery

I'll BE BACK!!

Pga hektiske dager før visningen av Vanessa Rudjord x byMAGMALOU på torsdag, har jeg ikke rukket å oppdatere her noe særlig. Men kommer snart sterkere tilbake!

Ha en nydelig uke!

Klem//Marthe

Bildet over er fra fredagens Elle fest, her med modell Sunniva Halkjellsvik som har åpnet alle visningene mine siden 2014!

FASHIONINFLUENCERS THROWING A THREE DAYS WARDROBE DETOX POP-UP STYLE!!

Hey U Guys!

Vet ikke med dere, folkens, men selv må jeg innrømme at jeg nesten har hatt litt issues med å puste om dagen, for det er et ganske så tett program fremover på alle fronter, og i dag har kroppen gått på en kjempesmell. Er ikke et eneste sted i kroppen som ikke gjør vondt kjennes det ut som, så i dag har jeg prøvd meg på to litt rolige treningsøkter i et forsøk på å holde kroppen i gang...La oss håpe det har en positiv effekt på morgendagen og at jeg er tilbake i kjempeform på torsdag igjen, for da arrangerer jeg og fire venninner en skikkelig kles-detox i pop-up form!

Vi har ryddet både høyt og lavt etter godbiter i både kjellere og på loft, så her blir det maaaaase fantastiske treasures av både vintage, second hand og litt nytt som kan bli ditt for en supernice pris!

So, who's throwing this pop-up pardey??

Annabel Rosendahl er en høyt respektert moteblogger og tidligere innkjøpssjef på Høyer, Celine Aagaard er en internasjonal moteprofil og driver nettmagasinet envelope.no, Line Langmo er en anerkjent kjendisstylist, strikkebokforfatter og moteblogger og til slutt har vi Marte Krogh, som har lang fartstid som "moteikon", now turned designer med et eget studio i Behrensgate på Frogner.

Siden du leser akkurat dette innlegget, regner jeg med du har vært her inne før og kjenner til meg litt i hvertfall. Men for nye lesere , så er jeg Marthe Kveli Valeberg, bedre kjent som "magmaloumarthe" på sosiale medier, etter at jeg startet butikken MagMaLou på Frogner og klesmerket "byMAGMALOU", etter mange år som stylist og make-up artist i bransjen.

Vi satser på masse folk og god stemning, og håper vi sees i Skovveien 8 på Frogner(nabolokalet mellom Baker Hansen og MagMaLou) denne uka! Vi holder åpent mellom 10-17 på torsdag og fredag, og til kl.16 på lørdag!

Kom å slå av en prat da vel, og/eller gjør et superkjapt kupp hos noen av Norges mest velkledde kvinner! (Sa hun litt ubeskjedent, tihi;)

See ya'll!!

//Marthe

BYE SUMMER, HELLO FALL!!

Nå er en lang sommerferie over, og høsten kommer snikende med flere spennende jobbprosjekter. Først ut er visningen vår Vanessa Rudjord X byMAGMALOU 24.august, så følger vår aller første skokolleksjon i samarbeid med Sapatos i oktober og noen foreløpige hemmelige prosjekter i november, så her er det bare å holde seg fast.

Men med mine utfordringer med en vrien rygg og nakke, har jeg også takket ja til å følge et gruppeprogram på Smerteklinikken på Ullevål, så hver tirsdag denne høsten skal jeg møte andre i samme situasjon og få hjelp av både en psykolog, nakke og smertespesialist for å lære meg å håndtere disse plagene på best mulig måte.

Håper det funker for å si det sånn!

Men de dagene jeg våkner med smerte og føler meg kjip og trøtt, er trikset å kle seg i litt happy colours for ekstra energi!

Elsker rødt for tiden, og denne strikkekjolen og skolettene med blomster kommer til å bli en favoritt fremover!

Hva er din happy colour??

//Marthe

Dress//Gestuz//MagMaLou

Boots//SteveMadden//MagMaLou

Scarf//Gucci

Bag//YSL

Shades//LeSpecs//MagMaLou

PLACES TO GO!!

Nå sitter jeg på flyet tilbake til Norge, og fy søren for en bra tur dette har vært!! Har allerede skrevet om dag 1 her inne, så her kommer dag 2 og 3 også!!

Vi har vært veldig heldig med været mens vi har vært her, så bortsett fra litt duskregn fra morningen av har det bare vært strålende sol og varmt hele helgen! Jeg har tidligere bare vært her på vinterstid, så å oppleve New York på sommeren også har bare vært helt magisk!

Jeg er litt nerdete på hotell-og restaurantfronten, og må innrømme at jeg gladelig legger ned litt mere penger på å bo og på mat, heller enn å shoppe så mye. Jeg blir rett og slett lykkelig av å finne hoteller eller restauranter jeg liker skikkelig godt, og i New York ble det mye kjærlighet ved første blikk for å si det sånn.

Jeg har aldri bodd på The Standard før, men Norges ukronede hotelldronning, Siri Løining, satte meg i kontakt med manageren, Marika (instagram: jetsetbackpacker), som ga oss et superfint rom med store vindusflater fra gulv til tak og et lekkert bad med badekar helt inntil glassveggen. Å våkne opp med utsikt over hele NY var bare helt vilt, og jeg anbefaler virkelig å booke seg inn her.

Vi ble mottatt av direktøren ved ankomst, og på rommet lå det et koselig kort fra Marika som ønsket oss velkommen sammen med en god flaske hvitvin. Superhyggelig start på oppholdet!!:)

Mens vi endte opp med å dra på Tao på fredag, startet lørdagen med å cruise litt rundt i Soho, før vi spiste lunsj på et sted jeg alltid drar tilbake til når jeg er her. Første gang jeg var i NY, dro jeg sammen med en venninne som tok meg med, på et meksikansk lite sted som heter "Cafe Habana" som seriøst har verdens beste grilled corn med majones, ost og chilipowder! I'm a total addict, så neste gang du er i NY mååå du gå innom dette stedet. Ser litt lite og slitent ut, men det glemmer du så fort du får satt tenna i en maiskolbe.

Etterpå fortsatte vi å rusle rundt, med et par pitstops på diverse cafeer. På kvelden dro vi på La Esquina, som utenfra ser ut som en litt sliten Deli, men som skjuler en perle av en restaurant i kjelleren. Stemningen, mat og drikke var terningkast 6, så her bør dere virkelig dra neste gang dere er i NY!

Et annet sted jeg pleier å dra innom "for drinks", er Rose Bar, rett ved Union Square. Det er en ganske posh bar, og sjansen er ganske stor for å møte en eller annen kjendis her også. Vi dro dit etter middagen på La Esquina, og stedet skuffet ikke denne gangen heller!

På søndag fikk vi låne sykler på hotellet, og var ute på tur i nesten 5 timer. Perfekt måte å se New York på! Vi syklet langs Hudson og opp til Central Park, som er litt av en lunge midt i byen! Superfint, og jeg ble litt forelsket i alle småbåtene ute på vannet! Very Romantic!!

Etter å ha vært i parken en stund, syklet vi bort til Upper East side hvor vi hadde booket lunsj på Café Boulud som har verdens beste krem og pannekaker!!!! Da vi kom tilbake til Meatpacking, dro jeg spontant innom Helmut Lang og fant meg en sort lbd til kveldens middag på Westlight, som er en rooftop restaurant i Brooklyn!

Og herremin for en rooftop det var! Utsikten var helt vill, vi kunne se hele Manhattan i solnedgang, og shit så vakkert det var!!! Restauranten ligger i tilknytning til hotellet William Vale og er en av New Yorks beste takterasser! Og hold dere fast, Mickey Rourke was in tha house!!!

Etter Westlight endte vi på Standard Grill, og der var det, hold dere fast én gang til, champagne bingo!! Og jeg fikk faktisk bingo!!! Men to andre fikk det samtidig, så vi ble tvunget til å kjøre en dance-off!! Jeg fikk jo selvfølgelig ikke helt med meg greia, så tapte Bingoprisen mot en sykt ivrig twerk-vrikkende dame fra Jersey, haha!

Altså, kort oppsummert har denne helgen vært superduper, og med billetter på business (Takket være oppsparte flypoeng!!) har jeg faktisk sovet kjempegodt uten å få ødelagt både ryggen og nakken i altfor trange flyseter også, så nå kan høsten og alle jobbchallenges bare komme!

Jeg er klar!!

Klem//Marthe

Helt innafor å våkne til frokost på sengen og NY view! Gonna miss it!

Tee//Munthe

Jeans//BlackOrchid

Boots//SteveMadde

(All from MagMaLou)

I Little Italy finner du iskremsjappa @taiyakinyc som er kjent for sine fishvaffles og unicorn is!

Grilled corn Mexican style på Café Habana i Soho mååååå bare oppleves!!

Sykkeltur i Central Park

Shades//LeSpecs

Top//(DressUsedAsTop)Elle&Il

Jeans//Gestuz

(All from MagMaLou)

Cafe Boulud på Upper East Side

Dress//HelmutLang

Boots//SteveMadden

View from @westlight

NEW YORK DAY 1!!

Helllloooo New York, I've missed u!!

Jeg elsker absolutt alt ved New York og skulle gjerne ha bodd her noen måneder, men når man ikke kan det er det like greit å hoppe på et direktefly med SAS og tilbringe en langhelg her i ny og ne!

Jeg og mannen min avslutter sommerferien med noen barnefri dager her nå, sammen med vår Head Designer på byMAGMALOU, Andrea Johannesen, og kjæresten hennes, Stian.

Så blir ei litta inspirasjons- slæshings parenttstur før høsten tar oss tilbake til jobb og hverdag igjen.

Vi bor på The Standard i Meatpacking som er ei litta perle jeg har lyst til å lage et eget innlegg om når jeg har rukket å ta litt flere bilder. Men i skrivende stund har jeg akkurat spist frokost i sengen med utsikt over "hele" NY, så stemninga er på cirka tusen prosent!!

Selv om det småregner litt fra morningen av nå...

Det er meldt penere vær utover dagen, og da er planen å sykle bort til Central Park og henge der litt.

Men det var skikkelig kongevær i går, så da vi landet dro vi rett opp på takterassen til hotellet som heter "Le Bain", som byr på rosa lounger, gressmatte og den sjukeste utsikten over byen og Hudson River. Anbefaler dog å være der litt tidlig på dagen, på kvelden er det sjukehusfullt og man kan risikere litt høy turistfaktor, if u know what I mean.

Drinktips//Le Bain: "Island Lover"

Etter vi hadde tatt en drink på takterassen dro vi på Egg Shop i Nolita, som jeg har hørt skal være skikkelig bra, men ble rett og slett litt skuffa, både på mat og interiørfronten.

Går nok lett i glemmeboka mi I'm afraid...

Så tuslet vi hjemover igjen, tok et par drinker på veien, fixa oss litt og dro på det som kanskje er min favorittrestaurant of all times: TAO Downtown!

Har ikke vært i New York på 3 år, men drar alltid hit for jeg elsker interiøret, stemningen, følelsen og ikke minst maten!!! Hello hallibut with misosauce btw!!

Ting skjer jo fort i utelivsbransjen også, så var litt spent på om det fortsatt var like bra eller om det hadde forandret seg, men frykt ikke: TAO LEVERER!!

Og det koseligste av alt var at før middagen satte vi oss ned i drinkloungen pre-dinner, og plutselig kom det bort en skjønn norsk jente som lurte på om jeg var "MagMaLouMarthe"? Hun ville bare si fra om at hun hadde hatt på seg en kjole fra oss tidligere på dagen og at hun hadde fått sinnsykt mange komplimenter på gaten.

Det er så gøy!!!

Og jeg blir så glad når folk tør å si fra, for tilbakemeldinger fra alle dere som går i vårt design er alltid superviktig for oss og jeg smiler langt inni hjerterota av å tenke på at man lager plagg jenter føler seg skikkelig vel i!

Selv hadde jeg på meg enrosa jumpsuit fra sommerkolleksjonen vår, og jeg ble omtrent angrepet av en jentegjeng på toalettet som lurte på hvor de kunne få tak i den.

Gøy Gøy Gøy!

Etter Tao var jeg gira på å dra til Boom Boom Room, men resten var jetlagged og ville chille, så dro hjem rundt midnatt.

Fikk en lang god natt søvn i det minste da, hehe!

Men nå må vi komme oss ut!

BECAUSE NEW YORK NEVER SLEEPS!!!!

Sees på snap og instastory!!

//Marthe

Outfit:

Tee//Munthe

Pants//Gestuz (Both MagMaLou)

Top picture:

Knit/Munthe

Pants//Gestuz

Shades//Quay

Bag//YSL

Scarf//Gucci

IN A LEATHERHOSEN KINDA MOOD!!

God morgen, Darlingser!

I går fikk jeg spørsmål fra en venninne på snap om jeg hadde hoppet inn i en regnbukse for dagen, haha, men nei, das ist nur meine neue lederhosen!

Ok, ikke sikkert tysken min er så stødig lenger, men det er disse hardcore coole skinnoverallen fra Gestuz//MagMaLou.

Og med en rutete off-shoulder top (Neo Noir//MagMaLou), funker den like bra på en ikke så varm sommerdag som med heller en strikkegenser litt senere på høsten!

Ha en nydelig dag a, dere!

Jeg stikker til NY i morgen, og blir kjempeglad for alle tips om where-to-go, alt fra hvor man får en skikkelig god frokost til en kick-ass nattklubb, eller bare places to see and places to go!

Bye for now, cheeky monkeys, see ya toorrow!

//Marthe