hits

september 2015

I DAG BRAKER DET LØS MED BYMAGMALOU SAMPLESALE!!

Ønsker alle hjertelig velkommen til Archive Sale i dag og i morgen. Finn deilige baseplagg til høsten eller drømmekjolen til sterkt reduserte priser!! Tid/sted: Skovveien 8 på Frogner, 10 meter rundt hjørnet fra butikken vår og ned en kjellertrapp ved gamle Bagel og Juice, som nå er under oppussing:) Ta med deg venner og familie og gjør et høstkupp eller tjuvstart på julegaveshoppinga!!:) Vi tar både kort og kontant! Stor klem, Marthe (ps:om du ikke bor i Oslo, men vet noe du ønsker deg, så bare ring/mail oss, så kan vi sende deg det i posten også!! 94071888//post@magmalou.com

Takk til Vixen.no som akkurat la ut dette:

Her er noe av utvalget(med forbehold om at det kan være utsolgt innen du leser dette;)Bilde lånt fra IN-magasinet!

BABYBRUNCH SUNDAY!

På søndag hadde jeg invitert en gjeng på en liten "social shower" som et alternativ til den mer tradisjonelle "babyshoweren". Tre av mine beste venninner ønsket i utgangspunktet å lage en hemmelig surprise-shower for meg, men heldigvis kjenner de meg så godt at de vet at jeg ikke liker sånne type overraskelser, at jeg får panikk av bleiekaker(haha) og elsker å planlegge og organisere gatherings selv, så de var veldig smarte og ga meg kontrollen tilbake til å gjøre det på min egen måte, tihi;) Siden jeg har vært relativt usosial mens jeg har vært gravid, ønsket jeg rett og slett bare en uhøytidelig babybrunsj på en av mine favorittrestauranter på Aker Brygge, ASIA, uten masse stress, baking, "babygames" og orging for noen i forkant! Men må innrømme at det var veldig kos at de hadde pyntet bordet med råssa hjerteballonger og stash til jeg kom!! Det viktigste for meg var bare å få se masse bra damer( og noen gutter;) jeg vanligvis digger å henge, jobbe, feste eller ta en kaffe med og ikke fått sett på en stund, sladre, pludre og catche opp siden sist! Jeg var litt sløv og klarte bestemme meg for en dato midt i høstferien der de fleste hadde planlagt å reise bort, så ble veldig glad og overrasket over at vi likvel ble 25 stk til bords som kunne nyte en superdigg lunsj, stekende sol og fantastisk høstvær på Aker Brygge! Siden jeg ikke visste hvor lenge jeg ville klare å "holde ut" eller bli for kvalm og sliten, ville jeg bruke minst mulig tid med å ta bilder og sitte styre med telefonen! Men noen mobilbilder og snaps(snapchat:magmaloumarthe) rakk jeg jo selvfølgelig, dog tatt i hui og hast, så kvaliteten ble nok litt deretter dessverre!!;)

Min favoritt-rett på ASIA: Asian Style Taquitos, som er små asiatiske tacoskjell fyllt med tartar av laks og hamachi, sitrongress, avokado og jalapenodip.

Tina et moi

Stine, Anne og Ellen Anna

Hege, Cecilie og Samira

Samira, Karoline og Matilda

Nadya, Anne og Ellen Anna

Matilda, Stine og Julie

Resten av bildene av bordet og de fine folka rundt ble blenda av sola, og altfor utydelige til å legge ut:(

Fikk sååå masse fint! Tenk at de miniatyr plaggene skal passe på et pitte lite menneske som svømmer rundt inni magen min akkurat nå!!??!! Blir fremdeles litt cray-cray av å tenke på hvordan det er mulig at det faktisk kan bo et menneske inni et annet, hehe!!

Takk til alle som kom!! Beste dagen på lenge!!:):)

FauxFur//H&M

Shirt//ArnieSays

Leatherpants//Gestuz

Heels//MarcJacobs

FALL FAVOURITE: THE VELVET KIMONO!

Denne høsten er fløyelsplagg på favorittlista, og denne kimonoen er perfekt som både jakke, cardigan eller en slags blusetopp! I tillegg har den perfekt passform til gravidemager, i og med at den er såpass romslig i snittet at man kan få den helt igjen og knyte den igjen med beltet som hører til eller med et annet favorittbelte. Er ikke ofte jeg mixer to så sterke farger som rødt og grønt, men tror hormonene mine trenger litt fargesplash for tiden, så det er bare å kjøre på, hehe! Ellers er det bare 26 dager til fødselen er planlagt å settes i gang, og jeg merker at jeg begynner å grue meg en del for har seriøs fødselsangst! Men herregud, som jeg gleder meg til å få hun lille tulla lagt inntil meg på brystet! Da vil nok alle disse ni månedene med litt for mange issues, smerter og komplikasjoner fort bli glemt, og jeg kommer sikkert til å grine som en foss av glede! Dessuten har jeg prøvd å forberede meg godt til fødselen både med å gå til"gaia jordmor" og på fødselskurs, som funker veldig bra og gjør en kontrollfreak som meg litt tryggere på at kroppen SKAL klare dette selv. Jeg er dog langt fra noen ur-kvinne som vurderer ABC-klinikken! Er nok heller (og dessverre;) som sagt en kontrollfreak med lav smerteterskel som omtrent har truet til meg mest mulig smertelindring-juice av vår nabo, som er anestesi overlege på Ullevål! Så nå vet jeg hvor øke-knappen på mengde epidural er, og jeg er ikke redd for å bruke alle triksene i boka for at den blir godt brukt for å si det sånn, hehe, så detta går nok bra...God søndag og en spent klem til dere alle fine lesere! Marthe xoxo

In love with velvet this fall!! And the kimono is supereasy to style in many ways, even 35-weeks pregnant, with either jeans, leatherpants or even "slacks" which I'm wearing here for a more chilled out look.

Kimono//Gestuz

Pants//Iben

Follow insta or snap on "magmaloumarthe":)

SMURFETRYNE!!

I dag var jeg på Elite Helse og fikk teste ut tre nyheter i ZO-serien som jeg er blitt så avhengig av. Dere som leser bloggen min fast, ser kanskje at huden min har klarnet opp i det siste etter å ha vært litt plaget med arr og urenheter?? Etter å ha brukt ZO-medical serien ( rens, t-pads, dagkrem og nattserum) i over et halvt år, både ser og kjenner jeg stor forskjell og har nesten aldri utbrudd lenger. Men den store baugen blir pigmentflekkene som har "eksplodert" i ansiktet, og som egentlig ikke kan behandles med de aller mest effektive produktene så lenge jeg er gravid. Derfor er jeg så glad for at det er kommet et gravidevennlig "Brightening Serum" som både skal redusere og forebygge ujevnheter og pigmentflekker. Men den skal jeg teste hjemme. De to andre nyhetsproduktene er en deilig peeling maske (Invisipeel) som gir ekstra glød, og en smurfeblå (hehe) fuktmaske som også motvirker uren hud! (Bildene er fra snapchatten min: "magmaloumarthe".)

Disse rakkerne av noen pigmentflekker skal få bryne seg på ZO Medicals nye C-Bright Vitamin-C Serum, som er bevist å hemme pigmentdannelse med opptil 80%.

Jeg gjør vanligvis en vanlig ZO-pensling når jeg er her, som har hjulpet huden min masse, men i dag startet jeg timen med en krempeelingmaske som man faktisk kan bruke hjemme også, og som fjerner døde hudceller og fornyer overhuden uten at du må bruke grove peelingprodukter som kan gjøre at man kan bli litt sår og flassete. Huden føltes veldig myk og fresh etter at søte hudpleier-Karine vasket den vekk.

Steg 2 var tre lag med ZO-pensling som hjelper mot fine linjer og rynker, jevner ut hudtonen og tilfører fukt og glød, før vi avsluttet med en blå "smurfemaske" som skal roe ned huden, tilføre extra fukt og forebygge uren hud og store porer.

Jeg skriver dette innlegget nå på morgenkvisten dagen etter, for å få litt ekstra tid til å se hvordan huden virkelig kjennes og føles. Jeg har gjort den vanlige renserutinen min(sammen med et nytt cleansing-apperat, Foreo Luna, jeg er blitt helt hekta på og skal fortelle dere om snart), og huden kjennes faktisk mye mykere ut og føles mye "lettere" ut om du skjønner hva jeg mener;) Nå skal jeg teste ut C-Bright Serumet, under den vanlige dagkremen min, og gi det noen uker for å se om det faktisk lysner pigmentflekkene mine! Spennende!;) Ønsker dere alle en nydelig fredag og en god helg! Klem, Marthe (Innlegget er et samarbeid med Elite Helse, men jeg går dit fordi de er de aller beste og hadde skrevet om det uansett;)

TUSEN TAKK, VIXEN!!

Først må jeg si tusen takk til vixen.no som alltid er så flinke og opptrer veldig støttende overfor norsk motebransje, der mange andre medier ofte velger å heller satse på klikkbaserte oppslag med et negativ spinn. De fleste av oss jobber rævva av oss, i en bransje som er relativt liten i Norge, har litt spisse albuer og krever mye dedikert og seriøs jobbing for å faktisk tjene penger på det vi gjør, så litt anerkjennelse i ny og ne er faktisk sinnsykt deilig innimellom alt blodslit og tårer de fleste av oss gründere og de som jobber som freelancere ofte må kjenne på! Men i dag er det"smile-dag", og jeg takker for at dere anbefaler bloggen min videre til deres lesere! Dere kan også følge meg på insta/snapchat om du søker opp "magmaloumarthe":)

Hele artikkelen kan du lese her! Ha en nyyyydelig onsdag!!:):)

Marthe xoxo

THE MARTHE FRINGE DRESS byMAGMALOU!

Ingen hemmelighet at jeg har en greie for frynser, og har obligatorisk hatt med et par frynsekjoler i våre to første kolleksjoner. Denne sorte lille herligheten heter "MartheFringeDress" og finnes i butikker rundt om i Norge nå. Merker du at du bare må få svingt deg i denne lekkerbiskenen av en kjole er det bare å ringe butikken direkte på 97041888, så sender vi, eller gjerne komme inn oss for en prat og en fitting på Frogner i Skovveien 8.

Bildet er fra In-Magasinet i Stavanger, og kjolen er blitt utlånt av butikken "Selfie". Fotograf//Marcel Lelienhof//Location//Sardinia

Love this fringy little black dress from our own collection, and hopefully I'll be able to wear it soon, after the baby is born in just 4 weeks!!

Marthe xoxo (Insta/Snapchat: "magmaloumarthe")

KOM, KOM PÅ SAMPLESALE!!

Her er link til eventet, hvor vi også har lagt ut noen bilder av utvalgte styles som vil være tilgjengelig under salget! Det er også mulig å ringe/maile oss for å få tilsendt ønsket plagg hjem til deg på 97041888/post@magmalou.com. (Frakt vil tilkomme)

Stor klem, Marthe

LISA TØNNE IN LOVELY LACE!

Lisa Tønne får alle terningene mine til å trille 6 i denne fantastiske blondekjolen fra Ganni! Snakk om høy hotness faktor, og kul dame!

One of Norway's funniest comedians, Lisa Tønne, in a lovely lace dress from Ganni borrowed from my concept store, MagMaLou, in Oslo:)

"OVERLEVD" PÅ POPCORN OG ISBITER!

I snart ni måneder har jeg stort sett levd på hjemmepoppa popcorn (!)og isbiter, med innslag av noen få andre matvarer til som ikke har hisset opp svangerskapskvalmen! Så nå teller jeg dager (33!!:) til fødselen blir satt i gang 23. oktober og jeg forhåpentligvis kan nyte alt jeg går og "craver" og drømmer om å spise igjen som jeg ikke har klart å få i meg mens jeg har vært gravid. Øverst på lista står sushi, jordbær og melon som har vært noen skikkelig værstinger av en eller annen grunn, som alltid kommer i retur om jeg har prøvd å spise det. En annen ting jeg eeeelsker, er vaffel og pannekaker!!!;) Ikke de sunne bananbaserte oppskriftene du finner hos "alle" mat-og livsstilsbloggere om dagen, men med røre lagd av masse smør, melk, egg, sukker og masse forventningsfull vaffel-kjærlighet, haha! Nå har jeg et relativt balansert og sunt kosthold til vanlig, men får aldri dårlig samvittighet av å spise en is eller pose smådigg i ny og ne, så kommer til å fylle fryseren med favorittisen som er en saftis med sjokoladetrekk utenpå med en vaniljeiskjerne inni ("Dyreparken"-isen fra Hennig Olsen!!;), og ha en "hemmelig" liten skuff med skumputer, skolekritt og heksehyl liggende klart om godtesuget skulle melde seg! Men det jeg har savnet aller mest er daglige ferskpressede juicer og smoothier, som ofte blir for syrlig til at kroppen min har akseptert de, med unntak av noen få varianter som går bra av og til. I går testet jeg ut en liten frokostmeny bestående av en blåbærsmoothie tilsatt litt banan og mynte (som skal hjelpe mot kvalme), et ristet varmt rundstykke, et hardkokt egg og supercrunchy bacon, og fikk faktisk i meg litt av alt før kvalmen kom skyllende over meg og jeg måtte gi opp. Men nå er det søren meg ikke lenge igjen, og jeg gleder meg til å feire at min ufrivillige "faste" og mange turer til sykehuset nå går mot slutten! For jeg bytter gladelig inn våkennetter med amming og babygråt fremover mot både konstant svangerskapskvalme og bekkenløsning som har vært mine følgesfiender siden februar. Nå skal jeg endelig ta tilbake det normale livet mitt igjen, med jobb og trening, og ikke minst være mer opplagt og tilstede for både venner og familie-OG denne etterlengtede lille rakkeren som jeg har drømt om å få møte i over tre år nå!!

Legg meg gjerne til på snapchat, og følg "nedtellingen" til fødselen sammen med meg! Du finner meg om du søker opp "magmaloumarthe". Det er også siste frist til å stemme frem dine bloggfavoritter til Vixen Blog Awards 2015 i dag, så om du synes jeg fortjener en nominering til enten "Årets Livsstilsblogg" eller "Årets Snapchat" kan du gå inn på linken HER:) Jeg klarer dessverre ikke oppdatere bloggen like hyppig om dagen som ønsket pga litt sviktende form, men håper du synes de innleggene jeg får lagt ut om enten mote, skjønnhet, livsstil og ikke minst livsUTFORDRINGER, kan være til inspirasjon, ettertanke eller motivasjon og verdt en stemme likevel:) Stor søndagsklem fra Marthe

Her er bilde fra fjorårets Vixen Awards der jeg og Admiral P delte ut prisen "Bloggernes Favoritt" til Janka Polliani.

OM GJENBRUK OG RESIRKULERING!!

Selv om jeg lever av å selge klær og egen design, ser jeg selvfølgelig nytteverdien med gjenbruk og resirklulering, både fra et miljø-og medmenneskelig perspektiv. Selv pleier jeg og datteren min å rydde ut av skapene våre og donere pent brukte klær og leker til fattighuset hver eneste jul. Og i år har vi både som familie og bedrift også selvfølgelig bidratt på forskjellige måter til flykningekatastrofen vi har vært vitne til i Europa den siste tiden. Som små klesprodusent-aktører er det naturligvis begrenset hvor mye vi kan utgjøre alene, men vi er bevisste på å gjøre så grønne og medmenneskelige valg som mulig når vi lager en kolleksjon. Først og fremst er mesteparten av vår design basert på en tidløs design, med tanke på at et plagg kjøpt fra byMAGMALOU kan ha lang levetid i garderoben før du eventuelt gir det videre. Vi produserer i Litauen og har derfor en kortere fraktveg og bidrar til mindre utslipp enn å ha produksjonen satt til andre kontinenter. I tillegg velger vi som oftes biltransport istedenfor fly. Vi har tett kontakt med fabrikken vår, og kan garantere at klærne lages kun av voksne mennesker som blir godt ivaretatt både lønns-og sikkerhetsmessig. Så små aktører kan bidra litt, og store aktører kan bidra mye. Men mange små og store sammen kan utgjøre vanvittig store forskjeller, så derfor klapper jeg for prosjektet "Den store klesinnsamlingsdagen" på fredag der bl.a Fretex og H&M har gått sammen med mange andre aktører om å sette ut Norges største innsamlingsboks på Jernbanetorget i Oslo, så håper dere tar turen ned med gamle skatter som kan få nytt liv hos noen andre som virkelig trenger det.

Her er et utdrag fra en artikkel i Vixen.no, der jeg og motepersonlighetene, Ida Einarsdottir og Janka Polliani uttaler oss om temaet. Hele intervjuet kan du lese her:

SO LONG SUMMER!!

Da tenker jeg vi offisielt kan bli enige om at sommeren definitivt er over, og at det ligger en del våte og mørke høstdøgn foran oss! Men hva gjør vel det, når man kan tulle seg inn i romslige kosebukser, deilig strikk og myke flanellskjorter? Matchet med en skinnjakke ser det ikke helt ut som om man kommer direkte fra hytta heller, hehe! Jeg er en selvutnevnt "hodeplaggoman" i tillegg, så at repportoaret kan utvides fra hatter, capser og bandanas til å inkludere digge luer også, er et stort pluss i min bok!! Ønsker deg en fantastisk fin onsdag! xMx

Lue//Genser//Flannelskjorte//ArnieSays

Jakke//Gestuz

Bukse//Iben

Støvletter//Zara

Kjede//Maanesten

ALL I WANT FOR CHRISTMAS...!!

Hadde ikke vært helt feil om denne saueskinnsjakka lå under juletreet i år, så tror jeg starter på ønskelista litt tidlig i år...:)

...-is this sherling coat...:)

Snapchat:"magmaloumarthe"

Sherlingcoat//Gestuz//MagMaLou

Earrings//Chloé//Selfridges

Turtleneck//H&M

Jeans//H&M

LONDON BEAUTY-BUYS!

Jeg shopper vanligvis lite klær når jeg er ute og reiser, siden jeg bruker mest plagg og antrekk fra min egen butikk og eget klesbrand, men elsker å "investere" i freshe makeup-produkter, vesker, sko og accessoires fra mine favoritt designere som jeg kan bruke lenge og ofte og faktisk få valuta for pengene man legger igjen. Jeg kjøper meg heller en litt dyr veske som kan brukes til "alt" og matcher det med rimeligere plagg, enn å kjøpe masse dyre enkeltplagg man kanskje ikke får brukt så ofte likevel. Det har jeg faktisk ikke samvittighet til;) Fikk ikke akkurat mange timene å titte rundt i London på torsdag, som jeg skrev om i forrige innlegg, men jeg klarer aldri å gå fra et lekkert Louboutin-stativ med neglelakker og leppestifter innpakket i de skjønneste flakonger og design!! Endte opp med å velge fargen "Sweet Charity" til neglene, som har den perfekte "nude"-nyansen, mens til leppene gikk jeg for en matt rødfarge (Diva 505) som er perfekt til å sprite opp en grå høstdag. Rakk også å forelske meg helt i et par øredobber fra Chloé, som jeg kommer til å bruke masse fremover, enten for å pynte opp en type avslappa jeans og t-skjorte look, eller til store chunky strikkeplagg! Og kommer festkjolen på, så funker de da også!!:) Nå skal jeg i en babyshower til en god venninne, så until next time, ha en nydelig søndag! Klem, Marthe

My best beauty buys from my trip to London this Thursday: Nailpolish in the perfect shade of nude called "Sweet Charity" and a dramatic matte red lipstick in the colour "Diva 505", both from Louboutin. And I literally fainted for two seconds when I saw these chandalier earrings from Chloé, perfect to dress up any outfit from ripped jeans and a t-shirt look, chunky knits or a party dress!

BABYMOONING IN LONDON!

Selv om turen vår til London ikke gikk helt som planlagt, er jeg likevel glad jeg takket ja til å bli med mannen min til London denne uka. Tenkte bare slappe av, babyshoppe litt med bare 6 uker igjen til babygirl kommer, dra på digge spisesteder og nyte hotellivet selv om det bare var for to dager. Jeg elsker å teste ut nye spisesteder og hoteller når jeg er ute og reiser. Selv om jeg ikke tør å spise så mye ute akkurat nå for tiden med svangerskskapskvalmen, er det uansett noe med det å dra på nye steder, suge inn inntrykk og inspirasjon av miljøet, interiøret, viben og menneskene som er der. Og jakten på "det perfekte" hotellrommet, er alltid like spennende. Noen ganger blir det helt feil, mens noen ganger føles det ut som om man har vunnet jackpot som ble tilfellet denne gangen og er et fantastisk hotelltips du absolutt ikke har lyst til å gå glipp av, så les lenger ned for mere bilder og info om kanskje Londons koseligste hotellrom. Bare synd vi ikke fikk utnyttet hele tiden vi hadde booket det, da flyturen ble litt mer dramatisk enn ønskelig.

Fyet vårt gikk rundt klokken 7 på morningen, og jeg kjente rett etter take-off av brystet snørte seg sammen og det ble tungt å puste. Siden det ikke ble noe bedre hadde vi ikke noe annet valg enn å si fra til personalet, og jeg fikk en oksygenmaske som hjalp noe. Men i England er de tydeligvis litt mere dramatiske enn i Norge, for fikk ikke gå av flyet igjen før et medic-team kom og fikk sjekket tilstanden. Og uten at jeg egentlig hadde så mye jeg skulle ha sagt shippet de meg avgårde i ambulanse til nærmeste sykehus med mistanke om blodpropp. Orker ikke plage hverken meg selv eller dere med å rippe opp i alle kjipe undersøkelser, frem og tilbake med beskjeder og ventetid, men som forventet fra min side, var det heldigvis ikke blodpropp som utløste pustevanskene. Men jeg hadde visst på grensen til kritisk blodanemi, med en blodprosent på 8%, som er grunnen til at pustevanskene oppstod, og forklarer hvorfor jeg har følt meg ekstra slapp og sliten i det siste. Anyways, jeg slapp på hengende håret blodoverføring, fikk noen injeksjoner med noe "juice" de sa kroppen trengte, og fikk dra hjem og sove på hotellrommet onsdagkveld etter å ha tilbrakt over 14 timer på sykehuset.

Hello Zetter Townhouse!

Vi ankom området Marylebone, som ligger bare noen minutters gange fra Oxford Street, og inngangen til hotellet så mere ut som døra inn til et privat hjem. Siden vi ankom rundt midnatt, var det allerede god stemning i coctail loungen til høyre for den lille resepsjonen rett frem , og i peisestua til venstre.

The Bar//Coctail Lounge

Peisestua

Sjarmerende heistur opp til rommet med masse gamle utklipp fra britiske aviser på veggene.

Vi bodde på Lear's Loft som må være et av de koseligste og største hotellrommene jeg noen gang har overnattet i. Eller "rom" blir egentlig litt feil å si. For med egen trappeoppgang til et lokale med en egen kontorspace, godt med garderobeplass, en ganske stor peisestue med et like stort soveromsområde og et godt over gjennomsnittelig romslig bad, toppet med et minibibliotek med utgang til egen terrasse utstyrt med et romantisk badekar, masse grønne planter og et spisebord, så kvalifiserer det mere til å kalle det en leilighet. Akkurat disse bildene er lånt fra hjemmesiden deres.

Ble helt forelsket i den lille "tubben" på terrassen, men siden vi ankom så sent, rakk jeg bare et veldig påkledd "bad";)

Bestillte oss heller litt nattsnacks og roomservice før vi kapitulerte helt etter en lang dag! Bildet er fra snapchaten min(magmaloumarthe).

Details...:

Morningen etter måtte jeg tilbake på sykehuset for noen siste undersøkelser da jeg bare hadde fått(mast meg til;) permisjon over natten , men tok oss tid til en deilig engelsk frokost på terrassen.

Så neste gang du skal til London anbefales The Zetter Townhouse på det sterkeste, og ligger praktisk nok bare et steinkast fra gode shoppingmuligheter i Oxford Street hvor bl.a Selfridges ligger. Fikk et par timer der til slutt etter jeg var ferdig på sykehuset, og fikk med meg litt make-up produkter fra Armani, Mac og Louboutin. I tillegg ble jeg helt tussetet på noen øredobber fra Chloé, som også ble med meg hjem, men de blir det bilde av i neste bloggpost;)

G'bye London, hope to see you soon again:)

Shades//Etla

Turtleneck//byMAGMALOU

FauxFur//H&M

Necklace//MariaBlack

Mamatights//H&M

Loafers//HeleneWestbye

IT'S THE FINAL COUNTDOWN!

Nå er det forhåpentligvis bare 6 uker til vi skal møte denne lille rakkeren som har bøllet med opphavet sitt i 8 måneder nå. Nei, jeg snakker ikke om den nydelige chiuauaen til Rawfood-dronningen, Trine Berge, jeg var på workshop hos i dag, men den lille jenta i magen som virkelig har levd opp til ryktet om at jentebebisser ofte gir mor et mer trøblete svangerskap enn det gutter vanligvis gjør. Nå skal jeg snart vinke bekkenløsning, bekkenlåsning, hypermesis(svangerskapskvalme), konstant tette bihuler og halsbrann G.O.O.D.B.Y.E-og det for alltid!! Jeg kan love at jeg aldri skal gjøre dette igjen!! Ønsket om å gi datteren min et søsken har absolutt gjort det vel verdt å gå igjennom x-antall spontanaborter og alt av vondter dette svangerskapet har ført med seg, men nå kan jeg innrømme at det seriøst har føltes som om kroppen har utført utallige terroraksjoner mot seg selv, og det har vært drittungt å se fremover i perioder. Men nå er det bokstavlig talt snart lys i tunnelen, hehe, og jeg kunne ikke vært mere klar for å starte mitt nye liv som to-barnsmor. Ønsker dere fine lesere en glad og nydelig uke!! Klem, Marthe

Getting closer to my babydue, and I'm so excited too see who's been buggin' me for the last 8 months, hehe! Looking forward to wave my constant morning sicness and backpains farewell for FOREVER, and welcome this new babygirl into my life instead.

Follow on snapchat? Find me under "magmaloumarthe":)

Dress//H&M

Shades//Etla

Sneakers//Chanel

Photocred: Elisa Røtterud

THE CAMEL COAT!

Kamelfargen er like hot i høst som den har vært nå denne sesongen, og fallt helt for denne trenchkåpen i suede, som også kan brukes som kjole(hvis man ikke er høygravid;). Ved å blande ulike stoffer og teksturer som strikk og suede sammen, får du en perfekt materialmix til den aller første høstperioden før det blir altfor kaldt:)

Love mixing suede and knits! Perfect combo for early fall!

Hat//H&M

Shades//MarcJacobs

Trench//H&M

Sweater//ArnieSays

Mamatights//H&M

Loafers//HeleneWestbye

Ps: You can follow my snapchat or instagram on "magmaloumarthe":)

CAROLINE BERG ERIKSEN + ANDREA LONG DRESS:)

Jeg elsker kjoler med åpen rygg, og denne string kjolen fra vår byMAGMALOU-sommerkolleksjon er oppkallt etter vår head-designer, Andrea (the Andrea Long Dress), og finnes også i en slags solbleket olivengrønn farge. Synes Caroline Berg Eriksen ser superfresh ut i den sorte varianten og jeg har lånt bildet fra hennes instagramkonto: carolinebergeriksenno.

MARKEDSDAG!!!

Kom på markedsdag på Frogner i dag, og nyt Oslos koseligste bydel og gjør noen superkupp i dine favorittbutikker. MagMaLou har masse godbiter på 50-70% ute i teltet, mens inne bugner det av deilige høst-nyheter! Vi har åpent 10-17, velkommen!!

GÅRSDAGENS!!

Heier veldig på norsk design, og var på Mardou & Dean sin ss16 visning igår sammen med venninne, Marte (som forøvrig hadde på seg en superchic Valentino-kjole jeg nesten døde litt av;). Mardou er helt rå på jeans, denim og noe strikk. I tillegg lager de endel kick-ass shoes! Blant annet de knyte "heelsa" jeg har på meg her på bildet, som også finnes i rødt! Hawt-Hawt, og vi har de selvfølgelig på MagMaLou!!:):) Ellers hadde jeg på meg jeans fra mamma-avdelingen på H&M, en singlet fra Run & Relax, fake fur fra Dry Lake og clutch fra vårt eget merke, byMAGMALOU.

Under har jeg lånt noen fine bilder fra visningen tatt av Hanne Erøy. Gå inn på bloggen henns Fashionistainoslo.no for å se flere. God helg, kjære lesere!!

Photocred:Hanne Erøy

GRØNT ER SKJØNT!

Har skikkelig dilla på grønt om dagen, og sikler på disse to grønne jakkene...Hvilken liker du best? (Beklager nedsatt kvalitet på bildene, da kamera gikk tomt for batteri og mobilen fikk gjøre jobben;)

In love with green these days, and these jackets...Let the fall begin;)

Jacket1//Meotine

Jacket2//Meotine

Knit//Arniesays

Top//Run&Relax

Mamapants//H&M

Loafers//HeleneWestbye

Necklaces//Maanesten

NY FAVORITTSTILLING!!

Nå er jeg faktisk snart 8 måneder på veg, og både hode og kropp har fått kjørt seg relativt hardt og lenge med daglig oppkast, kvalme og bekkenløsning siden mars. Derfor har de siste uken vært så deilig, for takket være en av mine lesere har jeg nesten fått et nytt liv! Åsa Roth jobber med et produkt som heter "bbhugme", som er en støttepute spesialdesignet for gravide og ammende. Alle som har vært igjennom svangerskap, voksende mager og ubehag med å finne gode sitte-og liggestillinger, vet hvor slitsomt det kan være å måtte bygge opp forskjellige kroppsdeler(hehe)med puter og pledd for å få ekstra støtte og mer stabilitet, spesielt om man er plaget med bekkenissues. Jeg fikk tilbud om å teste puta, og den har blitt min aller beste venn! Jeg bruker den når jeg sover, i sofaen som støtte bak ryggen når jeg ser på TV og i bilen om vi skal kjøre langt! Datteren min på 6 år har også lagt sin elsk på den, og bruker den som sovestøtte/kosepute foran seg når hun sitter i bilsetet. Jeg har til og med anbefalt den til mine single venninner, for en mykere "partner" skal man lete lenge etter! Så hverdagen er blitt litt lettere i hvileposisjoner, men jeg har fremdeles hatt store utfordringer med å stå oppreist mer enn 5 minutter av gangen, gå lengre enn 20-30 meter før smertene blir for intense, så jeg har måttet ty til krykker (som jeg faktisk ble tipset om å kjøpe på "Enklere Liv" av en lege. De er sorte, sammenleggbare og veldig praktiske, så godt fornøyd med den investeringen på rundt 500kr) om jeg vet jeg må bevege meg mer enn jeg klarer på egne bein. Og er jeg på type flyplasser, IKEA eller kjøpesentre er det bare rullestol som gjelder!! Sist jeg var gravid prøvde jeg ulike kiropraktikere og fysioterapeuter uten gode resultater, så var fremdeles litt skeptisk da samme Åsa foreslo å booke time til henne som står bak utviklingen og designet av "bbhugme", nemlig kiropraktor Elisabeth Aas-Jakobsen som er innehaver og grunnlegger av behandlingsstedet "Bekken og Barn". De er spesialister på rygg-bekken-lyske-og symfyseproblematikk under svangerskap. Jeg har vært der 4 ganger nå, og jeg merker allerede stor forskjell! Jeg har ikke brukt krykkene på en uke, og smertene som forplanter seg absolutt overalt i kroppen har dempet seg betraktelig, så jeg slipper å være redd for å bevege meg hele tiden. Faktisk følte jeg meg så bra i helgen at vi hadde 31 barn i min datters bursdagsselskap på lørdag uten store problemer med smerter, og klarte å gjennomføre et garderobesalg med noen venninner på søndag. Men jeg ble nok litt overivrig, for på søndag kveld gikk hele kroppen i lås, og jeg fikk så vondt at det var ikke lett å holde tårene tilbake. Heldigvis hadde jeg time til Elisabeth dagen etter, etterfulgt av en deilig bindevevsmassasje hos Liv på samme sted, så i dag er jeg mye bedre igjen. På en måte er det et bra tegn at jeg ivrer etter å gjøre ting igjen, for det betyr jo bare at jeg blir bedre, så får jeg heller ta noen smeller innimellom for å finne ut hvor mye kroppen faktisk tåler og hvor jeg bør legge lista for aktivitet og bevegelse. Men i jungelen av produkter og behandlinger er jeg utrolig glad for å kunne dele noe som faktisk fungerer og hjelper en, så om du sliter selv med lignende plager eller vet om andre som gjør det, så vær så snill og del! 9-10 måneder er fryktelig lenge å gå rundt med konstante smerter og ubehag, når man kan få hjelp om man oppsøker de riktige behandlingsstedene. Og jeg går hvertfall god for mine anbefalinger her i dag!!

(Samarbeid: Jeg var så heldig å få en bbhugme-pute av Åsa, og hos Bekken og Barn får jeg noe rabbaterte priser, men det føles egentlig helt feil å skulle måtte oppgi det, for hadde anbefalt det av hele mitt hjerte uansett!! Ps: Bekken og Barn har også avdelinger i Bærum, Sandnes og Trondheim også, og i tillegg til Elisabeth er klinikken grunnlagt av Hilde Sjo Tavares og Ann Kristin Homdrum) Ha en nydelig dag! klem, Marthe

Perfekt støtte og komfort når du skal sove!

...eller bare chille i sofaen...

Og ikke minst amming!

Kan jo bare håpe på at bebissen ikke kommer ut med like mye kroppshår som denne lille krabaten jeg snek til meg til et demonstrajonsbilde, hehe!!

Wearing:

Caps//Gestuz

Singlet//Run&Relax

Slacks//StellaMcCartney

Følg meg gjerne på snap og insta på "magmaloumarthe":)