hits

september 2016

NØKKELTIPS PÅ ET BRA HOTELL!

Skal du tilfeldigvis til Izmir i Tyrkia, anbefaler jeg absolutt hotellet "Key Hotel", som er et fem-stjerners hotell som ligger ved havnen.

Mange av rommene har direkte utsikt til Egeerhavet, og er ganske store og romslige, med fresht bad, speil i taket(!!!;) og god skapplass!

Servicen er god, og alt føles veldig nytt og fint!

Kommer til å booke meg inn der neste gang også, når vi må tilbake på produksjonstur igjen!

Her er en liten bildekavalkade fra "The Key" by night:

EN NY REISEFAVORITT!

Vi har endelig flyttet deler av vår klesproduksjon tilbake i Tyrkia igjen, etter å ha funnet en fabrikk i Izmir, som ligger vest i landet og grenser ut mot Egeerhavet.

Men dette er virkelig et sted som funker både til business AND pleasure med den nydelige havnen, gode klima og etter ryktene å dømme, fine strender. Vi var der i jobbsammenheng, så ble ikke mye "beach-hanging" denne gang, men håper å få tid til det senere.

Bodde forøvrig på et veldig bra hotell, Key Hotel, som jeg anbefaler på det sterkeste og kommer til å legge ut et eget innlegg om.

Det er alltid litt overveldende å starte helt på scratch med en ny kolleksjon, så også denne gang, men gleder meg sykt til å røpe alle de gøye prosjektene vi har på gang med tanke på vår neste høst-og vinterkolleksjon!

Hvilke farger og plagg ønsker dere forresten å se til neste år tror dere??

//Marthe

Hadde litt dårlig tid, så rakk bare å ta noen kjappe bilder utenfor hotellet med supervanskelige lys, så beklager den dårlige kvaliteten på bildene!

Dress//byTIMO

Sandals//Bianco

Bag//JimRickey

Shades//MiuMiu

FAVORITTJAKKA!

Tenkte legge ut en jakkefavoritt perfekt til kjølige høstdager fremover. Elsker kamelfargen på denne teddycoaten, og den passer perfekt til alt fra sort, hvitt, grått og blått, men den er også kjempefin mot grønt og rosa!

Jeg brukte den masse i Skottland i helgen, men i morgen reiser jeg til Tyrkia på fabrikkreise, og da tror jeg den skal få bli hjemme siden gradstokken kommer til å ligge rundt behagelige 22 grader!

Håper jeg får tid til å legge ut noen innlegg derfra også, men blir nok tre litt vél hektiske dager, krysser dog fingrene!:)

//Marthe

Coat//Stand

Turtlesweater//Gestuz

Velvetpants//Ganni

Bag//JimRichey

Flats//Ganni

Love The Black and CamelCombo!!

FINE FAVORITTER I ELLE!

Tusen takk Elle Norge for fine favoritter i forrige utgave! Høstkolleksjonen vår er begynt å komme, og kommer også fortløpende fremover nå både i butikk og på webshoppen! Ha en nydelig uke!

Ps: byMAGMALOU er andre kolonne til venstre:)

//Marthe (snap/insta: magmaloumarthe)

TAKK ELLE NORGE!!

Sååå takknemlig for høydepunktbilder i Elle fra visningen vår i februar!

Noe fra høstkolleksjonen er allerede i butikk, mens resten kommer i løpet av kort tid!

Velkommen til MAGMALOU på Frogner, eller gjerne titt innom webshoppen vår på magmalou.com, der du kan finne både fabulouse nyheter og fantastiske salgsitems!

Gooood søndag, kjære lesere!

//Marthe

SHOUT-OUT FROM SCOTLAND!

Vært litt stille her inne siste dagene, da det har vært litt hektisk med både det ene og det andre. I tillegg er vi så heldige å ha blitt invitert til Skottland denne helgen, så jeg og mannen min nyter en kjærestehelg på et nydelig sted som gir litt Downtown Abbey-feelings.

Stedet er privat, så kan ikke legge ut så mye bilder dessverre, men jeg kan uansett si at Skottland leverer min barndomsdrøm .

Har alltid hatt lyst til å dra hit, se naturen, "the hills", så frodig og så grønt! I tillegg er språket så utrolig sjarmerende, selv om jeg bare forstår halvparten;)

Men jeg må nesten fortelle om gårsdagens "activity".

Faren min har alltid vært en ivrig skytter, men jeg har aldri tenkt at det var noe for meg. Jeg er en skikkelig "jente-jente" som elsker mote, make-up og komfort. Jeg er livredd fart, høyde og altfor mye spenning av denne type sort! (Les på grensen av pinglete!!;)

Jeg har omtrent aldri holdt et våpen, med unntak av luftgevær på den årlige basarkonkurransen på sommerstedet vårt, hehe! Og jeg har i hvertfall aldri vært på leirdue skyting før!!

Men i går var vi på Skottlands største leirduepark og fikk skyte 50 skudd hver, og fyyy søren så gøy det var! Selv om jeg ikke har skutt noe særlig før, fikk jeg helt adrenalinrush hver gang jeg traff!

Jeg prøvde å finne min indre Angelina Jolie i Mr.& Mrs. Smith (RIP Brangelina!), og det ga en skikkelig overraskende mestringsfølelse av å sikte, fyre av og se den leirskiva eksplodere i tusen biter! Så dette kommer jeg garantert til å prøve igjen!

I dag er mannen min med på en tradisjonal jaktrunde, men dyreelsker som jeg er, er jeg ikke i nærheten av å kunne klare å joine den delen, så nå sitter jeg heller på et koselig frokostrom, drikker te og ser ut på den vakre utsikten gjennom vinduet, og kjenner på en skotsk ro som er skikkelig deilig og nyter lørdagen!

Ønsker dere en fantastisk fin lørdag også, og vil du se noen snaps fra gårsdagen "claypigeonshooting", rekker du kanskje å få med deg noen før de forsvinner i løpet av dagen:) (Snapnavn:magmaloumarthe)

//M

Outfit:

All from Arnie Says

FLOWERGIRL!

I gårvar det noen jeg syntes fortjente en blomst, så derfor dro jeg innom den fineste blomsterboutiqen i byen, Mina Milanda på Frogner, og plukket med meg en nydelig bukett i hvitt og grønt til denne very someone special...

Ellers drar jeg til Skottland på torsdag, og jeg er fryktelig usikker på hva jeg skal pakke med meg i kofferten. Vi er bedt på et type "estate/herskapshus" gjennom jobben til mannen, og jeg har en følelse av at en greit konservativ bekledning er det som gjelder denne helgen, siden det er jakt, golf og tennis som står på agendaen. (Jeg kommer til å holde meg langt unna jaktdelen for å si det sånn!!!)

Får finne frem klassiske plagg i grønt, grått, brunt og blått, og en blanding av fløyel, tweed, oilskin & regntøy;) Nå bugner det ikke over av slike innslag i garderoben min fra før akkurat, så får nesten titte litt rundt i dag, og se om jeg kan finne noe som funker...;)

Ha en nydelig onsdag, og gjerne følg meg på snap og insta/instastories, der du finner meg under navnet "magmaloumarthe"!:)

//Marthe

Outfit//ArnieSays

Sneakers//Reebok

Shades//MarcJacobs

FLARE UP WITH A BOYFRIENDSHIRT!

Det diggeste plagget jeg vet om er mannen min sine "crispy white shirts"! Jeg absolutt elsker å lulle meg inn i hans altfor store skjorter og snuse inn det jeg innbiller meg er han, men som sikkert egentlig bare er vaskemiddel eller rens siden de alltid er nyvasket, hehe!

For den ultimate laidbacke følelsen, hopper jeg inn i et par vide og komfortable jeans, noen hvite sneakers og favorittbrillene med store 70's glass!

Men herreskjorta fungerer også fint til høye hæler og et skjørt for eksempel, om du vil dresse opp litt!

//Marthe

Shirt//MensWear

Jeans//Gestuz

Shoesies//Superga

Shades//Gucci

Photocred:Maria Mena//mariamenaofficial

BRYNSLØFT SOM ENDRER ANSIKTET!

Jeg har som mange andre som vokste opp på 80-tallet, øyebryn som var preget av at man overplukket bryna til altfor tynne og uflatterende streker eller buer i ansiktet som gjorde at man alltid så enten sint eller konstant overrasket ut!

Problemet var at etterhvert begynte hårene å slutte å gro tilbake, og når man skjønte at en mer frodig brynsbusk var å foretrekke, var det allerede for sent for mange! Hårsekkene var som døde å regne, ingenting vokste tilbake, og mange (inkludert meg selv) ble avhengig av å bruke lang tid på badet for å forme brynene til å se nogenlunde normale ut!

Men kanskje er det ikke for sent likevel??

Jeg har brukt forskjellige hårvekstserum på brynene mine opp igjennom årene, og det har absolutt virket, for bryna mine har sakte men sikkert kommer tilbake, og favorittproduktet mitt har vært Castor Oil!

Selv om jeg har jobber som make-up artist i 13 år, synes jeg faktisk det er vanskelig å forme fine bryn på meg selv kun med pinsett, så hver 4-5 uke går jeg og får en "brynsløft" på Browrehab her i Oslo (De har også en avdeling i Bergen). Der former, napper og vokser de bryna til perfeksjon, og jeg er alltid like fornøyd etter jeg har vært der!

Så selv om du tror du aldri kan få tilbake flotte og mere fyldige bryn igjen, så er ikke toget nødvendigvis altså gått!!:)

Ønsker deg en fin søndag! Min blir nok litt "hårete", da jeg og familien skal på Tusenfryd i dag, og jeg er livredd karuseller så her skal nok mor få brynt(!!) seg på en litt annen måte, hehe!

Ps: Jeg er så heldig å få behandlingene mine sponset hos Browrehab.

KnitSweater//Lindex

Earrings//H&M

PINK FRIDAY!

Ingen tvil om at rosa er en av høstens it-farger, og denne dusty pink strikkegenseren skal jeg bo i fremover! For ekstra glød og highlight i ansiktet kommer denne strobing-paletten til Youngblood å få ben (eller kinnben;) å gå på, sammen med en av mine all-year-round favoritt lippies fra Mac som heter Luxe Mineral Rich! Gooood helg, kjære lesere!! Fredagsklem//Marthe

BONJOUR FRA PARIS!

Har nå vært tre dager på stoffmesse i Paris for å plukke ut stoffer, print, skinn og strikk til vår neste høst/vinter-kolleksjon, og jeg gleder meg utrolig mye til å fortelle dere alt det spennende som skjer med nettopp denne sesongen!

Enn så lenge tenkte jeg å dele ut noen Paris-tips!

Jeg var altfor sent ute med å booke hotell, og endte på anbefaling opp med å booke The Hyatt Regancy Etoile ikke langt unna Triumfbuen og Champs Elysées, med lovnader om den beste utsikten over hele Paris!

Og utsikten skuffet ikke, som du kan se på bildet over! Men rommene må jeg si var skuffende kjipe, med uinspirert brun møbeldesig, gule vegger, og en eksplosjon av mønster på gardinene som bidrar til å holde meg akkurat nok våken til å skrive dette innlegget kl.05 på morningen, hehe!

Men i 33. etasje skal de visst ha et bra treningsrom med panoramautsikt, så om en times tid tenkte jeg å få meg en liten treningsøkt før jeg har booket breakfast in bed (som er det aller koseligste med å bo på hotell:), klokken halv åtte.

Vi ankom på tirsdag, og dro rett ut på verdens mest anerkjente årlige stoffmesse, Premiére Vision. Dette er første gang vi er her, så rookies som vi er, var vi var så utrolige heldige å møte bryllupskjoledesigner Hamid Sadoni og hans kone, som veldig generøst hjalp oss å komme oss ut dit kjapt og effektivt med sub-wayen direkte fra flyplassen. De ga oss masse gode og verdifulle tips om selve messen også, for det er virkelig et kaos uten like når hele verdens merker og designere sloss om plass og stoffprøver rundt omkring hos de ulike leverandørene!

Jeg synes bransjen til tider kan oppleves som litt kald, kynisk og selvsentrert, så jeg setter alltid pris på bransjekollegaer som uselvisk deler av egne erfaringer for å hjelpe andre.

Sharing is caring!:)

Til middag ønsket jeg egentlig å booke bord på Hotel Costes som har typ verdens koseligste bakgård og alltid er et must når man er i Paris, men der var det smekkfullt, så endte til slutt opp på, etter anbefaling fra conciergen på hotellet, Pershing Hall på Rue de Pierre Charron. Dette er et fantastisk fem-stjerners hotell med en helt insane bakgårdsrestaurant, og maten likeså! Anbefaler Shrimp Raviolien og Sea Bass Cevichen!

Møtte venninne, moteblogger og designer, Benedichte Bjerke og hennes businesspartner på Costes etter middagen, og endte til opp med å danse store deler av natten på en nattklubb som heter Le Queen som ligger på Champs Elysée!

Fun Times!

Et par screenshots fra snapchatten min "magmaloumarthe"!

Etter messen i går dro vi og spiste på et sted mange drar til for å oppleve den autentiske franske stemningen med oster, brød, vin og kaker! På Café de Flore i Saint Germain er det tett mellom de små runde bordene, og stappfullt av chice mennesker man bare blir sittende å stirre litt fascinert på, hehe! Veldig franskt, og veldig inspirerende!

Tok en tidlig kveld i går, bestilte meg makroner(!!) på senga og sovnet med utsikt til Eiffeltårnet

@cafedeflore wearing "Tone Fit Dress" from our own byMAGMALOU Collection (order it HERE), leather jacket from Meotine, scarf from Holzweiler and bag from YSL!

I dag er siste dagen, og jeg gleder meg vilt til å komme hjem til barna!! Spesielt etter en liten hendelse i går jeg fremdeles får tårer i øynene av å tenke på.

Like ved restauranten der vi selv og masse andre mennesker ubekymret nippet til vin, brøt brød og nøt gode oster, satt en mor og hennes tre små barn på gata. De to yngste var sikkert bare 3-4 år, og den eldste rundt alderen som min eldste datter på 7. Hun bredde over de to minste med tynne pledd mens de sovnet liggende på den harde asfalten. Eldstemann lekte med skosnørene sine, og strøk litt på brødrene sine.

Jeg hadde allerede gitt de penger da vi kom, men følelsen av å se hvordan to treåringer sover midt på gata i Paris uten at noen bryr seg ble så intens at jeg følte jeg måtte gjøre noe ekstra...Så bestemte meg for å gå innom bokhandleren ved siden av som var åpen, og kjøpte masse tegneblokker og fargestifter jeg håper de får beholde...Ansiktsuttrykket til 7-åringen da han fikk det var uforglemmelig.

Så mye sorg og glede i et lite blikk på én gang.

Verden er så kontrastfull og brutal noen ganger.

Jeg skal minne meg selv hver dag på hvor heldig jeg er som kan gi barna mine et trygt hjem, en seng og sove i-og skolisser som kan brukes til det de er ment for istedenfor som leketøy, i mangel av noe annet å leke med...

Dette ble en liten digresjon fra å bare skulle dele Paris-tips, men noen ganger er det like viktig å kunne dele triste sider av livet, enn bare det gode...

Uansett, ha en nydelig dag, og kos dere med den annonserte siste sommerdagen i Norge!

Sees i morgen:)

//Marthe

GIRLS GIRLS GIRLS GIRLS!

På lørdag hadde jeg disse godbitene over på middag, og vi spiste deilig jordskokksuppe og kongekrabbe, sang for full hals, danset lambada(!!;) og hadde masse fine samtaler!

Og tydeligvis var sort og rødt gjennomgående for hvertfall tre av oss, UTEN at det var avtalt selvfølgelig!;)

Digger spesielt nye toppen til Maria fra H&M//Kenzo, mine sorte trackpants med røde striper fra Zara, jumpsuiten til Tine og Samiras lyseblå topp med volanger!

Jentekvelder er det koseligste som finnes, og viktig å prioritere selv om alle har hektiske hverdager! #qualitytime #girls #friendships

Hva liker du best å gjøre med venninnene dine??:)

My outfit:

Trackpants//Zara

Body//Ganni

Heels//Mardou&Dean

KATTA ER UTE AV SEKKEN!

Min hang-up på jumpsuits har nå fått skikkelig konkurranse av min nye trenings-outfit; en catsuit fra Casall!

Nå egner den seg kanskje best i utgangspunktet til trening, men i går brukte jeg den også som et komfortabelt søndagsantrekk sammen med en collegejakke, en bomber og boots.

Vi dro ut og spiste på Nighthawk på Løkka, men vil ikke anbefale noen å stå 20 min i kø, for så å vente nesten i en time på en burger som var så hard og gjennomKOKT at jeg ikke klarte skjære kniven igjennom en gang! Chipsen hadde nesten en grålig farge, og pannekakene til datteren min smakte posemat!

Blir en stund til det frister å prøve å gå dit på nytt igjen for å si det sånn!!

Men imorgen skal jeg til Paris på stoffmesse noen dager, og da regner jeg med det blir litt mere schwung over Le Food, hehe!

Heng gjerne på i Paris! Bare følg "magmaloumarthe" på snap og insta!

//Marthe

Catsuit//Casall

Collegesweater//H&M

Trainers//Reebok

READY FOR ENERGIZING FALL COLOUR-COMBINATIONS!!

Dere som har fulgt meg en stund, vet at jeg tidligere har hatt en greie på altfor fargerike antrekk!

Men jeg har faktisk endret meg litt...

Tidligere ble jeg stresset av energien sterke farger ga meg, mens nå er jeg faktisk klar for å åpne opp for å kle meg i både rosa, rødt, oransje, grønt og hva det enn måtte være...Hvertfall i små doser, hehe!

På trening er det ekstra digg med noen fargeklatter som inspirerer og motiverer, og jeg er så heldig å få være ambassadør for et merke jeg har vært suuuperfan av i mange år!

Casall er et svensk merke som er fashion forward, og tenker like mye på snitt, form og farger, som det tekniske, og jeg gleder meg til å vise dere mer av høstkolleksjonen både her på bloggen og på snap og insta(magmaloumarthe) fremover!

Ha en nydelig fredag!

Klem, Marthe

Outfit//casall

Trainers//Reebok

TO-DAGERS TILBUD PÅ BYMAGMALOU WEBSHOP!!

Gjør et kupp!!

Vi gjør klart for nyheter på nettbutikken vår, og kjører i den anledning en to-dagers kampanje på webshoppen vår, der du får 250kr ekstra i avslag ved å legge inn rabbattkoden.

Og fra neste uke kan dere også shoppe nyhetene fra høstkolleksjonen!

-Håper vi sees da!:)

Klem//Marthe

PS: gjerne del med venner og bekjente!!

LENE + MARION + ANE!

Noen av de hotteste damene jeg kjenner rocker Leni Jumpsuit, som i ny utgave i burgunder har fått navnet Marthe Red Jumpsuit!

Den har kommet til butikkene, så bare ta turen innom vår egen MagMaLou-Store i Skovveien 8 på Frogner(Tlf:97041888) eller sjekk nettbutikken vår Magmalou.com i løpet av neste uke!

//Marthe

FIFTY SHADES OF GREENS AND GREY!

Grått og grønt sammen er en av mine favoritt fargekomboer, og føles helt perfekt på solrike høstdager. I tillegg gir grønt meg en sterk følelse av ro...

Og litt ekstra ro har jeg trengt etter en veldig hektisk periode!

Jeg merker det har tatt på litt å drive to firma i tillegg til å skulle være i mammapermisjon, så på én måte blir det veldig mye enklere når minstemann starter i barnehage neste måned! Heldigvis får vi masse uvurderlig hjelp av "Momma og Moffa"!!

Men på den andre siden gruer jeg meg skikkelig!

Det er mest sannsynligvis siste gang vi vil ha en liten baby i familien, og jeg får nesten panikk av at tiden flyr så fort avgårde!

Mammahjertet er nesten keen på at jentene mine aldri skal bli større, og jeg orker ikke engang begynne å tenke på alt de skal måtte bli nødt til å forholde seg til ettersom de blir eldre.

Gutter, jentedrama og press.

Utvikling av selvfølelse, sårbarhet og helt sikkert noe sinne og frustrasjon også!

Fra å gi verdens beste koser og eldstemann som sier hun elsker oss "hundre" ganger om dagen, kommer de til å bli flaue av oss! Ikke ha lyst til å henge med oss, og heller ha lyst til å grave seg ned enn å bli sett i all offentlighet med oss, hehe!

Derfor lurer jeg på om jeg kan bare trykke på en liten pause-knapp.

La tiden stå stille litt??

Enig??

Klem//Marthe

Coat//Ganni

Sweatpants//ArnieSays

Sneakers//Asvalt

SKINCARE UPDATE!

HeiHei!

Flere som har spurt hvordan det går med hudpleie-prosjektet mitt, der jeg prøver å få bukt med både pigmenteringer og arr i ansiktet.

I det siste har jeg gjort to skinpen behandlinger på Elite Helse på Røa som jeg har veldig troen på, i tillegg til at jeg i perioder bruker Dermaroller fra Swiss Clinic på hjemmebasis.

Til daglig bruker jeg ZO hver morgen og hver kveld, og jeg ser at huden er blitt jevnere, men jeg har fremdeles et godt stykke igjen på pigmentflekkene.

Jeg får bare prøve å være tålmodig og fortsette med både hudpleien og hjemmepleien som før, og krysse fingrene for snarlige resultater på det også. Men jeg er forberedt på at det kan ta litt tid, siden pigmenteringen sitter så dypt!

Men jeg er faktisk ikke så bekymret, for alle jeg kjenner som har brukt disse produktene og fått tilsvarende behandlinger, har fått supre resultater og jeg merker allerede forbedringer selv.

Så mot jul håper jeg jeg kan gå en sminkefri vinter i møte og ikke være avhengig av å føle på nødvendigheten av å dekke til ujevnhetene hele tiden!

Anyways...

Be Happy & Be Yourself...

MED eller UTEN make-up...;)

//Marthe

(Til opplysning: behandlingene på Elite Helse er delvis sponset, og produktene fra ZO og Swiss Clinic er jeg så heldig å ha fått fra leverandørene.)

CROWD//byMAGMALOU RUNWAY SHOW @THETHIEF

Sjekk ut bildene og den fine crowden som kom på visningen vår for et par uker siden!

Enjoy og ha en nydelig lørdag!

PS: Er du i Oslo, er det markedsdag på Frogner i dag, og vi kjører masse bra tilbud både i butikk og på lageret vårt (inngang v/Baker Hansen i samme gate som MAGMALOU!

Selv er jeg der 11-15, og blir veldig glad om dere kommer for å hilse på!!

Velkommen!!

//Marthe