hits

oktober 2014

PRESSELAUNCH byMAGMALOU

Jeey, i går fikk vi endelig presentert endel styles fra ss15 kolleksjonen vår på The Thief. Kom masse bra folk, og vi er superhappy med responsen. Kolleksjonen er i butikk fra mars, men kanskje du allerede her finner deg en favoritt?:)

Foto: Sara Johannessen

Yesterday we had an exclusive presse pre-view on our next collection, ss15 byMAGMALOU. We are so grateful for the amazing turn up, and all the nice comments and feed back.

Hitting stores in March!

Meg og Andrea

Models Models Models

The Basics byMAGMALOU er vår nye linje med deilige baseplagg.

Gitte Witt, Andrea Backstrøm, Tinashe Bakasa Roll, Pia Skorge, Helene Westbye og Mariann Thomassen

Et lite utbalg av kjolene og jumpsuitene for ss15.

Presenting:)

Espen Hilton og meg

Inspo Wall

Caroline Skjelbred//Elle og Jorunn Aartun//DN

Elisa Røtterud//Høyer og meg

Hedda Skoug//blogger//stylist og Celine Aagaard//Stylemag

Fredrik Austad//Mon Dieu, Yenni Yang//blogger og Ida Einarsdottir//Vixen

The fine crowd from KK

Elisa Røtterud//Høyer og Ingeborg Heldal//Side2

Silvany Bricen//Stella

Magnus dukket også opp;)

Goodiebags!! #inch #denlillefestfabrikken #sumisura #beths #bagelandjuice #deborahlippmann

Yummy!

Tusen takk til alle som kom, og gleder meg til kolleksjonen kommer i butikk!

Thanx for all the support-forever grateful!

TWO DAYS COUNT DOWN!!

Shit, nå er det bare to dager igjen til vi kjører presse pre-view på vår nye sommerkolleksjon byMAGMALOU!!!

Nå er det andre gang vi lanserer egen kolleksjon, og det er like nervepirrende hver gang! Får vi samplene i tide, får vi gjort unna alle forberedelser og kommer alle detaljer på plass?? Som regel gjør det ikke det, men jeg har lært meg å være litt mer avslappet til at alt skal være "perfekt" hele tiden. Det vil alltid oppstå små og (sykt) store utfordringer, og selv om jeg blir gråere i håret for hver gang, gir det meg et adrenalinrush å være med på å skape noe. I den prossessen må man også tørre å feile, og det er jeg blitt veldig god på;) Men samtidig blir jeg også flinkere og får mer erfaring på å gjøre ting riktig, så summasummarum overlever jeg nok denne runden også, på tross av x-antall nervous breakdowns på vegen;)

Our ss15 pre-view byMAGMALOU is coming up in only two days, and I'm super excited, AND super nervous! Will we get everything in place for Thursday? Time will show...:)

I dag var vi på befaring på location, og gleder oss til å vise kolleksjonen i fantastiske omgivelser på The Thief.

Men det blåser sykt mye idag, så det er bare å holde på hatten;)

Hat//NinaJarebrink

Scarf//GinaTricot

Knit//IbenOfficial

Cardigan//ArnieSays

Skirt//SecondFemale

Shoes//Ganni

Bag//YSL

ALTERNATIVE SWEATER STYLING!

God søndag folkens! Etter en litt heavy uke med mye happenings på kveldstid, har det vært fantastisk å ha en rolig familiehelg! I går var vi å spiste lunsj på mathallen, og det kunne ha vært riktig så hyggelig om jeg ikke hadde glemt at jeg får angst og indre uro av super overcrowdede steder. Men klarte å holde meg tilsynelatende rolig ett lite kvarter mens vi spiste hvertfall;)

Jeg bor i store strikkegensere for tiden, så hvorfor ikke knyte de på litt alternative måter for en forandring?

Changing up my knit game these days, tying my sweater in a different way.

Knit//MardouandDean

Shirt//GinaTricot

Bag//SaintLaurent

Kicks//Bianco

Cap//GinaTricot

Bracelet//ToryBurch

Rings//MariaBlack

LADY GAGAS BIRTHDAY BASH!

I går var jeg i et veldig celebert selskap, på bursdagen til min venninne Lady Gaga aka. Liliagjerstad.com. Hun kjørte kjendis tema, og både Karl Lagerfeldt, Carrie Bradshaw og Madonna kom for å kaste glans, så det ble en helt topp kveld;)

Pictures from yesterdays Celebrity Birthday Party! I brought my Miley Game, with a skimpy outfit and lot's of tounge action;)

Moi//Miley Cyrus, Lilia//Lady Gaga og Karianne//Carrie Bradshaw

Miley, Madonna and Nicki hooking up!

BEHIND THE SCENES: HENRIETTE STEENSTRUP

Var på fotoshoot ned denne fine frøkna idag på Edderkoppen Teater. Kan ikke si for hva eller vise noen bilder enda, men lover at hotness faktoren var skyhøy, og Edel var ikke å se,tihi! Få med dere "Dritseint" på Tv2 og se "Mot i Brøsta" forestillingen hun har med Else Kåss Furuseth og Sigrid Bonde Tusvik!

THE ICARE PROJECT

Er du lei av å bare bytte penger med venner og familie når du kjøper julegaver? For det er jo faktisk det man gjør når man kjøper gaver til hverandre. Hvorfor ikke gi et bidrag som virkelig kan gi noen en gave som varer livet ut?

37 millioner mennesker i verden er unødvendig blinde på grunn av grå stær, og mange kan med en enkel operasjon få synet tilbake.

For noen uker siden var Side2 motebloggerne på fotoshoot i regi av Norges Blindeforbund, for å støtte deres fantastiske prosjekt, Icare. Deres mål er å gi 20 000 mennesker synet tilbake iløpet av 2014. En operasjon tar mindre enn fem minutter og koster 250 kroner. Oppfordrer alle til å gå inn på icare.no, og kjøp flotte julegaver designet av norske kunstnere og designere, som for eksempel dette deilige skjerfet by Nina Skarra. Alle inntekter går uavkortet til ICares øyehelseprosjekter.

Support this wonderful project, ICare, and help thousands of blind people in poor countries getting their sight back.

Check it out on Icare.no

MY PRECIOUS!

I går hadde jeg en juice date med en venninne på Joe & The Juice, og jeg rett og slett elsker deres sportsjuice med ananas, mango og banan! Etterpå skulle vi raskt innom Høyer Eger for en liten sneak peek, men det endte ikke helt som planlagt... Jeg har vært YSL fan så lenge jeg kan huske, men aldri unnet meg selv en veske derfra selv om det har stått på ønskelisten i mange år! Den barrieren ble det brått slutt på i går...Da vi gikk inn på Høyer Luxury følte jeg nesten at jeg var med i Ringenes Herre, for jeg så herligheten av en veske med en gang og det var som om den snakket til meg og tiltrekningskraften var så stor at jeg ble helt svimmel! Ok, det var muligens å dra den litt langt, men jeg lover at det var kjærlighet ved første blikk! Så nå blir det suppe og nudler resten av måneden, for le bag ble med meg hjem...Magnus-Elskling, om du leser dette, lover jeg å lage middag hver dag resten av måneden, støvsuge i undertøyet og gå ut med søpla!

(God Have Mercy On Me!)

Fell in love with the Monogram Saint Laurent Université Bag at Høyer Luxury yesterday. Totally ok with eating just soup and noodles for the rest of the month, 'cause it was love at first sight!

LeatherJacket//Gestuz

Knit//ArnieSays

CashmereSkirt//Ganni

Bag//SaintLaurent

Foto: Marte Krogh

YO!VINN EN KJOLE OPPKALLT ETTER DEG!

Neste uke har byMAGMALOU presselansering av vår nye ss15 kolleksjon som består av 19 kjoler og jumpsuits tilsammen, i tillegg til vår helt ferske linje "The basics byMAGMALOU". Vi er helt i innspurten av prosessen, men 3 av kjolene har ikke fått navn enda. Det kan DU gjøre noe med! Jeey! Legg igjen en melding på kommentarfeltet som gjør oss overbevist om at akkurat DU skal få ett plagg oppkalt etter deg, og du får det selvfølgelig tilsendt i posten når kolleksjonen kommer i butikk i mars om du blir den heldige utvalgte.

Du kan også nominere en god venninne, mor, søster eller andre du synes fortjener en ekstra hyggelig og ikke fullt så vanlig overraskelse!

Jeg kan dessverre ikke legge ut noen bilder fra kolleksjonen enda, men kan røpe at vi fortsetter trenden fra den forrige med relativt enkle, rene snitt, men med referanser til både 60-,70- og 90-tallet, inspirert av noen av mine største fahion ikoner: Yoko Ono, Bianca Jagger og Iman!

You can win an item from our next byMAGMALOU ss15 collection, and even have it named after you by leaving a comment as to why you'd like to be the lucky winner! You can even nominate a friend you think deserve a special surprise!

I can't reveal any pictures just yet until next weeks exclusive press pre-view, but I can however say it has references to three of my fav fashion icons: Yoko Ono, Bianca Jagger and Iman!

Good Luck! Can't wait to reveal the winner November 1.st:)

Rock and Roll Weddings! Loves it!

Pix from vogue.com

RIH RIH BRAID INSPO!

Jeg synes Rihanna så supahcute ut med pigtails, så starter denne uka med fletter selv! Må innrømme dog at jeg følte meg plutselig 12 år igjen og burde hatt en skolesekk på ryggen,hehe!

Starting off this week with pigtails inspired by Rihanna!

Bilde fra vogue.com

SUNNERE PANNEKAKER!

Jeg elsker pannekaker, men liker å gjøre de litt sunnere enn orginal versjonen som inneholder masse usunt sukker, smør og hvitt mel. Bruker sjelden målebeger, så du kan tilpasse mengde etter eget behov. Men her er hvertfall ingrediensene på mine "very berry pancakes" ihvertfall;)

Havremel

Grovmalt sammalt hvete

Økologiske egg

Økologisk melk

Sukrin og

Vanilje kesam

Vær raus med dine favorittbær og bananer, smaker superdigg sammen!

Enjoy!

My favourite recipe to a healthier version of really good pancakes are:

Oatmeal

Coarse whole wheat

Organic eggs

Organic milk

Erythritol

Vanilla curd cheese

Mix it with your favourite berries and banana, and you'll have the perfect snack or meal!

STARSTRUCK!

I går hadde Storo kjøpesenter 30 års jubileum, og Emma Louise gikk en motevisning for aller første gang! Hun syntes det var skikkelig gøy, og ble super starstruck da Kash King fra NRK Super dukket opp og var konferansier.

Kjole og skjørt//Clairedk

HOUSE OF FAM!

I går var jeg på lanseringen av House of Fam, som er et nettsted som samler på alle tjenester nydelige Fam Irvoll leverer fra illustrasjoner, prints, veggmalerier og produktsamarbeid. Jeg har kjent Fam i mange år etter jeg var make-up ansvarlig på de første visningene hennes for mange år siden. Hun er en super cool kitten, så sjekk ut nettsiden hennes på houseoffam.no!

Jeg kjøpte med meg dette fantastiske litografiet som jeg gleder meg til å henge opp. Fam har dyseleksi, så ekstra supercute at "awsome" er feil stavet;)

Bought myself this awesome lithography from the norwegian designer Fam Irvoll! Yesterday she launched her new webpage houseoffam.no, so check it out folks!

Leatherpants//ElevenParis

Coat//ArnieSays

Dress//byMAGMALOU

Stilettos//Ganni

Clutch//MarcJacobs

Armed with red lipstick!

Mac//Youngblood//Chanel//YSL

NOTHING SAYS I LOVE YOU LIKE...

...30 pink roses...

Fikk en bli-frisk bukett av mannen min i dag. Jeg elsker lyserosa roser (og hubbyen min!;), så ble en finfin ettermiddag midt i all hostinga...

My husband came home with my favourite flowers today! The best way to get well from my pneumonia;)

GOT THE FLUE(S) BLUES

Etter jeg ble alvorlig syk med borreliose av flåttbitt for noen år siden, har jeg hatt ekstremt dårlig immunforsvar og drar på meg alt som går. Nå har jeg hatt bronkitt og lungebetennelse i nesten 6 uker, og er veldig sliten av å hoste og ha vondt i brystet hele tiden. Men finner masse trøst og kos i store strikkegensere og økologisk te...:)

After being sick for 6 weeks, I find comfort in cozy oversized knits and organic teas...:)

Sweater//ArnieSays

Rings//WeTheHatters

Mug//ArneJacobsen

WEEKEND STYLE REPORT!

Fredagskos og vinsmaking av Cloudy Bay viner på The Thief.

I spent friday night at the really cool hotel, The Thief, winetasting really good wines from New Zealand.

Buksedress//JustFemale

Coat//ArnieSays

Heels//Ganni

Clutch//byMAGMALOU

Lørdagsstrikk på jobb! Har gledet meg i et halvt år på å få inn denne digge genseren med superlange ermer. Perfekt for surt høstvær og kalde hender!

Wearing the perfect knit to work on Saturday. In love with the long sleeves.

Knit//Mardou&Dean

Leatherpants//Gestuz

Shoes//Ganni

Mine favoritt skinnbukser fra Gestuz.

Favourite leather from Gestuz.

Søndagskos på kino med familien.

Sunday moviedate with my family.

Suit//SecondFemale

Knit//ArnieSays

Bag//Cala&Jade

Ballerinas//MichaelKors

DINNER @BARVULKAN

Topp'n Heels//Ganni, Dungarees//Mardou&Dean,Veske//VintageMulberry

Fra torsdagens middag på Bar Vulkan!Jeg liker vanligvis ikke shots, men vi fikk servert Minttu som faktisk var kjempe godt! Elsket kakao varianten, og den med lakris smak var også super god! Perfekt for after-ski!

Got served a really good shot called Minttu at a dinner party last thursday! The perfect drink for some great after-ski fun!

Åsså vant jeg en valgfri skitur til 5000 kr, så blir kjempe glad for alle anbefalinger om bra ski-steder:)

Jeey! I won a ski-vaccay:)

Nydelig middag, bra folk og furry after-ski glasses!

Suzanne Aabel, Henrik Thodesen, Ingeborg Heldal, Madeleine Reuterdahl og Tinashe Bakasa Roll.

FOTOSHOOT MED SIDE2 MOTE BLOGGERNE!

På mandag var jeg på fotoshoot med noen av de andre motebloggerne på side2 i regi av Norges Blindeforbund, og jeg gleder meg til å fortelle mer om deres Icare prosjekt og vise dere de ferdige bildene. I mellomtiden kommer noen behind the scenes bilder:) Foto: Janne Rugland

Pictures from behind the scenes photo shooting with the Side2 bloggers! Stay tuned for more info...:)

Makeup by L'Oreal

Kristin Gjelsvik//styleconnection.com

leneorvik.no

Hair by Siste Mohikaner

Line Kirhus// lilisfashion.blogg.no

anneberitvalla.com & kajamarie.com

Stay tuned for hvordan du kan støtte Blindeforbundets prosjekt Icare (icare.no)

OVERSIZED KNIT INSPO

Hva er vel bedre enn store, deilige strikkegensere som holder deg varm nå på høsten? Jeg har vært hjemme i dag med feber og heavy forkjølelse, og koser meg med å lete etter inpirerende antrekksbilder. Jeg ble helt forelsket i disse to turtleneck genserne stylet med skjørt og skinnbukse (oh, so chickt), så imorgen blir det høy hals og strikk som gjelder for meg også:)Hvilken er din favoritt?

It's sweater weather, and I found these insta looks really inspiring! What's your favourite?

From "lookdepernille"

This pix I found at "the_real_iman"

THERE IS A NEW CHEF IN TOWN!

Jeg er blitt nyfrelst på matprogrammer, og har oppriktig lyst til å bli flinkere til å lage mat. Mannen min er faktisk super heit på kjøkkenet, og elsker å lage god mat, så det hadde vært nice å kunne overrasket han noen ganger tilbake. Jeg har spesielt issues med å lage middager. Det tar så mye tid fra man skal begynne tenke ut hva man skal ha, til å handle i butikken, og så faktisk lage det. Jeg rekker som regel ikke å tenke på hva vi skal spise til middag på forhånd, og blir derfor bare forvirret og stressa når jeg går i butikken med en sulten og sliten fem åring etter en lang dag i barnehagen. Så ender ofte opp med det samme vi spiste forrige uke. I tillegg ender man opp med å bruke altfor mye penger på drit vi ikke trenger fordi jeg handler på impuls og sultne øyne som har lyst på alt mulig akkurat der og da! Men jeg tror jeg har funnet løsningen! Nå har jeg bestillt Adams Matkasse, som vi skal få på døra annenhver mandag fremover og inneholder alt av frukt og grønt, proteiner og karbohydrater som rekker til 5 middager. Det sparer oss både tid og penger,og det er jo bare god stemning å lære og lage mat ved å følge freshe oppskrifter. I dag stod "Adams" første rett på middagsbordet, og jeg følte meg nesten høy på mestringsevne! Det sier vel det meste om mine kokkekunnskaper i utgangspunktet,hehe. Nå gjenstår det å se om dette blir så bra at vi vamper opp bestillingen til å komme hver uke;)

Her er oppskriften, Folkens, det var rett og slett drit godt:) Bon Appetit!

WARM & FUSSY!!

En av mine høstfavoritter er fra Ganni. Elsker teddy kåper!!

Denne helgen har jeg hatt bakgårdssalg med en superfin crowd jeg har nevnt tidligere. Selv om det var skikkelig drittvær på lørdag, ble søndag en veldig koselig dag ute med kjentfolk som kom innom, masse prat og gode vafler-og ikke minst: gamle klær fikk nye eiere, og jeg har en litt gladere ektemann som liker å ha litt bedre plass i garderobeskapene;)

Noen av skattene man kunne handle i dag. Nå blir det en liten stund til neste gang, men det blir absolutt bakgårdssalg igjen! Kanskje det hadde vært bra med et julemarked?

IT'S YOUR BIRTHDAY!!

I går feiret vi bursdagen til en venninne av oss, Celine, som fikk verdens cooleste kake! Celine er redaktør i StyleMag, og har en fantastisk bra moteblogg. Du kan lese den her: hippiehippiemilkshake.blogspot.com

Jeg fikk også anledning til å lufte det første plagget fra vår neste byMAGMALOU kolleksjon, en hvit jumpsuit med dyyyyp utrigning. Var litt usikker på om vi skulle gjøre den litt mindre dristig, men den får bli som den er...:)Miranda Kerr, Cara Delevingne og Kim Kardashian har alle vært oppservert i veldig dype utrigninger under hele denne fashionweek perioden, og det virker som de kan ha satt en ny trend. Selv om "kløft" vanligvis ikke scorer veldig høyt på de fleste fashionbarometre, kan man komme unna med en plunging neckline om man styler antrekket riktig. Classy, cleant og chict bør være elementer man drar med for å ikke gå i "hootchie-fella":)

Jeg gikk for en enkel stram hestehale festet lavt i nakken og burgunderfarget mørk leppestift.

Miranda VS. Cara

Hva synes dere om denne trenden? Tasty or Tacky?:)

BEHIND THE SCENES: MONA B.RIISE

På onsdag hadde jeg fotoshoot med den supersøte stjernekamp dommeren, Mona B. Riise. Vi har jobbet sammen før, og det er alltid like god stemning! Kan ikke røpe anledningen for shooten, men det finner du ut av i november;)

Ha en strålende god helg!

Coat//ArnieSays, Dress//Arct

HØSTBARN!

Emma Louise

For nye lesere så har jeg en datter på 5 år. Vi fikk nylig barnehagebildene for i år, og det slo meg hvor utrolig fort den tiden har gått. Av og til skulle jeg ønske jeg bare kunne holde hardt rundt henne og la tiden stå stille for alltid...Samtidig er det veldig spennende å tenke på alt denne lille jenta har foran seg, og at vi som foreldre er kjempe heldige som får lov til å ta del i våre barns lange reise.

God Høstferie!

BAKGÅRDS KATTER VS. BAKGÅRD SKATTER!

Fine Cool Cats!

På lørdag holder den shady(;) gjengen her bakgårdssalg i Fearnleys gate 5a, like ved Vestkant Torget på Frogner.

Det ryktes om virkelig store sjanser for seriøse kupp! Vintage og second hand , Hermés, Chanel , Dior, Moschino, Ysl-Say No More! Jeg kommer også til å ha med masse så godt som ubrukte plagg fra MagMaLou, som Ganni, Gestuz, Jarebrink, Hofmann, Second Female, Mardou and Dean etc...Som klesbutikk eier går jeg som regel alltid i klær vi har i butikken, men når det blir utsolgt og jeg ikke kan bruke det lenger(vil jo helst bare fronte det våre kunder faktisk kan kjøpe) havner plaggene mine ofte i Fretex poser eller jeg gir bort til venninner. Ofte rekker jeg ikke bruke de mer enn et par ganger, før det blir erstattet med et nytt. Det plager meg faktisk endel å ha relativt nye plagg liggende i poser, så nå blir det deilig med en garderobe detox og klærne mine kan få en ny eier. Kanskje du blir en av de?!?

Sjekk også ut resten av den deilige bakgårdsgjengen:

Celine Aagaard, redaktør i StyleMag

(Insta: hippiehippiemilkshake)

Silje Pedersen, moteredaktør i KK og Henne

(Insta: motesilje)

Espen Hilton, Stylist fra Homsepatruljen

(Insta: espenhilton)

Sara Strand, motefotograf

(Insta: fotografsara)

Kommer til å legge ut aktuelle plagg her på dette innlegget så fort jeg får tid denne uken.

Det er meldt litt regn på lørdag, men håper dere tar turen bort likevel!

En hot wetlook har aldri vært mere riktig,hihi!!;);)