hits

oktober 2016

CASALL KUPP!!

Jeg er så heldige få være ambassadør for det svenske treningsmerket, Casall, som bare harsååååååå mye fresht, kult og deilig treningstøy! Og denne helgen kan du gjøre et kupp på 25% rabatt på hele yogakolleksjonen om du går inn på www.casall.com og taster inn rabattkoden Yoga25!

En av mine favoritter jeg bruker sykt mye, er denne fantastisk yogidressen, som kan bli din også om du går inn på Casall.com!

TIL MARTHE FRA MARTHE, BOBLER OG BURSDAG!

Jeg har ønsket meg dette Gucci-beltet i en liten evighet, og i går tapte fornuften og det ble endelig mitt! Juhuuu!!

Sort og gull er min favoritt fargekombo, så med min nye egendesignede jumpsuit og fuskepels fra byTIMO følte jeg meg skikkelig festfin og klar for bursdagsfeiring for den råeste trønderjenta i by'n, Vibeke Klemetsen, i går!

Vi startet med et skikkelig boble og make-up vors hos vår venninne, Marte Krogh, som forresten har Norges lekreste marmorbad! Så møtte vi flere venner av Vibeke på Sawan og spiste nydelig mat, etterfulgt av masse deilige drinker på F6 og noen litt for mange (og totalt unødvendige;) vinglass på Angst til slutt!

Men FOR en topp kveld!!

Må også få si hvor stolt jeg er av vakre Vibeke som er blitt det nye ansiktet for Vita Exclusive!

Soooo Soooo Prittey!

Ha en fortsatt god helg da folkens!!

//Marthe

IT'S GETTING HOT IN HERE!

Jeg har alltid irritert meg på de gode, men gamle panelovnene som kan ødelegge en hel vegg estetisk sett!

Og for noen uker siden hørte jeg noen rykter om at et relativt nytt norskt varemerke har utviklet nye ovner, i tråd med hvordan resten av interiørtrendene har utviklet seg de siste 10-20 årene.

Og i dag var jeg så heldig å bli invitert på en lunch i regi av "Mill", som merket heter, der vi fikk presentert de ulike panelovnene i enten glass eller stål.

Eventet ble hostet av venninne, Celine Aagaard. Og jeg berømmer henne for å ha klart å holde det hemmelig, siden hun visste jeg akkurat hadde hørt om de og ønsket meg en, hehe!

Anyways, det er ikke bare fet design som er det nye med disse ovnene, men de kan også etterhvert styres av wifi, så du kan styre de fra en app fra hvor som helst og skru varmen opp og ned alt ettersom!

Genialt!

For en frysepinn som meg er jeg evig takknemlig for at jeg nå kan komme hjem til et varmt hus, selv om jeg har vært borte noen dager, eller kan sitte i bilen og skru opp varmen på veg hjem fra jobb hvis det er en ekstra kald dag! Det nesten irriterer meg at ingen har tenkt på dette før, haha!

Har ikke rukket å montere den selv enda, men på det øverste bildet ser du en av de mobile ovnene som er veldig mye kulere enn den jeg har hjemme, og blender seg godt inn med interiøret.

Legger ved et par inspobilder fra det lekre hjemmet til Celine også!

Ønsker deg en nydelig (og forhåpentlig varm) høst!

Klem//Marthe

Vi var så heldige å få med oss en ovn hver i glass, og gleder meg til å bytte ut den gamle ekle kladasken jeg har hjemme fra før!

Bildet er fra snap, hvor navnet mitt er som her:"magmaloumarthe"!

DUFTEN AV PARIS!

Her om dagen fikk jeg et produkt jeg var veldig skeptisk til, nemlig en kremparfyme i stiftform, også kalt en Soft Perfume.

Ting som er uvant tar det ofte litt tid og venne seg til, men jeg åpnet esken (som forøvrig var veldig lekker og "artsy) og duftet litt på den uten å påføre.

Nå skal det sies at jeg har vært en trofast "FlowerBomb"-jente i mange år! Uansett hvilke parfymer jeg prøver, går jeg alltid tilbake til denne godsaken fra Viktor & Rolf!

Men faktisk ble jeg nå skikkelig positivt overrasket over både duften rett fra stiften, og den luktet like godt på huden.

Så hva er egentlig en Soft Perfume?

Ifølge leverandøren er det en pleiende, nærende og diskret solid-parfyme, basert på naturlige ingredienser tilsatt parfyme fra de beste parfymene i Frankrike.

De er bygd opp rundt kosmetiske baser som Shea Butter, Tiara Oil, Mango Butter og Tamanu Oil, som fukter, gir næring, reparer og regenerer. De er også mykgjørende og er full av anti-oksidanter som beskytter huden.

Sabé Masson er utviklet av pariserinnen Isabelle Masson-Mandonnaud, som i sin tid også var gründeren bak den store skjønnhets-kjeden Sephora, og Sabé Massons (navnet er basert på henne kallenavn og pikenavn) produserer nå den eneste parfymestiften på markedet som er basert på naturlige ingredienser, kun tilsatt 10% parfyme.

Jeg synes det er en genial ide, passer perfekt i vesken og når jeg skriver dette innlegget, 7 timer etter jeg puttet den på kan jeg fremdeles kjenne duften av "Macadam Paz", som er den Soft Parfymen jeg fikk.

Så trenger du et godt alternativ til spray-duftene dine, syns jeg dette er et godt alternativ.

Klem//Marthe

(Sponset produkt)

Jump Jump Jump!

Buksedresser er mitt favorittplagg over alle favorittplagg, og derfor designer vi også endel av de i våre egne kolleksjoner også.

Og heldigvis er det ikke bare vi som er glad i en god jumpsuit, men Jenny Skavlan hadde på seg vår "Marthe Red Jumpsuit" (fra høstens kolleksjon) under sendingen av søndagens TV-aksjon, mens Marion Ravn gikk for den sorte versjonen i forbindelse med en anledning med The Stream (som hørte til vår siste sommerkolleksjon)

Vi har kun noen få igjen av hver farge i butikken, mens på webshoppen vet jeg vi er utsolgte for den i sorte i hvertfall.

But good news er at vi har rebestillt en ny liten ordre fra fabrikken av dressen i burgunder, som ankommer butikken i november

Til sommeren så kommer den faktisk både i hvit og rosa!

Can't wait already!

Get it here:: MagMaLou.com // 93651703

//Marthe

BESTEMOR GUDRUN SINE ALLER BESTE SMÅKAKER!

I går lovte jeg dere å dele noen oppskrifter på noe av det vi bakte til Olivia's 1-års dag, blant annet et par sorter fra min kjære bestemor Gudrun sin personlige og håndskrevne koke-og bakebok. Hun er dessverre ikke fysisk iblant oss lengre, men til gjengjeld er hun fremdeles veldig sterkt til stede i hjertene våre!

Da hun døde var jeg så heldig å få beholde en av de tingene jeg knytter aller mest opp til minnet av henne, nemlig denne perlen av en oppskriftsbok hun samlet alle sine retter og bakster i.

Jeg kan fremdeles kjenne duften av takken og melet hun stekte klenning på, den varme smulten jeg måtte passe meg ekstra for når hun lagde smultringer, eller det lure, men varme smilet hennes når jeg klarte å overtale henne til å lage min barndomsfavoritt; "Karamellpinner", som også noen kaller "Colakaker" eller "Brune Pinner".

Disse karamellpinnene anbefaler jeg deg å finne oppskriften på i en forestående novemberutgave av bladet Kamille, der jeg og Olivia baker til jul. Mens i DETTE innlegget får du dog de magiske ingrediensene til SERIØST verdens beste sandkaker, som også funker som bare dét som bursdagssnacks også!

Here's The Drill:

(Og hemmeligheten bak den perfekte konsistensen og smaken er å bytte ut skoldne mandler med kokosmasse !)

1/2 kg smør

1/2 kg sukker

2 ss kokosmasse (Personlig liker jeg å ha oppi litt mer)

1 egg

Mel til passe deig

1. Smør og sukker røres hvitt

2. Ha i egg og kokos

3. Ha i mel til passe deig ( Her har jeg måttet prøve ut litt selv gjennom årene , og gjetter på at rundt 300 gram pluss minus er i nærheten av det jeg har brukt)

4. Stekes lysebrun (Enig i at dette kanskje var litt vagt, men jeg steker de på 175 grader og tar de ut litt før de blir lysebrune for da blir de heller litt seige OG crunchy enn bare crunchy!)

Når bestemor fikk venninner på besøk, pleide hun ofte å varte opp med multekrem som tilbehør til sandkakene. Selv er jeg ikke så glad i krem, men selvplukkede multer rørt i litt sukker er noe av det beste jeg vet, så en liten dæsj av det holder i massevis for min del.

Mannen min sine luftige hveteboller er så sjuuukt gode at jeg har mistenkt han for å ha unaturlige (og litt vél feminine) bakeevner!?

Helt ærlig er kanskje ikke "menn som baker" det mange av oss jenter først og fremst har forbundet med typisk manne-hot tidligere!? Hvor den hvite t-skjorta og de slitte jeansene er blitt bytta ut med et rosa forkle, konditorfarge og en kjevle liksom.

Men samtidig er det superkult at flere menn nå nettopp tør å utfordre disse gamle kjønnsrollene, der man tidligere bare har sett kona litt lutrygga inn i brødbakerovnen!

Så ingen trenger å føle seg bake-krenket her! Jeg heier på dere, gutta!!

For make no mistake, menn som er flinke til å lage MAT er skikkelig SUPER MANLY MEN altså, og der scorer hvertfall far i huset her full pott for å si det sånn, til glede for både store og små her på hjemmebane!

Men sannheten om "Bakemester'n"kom da endelig for en dag, da jeg spurte hva hemmeligheten bak disse nå beryktede bollene faktisk er, og fikk til svar at:

"Nei, altså, det er vel bare en oppskrift jeg sikkert har funnet på en eller annen matblogg da, eller bare har googlet etter typ "verdens beste boller"!!

Så nå har jeg gjort nettopp dét selv, og legger ut linken HER til Trines Matblogg som er den siden jeg har funnet ut at han refererte til.

Den siste oppskriften dere skulle få var toppingen jeg brukte på min ellers, og helt ærlig talt, mislykkede muffinbunnkake!

Men toppingen jeg fant på mylittlekitchen.no var altfor god til ikke å deles:

Husk å plukk med deg et "Kamille" i november for oppskriften på karamellpinnene da;) Anbefaler deg i hvertfall å teste ut én av bestemors kakesorter om du liker å bake, og ikke minst smake, deilig nostalgiske kakesorter!

Isåfall kan jeg se for meg en viss ydmyk og glad Bestemor Gudrun sitte på en sky med det lure og varme smilet sitt, mens hun drysser litt magisk "bakekunstpulver" fra himmelen og ned over bakverket ditt...

Og dét unner jeg dere alle.

-For bestemor var i mine øyne verdens beste til å bake!

Klem//Marthe

HURRAAA FOR LILLEGULL!!

Ett år har gått usakelig fort, og verdens herligste Olivia feirer sin første bursdag i dag!

Dere som har fulgt bloggen min en stund, vet at det ikke alltid lå i kortene at vi skulle få feire et nytt barns fødselsdag igjen, så i dag er det bare glede og takknemlighet som står i hodet på meg!

Følger du meg på snap(magmaloumarthe) har du sikkert sett at jeg har hatt noen bakeprosjekter i forbindelse med feiringen også. Vi valgte å tenke gode gamle bursdagstradisjoner versus en veldig sunn servering i dag, og jeg kommer til å legge ut oppskriftene på min bestemors sandkaker og karamellpinner, mannen min sine superfluffy hveteboller og min egen muffinkake i eget innlegg senere i dag! (Er sjukt stolt over spesielt sandkakene må jeg innrømme, hehe, så her er det bare å følge med om du trenger kakebake-tips til jul.)

Jeg er vanligvis ikke noe glad i hverken kaker eller søtsaker, men mot jul synes jeg det er max kos å bake, og også smake, mer enn jeg gjør resten av året! Så har du noen oppskrifter du ønsker å dele, så bare send meg på messenger eller legg igjen i kommentarfeltet!

Håper du også har hatt en superskjønn søndag, så høres vi her inne i morgen igjen:)

//Marthe

Outfit//KappAhl

Min ikke fullt så vellykkede muffinkake! Hjelp liksom! Å pynte kaker er absolutt ikke like lett som å sminke andre, hilsen make-up artisten for å si det sånn! Men toppingen var seriøst grisegod, så oppskrift på den kommer hvertfall!

My Precious!!

GÅRSDAGENS...

Ingenting slår en bra jentekveld, og gårsdagens event på H&M etterfulgt av visningen til Mikael Olestad med etterfest på Kunstnernes Hus ble helt legendarisk med disse to fantastiske jentene, Hege og Marte!

Nå blir det en rolig lørdag med familien etter en uke med mye festivitas, og i morgen fyller minste jenta mi år for aller første gang, så her skal det bakes kake!!

Kommer bilder og oppskrift på bloggen i morgen!

Nyyyyt dagen!

Klem//Marthe

Outfit//H&M

H.A.L.L.O.W.E.E.N!!

Jeg elsker en god anledning til å pynte meg eller kle meg opp, og tror jammen dette genet har gått i arv til eldstemann også!

Halloween nærmer seg, men det ingen hindring for å tjuvstarte! Så da vi fikk dette kule/scary/fine antrekket tilsendt i gave, lurte datteren min på om hun kunne få bruke det hver dag på skolen frem til Halloween!

Hun fikk lov.

Hvertfall i dag, så får vi se på resten;)

Klem//Marthe

#sponsoredbylindex

LOVELY IN LACE!!

Skjønne Eva Weel Skram ser ut som en drøm i vår "Emma Lou Lace Dress", som er fra vår siste sommerkolleksjon (men kan bæres uansett årstid!) og er oppkalt etter min eldste datter.

Vi har fremdeles noen få igjen, så gjerne kom innom butikken vår MAGMALOU på Frogner(eventuelt ring oss på 97041888), eller klikk den hjem til deg HER!

Og det beste av alt: den er satt ned fra 3200kr til 1100kr, så dette er intet mindre enn et kupp!!

God mandag!

//Marthe

PERFEKT VINTERKOMBO!

Selv for meg som er over gjennomsnittet glad i sort, er jeg blitt mer og mer glad i å blande inn litt farger også! Og burgunder mot sort synes jeg er en perfekt kombinasjon nå på høsten og vinteren. Legg til en grønn caps også, så har du et antrekk som "popper" litt mer enn et helmørkt antrekk.

Elsker croco-og lakkvesken i burgunder med gulldetaljer og strikkevottene med fuskepels på fremsiden, som jeg forresten kommer til å bo i denne vinteren!

Lengden på jakken gjør også at rumpa holder seg god og varm når gradestokken kryper nedover, og capsen i skotsk "oilskin" røffer opp utrykket mot en mer pusete jakke.

Ha en nydelig mandagskveld, så sees vi kanskje på instastories eller snap?? "Magmalomarthe" is mah name;)

XOXO

Caps//Varsity

Sweater//Ganni

Coat//Twist&Tango

Mittens//ArnieSays

Bag//Ganni

Tights//Casall

Boots//Zara

NEW CHAIR & NEW WEAR!

Jeg har ønsket meg en ny stol i stua, og jammen meg fant jeg den under Oslo Fashion Art Festival på Aker Brygge!

Gutta bak konseptbutikken F5 i sentrum (@f5_agency) har lagd denne designperlen, og jeg ble så forelsket at jeg visste med én gang at jeg bare måtte ha den!!

Den er lagd av supermykt kalveskinn og har stramme linjer og åpne flater-altså helt perfekt!

Bildet er fra gårsdagens dinnerparty med et vennepar, hvor jeg i tillegg bærer norsk design. Faktisk er det min egen design: "Linda Lace Jumpsuit" ", som er fra fjorårets julekolleksjon.

Siden den er fra en tidligere sesong er den lagt ut til en super niceprice i nettbutikken, så her er det bare å slå til gitt, hehe!

Ønsker dere en superfin ny uke!

//Marthe

#HVERDAGSLYKKE

På denne tiden i fjor hadde jeg kastet opp 10-20 ganger i døgnet i ni måneder, og vaglet meg rundt på en kropp som ikke hang sammen av heavy bekkenløsning!

Vanvittig sliten,både psykisk og fysisk, talte jeg nå timer og minutter til jeg endelig skulle få se min veldig etterlengtede lille jente for aller første gang...

Og siden har jeg ikke klart å slutte å se på henne.

Alle jeg har mistet tidligere.

Alle prøverør- og assisterte befruktningsforsøk.

Svangerskapskvalmen.

Bekkenløsningen.

Det har alt vært så verdt det!

Både hode og kropp er nok fremdeles litt post-traumatisert over alt som har vært.

Samtidig vet jeg at summen av alle mine tårer, smerter og utholdenhet har resultert i den skjønneste lille jenta jeg vet om.

Baby Olivia.

Hun er en skikkelig blidjente, men sier fra når hun er trøtt eller sulten.

Hun elsker mat, og har enda ikke takket nei til en eneste matrett-hun ber heller om én rett til.

Hun har store mørke dådyrøyne, og olivenfarget hud.

Hun har deilige bollekinn.

En pitteliten nese og lysebrunt hår som krøller seg i nakken.

Hun ler hele tiden av storesøsteren sin, og elsker å kose.

Hun er en storsjarmør, men stjeler alle lekene til gutta i barnehagen.

Hun er en stjerne.

Og hun er vår!

Hele familiens edelsten, som vi lenge lette etter og endelig fant.

Neste uke fyller hun år for første gang, og jeg føler meg som verdens heldigste som får lov til å være mammaen hennes!

God søndag#hverdagslykke

//Marthe

Outfit//Lindex

Stroller//StokkeScoot

(Sponsored)

BURBERRY BUNCH!

På torsdag var vi på et Burberry Event, hostet av venninne og superfashionsta, Celine Aagaard! Og fy søren så mye fint de har i butikken i Nedre Kongens gate nå!

Prismessig er det jo dyrt, men faktisk noe mindre enn jeg alltid har sett for meg!

En annen venninne av meg kjøpte en superfet grønn vinterjakke, og jeg så for meg at prisene ville ligge rundt 20 000 kr! Denne lå faktisk ute til 13, som jo er masse masse penger, men likevel mindre enn jeg så for meg for et merke som Burberry!!

Nå ble det ikke akkurat noen jakke på meg fordi, men kjøpte noen mindre gaver til jul som vi fikk inngravert monogrammer på.

Nå er det lørdag, og jeg har vært oppe i mange timer allerede med barna. Gleder meg til yogatime på Sats kl.10, før resten av dagen går med på husprosjekter da jeg holder på med mindre oppussingsprosjekter jeg kommer til å skrive mer om her inne etterhvert.

Og i kveld kommer et vennepar på middag og pokernight!

All In!! Hehe!!

Ønsker dere en nyyyydelig lørdag!

Sees vi på snap/insta??(magmaloumarthe)

Moi, Marte Krogh, Tomas Sæther og Celine Aagaard!

STØTT TEKSTILAKSJONEN 2016!!

Her går det i ett om dagen med skole og innkjøring i barnehage, jobb med hundre prosjekter og mini-oppussingsprosjekter både hjemme og på jobb!

Derfor får jeg ikke oppdatert daglig hele tiden, men måtte få inn denne oppfordringen om å støtte Tekstilaksjonen 2016.

Jeg har dessverre ikke så mye å donere selv denne gangen, for leverte nylig det meste av for små babyklær etter Olivia til verdens tøffeste jente, Elisa Røtterud. For et par uker siden pakket nemlig denne dama koffertene sine til randen med hele 50 kg barneklær, og satte seg på et fly til Nepal for å hjelpe små barn i liten trengende landsby til å holde varmen i vinter.

(K.A.R.M.A.B.L.E.S.S.I.N.G!)

Alle pent brukte voksenklær i heimen ellers selger jeg alltid som second hand eller donerer til Fretex eller Fattighuset.

Men jeg synes det er viktig å bidra med gjenbruk og resirkulering i et konsumeringsfiksert samfunn, der vi ofte ender opp med å ha veldig mye mer enn vi egentlig trenger!

Så håper virkelig alle som kan, og har mulighet, støtter opp om denne aksjonen!

Nå eeeellsker jeg klær og shopping selv altså (obviously;), men jeg er veldig bevisst på å ikke kaste noe som kan komme til nytte for enten andre mennesker eller miljøet.

I tillegg vil jeg lære jentene mine også å være bevisste rundt bruk og kast, og ikke minst oppleve gleden det er å gi bort ting til mennesker som trenger det mere enn en trenger det selv!

Så sjekk ut infoen under da vel!

Mange "storkanoner" innen klesbransjen som har slått seg sammen her, som faktisk er ganske stort i seg selv det også!

Ha en finfin dag videre, da, skjønnisser!!

//Marthe

BYMAGMALOU POP-UP STORE PÅ AKER BRYGGE!

Førstkommende onsdag til fredag (kl.10:00-20:00) kjører vi både en salgsutstilling og en pop-up store på Aker Brygge i sammenheng med Oslo Art Festival!

Salgsutstillingen finner du hos frisør Billy's Bumble & Bumble (som muligens har Oslos kuleste lokaler!), mens på butikken Maanesten i Passasjen kan du få kjøpt plagg fra både vår nye høst/vinterkolleksjon, men også utvalgte styles fra tidligere kolleksjoner til fantastiske priser.

Håper vi sees da, og velkommen til å besøke oss enten på Aker Brygge eller på MagMaLou på Frogner denne uka:)

Programmet for OSLO ART FESTIVAL finner du HER!!

//Marthe

ENDELIG KOMMER DISSE KJOLEFAVORITTENE!

I løpet av denne uken får vi endelig inn de to siste kjolene av nye høst/vinterkolleksjonen til byMAGMALOU.

Disse kjolene har en superfin og flatterende fit, som kler de aller fleste kroppsfasonger, og har en supersøt sløyfe du enten kan knyte opp, eller la den henge som på bildet!

Den sorte kjolen har gjennomsiktig stoff på ermen og er den perfekte "lille sorte" til fest, mens den sorte og hvitspraglede er perfekt til omtrent alle anledninger!

Du kan i løpet av uken få kjøpt de på nett: MAGMALOU.com, eller du kan ringe direkte til butikken på 97041888 så kan vi selvfølgelig sende til deg!

Ønsker deg en nydelig uke!

//Marthe

Her er et lite utvalg av andre styles fra vår aw//17 kolleksjon:

INTERIØR CRUSH!

En av Norges mest stilsikre jente, blogger og tidligere redaktør av Costume, Vanessa Rudjord, har også en av de kuleste leilighetene jeg vet om.

Var innom på en kaffe i dag, og måtte bare ta et par inspo-bilder til vi selv skal begynne nye prosjekter i egen leilighet!

L.O.V.E.S!

Hvor kult er det ikke å ha det så høyt under taket, at man kan ha sitt eget tre i stua??:)

Elsker komboen av rosa snittblomster mot møbler i hvitt og gull!!

PERFECT FALL KOMBO!

For en frysepinn som meg liker jeg best varme sommertempraturer! Men det deilige med høsten er nydelige høstfarger på trærne, og ikke minst på klærne!!

Er mye grønt, rosa og burgunder i motebildet nå, men en kombo av sort skinn, grå strikk og blå denim med FRYNSER på kan man heller ikke kimse av;)

Og er du ikke klar for å kaste skinnjakka helt enda, er det bare å tylle seg inn i en "pardigan" over (om man kan kalle en mix av en poncho og cardigan dét??;)

Ha en fortsatt nydelig høstuke!!

//Marthe

Hat//ArnieSays

Leatherjacket//Meotine

Pardigan//Gestuz

Sweater//ArnieSays

Jeans//Mardou&Dean

Shoesies//Superga

Bag//Ysl

Shades//MarcJacobs

EN NY EPOKE!

I dag var det min yngste datters første dag i barnehagen, og en ny hverdag vil møte oss begge nå fremover! Jeg merker det er skikkelig rart, og nå som jeg sitter alene i stuen etter å ha ryddet i uteklærne til begge barna og sitter og jobber litt, kjennes stillheten i rommet helt merkelig!

Selv om vi har vært heldige og hatt masse hjelp på dagtid av mormor og morfar, har jeg alltid da vært på møter eller hvertfall ute av huset, men nå skal jeg altså begynne å jobbe endel hjemmefra igjen-uten min smørblide liten frøken right next to me!

Aaah, det blir litt kjipt, men heldigvis må jeg bare tenke på at jeg kan fokusere mere på jobben igjen!

Dessuten blir det en myk start. På grunn av denne vrange ryggen og nakken min blant annet, skal jeg starte rolig med 30% jobb og drive massiv opptrening en periode fremover.

I tillegg har jeg litt å ta tak i i forhold til den psykiske påkjenningen jeg har hatt de siste årene med både helseissues og tapet av flere svangerskap som tydeligvis har påvirket meg mer enn jeg har villet innrømme ovenfor meg selv.

Jeg har lovet meg selv å være åpen om vanskelige ting også når man står i det, ikke bare etterpå når alt forhåpentligvis bare er et minne av noe som var...Og selv om jeg har det kjempebra på så veldig mange måter, er det noen sår som trenger å leges...

Derfor har jeg det siste halvåret også gått i terapi hos en veldig flink dame som hjelper meg med å sette ord på ting og bearbeide alt som har skjedd av både positive og negative ting.

Å starte med terapi var en litt skummel tanke i utgangspunktet, men jeg er sååå glad for at jeg hoppet i det, og åpnet meg for en prosess som både er litt trist og vond, men mest av alt godt...

Skal aldri kimse av å snakke igjennom vondter man har gått igjennom, og forhåpentligvis få med seg nye perspektiver på veien.

Det har i hvertfall hjulpet meg, og anbefaler alle som føler de trenger noen å snakke med om å ta kontakt med en terapeut eller psykolog, som er der for deg uansett hva du har å si og kan hjelpe deg å finne ut av ting du går rundt og grubler på.

Ønsker dere alle en ny og fin uke!

//Marthe

Outfit Baby Olivia//KappAhl

Follow on snapchat//instastories: "magmaloumarthe"

CAP//Varsity

Coat//Ganni

Sweater//Gestuz

Tights//Casall

Kicks//Asvlt

Stroller//Stokke

N

GRØNT ER FREMDELES SKJØNT!

Jeg eeeeelsker grønt!! Og har blitt helt avhengig av å trene yoga for å få strukket og tøyd på denne slantre (er det et ord??!!;) kroppen som lager mye bøll med endel dusteproblemer med rygg og nakke!

Derfor ble jeg kjempehappy da jeg fikk denne grønne yogatightsen tilsendt fra Casall, som er fra deres nye høstkolleksjon! Gikk all in med en grønn skinnjakke og caps i tillegg i dag! Ja, til og med flasken endte opp i samme farge-og fra samme merke!

Mange tror kanskje yogatrening på de store treningskjedene ikke er like bra som å gå på rene yoga-studioer, men jeg er kjempefornøyd med timene hver lørdag og søndag med Svetlana på Sats Storo! I tillegg er det veldig greit å ha med barna, som storkoser seg på mini-Sats i mellomtiden!

Ønsker dere en finfin lørdag videre, og på snap/instastories kan du etterhvert se hva jeg endte opp med av shopping av vintertøy til både hun minste som starter i barnehagen neste uke, og til hun største som har startet i 2.klasse!

(Du finner meg om du søker opp "magmaloumarthe" på begge steder:)

//Marthe

Cap//H&M

Leatherjacket//Meotine

Bomber//GinaTricot

Top//Casall

Tights//Casall

Trainers//AdidasBoost

Shades//MiuMiu

Bottle//Casall