hits

oktober 2017

WHITE WEEK!!

Hei u gorgeous people!!

Denne uken har vært helt cray-cray med middager, eventer og bursdager nesten hver eneste dag!

På tirsdag var vi først på en superhyggelig middag på Presskontakterna, mens på onsdag hadde jeg et lite julebord med et par venner av meg. På torsdag avholdt Ford Norge (som jeg er ambassadør for denne høsten) en nydelig middag med en presentasjon av de nye fete Ford Fiesta modellene, og på fredag feiret vi bursdagen til en kompis som du faktisk kan se en liten videosnutt fra, om du går inn på instagrammen min !! Siste happening denne uken, var en liten fadderlunsj for Olivia i går for å feire to-års dagen hennes.

Så greit utslitt etter ukens strabaser, sovnet jeg greit tidlig i går kveld for å si det sånn, og jeg gleder meg nå til å ha en rolig (og SUPERHVIT!!) uke.

Etter en uke med relativt lite trening også, er det ikke en eneste muskel eller ledd som ikke kjennes sjuko painful, så nå blir det full fokus på trening, tøying og behandlinger fremover, så jeg ikke blir helt kokko av disse smertene.

Trenger vel egentlig å sette meg på et fly til et varmt land og tine opp, for alt blir mye så mye verre når det er kaldt!! Alternativt kunne jeg også lett vurdert ei litta fjelltur med after-ski også, inspirert av denne gorge genseren jeg brukte på tur med en venninne i Frognerparken i dag!

But not this week, tihi!!

Men er dere ikke enig i at denne turtlenecken er den perfekte ski-party genser'n med de kule stripene på skuldrene??

Jeg synes hvertfall det!:)

Aiight, gotta go to bed! I'm beat!!

Hope to see ya tomorrow!!

//Marthe

Gense//byTIMO

M+M!!

Jeg elsker bokstavsmykker, og har allerede et par med navnet til barna mine, så da vi fikk inn et nytt smykkemerke på MagMaLou, gikk jeg for forbokstavene til meg og mannen min denne gang!

Hvilke bokstaver ville du valgt?

Klem//Marthe

Necklaces//Enamel Copenhagen

HURRRRA FOR OLIVIA!!

God Mandag, Sweetiepies!!

Hos oss er det en ekstra hyggelig start på uken, siden lillegull Olivia har bursdag i dag!!

For tre år siden hadde jeg gitt opp å få en lillesøster til Emma Louise etter utallige forsøk både med assistert befruktning og prøverør som alle endte i spontanaborter.

Kroppen og hodet var blitt ganske kjørt etterhvert, så vi bestemte oss for å godta at baby nr.2 ikke stod i kortene våre. Men ikke vet jeg hva som skjedde, for bare noen få måneder etter at vi sluttet å prøve aktivt, ble jeg faktisk gravid av meg selv!! Eller, ikke helt selv da, haha!

Men ingen sykehus, ingen sprøyter eller hormoner, egguthenting eller dager med angst og spenning før man sitter der med en positiv graviditetstest bare for å miste det noen måneder senere igjen...

Jeg var fra meg av lykke, men samtidig sinnsykt redd for å miste igjen, så de tre første måneden var utrolig nervepirrende og jeg holdt på å bli litt kokko av å mentalt forberede meg på at det helt sikkert ville skje igjen...

Men det gjorde det ikke, og magen vokste som den skulle, selv om mor bare ble mindre og mindre siden jeg hadde ganske heavy svangerskapskvalme og kastet opp 20 ganger i døgnet i ni måneder, helt til en times tid før hun kom verden faktisk.

Men jeg hadde gått igjennom alt det samme på en heartbeat igjen! Nå som HUN er her, er det en helt fantastisk følelse å vite at vi faktisk klarte å holde ut og stå i de vanskelig periodene, for O er altså såååå verdt alle tårene, vondter og sorger vi har opplevd tilsammen og jeg kunne ikke vært mere takknemlig!

For Olivia er vår lille aller beste koseklump med store bunnløse øyne, deilige bollekinn og en latter som er så smittende at jeg blir helt varm bare jeg tenker på det.

Hun er litt sta, og synes ikke alltid det er like kult å dele(;), men hun øver seg og blir litt bedre på det dag for dag!

Hun elsker is mest av alt, og kan sitte i timesvis å se på Peppa Gris eller lese bøker.

Hun elsker tutten (smukken) sin, og er helt avhengig av kosene sine.

Hun er som en drøm å legge, og har et godt sovehjerte.

Hun er verdens beste til å trøste storesøster om hun gråter, og hun er som sin storesøster en skikkelige pappajente, og følger ham i alt og ett han gjør.

Jeg tar meg selv i å stirre på de noen ganger, og klype meg i armen.

For disse fine er altså mine.

Livet!! Eg takkar deg!!!!

//Marthe

CURLY SUE!!

Hey Sweetiepies!

I dag feiret vi datteren min sin 2års dag én dag på forskudd, og jeg fikk for en gangs skyld tid til å krølle håret litt. Heldigvis er det fryktelig fort gjort, så på 6-7 minutter kan du få festfrisyren helt klar bare ved å bruke en rettetang.

Jeg har akkurat fått en ny tilsendt fra Ghd, og jeg eeelsker den, og krøllene blir akkurat passe store.

Avslutningsvis brukte jeg en fixing spray fra Shu Uemura (Detail Master) for ekstra hold!

Denne uka er det endel gøy som skjer, så håper dere vil følge med på snap eller instastory for updates! Du finner meg som "magmaloumarthe" på begge:)

Klem//Marthe

EN HYLLEST TIL #METOO-GENERASJONEN!

Det kan ikke være mange som ikke har fått med seg Harvey Weinstein-saken som har pågått de siste ukene. Hollywood-mogulen har gått fra å omtrent eie hele LA-LA land til å bli en offisielt forhatt og utskjelt overgriper kjent over hele verden.

Tror ikke han noengang ante hvilke konsekvenser hans gjerninger skulle få, hverken for han selv eller for de jentene han var en jævlig overgriper og asshole mot.

Men for en stemme dette har gitt grobunn for!

Jenter og kvinner over hele verden twitrer og poster sine personlige opplevelser med emnekoden #metoo.

Jeg kunne ikke vært mere glad for at jenter i større grad enn før tør å stå frem med sine historier. Disse jentene er kjempetøffe og fortjener en stor applaus for å vise en litt tryggere veg for de som kommer etter.

Jeg vet ikke hvor mange historier jeg har opplevd selv eller hørt venninner fortelle som omhandler å bli ufrivillig tafset på, slutshamet eller å bli manipulert til å gjøre noe man ikke vil. Flere har blitt stalket og andre er blitt utsatt for hersketeknikker og sexpress på jobben.

Dessverre har altfor mange opplevd at en gutt eller mann har forgrepet seg med verst tenkelige utfall også. Og ofte føler disse jentene på en så stor skam etterpå at mange ikke tør å si fra, og mange av de som faktisk gjør det, blir ofte ikke trodd.

Som voksne ansvarlige mennesker synes jeg vi har en moralsk plikt til å bidra med større åpenhet og økt kunnskap om overgrep for å beskytte våre døtre og jenter generelt!

Skulle ønske samfunnet og spesielt skoleverket praktiserte enda større åpenhet rundt dette temaet. Jeg er sikker på at barn og ungdommer har kjempestor nytte av å lære mye mer om sex og samliv, og ikke minst om grensesetting og respekt for andres grenser også.

Usikkerhet skaper grobunn for dårlige avgjørelser, mens kunnskap gjør det motsatte.

Derfor virker det heldigvis som det er større fokus på disse temaene nå i 2017 enn da jeg selv gikk på barne-og ungdomsskolen! Men vi kan aldri snakke om noe så viktig høyt nok eller for mange ganger.

Men det er ikke bare unge gutter som trenger å lære, vi har vel alle hatt våre ymse opplevelser i voksenlivet også. Det har ikke skortet på ganske hårreisende historier bare blant meg og mine venninner i hvertfall for å si det sånn!! Det virker som om noen gutter og menn tror de kan ta seg alle mulige friheter og komme seg unna med det.

Men gutter, til info:

-Plystring på gata er bare sykt harry og veldig kleint!

-Og når dere "helt tilfeldig" gnir dere inntil en jente på en konsert eller et utested, så bør du ta heller ta beina fatt og gå hjem for en kald dusj!

-INGEN (!!) synes det er spesielt topp stemning å få tilsendt penisbilder fra fremmede på MMS! Punktum!

-Og til deg som tror at makt, penger og høy samfunnsposisjon er nok til å oppføre seg som en jævla psycho dust, that' s just pathetic man.

Menn, dere må skjønne det! Vi har ikke automatisk lyst til å ligge med deg selv om du selv synes du er en spesiell flott sort av menneskearten, du er fysisk sterkere enn oss eller du blafrer med store sedler i en bar og skryter om hva du har eller gjør.

Og selv når man møtes på en veldig hyggelig og gjensidig måte og jenta flørter tilbake med deg, betyr ikke det at hun automatisk skylder deg et ligg fordi!

Det er faktisk ikke lenge siden jeg sto og vasket hendene mine på et utested i Oslo og ante fred og ingen fare, da en drita full fyr kommer bak meg og prøver å græbbe titsa mine bakfra. Heldigvis våknet G.I.Jane i meg, så jeg fikk slått bort hendene hans, dyttet han bort og løp opp til vakten og ba de fjerne denne bavianen av et menneske som tror at slik oppførsel er ok.

Well, newsflash, it's not!!

Så jenter! Bevare, det finnes ulv i fåreklær der ute, så kvess klørne dine. Ingen menn har lov til å ta seg til rette uten ditt eget samtykke!

Så til dere menn som fremdeles synes dere kan ta dere kan gjøre nettopp dette:

SKAM DERE!

Ta deg heller en ekstra titt i speilet og oppsøk hjelp, be a Man og aksepter et nei for et nei!

Men heldigvis finnes det selvfølgelig enormt mange vidunderlige menn der ute også! Menn du ønsker som far og rollefigur for barna dine! Menn som får deg til å føle deg som verdens heldigste, som du bare vil slenge deg inn i armene til! Menn som får deg til å føle deg trygg og elsket. Som du vet bare ønsker deg vel, og ville gjort alt i verden for å beskytte deg!

Så tuuuusen takk til dere, som gjør verden et mye bedre sted å være i, i motsetning til de tikkende bombene som utgjør en trussel for våre døtre, venninner, søstre og også mødre.

Til slutt vil jeg gjerne sende en hyggelig hilsen til alle dere nydelige guttemammaer og guttepappaer der ute, som har en ekstra stor og viktig jobb! Vær tidlig ute med å snakke med sønnene deres, og lær de hvor viktig gjensidig respekt er. Så skal vi jenteforeldre selvfølgelig gjøre det samme med våre.

New Hashtag: #inittogether

//Marthe

JEG GÅR HERVED I HI!

Altså!

Snakkes til våren!

I dag var det strålende sol og sikkert over 10 grader, men jeg holdt likevel på å fryse ihjel! Så nå gleder jeg meg skikkelig til vinteren altså.

Tror jeg seriøst må investere i en termodress for å faktisk overleve denne runden!

Er det bare meg som er en så lame frysepinn?

Pliiis si vi er flere! Orker ikke være det eneste frynsete mennesket i landet her på vinters tid liksom!!

Men så har jeg da altså kjøpt meg en, ja, hold dere fast, MASSAJEPUTE med varme ( Å'jaddaisen du!!) til både ryggen og nakken, så håper den hjelper denne is-mumien av en kropp utover disse månedene andre kaller for "vakker vinter", mens jeg rolig heller mot å kalle denne perioden av året for HELL ON EARTH (!) istedenfor.

Men har heldigvis også gått til innkjøp av noe av det deiligste-jeg-noen-gang-har-puttet-bena-mine-oppi av noen sko! Nemlig disse fluffy diggesene fra et merke jeg kom over i fjor og bare MÅTTE ta inn på MagMaLou.

Så er du i nærheten av Frogner, må du bare komme innom og plante de stakkars stivfrosne tærne dine inn i disse godsakene, og jeg lover deg at du aldri kommer til å gå i noe annet resten av vinteren!

Sees på "Maggan" da eller?:):)

Ps: A big fat scarf away keeps the doctor away!!!

//:Marthe

FauxFur//StandOfficial

Scarf//ArnieSays

Tracks//NeoNoir

Boots//Inuikii

(All from MagMaLou)

#egenreklame

EN LITEN HØSTKLEM...

#Annonse

Ciao Bellas!

Flere har spurt meg siste tiden om hvordan det går med siste kolleksjonen vår, som vi lagde i samarbeid med Vanessa Rudjord og lanserte i slutten av august.

Vanligvis er det en del virak og PR som gjøres i sammenheng med nylanseringer, men det har ikke føltes helt riktig denne gang.

Sikkert mange av dere som nå har hørt Synnøve og Vanessas siste podinnlegg, og fått med dere den ufattelige triste nyheten om at V nylig mistet to av sine nære familiemedlemmer i løpet av veldig kort tid!

Og i respekt for henne og familien la vi selvfølgelig vår nylanserte Vanessa Rudjord x byMAGMALOU-kolleksjon litt på is for en stund, da alle våre tanker har vært hos henne i denne vanskelige perioden og det har som sagt ikke føltes riktig å gjøre noe som føles så uviktig i forhold til at noen har mistet noen så nære en.

Nå har det gått noen uker, og jeg er sikker på at sorgen er like frisk og sterk enda, og jeg får vondt langt inni hjerterota av å tenke på hvor vondt folk faktisk har det når man går igjennom en sorgperiode.

Da besteforeldrene mine gikk bort da jeg var i starten på tjueårene, var det som et sjokk både for meg og familien min, enda de var blitt eldre og hadde rundet 80 år. Jeg hadde alltid følt at de var udødelige, så da jeg åpnet avisen og så dødsannonsen deres for første gang, synes jeg det var helt uvirkelig og var helt utrøstelig i mange uker etter begravelsen.

Jeg dealer ikke med sorg så bra, selv om jeg har vært nødt til å forholde meg til en rekke spontanaborter og burde vært litt "rutinert" med å kjenne på sorgprosesser. Men jeg tror ikke jeg er blitt noe som helst "bedre" til det faktisk, og jeg orker egentlig ikke tanken på gå igjennom en slik prosess til.

Jeg er livredd for den bunnløse sorgen det er å miste noen, men dessverre så er det sånn at vi alle skal samme veg til slutt. Og alle kommer til å oppleve å miste noen i løpet av livet også. Selv om det ikke er en trøst i seg selv, prøver jeg å finne en slags ro av å vite at "sånn er livet" og en slags aksept for det. Men tror helt ærlig det vil kreve mange terapitimer til, før jeg er helt hundre prosent der for å si det sånn...

Uansett tenkte jeg bare å si at hvis du er en av de som sitter og savner en nær deg du er veldig glad i akkurat nå, så vit at du ikke er alene...Og en vakker dag vil alt føles litt lettere igjen, selv om sorgen og savnet aldri vil bli glemt.

Så, tilbake til det første spørsmålet om hvordan det går med kolleksjonen. Vi har fått sååå mange fine tilbakemeldinger både på visningen og plaggene! Og spesielt koselig er det at ullkåpene, som har vært V sitt ekstra lille "hjertebarn" og heter "Hug Me Coat", har flydd avgårde, og i sort har den vært utsolgt en stund allerede.

But hey, good news, peeps, på fredag kommer den tilbake in stock, og du kan allerede nå forhåndskjøpe den enten på Webshoppen eller i butikken på Frogner!

Så om du trenger litt ekstra varme og en klem på veien i høst, er "Hug Me Coat" verdens diggeste kåpe spør du meg!

Nå skal jeg snart på akkupunktur og massasje for å løsne på firehundreogførti muskelknuter, så må løpe av gårde.

Men en ønsker deg en nydelig tirsdag videre!

Klem//Marthe

Pia picture perfect in pink!

Darja mixes casuals with the coat!

Synnøve keeps her look "tidy" with a simple tee!

Ps: bilder fra V sin instagramkonto

NYTT KAMERA, OG NYE PLANER!!

Hei søtnoser, og god søndag!

Håper dere har hatt en nydelig uke!

Min har vært i overkant hektisk, og jeg gleder meg til noen rolige dager denne uka, selv om jeg egentlig skulle ha dratt til Bulgaria i morgen på fabrikkreise. Men jeg vil heller prioritere barna og trening denne uka, så får jeg heller gjøre møtene over FaceTime!

Også har jeg kjøpt meg nytt kamera, så nå skal jeg kose meg med å lage makeup videoer fremover også. Har egentlig savnet å jobbe mye mere med sminke som jeg gjorde mere av før jeg startet butikken og klesmerket, men nå blir det forhåpentligvis andre boller!!

Gjerne send meg spørsmål om dere har noen spm eller innspill på hvilke videoer dere kunne tenke dere å se da!

Snakkast!

Klem//Marthe

Jakke//Gestuz

Genser//ByTIMO

Skjørt//NeoNoir

Boots//SinceOslo

NYFORELSKET!!!

#annonse

Jeg elsker å kjøre bil!!

Det er noe med det å sitte i en bil og kjøre fra A til B med favorittlåtene så høyt at du bare vil synge med for full hals, uten at noen klager på støynivået! Eller å kjøre til sommerhuset på Sørlandet eller hytta på fjellet og bare nyte synet av Norges nydelige natur som suser forbi og glede seg til en helg med bare kos og chill.

Desto eldre jeg blir, desto mer kresen blir jeg til hvilken bil jeg faktisk kjører! Jeg stiller for eksempel mye strengere krav til sikkerhet – spesielt etter at jeg fikk barn selvfølgelig. Nå for tiden kjører jeg lykkelig rundt i markedets mest avanserte småbil, og kan endelig røpe at jeg er så heldig å ha blitt ambassadør for nye Ford Fiesta denne høsten. Og halleluja, jeg er rett og slett litt nyforelsket i min nye, røde bestevenn; en Ford Fiesta Titanium.

Jeg kjører generelt ganske mye, spesielt bykjøring, og jeg må si at denne lille rakkeren rett og slett gjør livet mitt litt enklere for meg for tiden! For selv om jeg faktisk må innrømme at jeg er en jævel til å lukeparkere (not kidding!!), så har denne herligheten parkeringsassistanse så den kan så godt som parkere seg selv, og for en med rygg-og nakkeproblemer er det ekstra digg med blindsonevarsler i sidespeilene, så jeg ikke trenger å vri av hodet for å dobbeltsjekke om det ligger en bil ved siden av. I tillegg har den mange andre funksjoner jeg gleder meg til å fortelle om, men først må vi snakke litt om det fantastiske eventet Ford of Europe arrangerte tidligere i sommer!!

Jeg og andre norske og internasjonale influencere og journalister ble invitert med på en helt fantastisk tur i Valladolid i Spania. En liten, sjarmerende landsby nord for Madrid. Vi bodde på et gammelt kloster fra 1700-tallet som var så vakkert at jeg holdt på å miste pusten!!!! Stedet skapte en fantastisk ramme rundt lanseringen av de fem nye Ford Fiesta variantene Titanium, ST-Line og Vignale - samt preview av Fiesta ST og Fiesta Active som lanseres neste år.

Jeg har tenkt at det sikkert ikke er så lett å finne ut hvordan du skal få jenter til å interessere seg for bil og bilkjøp. Selv er det ikke så ofte jeg blir fersket i samtaler som omhandler hestekrefter og motor akkurat, men når det gjelder design, form, lyd og farge - da er jeg plutselig en langt bedre lytter! Derfor synes jeg Ford var supersmarte da de hadde bygget opp et teknologi eller "Experience Center" der alle kunne oppleve bilen på en litt annerledes måte. Ulike rom på senteret presenterte ulike deler av bilen. Et rom kunne for eksempel minne om et spøkelseshus på Tivoli, der du går inn i total mørke. Her måtte du bruke sansene til å føle deg frem i gangene som var dekket av ulike materialer brukt for å bygge en Ford Fiesta. Veldig kult!

En annen kul måte å tilnærme seg de ulike modellenes egenskaper på, var ved bruk av smak. Alkoholfrie drikker med frukt- og grønnsaksmak blandet med flytende nitrogen ble linet opp, og hver modell hadde to ulike signaturdrikker man skulle gjette seg frem til! Ikke for å skryte, men jeg klarte alle sammen, haha!!

Må nevne lydanlegg-rommet også! Nye Ford Fiesta er tilgjengelig med B&O PLAY-anlegg med superbra lyd, men dette må jeg skrive om senere, for nå må jeg nesten løpe ut i sola og nyte de siste soldagene før høsten og kulden tar helt overhånd! Jeg har heldigvis rattvarme på min nye Fiesta, så nå kan vinteren bare komme!

I'M READY FOR YA!!!

Men er dere keeneyy på en testdrive, så ikke nøl med å ta kontakt med din nærmeste Ford-forhandler (som du kan finne på Ford.no), så hjelper de deg å finne hvilken modell som passer best for deg!!

Vroom Vroom!!

/Marthe

MENTOR, MOGUL & MOTHER!

Jeg har en topp 10 liste over Top Notch Boss Ladies jeg ser skikkelig opp til, som både har syke business skills i tillegg til gode familieverdier.

Og PR-Guru KELLY CUTRONE, kjent fra The Hills, The City og den amerikanske versjonen av Topmodel, har vært fast gjenganger på denne lista mi i mange år!!

Så da jeg fikk muligheten til å møte henne sist gang jeg var i NEW YORK under Fashion Week i september, glemte jeg all falsk beskjedenhet (og at jeg ikke har skrevet eller gjort noen intervjuer omtrent siden 2006 typ, aiaiai!!) Jeg gikk all inn og stilte alle spørsmålene jeg alltid har tenkt jeg skal spørre de jeg ser opp til som kvinnelige ledere, mentorer, mammaer og inspirasjonskilder.

Derfor krysset jeg ikke bare fingrene for at gamle journalistkunnskaper ikke hadde visnet helt, men også bena for at jeg ikke skulle tisse på meg av nervøsitet eller excitement, haha!!

Og hele intervjuet kan du lese her i sin fullhet, på selveste Internasjonale Jentedagen(!) og for første gang publisert i Vixen Magazine, samt få med dere nyheten om at hun selv personlig hadde håndplukket en norsk skodesigner, Helene Westbye, til en samarbeidsvisning med den amerikanske designeren Mimi Prober under New York Fashion Week.

(FYI: Helene Westby er en god venninne av meg og MagMaLou selger i perioder enkelte skostyles fra kolleksjonene hennes.)

Enjoy The Read!

Klem, Marthe

W.E.E.K.E.N.D!!

Gooood fredag, Honey Pies!!

Er dere like klar for helg som meg i den strålende solen? Jeg merker jeg blir skikkelig glad langt inne i sjela når det er fint vær, og skal rett og slett feire det med et glass vin med en venninne i kveld!

I dag har vært en skikkelig kosedag som startet med besøk av nydelige Synnøve Skarbø, som jeg sminket klar til en reklamefilm. Siden Synnøve er over gjennomsnittlig opptatt av å ha det ryddig, tenkte jeg at herregud, nå får hun sikkert angst og indre uro av de tusen par skoene i gangen, klesvasken og tørkestativet i stua og barneleker strødd utover gulvet. Er ikke like lett å holde huset ryddig merker jeg, så mulig jeg må adoptere noen triks fra programmet hennes "Norske Rotehjem"!!!

Etter det ble jeg skikkelig skjemt bort av jentene på Eco.Cult, der jeg fikk fresha opp håret og fikk en lenge etterlengtet manikyr, før jeg dro innom kontoret og jobbet litt med sommerens skokolleksjon.

I kveld kommer en barndomsvenninne på besøk, og vi skal ned på Champagneria og F6 etterpå, men tenker det blir ganske rolig, siden hun skal kjøre hjem til Sandefjord tidlig i morgen og på jobb!

Men nå må jeg løpe, så ha en nydelig helg så lenge, så sees vi på snap og instastory!

Klem//Marthe

TEKNISK INKOMPETENT, MEN HOPPER I DET!

Hi there Sweetie Pies!

Klokken er faktisk over 02 på natten, og jeg får ikke sove fordi jeg har altfor mye som surrer oppe i hodet mitt!

Know the feeling??

Vanligvis setter jeg på en meditasjonsapp med søvnfokus de gangene jeg ikke sovner med én gang hodet faller ned på puta, men jeg er litt for gira til det også kjennes det ut som...eller for rastløs kanskje?

Og nettopp det er vel det som kjennetegner oss nattmennesker aller best, nemlig at kreativiteten begynner å boble som verst etter kl.21 og frem til typ nå.

I hvertfall for min del.

Funket greit før barn kan du si, men kanskje ikke like godt nå må jeg innrømme! Men heldigvis har barna gode sovehjerter på natten, så våkenetter på grunn av dét er det takk og lov lenge siden sist vi opplevde.

Men jeg elsker egentlig denne tankeboblen som kommer poppende på kvelden, og sprekker som en ballong stappfull av tanker og ideer. Noen er bra og noen er krise, haha, men da er det bare å notere ned absolutt alt, så man husker det til dagen etterpå og kan se på det med friske øyne igjen.

Men i dag lærte jeg noe gøy som jeg har hatt lyst til å gjøre lenge, så det er sikkert derfor jeg er litt ADHD akkurat nå! Jeg, som er selvutnevnt teknisk inkompetent (!!) og har hundre prosent aversjon mot alt som egentlig heter pc'er og mac'er og har egentlig nok med å skrive bloggen og logge meg inn og ut av mailkontoene mine hver dag, har nemlig lært meg å.....D R U M R O L L...: redigere videoer!!

Ja, det var ikke værre enn som så!! Men for meg som tror at alle IT-produkter fører en slags konspirasjonskrig mot meg, var det huuuge!!! Så nå ligger min første lille inspo-viddois ute på instagrammen min, og jeg håper jeg får tid fremover til å lage flere og lære meg det skikkelig!

Jeg vet ikke om det går an å legge ut disse videoene på dette bloggformatet for å være helt ærlig, jeg vet isåfall ikke hvordan jeg gjør det enda!! Men finner jeg ut av det, kommer jeg til å legge de ut her også!

Jeg må innrømme at jeg har skikkelig savnet å jobbe med video-og TV-formatet, både foran og bak kamera, for det er en helt annen dynamikk enn å bare ta stillbilder til foto! Back in the days under journaliststudiene i Trondheim var jeg faktisk med i den lokale Student-TV gruppa, og selv om jeg egentlig da var altfor beskjeden til å føle meg helt komf foran kamera, var det uansett kjempebra trening å komme seg litt ut av komfortsonen og hoppe i det likevel noen ganger. Men jeg husker også de sene kveldene vi satt på redigeringsrommet, og den spesielle stemningen som er når man setter sammen klipp, legger til musikk og vips så er det en story og OUT THERE liksom. Sååå digg følelse!

( Nå skal det sies at jeg ikke var så stødig akkurat med redigeringsbiten da heller, så takk til Jonna og Erling & Co i Dokumentar-gjengen som stort sett fixa mekkinga mens jeg jeg bare satt og hadde innspill hele tiden, hehe)

Og etter jeg ble stylist og make-up artist har jeg jobbet med utallige program og sendinger behind the scenes, og elsket det like mye!

Men hvorfor ikke skape sitt eget litt video-univers, så kan man vise på en mye mere visuell måte hva man gjør og opplever fra dag til dag?? Ikke sånn hva-har-du-på-brødskiva-di opplegg liksom, men jeg håper jeg kan inspirere litt ( hvertfall noen, haha) både når det kommer til mote, skjønnhet og happenings, men også litt trening og reise!

Jeg gleder meg!

Men nå er det absolutt sovings-AND NO CAMERAS ALLOWED;)

G'Night!!

Klem//Marthe

Ps: tusen takk til dronningen av make-up tutorials, @Dajanamakeup, for en superbra lesson i dag! U'r the Best!

Ootd:

Fauxfur//Gestuz

Knit//DesignerRemix

Pants//Gestuz

Boots//Inuikii

Bag//JimRickey

All MagMaLou (egenreklane)

Scarf//Gucci

NYDELIGE DARJA I BLACK HUG ME COAT FRA VANESSA RUDJORD X BYMAGMALOU!

God tirsdag alle sammen!

Følger du ikke denne dama på Instagram enda, bør du søke opp Darja Barannik and hit the follow button. Darja er kjent for sin klassiske stil blandet med spennende innslag av farger, struktur og mønstre.

Og her har hun mixet vår sorte ullkåpe fra Vanessa-kolleksjonen, med vår highwaist skinnbukse (On Fire Pants), en deilig klassisk strikk og lekre boots fra Balenciaga.

Purely Fall Perfection!

Den sorte kåpen er for øyeblikket utsolgt i både butikken og på nettbutikken, men kommer straks tilbake in stock om et par uker! Inntil da kan dere ringe 97041888 eller sende Mail til post@magmalou.no for å stå på venteliste:)

Kåpen finnes forøvrig i rosa også, og eeeeer så fiiiin, og var faktisk på forsiden av VG MIN MOTE i dag også! Den har vi noen få igjen av, så bare gå inn HER om du vil tulle deg inn i rosa deilig ull og holde deg varm resten av vinteren!

Big Black & Pink Hug // Marthe

FOTBALLKAMP, JENTEKVELD OG SKAL VI DANSE!

God søndag skjønninger!

Håper alle har hatt en toppers helg!! Min har vært finfin med jentekveld og bobler på fredag, deilig lunsj med et vennepar på Mathallen lørdag formiddag, før jeg ganske spontant kastet meg rundt og ble med en venninne på "Skal Vi Danse"-innspillingen på kvelden.

Jeg har en liten obsession på danseprogrammer, og kunne altså ha ha drept for å få vært med og svingt seg på parketten, så nå er det bare å bli kjendis og håpe man blir spurt en vakker dag, haha!

Søndagen var vi en mannsterk heiagjeng fra familien Valeberg, da Emma Lou spilte fotballkamp på Høybråten, og jeg følte meg som en skikkelig ivrig soccer mum der jeg sto og ropte "bra!", "skyt" og "kom igjen" fra sidelinjen! Og jeg er nesten litt flau over å innrømme hvor stolt jeg faktisk ble da hun fyrte av et skudd som gikk rett i kassa og jeg omtrent mista det! Jeg merker jeg må ta meg skikkelig sammen liksom for å ikke bli en sånn klein og usjarmerende forelder som står og skriker til barna, kjefter på dommeren og distraherer motstanderlaget, hehe!

Men gøy med engasjement da! Bare greit å justere litt kanskje?!

Nå er det kanskje høstferie for mange av dere?

Selv er det normal uke for oss, men jeg håper å få trent mest mulig denne uka, i håp om at nakken skal bli litt bedre. Og i løpet av uka lanserer vi også en veldig spennende nyhet jeg gleder meg til å dele!

Until then...

Snakkast!!

Klem//Marthe

Dagens Soccer Mum Outfit:

Lue//Ganni

Jakke//StandOfficial

Tights//Casall

Boots//Inuikii