hits

november 2016

BRUN UTEN SOL!

Dere som følger meg fast vet at jeg sliter med pigmentforandringer i huden når jeg soler meg, så løsningen for meg når jeg ønsker meg litt mere glød er rett og slett å jukse!!!

Enten bruker jeg SunSpa sin Tan-In-A-Can spray som gir en kjempefin farge uten lukt, eller så går jeg innom Spraytanhuset på Majorstua og får en skikkelig fin og gylden farge som varer litt lengre!

Ha en solrik novembermandag videre, og husk å smør deg med faktor hele året for å unngå solskader!

//Marthe

Skjørtet er fra byMAGMALOU sin sommerkolleksjon//2017 og er i butikk fra mars!

ALOHA OSLOVE!

I går ettermiddag kom vi endelig hjem etter et helt døgn stuck på diverse fly fra Hawaii til Oslo, og jeg må bare si at jeg elsker foreldrene mine litt ekstra mye i dag som inviterte barna rett på overnatting hos dem, så vi kunne pakke ut og fixe litt til jul og advent i ro og fred, mens barna kunne kose seg hos "momma og moffa"!

Men helt ærlig ble det hverken utpakking, rydding eller juleorging!

Etter en laaang varm dusj etter vårt første møte med kulden igjen, sloknet vi begge to klokken syv!!! Hadde gledet meg vilt til en hel natts uavbrutt søvn og ei varm vinterdyne, så våknet deilig uthvilt allerede 06 i dag tidlig-uten hjelp av hverken våkne barn eller vekkerklokken!

Har hatt en fantastisk fin ferie,og tror barna også har satt pris på denne opplevelsen, selv om hun yngste er for liten til å huske det i fremtiden.

But hey, that's why we've taken lot's of pics!!

Denne turen har vært et deilig og varmt lite avbrekk fra hverdagen, før en superhektisk førjulsperiode setter i gang for fullt denne uka!

Men i dag blir det forhåpentligvis tid til litt adventspynting også...

Håper du selv hadde en finfin første søndag i advent i går også, så sees vi her inne igjen veldig snart!

Klem//Marthe

B.I.G.I.S.L.A.N.D.!

De fire siste dagene har vi vært på besøk hos min amerikanske familie på Big Island, og vi har kost oss gluggers!

Denne øya er så unik, fin og fantastisk at jeg kjenner det er skikkelig trist å reise tilbake allerede! Men jobb og skole venter på både store og små, så i morgen tidlig vender vi nesa hjemover mot Oslo igjen!

Men om du selv skal til Big Island snart, har jeg hvertfall noen strandtips du bør sjekke ut!

Kua Beach: visstnok kåret til en av verdens ti fineste strender med kritthvit strand og turkis vann!

Mauna Kea Beach: Resort strand med lang sandstrand og bar.

King Kameha Meha Beach: Rett i sentrum og veldig barnevennlig!

Mahalo Hawaii-hope to see u again very soon!

//Marthe

Jumpsuit//ByTIMO

Shades//Victoria Beckham

ELSK PÅ LEO PRINT!

Jeg synes det kan være litt vanskelig med Leo print, for det ser lett litt "cheap" ut. Men denne kjolen fra Ganni synes jeg har de perfekte sjatteringene i riktig nyanse! I tillegg er den laget av stretchy mesh med innsving i livet, så kjolen passer de aller fleste kroppstyper!

Tenker det blir denne eller en blomstrete jumpsuit på under kveldens Thanksgiving middag!

Ha en nydelig Black Friday da, dere!

(Minner om 20% på alle items både på MagMaLou Conseptstore, webshoppen magmalou.com og miinto.no!:)

//Marthe

ØNSKER MEG DETTE TIL JUL!

Aloha kjære lesere!

Det har ikke vært så lett å oppdatere bloggen på ferie som jeg trodde! Reiser for første gang som en familie på 4 isteden for 3, og det krever jo litt mere av oss voksne enn vi er vant til! To aktive søtnoser trenger foreldre som henger med i svingene, og ikke sitter med nesa nede i mobilen hele tiden! Men er faktisk utrolig digg å være mindre på nett og mindre tilgjengelig enn man er til hverdags også!

Men jeg sjekket såvidt Facebook i går, og kom over en video som fikk tårene til å trille! En video av en liten gutt som gråt over å ha mistet familien sin etter et gass angrep i Syria... Jeg kjenner på en så fryktelig stor frustrasjon og sinne over at så mange barn lever under så forferdelige omstendigheter at jeg har nesten ikke ord...

At det finnes voksne mennesker der ute som vel vitende påfører uskyldige barn traumer, skader og forferdelige minner for resten av livet er mer enn jeg kan forstå.

Jeg vil ikke føle på kun maktesløshet rundt dette. Og selv om det ikke er mye, har jeg hvertfall bestemt meg for at venner og familie ikke kommer til å få noe særlig med julegaver i år...

Jeg vil heller donere penger til formål som hjelper barn i krigsherjede land eller som er på flukt. Jeg kommer til å oppfordre dem til å gjøre det samme,og håper også jeg kan inspirere noen av dere kjære lesere til å gjøre det samme.

I mellomtiden skal jeg fortsette være takknemlig for at vi bor i Norge, og har muligheten til å la barna våre vokse opp trygge og beskyttet.

Klem fra en tankefull mamma...

//Marthe

UP FOR GRABS PÅ TISE!

Har endelig skaffet meg Tise-konto, og selger denne godbiten av en silkekjole jeg har med meg til Hawaii, men kun brukt én gang tidligere på visningen av Kygo sin første kolleksjon på taket av Steen & Strøm!

Veeeldig pent brukt, og god som ny!

Så har du ikke lastet opp tise-appen enda, finner du den på app-store!

Har masse andre godsaker der også!

Mahalo!

Klem fra Big Island!

MIN NYE "LBD"!

Vanligvis tenker man på "den lille sorte" (The Little Black Dress) når man tenker på dette uttrykket. Men jeg har lenge lett etter en sort LANG kjole (LONG Black Dress), som jeg kan dresse opp og ned.

Siden jeg ikke fant "The Perfect One", var det like greit å designe en selv, hehe!

Resultatet ble en sort blondekjole med skrå skulder, som man like gjerne kan bruke til høye hæler eller flats! Selv valgte jeg å style den med sandaler til gårsdagens bursdagsfeiring av en venninne her på Hawaii.

Kjolen kommer i butikk i mars (da også i blått)!

I mellomtiden kan du shoppe byMAGMALOU både på vår egen NETTBUTIKK eller hos Miinto.no!

Fortsatt gooood søndag!

//Marthe

HOME AT LAST!

Aloha!!

Det er sinnsykt stas å være tilbake på Hawaii hvor jeg og mannen min bodde skoleåret 2003/2004!

Magnus tok et utvekslingsår fra NTNU, mens jeg gikk på en hudpleie-og makeup skole.

Her fikk vi vårt første kjæledyr sammen (en kampfisk ved navn Gunnar!!), vår første bil (en sliten Toyota som hadde rustet igjennom taket, så ble en finfin cabriolet;) og det var også her Magnus fridde til meg!

Så dette stedet betyr veldig mye for oss, og jeg gleder meg til å bli kjent med øya på nytt igjen!

Nå bor vi på Oahu, men skal også noen dager til Big Island, så gjerne heng med på snap da vel?!?:)

Klem//Marthe

Skirt//byMAGMALOU(ss17)

Top//Ganni

HAWAII OSLO!

Akkurat nå sitter vi under et supersjarmerende tre med grønne flaskelanterner hengende,og spiser endelig en deilig frokost etter en laaang reise til Hawaii og en veldig kort natts søvn på hotellet vårt, The Modern Honolulu!

Flyturen ble litt mer strabasiøs enn vi håpet på, da minstemann gråt de ni første timene, som til slutt eksploderte i et voldsomt omgangssyke- hurra-meg-rundt opplegg på flyet til San Francisco!

Stakar vennen!

Men ingen av oss andre ser ut til å ha fått det, så mulig det var noe hun har spist eller noe. Uansett, det forsvant like fort som det kom, så vi kom oss til slutt til Honolulu!

Og nå kan ferien endelig starte...

Følg gjerne snapstories også på "magmaloumarthe":)

Klem//Marthe

På Gardemoen før avreise!

Moi:

Cardigan//Gestuz

Leatherjacket//Meotine

Sweater//ArnieSays

Pants//ArnieSays

Sneakers//AdidasBoost (sponset)

Emma Lou:

All from//Lindex

STILLE FØR...TROPISKE TILSTANDER!!

Det nærmer seg desember og full julestemning, men før den tid stikker jeg til et varmere sted for å varme opp kroppen min litt! På onsdag reiser hele familien til Hawaii, og jeg gleder meg sjukt mye!

Hvertfall til å komme frem!

Ikke fullt like mye til selve flyturen, med en aktiv ett-åring og masse vondter i rygg og nakke!

Det er derfor det har vært litt stille her inne siste dagene! Fordi jeg skjønner at 24 timer på et fly kommer til å bli et mareritt om jeg får masse låsninger! Så de siste dagene har det vært full fokus på å trene masse styrke og yoga, fått dypmassasje og vært hos kiropraktor.

Så detta må vel gå bra?

Satser på det!

Men håper også på å få blogget litt fra ferien! Gleder meg til å vise dere "mitt Hawaii", der jeg og mannen min bodde back in the days i 2003/2004...

Så heng med!

Flyet går kl.10:00!

Aloha, Hawaii!!

//Marthe

Bildet over er tatt i sommer i Sandefjord altså, men merker at jeg gleder meg til å kunne kaste parkasen og slenge på meg en bikini istedenfor!

ALL BLACK!

Sort har aldri vært en "sørgefarge" for min del, så jeg bruker ofte sorte plagg i alle mulige slags anledninger! Som f.eks. dagens "Farsdag"!

Jeg elsker dette volumiøse skjørtet fra Ganni, min flere år gammel skinnjakkefavoritt fra Gestuz og mitt nye belte fra Gucci, som jeg har hatt på ønskelisten i laaang, lang tid!

I tillegg elsker jeg måten Dolce & Gabbana alltid "over-accessoirer" deres kampanjer og runway-shows, så jeg prøvde meg på en look litt inspirert av de, med en oversized hårbøyle med resten av håret oppsatt i en helt enkel knute.

En veldig enkel måte å tilføre det lille ekstra på en outfit!

Klem//Marthe

Headpiece//Ganni

DADDY'S GIRL(S)!

I en familie med nesten bare jenter, er det topp å vite at de to guttealibiene som faktisk er der, er av aller beste sort!

Takk til pappa Hans, for at du alltid er en evig kilde til inspirasjon og en læremester i livet, både for meg og søstrene mine.

Og for at du og mamma utrettelig stiller opp for både oss og barnebarna deres uansett hva det skulle være.

Og takk til kjæresten min de siste 16 årene, Magnus, som er et fantastisk forbilde for våre døtre og en sjukt digg ektemann.

Du er snill, raus, konsekvent, interessert, rettferdig, morsom og ekstremt tålmodig! Men du er ingen push-over og setter grenser. Du er pålitelig, engasjert og ja, rett og slett hot, spør du meg!

Jeg føler meg heldig, og det gjør Emma Louise og Olivia også som får ha deg som pappaen sin!

Vi elsker dere begge, og gratulerer med farsdagen!

//Marthe//Emma Louise//Olivia//

BYMAGMALOU x MIINTO

Nå har vi endelig lansert byMAGMALOU på Miinto.no, jeey!

Så hvis du (som meg;) synes at mor også fortjener en liten oppmerksomhet selv om det er farsdag på søndag, så klikk deg inn HER da vel! Digge baseplagg, comfy hverdagskjoler du kan dresse opp og ned og flatterende jumpsuits er blandt godbitene du kan klikke hjem til deg!

Og det beste av alt: I tillegg til nyhetene fra aw16, ligger resterende varer fra forrige kolleksjoner ute til hele 20-70%!

Happy Shopping!

//Marthe

TEMPERATURSKIFTE!

Siden det er blitt skikkelig beinkaldt og vinter ute, dro jeg til med en blomstrete kjole på gårsdagens bursdagsfeiring av mannen min. Jeg trenger virkelig noe som kan minne meg om sol og sommer nå som minusgradene kryper iskaldt oppover ørene mine!

Og apropos temperatur!

Det gikk iskaldt nedover ryggen min i dag tidlig, da jeg innså at vi alle har våknet opp til en verden som tydeligvis er blitt totalt snudd opp ned på hodet!

Når ble det OK at verdens mektigste land kan velge en rasistisk, mannsjåvinistisk og bøllete realitystjerne til president?

Glad mine døtre ikke skal vokse opp i et land med ledere som han!

America-Shame On You!

Glad jeg har en mann i livet mitt som virkelig er et kjempegodt forbilde for døtrene mine!

Amerika bør låse sine inne fremover, om det er en mann som Trump de ønsker ha ved roret!

SICK!

#michelleforpresident

//Marthe

BEHIND THE SCENES!

På søndag var vi på den årlige Se & Hør-gallaen, som virkelig kickstarter årets festsesong! Og "Kjendisgallaen" leverte også i år, med utdeling av ulike priser på Chat Noir først, etterfulgt av et heidundrandes sjøslag av en fest på Grand etterpå!

Men det aller koseligste med sånne fester er alltid et skikkelig bra glamvors med gode venninner først! Marte hadde invitert en fin liten gjeng hjem til seg på bobler og sashimi, og vi var så heldige å få hårstyling av flinke Iris fra "Hairport"! Selv fikk jeg være litt kreativ med make-up kostene mine igjen, og sminket alle jentene!

Hooket opp med fineste Silje og Benedichte også, på selve festen.

Følte meg såååå fin i denne fantastiske jumpsuiten designet av min venninne og superstylista, Marte Krogh! Og for alle dere som drømmer om et eget skreddersydd haute-couture plagg, åpner hun sitt eget Atelier i Behrensgate på Frogner nå før jul, så det er bare å glede seg!!:)

Benedichte hadde på en kjole fra sin egen Billie and Me-kolleksjon, mens Silje hadde kjøpt denne nydelige gullkjolen i Paris!

Skjønne Janka Polliani, blogger og programleder for årets Topmodel, kom også til utdelingen hvor hun var nominert til Årets Kjendisblogger.

Vibeke looking smashing i en kjole også fra "Koma by Marte", mens Celine hadde på seg lakkbukser fra H&M og topp fra det norske merket, Soohia! Selv ser jeg bare totally lost ut, haha!

Møtte også "trønderfrend" og kulturminister, Linda Helleland. Måtte takke henne for at hun valgte å gå i mitt eget merke, byMAGMALOU (Pia Print Dress), da hun kom for å undervære Oslo Runway sist februar! Kjolen ble utsolgt ganske kjapt etter dét, så det var sykt gøy!!

Utrolig kult, og ikke minst viktig, med en minister som bryr seg om og støtter opp om norsk design!

Må slenge inn noen vors-bilder også, hvor vi helt naturlig poserer på verdens mest naturlige sted å ta bilder på. In Tha Shower, haha!

Men gøy var det i hvertfall!!:):)

TrendAlert denne høsten: L.A.K.K.!

Dresscode: Black n'Red! #ikkeplanlagt

Marte i egen design!

Pants on Point!

Tomas & Knut

Elsker denne jumpen med sommerfuglermer!

Blondene er håndplukket i Paris! J'ADORE!

Denne uken skal det nå jobbes på spreng med vår neste høst-kolleksjon, så tar gjerne i mot hint, tips og innspill på hva dere ønsker å se til neste vinter!

Ellers har faktisk mannen min bursdag i dag, som skal feires på restauranten Bonlio! Så om du vil få updates derfra blant annet mye gøy som skjer fremover, er det bare å henge med på snap!

"Magmaloumarthe" is my name;)

//Marthe

TAKE A BOW!

Bow-tie kjoler er skikkelig "in" for tiden, og vi har en egen versjon av sløyfekjolen vi har kalt "Anki Bow Dress", som kommer ut på webshoppen vår neste uke!

Inntil videre kan dere ringe direkte til butikken(97041888), så sender vi selvfølgelig over hele landet:)

Go'Lørrdah!

//Marthe

www.magmaloumarthe.com

THERE IS A NEW FRAGRANCE IN TOWN!

Gratulerer så masse til Alexx Alexxander med både pris som verdens beste illusjonist 2016 og med lanseringen av sin helt nye parfyme!

Kommer tilbake med mere info om de nye duftene altså, men er litt sent nå og øynene mine går faktisk nesten i kryss, så det får bli i en annen dag:)

Men jeg kan hvertfall si så mye som at herreduften, den kommer jeg ærlig talt til å bruke mye selv, for den var bare helt rå!

Duftene kommer for salg på hele Fredrik&Louisa kjeden etterhvert, så her er det bare å sette de opp på ønskelista til jul først som sist!

Alexx skal forresten holde et forrykende show i Oslo Konserthus 11.november kl.20!

Jeg skal definitivt dit-skal du?:)

Billetter kan kjøpes HER!

#invitert

//Marthe

Ootd:

FauxFur//byTIMO

JEANS//Lindex

Top//Topshop

Boots//Topshop

Belt//Gucci

CAMO COLOURS!

Merker dessverre på aldersgikta at det blir kaldere og kaldere nå om dagen!

(Hilsen en som aller helst vil ha 20+ hele året!!)

Så hva er vel bedre enn å bare innta sofakroken, tulle seg inn i et chunky kosepledd med en god kopp te og sette på en awsome Netflix-serie??

Ingenting.

Egentlig!

Men grønne skinnbyxor og en oversized kamo-jakke kan jo være et godt fashion-alternativ i det minste??

#tihi

//m

Coat//Stand

Pantalonis//DryLake

Shoesies//Ganni

Tee//Gestuz