hits

MagMalou

Ready SET Go!

Hey Honeypies!!

Nå florerer motebildet av wrapskjørt og kjoler om dagen, og vi har akkurat fått inn en favoritt fra GANNI jeg lenge har gledet meg lenge til å bruke!

Elsker denne toppen og skjørtet i mesh, som man kan bruke som et sett eller hver for seg!

Skjørtet er kult med bare en t-skjorte eller strikkegenser og sneakers til, mens toppen funker jo til alt av bukser og skjørt, være seg jobb eller julebord!

I går var jeg på Champagneria og F6 med en venninne av meg (som dere kan følge på @bybenedichte) , mens i kveld får vi besøk av en barndomsvenninne med familie, så barna gleder seg vilt på overnattingsbesøk av to små jenter, mens Magnus tror jeg skal servere no skikkelig digg, så jeg håper jeg rekker å legge ut både oppskrift og bilder i morgen.

Hvis det dog ikke skulle bli tid til det, siden vi også skal på dåp i morgen, er det bare å følge meg på instastory eller snap i kveld, så blir det nok noen matgilde-bilder der også:)

Ønsker dere en nydelig lørdagskveld!!

Klem//Marthe

IN THE ARMY NOW!!

Jeg blir aldri lei av hverken fuskepelser, bombejakker eller armymønstre, derfor er denne jakken fra STAND det perfekte kinderegget denne høsten!!

Ferdig snakka!!;)

//M

Jacket//Stand

Tee//GinaTricot

Pants//DesignerRemix

Boots//SinceOslo

(All MagMaLou)

Blurred lines...

THE BLACK LITTLE SUMMERDRESS

Altså!

Denne kjolen!

Har fått inn en ny liten sort sommerfavoritt på MagMaLou som jeg bare elsker, og som kan brukes som både strand-, fest - og hverdagskjole.

På stranda er det kun flops og bikini som trengs til, mens på party er det kun noen lekre heler, store øredobber og en løs, lav hestehale som gjelder for min del. Til hverdags hadde jeg gjerne brukt den som en topp over et par jeans med sneakers eller sandaler til.

Kjolen finnes også i hvit, som er perfekt for det vi håper blir mange varme sommerdager i Oslo fremover.

Nå er jeg så trøtt etter både yoga og ridetime tidligere i dag, at jeg ser omtrent i kryss.

Men sees vi i morgen kanskje?:)

Klem//Marthe

Elsker dette stedet som heter Las Mesas som er i Jerez, Spania!

Dress//ByMALINA (MagMaLou)

Shades//Quay (Den Dama)

Sandals//Ganni (MagMaLou)

L O V E S T H E S E S A N D A L S

A RED HOT CHILLI PEPPER!

Jeg var blodfan av Red Hot Chili Pepers på 90-tallet og må innrømme at jeg fremdeles blir litt mo i knærne når jeg hører sanger fra Blood Sugar Sex Magik og Californication albumene.

Mo i knærne blir jeg også av denne røde semskede godsaken av en skinnjakke fra det danske merket, Meotine, som er like fin til sommerkjolen som til slitte jeans og en t-skjorte.

Apropos sommer!

Jeg må innrømme at jeg har vært litt værdeppa i det siste, for når jeg fryser så anspenner jeg meg så mye at ryggen og nakken blir enda vondere enn de smertene jeg har til daglig, og det kan bli litt slitsomt i lengden!

Så nå gleder jeg meg ekstremt mye til 4 dager med sol, varme og yoga neste uke i Spania!

Det føler jeg virkelig både kropp og sjel fortjener etter en lang og litt vanskelig vinter!

Håper du joiner meg på turen på snap og instagram (magmaloumarthe).

Klem//Marthe

Jacket//Meotine

Jeans//GinaTricot

Heels//SinceOoslo

BLING THING!!

Jeg har skikkelig vår-dilla på store statement dobber for tiden, og kommer til å bo i styles som disse fra Style by 1979 fremover, mixet med strikkegensere, t-skjorter og sneakers!

Så nå kan våren og varmen bare komme!!

Goood helg!!

Klem//Marthe

GJØR ET JULEKUPP PÅ MAGMALOU!!

J U L E S A L G @MagMaLou

Velkommen til søndagsåpent julesalg 11. desember!

I anledning den tredje søndagen i advent kjører vi på med ekstra gode tilbud!

80% på tidigere sesonger/lagervarer og

20% på alle nye varer i butikk (med unntak av prespring-kolleksjonen fra Ganni.)

Her kan man gjøre skikkelig gode gavekupp før jul!

Åpningstid: 14-18

Håper vi ses i år også ❤

xxx

Marthe

(Skoene som er avbildet er fra Mardou & Dean, 4200 kr opprinnelig pris)

ELSK PÅ LEO PRINT!

Jeg synes det kan være litt vanskelig med Leo print, for det ser lett litt "cheap" ut. Men denne kjolen fra Ganni synes jeg har de perfekte sjatteringene i riktig nyanse! I tillegg er den laget av stretchy mesh med innsving i livet, så kjolen passer de aller fleste kroppstyper!

Tenker det blir denne eller en blomstrete jumpsuit på under kveldens Thanksgiving middag!

Ha en nydelig Black Friday da, dere!

(Minner om 20% på alle items både på MagMaLou Conseptstore, webshoppen magmalou.com og miinto.no!:)

//Marthe

TIL MARTHE FRA MARTHE, BOBLER OG BURSDAG!

Jeg har ønsket meg dette Gucci-beltet i en liten evighet, og i går tapte fornuften og det ble endelig mitt! Juhuuu!!

Sort og gull er min favoritt fargekombo, så med min nye egendesignede jumpsuit og fuskepels fra byTIMO følte jeg meg skikkelig festfin og klar for bursdagsfeiring for den råeste trønderjenta i by'n, Vibeke Klemetsen, i går!

Vi startet med et skikkelig boble og make-up vors hos vår venninne, Marte Krogh, som forresten har Norges lekreste marmorbad! Så møtte vi flere venner av Vibeke på Sawan og spiste nydelig mat, etterfulgt av masse deilige drinker på F6 og noen litt for mange (og totalt unødvendige;) vinglass på Angst til slutt!

Men FOR en topp kveld!!

Må også få si hvor stolt jeg er av vakre Vibeke som er blitt det nye ansiktet for Vita Exclusive!

Soooo Soooo Prittey!

Ha en fortsatt god helg da folkens!!

//Marthe

MARKEDSDAG PÅ FROGNER I DAG!!

I dag er det lørdag og markedsdag i Oslo's koseligste bydel, Frogner! Så om du ikke har shoppet inn alt til sommergarderoben enda, bør du stikke innom oss på MagMaLou hvor vi kjører hele 70-80% på alle lagervarer på alle merkene vi fører som Ganni, Gestuz, Dry Lake og byTIMO.

Her kan du altså gjøre et sinnsykt kupp for å si det sånn!!

Vi kjører salget utenfor selve butikken, så digg at det er meldt så fint vær! Og nede i kjelleren på vårt showroom selger vi ut lagervarer fra vårt eget merke, byMAGMALOU. For å finne frem dit, er det i samme bygg som butikken, og bare 20 meter oppi gaten og ned trappen som går under Baker Hansen.

Selv er jeg der fra ca 13-17!

Håper vi sees!!

Klem//Marthe

Sted:MagMaLou, Frogner

Adr: Skovveien 8

Tid:10

Følg oss på insta og snap da vel!!: "magmalou":)

Spring Pieces!

Her om dagen var jeg og plukket meg ut noen favoritter på MagMaLou jeg rett og slett bare MÅ ha i vår-garderoben min! Tenkte å dele disse plaggene med dere, og er det noe dere også liker, så er det bare å plukke opp telefonen og ringe direkte til butikken på 97041888, og be de henge av eller få det tilsendt der du bor!

Ha en nydelig torsdag! Jeg skal forhåpentligvis på noen cocktails med en venninne i kveld (om nakken gidder å oppfører seg that is), så vil du vite hvor det er gode drinker, bør du følge med på snapchatten min:"magmaloumarthe" i kveld;)

Stor klem, Marthe

GJØR ET K.U.P.P!

Vi har fått inn masse fine nyheter på MagMaLou nå, og for å gjøre plass til de kjører vi ekstraordinært posesalg på et godt utvalg av lagerskatter som bare venter på sine nye eiere!

I løpet av førstkommende torsdag, fredag og lørdag kan du sikre deg enten 3 plagg til 500 kroner, eller hele 5 godbiter til kun kr. 700.

Posestativene vil fylles på med nye ting etterhvert, så det er mulighet til å finne skikkelig bra ting hver dag!

Håper vi sees!

Hva: posesalg lagervarer fra fantastiske merker som Ganni, Gestuz, Second Female, Just Female, Nina Jarebrink, Mardou and Dean, Munthe + Simonsen m.fler.

Hvor: MagMaLou, Skovveien 8 på Frogner

Når: førstkommende torsdag 10-19, fredag 10-18 og lørdag 10-17.

Følg oss gjerne på insta under "magmalou", snap under "magmalou_store" eller sjekk ut vår nye hjemmeside på magmalou.no

Klem, Marthe

GARDEROBE SALG PÅ MAGMALOU!

Jeg, Celine og Annabel har ryddet i skapene våre, og selger unna en masse garderobeskatter på MagMalou i morgen. I tillegg selger vi ut lageritems fra byMAGMALOU til 70%, og har diverse salgsvarer ellers fra butikken på 50% også, så her kan du gjøre et (eller flere;) fantastiske shoppekupp! Og skulle du ikke være i shoppehumør, er det uansett veldig koselig med besøk!

Ps:legger ut masse plagg på snapp i morgen, so check it out!

(Snap/instaname "magmaloumarthe")

Håper vi sees i morgen da, mellom 10-15 i Skovveien 8 på Frogner.

Ha en nydelig lørdagskveld!

Klem,Marthe

SUNDAY SHOPPING??

God søndag, kjære lesere! Jeg har et lite shoppingtips til dere i dag, om dere fremdeles har noen julegaver igjen på lista, eller leter etter det perfekte juleantrekket. Julekalenderen på MagMaLou viser hele 25% på hele butikken mellom 14-18 i dag, så gjerne stikk innom søtingene Marte og Miriam om du er i Frogner området, så hjelper de deg med både julegaveideer og forslag til christmas outfits!!:)

Ha en fortsatt nydelig søndag dere! Jeg skal bruke min på å kose med jentene mine og pakke inn julegaver med julemusikk av favorittene Kurt Nilsen, Tone Damli og Maria Mena i bakgrunnen! Stor klem, Marthe

THE BEST TEAM EVER!!

På onsdag arrangerte jeg julebord for MagMaLou-teamet, som består av de beste jentene jeg kan tenke meg!:) At en bedrift overlever og gjør det bra, er kun prisgitt gode ansatte som drar skuta i samme retning, og nå er vi faktisk ni moteglade jenter som utfyller hverandre og bidrar på hver vår måte til at butikken endelig vil stå igjen med grønne tall på slutten av dette året etter 4,5 års drift.

Jeg må innrømme at det har vært noen relativt tøffe år hit, for det har vært ganske vanskelig å starte en konseptbutikk uten noen som helst relevant erfaring med dette fra før, og vi har gjort mange kostbare feil underveis. Men vi har lært av våre feil, og jeg hadde faktisk gjort det om igjen selv om jeg nå vet hvor krevende det skulle vise seg å bli. Og jeg legger ikke skjul på hvor viktig jentene har vært for at vi nå har klart bygd opp en stor og lojal kundekrets og for at ting endelig "ruller".

Pappaen min er også gründer og startet sitt eget advokatfirma på 70-tallet engang, som ble et relativt stort firma med ganske mange ansatte til slutt. Han brukte alltid å si at han kun ansatte folk som var dyktigere enn han selv på mange områder. Jeg tror også at akkurat dét er den største nøkkelen til suksess! Jeg er fullstendig klar over mine styrker og svakheter, der jeg dog mistenker at svakhetene er overrepresentert, hehe! Der jeg er ganske uredd, impulsiv og elsker å hoppe i ting jeg brenner for, er jeg like teknisk begavet som en to-åring, jeg kan fremdeles ikke excel og jeg er like distre som faren min som pleide å banke på sin EGEN kontordør, hehe! Da er det godt å ha noen rundt deg som har bena godt plantet på jorda, er konstant fokusert og er flink på detaljnivå der jeg liker best å jobbe visjonært med de store linjene.

Anyways, ønsket å gjøre litt ekstra stas på jentene denne kvelden, så mannen min tilberedte en superdigg treretter bestående av speket and på flatbrød med pisket rømme og kjørvel til forrett, ovnsbakt torsk med jorskokkpuré, ruccula, revet parmesan og strimlet bacon til hovedrett og til slutt en søt dessert bestående av Charlottes vaniljeis med friske jordbær i pasjonsfruktlake. Etterpå hadde jeg leid inn en syngende Secret Santa, som hadde med seg gaveposer med en flaske sprudlende, trøffel sjokolade og en personlig hilsen og en liten pengebonus hver som en ekstra klapp på skulderen. Elsker å gi bort gaver mye mer enn å få selv, og det var skikkelig gøy å få overlevert gavene av en høy, mørk og veldig kjekk herremann du garantert kommer til å høre mere om senere i en viss syngekonkurranse på TV, så merk dere navnet Kim Wigaard Johansen!!:)

Ønsker dere mye julebordsmoro frem mot jul, om dere har flere igjen-og en riktig så god helg!

Klem, Marthe

(Følg mer MagMaLou-moro på snapchatten min:"magmaloumarthe")

Andrea (I Linda Lace jumpsuit fra vår julekolleksjon som er ute i butikk nå)

Pia (i Pia Print Dress, vår best-seller fra julekolleksjonen.)

Anne Christine

Ida (i Andrea Lace Jumpsuit)

Hannah

Lena

Miriam

Marte

MARKEDSDAG!!!

Kom på markedsdag på Frogner i dag, og nyt Oslos koseligste bydel og gjør noen superkupp i dine favorittbutikker. MagMaLou har masse godbiter på 50-70% ute i teltet, mens inne bugner det av deilige høst-nyheter! Vi har åpent 10-17, velkommen!!

EN LITEN SMAK AV ASIA PÅ AKER BRYGGE!

Er så heldig å jobbe med verdens beste MagMaLou-jenter, og i går møttes vi til vår årlige sommerfest på Restaurant Asia på Aker Brygge. Vi mesket oss i fantastiske asiatiske retter, nydelige viner (eller moctails for min del;) og superfin utsikt over Oslo-fjorden med to(!!) regnbuer som strakk seg helt fra Nesodden og bort mot Festningen. Aker Brygge har virkelig fått en ansiktsløftning i det siste, og det er utrolig hyggelig å ha et byområde som samler så mange sommersmilende mennesker.

Met up with my fabulous MagMaLou-Girls yesterday for our annual summerparty at the awsome asian restaurant, "Asia", at Aker Brygge. Had the best time enjoying the food, the view-and mah DreamTeam:)

Our Store Manager and head-Designer, Andrea, and lovely co-worker, Ida.

Supersweet Pia, who's our main buyer and merchendicer.

These beautiful girls are our newest addition to our Family. Lena is our always "smiling Swede" and Anne Christine (AC) is our new accountant also working in the store and helping me and Andrea with the production of our clothing-line, byMAGMALOU.

Me and Ida:)

Thanx for having us, Asia!!

HAPPY WEEKEND

Hei søtnoser!

Vært litt slapt med innlegg denne uka, men det har vært innkjøpsuke og ganske så hektisk med det. Men reiser til London på søndag, og håper det kommer masse inspirerende bilder ut av den turen, siden det er Fashion Week der borte, og jeg skal hvertfall på en visning eller to;) Enn så lenge skal jeg nistirre i en evighet på denne herligheten av en blomsterbukett, med ynglingsblomsten min, Peoner, som gir meg lykkefølelser og energi! God Helg!!:)

Been kinda slow on the blog the last week, but been superbusy buying new aw-15 collections for my Fashion Store, MagMaLou, and finishing up details around our new byMAGMALOU summer collection, hitting the stores in March. Heading for London Fashion Week on Sunday though, so hopefully there will be lot's of new and inspireing pix for you guys next week:)

Have a great and a sunny Friday!

/Marthe

Norwegian Design!

Er veldig stolt av å være en del av det norske designmiljøet om dagen, mye bra som skjer og spennende ting er i gjære.

Var bl.a på innkjøp hos Mardou & Dean og Tom Wood i går, og fant masse deilig strikk til høsten, gode baseplagg, coole jeans, fine smykker og ikke minst store, varme jakker til vinteren igjen.

Sliten, men fattet:)Blir alltid ekstra hektiske innkjøpsdager i februar og august, i tillegg til alt annet som hører med til vanlig butikkdrift og klesproduksjon, så er ikke så rent sjelden litt "trøtt i trynet";)

Strikk og striper

Knits and stripes

Put a ring on it!!:):)

It's all written in stone...:)

Minimalistic elegance

SATURDAY NIGHT LIVE

Earrings//Vintage fra Paris & HM, LeatherJacket//Gestuz

Igår sminket jeg Komiker Dora Thorhallsdottir til Komiprisen, der hun var nominert til Årets Stand-Up komiker. Men først ble jeg og mannen min,Magnus, invitert på showet hennes "Det var ikke sånn det skulle bli" på Latter, som var hysterisk morsomt med høy gjenkjennelsesfaktor for spesielt damer på 30+ med barn�� Anbefales!!

Etter showet hadde vi typ 18min på styling, hår og makeup før komiprisen startet, så Magnus måtte trå til med å stryke kjole, mens jeg sminket! Litt deppa for at jeg ikke rakk å ta bilde av det! Når mannen din plutselig ender opp som stylingassistenten din, føles det ut som et sjeldent kodakmoment som ikke vil dukke opp igjen med det første!!��

Anyways, kjolen fra Ganni ble krøllefri, og Dora så smashing ut, så Mission Completed����Dora i en fantastisk blondekjole fra Ganni, mens jeg hadde på meg en netting/blonde topp fra samme merke og glitzy pants fra Second Female. Og nei, det var ikke planlagt å se så like ut, men jeg tenkte rett og slett ikke over det etter å ha prøvd et par outfits før denne som jeg følte meg mest vel i! Uansett skulle vi på middag til et annet vennepar etterpå, så unngikk copycat fella;)Behind The Scenes With Hanne Sørvaag

Booties//Gestuz, Cardigan//Arniesays

Har gjort en spennende sak som kommer snart i Kamille med Dora og Bjørg Torhallsdottir, Marte Valle, Maria Haukaas Mittet, og fra dagens shoot: Hanne Sørvaag!

Gled dere til å lese bladet-veldig spennende prosjekt, og tror det kommer i bladhylla i oktober��Stylet Hanne i min egen vintage kjole med blonder og draperinger, og tror jeg brukte under 10 min på å sminke henne, siden hun har fantastisk vakker hud som trengte minimalt med makeup��

FURRY FRIDAY

Saueskinnsjakke,Caps,Tank og Bikerboots//Gestuz,Jeans//Mardou&Dean

Mannen min får hjerteinnfarkt hver gang jeg kommer hjem med en ny skinnjakke, selv om jeg forklarer han at jeg kjøper de til innkjøpspris og argumenter med at jeg får fem jakker til prisen av en(noen fordeler må det være med å drive klesbutikk;) Han synes likevel at ingen bør eie mer en 5 skinnjakker til enhver tid, og det kan jeg rasjonelt sett være enig i, uten å røpe hvor mange som henger i skapet mitt. Så nå er det på tide å rydde ut av skapene! Detox Here I Come! Og er du på utkikk etter pent brukte skinnjakker, kjoler, kåper og masse annet fint, kommer jeg og en fashionista venninne til å stå et eller annet sted lør.13.sept og selge ut klærne mine fra de siste sesongene av feks. Ganni, Gestuz , Mardou and Dean, Nina Jarebrink, Vintage, Just Female, Second Female osv.... Følg med for mer info������

Anyways, denne fantastiske godbiten av en saueskinnsjakke er nå det nye medlemmet i skinnjakke familien min, og den er kommet for å bli-Leeeenge��EARLY AUTUMN��

</

Som trønder er jeg fryktelig lei av og har utviklet allergi mot kulde, slapseføre, vind og regn i alle retninger(gjerne på samme tid også!!)

Men jeg må innrømme at når august nærmer seg slutten, gleder jeg meg til å ta frem strikkeplagg og deilige kåper!

På MagMaLou har vi tatt inn to nye norske merker vi er blitt helt obsessed med! "Arnie Says" lager fantastisk strikk- og basic plagg, mens "Iben" lager mye bra basics og kåper, så kom innom oss for en varm og deilig høsthandel��Den dagen disse bildene ble tatt hadde jeg også på meg andre fantastiske merker vi allerede har hatt en stund i butikk, men aldri blir lei av��Sweater, Caps & Booties//Gestuz, Crossover Bag//Cala&Jade, Skirt//Nanuschka, Shirt//ArnieSays,

OSLO TREND: MARDOU & DEAN

Jeans//Mardou&Dean, Body//Ganni, Blazer//Nina Jarebrink, Clutch//byMAGMALOU

Selv om Oslo Fashion Week er lagt ned, holdes det fremdeles visninger under navnet Oslo Trend. Fikk med meg visningene til Mardou & Dean og Nina Jarebrink som vi fører på MagMaLou. Disse bildene er fra Mardou kvelden��En av mine favoritter var fuskepelsen, den oppkneppede blomstrete kjolen......den beige trenchvesten og den oransje oversized skjortekjolen...STARSTRUCK������

Lene et moi @magmalou

Jeg har jobbet med veldig mange kjente personer opp igjennom årene, og jeg pleier ikke å bli veldig Star Struck(kjendiser er jo like "vanlige" som alle oss andre:), men jeg har hatt en Girl/Celebrity Crush på Lene Nystrøm siden jeg var 17!! Nå er jeg 35,så det er over halve livet mitt,hahaha!!

Jeg og en venninne hadde faktisk en klubb(!!) som het "Aqua-Lene for Faen"�� Har alltid elsket stilen hennes,swagen...attituden...hun er Norges svar på Rihanna,Rita Ora og Gwen Stefani og har skyhøy coolfactor!!

Så da manageren hennes ringte meg i sommer om jeg ville style henne i høst ble jeg sykt glad!! Så gled dere til å bli kjent med denne dama på "Hver Gang Vi Møtes" på TV2 i høst! And pay attention to Tha Style������

RUBY RED SUNDAY��

Dress//Ganni

Igår var jeg på barnedåp til fineste lille Jenny, som er datteren til en av mine beste venner. Er ikke ofte jeg går i rødt, men jeg er megafrelst på denne dype rødgfargen! Perfekt kjole til barnedåp, høstbryllup eller party��A CAP & A TEDDY��

Teddycoat//Ganni, Caps & Booties//Gestuz, Basic//Arnie Says

Noen av mine fjorårets favoritt plagg er kommet tilbake,bare med små endringer og andre fargeutvalg.

Teddycoaten er en bestselger fra Ganni, mens alle bør ha et par bikerboots i skogarderoben-tøffer til ethvert antrekk��SPORTY VS.CLASSIC

Skjørt og veske//Nina Jarebrink Tee//SamsøeSamsøe

Jeg elsker å mixe forskjellige stil elementer, og på en middag på Ekeberg Restauranten denne uken gikk jeg for et klassisk pencilskirt, en Tee og en Cap for en sporty og casual look.SCAR(F)FACE!

Sommerens Beste Accessoire er definitivt et hårbånd som kan styles på mange måter!

Denne (bildet under) er en av mine favoritter, og enkel og lage...Bare ikke helt enkel å knyte på uten at håret løfter seg til uante og bustete høyder, men nå skal det øves;)

Brett et tørkle i en trekant, og rull den til ønsket bredde på bretten. Legg tørkleet rundt hodet med endene opp foran ansiktet. Stram og vri endene rundt hverandre isteden for å knyte. Før endene sammen bak hodet og lag en knute. Overflødig stoff kan "tuckes" under stoffet rundt hodet. Har håret løftet seg altfor mye, kan du bare dra litt forsiktig i tuppene så det legger seg til den høyden du ønsker.

Extra tips: Når du ruller tørkleet, rull tuppen i trekanten innover så slipper du at den henger og slenger løst og ujevnt.

Lykke til!Jacket//Gestuz, Shorts//H&M, Headscarf//Becksøndergaard

BLACK N'CREME

Hatt//H&M, Sunnies//MiuMiu,Jacket//Gestuz

En av mine favoritt fargekomboer er sort og creme!! Kast inn noen skinnplagg i tillegg, et voila, a perfect outfit for både jobb og afterwork��TO FINE FRØKNER!

Synes Norge har verdens flotteste prinsesse, og jeg føler meg veldig heldig som får jobbe med henne og hennes venninne og kollega, Elisabeth Nordeng på forskjellige prosjekter!

De jentene har masse spennende på gang til høsten, og du kan følge Engleskolen på facebook��☺️��BLOMSTERPIKEN��

Sminket Marte til Gitte Witts bursdag,og la en brun skygge med endel magenta som får blå øyne til å skinne. Litt Maja Water for fukt,Liquid Mineral Foundation,solpudder,blush og litt lys rosa leppestift og gloss-and she's good to go��

Foto (kroppet)fra Camilla Pihls instagram

LEO & LEATHER LOVE

Hatt//vintage, Shorts//Ganni, Tee//Plain Oslo

Juhu!!! Har funnet den perfekte skinn

shortsen������Elsker at den er loose,og er like fine til både pumps og sneakers!Pumps//Ganni

HENRIETTE VS.HEDDA

Classy Glam på Hedda Prisen

Hvem skulle tro at denne snasne dama står bak karakteren "EDEL"!!??;)

Altså,Edel er kul hun altså, men direkte vakker er kanskje å strekke den litt��

Men Henriette er en av de vakreste jentene jeg vet om(og ligner på min barne GirlCrush Alicia Silverstone;), og er som en kamelon som lett kan skifte uttrykk både med hår og makeup!

Over er en selfie fra Henriettes insta på søndag, like før utdelingen av Hedda Prisen hun var nominert til, mens bildet under er fra en fotoshoot med VG for et par måneder siden!

Hvilken look liker du best?Casual Cool i VG

JANKA//BABYDRØM//MARTHE MINIDet er så stas å se kjolene våre rundt omkring på alt fra jenter på gata, på bloggere og profilerte cool cats������

Her er et bilde fra en shoot med bloggeren Janka Polliani for Babydrøm som kommer ut snart!

Hvor kult er det ikke at Marthe Mini også funker på gravidmager?:) Vi er dessverre utsolgt i butikken nå,men vi får snart inn igjen-inntil videre kan du finne byMAGMALOU i 34 butikker rundt omkring i landet snart!! Hvilke,kan du sjekke ut på magmalou.com!

PIA LYKKE��

Sminket og stylet Pia Lykke Til TvNorges høstlansering idag.

Elsker hennes egen naturlige strawberry blonde farge!! Looking Hot i Pia Dress, Emma Lou Clutch og Louboutins��Ga henne en semisota look i grått,sølv og sort med minrealsminken fra Youngblood.

BABYLIPS//MAYBELLINE

Tone Turtle Dress//byMAGMALOU, Skinnjakke&Shoes//Ganni

Var på lansering av denne lille søtsaken,lypsylen Babylips, igår. Jeg er egentlig en gloss jente,men denne lukta så godt at jeg ikke kan motstå den;)Foto:Karoline HestnesPIA DRESS FAVOURITE

Nydelige Camilla Pihl i byMAGMALOU

En av mine Chill Fabs i sommer er den klassiske Tennis Kjolen som vi har tolket på vår egen måte med "The Pia Dress"!

Stikkord: lavt liv, plisse, double tee arm, semi oversized waist og lårkort��

I sort beholder man det sporty elementet, men blir mer anvendelig.Moi �� PiaVår byMAGMALOU Muse Sunniva//Lookbook (foto:Renate Thorseth)PIA COAT//byMAGMALOU

Når jeg ikke vet helt hva jeg skal ha på meg er Pia Coat alltid redningen!! Den er både Chill og laidback, samtidig som man kan vampe den opp med litt høye hæler. Hadde den på meg i sort på lanseringen av byMAGMALOU,mens da min venninne Julie Berntsen feiret bursdagen sin på fredag var tema SUMMER WHITE!

STYLEMAG NEW EDITION⭐️

Lise, Celine (i Marthe Fringe Black Edition) et Moi (i Marthe Mini White)

Fineste Celine Aagård hadde lansering av Nyeste StyleMag idag på Steen og Strøm, og Marthe Fringe kjolen er featured i moteserien��The Marthe Fringe Dress

Foto:Stylemag.noCeline hadde på seg Marthe Fringe "Black Edition"⭐️

GULLRUTEN//byMAGMALOUFashion: marthefringe//byMAGMALOU

Snart kommer endelig kolleksjonen i butikk, men igår fikk to av kjolene luftet seg offentlig for første gang, nemlig vår "Marthe Fringe" kjole på nydelige Katarina Flatland, og vår silkechiffonkjole,"Emma Lou Long" som programleder Henriette Steenstrup brukte som finalekjole������Fashion: emma lou long//bymagmalou

GROWLING THURSDAY��Fashion: bikerjacket//gestuz, the rest//ganni

Oslo er kaldt og trist om dagen, og hva er bedre enn å jazze opp outfiten med litt leo prints og farge på leppene! Gjør hvertfall meg litt gladere:)

Mirror Mirror On The Wall;)

SUMMER'S IN THE CITY☀️Fashion: knit//ganni,shades//miumiu,shorts//cubus

Jeg elsker når epletrærne blomstrer i hagen! Det er noe veldig vakkert og inspirerende ved det...kanskje neste kolleksjon blir farget av det??:)Armcandy//mariablack//abareness

To av mine beste skokjøp noen gang er et par hvite ballerinas fra Michael Kors, og et par sorte sandaler fra samme merke. Jeg elsker gulldetaljer, og litt gøy at Michael Kors har samme initialer som mitt navn(før jeg ble gift vel å merke;)

BEHIND THE SCENES/byMAGMALOUFashion:dress//byMAGMALOU

Hitting the stores May 14th!

Igår hadde vi fotoshoot med den nye kolleksjonen, og jeg kan ikke få sagt hvor happy jeg ble med resultatet!! Modellen vår, Sunniva, var helt fantastisk, og jeg spår at hun blir den nye norske supermodellen om hun vil satse. Hun er en blanding av Kate Moss, Lara Stone, Georgia May Jagger, Rosie Huntington Whitley og Amanda Seyfried- What can i say?!? Hun var bare uberamazing��

Superdyktige Renate Torseth fra PUDDER Agency tok bildene, og det blir nok drit vanskelig å velge, for alle så bra ut!!:)

Jeg kan ikke legge ut andre bilder enda,men stay tuned...bare 12 dager igjen til lanseringen��KAMILLE KIDSCamilla Abry, Peder Børresen og lille Eleon featured in Kamille Kids. Foto: Renathe Thorseth

Gjorde makeup, hår og styling på denne fine familien i nyeste utgaven av Kamille Kids. På coveret har Camilla outfit fra Munthe, Peder fra Moods og Eleon fra Cubus:)Behind the scenes bilde tatt med min iPhone. Elsker denne outfiten, og har selv med meg den på ferie;)

Fashion: heklegenser//Eleven Paris//,denimshorts//Mardou&Dean (MagMaLou)

PRESSEDAG @ HOUSE OF COMMUNICATIONI går viste vi en en liten del av kolleksjonen til presse og bloggere, og det var supergøy å høre tilbakemeldinger på at folk liker den!:)

På bildet over har jeg på meg Pia Coat,som også kommer i Creme. Elsker at jeg kan bruke den både som en kåpe og kjole.Vi er også midt i innsalgsperioden nå,og alle butikker som har sett den har tatt den inn foreløbig,så super spennende!!:)

>

Fotoshoot w/Henriette SteenstrupJeg har jobbet flere ganger med Henriette, og hun er like søt og morsom til vanlig som på TV!!:) Ifjor var jeg stylisten til både henne og Jon Brungodt under Gullruten-skulle ønske Tv2 hadde budsjetter til det hvert år;)

Anyways,på fredag gjorde vi et portrett som kommer i en stor avis iløpet av uken eller neste. Henriette er jo aktuell med både Ole Ivars musikalen "en får væra som en er" på Nationaltheatret,i tillegg til Gullruten i mai! Håper alle får med seg begge deler!:)

Fashion: sort kjole/nina Jarebrink og blå jumpsuit/secobd Female

SNEAK PEEK!Fått masse superhyggelige tilbakemeldinger på kolleksjonen, så tenkte det var på tide å gi en liten smakebit;)

Jeg har på meg en kjole vi har kalt "Andrea Long" som er supercomfy,chic og fin på alle kroppstyper,siden den har flatterende draperinger som fremhever timeglassfiguren og skjuler "problemområder". Andrea er vår SupahDupah Head Designer,som har tegnet hele kolleksjonen,og er fantastisk flink!! Hun har på seg "Andrea Split",som har et klassisk snitt,men vi har addet en ganske høy splitt som gjør den litt mer sensuell. De fleste har litt eller mye erm, da de fleste jenter uansett alder,liker å dekke til overermene. Også bor vi jo i et kaldt land da-brrrr;) Følg med, så kommer det flere smakebiter!

Foto: larsevanger.com

PORTRAITS

Disse digge damene er i Nyeste utgaven av Henne, og jeg har gjort hår/make og styling. Jeg har jobbet endel med Henriette siste året, og synes hun er så fin med tung pannelugg. Synes faktisk hun ligner på Alicia Silverstone her, som jeg hadde en major girlcrush på back in The Days;);) Henriette har på seg en topp og skjørt(sett) fra Just Female,mens fine Bertine har en Tee fra Mardou And Dean!Digger Logo shirts;)

Apropos byMAGMALOU

Som sagt jobber vi på MagMaLous første kolleksjon som lanseres i mai, og jeg gleder meg villt til å vise den frem til dere,men inntil lanseringen går det bli noen sneekpeaks;) Kolleksjonen består av 13 kjoler og to jumpsuits oppkalt etter fine jentene på MagMaLou Teamet. Kjolen på bildet heter Pia Dress,og er en av mine favoritter.

Kolleksjonen produserer vi i Istanbul, og jeg og Andrea,som er Headdesigner,har vært der flere ganger siden jul.

Jeg elsker Istanbul,og etter lange dager i atelieret er det superdigg å chille på restaurant og spise god mat og drikke.en av mine favorittrestauranter heter Sunset, med utsikt over hele Istanbul og crazygod meny.Anbefales!

Allerede i mai starter vi med vår andre kolleksjon,og gleder meg allerede til å dra tilbake:)

VELKOMMEN!!

Mitt første Blogginnlegg!

Jeg har lenge tenkt på å starte en blogg, men siden jeg har ganske store tekniske handikap,og egentlig livredd for alt som har med data og gjøre,har det tatt meg litt tid å faktisk bare hoppe ut i det. Men i det siste har jeg fått flere henvendelser fra folk som oppfordrer meg til å starte en blogg,så Tattaaaa,Here We Go!

Jeg kommer til å dele fra min hverdag som mamma,Grunder,stylist og make-up artist,og legge ut bilder jeg selv blir inspirert av,som forhåpentligvis kan inspirere andre også.

Fashion: Buksedress fra Hofmann/MagMaLou