hits

Styling

IT'S ALL IN THE DETAILS!

Ofte er det de små detaljene som drar opp et antrekk, og en av mine favoritter er å bruke silkeskjerf for å pynte opp veskene mine. Spesielt de klassiske sorte gjør seg ekstra godt mot et mykt silkestoff i nydelige farger.

Her har jentene på MAGMALOU satt sammen teared jeans fra Black Orchid med funky boots fra Since Oslo og en klassy men cool skinnveske fra Jim Rickey.

Og toppen av kransekaka?

Et superfint skjerf fra Munthe!!

(Alt fra MagMaLou #egenreklame) // (Post@magmalou.no)

Ha en fortsatt fin kveld!

Klem, Marthe

PS:

I et tidligere innlegg denne uka la jeg ut en slags konkurranse der du som leser kan vinne en drømmedag i Oslo med både styling og middag, der vi starter starter dagen eller ettermiddagen med både hår og make-up på MagMaLou, før vi drar hjem til meg og nyter en tre-retter og masse god vin. Mulig jeg har litt beskjedne lesere, for kan faktisk telle på kun TRE (!!) hender hvor mange som sendte en henvendelse på snap eller insta. Så med mindre dere IKKE ønsker en helaften med meg da, haha, så hadde det vært hyggelig med enda flere som ønsker å være med!! Trekker to stykker i løpet av helgen, så send meg en PM på snap eller instastory da vel (magmaloumarthe) om du er keen!!:)

Innlegget kan du lese HER!

DENIM + DENIM!

Det er noe extra fresht med blå denim på sommeren, og på torsdag gikk jeg all in med både jakke og jeans til en hvit singlet og et tørkle rullet sammen til et belte og møtte noen venner på Delikatessen på Løkka for noen deilige drinks i solen!

Jeg går nesten aldri med håret utslått, men hadde akkurat fått fixa litt på sommersveisen hos flinke Ida på Eco.Cult på Frogner, og jeg ble faktisk så fornøyd at jeg kunne kaste strikken noen timer, haha! Håret mitt blir enten veldig fort gult om jeg bruker for varme toner eller for grumsete om jeg bruker for kalde, så veldig happy med resultatet av å blande inn lyse og kalde striper på toppen, mot noen mer strawberryvarme i underhåret mens jeg sparer ut min egen naturlige hårfarge.

Denne uka har det vært endel jobb innimellom koselige vennedater, masse gøy med kidsa og sjukt mange runder med klesvask!! Vaskemaskinen har seriøst ikke stått stille siden vi kom hjem fra Marbella forrige uke, og nå har jeg akkurat pakket kofferten på nytt igjen, faktisk! Jeg og mannen min drar først en liten svipptur til Slottsfjell i dag, før vi henter barna på i morgen igjen og drar et par uker til Sørlandet før jobbhøsten starter for fullt i august!!

Satser på masse chilltime i hengekøyen med gode bøker og bølgeskvulp mot ørene, som er sommerens balsam for sjelen!!

Goood helg a dere, og gjerne sjekk inn på instastory eller snap for poolparty updates på Slottsfjell med Redbull!!!(Du finner meg som "magmaloumarthe":)

(PS: frisørtimen er sponset.)

Klem//Marthe

Favo Jeans fra Black Orchid, et nytt merke vi har tatt inn på MagMaLou!

Jakke//vintagelevis

Singlet//Vince

Jeans//BlackOrchid

Heels//D&G

Svarf/Belt//BlackOrchid(MagMaLou)

Marte Krogh, Tomas Sæther og Selina Ekra Sei!

FIVE DAYS, NINE OUTFITS!

Jeg er helt nyforelska!

I Roma!

En by jeg ikke har vært i før, men nå elsker etter en langweekend der!

Maten, arkitekturen og historien er jo bare helt magisk, og utover uken tenker jeg å poste litt innlegg med både hotell-og restauranttips, men først kommer litt sommerstyling-inspo.

Fra reiseoutfits, til dag-og kveldsantrekk perfekt for det varme klima i oldtidsbyen.

Dag Un:

Digg bukse og topp fra Ganni(MagMaLou), perfekt å reise i!

Solbrillene er fra et nytt merke vi har fått inn i butikken som heter Le Specks. Prisene ligger mellom 400-600kr, så her kan man finne mange favorittpar!

Første kvelden ankom vi litt sent, så rakk ikke skifte før vi gikk ut og spiste, bare slå ut håret og ta på rød leppestift, hehe.

Vesken fra Gucci kjøpte jeg i fjor, mens sandalene også er fra GANNI!

Hvor vi spiste og andre restauranttips kommer senere denne uka.

Dag Due:

Første dagen gjorde vi litt seightsseing, og vi fikk med oss både trevi-fontenen, Pantheon og spansketrappen.

Det var utrolig varmt å gå inne i byen, så veldig glad jeg valgte en offshoulder kjole fra Elle & IL (MagMaLou) som var perfekt i glovarmen.

Trevi-Fontenen! BEAUTIFUL!

Øredobber fra GANNI Prinsensgate og solbriller fra Le Specs (MagMaLou.)

Magisk vakre Pantheon!

Etter en varm dag i byen, var det digg med en rooftop time-out ved poolen på hotellet vårt, H10 citta Roma!

Badedrakt fra H&M, og shades fra Le Specs!

Øredobbene er fra GANNI Prinsensgate.

Etter en dukkert dro vi på en superfab restaurant, med den diggeste forretten jeg noengang har smakt og den beste vinkjelleren ever! Forteller mer om den senere, men vi fikk pønta oss litt i hvertfall!

Jeg har aldri fått så mange likes og tilbakemeldinger på insta noengang som akkurat dette bildet, og det var jo superstas! Nå blir det bare bilder av rosa kjoler og my armcandy fremover;) Nei da, men hyggelig å få så mye feedback, og kjolen ble utsolgt med en gang fra butikk. Vi får den inn i grønn, blå og burgunder i august igjen da!

Nå ser jeg at tiden bare flyr av gårde, og jeg må hoppe til sengs! Så da får et nytt innlegg med dag tre og quattro komme senere denne uka, innimellom jobb, møter, smerteklinikken, Universalfest og VG-lista på lørdag...

Hei, hvor det går!

Men sees forhåpentligvis her inne igjen snart!

Klem//Marthe

FØKK FORSETTER!

Jeg har aldri hatt noen nyttårsforsetter, og det kommer jeg ikke til å starte med i år heller!

Jeg synes hele ordet er så irriterende og så lite lystbetont, for det betyr noe man liksom "må" bli flinkere til, "må" gjøre oftere-eller slutte helt med!

Jeg blir ikke motivert av noe jeg blir pålagt å måtte gjøre, hverken på oppfordring av meg selv eller andre, bare fordi det er et nytt år liksom.

Ikke ellers heller for den del!

Jeg vil heller sette meg både realistiske og skikkelig urealistiske (les: hårete) MÅL når som helst i løpet av året det måtte passe meg. Og kun fordi det er noe jeg virkelig VIL eller BRENNER for!

Så halvhjertede nyttårsforsetter sendte jeg til himmels med rakettene på nyttårsaften, mens alle mine drømmer, tanker og visjoner ligger trygt bevart i en liten notisbok under hodeputa- og i hjertet mitt, mens jeg visualiserer at de går i oppfyllelse.

Universet har besvart flere av mine ønsker i løpet av mitt 37-årige liv så langt, men det står igjen en ganske OK lang og fin liste jeg er klar til å angripe! Og det handler ingenting om at vi tilfeldigvis befinner oss i starten på et nytt år, men fordi enhver måned er en god måned til å ønske seg noe godt! Både for seg selv, men også de man har rundt seg.

Alltid.

Enig?

Klem, Marthe

FauxFur//DryLake

Sweater//ArnieSays

Tights//Casall

Shades//MarcJacobs

Accessoirer//Maanesten

LISA TØNNE IN LOVELY LACE!

Lisa Tønne får alle terningene mine til å trille 6 i denne fantastiske blondekjolen fra Ganni! Snakk om høy hotness faktor, og kul dame!

One of Norway's funniest comedians, Lisa Tønne, in a lovely lace dress from Ganni borrowed from my concept store, MagMaLou, in Oslo:)

SO LONG SUMMER!!

Da tenker jeg vi offisielt kan bli enige om at sommeren definitivt er over, og at det ligger en del våte og mørke høstdøgn foran oss! Men hva gjør vel det, når man kan tulle seg inn i romslige kosebukser, deilig strikk og myke flanellskjorter? Matchet med en skinnjakke ser det ikke helt ut som om man kommer direkte fra hytta heller, hehe! Jeg er en selvutnevnt "hodeplaggoman" i tillegg, så at repportoaret kan utvides fra hatter, capser og bandanas til å inkludere digge luer også, er et stort pluss i min bok!! Ønsker deg en fantastisk fin onsdag! xMx

Lue//Genser//Flannelskjorte//ArnieSays

Jakke//Gestuz

Bukse//Iben

Støvletter//Zara

Kjede//Maanesten

ALL I WANT FOR CHRISTMAS...!!

Hadde ikke vært helt feil om denne saueskinnsjakka lå under juletreet i år, så tror jeg starter på ønskelista litt tidlig i år...:)

...-is this sherling coat...:)

Snapchat:"magmaloumarthe"

Sherlingcoat//Gestuz//MagMaLou

Earrings//Chloé//Selfridges

Turtleneck//H&M

Jeans//H&M

GÅRSDAGENS!!

Heier veldig på norsk design, og var på Mardou & Dean sin ss16 visning igår sammen med venninne, Marte (som forøvrig hadde på seg en superchic Valentino-kjole jeg nesten døde litt av;). Mardou er helt rå på jeans, denim og noe strikk. I tillegg lager de endel kick-ass shoes! Blant annet de knyte "heelsa" jeg har på meg her på bildet, som også finnes i rødt! Hawt-Hawt, og vi har de selvfølgelig på MagMaLou!!:):) Ellers hadde jeg på meg jeans fra mamma-avdelingen på H&M, en singlet fra Run & Relax, fake fur fra Dry Lake og clutch fra vårt eget merke, byMAGMALOU.

Under har jeg lånt noen fine bilder fra visningen tatt av Hanne Erøy. Gå inn på bloggen henns Fashionistainoslo.no for å se flere. God helg, kjære lesere!!

Photocred:Hanne Erøy

GRØNT ER SKJØNT!

Har skikkelig dilla på grønt om dagen, og sikler på disse to grønne jakkene...Hvilken liker du best? (Beklager nedsatt kvalitet på bildene, da kamera gikk tomt for batteri og mobilen fikk gjøre jobben;)

In love with green these days, and these jackets...Let the fall begin;)

Jacket1//Meotine

Jacket2//Meotine

Knit//Arniesays

Top//Run&Relax

Mamapants//H&M

Loafers//HeleneWestbye

Necklaces//Maanesten

THE RETURN OF THE BABYDOLL DRESS!

Jeg har ikke hatt på meg babydollsnitt siden "1993", hehe, siden jeg føler det vanligvis blir litt for søtt for meg. Men å være høygravid gjør tydeligvis noe med en, for prøvde denne varianten i et deilig stretchy stoff med en sporty glidelås detalj i halsen, og ble helt solgt! At den har lommer i tillegg, checket den siste viktige boksen under "comfort", og kjolen ble min! For å gjøre looken litt mere sporty enn søt, matchet jeg den med en caps, en løs hestehale og verdens kuleste solbriller i tre(!!) fra det norske merket, Etla. Skal også sies at babydoll trenden er på veg tilbake, og ble sett på flere av visningene til de store motehusene for høst 2015 som Valentino, Chloé og Calvin Klein.

Embracing one of fall's new trends in a babydoll dress, which is perfect for my soon to be 8 months babybelly.

Dress//Ganni

Cap//Gestuz

Shades//Etla

MY ALL TIME FAVOURITE!!

Jeg har alltid elsket pologensere med deilige store halser som er perfekt nå som høsten nærmer seg! Men et plagg jeg liker enda bedre er en turtleneck KJOLE! Derfor designet vi en variant for vår egen kolleksjon i fjor, som nå er blitt en fast del av baseprogrammet hos byMAGMALOU. Men vi gjør ikke strikk enda, derfor fallt jeg pladask for denne herligheten fra et av mine andre norske favorittmerker, ArnieSays. Nå er jeg snart 8 måneder på veg og høygravid, men denne stylen funker på absolutt alle kroppsfasonger, og forfra kan man knapt se magen, så veldig komfortabel kjole å bare hoppe inn i gravid eller ikke...

My love for turtleneck dresses are neverending, and it works for every bodytype, even my soon to be 8 months babybum!!

Så stor er magen egentlig blitt, hehe, men med riktige plagg, snitt og materialer er det utrolig hvor lite som skal til for å kle seg mest mulig flatterende.

My babybelly has really gotten this big, hehe, but choosing the right garments, style and materials you can still dress in a flattering manner.

Hva er ditt favorittplagg for høsten?:)

What's your favo garment for fall?:)

Dress//ArnieSays

Espadrilles//CHANEL

Photo: Ole Martin Halvorsen (mobcam)

SELGER UNNA VÅRE GARDEROBESKATTER PÅ SØNDAG! SEES VI PÅ FROGNER?:)

Jeg og motebloggerne Celine Aagaard og Annabel Rosendahl har ryddet i skapene våre og funnet frem fantastiske skatter som vil ha nye eiere! Vi selger unna masse godbiter førstkommende søndag på MagMaLou som også kjører parallelt lagersalg med supernice prices!! Kom innom da vel:)

What: Wardrobe-Lagersalg!

Where: MagMaLou, Skovveien 8, Frogner

Time: Søndag 30.august, kl.10-15

VELKOMMEN!!

xMarthex

IT'S KITCHY AND I LOVE IT!!:)

Jeg går aldri lei av en swag fake-fur, og fant en ny favoritt fra det svenske merket, Dry Lake, i dag. Elsker å matche en litt kitchy, hårete jakke med en enkel t-skjorte, skinny jeans og høye hæler til fest, eller en boyfriend jeans og sneakers til hverdags!

I never get tired of a swag fake-fur, and found a new favourite from the Swedish brand, Dry Lake, today. Keep it clean and simple with either a couple of skinny jeans and some heels for a night out, or just a pair of boyfriend slacks and sneakers for an effortless but cool daytime-look.

The picture is from my snapchat that you can follow under " magmaloumarthe".

Fake-fur//DryLake

Top//RunAndRelax

Tights//Cubus

Boots//Zara

MAID OF HONOR

Forrige helg var jeg forlover til en av mine beste venninner, som holdt et fantastisk bryllup i København. Vielsen ble holdt i den usedvanlige vakre Marmorkirken i sentrum, etterfulgt av apéritif og middag i Frederiksberg Have på Restauranten Mielcke og Hurtigkarl. Jeg ender ofte opp med sorte kjoler i bryllup om det er lov, for jeg føler meg alltid vel i den fargen som som regel kan styles på så mange forskjellige måter i forhold til både valg av sko, hår, makeup og accessoirer. Siden kjolen var ganske åpen i ryggen med bare et lekkert blondestykke over skulderbladene, ville jeg ha en enkel oppsatt "hair-do". Valgte en av de letteste, men også mest elegante frisyrene jeg vet om som jeg også kan klare å gjøre på meg selv på under 5 minutter. Det eneste du trenger er et hårbånd du liker, noen hårnåler og litt hårspray.

Celebrated one of my best friends, Linda's wedding in Copenhagen last weekend, and I was so happy to be her maid of honor. 7 months pregnant or not, I often opt for black dresses in weddings if it's allowed, because it's such an easy colour to feel really comfortable in and can be styled in so many different ways. As my dress had an open back, I wanted to put my hair up in a simple but chic hair-do.

Jeg vasket håret dagen før, for å unngå at håret ser for mykt og skinnende ut. Liker det bedre når det ser litt mer messy og "ugjort" ut. Jeg gredde ikke igjennom det engang, men delte bare håret i en midtskill og satte på hårbåndet og festet det med to hårnåler i nakken(båndet bør være elastisk og relativt stramt, og må ligge OVER håret bak) Så er det bare å starte på én side ved ørene og surr så en og en seksjon av gangen rundt hårbåndet til du kommer til midten. Gjenta det samme på andre siden, og har du fremdeles hengende hår i midtpartiet når du når midten igjen, er det bare å fortsette å surre det opp til alt er festet inn under hårbåndet. Fest noen hårnåler der du føler du må dobbelsikre best mulig for å holde frisyren på plass, og avslutt med en "dæsj" hårspray. Works everytime;)

With a hairband, some bobbypins and hairspray you can do this look in less than 5 minutes. Part your hair, put your elastic hairband on OVER your hair and start tucking sections of hair from one side to the middle, and then repeat the same procedure from the other side again. All left-over hair in the middle you can keep on tucking until it's all done. Secure the finished "doo" with bobbypins and hairspray!

Hairband//Bought in Paris

Shades//Etla

Earrings//Prada

Dress//SamsøeSamsø

Clutch//byMAGMALOU

Heels//HeleneWestbye

Some snapchat pix (find me under magmaloumarthe) from the wedding:

Me and Linda,The Bride, getting ready at the hotel.

Went for a bronzed but subtile makeup-look.

Drive safely-even in your wedding dress!!;)#safetybelt

Me and my husband outside "The Marble Church" in Copenhagen.

Congrats, Linda and Fredrik, and thanx for choosing me as your maid of honor! I truly was honored being there by your side!!:) Always got yar back, Sistah!!;)

ANE DAHL TORP//COVERGIRL

Sjekk ut portrettet av covergirl Ane Dahl Torp i denne månedens utgave av Tara! Ane er en av de kuleste jentene jeg kjenner og synes hun er en av Norges aller beste skuespillerinner, og jeg har det alltid super gøy når vi møtes! Nå var det altfor lenge siden sist, så gledet meg masse til å jobbe sammen igjen! Jeg gjorde styling, hår og makeup på denne shooten, og å jobbe med Ane er skikkelig gøy også stylingmessig for hun trives egentlig best i hullete jeans, sneakers og oversizede strikkegensere og herreinspirerte jakker, og ser alltid så "effortless cool" ut. Men selv om det ser uanstrengt ut, har hun klare meninger om hva hun liker og ikke, og vi var veldig på bølgelengde om hvor vi ønsket å gå med stylingen! Jeg elsker å mixe androgyne plagg med litt mer feminine detaljer som for eksempel litt naturlige bølger i håret som her, mens makeupen holdt vi ganske naturlig og jeg brukte fingrene istedenfor pensler til å påføre øyeskygge for et mer upolert og messy uttrykk. Jeg og Ane fikk våre første barn ikke så lang tid fra hverandre, og var trillebuddies på Sognsvann back in the days, og under fotoshooten var jeg veldig glad for at vi nettopp kjenner hverandre fra før, for følte meg skikkelig uprofesjonell da jeg midt i en shoot begynte å "bælje" som en gris og både fotografen, journalisten og Ane, stakar, kom løpende til med poser og papir og alt mulig rart for å hjelpe til og redde situasjonen! Denna svangerskapskvalmen tar ingen hensyn til tid og sted gitt, men heldigvis var alle på settet veldig hjelpsomme og forståelsesfulle, så det gikk veldig bra og vi fikk tatt alle bildene vi skulle til slutt! Håper du liker de! Ellers gleder jeg meg veldig til å se Anes nye film "Bølgen" som kommer ut snart, you should check it out too!!:) Klem, Marthe

Bildene er snapchat bilder tatt fra bladet og behind-the-scenes pix fra min egen instagram, som du kan følge om du søker opp "magmaloumarthe"(Gjelder både insta og snap)

Behind the scenes:

SAY YES TO THE DRESS!!:)

Drømmekjolen fra Elie Saab

The Dress of my Dreams from Elie Saab

I sommer har jeg og mannen min 10 års bryllupsdag, som definitivt kommer til å feires på en strand med en liten sermoni ett eller annet varmt sted i verden med sand mellom tærne og datteren vår i hver vår hånd, etterfulgt av en vennefest her hjemme etterpå. Derfor er jeg på jakt etter en "ny" beachy brudeaktig kjole, samt en kjole til vennefesten senere. Jeg er obsessed med kjoledesignerne Elie Saab og Zuhair Murad, og det hadde vært en drøm å få gå i deres design, men vi får se hva budsjettet tillater til slutt. De kjolene ligger på mellom tretti og hundre tusen lapper og oppover, så foreløbig har jeg lagt inn bud på tre andre vintage kjoler, tenkt til strandseremonien, på ebay der den dyreste kostet 1100 kroner, hehe;) Nå er det ikke sikkert at det blir noen av disse, men hvem liker du best isåfall??

I'm actually celebrating 10 years of marriage this summer to mah Man, and I'm really gitty about us renewing our vows somewhere warm, on a beach with sand between our toes holding our daughters hands in between us. I can already feel the romance-meter flying through the roof, tihi. Coming back home we're gonna throw a low-key friends party, with some good tunes, food and entertainment, but...WHAT TO WEAR?? I'm totally obsessed with the couture designers, Elie Saab and Zuhair Murad! I would do basically anything to get my hands on their design, but i'm not convinced their pricerange is quite within my dress-budget...;) So, so far i've put down three bids on ebay, the largest bid still being under 150$, so I'm quite proud of myself, hehe. I might not end up with any of these in the end, but which one is your favourite?

And for the party afterwards maybe one of these??:)

Elie Saab

Zuhair Murad

BEHIND THE SCENES: MONA B.RIISE

På onsdag hadde jeg fotoshoot med den supersøte stjernekamp dommeren, Mona B. Riise. Vi har jobbet sammen før, og det er alltid like god stemning! Kan ikke røpe anledningen for shooten, men det finner du ut av i november;)

Ha en strålende god helg!

Coat//ArnieSays, Dress//Arct

MAKEUP MOMENT!

Jeg har som nevnt tidligere, sminket Marte Krogh i flere år nå, og har gjennom henne også blitt kjent med Sølje Bergmann. Skjønne Sølje er skuespiller, tresmåbarnsmor(!) og skriver en superinspirende mammablogg på soljebergman.blogg.no

I dag skulle de på Lady Gaga konsert, så da svingte jeg frem makeup kostene og la to ulike smokey varianter.

Sølje fikk mørkeblå smokey eyes, iblandet en liten dash blågrønt shimmerstøv fra MAC. Leppene er holdt semimatte i en neutral nude mot rosa leppestift fra YSL , mens kinnbena ble highlightet med en kremrouge fra Youngblood som heter, Champagne Life( Som er et produkt jeg nesten ikke kan leve uten) Ellers elsker jeg å gi ansiktet en liten dusj med Maya Water først, for en litt dewy, glowy look!

Jeg elsker Jennifer Lopez sin alltid superglowy makeup. Men det innebærer også at man lett kan se veldig oversminket ut(om du ikke heter J-Lo;), så det kan være greit å finne en litt mer nedtonet og naturlig, skandinavisk approach som som regel ser penest ut. Men regler er til for å brytes(!!;) så idag var jeg litt Gaga Inspirert og litt mer hissig på konturering, bronzer og skygge enn det jeg pleier. Men jeg vil fremdeles at det skal se så fresht og naturlig ut som mulig.

Marte fikk en koksgrå smokey eyes, med en litt gyllen base under for å få et varmere uttrykk(MAC). Leppene fikk en liten runde med en gammel favoritt lippie jeg bare har fått tak i i Singapore av en eller annen grunn. Den er fra Sephora og heter Honey(1075A R20).

Om noen klarer å spore opp en ny til meg blir jeg evig takknemlig for å si det sånn. Jeg har ikke tatt bilde av produktet, da den egentlig burde blitt pensjonert for lenge siden stakar, men jeg tviholder på det lille som er igjen av rester og nekter å kaste den!

Jeg har prøvd omtrent alle foundations som finnes føles det ut som, men går ofte tilbake til Vitalumiere fra Chanel som jeg føler dekker bra uten å se "maskete" ut, og den gir godt med glød og fukt.

Now-That's a Wrap!

Ps: Kjære Lesere! Jeg svarer gjerne på alle spørsmål dere eventuelt måtte ha om alt fra makeup til styling og gründerlivet, så bare fyr løs:)

Marthe xoxo

Beautiful BrideFor noen uker siden sminket jeg Marte Krogh da hun giftet seg,og jeg har aldri sett en vakrere brud i sin egendesignede brudekjole. Jeg har jobbet ganske mye med Marte,og vi liker å teste ut forskjellige looks,men på bryllupsdagen stod glød og highlighting i fokus. Highlighteren "Champagne Life" fra Youngblood er en av mine favorittprodukter,og er lagt både på kinnbena,neseryggen og i amorbuen over leppene.

Hva er deres favoritt produkt?:)