hits

Travel

HI AND GOODBYE!

God søndag everyone!!

Håper dere har hatt en nydelig helg!

Jeg og Magnus har akkurat vært på en helgetur i London, og jeg har kofferten stappfull av julestemning! Det er noe spesielt å være i en storby ved juletider, og London er en soleklar favoritt!

Mannen min jobber her annenhver uke, så av og til slenger jeg meg med, og denne gangen skulle også et vennepar av oss hit, så det ble jo ekstra hyggelig!

Jeg er skikkelig obsessed med hoteller og er like spent hver eneste gang vi booker et nytt vi ikke har bodd på før. Denne gangen gikk vi for Flemings som ligger i Mayfair, og det kan jeg på det varmeste anbefale videre. Vi var så heldige å få en studio suite, som var like stor som en middels stor leilighet med egen terrasse og et nydelig bad i marmor. Og et annet stort pluss var store klesskap med masse hengere, for ofte føler jeg hotellrom har altfor lite skapplass, men var absolutt ikke tilfelle her.

Nede ved inngangen ligger en supersøt liten lounge der du kan drikke engelsk te eller litt vin foran peisen, mens i kjelleren ligger det en restaurant og en ganske posh bar jeg anbefaler å bestille en espresso martini i.

Da vi kom på torsdag besøkte vi først et vennepar i Fullham som akkurat har fått baby, før vi hooket opp med Benedichte, Egor, Ida og Morten på Sexy Fish for drinks. Fredagen tilbrakte jeg på Little House med Anna og Live, som bor i London til vanlig. Her snakker vi skikkelig britisk jul og god stemning da det plutselig var en konsert der med allsang og klassiske Christmas carols!!!! Senere på kvelden møtte vi de andre igjen og dro på The Box, som er en ganske cray cray nattklubb med litt drøye show kanskje. Men gøy var det uansett!!!

I går gikk vi litt rundt i Mayfair, og Magnus insisterte på å dra på pub å spise pai(!!!), så vi gikk til The Windmill som er kåret til å lage de beste paiene ever! Og det var helt riktig for å si det sånn! Min crispy Christmas pai var så god og juicy at jeg får vann i munnen bare av å tenke på det enda!

På kvelden dro vi alle på Novikov, som også ligger i Mayfair,som er inndelt i én italiensk restaurant og én asiatisk. Vi var på den italienske, maten var supergod, spesielt en vegetarisk auberginerett som var bakt i ovnen med masse parmesan, namnam!!

Jeg har faktisk ikke shoppet noe særlig mens jeg har vært her! Jeg liker mye bedre å henge på cafeer og restauranter og heller spise, nyte og chille mest mulig istedenfor å løpe rundt med shoppingposer hele dagen. Men jeg var innom Elise Saab en liten tur på torsdag, og jeg holdt på å få hjerteinnfarkt da jeg fikk øye på de fiiiineste solbrillene jeg har sett i hele mitt liv!!!! De var så retro og glam at jeg klarte ikke å gå derfra uten litt damage på Visa-kortet! Heldigvis har jeg solgt så mye på Tise i det siste at jeg føler jeg kan forsvare det, haha!

Hvis du forresten er i London og trenger et sted å fixe negler, bryn eller rett og slett litt hudpleie, anbefaler jeg Nails & Brows i Berkeley Street. Jeg gikk for sorte negler med gullfolie og ble superfornøy!

En liten strek i regninga med denne turen bare, er at jeg faktisk har klart å falle og brekke lillefingeren min, haha, så den er dobbelt så svær enn normalt og helt mørkeblå, så mulig jeg må dra en liten tur til legen i morgen. Men tror ikke de gjør noe særlig med knekte fingre uansett, så er kanskje ikke noen vits;)

Anyways! Det har vært noen helt nydelige dager i London, men nå gleder jeg meg max til å komme hjem til barna og finne julestemninga der hjemme også!!

Vi hørs!

Klem//Marthe

HELLO LONDON!!

Goood torsdag dere!!

Denne helgen har jeg gledet meg lenge til! En venninne av meg har bursdag i dag, og ville feire i London! Og siden Magnus uansett jobber her noen dager annenhver uke, kastet jeg meg med på turen denne gang!

Så nå sitter jeg på hotellet, med en kaffe latte og et glass vin og venter på at rommet skal bli ferdig, etter å ha gått litt rundt i Mayfair og kost meg alene mens M er på jobb.

De andre kommer ikke før i kveld, så nå skal jeg ta en lang dusj og nyte litt alenetid før vi skal besøke et vennepar som fikk bebiss for noen uker siden, før bursdagssjalabaisen starter på "Sexy Fish" senere i kveld!

Sees vi på instastory??:)

Klem//M

Bor på Flemings i Mayfair og jeg har fått en ny hotellforelskelse...Kommer flere bilder i løpet av uken!

In a xmas mood!!

Coat//Gestuz

Hat//GANNI

Pants//DesignersRemix

Shoes//Inuikii

Bag//Ysl

Shades//ElieSaab

PLACES TO GO!!

Nå sitter jeg på flyet tilbake til Norge, og fy søren for en bra tur dette har vært!! Har allerede skrevet om dag 1 her inne, så her kommer dag 2 og 3 også!!

Vi har vært veldig heldig med været mens vi har vært her, så bortsett fra litt duskregn fra morningen av har det bare vært strålende sol og varmt hele helgen! Jeg har tidligere bare vært her på vinterstid, så å oppleve New York på sommeren også har bare vært helt magisk!

Jeg er litt nerdete på hotell-og restaurantfronten, og må innrømme at jeg gladelig legger ned litt mere penger på å bo og på mat, heller enn å shoppe så mye. Jeg blir rett og slett lykkelig av å finne hoteller eller restauranter jeg liker skikkelig godt, og i New York ble det mye kjærlighet ved første blikk for å si det sånn.

Jeg har aldri bodd på The Standard før, men Norges ukronede hotelldronning, Siri Løining, satte meg i kontakt med manageren, Marika (instagram: jetsetbackpacker), som ga oss et superfint rom med store vindusflater fra gulv til tak og et lekkert bad med badekar helt inntil glassveggen. Å våkne opp med utsikt over hele NY var bare helt vilt, og jeg anbefaler virkelig å booke seg inn her.

Vi ble mottatt av direktøren ved ankomst, og på rommet lå det et koselig kort fra Marika som ønsket oss velkommen sammen med en god flaske hvitvin. Superhyggelig start på oppholdet!!:)

Mens vi endte opp med å dra på Tao på fredag, startet lørdagen med å cruise litt rundt i Soho, før vi spiste lunsj på et sted jeg alltid drar tilbake til når jeg er her. Første gang jeg var i NY, dro jeg sammen med en venninne som tok meg med, på et meksikansk lite sted som heter "Cafe Habana" som seriøst har verdens beste grilled corn med majones, ost og chilipowder! I'm a total addict, så neste gang du er i NY mååå du gå innom dette stedet. Ser litt lite og slitent ut, men det glemmer du så fort du får satt tenna i en maiskolbe.

Etterpå fortsatte vi å rusle rundt, med et par pitstops på diverse cafeer. På kvelden dro vi på La Esquina, som utenfra ser ut som en litt sliten Deli, men som skjuler en perle av en restaurant i kjelleren. Stemningen, mat og drikke var terningkast 6, så her bør dere virkelig dra neste gang dere er i NY!

Et annet sted jeg pleier å dra innom "for drinks", er Rose Bar, rett ved Union Square. Det er en ganske posh bar, og sjansen er ganske stor for å møte en eller annen kjendis her også. Vi dro dit etter middagen på La Esquina, og stedet skuffet ikke denne gangen heller!

På søndag fikk vi låne sykler på hotellet, og var ute på tur i nesten 5 timer. Perfekt måte å se New York på! Vi syklet langs Hudson og opp til Central Park, som er litt av en lunge midt i byen! Superfint, og jeg ble litt forelsket i alle småbåtene ute på vannet! Very Romantic!!

Etter å ha vært i parken en stund, syklet vi bort til Upper East side hvor vi hadde booket lunsj på Café Boulud som har verdens beste krem og pannekaker!!!! Da vi kom tilbake til Meatpacking, dro jeg spontant innom Helmut Lang og fant meg en sort lbd til kveldens middag på Westlight, som er en rooftop restaurant i Brooklyn!

Og herremin for en rooftop det var! Utsikten var helt vill, vi kunne se hele Manhattan i solnedgang, og shit så vakkert det var!!! Restauranten ligger i tilknytning til hotellet William Vale og er en av New Yorks beste takterasser! Og hold dere fast, Mickey Rourke was in tha house!!!

Etter Westlight endte vi på Standard Grill, og der var det, hold dere fast én gang til, champagne bingo!! Og jeg fikk faktisk bingo!!! Men to andre fikk det samtidig, så vi ble tvunget til å kjøre en dance-off!! Jeg fikk jo selvfølgelig ikke helt med meg greia, så tapte Bingoprisen mot en sykt ivrig twerk-vrikkende dame fra Jersey, haha!

Altså, kort oppsummert har denne helgen vært superduper, og med billetter på business (Takket være oppsparte flypoeng!!) har jeg faktisk sovet kjempegodt uten å få ødelagt både ryggen og nakken i altfor trange flyseter også, så nå kan høsten og alle jobbchallenges bare komme!

Jeg er klar!!

Klem//Marthe

Helt innafor å våkne til frokost på sengen og NY view! Gonna miss it!

Tee//Munthe

Jeans//BlackOrchid

Boots//SteveMadde

(All from MagMaLou)

I Little Italy finner du iskremsjappa @taiyakinyc som er kjent for sine fishvaffles og unicorn is!

Grilled corn Mexican style på Café Habana i Soho mååååå bare oppleves!!

Sykkeltur i Central Park

Shades//LeSpecs

Top//(DressUsedAsTop)Elle&Il

Jeans//Gestuz

(All from MagMaLou)

Cafe Boulud på Upper East Side

Dress//HelmutLang

Boots//SteveMadden

View from @westlight

NEW YORK DAY 1!!

Helllloooo New York, I've missed u!!

Jeg elsker absolutt alt ved New York og skulle gjerne ha bodd her noen måneder, men når man ikke kan det er det like greit å hoppe på et direktefly med SAS og tilbringe en langhelg her i ny og ne!

Jeg og mannen min avslutter sommerferien med noen barnefri dager her nå, sammen med vår Head Designer på byMAGMALOU, Andrea Johannesen, og kjæresten hennes, Stian.

Så blir ei litta inspirasjons- slæshings parenttstur før høsten tar oss tilbake til jobb og hverdag igjen.

Vi bor på The Standard i Meatpacking som er ei litta perle jeg har lyst til å lage et eget innlegg om når jeg har rukket å ta litt flere bilder. Men i skrivende stund har jeg akkurat spist frokost i sengen med utsikt over "hele" NY, så stemninga er på cirka tusen prosent!!

Selv om det småregner litt fra morningen av nå...

Det er meldt penere vær utover dagen, og da er planen å sykle bort til Central Park og henge der litt.

Men det var skikkelig kongevær i går, så da vi landet dro vi rett opp på takterassen til hotellet som heter "Le Bain", som byr på rosa lounger, gressmatte og den sjukeste utsikten over byen og Hudson River. Anbefaler dog å være der litt tidlig på dagen, på kvelden er det sjukehusfullt og man kan risikere litt høy turistfaktor, if u know what I mean.

Drinktips//Le Bain: "Island Lover"

Etter vi hadde tatt en drink på takterassen dro vi på Egg Shop i Nolita, som jeg har hørt skal være skikkelig bra, men ble rett og slett litt skuffa, både på mat og interiørfronten.

Går nok lett i glemmeboka mi I'm afraid...

Så tuslet vi hjemover igjen, tok et par drinker på veien, fixa oss litt og dro på det som kanskje er min favorittrestaurant of all times: TAO Downtown!

Har ikke vært i New York på 3 år, men drar alltid hit for jeg elsker interiøret, stemningen, følelsen og ikke minst maten!!! Hello hallibut with misosauce btw!!

Ting skjer jo fort i utelivsbransjen også, så var litt spent på om det fortsatt var like bra eller om det hadde forandret seg, men frykt ikke: TAO LEVERER!!

Og det koseligste av alt var at før middagen satte vi oss ned i drinkloungen pre-dinner, og plutselig kom det bort en skjønn norsk jente som lurte på om jeg var "MagMaLouMarthe"? Hun ville bare si fra om at hun hadde hatt på seg en kjole fra oss tidligere på dagen og at hun hadde fått sinnsykt mange komplimenter på gaten.

Det er så gøy!!!

Og jeg blir så glad når folk tør å si fra, for tilbakemeldinger fra alle dere som går i vårt design er alltid superviktig for oss og jeg smiler langt inni hjerterota av å tenke på at man lager plagg jenter føler seg skikkelig vel i!

Selv hadde jeg på meg enrosa jumpsuit fra sommerkolleksjonen vår, og jeg ble omtrent angrepet av en jentegjeng på toalettet som lurte på hvor de kunne få tak i den.

Gøy Gøy Gøy!

Etter Tao var jeg gira på å dra til Boom Boom Room, men resten var jetlagged og ville chille, så dro hjem rundt midnatt.

Fikk en lang god natt søvn i det minste da, hehe!

Men nå må vi komme oss ut!

BECAUSE NEW YORK NEVER SLEEPS!!!!

Sees på snap og instastory!!

//Marthe

Outfit:

Tee//Munthe

Pants//Gestuz (Both MagMaLou)

Top picture:

Knit/Munthe

Pants//Gestuz

Shades//Quay

Bag//YSL

Scarf//Gucci

NOT SO LONESOME TRAVELLER!

Jeg elsket låta "LONESOME TRAVELLER" av Paperboys, da den kom ut i 2009, og liker den fremdeles!

Jeg er dog ikke så fan av å faktisk reise alene (for å bruke den betydningen), men jeg elsker å reise! Og jeg reiser ganske mye, både med jobb og privat, og for meg er det en evig inntektskilde av inspirasjon!

De siste par ukene har jeg fått oppleve Roma for første gang med mannen og et vennepar, en familietur til Marbella med noen andre vennepar som også hadde med barn, og en fantastisk jobbtur til Valladolid i nord-Spania med Ford Norge, som var helt til å miste pusten av for et sted og en opplevelse.

Skulle bare ønske jeg rakk å blogge mye oftere og fortelle om alt man ser, smaker, opplever og ønsker å anbefale videre, men dessverre blir tiden litt knapp siden jeg også har to barn og to firmaer med ni ansatte tilsammen som er og forblir min første-pri og tar mye tid. I tillegg, som dere sikkert har skjønt, har jeg ganske heavy typ rygg/nakke issues jeg prøver å deale best mulig med, men jeg prøver hvertfall så godt som mulig å oppdatere bloggen som best jeg kan også!

Blir nemlig veldig glad for de mange henvendelsene jeg er så heldig å få fra dere, både på blogg, snap, mail og messenger, som er innmari hyggelig, og veldig inspirerende for å fortsette å blogge videre!

Anyways, vi kom hjem fra Spania i går, og jeg er faktisk helt tom for energi etter å hatt sjukt mye på tapeten i hele juni og foreløpig juli, så i dag skal jeg gjøre absolutt INGENTING! Hvertfall i et par timer... Altså, klesvasken og alle klær og kofferter som må ryddes og sorteres får bare vente noen timer, for jeg trenger rett og slett et par timer i sofaen nå, med beina rett opp og en god dokumentar på Netflix!

Før en obligatorisk og daglig deilig runde på Yogamatta...

Og med mann og barn på sykkeltur, kjennes det nesten ut som en ferie i seg selv, tihi!!:)

Høres i morgen, eller på snap/insta(magmaloumarthe)

Klem//Marthe

På reise er jeg avhengig av et bra head-set! Med min lydfobi, må jeg ha musikk på ørene hele tiden om jeg skal holde ut å sitte på fly, buss, tog eller whatever. Og disse wireless hodetelefonene fra Sudio Sweeden, eeeelsker jeg og bruker hele tiden!!

Et must på reise er en veske som er lett å hente ut penger og pass fra uten å måtte rote for mye. Her har jeg kurv fra Ellos, koffert fra Samsonite og bag fra Ganni). Man må også et comfy antrekk, som denne stretchy kjolen fra min venninne Celine Aagaards capsule kolleksjon med norske Elle & Il(som vi også fører på MagMaLou), og til slutt må man ha noen digge sandaler, som disse jeg fikk i bursdagsgave fra barna og er fra den britiske designeren Amanda Wakeley.

Da er man set to go!

Next Up: NEW YORK om tre uker!!!

Yeey, Can't Wait!!

VILLA SOMMERVILLE-HER KAN DU LEIE DET!

God morgen, Superstars!

Fått mange hendvedelser på hvor vi bor og om huset er til leie for alle. Vi har fått leid gjennom noen bekjente, men du kan og gå inn på denne linken HER for å leie gjennom Villasunmarbella.com!

Vi er fire småbarnsfamilier som bor her med seks barn, og det funker kjempebra! Det er store gressflater, et deilig og stort basseng og lekre marmorgulv inne. Området virker ganske rolig, selv om nabohuset kjørte en 24-timers fest her om dagen;)

Marbella Sentrum er ca 10 min kjøretur unna, men det finnes både butikker, restauranter og barer like ved også, om man ønsker det!

Jeg er superhappy med stedet, og anbefaler det så absolutt videre.

Sees på snap og instastory, nå må vi løpe ut i solen!

Ha en nydelig torsdag!

Klem//Marthe

Shades//LeSpecs(MagMaLou)

Bathingsuit//Ariavoss.com

Pelican//Kremmerhuset

SHIP O'HOI: FAMILY WEEKEND @DYREPARKEN MED STOKKE!

#invitert# Denne helgen var hele familien så heldige å bli invitert til Dyreparken i Kristiansand med overnatting i Abra Havn, i regi av Stokke. Jeg har vært ambassadør for de de siste par årene, og Lillegull har til og med vært med på et par reklameshoots for de, så har fått et veldig godt forhold både til merket og produktene deres!

Stokke har faktisk et samarbeid med Dyreparken også, og leier ut vogner og bæreseler til alle som trenger det hele sommeren. Det synes hvertfall jeg er ekstremt praktisk om man ønsker å spare plass i bilen og legge igjen sin private vogn hjemme. Ønsker du å leie, kan du bare oppsøke trilleboden til høyre for inngangen. Det koster kun 150kr(+200kr i depositum), så er ikke så ille pris heller.

Vi pleier faktisk å være i Dyreparken opptil flere ganger hver eneste sommer, for vi har sommerhus bare en liten times kjøring unna parken. Men vi har aldri bodd i Abra Havn før, så dét var ekstra topp for barna denne gangen.

Lørdagen startet kl.08:00 med besøk fra Kaptein Sabeltann og mannskapet på den Sorte Dame i havna på Abra Havn, hvor de underholdt og sang for barna. Hun eldste på 7 år digget det, mens hun minste på 19 måneder faktisk nesten skalv av redsel i starten. Men nysgjerrigheten overtok til slutt, og hun endte med å ville se ferdig hele forestillingen.

Etterpå dro vi rett til parken, og barna var i hundre. Var der med bloggkollega, Line Langmo, og hennes skjønne familie på fire også. Det er alltid ekstra hyggelig å dra sammen med noen andre venner og barn også. Barna får sommerminner de aldri vil glemme, mens det er hyggelig å være litt sosiale for de voksne også.

Uansett hvor topp jeg synes Dyreparken er, må jeg si at jeg er skikkelig overrasket over hvor lite utvalg det er av andre sunnere alternativer til pizza, is, brus, braincoolers, hamburger og frites rundt omkring i anlegget, som jeg virkelig håper de gjør noe med. Jeg orker ikke tanken på å kaste i meg junkfood til alle døgnets tider, og i tillegg er man der kanskje over flere dager, og da forventer jeg nesten at man også kan ha tilgang på litt sunnere og grønnere alternativer på et sted som skal ha barna i fokus!! Jeg har aldri skjønt at man bare tar for gitt at barna bare vil ha drittmat, isåfall bør vi som voksne lære og tilrettelegge for de at mat med faktisk littegranne næring også kan være veldig godt!

En annen ting jeg i ( i fare for å fremstå litt sær) synes er litt merkelig, er at man ikke har noe steder man kan få kjøpt noe annet en sort kannekaffe!! Jeg har vært så fysen på en kaffe Latte disse dagene at jeg har gått på desperat jakt fra sted til sted, men INGEN latte var å oppdrive så jeg fikk nesten litt abstinenser, angst og indre uro, hehe!

Men det er mulig både mat og kaffe-situasjonen endrer seg i juli når det er høysesong, for nå var faktisk veldig mange av både cafeéne og restaurantene stengt (som jeg synes de kunne informert litt bedre om når man ankommer parken, for blir litt stusselig og spøkelsesbyaktig med stengte dører og mørke vinduer overalt.)

Uansett, noe dere absolutt bør få med dere om dere skal til Dyreparken i sommer, er uansett togturen gjennom hakkebakkeskogen (husk å bestille i forkant om du vil slippe å stå i laaaang kø!), tømmerrenna er alltid en vinner for de som liker litt action, og båtturene i Kaptein Sabeltanns rike er alltid poppis for barna. Kardemommeby er koselig og god stemning, mens mannen min synes bob-banen er extra verdt å få med seg. På dyresiden er det kult å få med seg presentasjonen av Julius og Co i Apeskogen og av løvene i området "Afrika."

Er det varmt, er det lurt å ta med seg badetøy og stikke i badeparken på andre siden av Sabeltannsjøen. Og er du like glad i vaffel som meg bør du stoppe opp på Vaffelhuset for en belgisk hjertevaffel på pinne;)

Bor dere i Abra Havn er det full fres og underholdning i havna hver morgen kl.08, og morsom skattejakt på kvelden. I morges var vi i tillegg invitert på en mysig sjørøverfrokost inne i Kaptein Sabeltanns Rike. Vi ble hentet av Pelle og Pysa og en gjeng av de andre sjørøvere og seilte sjøveien med Den Sorte Dame over til den andre siden, der en stearintent frokost ventet med masse underholdning av alle sjørøverne som var med underveis. Alle barna måtte blant annet spise rottesuppe, og det var selvfølgelig en innertier!

Nå er vi hjemme igjen, etter en finfin familihelg, og det blir noen dager med trening og yoga (ryggen er ikke så glad i lange bilturer) og litt jobbings før vi setter snuta mot Roma allerede på torsdag. Denne gang uten barn. Kun kjærestetur og litt tid kun for oss selv.

Det blir sjukt digg, selv om jeg vet vi kommer til å savne barna som gale.

Anyways, tror alle par har godt av litt alenetid til å kunne gjøre normale ting noen ganger, som typ for eksempel å bare dusje, spise eller sove. ALENE-uten noen forstyrrelser med noen som gråter, gulper, søler eller kaster mat vegg i mellom, hehehe! Selv om det kan være ganske underholdende det også, er partid sammen uten barn noen ganger også helt uvurderlig i mine øyne.

Så jeg gleder meg faktisk til å savne de små!

Da blir det alltid også EXTRA godt å komme hjem igjen!

Klem//Marthe

PS: Om du ønsker å vinne billetter til dyreparken til deg og hele familien din, kan du gå inn på instagramkontoen min "magmaloumarthe" og lik det siste sort/hvite bildet (av meg og en barnevogn fra Stokke) og legg igjen en apekatt-emoji i kommentarfeltet, så trekker jeg en vinner i kveld!!

Masse lykke til!!!:)

Perfekt å leie en vogn fra Stokke!(Ad)

Abra Havn og Kaptein Sabeltann

Ootd:

Shades//LeSpecks(MagMaLou)

Bomber//GinaTricot

Jeans//BlackOrchid(MagMaLou)

Bag//Gucci

Giraffe!:)

Emma Lou (Får alltid mye spm om denne playshortsen. Kjøpte den i en butikk i Jerez i Spania, da jeg var på yoga retreat for noen uker siden. Elsker den! Way to cute!!!

Mum-Date

Hakkebakkeskogen

Skjønne Line! (Linelangmo.com)

Genialt å låne vogne eller bæresele fra Stokke istedenfor å pakke og drasse med seg alt selv!! (Ad)

Beautiful water lilies!

Har så lyst til å røske denne planta med rota og ta den med meg hjem i hagen!! Såååå fiiin!!

Altså! Jeg blir seriøst lykkelig av å se på rosa flamingoer!

Ootd:

Jacket//VintageDior

Shades//Lespecs

Sweater//FleischerCouture

Jeans//TwisAndTango

Sneakers//Adidas

Bag//Gucci

LONDON TIPS!!

HELLO HELLO!

Da nærmer London turen seg snart slutten, og det har vært tre helt supre dager. Siden mannen min må jobbe her et par ganger i måneden, prøver jeg å bli med innimellom for å få litt kvalitetstid sammen bare oss to, som er gull verdt i en hektisk hverdag. Må dog innrømme at jeg har savnet barna noe helt fryktelig, så tre dager er lenge nok borte for min del, og tror ikke jeg hadde klart å være borte en eneste dag til!:)

Anyways, har fått spist masse god mat og drikke og shoppet litt, så tenkte å dele noen av mine hotteste London-tips fra turen med dere.

En av mine absolutt favoritt-hotell ligger supersentralt i Marylebone, rett ved Oxford Street, og heter Zetter Townhouse! Om du liker en skikkelig erkebritisk og hjemmekoselig vibe, er dette virkelig stedet å bo! Rommene er superfreshe, og i første etasjen har de en liten stue med en koselig peiskrok som er perfekt å henge i før man går ut eller bare ønsker å chille etter jobb eller shopping for den del. De har også en superkoselig caféparlour jeg anbefaler å stikke innom for en Afternoon Tea, uansett om man bor på hotellet eller ikke. Her serverer de digge sandwicher, scones og kaker på nydelige rosa porselenstårn, og har et stort utvalg i både te og bobler!

Sist gang vi bodde der, var vi så heldig å bli oppgradert til suiten, som går over hele toppetasjen og er omtrent like stor som leiligheten vår hjemme i Oslo og har badekar på terrassen!!! Da var jeg i hotel-heaven for å si det sånn!! Denne gangen hadde vi et normalt de lux rom, som selvfølgelig er mye mindre, men fremdeles skikkelig fint og fresht det oxo! Pluss for store og romslige bad!!

Er du i byen på en søndag, så måååå du legge inn en brunch på Coya i Mayfair!! Fantastisk peruansk mat, og så mye champagne du orker for 20 pund fra du får servert forretten, til desserten settes på bordet! Jeg får fremdeles frysninger av å tenke på cevichen med fløteskum og trøfler!!!! Og litt angst av å tenke på de 6-7 glassene med champagne som fikk bein å gå på i løpet av måltidet, hehe!

For shopping finnes det en haug av butikker og kjøpesentre nedover Oxford Street for eksempel, med fantastiske Selfridges som en stor favoritt blant annet. Men jeg må tilstå at en personlig favoritt er å tusle rundt i New og Old Bond Street hvor alle de store designhusene ligger, og dagdrømme om alt man ønsker seg! Jeg må innrømme at jeg faktisk var litt crazy og belønnet meg selv med en aldri så liten shoppingspree på D&G, siden jeg har vært litt flink og solgt unna masse second-hand på gjenbruksappen Tise i det siste( Brukernavn: MagMaLoumarthe). Så i handleposen havnet det både en ripped jeans med jordbær-applikasjoner, en hvit t-skjorte med en rose på skulderen og et par sorte killer lakk-heels.

Nå blir det kun ris og nudler en stund fremover!!;)

Søndag kveld skulle vi egentlig spise på Hakkasan, men vi var fremdeles skikkelig mette etter brunsjen på Coya, så vi endte opp med å bare bli sittende foran peisen på hotellet med et glass vin i hånden, og fikk etterhvert besøk av en kompis som bor i London til vanlig. Sjukt koselig, og føltes nesten som å være hjemme!

På mandag spiste jeg en laaaang og deilig lunch på The Ivy i Soho med søte Selina som skriver for motenettstedet, Envelope.no (mozzarellaen med klementiner var bare helt AMAZING!!).!!

Og er du glad i japansk mat bør du sjekke ut Kurobuto i Marylebone , og bestille Beef Tatakien og tunfiskpizzaen!!! Sjuuuukkt godt! For drinks sjekket vi ut et sted som heter Barts, som ligger i Chelsea.. Var et litt sært sted, men gode drinker og bra musikk!

Det var dét vi rakk for denne gang!

Borte bra, men hjemme best, så nå gleder jeg meg vilt til å se barna igjen!

Ha en nydelig onsdag!

Klem//Marthe

ØNSKER MEG DETTE TIL JUL!

Aloha kjære lesere!

Det har ikke vært så lett å oppdatere bloggen på ferie som jeg trodde! Reiser for første gang som en familie på 4 isteden for 3, og det krever jo litt mere av oss voksne enn vi er vant til! To aktive søtnoser trenger foreldre som henger med i svingene, og ikke sitter med nesa nede i mobilen hele tiden! Men er faktisk utrolig digg å være mindre på nett og mindre tilgjengelig enn man er til hverdags også!

Men jeg sjekket såvidt Facebook i går, og kom over en video som fikk tårene til å trille! En video av en liten gutt som gråt over å ha mistet familien sin etter et gass angrep i Syria... Jeg kjenner på en så fryktelig stor frustrasjon og sinne over at så mange barn lever under så forferdelige omstendigheter at jeg har nesten ikke ord...

At det finnes voksne mennesker der ute som vel vitende påfører uskyldige barn traumer, skader og forferdelige minner for resten av livet er mer enn jeg kan forstå.

Jeg vil ikke føle på kun maktesløshet rundt dette. Og selv om det ikke er mye, har jeg hvertfall bestemt meg for at venner og familie ikke kommer til å få noe særlig med julegaver i år...

Jeg vil heller donere penger til formål som hjelper barn i krigsherjede land eller som er på flukt. Jeg kommer til å oppfordre dem til å gjøre det samme,og håper også jeg kan inspirere noen av dere kjære lesere til å gjøre det samme.

I mellomtiden skal jeg fortsette være takknemlig for at vi bor i Norge, og har muligheten til å la barna våre vokse opp trygge og beskyttet.

Klem fra en tankefull mamma...

//Marthe

HAWAII OSLO!

Akkurat nå sitter vi under et supersjarmerende tre med grønne flaskelanterner hengende,og spiser endelig en deilig frokost etter en laaang reise til Hawaii og en veldig kort natts søvn på hotellet vårt, The Modern Honolulu!

Flyturen ble litt mer strabasiøs enn vi håpet på, da minstemann gråt de ni første timene, som til slutt eksploderte i et voldsomt omgangssyke- hurra-meg-rundt opplegg på flyet til San Francisco!

Stakar vennen!

Men ingen av oss andre ser ut til å ha fått det, så mulig det var noe hun har spist eller noe. Uansett, det forsvant like fort som det kom, så vi kom oss til slutt til Honolulu!

Og nå kan ferien endelig starte...

Følg gjerne snapstories også på "magmaloumarthe":)

Klem//Marthe

På Gardemoen før avreise!

Moi:

Cardigan//Gestuz

Leatherjacket//Meotine

Sweater//ArnieSays

Pants//ArnieSays

Sneakers//AdidasBoost (sponset)

Emma Lou:

All from//Lindex

NØKKELTIPS PÅ ET BRA HOTELL!

Skal du tilfeldigvis til Izmir i Tyrkia, anbefaler jeg absolutt hotellet "Key Hotel", som er et fem-stjerners hotell som ligger ved havnen.

Mange av rommene har direkte utsikt til Egeerhavet, og er ganske store og romslige, med fresht bad, speil i taket(!!!;) og god skapplass!

Servicen er god, og alt føles veldig nytt og fint!

Kommer til å booke meg inn der neste gang også, når vi må tilbake på produksjonstur igjen!

Her er en liten bildekavalkade fra "The Key" by night:

TRAVELCRASHER!!

En kompis av meg skulle til London på jobb i dag, og jeg bare:-kan jeg crashe turen din liksom??

Så nå er jeg her! Tur/retur London på 36 timer,hehe!

What to do? I do'now, men London blir aldri feil!

Følg meg på snap da vel om du vil henge på!

(Snapcode:magmaloumarthe)

Cheers!

//Marthe

Photocreds: Daniel Bratterud

Fauxfur//Meotine

Sweater//Ganni

Headphones//Frends

Shades//MarcJacobs

Pants//Ganni

Suitcase//Samsonite

GET ZOOLISCIOUS WITH STOKKE!!

Tidligere i sommer var jeg invitert av Stokke til Kristiansand Dyrepark for å teste ut deres utlånskampanje av Stokkevogner, men jeg var dessverre sengeliggende med vondt i ryggen!

Men mannen min og barna og et vennepar fikk full uttelling for tilbudet, med tilsammen tre små barn under tre år!

Msn må alltid drasse på så mye når man har med seg barn, så det er fantastisk at man kan få låne seg komfortable barnevogner mens man jobber seg igjennom både dyreparken og alt annet gøy man bør gjøre når man er der! (Togturen i Hakkebakkeskogen falt spesielt i smak både for de små og de litt større skolebarna!)

Så skal du dit vet du at vogn er hvertfall ikke noe problem!!

Fortsatt god tirsdag!!

//Marthe

CASUAL @THEBEACH

Ingenting er bedre enn sørlandssommer, og i dag har vi vært på Tromøya og ute på rullesteinstranda på Hove.

Sååå fint der ute.

Bølgeskvulp.

Og trær som svaier i vinden.

Total Harmony!!

Så er du rundt omkring i traktene bør du absolutt sjekke den ut!

//Marthe

Hatt fra H&M og briller fra Gucci

Ei litta perle!

Genser fra Mardou & Dean og Skjørt fra Arnie Says

Ferie Must-Haves: Birkenstocks!!

Idyllisk!

Accessories fra Maria Black & Maanesten

HOTEL HEAVEN!

Om du skal til Singapore, bør du sjekke ut hotellet "The South Beach". Hotellet er helt nytt med moderne og minimalistisk innredning, lekre rom som har fantastisk fin utsikt over byen og ikke minst en superfresh takterasse med basseng, snacksbar og verdens søteste badedyr! Jeg hooket opp med denne søtsaken av et plastsak, og har ligget nesten hele dagen og duppet i poolen og lest bok mens mannen min har vært på møter.

Vi har vært her siden onsdag, og drar allerede hjem i natt, så ble bare typ en langhelg her-men fy søren som jeg har kost meg! Må rushe til siste middagen nå, men flere restauranttips kommer i morgen:)

Until then...ha en supernydelig helg, og en topp fredagskveld!

Klem, Marthe

Ps: fikk masse meldinger fra flere av dere som følger meg på snap(magmaloumarthe) om hvor badedrakten min er fra, og den er fra det danske merket Ganni og er perfekt å bruke som en topp til jeans også.

SINGALISHIOUS!!

Her kommer en liten travel-update fra Singapore, i tillegg til en stor "Who to fly with"-anbefaling!

Som jeg skrev i forrige innlegg, fikk jeg en reise til Singapore i bursdagsgave av mannen min, som jeg ble kjempeglad for, for opplevelser, reiser og tid sammen er det jeg setter aller aller høyest på ønskelista!! Og spesielt Singa har vi begge et spesielt forhold til, siden vi begge har bodd her over flere kortere perioder tidligere mens den eldste datteren vår fremdeles gikk i barnehagen, og mannen min måtte jobbe her en del i sin tidligere jobb.

Anyways...For meg handler det å reise om selve opplevelsen i seg selv. Om jeg har muligheten, ønsker jeg heller å spandere noen kroner ekstra på fly-comfort, et fresht hotell og spennende restauranter, heller enn å bare løpe rundt på shopping eller havne i klassiske (og ofte dyre) turistfeller-og attraksjoner. Turen hit var første gang jeg fløy business, og jeg er trolig blitt skada for livet, for hvordan kan man fly med normale billetter etter dette liksom, hehe!

Vi fløy med Emirates ned, og turen startet med at de hentet oss hjemme i Oslo i egen bil så man slipper å kjøre ut sin egen, eller komme seg dit på egen hånd. Da vi kom inn på flyet, ble vi umiddelbart servert et glass champagne før vi satte oss ned i type dype lenestoler, som by the way har et innebygd massasje-system, og kan legges ned som en seng om man vil sove. Man blir også tilbudt ekstra madrasser om man virkelig vil føle at man ligger hjemme i sin egen seng! Siden jeg har fått litt flyskrekk etter at jeg fikk barn, ble det noen flere glass med bobler og vin, før vi tok oss en liten powernap. Da vi våknet igjen, kom flere skjønne og smilende flyvertinner/verter bort med bursdagskake og fyllte opp glassene våre med masse deilige bobler igjen.

Jeg har heller aldri reist på et fly hvor man faktisk sitter i 2. etasje, med en egen bar bakerst man kan henge litt i eller hatt min egen private lille mini-bar i tilknytning til setet mitt. Menyen var superfresh, og servicen upåklagelig, så om du skal ut å reise anbefaler jeg Emirates på det sterkeste. De gangene vi har flydd med de også tidligere, men på økonomi-klasse, har jeg alltid tenkt at de skiller seg positivt ut der også med det lille ekstra smilet, den gode servicen og ofte litt bedre mat enn mange av de andre flyselskapene.

Det vært et litt hektisk program siden vi ankom, så har ikke rukket å blogge så mye, men gleder meg til å vise dere både bilder og gi dere gode anbefalinger på både hotell, restauranter og utesteder så snart jeg rekker det! Men du kan jo henge med på snap enn så lenge om du søker meg opp på "magmaloumarthe"?!?:)

Ha en nyyydelig helg, folkens!

Klem//Marthe

WHO LET THE DOGS OUT??:)

I dag avsluttet vi helgeoppholdet vårt på Gaustadblikk med en hundesledetur. Nå har jeg aldri vært noen Lars Monsen- type eller kan skryte på meg å være en typisk villmarkens datter akkurat (jeg hater bl.a å fryse, ligge i telt og generelt ikke ha tilgang på fasiliteter som dusj og do for eksempel) Men jeg har alltid hatt en romantisk idé om at hundekjøring er en vanvittig koselig greie. Å sette seg ned i en slede, bli tullet inn som en liten baby i varme skinnfeller, og bli dratt rundt i nydelig natur av glade, hylende hunder som elsker å løpe så fort de bare kan...Enig i at det høres fantastisk ut, ikke sant?

Var dog (get it??;) litt nervøs for at enda en romantisk drøm ville bli knust av realiteten, da vi endelig kom oss oppi sleden. Fordi 10 år tilbake hadde jeg nemlig de samme forhåpningene om at å sove i telt også kunne være en god idé. Den teorien ble raskt motbevisst etter en teltur på vår første bryllupsdag i 2006. Det var nemlig da jeg fikk lære meg at jeg nettopp hater å fryse, sove i telt og ikke fixer spesielt godt å ikke ha tilgang på fasiliteter som dusj og do. Jeg var så muggen og irritert at jeg nesten var redd det aldri ville bli noen ny bryllupsdag å feire igjen, hehe.

Men i motsetning til teltturen, ble heldigvis hundekjøringen en utelukkende positiv opplevelse, omringet av en knallblå himmel, strålende sol og en storfornøyd datter på 6 år som gliste fra øre til øre hele turen. Hundeføreren vår, Mark, virket å være en ordentlig hundeelsker som tar dyrehold på alvor og fortalte masse om hvordan de trener, hvordan de ulike hundene har ulike personligheter og var generelt veldig opptatt av at hundene skal ha det så bra som overhodet mulig, som er tommelen opp for min del. Denne helgen var visst en del av et prøveprosjekt, men tilbudet ble så ettertraktet at de kommer til å kjøre der ganske mye i vinter. Så om du skal til Gaustablikk noe, anbefaler jeg veldig å ta turen ned til tennisbanen der de holder til og booke en tur med disse gutta og de nydelige hundene deres!

Takk for en kjempefin helg, Gaustablikk Høyfjellshotell! Håper vi sees snart igjen:)

//Oppholdet med kost og losji er sponset, men alt annet har vi gjort og betalt for på eget initiativ//

Ha en strålende ny uke, folkens! Jeg gleder meg allerede til neste søndag, og hvorfor dét kan du lese om i mitt neste innlegg her!! Og vil du se bilder og video fra hundekjøringen i dag, kan du fremdeles få med deg det på min snapchat om du søker opp "magmaloumarthe".

FANTASTISKE FROGNERSETEREN!

Bedre sønddagssyssel enn å dra opp til Frognerseteren når det er fint vær, skal man lete lenge etter. Uansett om man går på ski innover marka, setter utfor "Korketrekkeren" med akebrettet eller bare chiller'n i restauranten, er det magisk bra stemning der oppe og du får utsikt over hele Oslo med på kjøpet. Er så digg å ha en slik naturperle så nære sentrum. For uansett hvor glad man enn er i byen sin, er det ikke til å stikke under en stol at det kan være litt deilig å komme seg ut av den noen ganger også.

Vi bestemte oss for å brunche på restauranten og delte på en ostefondue som var veldig god, og faktisk veldig perfekt "kleinemat" i dag, etter at det ble litt vel mye god vin hos et vennepar i går, hehe! Men de har mye annet godt enten i caféen eller på restauranten også, så anbefaler deg å legge turen hit en dag du har lyst på god mat-eller bare trenger litt ekstra balsam til sjelen:)

Ønsker deg en ny, fantastisk uke!

Klem, Marthe

Coat//Vintage

Mittens//Stokke

Bag//YSL

Pants//Casall

Boots//Sorel

Shades//Gucci

TRYSIL!

Har hatt en superavslappende familiehelg i Trysil, og samlet energi til en hektisk uke der vi skal vise høstekolleksjonen til byMAGMALOU i Operaen på onsdag under Oslo Runway. Ingenting er som litt frisk fjelluft for å skjerpe tankene, litt avslappende spa og massasje for å senke skuldrene og ikke minst bade i varmebassenget utendørs bare fordi det er digg!!:)

Vi bodde på Trysil Mountain Resort i Fageråsen, som vi har bodd på før, og er godt fornøyd med! Selv om været var ganske dårlig med mye vind, sludd og tåke, fikk storesøster og mannen stått masse på ski, mens jeg og hun minste har kost oss på café, i bassenget eller på spa. Sistnevnte tror jeg mor hadde mest utbytte av;)

Hadde håpet å få stått litt i bakken for å få testet ut min rykende ferske skidress fra Kari Traa som jeg synes er helt fæææb, men den funket bra som trilledress også!!

Nå er det søndagskveld, og jeg skal sende ut invitasjoner til etterfesten vi skal ha på ASIA Aker Brygge etter visningen på onsdag! Blir et lukket event, men finn meg på snap under "magmaloumarthe" da vel, så kan alle som vil bli med på festen der!!:)

Ha en strålende ny god uke!

Klem, Marthe

Skidress// karitraa (sponset)

Genser//Casall (sponset)

Boots//Sorel

BABYMOONING IN LONDON!

Selv om turen vår til London ikke gikk helt som planlagt, er jeg likevel glad jeg takket ja til å bli med mannen min til London denne uka. Tenkte bare slappe av, babyshoppe litt med bare 6 uker igjen til babygirl kommer, dra på digge spisesteder og nyte hotellivet selv om det bare var for to dager. Jeg elsker å teste ut nye spisesteder og hoteller når jeg er ute og reiser. Selv om jeg ikke tør å spise så mye ute akkurat nå for tiden med svangerskskapskvalmen, er det uansett noe med det å dra på nye steder, suge inn inntrykk og inspirasjon av miljøet, interiøret, viben og menneskene som er der. Og jakten på "det perfekte" hotellrommet, er alltid like spennende. Noen ganger blir det helt feil, mens noen ganger føles det ut som om man har vunnet jackpot som ble tilfellet denne gangen og er et fantastisk hotelltips du absolutt ikke har lyst til å gå glipp av, så les lenger ned for mere bilder og info om kanskje Londons koseligste hotellrom. Bare synd vi ikke fikk utnyttet hele tiden vi hadde booket det, da flyturen ble litt mer dramatisk enn ønskelig.

Fyet vårt gikk rundt klokken 7 på morningen, og jeg kjente rett etter take-off av brystet snørte seg sammen og det ble tungt å puste. Siden det ikke ble noe bedre hadde vi ikke noe annet valg enn å si fra til personalet, og jeg fikk en oksygenmaske som hjalp noe. Men i England er de tydeligvis litt mere dramatiske enn i Norge, for fikk ikke gå av flyet igjen før et medic-team kom og fikk sjekket tilstanden. Og uten at jeg egentlig hadde så mye jeg skulle ha sagt shippet de meg avgårde i ambulanse til nærmeste sykehus med mistanke om blodpropp. Orker ikke plage hverken meg selv eller dere med å rippe opp i alle kjipe undersøkelser, frem og tilbake med beskjeder og ventetid, men som forventet fra min side, var det heldigvis ikke blodpropp som utløste pustevanskene. Men jeg hadde visst på grensen til kritisk blodanemi, med en blodprosent på 8%, som er grunnen til at pustevanskene oppstod, og forklarer hvorfor jeg har følt meg ekstra slapp og sliten i det siste. Anyways, jeg slapp på hengende håret blodoverføring, fikk noen injeksjoner med noe "juice" de sa kroppen trengte, og fikk dra hjem og sove på hotellrommet onsdagkveld etter å ha tilbrakt over 14 timer på sykehuset.

Hello Zetter Townhouse!

Vi ankom området Marylebone, som ligger bare noen minutters gange fra Oxford Street, og inngangen til hotellet så mere ut som døra inn til et privat hjem. Siden vi ankom rundt midnatt, var det allerede god stemning i coctail loungen til høyre for den lille resepsjonen rett frem , og i peisestua til venstre.

The Bar//Coctail Lounge

Peisestua

Sjarmerende heistur opp til rommet med masse gamle utklipp fra britiske aviser på veggene.

Vi bodde på Lear's Loft som må være et av de koseligste og største hotellrommene jeg noen gang har overnattet i. Eller "rom" blir egentlig litt feil å si. For med egen trappeoppgang til et lokale med en egen kontorspace, godt med garderobeplass, en ganske stor peisestue med et like stort soveromsområde og et godt over gjennomsnittelig romslig bad, toppet med et minibibliotek med utgang til egen terrasse utstyrt med et romantisk badekar, masse grønne planter og et spisebord, så kvalifiserer det mere til å kalle det en leilighet. Akkurat disse bildene er lånt fra hjemmesiden deres.

Ble helt forelsket i den lille "tubben" på terrassen, men siden vi ankom så sent, rakk jeg bare et veldig påkledd "bad";)

Bestillte oss heller litt nattsnacks og roomservice før vi kapitulerte helt etter en lang dag! Bildet er fra snapchaten min(magmaloumarthe).

Details...:

Morningen etter måtte jeg tilbake på sykehuset for noen siste undersøkelser da jeg bare hadde fått(mast meg til;) permisjon over natten , men tok oss tid til en deilig engelsk frokost på terrassen.

Så neste gang du skal til London anbefales The Zetter Townhouse på det sterkeste, og ligger praktisk nok bare et steinkast fra gode shoppingmuligheter i Oxford Street hvor bl.a Selfridges ligger. Fikk et par timer der til slutt etter jeg var ferdig på sykehuset, og fikk med meg litt make-up produkter fra Armani, Mac og Louboutin. I tillegg ble jeg helt tussetet på noen øredobber fra Chloé, som også ble med meg hjem, men de blir det bilde av i neste bloggpost;)

G'bye London, hope to see you soon again:)

Shades//Etla

Turtleneck//byMAGMALOU

FauxFur//H&M

Necklace//MariaBlack

Mamatights//H&M

Loafers//HeleneWestbye