TAKE-OFF ESSENTIALS

Fashion: jumpsuit//gestuz,leather//gestuz(MagMaLou)

Hva er bedre enn å reise comfy (og fashionabelt;) i en digg jumpsuit!! Jeg er i utgangspunktet ikke superfan av Zebra Print, men elsker denne fra Gestuz! Og med en hvit skinnjakke over, er jeg klar for take-off til Norge!

Flyr aldri uten fuktsprayen fra Maya Water! Anbefales:)

CHANEL

Siden jeg shopper extremt lite klær i andre butikker enn på MagMaLou, liker jeg heller å spandere på meg noen designer Treats i utlandet. Disse øredobbene fra CHANEL er så innafor at jeg ikke kunne gå fra de!#superadorable!!

DRUM ROLL…

Det ble Bikerbag fra Miu Miu�� Men fant en versjon jeg ikke har sett før, og ble helt forelsket!! Hurra, endelig ble den min!!! #BFF;)

MIU MIU IN MY��

My Favourite Brands er Miu Miu og YSL, og på Ion i Singapore har de begge merkene, og disse jentene ble med meg hjem!

Har ikke kjøpt meg en designerbag på flere år(flinkiss;), men nå har jeg ønsket meg disse så lenge at jeg synes jeg fortjener en av de;) Men hvilken skal jeg velge??

THE BIKERBAG eller…

THE CLUTCH

…to be continued…:)

BYEBYE VACCAY!

Nå er det på tide å vende snuten hjem:)Gleder meg(og gruer litt)til om vi klarer å innfri til en Fab Night med lansering 13.mai…Stay Tuned…;)

SUMMER BEAUTY BUYS

Beach hår, bright orange og alt som lukter kokos, er sommer for meg! Nå står disse produktene på badehylla-som må bety at sommeren er kommet☀️��☀️Hvertfall i noen dager til��men hører rykter om fantastisk vær i Norge også, så satser på at my Beauty Fabs får umiddelbart plass på badehylla hjemme også.

Fashion: shades//miumiu,lips//mac,beachdress//local

SINGAPORE PITSTOP

Fashion: Sunnies//Dior

Elve digge dager på Bali avsluttes med 6 dager i Singapore. Bodde her en hel måned for 2 år siden, siden My Man må jobbe en del i Asia. Så jeg og Louie are havin’ us some good old GirlTime, mens pappa jobber��

#thelonelylifeofashippingwife������

KAMILLE KIDS

Camilla Abry, Peder Børresen og lille Eleon featured in Kamille Kids. Foto: Renathe Thorseth

Gjorde makeup, hår og styling på denne fine familien i nyeste utgaven av Kamille Kids. På coveret har Camilla outfit fra Munthe, Peder fra Moods og Eleon fra Cubus:)

Behind the scenes bilde tatt med min iPhone. Elsker denne outfiten, og har selv med meg den på ferie;)

Fashion: heklegenser//Eleven Paris//,denimshorts//Mardou&Dean (MagMaLou)

MATCHING OUTFITS;)

Fashion: palmer//ganni

Takk for fin ferie med fine folk @hippiehippiemilkshake & @beesboutique!

Nå har vi reist videre til Singapore for noen dager, så snart hjem til Norge og lanseringen av byMAGMALOU coming up pritty soon��

Celine et moi