CASALL KUPP!!

Jeg er så heldige få være ambassadør for det svenske treningsmerket, Casall, som bare harsååååååå mye fresht, kult og deilig treningstøy! Og denne helgen kan du gjøre et kupp på 25% rabatt på hele yogakolleksjonen om du går inn på www.casall.com og taster inn rabattkoden Yoga25!

En av mine favoritter jeg bruker sykt mye, er denne fantastisk yogidressen, som kan bli din også om du går inn på Casall.com!

TIL MARTHE FRA MARTHE, BOBLER OG BURSDAG!

Jeg har ønsket meg dette Gucci-beltet i en liten evighet, og i går tapte fornuften og det ble endelig mitt! Juhuuu!!

Sort og gull er min favoritt fargekombo, så med min nye egendesignede jumpsuit og fuskepels fra byTIMO følte jeg meg skikkelig festfin og klar for bursdagsfeiring for den råeste trønderjenta i by'n, Vibeke Klemetsen, i går!

Vi startet med et skikkelig boble og make-up vors hos vår venninne, Marte Krogh, som forresten har Norges lekreste marmorbad! Så møtte vi flere venner av Vibeke på Sawan og spiste nydelig mat, etterfulgt av masse deilige drinker på F6 og noen litt for mange (og totalt unødvendige;) vinglass på Angst til slutt!

Men FOR en topp kveld!!

Må også få si hvor stolt jeg er av vakre Vibeke som er blitt det nye ansiktet for Vita Exclusive!

Soooo Soooo Prittey!

Ha en fortsatt god helg da folkens!!

//Marthe

IT’S GETTING HOT IN HERE!

Jeg har alltid irritert meg på de gode, men gamle panelovnene som kan ødelegge en hel vegg estetisk sett!

Og for noen uker siden hørte jeg noen rykter om at et relativt nytt norskt varemerke har utviklet nye ovner, i tråd med hvordan resten av interiørtrendene har utviklet seg de siste 10-20 årene.

Og i dag var jeg så heldig å bli invitert på en lunch i regi av "Mill", som merket heter, der vi fikk presentert de ulike panelovnene i enten glass eller stål.

Eventet ble hostet av venninne, Celine Aagaard. Og jeg berømmer henne for å ha klart å holde det hemmelig, siden hun visste jeg akkurat hadde hørt om de og ønsket meg en, hehe!

Anyways, det er ikke bare fet design som er det nye med disse ovnene, men de kan også etterhvert styres av wifi, så du kan styre de fra en app fra hvor som helst og skru varmen opp og ned alt ettersom!

Genialt!

For en frysepinn som meg er jeg evig takknemlig for at jeg nå kan komme hjem til et varmt hus, selv om jeg har vært borte noen dager, eller kan sitte i bilen og skru opp varmen på veg hjem fra jobb hvis det er en ekstra kald dag! Det nesten irriterer meg at ingen har tenkt på dette før, haha!

Har ikke rukket å montere den selv enda, men på det øverste bildet ser du en av de mobile ovnene som er veldig mye kulere enn den jeg har hjemme, og blender seg godt inn med interiøret.

Legger ved et par inspobilder fra det lekre hjemmet til Celine også!

Ønsker deg en nydelig (og forhåpentlig varm) høst!

Klem//Marthe

Vi var så heldige å få med oss en ovn hver i glass, og gleder meg til å bytte ut den gamle ekle kladasken jeg har hjemme fra før!

Bildet er fra snap, hvor navnet mitt er som her:"magmaloumarthe"!

DUFTEN AV PARIS!

Her om dagen fikk jeg et produkt jeg var veldig skeptisk til, nemlig en kremparfyme i stiftform, også kalt en Soft Perfume.

Ting som er uvant tar det ofte litt tid og venne seg til, men jeg åpnet esken (som forøvrig var veldig lekker og "artsy) og duftet litt på den uten å påføre.

Nå skal det sies at jeg har vært en trofast "FlowerBomb"-jente i mange år! Uansett hvilke parfymer jeg prøver, går jeg alltid tilbake til denne godsaken fra Viktor & Rolf!

Men faktisk ble jeg nå skikkelig positivt overrasket over både duften rett fra stiften, og den luktet like godt på huden.

Så hva er egentlig en Soft Perfume?

Ifølge leverandøren er det en pleiende, nærende og diskret solid-parfyme, basert på naturlige ingredienser tilsatt parfyme fra de beste parfymene i Frankrike.

De er bygd opp rundt kosmetiske baser som Shea Butter, Tiara Oil, Mango Butter og Tamanu Oil, som fukter, gir næring, reparer og regenerer. De er også mykgjørende og er full av anti-oksidanter som beskytter huden.

Sabé Masson er utviklet av pariserinnen Isabelle Masson-Mandonnaud, som i sin tid også var gründeren bak den store skjønnhets-kjeden Sephora, og Sabé Massons (navnet er basert på henne kallenavn og pikenavn) produserer nå den eneste parfymestiften på markedet som er basert på naturlige ingredienser, kun tilsatt 10% parfyme.

Jeg synes det er en genial ide, passer perfekt i vesken og når jeg skriver dette innlegget, 7 timer etter jeg puttet den på kan jeg fremdeles kjenne duften av "Macadam Paz", som er den Soft Parfymen jeg fikk.

Så trenger du et godt alternativ til spray-duftene dine, syns jeg dette er et godt alternativ.

Klem//Marthe

(Sponset produkt)

Jump Jump Jump!

Buksedresser er mitt favorittplagg over alle favorittplagg, og derfor designer vi også endel av de i våre egne kolleksjoner også.

Og heldigvis er det ikke bare vi som er glad i en god jumpsuit, men Jenny Skavlan hadde på seg vår "Marthe Red Jumpsuit" (fra høstens kolleksjon) under sendingen av søndagens TV-aksjon, mens Marion Ravn gikk for den sorte versjonen i forbindelse med en anledning med The Stream (som hørte til vår siste sommerkolleksjon)

Vi har kun noen få igjen av hver farge i butikken, mens på webshoppen vet jeg vi er utsolgte for den i sorte i hvertfall.

But good news er at vi har rebestillt en ny liten ordre fra fabrikken av dressen i burgunder, som ankommer butikken i november

Til sommeren så kommer den faktisk både i hvit og rosa!

Can't wait already!

Get it here:: MagMaLou.com // 93651703

//Marthe

BESTEMOR GUDRUN SINE ALLER BESTE SMÅKAKER!

I går lovte jeg dere å dele noen oppskrifter på noe av det vi bakte til Olivia's 1-års dag, blant annet et par sorter fra min kjære bestemor Gudrun sin personlige og håndskrevne koke-og bakebok. Hun er dessverre ikke fysisk iblant oss lengre, men til gjengjeld er hun fremdeles veldig sterkt til stede i hjertene våre!

Da hun døde var jeg så heldig å få beholde en av de tingene jeg knytter aller mest opp til minnet av henne, nemlig denne perlen av en oppskriftsbok hun samlet alle sine retter og bakster i.

Jeg kan fremdeles kjenne duften av takken og melet hun stekte klenning på, den varme smulten jeg måtte passe meg ekstra for når hun lagde smultringer, eller det lure, men varme smilet hennes når jeg klarte å overtale henne til å lage min barndomsfavoritt; "Karamellpinner", som også noen kaller "Colakaker" eller "Brune Pinner".

Disse karamellpinnene anbefaler jeg deg å finne oppskriften på i en forestående novemberutgave av bladet Kamille, der jeg og Olivia baker til jul. Mens i DETTE innlegget får du dog de magiske ingrediensene til SERIØST verdens beste sandkaker, som også funker som bare dét som bursdagssnacks også!

Here's The Drill:

(Og hemmeligheten bak den perfekte konsistensen og smaken er å bytte ut skoldne mandler med kokosmasse !)

1/2 kg smør

1/2 kg sukker

2 ss kokosmasse (Personlig liker jeg å ha oppi litt mer)

1 egg

Mel til passe deig

1. Smør og sukker røres hvitt

2. Ha i egg og kokos

3. Ha i mel til passe deig ( Her har jeg måttet prøve ut litt selv gjennom årene , og gjetter på at rundt 300 gram pluss minus er i nærheten av det jeg har brukt)

4. Stekes lysebrun (Enig i at dette kanskje var litt vagt, men jeg steker de på 175 grader og tar de ut litt før de blir lysebrune for da blir de heller litt seige OG crunchy enn bare crunchy!)

Når bestemor fikk venninner på besøk, pleide hun ofte å varte opp med multekrem som tilbehør til sandkakene. Selv er jeg ikke så glad i krem, men selvplukkede multer rørt i litt sukker er noe av det beste jeg vet, så en liten dæsj av det holder i massevis for min del.

Mannen min sine luftige hveteboller er så sjuuukt gode at jeg har mistenkt han for å ha unaturlige (og litt vél feminine) bakeevner!?

Helt ærlig er kanskje ikke "menn som baker" det mange av oss jenter først og fremst har forbundet med typisk manne-hot tidligere!? Hvor den hvite t-skjorta og de slitte jeansene er blitt bytta ut med et rosa forkle, konditorfarge og en kjevle liksom.

Men samtidig er det superkult at flere menn nå nettopp tør å utfordre disse gamle kjønnsrollene, der man tidligere bare har sett kona litt lutrygga inn i brødbakerovnen!

Så ingen trenger å føle seg bake-krenket her! Jeg heier på dere, gutta!!

For make no mistake, menn som er flinke til å lage MAT er skikkelig SUPER MANLY MEN altså, og der scorer hvertfall far i huset her full pott for å si det sånn, til glede for både store og små her på hjemmebane!

Men sannheten om "Bakemester'n"kom da endelig for en dag, da jeg spurte hva hemmeligheten bak disse nå beryktede bollene faktisk er, og fikk til svar at:

"Nei, altså, det er vel bare en oppskrift jeg sikkert har funnet på en eller annen matblogg da, eller bare har googlet etter typ "verdens beste boller"!!

Så nå har jeg gjort nettopp dét selv, og legger ut linken HER til Trines Matblogg som er den siden jeg har funnet ut at han refererte til.

Den siste oppskriften dere skulle få var toppingen jeg brukte på min ellers, og helt ærlig talt, mislykkede muffinbunnkake!

Men toppingen jeg fant på mylittlekitchen.no var altfor god til ikke å deles:

Husk å plukk med deg et "Kamille" i november for oppskriften på karamellpinnene da;) Anbefaler deg i hvertfall å teste ut én av bestemors kakesorter om du liker å bake, og ikke minst smake, deilig nostalgiske kakesorter!

Isåfall kan jeg se for meg en viss ydmyk og glad Bestemor Gudrun sitte på en sky med det lure og varme smilet sitt, mens hun drysser litt magisk "bakekunstpulver" fra himmelen og ned over bakverket ditt…

Og dét unner jeg dere alle.

-For bestemor var i mine øyne verdens beste til å bake!

Klem//Marthe

HURRAAA FOR LILLEGULL!!

Ett år har gått usakelig fort, og verdens herligste Olivia feirer sin første bursdag i dag!

Dere som har fulgt bloggen min en stund, vet at det ikke alltid lå i kortene at vi skulle få feire et nytt barns fødselsdag igjen, så i dag er det bare glede og takknemlighet som står i hodet på meg!

Følger du meg på snap(magmaloumarthe) har du sikkert sett at jeg har hatt noen bakeprosjekter i forbindelse med feiringen også. Vi valgte å tenke gode gamle bursdagstradisjoner versus en veldig sunn servering i dag, og jeg kommer til å legge ut oppskriftene på min bestemors sandkaker og karamellpinner, mannen min sine superfluffy hveteboller og min egen muffinkake i eget innlegg senere i dag! (Er sjukt stolt over spesielt sandkakene må jeg innrømme, hehe, så her er det bare å følge med om du trenger kakebake-tips til jul.)

Jeg er vanligvis ikke noe glad i hverken kaker eller søtsaker, men mot jul synes jeg det er max kos å bake, og også smake, mer enn jeg gjør resten av året! Så har du noen oppskrifter du ønsker å dele, så bare send meg på messenger eller legg igjen i kommentarfeltet!

Håper du også har hatt en superskjønn søndag, så høres vi her inne i morgen igjen:)

//Marthe

Outfit//KappAhl

Min ikke fullt så vellykkede muffinkake! Hjelp liksom! Å pynte kaker er absolutt ikke like lett som å sminke andre, hilsen make-up artisten for å si det sånn! Men toppingen var seriøst grisegod, så oppskrift på den kommer hvertfall!

My Precious!!

GÅRSDAGENS…

Ingenting slår en bra jentekveld, og gårsdagens event på H&M etterfulgt av visningen til Mikael Olestad med etterfest på Kunstnernes Hus ble helt legendarisk med disse to fantastiske jentene, Hege og Marte!

Nå blir det en rolig lørdag med familien etter en uke med mye festivitas, og i morgen fyller minste jenta mi år for aller første gang, så her skal det bakes kake!!

Kommer bilder og oppskrift på bloggen i morgen!

Nyyyyt dagen!

Klem//Marthe

Outfit//H&M

H.A.L.L.O.W.E.E.N!!

Jeg elsker en god anledning til å pynte meg eller kle meg opp, og tror jammen dette genet har gått i arv til eldstemann også!

Halloween nærmer seg, men det ingen hindring for å tjuvstarte! Så da vi fikk dette kule/scary/fine antrekket tilsendt i gave, lurte datteren min på om hun kunne få bruke det hver dag på skolen frem til Halloween!

Hun fikk lov.

Hvertfall i dag, så får vi se på resten;)

Klem//Marthe

#sponsoredbylindex