LA FAMILIA!

Jeg har vært mye syk i løpet av mitt voksne liv, med alt fra spiseproblemer i tjueårene, borreliose av flåttbitt og flere spontanaborter i tredveårene, og har generelt et ganske lavt immunforsvar så jeg får alt som går og enda litt til…Men jeg er jammen heldig som har verdens go’este lille familie, som alltid passer på hverandre, og gjør motgang enklere å deale med…Håper du også har gode venner eller familie rundt deg, som kan plukke deg opp når du er nede, og le med deg når livet smiler…:)

Ha en fin helg x Be kind to eachother

Did a family shoot for a magazine coming out in april last week, and the photographer was sweet enough to do some extra private ones as well. Thank u so much, Gry Traaen! Feelin’ lucky to have these two in my life…

All photos: Gry Traaen

WHAT A GIRL TO DO…???

Hva skal en gjøre når man er allergisk mot alle typer gull, og ikke får brukt gifteringen sin?? Man tatoverer en!!;)

Jeg har snart vært gift i 10 år, og har hatt to forskjellige gifteringer, men reagerte på begge. Dro til en hudlege som testet meg for gullallergi, og joda, denne jenta tåler hverken gult eller hvitt gull, så har ikke kunnet brukt gifteringen min på mange år! Så i går spurte jeg på hotellet om de visste om en bra tattoo-shop, og 20 minutter senere ramlet jeg inn i en dunkel sjappe i Soho, og sa: Hi, I’m allergic to my wedding ring, can you tattoo one?? De så litt rart på meg først, men en dude med sølvgrill i kjeften, og tatovert herfra til månen, utbrøt:” That’s really cute, we can do that”. Ble litt satt ut av at han ser ut som verdens skumleste bad boy, og brukte ordet “cute”, men tenkte at jeg sikkert er i gode hender.

Since I’m allergic to all types of gold, I haven’t been able to use my wedding ring for many years, so yesterday I came up with an alternative solution; why not tattoo one? Was taken well care of by the guys @firthstreettatto in Soho, and I couldn’t be more happy ’bout the result!

Tried to keep a brave face, but it really did kinda hurt!! #Aoouuch

Is it a chicken’s foot?? No, it’s mah hand and my new “wedtattoo-ring” manifested with our initials;)

Thanx, Firth Street Tattoo!

LAST NIGHT IN LONDON!

Hatt noen fine dager i London, og avsluttet siste kvelden med et vennepar på en superkoselig reataurant i Notting Hill, The Shed! De har et genialt konsept med britisk tapas, hvor man kan dele på småretter fra det britiske kjøkken, og shit, så godt det var. Stedet er passe avslappet, og passer perfekt til en after-work med venner.

Last night in London we spent @theshed in Notting Hill. Brilliant british tapas, and lovely daily coctails makes the perfect setting for an after-work with good friends.

Prøv dagens coctail! Vi fikk en med rabarbra, pære og sitron, som var superfrisk og delish!

Loved the rubarb coctail!

Londons søteste??

Ever seen a more charming restroom??;)

G’Night n’Let’s go Home!

Jacket//VintageFauxFur

Blouse//Stylein

Pants//Gestuz

Heels//Ganni

Clutch//byMAGMALOU

Earrings//Prada

Thanks and Goodbye, London:)

FASHION FRANZIA!

Det var ville tilstander utenfor Burberry Prorsum’s aw15 visning i Kensington Garden i går! Det myldret av celebre fashionistas; redaktører, modeller, kjendiser, motebloggere og en haug av vakter for å skjerme gjestene for alle nysgjerrige tilskuere, inkludert meg selv, hehe! Jeg rakk aldri å planlegge turen i så god tid i forveien at jeg fikk tid til å klekke ut smarte ideér til å karre til meg en invitasjon på, så jeg følte meg litt fjortiss slash stalker der jeg stod med kameraet klart for å ta bilder av inspirerende mennesker og antrekk, hehe. Men svelget stoltheten min, og joinet dyttekoret på fortauet og knipset i veg! Jeg hadde en japansk liten blogger-bølle ved siden av meg, som prøvde å skvise meg bort, så merket irritasjonen bygge seg opp. Men heldigvis innså hun ganske kjapt at en viking på 1.85 centimeter over bakken med sine 10 cm høye hæler, ikke bør utfordres spesielt lenge før vikinghornene blir relativt tydelige. Så borte var hun, og jeg fikk stå i fred;) Mens jeg stod der kom en av vaktene bort til meg og beklaget for at jeg måtte stå der, for jeg var kanskje en av gjestene? Jeg var stuck i trafikken i forveien, så kom dit bare få minutter før showet startet, så jeg ble så overrumplet at jeg bare fikk stotret frem: “Yes, I’m totally invited, and my friends are already inside!!” Jeg ble dødsvarm og rødmet litt over hvor klønete og totalt lite troverdig jeg fremsto (selv om det var sant at en venninne allerede var der inne), men vakten kjøpte det tydeligvis og begynte dra meg ut fra tilskuercrowden, da han plutselig fikk på øret at showet hadde startet, og de ikke fikk slippe inn flere. So got damn it, hadde jeg bare kommet 5 minutter før…Jaja,maybe next time:)

Crazyness outside Burberry’s aw15 runwayshow yesterday, with a mix of fashion editors, models, bloggers and celebrities. Snapped a few inspirational folks and outfits. I opted for a “using-a-coat-as-a-dress”-look, with a big fat knit under, black dungarees and high heels that lasted for exactly 10 minutes before I had to surrender and jump into my comfy sneakers instead.

Coat//Ganni

Sweater//ArnieSays

Dungaree//Zara

Belt//MardouAndDean

Sneakers//Chanel

Shades//VictoriaBeckham

Bag//MiuMiu

StreetStyle!

Awsome Hair

Ponchos keeps the fashionistas warm

Beautiful Redhead

Actor Maggie Gyllenhaal

Beautiful Norwegian Blogger, Nathalie Helgerud

GalPal and fashionblogger, Celine Aagaard to the right with two danish bloggers

Model Strotting

Fresh combinations in red,white and greys…

CoffeeGals on our way to Tate Modern and Christopher Kane’s Runway Show!

Got stuck in traffic again, and lost the show! But the streetstyle photographers went crazy when Celine came walking up to the entrance right after the show was done.

Photocred: The Nyanzi Report

Thanks for a day full of fun and fashion:)

LONDON, BABY!

Siden mannen min jobber endel i London nå, har jeg skumle planer om å kaste meg med så ofte jeg har mulighet! Denne uka er det fashionweek, så ingen bedre grunn til å dra enn akkurat nå:) Håper på masse street style inspirasjon, og ikke minst innspill til vår neste byMAGMALOU kolleksjon!

I dag var jeg invitert til en presentasjon av aw15 kolleksjonen til Amanda Wakeley. Hun var en ukjent designer for min del, men firmaet til mannen min har gått inn som investor der, så hørte om henne gjennom de . Amanda Wakely’s design er observert på både J-Lo, Rihanna, Kate Hudson og er en yngling blandt mange andre supahstars, og det skjønner jeg godt! Var masse fint, og bilder fra presentasjonen finner du nederst i innlegget:) London var mye surere og kaldere enn jeg hadde håpet, og ikke minst pakket for, så har en liten kleskrise på gang, hihi, men et deilig og tykt fleeceaktig midi-skirt ble redningen i dag!

Checking out London Fashion Week, hoping for lot’s of new inspiration for our next byMAGMALOU collection!

A simple ponytail does the trick:)

Coffee time to stay warm!!

Using a scarf as a bracelet=SCARFLET;)

In a black n’white Sunday mood with a touch of camel and YSL;)

Jacket//Gestuz

Turtleneck//byMAGMALOU

Necklace//MariaBlack

Shades//Etla(New Norwegian Brand!)

Skirt//Nanuschka

Booties//Gesuz

Scarf//MardouAndDean

Bag//YSL

(And no, I’m not pregnant, just been enjoying too much good food lately;)

Here are some pix from today’s Amanda Wakely presentation. I loved the scandic kinda feel of the collection, especially a couple of the coats and some of the lose, comfy pants.

I totally need that dress in the middle!!:):)

HAPPY WEEKEND

Hei søtnoser!

Vært litt slapt med innlegg denne uka, men det har vært innkjøpsuke og ganske så hektisk med det. Men reiser til London på søndag, og håper det kommer masse inspirerende bilder ut av den turen, siden det er Fashion Week der borte, og jeg skal hvertfall på en visning eller to;) Enn så lenge skal jeg nistirre i en evighet på denne herligheten av en blomsterbukett, med ynglingsblomsten min, Peoner, som gir meg lykkefølelser og energi! God Helg!!:)

Been kinda slow on the blog the last week, but been superbusy buying new aw-15 collections for my Fashion Store, MagMaLou, and finishing up details around our new byMAGMALOU summer collection, hitting the stores in March. Heading for London Fashion Week on Sunday though, so hopefully there will be lot’s of new and inspireing pix for you guys next week:)

Have a great and a sunny Friday!

/Marthe

IT’S A WRAP!

Å tulle seg inn i deilige skjal og store skjerf er både comfy, varmt og trendy, og dette fra Arnie Says kommer definitivt til å bli en favoritt!! Jeg har offisielt dilla!

Wrap a superchic schawl around your shoulders, and stay both warm, comfortable AND trendy!

LEATHER+LACE=LOVES

Skinnjakker har vært litt mindre fremtredende i trendbildet en stund nå, men jeg tenker ikke å legge bort mine uansett om de sirkulerer masse rundt omkring på catwalken eller ikke-den er kommet for å bli i min garderobe! Denne bikerjakka er en av mine favoritter i et litt tykkere, men fremdeles ganske mykt og behagelig skinn, som funker omtrent til alt. Spesielt til skjørt liker jeg å slenge på litt “leatha”for å røffe opp uttrykket, siden jeg får angst og indre uro om det blir for søtt;)

I never get tired of some good leather and lace action, to roughen it up a little bit from getting too cute;)

Hat//H&M

Jacket//Gestuz

Top//Ganni

Shades//VictoriaBeckham

Skirt//SecondFemale

Mittens//JustFemale

Bag//CalaAndJade

VALENTINE’S WEEKEND!

Jeg elsker merkedager!! Og Valentines Day står høyt på lista over de jeg liker aller best! Har mange venner som synes det er en helt tullete dag, der vi bare lures til å bruke masse penger på blomster, kort og gaver. Men jeg synes det er dødskoselig med en dag man kan gi litt ekstra oppmerksomhet til noen man er glad i, selv om man selvfølgelig bør være flink til det i hverdagen også. Mannen min har egentlig ikke vært noen særlig Valentine’s fan heller, men tror jeg har klart å omvende han litt, siden jeg fikk en to meter lang “ballongblomst” på døra,hihihi. Feiret ellers dagen med to vennepar, en digg hjemmelagd tre-retters, masse god vin og spørrespillet “Etterpåklok”.

Celebrated Valentines with mah boo, good friends AND a two meter tall “balloonflower”! I’m such a sucker for romance! I know, it’s supercheezy, but I don’t care-still lovin’ it, hehe!

Decorated the table with cheezy chocolate hearts and candles, in an all pink, black and silver theme.

Perfect Valentine in a white 60’s inspired dress from Ganni, lot’s of balloons and good friends.

Have a great week, mah darlings!!