PINKOLISHIOUS!!

Hei Onsdag!!

Det er ikke så fryktelig mange år siden komboen av rødt og rosa fikk folk til å grøsse, men heldigvis har vi åpnet opp for å slippe inn mye mere farger i garderobene våre, og ikke minst blitt tøffere på å mixe både print og farger.

Hadde du spurt meg for to-tre år siden, var rødnyanser noe jeg syntes var fint på andre, men aldri følte meg vel i selv. Mens nå kjører jeg til og med rundt i en rød Ford Fiesta bil (!!), så det er ikke bare i klesvegen jeg nå etterhvert har embracet denne fargen.

Akkurat nå har jeg lagt min elsk på denne søte skjorten med puffermer og en rutete bukse fra Designers Remix. Mixet med verdens skjønneste rosa fløyelssandaler følte jeg meg skikkelig happy til sinns faktisk, til tross for at det var sjukt kaldt og hustrig vær ute i dag. For ikke å snakke om hvor muggen jeg var i utgangspunktet, etter å ha stått stuck i trafikken i en evighet tidligere på dagen!

Jeg må innrømme at jeg er så irri at jeg har typ lyst til å bare rive av meg håret for tiden!!! Lan og Miljøpartiet Det Grønne har sikkert fine tanker om renere i luft i sentrum de, men de har jo fader meg bare radert masse parkeringsplasser, stengt masse veier og gravd overalt uten en god plan virker det som! Så Oslo By er blitt et mareritt å ta seg frem på fra A til B, så ikke Velkommen Til Byen Jo Takk Skal Du Ha Stemning der liksom!!

Hadde kanskje vært litt greit å ha en solid ide om hvordan de faktisk skulle utøve denne kjempestore omveltningen i sentrum på så kort tid, før de lammet hele byen slik som de har holdt på til nå!!!???

For ikke å snakke om hvordan dette vil påvirke folks tid og hverdag på sikt fremover, og mest sannsynligvis ramme handelsstanden hardt innenfor de sonene de fjerner all parkeringen også!!

Jeg har altså sååååå mye jeg skulle ha sagt angående dette temaet, men det får bli i et annet innlegg! Følte jeg brått ødela den rosa og hyggelige stemningen jeg hadde i starten her, hehe!

Anyways, rødt er kommet for å bli i min garderobe i hvertfall, og jeg skal virkelig prøve å beherske meg fra å faktisk SE rødt også. Men dere gjør det ikke helt lett for meg, Lan og MPG. – Føler meg ikke helt ferdig snakka hee for å si det sånn!!

Men det får som sagt bli i et nytt og annet innlegg;)

Sees på instastory??

Klem//Marthe

DEKK JULEBORDET I EN MIX AV SØLV, GULL, HVITT, SORT OG BRUNT!

Jeg elsker å invitere venner over på middag, og mens mannen min pleier å stå for maten, står jeg som regel og råkoser meg med å pynte bordet. Borddekking er nesten terapi for meg, og jeg elsker følelsen av å ha bygd opp et slags bordunivers helt fra scratch, og jeg gjør aldri samme bordsetting igjen to ganger.

Denne kvelden var jeg inspirert av en utstilling jeg så her om dagen på Norrgavel, som hadde disse brune vakre kvistene som heter trollhasler i fokus. Så jeg kjøpte 4 av disse greinene, som jeg klipte av til riktig lengde og kjøpte en LED-lenke i tillegg som består av 5 "lys-armer" man kan feste og dekorere som man vil.

Ellers hadde jeg bestemt meg for å kjøre en mix av sølv, sort,hvitt, brunt og gull, så jeg startet med bordbrikkene som er kjøpt på Kremmerhuset. Jeg kjøpte de i sort, grå og gull, og mixet de med mine nye glassbrikker fra Majorstuen Elektriske!

Jeg fant noen Burberry lignende servietter på Mina Milanda, og vinglassene er en blanding av Riedel med noen reserveglass fra Lagerhaus, siden det ofte knuses ett eller to i løpet av en kveld.

På kremmerhuset kjøpte jeg ett sett med fake kongler, einebær og eikenøtter som jeg festetrundt serviettene og rundt stetten på vinglassene.

Grenene pimpet jeg opp med papirjulekuler i hvit og sort fra Norrgavel, og bestikket kjørte jeg på med annenhver i gull (kjøpt på Lagerhaus), mens sølvbestikket var en bryllupsgave!

Jeg er veldig glad i å bruke mye lys og blomster i tillegg, og mange av vasene og telysholderne mine er kjøpt på Mina Milanda, mens alt av blomster endte jeg opp med å kjøpe på Storo denne gangen.

Som sagt, elsker vi å lage mat, men denne uken hadde vi rett og slett ikke tid. Og særlig når ene gjesten ikke spiser kjøtt men fisk, den andre spiser kjøtt men ikke sjømat og den tredje har firehundre forskjellige allergier, måtte jeg krype til korset og ringe Rodrigo, som driver de fantastiske restaurantene Delicatessen, Publico og Aymara. Han hooket oss opp med en deilig menymix, så det var et alternativ for alle!! Og den peruanske maten vi fikk tilsendt fra Aymara var så god at jeg anbefaler dere å stikke innom der på Sollie Plass neste gang du er sugen på et digg måltid!

Håper du har fått litt inspo, og ønsker deg med det en superfin søndag videre!

Klem//Marthe

PUMP IT UP!

Hey My Beautifuls!!!

Lovte å komme med ei litta "How-To" på hvordan man kan bruke Bowie Stiletto fra den nye skokolleksjonen vår, Sapatos byMAGMALOU.

So here we go:)

(Beklager at lyset er on the very yellow side, men det var det lyset jeg klarte å by på akkurat da vi tok bildene, haha)

Den kommer i utgangspunktet med sløyfen på fremsiden av ankelen…

Men om du åpner festet/knappen bak, kan den lett snus til å sitte på baksiden…

Eller tre foten igjennom båndet og ha den rundt vristen…

Eller gjør som punkt over, men legg sløyfen helt nederst, kant i kant med der skoen starter…

Man kan også fint droppe hele sløyfen…

Eller hvorfor ikke bruke den i håret???

Som du ser er det bare fantasien som stopper deg, for her kan du også bruke egne bånd eller et ankelsmykke du er glad i og feste det i stroppen bak!

Jeg bare elsker denne modellen, og håper inderlig vi får lagd opp samme versjon til sommeren også, bare i andre farger!

Men de går fort ut av butikk og nettbutikk nå, så om du vil slå kloa i disse herleighetane, er det bare å klikke de hjem på Magmalou.no, ringe MagMaLou på 97041881 så kan vi sende, ELLER kom innom nye butikken vår i 1.etg på EGER som åpner torsdag 23.november!

(Selges også på Sapatos.com og Sapatos sine butikker på Sandvika Storsenter og i Bygdøy Alle 46 på Majorstuen)

Ha en fortreffelig natt om du leser dette nå, eller en nydelig torsdag om du sjekker innom her i morgen;)

Stor klem//Marthe

WEEKEND WONDERS!

God søndag🖤

Håper dere alle har hatt en nydelig helg!

Jeg kickstartet helgen med en overraskelsesbursdag for mannen til en venninne av meg, som virkelig ble tidenes surpriseparty, og i går var vi på Nesøya i en superkoselig middag, så her har helgen bare rast avgårde!

Men har hatt en finfin søndag og faktisk gått på skøyter med Emma Lou for første gang på 3 år, så det var skikkelig koselig. Har ikke turt å bevege meg ut på isen på lenge på grunn av problemene jeg har hatt med ryggen og nakken, så det ble en skikkelig Bambi på isen følelse, men er ganske happy for at jeg faktisk turte å slippe angsten for frykten for å falle i det hele tatt!

Anyways, minner om rabbatten på 150 kr dere får om dere handler på nettbutikken i kveld med koden "magmaloumarthe"! Skokolleksjonen er ute nå også, så nå trenger du ikke stresse med antrekk til neste julebord, du finner alt der, hihi!!

Ha en finfin søndagskveld videre!

Klem//Marthe

Jacket//GANNI

Catsuit//ByTimo

MY WORST NIGHTMARE ALMOST CAME TRUE!

Hei Lovelies!!!

Om du leste innlegget mitt i går så vet du at vi lanserte vår første skokolleksjon "Sapatos byMAGMALOU" i går, og mitt største mareritt ble nesten til en virkelighet.

(OK, kanskje ikke det største marerittet, er jo selvfølgelig mye verre ting som kan skje, men håper dere skjønner greia, hehe!!)

Som jeg skrev i går har jeg alltid angst og indre uro like før jeg skal arrangere noe, for man har som regel jobbet både lenge og hardt i forkant med det man skal presentere, og jeg har alltid evige mareritt om at ingen dukker opp i forkant! Og fikk litt bange anelser da jeg våknet opp til to meter snø, slaps og sludd, som jeg erfaringsvis vet godt selv at da er det ofte hyggeligere å bli sittende under et pledd hjemme i sofaen enn å stresse ned til byen og løpe rundt på eventer!

Nå har jeg heldigvis ikke opplevd at folk ikke dukker opp før ! Men det var faktisk ikke langt unna i går altså!! Jeg hadde invitert ca 40-50 stk som hadde takket ja, men i løpet av dagen raste det inn meldinger med kanselleringer på grunn av både sykdom, overtid og tidsklemma! Det har jeg kjempeforståelse for, men merket likevel at jeg ble litt stressa av at nesten halvparten ikke rakk innom likevel. Men fikk masse superhyggelige lykkeønskinger og tilbakemeldinger på skoene, og det var jo sykt koselig da! Og det ble et skikkelig bra event for oss som var der!!

Og jeg må faktisk få si det selv:

Jeg EEEEEELSKER hele skokolleksjonen!!!!

Gjør du det samme er det bare å klikke seg inn på webshoppen HER, så får alle leserne mine 150kr i avslag som et introduksjonstilbud frem til og med søndag! Bare bruk kodeordet "magmaloumarthe"!

Og jeg må si at Sapatos virkelig har pusset opp lokalet til å bli en skikkelig shoppingperle i Bogstadveien, så håper alle stikker innom og hilser på der også når dere er på Majorstua!!

Neste prosjekt nå er en pop-up shop på Eger Karl Johan hvor vi bare kjører fokus på vårt eget merke, og jeg gleder meg til å møte interiørstylist, Tone Kroken, i morgen for å plukke ut interiør og stash til den butikken! Vi åpner neste uke, så håper dere kommer innom på litt førjulsshopping der også!

Nå må jeg løpe, men ønsker dere en superfin torsdag!!!

Klem//Marthe

Fotokred//Hanne Erøy//@hellohanne

I DAG LANSERER VI VÅR FØRSTE SKOKOLLEKSJON!!!

Hurra meg hei, i dag kommer vår aller første skokolleksjon i samarbeid med Sapatos i butikk og på webshop, og vi skal feire det med et åpningsevent i deres lokaler i Bogstadveien 46 i kveld.

Vi har invitert litt presse, familie og venner og jeg er alltid like spent og nervøs om folk faktisk kommer!! Jeg har alltid mareritt før en visning, lansering eller et event om at INGEN dukker opp. Drømmen starter alltid med at det raser inn tekstmeldinger av folk som må avlyse, og så ender den med at jeg sitter alene et sted og er skikkelig flau og gråter, hahaha! Litt morbid greie, men det slår aldri feil. Heldigvis har ikke dette skjedd i virkeligheten enda, og jeg håper ikke så er tilfellet i morgen heller;)

Ideen med en skokolleksjon kom til da Sapatos sponset alle skoene til visningen vår under Oslo Runway i fjor høst, men det var først i våres vi alle fikk tid til å sette oss ned og faktisk sette ideen ut i livet. Vi ønsket å lage fire par i to farger, og har endt opp med en kolleksjon vi mener passer perfekt nå til julebordsesongen, men som også er klassiske nok til videre bruk utover vinteren og våren. Og i mars kommer sommerkolleksjonen med dobbelt så mange styles, så det kan man jo glede seg litt ekstra til!

I tillegg til å lansere skoene i morgen, har vi også kjørt på med en MagMaLou Shop in Shop i de samme lokalene, så nå kan alle dere som befinner dere mest på Majorstua også finne mye av utvalget og merkene vi fører på Frogner her.

Favorittbrands som byTIMO, Neo Noir, Gestuz og Arnie Says bl.a. er alle representert, sammen med og ikke minst vårt eget merke som nå har mest fokus på samarbeidskolleksjonen med Vanessa Rudjord.

I dag har vært en skikkelig 12-timers dag, og for en med kronisk muskelpain i ryggen er det langt fra ideelt, så nå er det på tide å kaste inn håndkleet og få en god natts søvn.

Men først vil jeg selvfølgelig gi dere alle et gavekort på webshoppen vår, der dere får 150kr avslag på et plagg eller et par sko om du bruker rabbbattkoden "magmaloumarthe". Gjelder fra tirsdag 14.november kl.12.00 til søndag 19.november kl.23.59!

(Skulle noen størrelser være utsolgt på magmalou.no, kan dere enten ringe og høre om vi har igjen i butikk på nr:97041888, eller klikk deg inn på nettbutikken til Sapatos.com!)

På bildet har jeg på meg Bowie Stiletto i sort, som også finnes i rødt! Og sløyfen kan faktisk brukes på 7 forskjellige måter, som jeg kommer til å legge ut bilder og instruksjon av senere denne uken!

Så håper jeg vi enten sees eller høres i mellomtiden, enten på selve lanseringen eller på snap eller instastory!

Gøy om dere vil følge med!

See ya!!

Klem//Marthe

Outfit

Knit//GANNI

Catsuit//byTimo

Stilettos//SapatosbyMAGMALOU

KLIPPFISK, RYSJER & REINSDYR!

Hei hei Sweetiepies!

Tenkte jeg skulle dele et par av våre favorittoppskrifter denne høsten, siden jeg alltid får så mye spørsmål på insta og snap når jeg legger ut matbilder.

Mannen min er superflink til å kokkelere, mens selv elsker jeg å planlegge og invitere til middager, hehe, derfor har vi ganske ofte venner hjem til oss på både god mat og drikke!

I går hadde vi besøk av et vennepar som bor i Sandefjord, og på menyen stod reinsdyrcarpaccio med reddik og ruccula til forrett, mens til hovedrett serverte vi klippfisk med oliven og bacon. Carpaccioen smeltet seriøst på tungen, mens noe av det beste jeg vet er klippfisk som flaker seg og er stekt til helt perfekt konsistens. Men denne oppskriften kunne med fordel faktisk ha sløyfet enten bacon og oliven, slik at den hadde blitt litt mindre salt. Men uansett var det en supergod rett!!

Velbekomme!

Bacalhau à Brás (oppskrift fra dybvig.no)

Handleliste 4. pers:

400 gram klippfisk uten skinn og ben – Kjøp skinn og benfri klippfisk i nettbutikken eller på butikken

600 gram poteter

50 gram bacon eller pepperoni

4 egg

1 løk

2 finhakkede hvitløksfedd

1 dl olivenolje

Persille og sort oliven til pynt

Salt og pepper etter behov

Fremgangsmåte:

Husk utvanning! Eller kjøp ferdig utvannet.

Den utvannede klippfisken tørkes før steking.

Bacon eller Pepperoni kuttes i tynne strimler.

Potetene skrelles og kuttes i tynne strimler. Stek potetene og løken i olje. Tilsett hvitløk, klippfisken og bacon / pepperoni og rør rundt. Til slutt ha i eggene og rør om. Stek til fisken er ferdig stekt. Smak til med salt og pepper.

Jeg elsker den nye rysjeskjorten fra GANNI sammen med de nydelige øredobbene fra Miss Mathiesen!

Reinsdyr carpaccio er ganske lett plage og sjukt godt! Du bare kjøper kjøttet på MENY, ruller det inn i plastfolie og fryser den i minst 24 timer.

Når man skal begynne å skjære opp skal kjøttet ligge i kjøleskapet i 15 for en jevnere tineprosess.

Skjær kjøttet i løvtynne biter og server med sitron, ruccola, parmesan og syltynne reddikskiver skåret opp med mandolin.

En champagne fra 2004 som passer kjempegodt til alle typer carpaccio!

Håper dere likte oppskriftene! Si fra og gi meg tilbakemelding da, om noen tester ut noen av de!!:):)

Klem//Marthe

Ready SET Go!

Hey Honeypies!!

Nå florerer motebildet av wrapskjørt og kjoler om dagen, og vi har akkurat fått inn en favoritt fra GANNI jeg lenge har gledet meg lenge til å bruke!

Elsker denne toppen og skjørtet i mesh, som man kan bruke som et sett eller hver for seg!

Skjørtet er kult med bare en t-skjorte eller strikkegenser og sneakers til, mens toppen funker jo til alt av bukser og skjørt, være seg jobb eller julebord!

I går var jeg på Champagneria og F6 med en venninne av meg (som dere kan følge på @bybenedichte) , mens i kveld får vi besøk av en barndomsvenninne med familie, så barna gleder seg vilt på overnattingsbesøk av to små jenter, mens Magnus tror jeg skal servere no skikkelig digg, så jeg håper jeg rekker å legge ut både oppskrift og bilder i morgen.

Hvis det dog ikke skulle bli tid til det, siden vi også skal på dåp i morgen, er det bare å følge meg på instastory eller snap i kveld, så blir det nok noen matgilde-bilder der også:)

Ønsker dere en nydelig lørdagskveld!!

Klem//Marthe

HURRRRRRAAAAAA FOR MAGNUS!!

I går feiret vi bursdagen til Magnus, og som vanlig hadde jeg invitert til surpriseparty som jo faktisk ikke er en så stor overraskelse lenger, siden jeg gjør det hvert år, haha! Vi kunne ha invitert alle våre felles venner selvfølgelig, men det har blitt en tradisjon å bare be guttegjengen med damer som Magnus hang med da vi studerte i Trondheim. To av gutta bodde jeg og Magnus med noen år også, så hyggelig å se igjen de to spesielt, for selv om alle bor i Oslo nå, er det ikke så ofte man rekker å møtes i en hektisk hverdag.

I år hadde jeg booket bord på Nomads, som er søsterrestauranten til Sawan, og maten var sjukt god og servicen helt på topp!

Vi ble 13 tilbords, og det ble en skikkelig koselig kveld! I tillegg hadde vi barnefri, så vi sov litt ekstra lenge i dag som var sååååå digg!!

Ellers gleder jeg meg veldig til tirsdag, og lanseringen av vår første skokolleksjon, så her er det bare å følge med!

Ha en nydelig helg'a dere!!

Klem//Marthe

Ps: Tusen takk til @festligeting som ordnet en stor heliumsballong med personlig tekst som var nydelig pakket inn i en stor hvit eske med sløyfe på! Perfekte måten å overraske noen litt ekstra!!

Suit//NeoNoir

Heels//D&G

HVORDAN KVITTE SEG MED UNØDVENDIG STRESS VED Å LAGE ET ORGANISERT BARNEROM!

Goood mandag, lovelies!

Håper dere har hatt en nydelig helg!

Jeg er strålende fornøyd med en lang og hard treningsøkt lørdag morgen etterfulgt av årets første pinnekjøttlag på kvelden, mens søndagen gikk med til å rydde, sortere og shine opp rommet til min eldste datter.

Hun har en tendens til å samle på alt fra gavepapir til gamle notatark og har et veldig følelsesmessig bånd til absolutt alle leker og bamser som kommer i hus, så noen ganger er det litt vanskelig å skulle gi slipp.

Men etter 6-7 timer med skikkelig opprydning og organisering, ble hun selv også kjempefornøyd, og vi har samlet opp sekkevis med klær og leker som jeg annonserte på instastory at vi ønsket å gi bort til noen som enten ønsker eller trenger litt påfyll.

Innboksen min rant full av henvendelser, og alle skal få, så frem til torsdag skal jeg sette sammen noen fine pakker til alle som har tatt kontakt.

En annen ting med å få skikkelig rydda og ikke minst organisert alle ting litt bedre, er at jeg kjenner at hele energien på rommet hennes skiftet. Jeg har tidvis følt meg litt kvalt der inne av følelsen av bare ALTFOR mye ting, mens nå har vi fått ryddet inn masse ny god plass og en positiv og luftig energi som merkes godt!

I klesskapet, som er et lite walk-in closet, lå klærne tidligere rett på hyllene, men endte alltid opp å bli rotete da alt mixet seg sammen. Så jeg kjøpte noen plastbokser på Clas Olhson til oppbevaring (Takk for tipset Synnøve Skarbø) , og sorterte bukser, kjoler og gensere etc. for seg, så det blir enklere å finne frem klærne på morningen!

(Jeg gjorde samme finta i stua, med alle løse ledninger og stash som har ligger løst rundt omkring i det ene skapet og gitt meg angst og indre uro. Det tok en time å sortere alt hva som er relatert til enten TV, kameraer, mobiler og andre devices, og alt fikk så sin egen lille plastboks. Så nå trenger jeg aldri å rive av meg håret i frustrasjon for å ikke finne den ledningen eller laderen jeg trenger akkurat når jeg trenger den lenger, og enda en stressfaktor er tryllet bort! Voila!!)

På kremmerhuset fant jeg noen supersøte hyller for å oppbevare plantene og kaktusene hun er så glad i, og et nytt speil med en liten hylle om hun skulle ønske å legge typ øredobber eller leppomaden sin der. Jeg fant også noen geniale oppvevaringsbokser i tøy som passet perfekt inn både på rommet hennes, men kjøpte også noen ekstra til oppbevaring av lekene til hun minste som vi oppbevarer på stuen.

Sammen med et sort og rosa gulvteppe fra Lagerhaus, og nye mørkegrå fløyelsgardiner gikk soverommet fra å være et rom tilhørende en liten seksåring til en pittelitt mere voksen åtteåring, som fortjener et rolig og harmonisk rom hun kan finne roen om hun vil etter lange og hektiske dager på skolen og forskjellige aktiviteter hver eneste dag!

Eneste jeg mangler nå er nye sengesett! Vi er begge litt lei av hjerter og prinsesser, så nå skal jeg titte etter ensfarget sengetøy i en god og myk kvalitet som stimulerer til enda bedre nattesøvn. Noen som har et godt tips på et merke her forresten, så blir jeg kjempeglad!

Jeg fikk også ryddet i hun minste sine klær, så gleder meg nå til å kunne gi også disse videre!

Ellers er det endel spennende ting som skjer om dagen, så gjerne klikk deg innom hver dag denne uken, så skal jeg prøve å være flink å oppdatere!!

Klem//Marthe

Ps: jeg rakk ikke å ta noen bilder av rommet i går, men satser på jeg får gjort det i kveld, om dere vil titte innom senere i dag eller i morgen for å se det endelige resultatet:)

Coats//Lindex (spons)