EN NY FAVORITT!

Tidligere gikk jeg nesten bare i sort og hvitt. Jeg hatet virkelig rødt og kunne ikke fordra mørkeblått.

Men de siste sesongene har jeg vært helt nyforelsket i å bruke farge, og har til og med hatt en bananas rød-periode. Mørkeblått har helt ærlig talt ikke vokst på meg enda, men det har sannelig brunt gjort!!

Elsker denne fargen i nesten alle nyanser, og brune fløyelsbukser gjør meg faktisk pittelitt lykkelig, haha! Og hvorfor ikke kjør matchymatchy og kombiner den med en strikk i samme farge?

Ha en nyyydelig mandag!!!

(Antrekket finner du på Magmalou.no)

Cou Cou//Marthe

ZZZZUNDAYZZZZ!

Hei hei!!

Jeg elsker søndager. Særlig på en høstdag hvor solen skinner, og man har ingen andre planer enn å slappe av med familien.

Jeg arrangerte babyshower for venninnen min, Tina, i går på Campo De Fiero OG var på middag med tre andre venninner, Julie, Jeanette og Isabel etterpå, så i dag fikk jeg sove noen timer ekstra mens resten av familien startet dagen med en tur i bassenget.

Til lunch dro vi ned på Løkka for å spise lunsj på Villa Paradiso og kjøpe doughnuts fra By C+C Donuts Oslo (og sikle på alle de sykt fine plantene på «Luck»!!) Favorittene er Pizza Parma ( jeg tar bort parmaskinka, haha, men må ha ruccolasalat og maaasse parmesan!!), og av dougnutsene var salt karamell med popcorn en favoritt.

Kvelden har jeg bare brukt på å jobbe litt og oppdatere Tise-kontoen min med nye skatter, så blir veldig glad om du sjekker ut profilen min «magmaloumarthe». Eller du kan gå inn på webshoppen vår Magmalou.no om du liker antrekket jeg hadde på meg selv i dag.

Dressjakken er fra Designer Remix og Genseren fra Baum Und Pferdgarten. Buksa er fra Ganni Prinsensgate.

Selv skal jeg hoppe til køys nå og lytte til en ny app jeg har lastet ned som heter «CALM», som er en meditasjonsapp.

A n b e f a l e s!

Ønsker deg en ny nydelig uke!!

Klem//Marthe

ET SPANSK PARADIS!

Hola!

Denne langhelgen var jeg i Spania, nærmere bestemt i Jerez i Andalucía. Jeg var her i mai i fjor også og ble helt forelsket! En god venninne av meg, Vibeke Klemetsen, arrangerer flere ganger i året en yoga-/ridecamp på gården Las Mesas, i samarbeid med Magnus Rønningen og kjæresten, Chanel.

Jeg elsker både yoga og hesteridning, og i fjor var jeg med som «vanlig deltager», men i år følte jeg ikke at jeg kunne prioritere en ny tur siden vi holder på å pusse opp hele huset. Men da Vibeke ringte meg for å spørre om jeg ville gjøre hår og makeup på en shoot hun skulle gjøre for hennes eget yogamerke, Run & Relax, var jeg ikke vanskelig å be for å si det sånn.

Jeg elsker det nydelige stedet vi får bo på, digger å starte dagen med en early yoga wake-up call og det er ingen steder jeg føler meg så hjemme som på hesteryggen, så jeg skulle ønske jeg hadde tid til å dra hit flere ganger i året, for hele opplevelsen er som balsam for kropp og sjel.

Og det mest spesielle med opplevelsen er en tre-timers ridetur ute i solnedgangen. Å ri i det fantastiske Andaluciske terrenget i kveldssol, er så vakkert at jeg klarer ikke å beskrive det en gang.

Må rett og slett bare oppleves!

Vet de har en ny tur i oktober, så ta kontakt med «yogalasmesas» på insta om du tror dette høres ut som noe som er midt i blinken for deg!( Reklame for venninne, men hadde anbefalt det uansett!!)

Ellers har vi en ny podcast ute, og Vita er tilbake etter å ha vært med på innspilling på «71 grader Nord Kjendis», så håper du vil gå inn HER og lytte på oss!!

Klem//Marthe

NYC INSPOTUR!!

I helgen var jeg på en inspo svipptur til New York sammen med en venninne, Marte Krogh, som også er designer under navnet Koma by Marte. Planen var å få mest mulig inspirasjon under Fashion Week, og kjøpe stoffer i Garment District til nye kolleksjoner. Fikk tak i noe, men den mandagen jeg hadde satt av til å searce stoffer, regnet det så sjukt mye at jeg blåste omtrent bort der jeg valset rundt i regnværet.

Anyways, var en superkoselig tur, selv om vi begge for første gang EVER ble rammet av mega jetlag (som jeg tror (vet!!) også skyldes litt overtenning og altfor mange vinglass på flyet over dammen!!), så vi koste oss skikkelig på dagene, men var langt fra noen partyprinsesser på kvelden, haha! Like greit, for på fredag reiser jeg til Spania med en annen venninne, Vibeke Klemetsen. Hun er yogainstruktør der, hvor man kombinerer yoga og hesteridning, og jeg gleder meg noe helt sinnsykt. Var der i fjor også, og disse turene er virkelig påfyll for kropp og sjel, så anbefales!

Nå må jeg komme meg på kontoret og fortsette jobbe med nye kolleksjoner, og NEW YORK, jeg takker deg!! Inspirasjonen er på plass!!

Her er noen outfit bilder fra NYC, og de fleste plaggene kan dere finne i nettbutikken: Magmalou.no!

Ha en nydelig dag!!!!

//Marthe

SKAL VI DANSE, KORDFLØYEL OG NY PODCAST EPISODE!!

Good tirsdag!!

Håper alle har hatt en fin helg! Min var i overkant sosial (dog veldig gøy!!!!), så var deilig å starte mandagen med trening på Corebalance etterfulgt av en date med sofaen. Har gledet meg så sykt lenge til ny sesong av Ozark på Netflix, og fikk endelig sett første episode i kveld, men hadde så mange ubesvarte mailer at jeg falt litt ut, så tror jeg må se den igjen!

På fredag drar jeg med en venninne til NYC, og jeg gleder meg sykt mye! Ingenting er som tidlig høst i New York, og jeg elsker luften, viben og energien som alltid er helt elektrisk men chill på samme tid…!

LOVES IT!

Bor stort sett alltid på The Standard i Meatpacking, og ALWAYS i et King Corner rom, som har helt fantastisk utsikt med store vindusveggflater på alle veggene, så man basically kan se nesten hele Manhattan.

På onsdag starter New York Fashion Week også, så satser på masse bra inspo, og vi skal se på masse stoffer til nye kolleksjoner også, så det blir veldig bra!!

Gjerne send meg en DM om dere har noen hotte tips på klubber, barer eller restauranter vi bør sjekke ut, for har helt sikkert skjedd sinnsykt mye bare siden jeg var der!!

This city never sleeps!!

Det blir rart å komme hjem til at oppussingen allerede har startet når jeg kommer hjem på tirsdag, men jeg får ikke bidratt så altfor mye, siden jeg drar til Spania allerede på fredag igjen på ei litta jobb for en venninne.

Tell u more later, babes!

I mellomtiden kan jeg dele noen bilder fra uken som har vært!

Har total obsession med kordfløyel og dresser i høst, og denne drakten fra Designers Remix har jeg både i rosa og hvit, haha! (Sjekk ut “Designers Remix” på webshoppen vår MAGMALOU)

I morgen (tirsdag) kommer ny EPISODE av podden vår, VITA OG VALEBERG, og jeg har hatt besøk av gjest, modell og influencer, Pernille Juvodden, der hun snakker litt om da livet butta litt imot og hun var alvorlig syk av borreliose. Håper dere vil gå inn å høre, og blir superglad for feedback!!!

På lørdag var jeg, Benedichte og Hedda på Skal Vi Danse-premieren og før vi dro ned til Gamla og Justisen, der det var så sjukt crowded at jeg seriøst fikk et lite angsanfall, og måtte faktisk sette meg ned å konse er kvarter før jeg klarte å slappe av. Gjorde absolutt det etterhvert da, men måtte ta en litt tidligere kveld og dra hjem, siden vi både skulle på fotballcup og bursdag på søndag!! Elsker Skal Vi Danse btw, for en drøm å vært med på den galskapen liksom, og hvem vil vel ikke lære å shake noen moves på dansegulvet??:)

Som sagt er kordfløyel en storfavoritt denne høsten, så søndagen ble tilbrakt i en brun versjon fra Gestuz, som du også kan finne i nettbutikken.

Nå har jeg slukt en episode av «Ungkaren»også, og dør av trøtthet, så nå må det virkelig soves. Har litt for mange heftige avtaler i morgen, så Beauty Sleep much needed!!

Høres på podden eller ses her inne da!!!

Stor klem, Marthe