HOMESPA!!

I morgen håper jeg masse folk kommer til vår spontane pop-up vintage/secondhand store på MagMaLou!! Jeg, og superbloggerne Celine Aagaard(hippiehippiemilkshake), Marie Murstad(marie_murstad) og Annabel Rosendahl(annabelrosendahl) selger unna både brukte og ubrukte garderobeskatter, og MagMaLou selger unna masse lagervarer i alle str i tillegg, så håper vi sees i Skovveien 8 på Frogner mellom 10-15! I mellomtiden tar jeg meg en homespa-variant, pensler meg inn med en glycol ansiktsmaske fra Nimue, og tar en tidlig kveld på sofaen;)

Homespaing on a Thursday Night, and my date is the Glycol Mask from Nimue!

OH, IT’S SUCH A PERFECT DAY…

…I’m glad I spent it with you…!!:)

Elsket denne Lou Reed-låta på videregående, og i dag føltes det virkelig som en skikkelig finfin og perfekt dag, etter altfor mye ufrivillig inne-tid i det siste! Dagen startet sedvanlig med en voldsom morgenkvalme, men vips, rundt kl.10 ga det seg, og jeg fikk både dratt på et spennende møte med minmote.no (stay tuned), og et nytt møte med vår showroom ansvarlig for byMAGMALOU, før jeg etterpå hastet ned i en taxi til Barcode for en liten fotoshoot for et magasin som kommer ut om ikke så altfor lenge. I tillegg mens jeg har løpt rundt omkring, har jeg tilfeldigvis møtt flere venner og bekjente både her og der, og fikk hengt litt med både Marte Krogh og Mariann Saastad Ottesen på Joe and The Juice på Frogner, fineste MagMaLou-Jentene, Pia og Ida i butikken, møtte smykkedesigner Heidi Nesbakken på Beth’s Beauty, modell Hege Golf på Fresko, og til slutt min nydelige venninne, Ellen-Anna, før vi helt tilfeldig møtte vår felles venninne og Ellen-Annas svigerinne, Anne Rimmen, på MagMaLou igjen! Så det er på Frogner det skjer, folkens, hihi! Nå har jeg plukket opp datteren min og venninnen hennes i barnehagen, og kjørt de på vårens siste ballett-time. Merker jeg sitter her ganske sliten men med et godt smil rundt munnen, og håper både på at kvalmen endelig er på retrett og at energien er på veg tilbake…Og det hjelper jo på at også solen stråler varmt gjennom ruta. Faktisk er jeg så happy og fornøyd med dagen i dag, at jeg driter i at jeg klikket på en parkeringsvakt som faktisk skrev ut en parkeringsbot MENS jeg satt i bilen min utenfor butikken (der det faktisk er lov å stå i 10 minutter) Heldigvis har jeg vitner, så denne dama nekter pent å bli bullied around av en sneaky parkeringsvakt, som stod BAK meg og skrev den ut istedenfor å først be meg om å kjøre videre…Ok, så driter jeg ikke fullstendig i det, haha, for ble max irritert-men hun fikk vite det hvertfall!!;) God onsdagskveld! xMx

Outfit:

Playsuit//byMAGMALOU (also in black and green print.)

Trenchcoat//Gestuz

Shades//VictoriaBeckham

Boots//Ganni

NÅR DAGENE BLIR LANGE, OG KVALMEN SETTER INN…

Overskriften er “fritt tolket” fra musavisa, hihi, og beskriver litt hvordan dagene er for tiden. Det er ikke så lett å planlegge ting når man er konstant kvalm/sjøsyk, svimmel og har bare lyst til å sove 24/7. Men i går ringte en venninne på formiddagen, og vi ble enige om å prøve en liten gåtur rundt Sognsvann, og det var skikkelig deilig med litt ordentlig frisk luft. Turen gikk så bra at jeg begynte å lure på om jeg bare blir verre av å ligge i sofaen, men da jeg kom hjem igjen, var jeg så sliten at jeg sovnet i fanget til datteren min som strøk meg over håret, og våknet ikke før kl.21 igjen. Og fra da av løp jeg i skytteltrafikk til badet frem og tilbake til over midnatt…Jeg merker jeg blir ganske utslitt av hele greia, så man føler seg automatisk som en litt kjip mamma og kjæreste, som omtrent bare ligger i sofaen og maser om isvann med lime, ritzkjeks og røde epler hele tiden, eller venninne som har avlyst omtrent alt av sosiale sammenkomster de siste månedene, og ikke minst sjef for en gjeng nydelige og flinke ansatte som virkelig gjør en uvurderlig god jobb når man selv ikke er “on top of the game”! But I’ll be back!!:) Forhåpentligvis sooner than later!!;) Ha en nydelig tirsdag!

Been having some morning sickness down-time lately, but went for a walk with a girlfriend at beautiful Sognsvann yesterday, wearing this seasons “uniform”; a turtleneck dress that can be worn in two ways. Either as an ankel-long chill-out-dress, or just pull it up to a shorter and more fitted version for a more dressed-up and high-heel friendly version! Have a great Tuesday!!:)

Denne turtleneck-kjolen kommer jeg til å bo i fremover, siden den føles superkomfortabel på, og kan styles på to forskjellige måter! Enten som over der jeg har trukket den opp til rett over knærne til en kortere og mer “fitted” variant som er perfekt til høye-hæler anledninger også, mens under har jeg beholdt den orginale ankellengden som er perfekt for en mer avslappet look med for eksempel sneakers eller ballerinas til.

Dress//byMAGMALOU(also in grey abd blue)

Kicks//Asvalt

Cap//Graa (F5 Concept Store)

VI SELGER UNNA VÅRE GARDEROBEGOODIES FREDAG 1.MAI PÅ MAGMALOU!!

Selger unna mine private garderobeskatter på førstkommende fredag, 1.mai, sammen med disse fin-fine blogge-superfashionistaene, Celine Aagaard(insta:hippiehippiemilkshake) og Annabel Rosendal(Insta:annabelrosendal). Vi kommer til å rigge oss til på MagMaLou på Frogner, med adresse Skovveien 8, fra kl.10-15! Selger også unna endel lagervarer i alle str til 70-80%, så her kan du potensielt gå ut av lokalet med et veldig stort smil, en nesten like lett lommebok som da du kom, og ikke minst en handlepose med dagens drømmekupp!! Håper vi sees, and spread the word!!:)

xMarthex

SELLING MORE STUFF ON SNAPSALE!

Prøver å rydde unna litt i kleskapet mitt om dagen, og finner flaut mye klær som nesten ikke er brukt engang…Siden jeg driver klesbutikk og et eget klesmerke i tillegg, blir forbruket av antall plagg i høyeste laget i løpet av ett år, og må byttes ut relativt ofte siden jeg ønsker å “representere” det vi har i butikk til enhver tid. Så disse godbitene fortjener å finne seg en mer “trofast” eier – kanskje er det deg? Send meg en pm på facebook(Marthe Kveli Valeberg) eller på snapsale(snapsale.com) eller sms da vel(93651703)!

Ps: etter avtale tar jeg også gjerne mot hjemmebesøk, for har nemlig et stort lagerrom i kjelleren fullt av både ubrukte lagervarer fra MagMaLou til 70-80%, mye pent brukt/nesten ubrukt second hand og en god dose vintage! Ta med deg noen venninner og kom da vel!!;)

Cleaning out my closet these days, and will on a weekly basis put them out on snapsale.com and here to find my fashion some new wonderful owners! Leave a comment, or see above for contact information!

xMx

Teddy Coat fra Arnie Says, str small. Pent brukt, men tåler en liten rens;) Ny:1800kr, nå 400kr

SOLGT:)

Kashmir skjørt fra Ganni, brukt 2 ganger, str small! Ny 1849kr, nå 400kr.

SOLGT:)

Kashmir topp fra Ganni, brukt 2 ganger, str small, 350kr.

Digg bomullsskjorte fra Arnie Says, omtrent ubrukt, str small, 300kr.

SOLGT:)

Strikkegenser i en lin-og bomullsmix fra Ganni, veldig pent brukt, str.small, 250kr.

SOLGT:)

Ubrukt skjorte fra Mardou and Dean, str Small (litt liten i str), ny 1599kr, nå 400kr.

SOLGT:)

Teddy Coat fra Arnie Says, str small. Pent brukt! Ny:1800kr, nå 400kr

SOLGT:)

Blondekjole fra Ganni, brukt 1 gang, str small. Ny 2599, nå 400kr.

MINI-ME!!

Har vært utrolig spent på vår andre ultralyd, og i dag kom dagen…Sist gang jeg var gravid (2013) og vi var på 12-ukers kontroll, fikk vi dårlige nyheter om at bebissen ikke levde lenger – mens denne gla’laksen derimot, er visst frisk som en fisk, og jeg merker at jeg nesten ikke klarer å ta det helt innover meg… Men er veldig glad altså! Overlykkelig faktisk… xMx

This lill’peanut is now 12-13 weeks!!:) And the ultrasound revealed all is good, so I might lower my shoulders now and start breathing again;)

GREEN DAY!

Med våren kommer lysten til å bruke mere farger tilbake, og grønt er jo rett og slett skjønt, så i dag hoppet jeg og “babybumpen” inn i denne florlette saken, og dro på to spennende møter på Aker Brygge. I dag tok jeg meg også tid til å krølle håret lett, men kjapt(max 3 min), og pynte opp looken med et hårsmykke. Enkel måte å gjøre dagen litt mere glamorøs på, hehe! Hva er dine beste dress-up triks?:)

Sporting another jumpsuit today in a green printed fabric, matching it with easy-to-wear(and make!!) soft-curls and a golden hairpiece to glam up just another regular Tuesday:)

xMarthex

Jumpsuit//byMAGMALOU

Hairpiece//Glitter

Nails by S&M Nails (Prinsens gate)

OOTD AND EXCITING WEB-NEWS!!

Yeeey, hadde en nesten helt kvalm-fri morgen i går og kom meg på et spennende møte med våre nettbutikk-utviklere fra Creative 101. Så om ikke altfor lang tid kommer MagMaLou til å lansere en splitter ny hjemmeside, MED webshop!!! Hurrrraaaa! Vi har mange trofaste kunder som kommer innom oss hver gang de er i Oslo, men som sier de har savnet å kunne handle hos oss på nett når de ikke er i byen også, så nå gleder vi oss veldig til vi snart kan ønske både gamle og nye kunder hjertelig velkommen til vårt nye e-univers! Dagens møteantrekk ble “all black” i egendesign med “Andrea Singlet”, som er oppkalt etter byMAGMALOU’s Head-Designer, og “Marit Long Skirt”, som er oppkalt etter en av mine to forloverer da jeg giftet meg for 10 år siden. Min andre forlover har også fått ett plagg oppkalt etter seg altså, for jeg synes det er en fin måte å hedre gode venner på! Så henne er blitt “gudmor” til Tove t-top og Tove v-top som jeg kommer til å legge ut bilder av senere. Jeg elsker enkle baseplagg som er enkle å style opp og ned, og et midi-skirt med lommer matchet med en litt løs singlet(med lav skjæring i ryggen), er akkurat like chill som jeg ønsker å ha det på en mandag!! Både skjørtet og singleten kommer også i grått! Ha en finfin tirsdag!! x Marthe x

Wore all black and all byMAGMALOU to a meeting with our webshop developers yesterday, except from my cap that’s also from a new Norwegian brand called “Graa”. We’ll soon be launcing our new homepage/webshop, and I’m truly excited about it-so stay tuned for more info:)

OSLO LOVE!

Var ute og søndagsluftet meg utenfor husets fire vegger, og fy søren for en riktig dag å gjøre det på. Det var sol, blå himmel og ganske varmt, som checker “all my shorts-boxes”, tihi! Så fant frem denimshortsen jeg kjøpte sist jeg var i London, og matchet den med en oversized tee og mine nye FAV camel boots(elsker å blande denimblått og camel med enten hvitt eller sort!!) og dro på lunsj sammen med la familia og et vennepar på Ekeberg Restauranten, som definitivt har Oslos beste utsikt! Men håper de har planer om å utvide menyutvalget for utesesongen noe, for når eneste valget stod mellom en soggy foccacia med reker eller en soggy foccacia med reinsdyrpølse, var valget ganske klart. I’LL PASS!;) Men, anyways, superdigg å komme seg ut, puste inn litt frisk luft noen timer før energien tok slutt igjen. Men sinnet er blitt solkysset, and this girl is happy! Ha en nydelig uke, mah darlings!! x Marthe x

Spent my Sunday hanging out with my family and some friends at the Ekeberg Restaurant that has the best view in Oslo! Opted for some denim shorts(finally it’s warm enough), an oversized tee and some kneehigh boots!Love mixing camel and denim with either black or white, and as usual I cover my face from the sun in a big, old hat from H&M;)

Shorts//Zara

Tee//byMAGMALOU

Boots//Gestuz

Hat//H&M

Shades//MarcJacobs

SELLING SOME GOOD STUFF ON SNAPSALE!!

En kompis av meg har vært på å starte den geniale salgskanalen “snapsale”, som er en app du kan laste ned, eller du kan også gå inn på snapsale.com! Funker litt som finn.no, bare mye enklere:) Så enten du ønsker å selge noe, eller finne noen ordentlig bra kupp-this is the place to do yar shit,tihi!! Jeg har såvidt begynt å rydde litt i skapet, og selger unna disse godbitene under! Så enten legg igjen en kommentar her, eller på snapsale. Du kan også sende meg en PM på face(Marthe Kveli Valeberg), eller send meg sms på 93651703. God helg!

Selling some good stuff on Snapsale.com! Check it out!!

Solgt!!:)

Solgt!!:)

Solgt!:)