Spring Pieces!

Her om dagen var jeg og plukket meg ut noen favoritter på MagMaLou jeg rett og slett bare MÅ ha i vår-garderoben min! Tenkte å dele disse plaggene med dere, og er det noe dere også liker, så er det bare å plukke opp telefonen og ringe direkte til butikken på 97041888, og be de henge av eller få det tilsendt der du bor!

Ha en nydelig torsdag! Jeg skal forhåpentligvis på noen cocktails med en venninne i kveld (om nakken gidder å oppfører seg that is), så vil du vite hvor det er gode drinker, bør du følge med på snapchatten min:"magmaloumarthe" i kveld;)

Stor klem, Marthe

HER FÅR DU MINE FAVORITT FRIES!

Ingenting er så koselig som å dra på lunch med gode venner, og i går dro vi hele familien og møtte en fin gjeng på en av mine favoritt-restauranter, ASIA, på Aker Brygge hvor de lager VERDENS BESTE FRIES! Jeg får vann i munnen bare jeg tenker på de, og hemmeligheten er at de er laget av auberginer! Jeg vet ikke om de er så veeeldig mye sunnere enn vanlig fries(fritert ér fritert liksom, hehe), men det spiller ingen trille, for har du først smakt disse én gang, kommer du til å bli hekta!

Topp stemning å "henge" på sjøsiden av Aker Brygge på denne tiden av året og fremover, for er max digg å sitte å spise et godt måltid med solen varmende i ryggen (jeg setter meg alltid vendt bort fra solen siden jeg får store pigmentflekker bare jeg tenker på den;) se på sjøutsikten, og høre på måkeskrik og bølgeskvulp. Nå var det ikke akkurat så veldig mye sol i går, men fikk i hvertfall nytt utsikten fra innsiden av restauranten, og spist to av mine favorittretter; aubergine fries & raw trio plate med sashimi!

Bon appétit, og ha en fortsatt god uke!XoXo Marthe

Bomberjacket//H&M

Shirt//ArnieSays

Pants//Gestuz

Espadrilles//Chanel

Coffee//Spuntino(hehe)

FEILKOBLING!

Jeg har litt problemer med appen jeg blogger fra for tiden. Den lever litt sitt eget liv, og plutselig klemmer den sammen teksten uten skilletegn, eller plutselig faller det ut deler av teksten(som skjedde på forrige innlegg) eller at det skjer andre rare greier.

Men håper dette blir utbedret ganske snart, så innleggene mine blir forståelige å lese, hehe!

//Marthe//

POPPIS FOR BARNA I PÅSKEN!

I dag var det skikkelig ruskevær, og vi trengte å sette litt mere farge på dagen. Derfor fant vi frem noen egg og litt konditorfarge til stor fornøyelse for 6-åringen.

Det var fryktelig stor stas å spise både grønne, gule og rosa egg til lunch etterpå-både for store og små.

Nyt den siste påskedagen og kos deg med folk du er glad i…

Klem, Marthe

PÅSKEPULS!

Oslo er en utrolig deilig by å være i når den går i hvilepuls rundt påsketider. "Alle" drar til fjells eller utenlands, mens noen av oss blir hjemme og får observere byen på en helt annen måte enn den normale hektiske hverdagen med trafikkmas og mennesker som overalt haster fra ett sted til ett annet.

Mens byen vanligvis er full av larm og lyd, føles det å rusle rundt i bybildet i påsken nesten som å gå på biblioteket til sammenligning.

Stillhet.

Kun fuglekvitter og mennesker som virker mer harmoniske.

Ingen haster. Ingen stresser. De smiler. Har lave skuldre.

Jeg skulle ønske det var litt mer påske hele året.

Kun lunch med fine folk, så hjem for å sjekke om påskeharen har husket å stikke innom oss på Tåsen.

Det er perfekt påskepuls for meg i år.

XoXo Marthe

FauxFur//DryLake

Top//byTIMO

Jeans//Cubus

Loafers//Chanel

Bag//Ganni

Shades//VictoriaBeckham

RedLips//Louboutin(505)

PÅSKEVAFLER!

Jeg bare eeeelsker vafler, og at det til og med finnes en "internasjonal vaffeldag" er jo helt topp og nok en god unnskyldning for å sette over vaffelpressa!

Har prøvd utallige oppskrifter og liker best de grovere versjonene som gjør at magen smiler litt bredere enn om de bare er lagd på egg, melk, smør, hvetemel og sukker!

Her er oppskriften på mine "Påskevafler med et hint av sitrus":

4 egg

120 gr.havremel

150 gr.kesam

5 ss sukrin(jeg brukte vanlig sukker i dag, siden vi var tomme og butikkene stengt)

Krydre etter eget ønske med eventuelt kanel og/eller kardemomme.

100 gr.kvitseidsmør

5 ss farris med sitronsmak

Tilsett nok vann eller melk til røra blir passe jevn.

Server gjerne vaflene med litt kesam, mynteblader, friske bær og noen skiver appelsin ved siden av, så er påskekosen sikret!:)

//Marthe//

OG DET BLE TERNINGKAST…?

Hei på dere, kjære lesere!

Dere som følger meg på snap (magmaloumarthe) vet at jeg har slitt litt med rygg-og nakkeissues den siste tiden, og får flere ganger i timen så store kramper at det kjennes ut som å ha konstante fødselsrier-dog i nakken! Derfor må jeg unngå alt som kan trigge disse krampene. Mobilbruk er noe av det jeg må kutte på, så derfor blir det dessverre mindre blogging også, som jo er litt synd for har egentlig masse jeg kunne tenkt meg å dele med dere av tips etter 4 dager på Geilo og Vestlia Resort.

Får heller skrive en litt kortere oppsummering av oppholdet med å si at jeg virkelig anbefaler denne resorten spesielt til alle barnefamilier, da Vestlia må være det mest barnevennlige hotellet vi har vært på i Norge så langt. Med eget lekeland, svømmebasseng og slalåmløype rett utenfor døra, kunne seksåringen ikke vært mere fornøyd. Stedet får dog et lite minus for litt slapp after-ski stemning, som naturligvis henger sammen med at 99% av gjestene er barnefamiler, men synes uansett de kunne spilt litt mer funky after-ski tunes på ettermiddagen for litt ekstra god stemning.

Bassenget er topp for barna, men waaaay too overcrowded til å kunne svømme eller slappe av i, så hvis dét er målet har de som et godt alternativt et superfresht spaområde i kjelleren med et vanlig svømmebasseng og et annet boblebasseng som er kjempevarmt og utrolig deilig å senke vinterstive muskler i. Her har barn ingen adgang, så trenger du litt alenetid, bør du definitivt ta turen innom.

Standaren på rommene er helt ok, men i forhold til den relativt stive prisen på en familiesuite med to soverom, stue og kjøkken, som var det vi bestillte, hadde jeg kanskje forventet hakket hvassere interiør og fokus på detaljer og det lille ekstra, som for eksempel en stol eller to på balkongen! Et garderobeskap på voksensoverommet hadde heller ikke vært feil, så man slipper følelsen av å "bo i en koffert".

Men generelt var oppholdet verdt å gi en anbefaling til terningkast 5, og vi kommer gjerne tilbake-forhåpentligvis med en friskere og sterker nakke neste gang bare…

Goooood påske da dere, og husk bilbelte i trafikken og solkrem i påskesolen.

Påskeklem fra Marthe

BANANORAMA!

Blir så glad av gult på våren, så påskebananer er helt innafor på fjellet nå i påsken, hehe!

Have a good one!//marthe//Sweat//GanniPants//KariTraaSunnies//Gucc

BOMBESIKKERT!

En trendpiece du kommer til å se mye av denne våren er "The Bomber Jacket". Både Stella MC Cartney og Gucci har noen fantastiske versjoner denne sesongen, men de fleste av oss må kanskje gå for de litt rimeligere utgavene. Jeg kjøpte min champagnefargede jakke på H&M, men har sett mange fine hos andre billigkjeder også.

Jeg ville normalt sett ha stylet min bomber med skinnyjeans og høye hæler eller ankelkorte boyfriendjeas og sneakers, men akkurat denne dagen matchet jeg den med et skjørt fra Ganni i leoprint og en oversized strikkegenser fra Tom Wood for litt variasjon.

Jeg er på veg til Geilo og påskefjellet nå, og følg meg gjerne på snap for både skioutfit-updates(fått lånt meg et superfresht sett fra Peak Performance bl.a) og ikke minst for litt god after-ski stemning. Check out insta/snap: "magmaloumarthe"!

Ønsker dere en fantastisk god påske!

Stor klem, Marthe

Ps: beklager at teksten er litt "crammed", men er en bug på appen jeg bruker når jeg skriver innlegg, så den gjør litt som den vil og det er ikke mulig å gå inn å redigere som vanlig heller. Men håper blir ordnings på det snart:)

HURRRA!!

Ønsker dere alle en riktig så god påske med noen nydelige påskeliljer som alltid får meg til å smile når jeg titter bort på de.

Selv har jeg akkurat kommet hjem fra sykehuset, etter å ha flydd inn og ut av legevakt, kiropraktor og sykehus siste uka med sinnsyke nakkesmerter. Men i dag fikk vi svarene på MR også, som viser at det er en del væske i et ledd og rundt endel muskler. Dette er ganske smertefullt, men heldigvis veldig ufarlig, og vil gå over av seg selv i løpet av en uke eller to. Så nå er jeg megahappy, og skal bare ta livet med ro og glede meg til å kunne dra til Geilo i morgen!

Ha en deilig fredda'!

Stor påskeklem, Marthe