Happy HOLIDAYS!!

Hei hei!

Håper dere har hatt en nydelig jul og får en fredfull og fin romjul!

Ville bare si fra om at denne bloggen har ligget litt brakk over lengre tid pga tekniske issues og at jeg ikke har hatt tid til å jobbe med den, men at jeg håper på å få børstet støv av den på nyåret. Forhåpentligvis med litt ny og fresh design, men jeg er så «tech challenged» at jeg må finne noen som er god på dette, haha! (Let me know if that sounds like you!

I mellomtiden håper jeg du nyter en rolig juleferie, og hvis du mangler noe å gjøre eller lytte til, blir jeg glad om du sjekker ut podcasten vår og sesong 1 av «Vita og Valeberg», som får nytt navn og ny partner etter jul. Da skal jeg nemlig podde med en god venninne av meg som heter Isabel Ødegård Skolmen, og det gleder jeg meg masse til!!

Høres da!!;)

Klem, Marthe

 

PURPLE RAIN!

Hei Mandag!

Håper dere har hatt en nydelig helg? På lørdag var jeg var på bursdag til venninnen min, Benedichte, og vi brunchet og danset både på Bølgen på Briskeby og BA3 i Bygdøy Allé frem til midnatt før denne Askepotten dro av seg skoa og hoppet inn i en taxi hjem til Tåsen.

Er mange julebord og eventer i desember, så for å klare å gjennomføre alt, er det viktig å dra hjem tidlig noen ganger. Var glad for det i dag, for har gått i ett med rydding og pepperkakebaking med barna. Men jeg følte meg hvertfall skikkelig julefin i går da, og flere kommenterte at de elsket den lilla glitrende fargen på kjolen, som du finner den på Magmalou.no og er fra «Pia Tjelta».

Ønsker deg en nydelig uke!!

Klem, Marthe

MICROBLADING!

//I samarbeid med @margrethebrows//

For noen år siden leste jeg en artikkel om microblading i Vogue, men har vært litt skeptisk til om det var så bra som de hevdet der. Men nå er jeg helt frelst etter å ha vært hos @margrethebrows på @browrehab to ganger og har gjennomført hele behandlingen som er semi-permanent og varer i ett år cirka.

Og det eeeeer så deilig å slippe å fixe bryna mine lengre, nå er de akkurat slik jeg ønsker de skal være uten å måtte bruke tid på de!

Om du selv ønsker microblading til jul er det bare å sende meg en DM, så kan jeg gi 20% rabatt til noen utvalgte-kanskje et det deg?

God helg alle sammen!

Klem//Marthe

NY EPISODE AV «VITA & VALEBERG»!

Gooood torsdag!

Som forøvrig er vår faste podde-dag, og ny episode er ute nuh;

Håper du vil høre, bare trykk på linken HER!

God lytt!

Klem//Marthe

ONE DRESS A DAY!

I disse julebordstider blir det alltid en greie mellom oss venninnene. Vi ringer hverandre og lurer på dresscode. Er det pøntings med kjole eller kan man chille med jeans og høye hæler?

Jeg er egentlig en jeans, bukse og jumpsuit jente, men en nais kjole blir aldri feil det heller.

Og her er noen av mine favoritter jeg har svingt meg i det siste, som du også kan finne på Magmalou.com:

Mildred Wrap Skirt byMAGMALOU brukt som en kjole

Kjole fra Baum und Pferdgarden//Magmalou.no

Kjole fra byMALINA//Magmalou.no

WARDROBE SALE!!

Heihei!

Håper alle har hatt en fin uke og helg! Selv har jeg faktisk vært på fire julebord på 6(!) dager, så var skikkelig deilig å ta en helt chill søndag med familien, se «Reisen til Julestjernen» på kino, og plukke ut juletre på Plantasjen og pynte til jul med barna!

Men blir noen julebord denne uken også. Jeg har bare skikkelig ikke lyst til å komme ut av treningsrytmen, så satser bare på å gå litt tidligere hjem enn vanlig så jeg kommer meg på mine faste timer med core sculpting og yoga!

Digg for både kropp og sjel!

Men på søndag 16.desember håper jeg dere kommer på Garderobesalg, der jeg og de nydelige jentene på bildet over selger alt vi har i kleskapene våre av både vesker, sko og klær, så håper dere kommer for en titt-eller en prat!!:)

Klem//Marthe

Årets julegaveidé til venninnene dine!

Jeg må bare få skryte litt av Tone Kroken, som er min fantastiske interiørstylist nå når vi pusser opp og skal totalrenovere hele 3 etasjer.

Hun har et helt eget øye og kunnskap om hvordan man kan få ethvert rom til å se innbydende ut, og jeg er sååå glad for at hun sa ja til prosjektet! I tillegg har vi blitt gode venner i løpet av de snart to årene vi har kjent hverandre, så veldig hyggelig.

På torsdag lanserte hun boken «Mine 100 beste interiørtips, og den er helt fantastisk og jeg skal kjøpe den til både søstre til jul og venninner i bursdagsgave fremover, for her er det mange gode tips å ta med seg!

Så selv om dette er litt «vennereklame», så føler jeg det må få være innafor når både produkter og dama er så god og bra!!!

Heier på deg, Tone!

XoXo Marthe