I DAG BRAKER DET LØS MED BYMAGMALOU SAMPLESALE!!

Ønsker alle hjertelig velkommen til Archive Sale i dag og i morgen. Finn deilige baseplagg til høsten eller drømmekjolen til sterkt reduserte priser!! Tid/sted: Skovveien 8 på Frogner, 10 meter rundt hjørnet fra butikken vår og ned en kjellertrapp ved gamle Bagel og Juice, som nå er under oppussing:) Ta med deg venner og familie og gjør et høstkupp eller tjuvstart på julegaveshoppinga!!:) Vi tar både kort og kontant! Stor klem, Marthe (ps:om du ikke bor i Oslo, men vet noe du ønsker deg, så bare ring/mail oss, så kan vi sende deg det i posten også!! 94071888//[email protected]

Takk til Vixen.no som akkurat la ut dette:

Her er noe av utvalget(med forbehold om at det kan være utsolgt innen du leser dette;)Bilde lånt fra IN-magasinet!

BABYBRUNCH SUNDAY!

På søndag hadde jeg invitert en gjeng på en liten “social shower” som et alternativ til den mer tradisjonelle “babyshoweren”. Tre av mine beste venninner ønsket i utgangspunktet å lage en hemmelig surprise-shower for meg, men heldigvis kjenner de meg så godt at de vet at jeg ikke liker sånne type overraskelser, at jeg får panikk av bleiekaker(haha) og elsker å planlegge og organisere gatherings selv, så de var veldig smarte og ga meg kontrollen tilbake til å gjøre det på min egen måte, tihi;) Siden jeg har vært relativt usosial mens jeg har vært gravid, ønsket jeg rett og slett bare en uhøytidelig babybrunsj på en av mine favorittrestauranter på Aker Brygge, ASIA, uten masse stress, baking, “babygames” og orging for noen i forkant! Men må innrømme at det var veldig kos at de hadde pyntet bordet med råssa hjerteballonger og stash til jeg kom!! Det viktigste for meg var bare å få se masse bra damer( og noen gutter;) jeg vanligvis digger å henge, jobbe, feste eller ta en kaffe med og ikke fått sett på en stund, sladre, pludre og catche opp siden sist! Jeg var litt sløv og klarte bestemme meg for en dato midt i høstferien der de fleste hadde planlagt å reise bort, så ble veldig glad og overrasket over at vi likvel ble 25 stk til bords som kunne nyte en superdigg lunsj, stekende sol og fantastisk høstvær på Aker Brygge! Siden jeg ikke visste hvor lenge jeg ville klare å “holde ut” eller bli for kvalm og sliten, ville jeg bruke minst mulig tid med å ta bilder og sitte styre med telefonen! Men noen mobilbilder og snaps(snapchat:magmaloumarthe) rakk jeg jo selvfølgelig, dog tatt i hui og hast, så kvaliteten ble nok litt deretter dessverre!!;)

Min favoritt-rett på ASIA: Asian Style Taquitos, som er små asiatiske tacoskjell fyllt med tartar av laks og hamachi, sitrongress, avokado og jalapenodip.

Tina et moi

Stine, Anne og Ellen Anna

Hege, Cecilie og Samira

Samira, Karoline og Matilda

Nadya, Anne og Ellen Anna

Matilda, Stine og Julie

Resten av bildene av bordet og de fine folka rundt ble blenda av sola, og altfor utydelige til å legge ut:(

Fikk sååå masse fint! Tenk at de miniatyr plaggene skal passe på et pitte lite menneske som svømmer rundt inni magen min akkurat nå!!??!! Blir fremdeles litt cray-cray av å tenke på hvordan det er mulig at det faktisk kan bo et menneske inni et annet, hehe!!

Takk til alle som kom!! Beste dagen på lenge!!:):)

FauxFur//H&M

Shirt//ArnieSays

Leatherpants//Gestuz

Heels//MarcJacobs

FALL FAVOURITE: THE VELVET KIMONO!

Denne høsten er fløyelsplagg på favorittlista, og denne kimonoen er perfekt som både jakke, cardigan eller en slags blusetopp! I tillegg har den perfekt passform til gravidemager, i og med at den er såpass romslig i snittet at man kan få den helt igjen og knyte den igjen med beltet som hører til eller med et annet favorittbelte. Er ikke ofte jeg mixer to så sterke farger som rødt og grønt, men tror hormonene mine trenger litt fargesplash for tiden, så det er bare å kjøre på, hehe! Ellers er det bare 26 dager til fødselen er planlagt å settes i gang, og jeg merker at jeg begynner å grue meg en del for har seriøs fødselsangst! Men herregud, som jeg gleder meg til å få hun lille tulla lagt inntil meg på brystet! Da vil nok alle disse ni månedene med litt for mange issues, smerter og komplikasjoner fort bli glemt, og jeg kommer sikkert til å grine som en foss av glede! Dessuten har jeg prøvd å forberede meg godt til fødselen både med å gå til“gaia jordmor” og på fødselskurs, som funker veldig bra og gjør en kontrollfreak som meg litt tryggere på at kroppen SKAL klare dette selv. Jeg er dog langt fra noen ur-kvinne som vurderer ABC-klinikken! Er nok heller (og dessverre;) som sagt en kontrollfreak med lav smerteterskel som omtrent har truet til meg mest mulig smertelindring-juice av vår nabo, som er anestesi overlege på Ullevål! Så nå vet jeg hvor øke-knappen på mengde epidural er, og jeg er ikke redd for å bruke alle triksene i boka for at den blir godt brukt for å si det sånn, hehe, så detta går nok bra…God søndag og en spent klem til dere alle fine lesere! Marthe xoxo

In love with velvet this fall!! And the kimono is supereasy to style in many ways, even 35-weeks pregnant, with either jeans, leatherpants or even “slacks” which I’m wearing here for a more chilled out look.

Kimono//Gestuz

Pants//Iben

Follow insta or snap on “magmaloumarthe”:)

SMURFETRYNE!!

I dag var jeg på Elite Helse og fikk teste ut tre nyheter i ZO-serien som jeg er blitt så avhengig av. Dere som leser bloggen min fast, ser kanskje at huden min har klarnet opp i det siste etter å ha vært litt plaget med arr og urenheter?? Etter å ha brukt ZO-medical serien ( rens, t-pads, dagkrem og nattserum) i over et halvt år, både ser og kjenner jeg stor forskjell og har nesten aldri utbrudd lenger. Men den store baugen blir pigmentflekkene som har “eksplodert” i ansiktet, og som egentlig ikke kan behandles med de aller mest effektive produktene så lenge jeg er gravid. Derfor er jeg så glad for at det er kommet et gravidevennlig “Brightening Serum” som både skal redusere og forebygge ujevnheter og pigmentflekker. Men den skal jeg teste hjemme. De to andre nyhetsproduktene er en deilig peeling maske (Invisipeel) som gir ekstra glød, og en smurfeblå (hehe) fuktmaske som også motvirker uren hud! (Bildene er fra snapchatten min: “magmaloumarthe”.)

Disse rakkerne av noen pigmentflekker skal få bryne seg på ZO Medicals nye C-Bright Vitamin-C Serum, som er bevist å hemme pigmentdannelse med opptil 80%.

Jeg gjør vanligvis en vanlig ZO-pensling når jeg er her, som har hjulpet huden min masse, men i dag startet jeg timen med en krempeelingmaske som man faktisk kan bruke hjemme også, og som fjerner døde hudceller og fornyer overhuden uten at du må bruke grove peelingprodukter som kan gjøre at man kan bli litt sår og flassete. Huden føltes veldig myk og fresh etter at søte hudpleier-Karine vasket den vekk.

Steg 2 var tre lag med ZO-pensling som hjelper mot fine linjer og rynker, jevner ut hudtonen og tilfører fukt og glød, før vi avsluttet med en blå “smurfemaske” som skal roe ned huden, tilføre extra fukt og forebygge uren hud og store porer.

Jeg skriver dette innlegget nå på morgenkvisten dagen etter, for å få litt ekstra tid til å se hvordan huden virkelig kjennes og føles. Jeg har gjort den vanlige renserutinen min(sammen med et nytt cleansing-apperat, Foreo Luna, jeg er blitt helt hekta på og skal fortelle dere om snart), og huden kjennes faktisk mye mykere ut og føles mye “lettere” ut om du skjønner hva jeg mener;) Nå skal jeg teste ut C-Bright Serumet, under den vanlige dagkremen min, og gi det noen uker for å se om det faktisk lysner pigmentflekkene mine! Spennende!;) Ønsker dere alle en nydelig fredag og en god helg! Klem, Marthe (Innlegget er et samarbeid med Elite Helse, men jeg går dit fordi de er de aller beste og hadde skrevet om det uansett;)

TUSEN TAKK, VIXEN!!

Først må jeg si tusen takk til vixen.no som alltid er så flinke og opptrer veldig støttende overfor norsk motebransje, der mange andre medier ofte velger å heller satse på klikkbaserte oppslag med et negativ spinn. De fleste av oss jobber rævva av oss, i en bransje som er relativt liten i Norge, har litt spisse albuer og krever mye dedikert og seriøs jobbing for å faktisk tjene penger på det vi gjør, så litt anerkjennelse i ny og ne er faktisk sinnsykt deilig innimellom alt blodslit og tårer de fleste av oss gründere og de som jobber som freelancere ofte må kjenne på! Men i dag er det”smile-dag”, og jeg takker for at dere anbefaler bloggen min videre til deres lesere! Dere kan også følge meg på insta/snapchat om du søker opp “magmaloumarthe”:)

Hele artikkelen kan du lese her! Ha en nyyyydelig onsdag!!:):)

Marthe xoxo

THE MARTHE FRINGE DRESS byMAGMALOU!

Ingen hemmelighet at jeg har en greie for frynser, og har obligatorisk hatt med et par frynsekjoler i våre to første kolleksjoner. Denne sorte lille herligheten heter “MartheFringeDress” og finnes i butikker rundt om i Norge nå. Merker du at du bare må få svingt deg i denne lekkerbiskenen av en kjole er det bare å ringe butikken direkte på 97041888, så sender vi, eller gjerne komme inn oss for en prat og en fitting på Frogner i Skovveien 8.

Bildet er fra In-Magasinet i Stavanger, og kjolen er blitt utlånt av butikken “Selfie”. Fotograf//Marcel Lelienhof//Location//Sardinia

Love this fringy little black dress from our own collection, and hopefully I’ll be able to wear it soon, after the baby is born in just 4 weeks!!

Marthe xoxo (Insta/Snapchat: “magmaloumarthe”)

KOM, KOM PÅ SAMPLESALE!!

Her er link til eventet, hvor vi også har lagt ut noen bilder av utvalgte styles som vil være tilgjengelig under salget! Det er også mulig å ringe/maile oss for å få tilsendt ønsket plagg hjem til deg på 97041888/[email protected]. (Frakt vil tilkomme)

Stor klem, Marthe

LISA TØNNE IN LOVELY LACE!

Lisa Tønne får alle terningene mine til å trille 6 i denne fantastiske blondekjolen fra Ganni! Snakk om høy hotness faktor, og kul dame!

One of Norway’s funniest comedians, Lisa Tønne, in a lovely lace dress from Ganni borrowed from my concept store, MagMaLou, in Oslo:)

“OVERLEVD” PÅ POPCORN OG ISBITER!

I snart ni måneder har jeg stort sett levd på hjemmepoppa popcorn (!)og isbiter, med innslag av noen få andre matvarer til som ikke har hisset opp svangerskapskvalmen! Så nå teller jeg dager (33!!:) til fødselen blir satt i gang 23. oktober og jeg forhåpentligvis kan nyte alt jeg går og “craver” og drømmer om å spise igjen som jeg ikke har klart å få i meg mens jeg har vært gravid. Øverst på lista står sushi, jordbær og melon som har vært noen skikkelig værstinger av en eller annen grunn, som alltid kommer i retur om jeg har prøvd å spise det. En annen ting jeg eeeelsker, er vaffel og pannekaker!!!;) Ikke de sunne bananbaserte oppskriftene du finner hos “alle” mat-og livsstilsbloggere om dagen, men med røre lagd av masse smør, melk, egg, sukker og masse forventningsfull vaffel-kjærlighet, haha! Nå har jeg et relativt balansert og sunt kosthold til vanlig, men får aldri dårlig samvittighet av å spise en is eller pose smådigg i ny og ne, så kommer til å fylle fryseren med favorittisen som er en saftis med sjokoladetrekk utenpå med en vaniljeiskjerne inni (“Dyreparken”-isen fra Hennig Olsen!!;), og ha en “hemmelig” liten skuff med skumputer, skolekritt og heksehyl liggende klart om godtesuget skulle melde seg! Men det jeg har savnet aller mest er daglige ferskpressede juicer og smoothier, som ofte blir for syrlig til at kroppen min har akseptert de, med unntak av noen få varianter som går bra av og til. I går testet jeg ut en liten frokostmeny bestående av en blåbærsmoothie tilsatt litt banan og mynte (som skal hjelpe mot kvalme), et ristet varmt rundstykke, et hardkokt egg og supercrunchy bacon, og fikk faktisk i meg litt av alt før kvalmen kom skyllende over meg og jeg måtte gi opp. Men nå er det søren meg ikke lenge igjen, og jeg gleder meg til å feire at min ufrivillige “faste” og mange turer til sykehuset nå går mot slutten! For jeg bytter gladelig inn våkennetter med amming og babygråt fremover mot både konstant svangerskapskvalme og bekkenløsning som har vært mine følgesfiender siden februar. Nå skal jeg endelig ta tilbake det normale livet mitt igjen, med jobb og trening, og ikke minst være mer opplagt og tilstede for både venner og familie-OG denne etterlengtede lille rakkeren som jeg har drømt om å få møte i over tre år nå!!

Legg meg gjerne til på snapchat, og følg “nedtellingen” til fødselen sammen med meg! Du finner meg om du søker opp “magmaloumarthe”. Det er også siste frist til å stemme frem dine bloggfavoritter til Vixen Blog Awards 2015 i dag, så om du synes jeg fortjener en nominering til enten “Årets Livsstilsblogg” eller “Årets Snapchat” kan du gå inn på linken HER🙂 Jeg klarer dessverre ikke oppdatere bloggen like hyppig om dagen som ønsket pga litt sviktende form, men håper du synes de innleggene jeg får lagt ut om enten mote, skjønnhet, livsstil og ikke minst livsUTFORDRINGER, kan være til inspirasjon, ettertanke eller motivasjon og verdt en stemme likevel:) Stor søndagsklem fra Marthe

Her er bilde fra fjorårets Vixen Awards der jeg og Admiral P delte ut prisen “Bloggernes Favoritt” til Janka Polliani.

OM GJENBRUK OG RESIRKULERING!!

Selv om jeg lever av å selge klær og egen design, ser jeg selvfølgelig nytteverdien med gjenbruk og resirklulering, både fra et miljø-og medmenneskelig perspektiv. Selv pleier jeg og datteren min å rydde ut av skapene våre og donere pent brukte klær og leker til fattighuset hver eneste jul. Og i år har vi både som familie og bedrift også selvfølgelig bidratt på forskjellige måter til flykningekatastrofen vi har vært vitne til i Europa den siste tiden. Som små klesprodusent-aktører er det naturligvis begrenset hvor mye vi kan utgjøre alene, men vi er bevisste på å gjøre så grønne og medmenneskelige valg som mulig når vi lager en kolleksjon. Først og fremst er mesteparten av vår design basert på en tidløs design, med tanke på at et plagg kjøpt fra byMAGMALOU kan ha lang levetid i garderoben før du eventuelt gir det videre. Vi produserer i Litauen og har derfor en kortere fraktveg og bidrar til mindre utslipp enn å ha produksjonen satt til andre kontinenter. I tillegg velger vi som oftes biltransport istedenfor fly. Vi har tett kontakt med fabrikken vår, og kan garantere at klærne lages kun av voksne mennesker som blir godt ivaretatt både lønns-og sikkerhetsmessig. Så små aktører kan bidra litt, og store aktører kan bidra mye. Men mange små og store sammen kan utgjøre vanvittig store forskjeller, så derfor klapper jeg for prosjektet “Den store klesinnsamlingsdagen” på fredag der bl.a Fretex og H&M har gått sammen med mange andre aktører om å sette ut Norges største innsamlingsboks på Jernbanetorget i Oslo, så håper dere tar turen ned med gamle skatter som kan få nytt liv hos noen andre som virkelig trenger det.

Her er et utdrag fra en artikkel i Vixen.no, der jeg og motepersonlighetene, Ida Einarsdottir og Janka Polliani uttaler oss om temaet. Hele intervjuet kan du lese her: