VIXEN IN MY HEART!

EN STOR TAKK TIL TRØNDELAG!!

Oppvokst som nord-trønder i Steinkjer og som utflyttet sør-trønder student i Trondheim, er det stas at Adresseavisen fremdeles skriver om oss og byMAGMALOU, selv om jeg har bodd i Oslo i over 12 år!

Takk Trøndelag, for u'r amazing support!!

Klem//Marthe

IN THE ARMY NOW!!

Jeg blir aldri lei av hverken fuskepelser, bombejakker eller armymønstre, derfor er denne jakken fra STAND det perfekte kinderegget denne høsten!!

Ferdig snakka!!;)

//M

Jacket//Stand

Tee//GinaTricot

Pants//DesignerRemix

Boots//SinceOslo

(All MagMaLou)

Blurred lines…

EN SKU’ HA VØRI FIRE ÅR I ROMJUL’N…

Eller hvertfall to nå i høst!!!

#spons

Smeltet totalt av disse to nyyydelige jakkene Olivia var så heldig å få av Lindex, og vurderer nesten å lage en voksenversjon av begge, hehe!

Nå som barnehagen har startet for fullt, trenger man en skikkelig regnjakke, men hvorfor ha en kjedelig en når man kan gå for en rosa med søte regnskyer??

Og en rød klassisk kåpe når vi skal pynte oss litt ekstra er jo heller aldri feil, pluss at julekåpa er jo nå allerede i hus!

Ha en fortsatt nydelig kveld!

//Marthe

NY UKE, NYE MULIGHETER!

Halla swee'pees!

Håper dere harhatt en fin start på uka?

Vi hadde en all-in bursdagshelg der vi feiret min 8 år gamle datters bursdag med både familiemiddag på fredag og barnebursdag på søndag, så var litt tungt å stå opp mandag morgen må jeg innrømme! Uken ble litt hektisk, siden vi også hadde visning på torsdag i tillegg.

But, hey, nå er jeg klar for ny og fresh uke!

I går hadde jeg flere "spanande møter" (er så gøy når bloggere alltid sier det på snap og instastory, som om vi ikke anerkjenner at også resten av verden er på masse møter hver eneste dag, haha!) Men jeg tror dette blir en gøyal høst med masse positive fortegn.

Håper bare kroppen henger med…

Håper du vil joine høstens prosjekter på snap og insta også! Still not a follower?? Find me @magmaloumarthe!!

Ha en nydelig tirsdag!!!

//Marthe

Ootd:

Jacket//VanessaRudjordXbyMAGMALOU (HARLEY JACKET)

Pants//GANNI

Shades//Quay

TAKK!

Hurrraisen!!!

Etter over et år med planlegging, hard jobbing og endel nerver, fikk vi endelig vist frem den nye kolleksjonen vår i samarbeid med Fashionista Icon Extra Ordinaire, Vanessa Rudjord, sist torsdag på den nydelige utetrassen på Pigalle på Grønland!

Og jeg er sykt happy, og faktisk ikke så rent lite stolt! Stolt av oss, av Vanessa og hele det fantastiske teamet som sammen hjalp til å dra både kolleksjonen og visningen i land!

Og tydeligvis (heldigvis!) virker det som om plaggene har falt i smak!

Vi la ut hele kolleksjonen for salg både på webshop og butikk rett etter visningen, og herremin for et trykk! Nettbutikken krasjet nesten, og i butikk må jentene løpe extra fort om dagen, for mange ønsker å sikre seg noen av godbitene som er i limited edition, siden vi kun selger den i egen butikk og nettside.

Jeg er så utrolig takknemlig til alle dere som følger og heier på oss!!!

Det er nettopp dere vi designer for, så deres støtte er helt avgjørende for å lykkes i en tøff bransje som motebransjen er! Så igjen, tusen tusen takk, dere er fantastiske inspirasjonskilder alle sammen, som gjør at vi ønsker å forbedre oss hver eneste dag og levere dere en blanding av våre visjoner og deres egne ønsker!

Nå tar jeg helg, haha, men vil si en ekstra tusen takk til Finansavisen også, som kjørte en to-siders sak med Vanessa Rudjord X byMAGMALOU i dag!

Ha en nydelig lørdag, folks, så høres vi over helgen!

Se bilder og klikk hjem plagg fra kolleksjonen på Magmalou.no!

//Marthe

YYYYYAYYYY, I DAG KAN DU KLIKKE LØS!!!

Finally!

I over ett år har vi jobbet med denne kolleksjonen og i dag, torsdag, kan vi endelig vise frem de plaggene vi tror alle jenter ønsker å ha i garderoben sin!

Blant annet den perfekte skinnbuksen, ullkåpa, silketoppen, fuskepelsen, den lille sorte og ikke minst den lange! Og det hadde jo ikke vært en fullstendig byMAGMALOU-kolleksjon uten en jumpsuit som sitter som et skudd, om jeg får si det selv, hehe!

Følg med på min eller MagMaLou sin direktesendte visning kl.11.30 i dag, og du kan gå direkte inn på WEBSHOPPEN og klikke hjem dine favoritter fra runwayen allerede klokken 12:00!

Håper du kommer til å elske kolleksjonen like mye som jeg selv gjør!!!

#vanessarudjordxbymagmalou!!!

Klem//Marthe

BLIR DET IKKE RUNWAY SHOW??

Goood tirsdag alle sammen!

Fikk såååå mange koselig meldinger tidligere i dag på både instastory og SMS etter jeg la ut at jeg var på Smerteklinikken i dag, istedenfor å få med meg første dag av Oslo Runway!!

Kan berolige alle som lurte om at det er veldig udramatisk altså. Det er ikke noe verre en at jeg skal være der hver tirsdag i 8 uker til fremover for å gå på noe som heter smertemestringskurs. Det høres sikkert sjukt døllt ut, men når man har gått i lang lang tid med mye smerter så blir man litt kokko rett og slett, og da er det greit å lære seg litt teknikker på hvordan man skal deale med en del sånne kjipe greier som kommer med å sånne teite vondter!

Sikkert noen av dere som har slitt med det samme i enten korte eller lange perioder og vet hva jeg snakker om, men jeg har slitt med daglige smerter i mange år, spesielt det siste året hvor nakken har vært helt "skækk" også, hehe.

Og når kroppen mobiliserer ved å bruke så mye energi på dette, "shutter" den omtrent ned andre funksjoner i kroppen, som for min del betyr at jeg har blitt veldig glemsk, har dårlig konsentrasjonsevne, er ekstremt lydsensitiv og kan bli veldig rastløs og irritert over helt normale ting. Det påvirker også blant annet søvn, energi og humøret, så dere skjønner sikkert at det er supert å få hjelp med å få litt mere kontroll på disse sakene.

MEN, det betyr ikke at det ikke blir visning av Vanessa Rudjord x byMAGMALOU på torsdag!!!! Heldigvis er vi ganske bra i rute, så det gjenstår bare noen få siste detaljer før vi åpner dørene på Pigalle om et par dager. Men jeg mister da de andre visningene da, og det er skikkelig dritt! Hadde jo veldig lyst til å dra på blant annet byTimo, Fam og Tom Wood sine shows i dag, men tusen takk til sosiale medier som gjør at det føles ut at man omtrent like gjerne kunne ha vært der selv, uansett hvor man er!! Anyways, gleder meg til torsdag!

Håper vi sees her igjen snart, og om du vil blir jeg superglad om du følger live-streamen av showet vårt også på Instastoryen min: "magmaloumarthe"!

Hei nuh!!:)

//Marthe

Shirt//Gestuz

Jeans//BlackOrchid

Scarf//Gucci

Shades//Quay

Bag//Ellos

Earrings//DulongFineJewellery

I’ll BE BACK!!

Pga hektiske dager før visningen av Vanessa Rudjord x byMAGMALOU på torsdag, har jeg ikke rukket å oppdatere her noe særlig. Men kommer snart sterkere tilbake!

Ha en nydelig uke!

Klem//Marthe

Bildet over er fra fredagens Elle fest, her med modell Sunniva Halkjellsvik som har åpnet alle visningene mine siden 2014!

FASHIONINFLUENCERS THROWING A THREE DAYS WARDROBE DETOX POP-UP STYLE!!

Hey U Guys!

Vet ikke med dere, folkens, men selv må jeg innrømme at jeg nesten har hatt litt issues med å puste om dagen, for det er et ganske så tett program fremover på alle fronter, og i dag har kroppen gått på en kjempesmell. Er ikke et eneste sted i kroppen som ikke gjør vondt kjennes det ut som, så i dag har jeg prøvd meg på to litt rolige treningsøkter i et forsøk på å holde kroppen i gang…La oss håpe det har en positiv effekt på morgendagen og at jeg er tilbake i kjempeform på torsdag igjen, for da arrangerer jeg og fire venninner en skikkelig kles-detox i pop-up form!

Vi har ryddet både høyt og lavt etter godbiter i både kjellere og på loft, så her blir det maaaaase fantastiske treasures av både vintage, second hand og litt nytt som kan bli ditt for en supernice pris!

So, who's throwing this pop-up pardey??

Annabel Rosendahl er en høyt respektert moteblogger og tidligere innkjøpssjef på Høyer, Celine Aagaard er en internasjonal moteprofil og driver nettmagasinet envelope.no, Line Langmo er en anerkjent kjendisstylist, strikkebokforfatter og moteblogger og til slutt har vi Marte Krogh, som har lang fartstid som "moteikon", now turned designer med et eget studio i Behrensgate på Frogner.

Siden du leser akkurat dette innlegget, regner jeg med du har vært her inne før og kjenner til meg litt i hvertfall. Men for nye lesere , så er jeg Marthe Kveli Valeberg, bedre kjent som "magmaloumarthe" på sosiale medier, etter at jeg startet butikken MagMaLou på Frogner og klesmerket "byMAGMALOU", etter mange år som stylist og make-up artist i bransjen.

Vi satser på masse folk og god stemning, og håper vi sees i Skovveien 8 på Frogner(nabolokalet mellom Baker Hansen og MagMaLou) denne uka! Vi holder åpent mellom 10-17 på torsdag og fredag, og til kl.16 på lørdag!

Kom å slå av en prat da vel, og/eller gjør et superkjapt kupp hos noen av Norges mest velkledde kvinner! (Sa hun litt ubeskjedent, tihi;)

See ya'll!!

//Marthe