OVERCOMING OLD FEARS…

Tenkte de siste dagene av året var en fin mulighet til å utfordre min gamle redsel for å stå slalom. Gikk som forventet veeeldig rolig for seg i barnebakken med Louie og mannen min, men koste meg overraskende mye, så gleder meg faktisk til noen nye timer i bakken i dag før vi kjører hjem til nyttårsfeiring med gode venner:) Ønsker deg en finfin finito på 2014, så høres vi igjen til neste år;)

So, it’s New Years Eve and our last day in the mountains…I guess the last days of 2014 is a good excuse to challenge my old fears of skiing. Surprisingly enough I had a great day yesterday cruzin'(in a super slow motion pace!!;) in the kid’s slope with my daughter and husband, so I’m actually looking forward to get some few new hours there today as well before driving back home to Oslo celebrating New Years with good friends! Have a great last day of 2014…See you guys on the other side:):)

NORDMENN ER GALE!!!

Oj, se som hun koser seg på fjellet, tenker du kanskje? Nei, jeg gjør ikke det kan jeg fortelle deg tilbake!! Fordi jeg liker ikke å fryse. Jeg liker ikke når snøsludden står horisontalt og pisker meg i ansiktet. Og jeg liker ikke at man liksom må ta på seg verdens største glis, presse på de altfor stive og ubehagelige slalom støvlene og glede seg til å suse nedover de altfor bratte bakkene jeg egentlig ikke tror det er meningen at vi mennesker er ment til å skulle ferdes i. Og jeg skjønner ikke at selv om det er minus 20 grader, og det regner og blåser så mye at du kan bare drite i det, så er folk tilsynelatende veldig happy til tross. Mannen min påstår det kan være meg det er noe feil med, men ikke ti ville snøkanoner kan få meg til å synes det er noe som helst ok å stå fastspent på et par planker som egentlig ønsker at du skal falle og slå deg. Hardt! Mulig at dette er kjernen til min mildt sagt overbevisende aversjon mot å stå på ski, siden de minnene jeg har fra da jeg 12 år gammel kjørte ned og nesten drepte en søt, eldre dame i en sort superstylish bobledress, ikke er helt av det rosenrøde slaget…Derfor sitter jeg her alene i bilen på Trysil Høyfjellsenter, og har kapitulert mot støvlene som jeg ikke fikk på meg, selv om jeg kjempet en ærlig kamp og nærmet meg en mørkelilla farge i ansiktet av anstrengelse og sinne, før jeg ga meg. Men etter en rask titt ut av vinduet er jeg ganske trygg på at mannen og datteren min har det mye hyggeligere i bakken uten meg;) Nå kommer heldigvis den delen jeg faktisk liker med å være på fjellet, en aldri så liten after-ski og god stemning i hytta til et vennepar. Jeg skal sitte pal foran peisen med store, varme ullsokker, et stort glass hvitvin og ta livet helt med ro!

People in Norway loves to ski, even in ice cold temperatures, stormy weather and rain. I’m not to crazy about the idea of freezing my ass off, so I’m perfectly happy staying in the car;)

God femtedags jul!!;)

Mannen min syntes det var fantastiske forhold i bakken i dag…

My husband thought it was perfect ski conditions today…

Jeg klarte ikke å jobbe opp den samme entusiasmen kan du si…;) Er jeg den eneste i Norge som ikke eeeeelsker å stå på nedover-ski??

I didn’t…;)

Wearin’:

Beanie//Bianco

Goggles//Oakley

Superwear//AiloGaup

Jacket//SecondFemale

Skipants//BjørnDæhlie

MonsterShoes//Sorel

GUUURRLSNIGHT!!:)

Feiret andre juledag hos Tine Erica med noen av mine all time favoritt jenter, i mitt ynglingsplagg for 2014, nemlig en jumpsuit. Jeg får ikke nok av buksedrakter for jeg føler meg akkurat passe pyntet i dem, men også akkurat passe laid back. Liker outfits som ser uanstrengt ut. Jeg la smokey eyes i “matte black”, og beholdt leppene i en naturlig “nude” farge. Håret ble raskt satt opp i en lav hestehale i nakken, festet i en knute med et silkebånd. Easy Peazy og tok max 1,5 min!!:)

Celebrated Boxing Day with these two cool cats in my favourite garment for 2014, a jumpsuit!! A jumpsuit makes me feel a bit dressed up, but more importantly also very laid back and comfortable. With smokey eyes and some heels, I litterally danced the night away on the after-party at my friend, Madeleine’s house;)

Thank’s for a good night, Tine Erica o’ Samira!

LES CADEAUX DE NOEL 2014

God romjul, kjære lesere!!

Håper dere har hatt en fin julefeiring så langt, og spist dere stappings på ribbe og pinnekjøtt;) Vi har bare hengt med familiene våre så langt i julen, og i går var vi på selvskutt rypemiddag hos mine foreldre. Jeg fikk være med pappa på jakt en gang da jeg var rundt 11-12 år, men dyreelsker som jeg er, saboterte jeg skytinga med å skremme opp fuglene før pappa var klar med geværet hver eneste gang…Jeg har ikke fått noen ny jaktinvitasjon siden for å si det sånn, tihi. I dag har jeg bare sittet på sofaen og sett på gamle filmer og gått igjennom julegavene jeg fikk på julaften. Jeg er helt hekta på popcorn, så popcorn maskinen kommer definitivt til å få kjørt seg fremover!! Fikk du noe du ønsket deg til jul??:)

Spent Boxing Day watching old movies and going through the presents I got for Christmas. Totally in love with my new polaroid camera and popcorn machine!!;)

WELCOME TO TINSELTOWN;)

Feiret julaften hjemme på Tåsen med mine foreldre og svigers igår, etter en koselig dag med tradisjoner i fokus. På tv’n rullet “Ulven og geitekillingene” fra kl.07.00, etterfulgt av “Julemorgen”, “Askepott” og “Reisen til Julestjernen.” Ribba til Svigermor var knall god, og Emma Lou fant “overraskende” nok mandelen i risgrøten til dessert, og mesket i seg en premiepose med godis. Gikk for en glitzy kjole i lycra, matchet med en bustete bun i nakken og en frostet kremskygge i grå og sølv fra Stila på øynene. Håper alle hadde en fin julaften og kan nå nyte en deilig og stille romjul:)

On Christmas Eve I went for a glitzy long dress with an open back, matched with a low and messy chignon, and smokey eyes in greys and silver. Had a great night with my family, parents and in laws eating a super yummy traditional norwegian Christmas dinner with “ribbe”, “surkål” and potatoes. I hope ya’ll had a great night, and I hope you’ll all get what you wish for this Christmas…

Dress//SecondFemale

Earrings//Prada

WISH YOU ALL…

…a very merry Christmas, darling readers!!!

Ønsker alle en kjempefin julefeiring! God Jul:)

WISH LIST FOR CHRISTMAS…

I år ønsker jeg meg mest av alt en rolig jul med masse tid til venner og familie, og er egentlig ikke så fryktelig opptatt av å stresse med julegaver lenger. Det er hyggeligere å gi bort bare noen få gaver som man heller kan legge litt mer tid og omtanke rundt, enn å bare kjøpe noe for å kjøpe no’ til “alle” man kjenner. Jeg har ønsket meg opplevelser i julegaver i år, som kan være alt fra en kinodate, lunsjdate eller en middag for eksempel, men har kastet inn noen “hardpakke” ønsker også, just for the fun of it, tihi;)

On top of this years wishlist is more qualitytime with friends and family, but i’ve also thrown in some “wrapped wishes” as well, just for the fun of it;);)

1. Flowerbomb by Viktor & Rolf, my all time favo fragrance…

2. A delicate and versatile kimono fringedress from byMAGMALOU…

3. AN “OMG” camera strap from CHANEL…

4. A coffeetable book, preferably “Study of Pose” by Coco Rocha…

5. Two-shades pastel sunnies from Miu Miu…

Har du gode tips og ideer til gaver eller opplevelser vil jeg gjerne høre de:)

Wishing you all a Merry Christmas:)

IN LOVE WITH HIGHWAIST PINK PASTEL PANTS!!

Det kan være vanskelig å finne flatterende highwaist bukser. Ofte får man veldig flat rumpe, mens hoftene ser til gjengjeld extra brede ut. Derfor ble jeg så glad da jeg prøvde denne i dag, og følte den satt akkurat sånn som jeg ønsker en sånn type bukse skal sitte. I tillegg checker den lista for to av mine trendalarmer for våren, som nettopp er rosa pasteller og bukser med høyt liv.

One of my two stronger trend alerts for spring are peachy pink pastels and highwaist pants, so finding this gem of an item was truly a lucky one.

Pants//Ganni

Sweater//ArnieSays

Hat//NinaJarebrink

Necklace//MariaBlack

Heels//Ganni

Pink Pastel Inspirations…..

PONCHO STYLE!

Ponchoen er det perfekte plagget siden det både er stylish og holder deg varm!!:) Vi har sett den over flere sesonger nå, siden den ble reclaimet som en high-end item i 2011, og vist på catwalken til både Rag and Bone, Altuzzarra og BCBG. Likevel går jeg aldri lei, og er stadig på jakt etter nye varianter. Jeg fant denne lekkerbisken på Zara i London. Den er uten erm, men med en lang cape som gjør at den passer perfekt over en skinnjakke.

Ponchos are super stylish, and it keeps you warm through the winter over another jacket, or just wear it with a tee and shorts in the summer. I got this graphic version at Zara in London, and je t’aime le long cape;)

Vanligvis bør man style ponchoen med litt trangere plagg, for å unngå at det ser klumpete ut. Men følte for å kjøre en litt mere avslappet stil denne lørdagen, så dro på meg et par grå snuggies fra Calvin Klein jeg kjøpte i København tidligere i høst istedenfor.

Normally you’d wanna match your voluminous poncho with skinnier garments to get better proportions, but I opted for a more laid back look today and paired it up with some comfy pants instead;)

The perfect mix up of edgy leather and a messy braid:)

From where I stand…

Fringes and stripes-Gotta love it:)

Poncho//Beanie//Boots//Zara

LeatherJacket//Gestuz

Sweater//ArnieSays

CozyPants//CalvinKlein

Sunnies//Quay

Hottie Girls also spotted sporting their ‘cho’s:);)

And now off to buy some x-mas presents#carstyle!

Ps #1:This is my first, but definately last pouty pic!!;)

Ps #2: Follow my insta “magmaloumarthe”- A promised pouty free zone;);)

BE MY CLEMENTINE!

Passet veldig bra å få en juicer i konekalenderen, for trenger masse gode vitaminer og energi om dagen ettersom lungebetennelsen har blusset opp igjen! Lagde en super yummy juleversjon med utgangspunkt i masse klementiner, noen gulrøtter og en liten dash sitron for å friske den opp litt. Trust me-You gotta try it:)

Treatin’ myself with healthy and energizing juices these days as my pneumonia suddenly struck back. My Christmas version is made out of lot’s of clementines, some carrots and a little dash of sizzling lemon! Super yummy-Enjoy;)