NØKKELTIPS PÅ ET BRA HOTELL!

Skal du tilfeldigvis til Izmir i Tyrkia, anbefaler jeg absolutt hotellet "Key Hotel", som er et fem-stjerners hotell som ligger ved havnen.

Mange av rommene har direkte utsikt til Egeerhavet, og er ganske store og romslige, med fresht bad, speil i taket(!!!;) og god skapplass!

Servicen er god, og alt føles veldig nytt og fint!

Kommer til å booke meg inn der neste gang også, når vi må tilbake på produksjonstur igjen!

Her er en liten bildekavalkade fra "The Key" by night:

EN NY REISEFAVORITT!

Vi har endelig flyttet deler av vår klesproduksjon tilbake i Tyrkia igjen, etter å ha funnet en fabrikk i Izmir, som ligger vest i landet og grenser ut mot Egeerhavet.

Men dette er virkelig et sted som funker både til business AND pleasure med den nydelige havnen, gode klima og etter ryktene å dømme, fine strender. Vi var der i jobbsammenheng, så ble ikke mye "beach-hanging" denne gang, men håper å få tid til det senere.

Bodde forøvrig på et veldig bra hotell, Key Hotel, som jeg anbefaler på det sterkeste og kommer til å legge ut et eget innlegg om.

Det er alltid litt overveldende å starte helt på scratch med en ny kolleksjon, så også denne gang, men gleder meg sykt til å røpe alle de gøye prosjektene vi har på gang med tanke på vår neste høst-og vinterkolleksjon!

Hvilke farger og plagg ønsker dere forresten å se til neste år tror dere??

//Marthe

Hadde litt dårlig tid, så rakk bare å ta noen kjappe bilder utenfor hotellet med supervanskelige lys, så beklager den dårlige kvaliteten på bildene!

Dress//byTIMO

Sandals//Bianco

Bag//JimRickey

Shades//MiuMiu

FAVORITTJAKKA!

Tenkte legge ut en jakkefavoritt perfekt til kjølige høstdager fremover. Elsker kamelfargen på denne teddycoaten, og den passer perfekt til alt fra sort, hvitt, grått og blått, men den er også kjempefin mot grønt og rosa!

Jeg brukte den masse i Skottland i helgen, men i morgen reiser jeg til Tyrkia på fabrikkreise, og da tror jeg den skal få bli hjemme siden gradstokken kommer til å ligge rundt behagelige 22 grader!

Håper jeg får tid til å legge ut noen innlegg derfra også, men blir nok tre litt vél hektiske dager, krysser dog fingrene!:)

//Marthe

Coat//Stand

Turtlesweater//Gestuz

Velvetpants//Ganni

Bag//JimRichey

Flats//Ganni

Love The Black and CamelCombo!!

FINE FAVORITTER I ELLE!

Tusen takk Elle Norge for fine favoritter i forrige utgave! Høstkolleksjonen vår er begynt å komme, og kommer også fortløpende fremover nå både i butikk og på webshoppen! Ha en nydelig uke!

Ps: byMAGMALOU er andre kolonne til venstre:)

//Marthe (snap/insta: magmaloumarthe)

TAKK ELLE NORGE!!

Sååå takknemlig for høydepunktbilder i Elle fra visningen vår i februar!

Noe fra høstkolleksjonen er allerede i butikk, mens resten kommer i løpet av kort tid!

Velkommen til MAGMALOU på Frogner, eller gjerne titt innom webshoppen vår på magmalou.com, der du kan finne både fabulouse nyheter og fantastiske salgsitems!

Gooood søndag, kjære lesere!

//Marthe

SHOUT-OUT FROM SCOTLAND!

Vært litt stille her inne siste dagene, da det har vært litt hektisk med både det ene og det andre. I tillegg er vi så heldige å ha blitt invitert til Skottland denne helgen, så jeg og mannen min nyter en kjærestehelg på et nydelig sted som gir litt Downtown Abbey-feelings.

Stedet er privat, så kan ikke legge ut så mye bilder dessverre, men jeg kan uansett si at Skottland leverer min barndomsdrøm .

Har alltid hatt lyst til å dra hit, se naturen, "the hills", så frodig og så grønt! I tillegg er språket så utrolig sjarmerende, selv om jeg bare forstår halvparten;)

Men jeg må nesten fortelle om gårsdagens "activity".

Faren min har alltid vært en ivrig skytter, men jeg har aldri tenkt at det var noe for meg. Jeg er en skikkelig "jente-jente" som elsker mote, make-up og komfort. Jeg er livredd fart, høyde og altfor mye spenning av denne type sort! (Les på grensen av pinglete!!;)

Jeg har omtrent aldri holdt et våpen, med unntak av luftgevær på den årlige basarkonkurransen på sommerstedet vårt, hehe! Og jeg har i hvertfall aldri vært på leirdue skyting før!!

Men i går var vi på Skottlands største leirduepark og fikk skyte 50 skudd hver, og fyyy søren så gøy det var! Selv om jeg ikke har skutt noe særlig før, fikk jeg helt adrenalinrush hver gang jeg traff!

Jeg prøvde å finne min indre Angelina Jolie i Mr.& Mrs. Smith (RIP Brangelina!), og det ga en skikkelig overraskende mestringsfølelse av å sikte, fyre av og se den leirskiva eksplodere i tusen biter! Så dette kommer jeg garantert til å prøve igjen!

I dag er mannen min med på en tradisjonal jaktrunde, men dyreelsker som jeg er, er jeg ikke i nærheten av å kunne klare å joine den delen, så nå sitter jeg heller på et koselig frokostrom, drikker te og ser ut på den vakre utsikten gjennom vinduet, og kjenner på en skotsk ro som er skikkelig deilig og nyter lørdagen!

Ønsker dere en fantastisk fin lørdag også, og vil du se noen snaps fra gårsdagen "claypigeonshooting", rekker du kanskje å få med deg noen før de forsvinner i løpet av dagen:) (Snapnavn:magmaloumarthe)

//M

Outfit:

All from Arnie Says

FLOWERGIRL!

I gårvar det noen jeg syntes fortjente en blomst, så derfor dro jeg innom den fineste blomsterboutiqen i byen, Mina Milanda på Frogner, og plukket med meg en nydelig bukett i hvitt og grønt til denne very someone special…

Ellers drar jeg til Skottland på torsdag, og jeg er fryktelig usikker på hva jeg skal pakke med meg i kofferten. Vi er bedt på et type "estate/herskapshus" gjennom jobben til mannen, og jeg har en følelse av at en greit konservativ bekledning er det som gjelder denne helgen, siden det er jakt, golf og tennis som står på agendaen. (Jeg kommer til å holde meg langt unna jaktdelen for å si det sånn!!!)

Får finne frem klassiske plagg i grønt, grått, brunt og blått, og en blanding av fløyel, tweed, oilskin & regntøy;) Nå bugner det ikke over av slike innslag i garderoben min fra før akkurat, så får nesten titte litt rundt i dag, og se om jeg kan finne noe som funker…;)

Ha en nydelig onsdag, og gjerne følg meg på snap og insta/instastories, der du finner meg under navnet "magmaloumarthe"!:)

//Marthe

Outfit//ArnieSays

Sneakers//Reebok

Shades//MarcJacobs

FLARE UP WITH A BOYFRIENDSHIRT!

Det diggeste plagget jeg vet om er mannen min sine "crispy white shirts"! Jeg absolutt elsker å lulle meg inn i hans altfor store skjorter og snuse inn det jeg innbiller meg er han, men som sikkert egentlig bare er vaskemiddel eller rens siden de alltid er nyvasket, hehe!

For den ultimate laidbacke følelsen, hopper jeg inn i et par vide og komfortable jeans, noen hvite sneakers og favorittbrillene med store 70's glass!

Men herreskjorta fungerer også fint til høye hæler og et skjørt for eksempel, om du vil dresse opp litt!

//Marthe

Shirt//MensWear

Jeans//Gestuz

Shoesies//Superga

Shades//Gucci

Photocred:Maria Mena//mariamenaofficial

BRYNSLØFT SOM ENDRER ANSIKTET!

Jeg har som mange andre som vokste opp på 80-tallet, øyebryn som var preget av at man overplukket bryna til altfor tynne og uflatterende streker eller buer i ansiktet som gjorde at man alltid så enten sint eller konstant overrasket ut!

Problemet var at etterhvert begynte hårene å slutte å gro tilbake, og når man skjønte at en mer frodig brynsbusk var å foretrekke, var det allerede for sent for mange! Hårsekkene var som døde å regne, ingenting vokste tilbake, og mange (inkludert meg selv) ble avhengig av å bruke lang tid på badet for å forme brynene til å se nogenlunde normale ut!

Men kanskje er det ikke for sent likevel??

Jeg har brukt forskjellige hårvekstserum på brynene mine opp igjennom årene, og det har absolutt virket, for bryna mine har sakte men sikkert kommer tilbake, og favorittproduktet mitt har vært Castor Oil!

Selv om jeg har jobber som make-up artist i 13 år, synes jeg faktisk det er vanskelig å forme fine bryn på meg selv kun med pinsett, så hver 4-5 uke går jeg og får en "brynsløft" på Browrehab her i Oslo (De har også en avdeling i Bergen). Der former, napper og vokser de bryna til perfeksjon, og jeg er alltid like fornøyd etter jeg har vært der!

Så selv om du tror du aldri kan få tilbake flotte og mere fyldige bryn igjen, så er ikke toget nødvendigvis altså gått!!:)

Ønsker deg en fin søndag! Min blir nok litt "hårete", da jeg og familien skal på Tusenfryd i dag, og jeg er livredd karuseller så her skal nok mor få brynt(!!) seg på en litt annen måte, hehe!

Ps: Jeg er så heldig å få behandlingene mine sponset hos Browrehab.

KnitSweater//Lindex

Earrings//H&M

PINK FRIDAY!

Ingen tvil om at rosa er en av høstens it-farger, og denne dusty pink strikkegenseren skal jeg bo i fremover! For ekstra glød og highlight i ansiktet kommer denne strobing-paletten til Youngblood å få ben (eller kinnben;) å gå på, sammen med en av mine all-year-round favoritt lippies fra Mac som heter Luxe Mineral Rich! Gooood helg, kjære lesere!! Fredagsklem//Marthe