FAVORITT BLAZER!!

Blazer//VintageDior, Kjole//byMAGMALOU, Sko//Aldo

Var ute igår, og fikk svingt en av mine beste kupp ever! Min ynglings blazer fra Dior som jeg kjøpte på MagMaLou mens vi enda solgte vintage i butikken. Det var veldig trendy med vintage og second hand i noen år, før den trenden har gått noe tilbake nå-men kommer nok sterkt tilbake igjen��Er også veldig glad i Marthe mini kjolen fra vår egen kolleksjon, som også nå kommer i grått!

FEATURED IN KK!

Digger vinklingen på KK’s feature story om byMAGMALOU i nr.29! “Vi vil ha ermer”! Vi ønsket å designe plagg mange av våre kunder etterspør når de leter etter den perfekte kjolen til hverdags og fest! De fleste liker å dekke overermene, så nesten alle kjolene i den første kolleksjonen vår hadde erm i ulike lengder! Hva liker du best?:)

BACK TO WORK KIND’A MONDAY!

Dress//elevenparis, Hat//H&M

Tre uker på ferie har vært som balsam for sjelen. Jobbet dog endel de første ukene, men siste uken tok jeg meg helt fri,sjekket ikke mail en eneste gang! Tror det er viktig i en hektisk hverdag, og ta noen skikkelige breathers for real! Koble helt av, og nyte alle øyeblikk! En av disse dagene var jeg på konsert med Thomas Dybdahl på Torungen Fyr utenfor Arendal. Fantastisk vær, fantastisk musikk og fantastiske omgivelser=magisk aften!

DEILIG SOMMER PÅ NARESTØ

Mama and mini in white! Emma lou i kjole//H&M og meg i Marthe Fringe//byMAGMALOU

Det ble brått stille med bloggingen da vi kom til Sørlandet! Grunnen er rett og slett at jeg i ferien fremdeles må jobbe endel med logistikk på kolleksjonen som er ute nå, samt adme butikken(regninger betaler seg ikke selv, selv om det er ferie), og i tillegg er vi midt i arbeidet med ny kolleksjon. Så når jeg ikke jobber, prøver jeg å være mest mulig ute i solen, i hagen, i båten…sammen med familien. Jeg har vært ganske sliten i topplokket de siste ukene, så tror det er sunt å klare koble av litt…

Så blir kanskje litt stille her fremover til slutten av juli, men håper vi sees igjen da��

SCAR(F)FACE!

Sommerens Beste Accessoire er definitivt et hårbånd som kan styles på mange måter!

Denne (bildet under) er en av mine favoritter, og enkel og lage…Bare ikke helt enkel å knyte på uten at håret løfter seg til uante og bustete høyder, men nå skal det øves;)

Brett et tørkle i en trekant, og rull den til ønsket bredde på bretten. Legg tørkleet rundt hodet med endene opp foran ansiktet. Stram og vri endene rundt hverandre isteden for å knyte. Før endene sammen bak hodet og lag en knute. Overflødig stoff kan “tuckes” under stoffet rundt hodet. Har håret løftet seg altfor mye, kan du bare dra litt forsiktig i tuppene så det legger seg til den høyden du ønsker.

Extra tips: Når du ruller tørkleet, rull tuppen i trekanten innover så slipper du at den henger og slenger løst og ujevnt.

Lykke til!

Jacket//Gestuz, Shorts//H&M, Headscarf//Becksøndergaard

FASHION FREE ZONE?!?

Narestø-Vårt Sommerparadis;Even in The Rain!

Jeg elsker jobben min,og har ingen problemer med å jobbe 70-90 timers uker i utgangspunktet. Men i år har det vært spesielt hektisk, med økt antall ansatte, ny kolleksjon og mange prosjekter, så et par uker med sommerferie på Narestø, tror jeg er sunt for kropp og sjel!

Nå blir det chillaxing,trening, og familitid i fokus(som også kommer til å prege bloggen noen uker:), så jeg klarer å holde på fokus og energinivået utover høsten…

Men er egentlig midt prosessen med å utforme ny kolleksjon som skal være klar til innsalg første uken i september allerede, så penn og papir er med om den sørlandske lufta inspirerer til å tegne ferdig de siste kjolene som gjenstår i kolleksjonen. Noen ønsker om hvilke kjoler dere ønsker å se i kolleksjonen?☺️

Jeg tegner egentlig som en treåring, så veldig glad for at Andrea, vår Head Designer, tar seg av de tekniske tegningene. Men jeg har fått en mal jeg tegner mine egne forslag på, så må Andrea ofte prøve å tyde de;);)

Akkurat ja,klarte ikke lage et blogginnlegg en gang uten at det ble dreide seg inn på jobb…lovende,hehe

SUNDAY SHOTS

Tone Turtle

Retrobutikkene hadde en instakonkurranse der leserne skulle sette sammen favorittantrekk fra nettsiden deres. Veldig gøy å se at byMAGMALOU kjolene ble så hyppig brukt������ Her er noen utvalgte:

Marthe Fringe

Andrea Long

Emma Lou Mini

Emma Lou Mini

Pia Coat

Marthe Fringe

SAME PROCEDURE AS EVERY YEAR…

Skulle tro at når både den ene av dine forlovere og amerikanske “mamma” har bursdag på samme dag, at det hadde hjulpet på å huske din egen bryllupsdag…men den gang ei… ��

Det har nesten blitt tradisjon at vi begge glemmer det, eller tar feil av dato og feirer en uke for tidlig eller en uke for sent… Tror vi er litt jobbskadet begge to i en hektisk hverdag, men uansett feiring skal det bli…neste uke;)

Elsker deg,Magnus! My Husband depuis 2005❤️

Merker på styling og kjolevalg at det begynner å bli noen år siden☺️

A Wedding Story… Munkholmen,Trondheim – 2005

FROGNER MEETS NEW YORK

</a

Taaaaaxxiiii!!!!

Har brukt mye tid(og penger;) på kafeene rundt MagMaLou de siste årene, og en av mine faste høydare i løpet av dagen er en kaffe latte med hasselnøtt smak på Bagel and Juice.

Åsså har de veldig fønny wallpaper!

Et lite stykke New York midt på Frogner:)

Jeans//Mardou&Dean, Shirt//JustFemale,Bag//Miumiu, Sunnies//Marc Jacobs

It’s all in The details…

Armcandy//Su Misura//Duepunti