GOD JUL OG ET KJEMPEGODT NYTT ÅR!!!

God 1. juledag alle sammen!

Håper dere alle har hatt en fin julefeiring så langt, selv om jeg vet at mange dessverre får noen ekstra utfordringer som kommer med julefeiringen. Jeg vil derfor sende ekstra mye omtanke til alle som ikke synes denne høytiden er så lett.

Så derfor er dette en julehilsen spesielt dedisert til alle som føler seg ensomme, til dere som har mine og dine barn og kanskje ikke fikk være sammen med de du aller helst ønsket på julaften, til alle som kanskje ikke har råd til å handle inn like mye mat og gaver som man hadde ønsket, dere som nettopp har mistet noen eller forbinder julen med noe trist, til alle som opplever misbruk uansett hvilken form den kommer i og til absolutt alle som opplever julen som en ekstra sårbar tid.

Jul og nyttår er tid for både omtanke og ettertanke. Siden livet kan være så skjørt, kjenner jeg på en stor takknemlighet over 2017 og har ønsker og forhåpninger om et like fint og innholdsrikt 2018, både for meg og mine, men også for alle dere fine lesere!

Mitt store mål for 2018 er å få mere kontroll på mine nakke, rygg og muskelissues, så jeg kan være mere aktiv her på bloggen også. For jeg liker godt å kunne skrive og forhåpentligvis også kunne inspirere litt som mamma, gründer, kjæreste, stylist og make-up artist. Det er de tingene i livet som betyr aller mest for meg, altså jobb og familie, så hvis jeg får muligheten til å dele enda mer av det som hvertfall inspirerer meg, hadde jeg blitt supertakknemlig!

Hva er dine ønsker og målsettinger for det nye året??

Uansett hva de er, så heier jeg på deg!

You can do it!!

Because don't dream bigger than your own life!

L.I.V.E I.T!!

Med ønsker om en fin og fredfull jul//Marthe

KOM PÅ PERSONAL SHOPPER KVELD!!

God Tirsdag, Folks!

Det har vært litt forskjellige prosjekter denne høsten både av samarbeidskolleksjoner og pop-up butikker, som er en supergøy og dynamisk måte å jobbe på. Gøy når det skjer litt ulike ting!

Det dere kanskje ikke visste er at i sammenheng med lanseringen av vår nye skokolleksjon i samarbeid med Sapatos, så har MagMaLou åpnet en shop in shop i deres lokaler på Majorstua også, hvor vi fører flere av merkene vi også har i butikken på Frogner! Vi har Neo Noir, ByMalina, Arnie Says, Gestuz, byTIMO og Casall for å nevne noen, i tillegg til vårt eget merke selvfølgelig.

Og i morgen inviterer vi alle som vil til å komme innom mellom 13-20, hvor jeg og vår daglige leder på MagMalou, personlig kommer til å gi både stil-og shoppingtips til alle som ønsker!

Så usikker på juleantrekket, så kan vi hjelpe deg ut av "uløkka"!!;)

Håper vi sees på Sapatos da, i Bogstadveien 46 på Majorstua!!

Merry x-mas!!

//Marthe

Ootd:

På bildet over har jeg på meg Pritty Fake Fur fra Vanessa Rudjord kolleksjonen, dere får hele 30% på under hele eventet i morgen, samt Bowie Heels fra SapatosbyMAGMALOU!

SUPERCUTE STUFF FOR THE NURSERY!!!!

||Annonnse||

Jeg elsker å bli inspirert av barneromsbilder på instagram, og får alltid lyst til å gjøre om barnerommene hver gang jeg kommer over noe jeg bare elsker og ønsker meg selv til barnerommene!

Jeg har aldri brukt wallstickers før, men ble helt frelst av denne utrolige søte svanen med ballongen som nå henger trygt og passer på over sengen til minstemann (øverste bildet.)

Du kan finne den og masse andre nydelige produkter til barn og barnerom på Lillemegdesign.com, eller om du er rask er det også masse søte julegaveideer der også, så check it out!

Perfekt venninnegave til venninner med barn også, eller til fadderbarn, nevøer og nieser!!

Just sayin':):)

Klem//Marthe

Disse nederste bildene er fra @lillemegdesign.com mens det øverste er mitt eget.

Goood tirsdag!!!!!:):)

HI AND GOODBYE!

God søndag everyone!!

Håper dere har hatt en nydelig helg!

Jeg og Magnus har akkurat vært på en helgetur i London, og jeg har kofferten stappfull av julestemning! Det er noe spesielt å være i en storby ved juletider, og London er en soleklar favoritt!

Mannen min jobber her annenhver uke, så av og til slenger jeg meg med, og denne gangen skulle også et vennepar av oss hit, så det ble jo ekstra hyggelig!

Jeg er skikkelig obsessed med hoteller og er like spent hver eneste gang vi booker et nytt vi ikke har bodd på før. Denne gangen gikk vi for Flemings som ligger i Mayfair, og det kan jeg på det varmeste anbefale videre. Vi var så heldige å få en studio suite, som var like stor som en middels stor leilighet med egen terrasse og et nydelig bad i marmor. Og et annet stort pluss var store klesskap med masse hengere, for ofte føler jeg hotellrom har altfor lite skapplass, men var absolutt ikke tilfelle her.

Nede ved inngangen ligger en supersøt liten lounge der du kan drikke engelsk te eller litt vin foran peisen, mens i kjelleren ligger det en restaurant og en ganske posh bar jeg anbefaler å bestille en espresso martini i.

Da vi kom på torsdag besøkte vi først et vennepar i Fullham som akkurat har fått baby, før vi hooket opp med Benedichte, Egor, Ida og Morten på Sexy Fish for drinks. Fredagen tilbrakte jeg på Little House med Anna og Live, som bor i London til vanlig. Her snakker vi skikkelig britisk jul og god stemning da det plutselig var en konsert der med allsang og klassiske Christmas carols!!!! Senere på kvelden møtte vi de andre igjen og dro på The Box, som er en ganske cray cray nattklubb med litt drøye show kanskje. Men gøy var det uansett!!!

I går gikk vi litt rundt i Mayfair, og Magnus insisterte på å dra på pub å spise pai(!!!), så vi gikk til The Windmill som er kåret til å lage de beste paiene ever! Og det var helt riktig for å si det sånn! Min crispy Christmas pai var så god og juicy at jeg får vann i munnen bare av å tenke på det enda!

På kvelden dro vi alle på Novikov, som også ligger i Mayfair,som er inndelt i én italiensk restaurant og én asiatisk. Vi var på den italienske, maten var supergod, spesielt en vegetarisk auberginerett som var bakt i ovnen med masse parmesan, namnam!!

Jeg har faktisk ikke shoppet noe særlig mens jeg har vært her! Jeg liker mye bedre å henge på cafeer og restauranter og heller spise, nyte og chille mest mulig istedenfor å løpe rundt med shoppingposer hele dagen. Men jeg var innom Elise Saab en liten tur på torsdag, og jeg holdt på å få hjerteinnfarkt da jeg fikk øye på de fiiiineste solbrillene jeg har sett i hele mitt liv!!!! De var så retro og glam at jeg klarte ikke å gå derfra uten litt damage på Visa-kortet! Heldigvis har jeg solgt så mye på Tise i det siste at jeg føler jeg kan forsvare det, haha!

Hvis du forresten er i London og trenger et sted å fixe negler, bryn eller rett og slett litt hudpleie, anbefaler jeg Nails & Brows i Berkeley Street. Jeg gikk for sorte negler med gullfolie og ble superfornøy!

En liten strek i regninga med denne turen bare, er at jeg faktisk har klart å falle og brekke lillefingeren min, haha, så den er dobbelt så svær enn normalt og helt mørkeblå, så mulig jeg må dra en liten tur til legen i morgen. Men tror ikke de gjør noe særlig med knekte fingre uansett, så er kanskje ikke noen vits;)

Anyways! Det har vært noen helt nydelige dager i London, men nå gleder jeg meg max til å komme hjem til barna og finne julestemninga der hjemme også!!

Vi hørs!

Klem//Marthe

HELLO LONDON!!

Goood torsdag dere!!

Denne helgen har jeg gledet meg lenge til! En venninne av meg har bursdag i dag, og ville feire i London! Og siden Magnus uansett jobber her noen dager annenhver uke, kastet jeg meg med på turen denne gang!

Så nå sitter jeg på hotellet, med en kaffe latte og et glass vin og venter på at rommet skal bli ferdig, etter å ha gått litt rundt i Mayfair og kost meg alene mens M er på jobb.

De andre kommer ikke før i kveld, så nå skal jeg ta en lang dusj og nyte litt alenetid før vi skal besøke et vennepar som fikk bebiss for noen uker siden, før bursdagssjalabaisen starter på "Sexy Fish" senere i kveld!

Sees vi på instastory??:)

Klem//M

Bor på Flemings i Mayfair og jeg har fått en ny hotellforelskelse…Kommer flere bilder i løpet av uken!

In a xmas mood!!

Coat//Gestuz

Hat//GANNI

Pants//DesignersRemix

Shoes//Inuikii

Bag//Ysl

Shades//ElieSaab

EKSKLUSIV MEET & GREET!!

Tirsdag 12.desember håper jeg du er i Oslo!!

Da får vi nemlig finfint besøk i pop-up butikken vår på Eger av Vanessa Rudjord og Synnøve Skarbø!

Mellom 18-20 kan du kjøpe signert utgave av den nye boken til Synnøve eller shoppe kolleksjonen vi gjorde i samarbeid med Vanessa til 30%!! Men gjelder kun disse to timene, så her er det bare å løpe rett fra jobb og besøke oss i Lyspasasjen i 1.etasje og gjøre julens aller beste bok-og designkupp!!

Dere får også med dere nyeste utgaven av Costume og en deilig juice eller varm julebroth fra Juiceret!

Detta blir kos!

Håper vi sees!

Ps: til dere som ikke befinner dere i Oslo, har jeg en ekstra liten overraskelse om du sjekker snappen eller instastoryen rundt kl.20….(magmaloumarthe)

See U either here or there!!

Klem//Marthe

Bildene er regrammet fra Vanessa sin instagram i dag:

Bonusbilde fra instastory, tihi!!

JULEMARKED PÅ BYGDØY!!

Lue//Arnisays Skjerf//ArnieSays Shades//LeSpecs Coat//Stand Bukser//BjørnDæhlie

God søndag, kjære dere!

Håper dere har hatt en nydelig helg! Min har dreid seg om mye barnekos, og søndagen tilbrakte vi på Bygdøy og Norsk Folkemuseum. Jeg synes alltid det er stas med julemarkedet der ute, men i dag var det så kaldt at jeg har brukt resten av dagen på å tine opp!

Ellers gleder jeg meg til å dra til London på torsdag for å feire bursdagen til en venninne!

Håper du henger med!

Og gjerne sjekk instagrammen min for dagens julegavegiveaway, om du er keen på å vinne deg en lue og et skjerf fra norske Arnie Says!

Stor klem//Marthe

MIN VINTER OBSESSION!!

Goood sen tirsdagskveld!

(Annonse)

Er bare en liten runde innom for å minne dere om julekalenderen jeg kjører hver dag på instagram frem til jul! Helt rå premier, så don't miss out!

Apropos "missing" out, så gikk det opp for meg i dag at jeg snart mister noe som har vært en liten lifesaver i høst og gitt meg mange fornøyde smil fra langt inni sjelen!!

Ja, jeg snakker om rattvarme!!!!!

HVORFOR HAR INGEN SAGT TIL MEG TIDLIGER AT RATTVARME EKSISTERER????

For en person som til og med tok med seg flere par tøfler da vi bodde på Hawaii(!!) back in the days, er vinteren et kuldemareritt for meg. Så det å kunne stå opp til en varm bil og ikke minst plassere disse isbitene av noen fingre på en varmt ratt, really get's my day flyin' og man er klar for det meste igjen.

Jeg har vært så heldig å få kjøre rundt i en Ford Fiesta i Høst, og jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å fortsette å lease denne godbiten av en bil når ambassadørrollen er over også, for jeg er blitt altfor godt vant med alle disse smart-car finessene nå, til å kunne gå helt cold turky igjen! Blant annet altså RATTVARME, som jeg gjentar må være tidens beste oppfinnelse!!

Anyways, i dag skal jeg først på trening, så forhåpentligvis rekke kiropraktor, før et lite møte og til slutt julebord med jobben.

Som sjef for 11 jenter, er det ikke alltid like lett å overraske de hver gang, men tror jeg skal klare det i kveld, hehe!

Håper du også får en magisk onsdag (sovnet med mobilen i hånda, da jeg begynte å skrive denne i går kveld;), så sees vi forhåpentligvis på instagram!! (Profilnavn: "magmaloumarthe"!)

Klem//Marthe

JOIN MY XMAS GIVEAWAY CALENDAR!!

Goood mandag alle sammen!

Her har det vært litt stille siste uken, for tiden har ikke strukket til rett og slett, i tillegg til at nå som det er blitt veldig kaldt ute, så reagerer musklene mine med å bli så hissige at å skrive på PC eller mobil gjør bare alt mye verre.

MEN, jeg må jo hvertfall fortelle dere at jeg har begynt å legge ut daglige juleposter på Instagram, der du kan vinne en superfæb premie hver eneste dag!

Så på den første dagen i desember la jeg ut et gavekort på 2500kr på nettbutikken vår, MagMaLou.no, som ble vunnet av en veldig fornøyd instafølger. Den 2.desember stakk Hanne, som kommer fra den gamle hjembyen min, Steinkjer, av med en hvit fuskepels fra Vanessa Rudjord-kolleksjonen, som hun skal bruke når hun gifter seg i april, og snart kåres vinneren av gårdagens giveaway som er et bokstavsmykke fra Enamel (Om du skyndter deg, rekker du å være med på trekningen her også!) Senere i dag kommer det en flunkende ny post der vinneren kan vinne et par nydelige øredobber fra Miss Mathiesen! Så håper vi sees på instagrammen min i løpet av dagen så kan du sikre deg festørepynten frem mot jul!

Instagramprofilen min heter "magmaloumarthe" om du ikke følger allerede!

Ha en nydelig uke!

Klem//Marthe

Ootd:

Jacket//DesignersRemix

Eyeshadow//FentyBeauty//Rihanna